Secrete.

duminică, 9 octombrie 2011

CHINA DEMONSTREAZĂ că este o FORŢĂ MILITARĂ de TEMUT


Testarea avionului invizibil J 20 chiar în timp ce secretarul american al apărării se afla în Beijing este considerată de oficialii militari americani drept o demonstraţie de forţă din partea Chinei.Secretarul american al apărării, Robert Gates, s-a aflat la Beijing timp de mai multe zile la invitaţia preşedintelui Hu Jintao.
Întrevederea dintre secretarul american al apărării Robert Gates şi preşedintele chinez, Hu Jintao. Foto: Reuters.
Testarea avionului invizibil J 20 chiar în timp ce secretarul american al apărării se afla în Beijing este considerată de oficialii militari americani drept o demonstraţie de forţă din partea Chinei.
Ea ridică întrebări despre gradul de control civil asupra armatei chineze întrucât se pare că preşedintele chinez şi ceilalţi lideri civili nu au ştiut că testul a avut loc cu numai câteva ore înainte de a-l primi pe secretarul american al apărării.
“Este clar că liderii civili nu au ştiut”, a declarat un oficial american reporterilor care l-au însoţit pe Robert Gates în China.
Şeful de la Pentagon a subliniat îngrijorările crescânde ale americanilor privind faptul că armata chineză acţionează câteodată independent faţă de conducerea politică de la Beijing.
Oficialii americani ai apărării spun că nu cunosc intenţiile reale ale forţelor armate chineze.
Programul de construcţie a avionului invizibil J 20, cu facilităţi care includ, echiparea cu rachete, alimentarea în aer, autonomie de zbor mult dincolo de graniţele Chinei, a fost ţinut mult timp în secret de către chinezi .
Testul vazut ca un act provocator al armatei chineze
-
Oficialii americani spun că au privit testul drept un act provocator al armatei chineze dar că nu sunt siguri cui a fost menită demonstraţia: secretarului apărării Robert Gates sau preşedintelui Hu însuşi ori amândurora.
Unii oficiali americani au făcut chiar speculaţii cum că testul a fost menit în parte drept un act de sfidare la adresa preşedintelui chinez care a ordonat armatei chineze să încerce să relaxeze relaţiile de ani de zile tensionate cu Pentagonul.
Analiştii spun că nu este o surpriză că Hu Jintao nu a fost informat în legătură cu testul pentru că armata chineză îşi stabileşte adesea propria agendă a operaţiunilor zilnice fără a cere aprobarea politică.
Şeful Marilor State Majore Reunite, amiralul Mike Mullen a arătat că Beijingul “are tot dreptul să aibă armata pe care şi-o doreşte. Ceea ce nu înţeleg este de ce unele din aceste capacităţi par să fie îndreptate în mod foarte specific asupra SUA”, a adăugat amiralul Mullen.
Robert Gates a încercat să minimalizeze demonstraţia armatei chineze, întrebându-se cât de invizibil pe radare este cu adevărat avionul de luptă J 20.
Afirmând că “discuţiile au fost foarte productive” el a insistat, totuşi, în faţa reporterilor că Pentagonul a crescut investiţiile într-o serie de armamente, avioane de luptă şi tehnologie ca răspuns la noua înarmare a Chinei şi la alte aspecte privind consolidarea militară chineză în Pacific.
Secretarul american al apărării spune că Beijingul ia serios în considerare propunerea lui privind stabilirea unui cadru mai durabil pentru convorbiri militare, după un an de relaţii tensionate între cele două armate, an în care China s-a retras din convorbirile militare în urma vînzării de arme în valoare de 6.4 miliarde de dolari de către SUA Taiwanului
Oficialii militari americani spun că există un pericol crescând al unei confruntări în Pacific între forţele americane şi chineze, întrucât navele chineze au început să le provoace pe cele ale SUA. În urma primului test al avionului de luptă J 20, invizibil pe radare, efectuat marţi de China chiar în timpul vizitei secretarului american al apărării Robert Gates, experţii sugerează că Beijingul ar progresa mai rapid decât erau aşteptările în construirea rivalului american, F 22 Raptor construit de Lockheed Martin şi care este singurul avion operaţional de acest tip din lume.
Directorul american al informaţiilor navale, viceamiralul David Dorsett spune că potenţialul desfăşurării avioanelor de luptă J 20 se află, totuşi, la ani distanţă faţă de acest moment.
Vizita de trei zile la Beijing a secretarului apărării Robert Gates, care intenţionează să relaxeze tensiunile dintre cele două armate vine după ce preşedinţii american, Barack Obama şi chinez, Hu Jintao, au cerut celor două armate să înceapă să lucreze asupra diferenţelor lor de analiză, înaintea vizitei de săptămâna viitoare la Casa Albă a liderului chinez. Experţi în spaţiul chinez arată, însă, că întâlnirile cu oficiali militari de la Beijing au ilustrat clar încrederea crescândă a armatei chineze în sine însăşi pentru că aceasta vede în Washington o putere în declin iar în Beijing una în ascensiune.
Drept care ar avea puţin interes de a răspunde cererilor Pentagonului pentru o mai mare transparenţă şi o abordare mai responsabilă faţă de securitatea şi pacea regională .
Pentagonul este îngrijorat în legătură cu noul program de înarmare al Chinei, inclusiv în ce priveşte avionul J 20 invizibil pe radare şi racheta antibalistică cu potenţialul de a lovi portavioanele americane.
Pericol crescând al unei confruntări în Pacific
-
Oficialii militari americani spun că există un pericol crescând al unei confruntări în Pacific între forţele americane şi chineze, întrucât navele chineze au început să le provoace pe cele ale SUA.
Ei arată că noua generaţie de rachete antiportavioane chineze ar putea forţa SUA să îşi păstreze portavioanele de război departe de ţărmurile Chinei şi ale Taiwanului.
Oficialii militari chinezi au replicat că orice noi vînzări de arme de către SUA Taiwanului, vor duce la tăierea relaţiilor militare ale Beijingului cu Washington-ul.
Una dintre temele prioritare ale summit-ului americano-chinez de săptămâna viitoare va fi problema nord-coreeană.
Secretarul Apărării Robert Gates evaluează că Phenianul devine o ameninţare directă la adresa SUA şi că poate dezvolta în 5 ani o rachetă balistică inter-continentală.
China este cel mai apropiat aliat al Coreei de Nord şi s-a dovedit foarte reticentă în a-i critica atitudinea provocatoare în regiune.
Sursa : ide4ortodox.blogspot.com
Vezi  :
VIDEO Imaginile cu primul avion de vanatoare invizibil din China, comentate de presa de stat de la Beijing. “O miscare calculata”, cred expertii

Conspiratia Satanista “la vedere” in Rusia!


Satanism in procesiunea pe raul Volga din Rusia. Moaste ale Sf. Gheorghe puse intr-o racla cu insemn satanist!
Este de necrezut unde duce indrazneala (caci nu putem crede ca e vorba de necunostiinta) unor clerici ortodocsi ce nu mai  disting Ortodoxia nici fata de satanism.
Ce sa mai asteptam de la asemenea preoti in lupta impotriva Necuratului si a slujitorilor sai? Uraciunea pustiriii isi arata lucrarea….
In Eparhia Tver intre 29.05-18.06, a avut loc a 12-a Procesiunea Volga…
Prin traditie, fiecare astfel de procesiune se ocupa de un eveniment important la nivel national. In acest an, acest eveniment a fost aniversarea a 65-a a Victoriei. Procesiunea, inceputa de la izvoarele raului Volga si continuata de-a lungul albiei si terenurilor pe unde trece aceasta, a avut loc in 16 orase si districte din regiune. Pe tot parcursul s-a purtat o racla- chivotul cu moastele Sfantului Mucenic Gheorghe.
La Sf. Liturghie de la biserica Sf. Nicolae din Myra, unde a servit Arhiepiscopul de Tver si Victor Kashin si, in procesiunea care a vut loc la templul de la izvoarele Volgai, a fost comis un ritual satanist de rang, la care au participat un numar mare de pelerini, distinsi invitati, membri ai publicului.
In aceasta zi, cele mai multe municipalitati din regiunea Tver si-au trimis delegatii la festivalul din Volgoverkhovye . Au tinut discursuri Arhiepiscopul de Tver si presedintele Kashin, guvernatorul regiunii Tver, presedintele Adunarii Legislative si alti functionari.
Pentru a intelege magnitudinea acestui consens in materie de cooperare intre Biserica si activitatile de stat, sa ne aducem aminte ca in Federatia Rusa ( Pravoslavnica….) Religia Crestin-Ortodoxa e despartita doar formal de Stat.
Parea ca acest eveniment nu poate fi decat unul fericit, dar …!  Dar, in loc de bucurie spirituala inima s-a frant de o durere extrem de profunda.
In timpul procesiunii, poporul ortodox a sarutat “mana dreapta a lui Satan, inchinandu-se la ea ca la o relicva mare – mana dreapta cu moastele Sfantului Gheorghe, patronul sfant  al victorioasei armate ruse”.
Aceasta aproximativ demono-blasfemie si satanismul au luat locul binecuvantarii directe a episcopului ce guverneaza dioceza si preotia.
Avand o senzatie de murdarie spirituala, oamenii Ortodocsi din Tver au trimis o scrisoare, subliniind confuzie lor:
“Dragi frati si surori!
Cerem ajutorul vostru si consiliere caci ne aflam[traim] intr-o jena extrema si ne temem ca ceea ce s-a intamplat la noi se poate repeta si in alte orase din Rusia.
Noi, la fel ca toti oamenii ortodocsi, il cinstim din toata inima noastra pe Sf. Gheorghe Invingatorul si am visat la fericirea de a ne inchina relicvei lui.
Si ce oportunitate! In ajunul vizitei Patriarhului Chiril la Tver a ajuns la noi procesiunea Volga cu chivotul  sub forma mainii drepte ce da binecuvantarea , care trebuia sa fie o parte din moastele sale.
Dar bucuria noastra a fost afectata. Dreapta, la o examinare mai atenta s-a dovedit a fi  o binecuvantare, dar profanata. Faptul ca degetele de la mana lui dreapta, au fost puse dintr-un un motiv oarecare, vertical, [dovedeau] in mod clar au fost aranjate intr-un bine-cunoscut simbol satanic – “capra”( coarnele satanei-n.m). Spre deosebire de binecuvantarea crestina, care leaga degetul mare si indicele pe de o parte, la cea reprezentand racla cu relicve, au fost conectate degetul mare si degetele din mijloc, indicele si degetul mic – fiind pe verticala.
Fotografiile arata ca chivotul mai repede poate fi privit ca un obiect de cult anti-crestin sau pagan, care are sub forma de coarne degetele: indexul si degetul mic, simbolizand cultul ”Caprei” – Lucifer.
Cei mai multi dintre noi, datorita binecuvantareii care insotea chivotul, nu s-au simtit bine, copiii au plans.
Daca suspiciunile noastre sunt corecte, atunci am fost ademeniti sa ne inchinam la un idol, Baphomet, si procesiunea s-a transformat intr-un act de profanare a tarii noastre si a Credintei Ortodoxe.
Iertati-ne, daca v-am produs confuzie. Va rugam, judecati si dati-ne o evaluare biserieasca despre cele intamplate.
Cetatenii Ortodocsi din Tver.”
Puteti remarca in imaginea de mai jos cum numarul 65 se poate confunda foarte usor cu 666, cu un  6 de culoare alba in mijloc.
Intr-adevar, “vremurile sunt aproape”, – daca astfel de ritualuri Sataniste se petrec deja in public!
Si nu ne putem opri, vazand “binecuvantarea Masonico-Satanista”, sa ne aducem aminte de acelasi “Semn” facut de nenumarate ori de mai-marii lumii de azi, cu diverse ocazii.
Si asa cum am mai facut-o pe acest site in alt articol, prezentam din nou si imaginea “Preafericitului” Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane ( cumoscut Mason si Illuminati!), facand acelasi semn… Sursa :newsro123.blogspot.com

Tavistock – Cel mai bine păstrat secret în America


Insitutul criminal de manipulare a maselor a pus bazele ideologiei fundaţiilor non-profit şi „ştiinţelor comportamentale”
de dr. Byron T. Weeks
traducere din limba engleză de Anca Munteanu
Motto: „Cred că Tavistock a avut întotdeauna legături secrete cu francmasoneria britanică” – Byron T. Weeks


Istoria şi adevăratele scopuri ale Institutului Tavistock din Londra şi a numeroaselor sale institute şi organizaţii subiacente au fost deconspirate în 1992 de John Coleman în cartea sa Conspirators’ Hierarchy: The Story of The Committee of 300 (Ierarhia conspiratorilor: Istoria Comitetului celor 300). Mulţi dintre cei care au scris apoi despre acest subiect s-au inspirat din cercetările sale. Articolul pe care îl prezentăm este tradus din ziarul NewsHawk. Acesta aduce noi informaţii despre propaganda insidioasă, manipularea opiniei publice şi proiectele de control mental realizate de către Institutul Tavistock. Acest raport, ce demască activităţile sinistre ale puternicului institut britanic, a fost realizat în urma unor cercetări temeinice, minuţios documentate.
Tavistock – un institut criminal de manipulare a maselor
Fondat în anul 1947, Institutul Tavistock este o organizaţie independentă non-profit, care îmbină cercetările din domeniul ştiinţelor sociale cu practica în sfera socială. Sub pretextul dezvoltării unor noi programe experimentale, în cadrul acestui institut s-au realizat o gamă largă de studii în domeniul sănătăţii, educaţiei şi dezvoltării comunităţii. Institutul Tavistock deţine şi editează lunar jurnalul Human Relations publicat de Plenum Press, care a ajuns azi la cel de-al 48-lea an de existenţă. Recent, a lansat împreună cu Sage Publications încă un jurnal,  Evaluation.
Trei elemente combinate fac ca acest institut să fie unul neobişnuit, dacă nu chiar unic. În primul rând, Tavistock are independenţă maximă datorită autofinanţării, nedepinzând de subvenţii de la guvern sau din alte surse. Apoi, orientarea acţiunilor de cercetare pe care le realizează îl plasează între domeniul academic şi domeniul de consultanţă. În al treilea rând, gama de discipline pe care le abordează include domenii extrem de variate: antropologia, economia, comportamentul organizaţional, ştiinţele politice, psihanaliza, psihologia şi sociologia. Ideologia fundaţiilor americane a fost creată de Institutul Tavistock pentru Relaţii Umane din Londra.
În 1921, ducele de Bedford, care totodată era şi marchiz de Tavistock, a donat o clădire pentru Clinica Tavistock, clinică ce era destinată studiului efectelor pe care traumele suferite le aveau asupra soldaţilor britanici care supravieţuiseră Primului Război Mondial. Scopul era acela de a se stabili care era „limita de rezistenţă” a bărbaţilor aflaţi sub influenţa acestor traume. Aceste studii au fost realizate sub conducerea Biroului Britanic de Arme însărcinat cu Problemele Psihologice legate de Război – British Army Bureau of Psychological Warfare, comandat de Sir John Rawlings-Reese. Figurile cheie ale Clinicii Tavistock au creat apoi Institutul Tavistock pentru Relaţii Umane.
Biroul central al Institutului Tavistock se află în Londra. Mentorul acestui institut, Sigmund Freud, s-a mutat în Anglia stabilindu-se în Maresfield Gardens, într-un castel pe care i l-a dăruit prinţesa Bonaparte. Munca de pionierat a Institutului Tavistock în ştiinţele comportamentale, având drept linii directoare teoriile freudiene şi controlul oamenilor, a consacrat acest institut ca centru mondial al ideologiei fundaţiilor. Reţeaua sa cuprinde acum:  Universitatea Sussex din SUA, Institutul de Cercetări Stanford, Esalen, Institutul Tehnologic Massachusetts (MIT), Institutul Hudson, Fundaţia Heritage, Centrul pentru Studii Internaţionale şi Strategice  din Georgetown, unde sunt instruiţi angajaţii departamentelor de stat, US Air Force Intelligence şi corporaţiile RAND şi Mitre. Personalul angajat al acestor corporaţii are obligaţia să treacă printr-un proces de îndoctrinare care se realizează într-una sau în mai multe instituţii controlate de Tavistock. O reţea de grupări secrete, Societatea Mont Pelerin, Comisia Trilaterală, Fundaţia Ditchley şi Clubul de la Roma sunt organizaţii care execută instrucţiunile primite de la institutul Tavistock.
Tehnici de spălare a creierului de origine nazistă
Institutul Tavistock a dezvoltat tehnici de spălare a creierului, în masă, care au fost experimentate pentru  prima dată pe prizonierii americani de război, în timpul războiului din Coreea. Experimentele realizate de acest institut în ceea ce priveşte metodele de control al mulţimilor au fost folosite în mare măsură asupra publicul american. S-a realizat astfel un asalt ascuns, imoral şi inuman asupra libertăţii umane, prin modificarea comportamentului individual cu ajutorul tehnicilor psihologice.
Germanul Kurt Lewin, cunoscut şi drept fondatorul psihologiei sociale, a devenit directorul Institutului Tavistock în anul 1932. El a ajuns apoi în SUA în 1933, fiind unul dintre numeroşii nazişti care au fost „infiltraţi” acolo cu statutul de refugiaţi. Lewin a fost cel care a înfiinţat Clinica Psihologică Harvard, care, printre altele, a iniţiat campania de propagandă şi manipulare a publicului american împotriva germanilor şi de implicare a SUA în cel de-al Doilea Război Mondial.
În 1938, Roosevelt a realizat o înţelegere secretă cu Churchill, care a permis ca în timpul războiului SUA să fie subordonată Comitetului Executiv al Operaţiunilor Speciale (Special Operations Executive – SOE) englez. Înainte de a plasa Biroul de Servicii Strategice american (Office of Strategic Services – OSS), precursorul CIA-ului de astăzi, sub protecţia Comitetului Executiv al Operaţiunilor Speciale britanic, Roosevelt l-a trimis pe generalul Donovan, directorul OSS la Londra, pentru a fi supus procesului de îndoctrinare de la Institutul Tavistock. Aceasta a făcut ca întregul program al OSS şi apoi al CIA să funcţioneze sub ghidarea Institutului Tavistock.
Institutul Tavistock este cel care a comandat criminalele raiduri de bombardare în masă a civililor, iniţiate de Roosevelt şi Churchill, pentru experimentarea clinică a terorii în masă; au fost realizate rapoarte care înregistrau reacţiile acelor oameni, folosiţi pe post de „porcuşori de Guineea”. Tavistock şi tehnicile fundaţiilor americane au un singur ţel: să „spargă” limita puterii psihologice a individului şi să îl predea astfel, neajutorat, fără capacitatea de a se opune în vreun fel, dictaturii Noii Ordini Mondiale. Orice tehnică care duce la dezmembrarea unităţii familiei sau la implementarea din familie a unor principii religioase rigide sau legate de o aşa-zisă onoare, ori de un comportament sexual deviat, este folosită de către oamenii de ştiinţă ai Institutului Tavistock ca armă de control a mulţimilor.
Metodele psihoterapiei freudiene induc tulburări mentale permanente în fiinţa care se supune unui astfel de tratament, prin destabilizarea caracterului acesteia. Victima acestor metode de degradare psihică este apoi sfătuită să „stabilească modalităţi noi de interacţiune personală”, care în realitate o debusolează, datorită lipsei relaţiilor personale stabile şi profunde în viaţa ei. Institutul Tavistock a dezvoltat o asemenea putere de influenţă în Statele Unite, încât nimeni nu poate ajunge să se afirme într-un domeniu, dacă nu a fost supus mai întâi îndoctrinării cu ştiinţa comportamentală promovată de Institutul Tavistock sau de filialele acestuia.
Henry Kissinger, a cărui ascensiune extraordinară la putere este inexplicabilă în alt mod, a fost, la rândul său, refugiat german şi elev al lui Sir John Rawlings-Reese. Dr. Peter Boure, psiholog al institutului Tavistock, l-a selectat pe Jimmy Carter pentru a fi candidat la Preşedinţia Statelor Unite, numai datorită faptului că acesta fusese supus unui program intensiv de spălare a creierului, administrat de Amiralul Hyman Rickover la Annapolis. Experimentul realizat în domeniul integrării rasiale obligatorii în Statele Unite a fost organizat de Ronald Lippert, membru al OSS şi director al programului de instruire a copiilor la Comisia de Relaţii Comunitare. Acest program avea scopul de a distruge sentimentul identităţii personale, precum şi cel al moştenirii rasiale a individului.
Provocarea de căderi psihice în masă prin intermediul drogurilor
Prin intermediul Institutului de Cercetări Sociale, Tavistock controlează, printre altele, Asociaţia Naţională a Educaţiei. Institutul de Cercetări Sociale din cadrul Laboratorului Naţional de Instruire are rolul de a programa, prin spălarea creierului, personalităţile marcante din domeniul afacerilor şi din guvern.
Puterea Institutului Tavistock este atât de mare încât, la comanda acestuia, întregul program de cercetare spaţială al SUA a fost anulat timp de nouă ani, pentru a permite sovieticilor să îi ajungă din urmă. Stoparea cercetărilor în domeniul spaţial a fost cerută într-un document semnat de dr. Anatol Rapport, fiind prompt aprobată de către guvern. O altă operaţiune proeminentă a institutului Tavistock este Şcoala de Finanţe Wharton a Universităţii Pennsylvania.
Una din strategiile criminale folosite de institutul Tavistock este folosirea drogurilor. În cadrul sinistrului program MKULTRA realizat de CIA, unor oficiali CIA, care nu aveau cunoştinţă despre acest program, li s-a administrat fără ca ei să ştie, LSD, iar reacţia pe care ei au avut-o în urma administrării acestui drog – care a fost studiată exact ca în cazul cobailor de laborator – a însemnat, pentru unii dintre ei, moartea. Guvernul SUA a trebuit să plătească daune de milioane de dolari familiilor victimelor, dar vinovaţii nu au fost niciodată puşi sub acuzare. Programul a demarat atunci când Sandoz AG, o firmă suedeză de medicamente, al cărei proprietar era S.G. Warburg  Co. din Londra, a descoperit Acidul Lisergic (LSD). Consilierul lui Roosevelt, James Paul Warburg, fiul lui Paul Warburg – autorul Federal Reserve Act – şi nepot al lui Max Warburg – finanţatorul lui Hitler – a înfiinţat Institutul pentru Studii Tactice (Institute for Policy Studies) în vederea promovării acestei substanţe. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: „contra-cultura” LSD din anul 1960 şi „revoluţia” studenţilor, care a fost finanţată de către CIA cu 25 de milioane de dolari.
O parte a finanţării proiectului MKULTRA a fost făcută din fondul Human Ecology; de asemenea, CIA l-a finanţat pe dr. Herbert Kelman, de la Universitatea Harvard, pentru realizarea unor experimente de control al minţii. În anii ’50, CIA a finanţat experimente în masă cu LSD, realizate în Canada. Dr. D. Ewen Cameron, preşedintele Asociaţiei Canadiene de Psihologie şi director al Spitalului Royal Victorian din Montreal, a primit sume enorme de la CIA, pentru a administra unui număr de 53 de pacienţi doze foarte mari de LSD şi a le înregistra reacţiile; pacienţii astfel drogaţi au dormit săptămâni în şir, după care au fost treziţi prin administrarea de şocuri electrice.
Una dintre victime, soţia unui parlamentar canadian, a dat în judecată companiile americane care au distribuit acest drog pentru CIA. Toată baza de date a CIA ce cuprindea programul de testare a drogurilor, a fost distrusă la ordinul liderului programului MKULTRA. Datorită faptului că toate eforturile Institutului Tavistock sunt îndreptate pentru a produce periodic căderi psihice în masă, efectele programelor CIA sunt în mod evident tragice şi dramatice pentru populaţie.
Aceasta este moştenirea pe care au lăsat-o americanilor familia Warburg şi CIA-ul. Principalul lor agent de operare, Institutul pentru Studii Tactice, a fost fondat de James Paul Warburg; cofondatorul său a fost Marcus Raskin, protejatul lui McGeorge Bundy, preşedintele Fundaţiei Ford. Bundy l-a numit pe Raskin în  postul de reprezentant personal al preşedintelui Kennedy în Consiliul Naţional de Securitate, iar în 1963 ei au fondat Students for Democratic Society, organizaţie prin care CIA a controlat răspândirea drogurilor.  Ziaristul R. Emmett Tyrell Jr. scria, pe 20 august 1984: „consecinţele mizerabile ale mişcării radicale a anilor ’60, Mişcarea Studenţilor pentru o Societate Democratică (Students for a Democratic Society, SDS) au fost creşterea ratei nelegiuirilor, a dependenţei de droguri, a bolilor venerice şi a bolilor mintale”.
O reţea internaţională de peste 3000 de organizaţii satelit
Institutul Tavistock administrează anual diferite reţele de fundaţii în SUA, în valoare de  6 miliarde de dolari, toate fondate din banii contribuabililor. Zece instituţii principale se află sub controlul direct al acestui institut care are 400 de filiale şi 3000 de grupuri de studii şi „think tank-uri”. Acestea au creat diverse programe pentru creşterea controlului exercitat asupra poporului american de către reprezentanţii Noii Ordini Mondiale. Institutul de Cercetări Stanford, învecinat cu Instituţia Hoover, operează anual cu 3300 de angajaţi şi 150 de milioane de dolari. Acesta conduce programele de supraveghere pentru Bechtel, Kaiser şi alte 400 de companii multinaţionale, precum şi vastele operaţiuni de spionaj ale CIA. Este cea mai mare instituţie de pe Coasta de Vest care promovează controlul minţii şi ştiinţele comportamentale.
Una din agenţiile cheie în transmiterea instrucţiunilor secrete primite de la Tavistock este Fundaţia Ditchley, fondată în 1957. Filiala americană a Fundaţiei Ditchley este condusă de Cyrus Vance, fost secretar de stat şi director al Fundaţiei Rockefeller şi Winston Lord, preşedinte al Consiliului de Relaţii Externe (Council on Foreign Relations), membru Bilderberg şi Skull & Bones. Soţia lui Winston Lord, Bette Bao Lord, la rândul ei membru al Consiliului de Relaţii Externe  şi al Bilderberg, este preşedinte al Consiliului Freedom House. Acest consiliu este răspunzător de manipularea drepturilor creştinilor prin ridicarea problemei persecuţiei religioase.
Distrugerea fermierilor independenţi, o metodă stalinistă aplicată în capitalism
Una dintre principalele, dar mai puţin cunoscutele, operaţiuni realizate de Fundaţia Rockefeller sunt tehnicile de control a mediului rural-agricol. Directorul acestei fundaţii, Kenneth Wernimont, a implementat programele Rockefeller de control al agriculturii în Mexic şi America Latină. Fermierii independenţi sunt o mare ameninţare la adresa Ordinii Mondiale, pentru că ei produc alimente pentru ei înşişi şi astfel producţia lor poate fi transformată în capital, ceea ce le conferă independenţă financiară.
În Rusia sovietică, bolşevicii credeau că au obţinut controlul total asupra poporului, însă planurile lor au fost puse în pericol de independenţa încăpăţânată a unor mici fermieri, numiţi apoi chiaburi. Stalin a ordonat OGPU (Serviciile secrete şi poliţia politică a URSS, premergătoare KGB-ului) să confişte toate alimentele şi animalele chiaburilor şi să îi lase să moară de foame. The Chicago American scria, pe 25 februarie 1935, pe prima pagină: „Şase milioane de morţi ai foametei sovietice. Recolta ţăranilor porţionată. Oamenii şi animalele mor de foame.” Pentru a distrage atenţia de la această atrocitate, s-a spus mai târziu că germanii, şi nu sovieticii au omorât 6 milioane de persoane în acest fel.
Partidul Comunist, care se intitula partid al ţăranilor şi muncitorilor, a exterminat ţăranii şi a înrobit muncitorii. Multe regimuri totalitare au considerat că micul fermier reprezintă o piedică serioasă în calea monopolizării agriculturii. Regimul francez al terorii a fost condus nu împotriva aristocraţilor, pe care mulţi chiar îi agreau, ci împotriva micilor fermieri care refuzau să îşi predea recoltele tribunalelor revoluţionare, în schimbul unei bucăţi de pământ. În prezent, în Statele Unite, fundaţiile menţionate sunt angajate în acelaşi tip de exterminare a fermierilor americani, pentru a-i forţa pe aceştia să devină mână de lucru pentru marile trusturi agricole. Instituţiile Brookings şi alte asemenea fundaţii au creat programul monetar implementat de Sistemul de Rezervă Federală (Federal Reserve System), pentru a distruge fermierii americani – o reluare a tragediei din Rusia – cu precizarea că fermierul american va fi lăsat în viaţă, dacă va fi de acord să devină sclavul muncitor al trusturilor agricole gigant.
Sinistrele scopuri politice, economice şi sociale ale fundaţiilor „caritabile”
Dacă cetăţeanul de rând ar deveni conştient de adevăratul rol al fundaţiilor, ar putea înţelege de ce dobânzile şi impozitele pe care le plăteşte sunt atât de mari, de ce fiecare agent al guvernului federal este împotriva sa; FBI, IRS, CIA şi BATF trebuie să se războiască cu cetăţenii pentru a aplica programele fundaţiilor.
Fundaţiile îşi încalcă în mod flagrant propriul statut, prin care se angajau iniţial să realizeze acţiuni de „caritate”, pentru că ele nu fac nicio donaţie care nu serveşte vreunui scop politic.  Angajarea de spioni pe post de „lucrători caritabili”, cum s-a procedat în cazul misiunii Crucii Roşii în Rusia, în 1917, expune sinistrele scopuri politice, economice şi sociale ale Noii Ordini Mondiale, pe care aceasta le duce la bun sfârşit prin intermediul fundaţiilor.
Statul şi cetăţeanul de rând sunt fraudaţi prin neplata impozitelor de către fundaţii, acestea fiind scutite pe motiv că fac acte de caritate. Ceea ce fac ele este sindicalism criminal, ofensivă conspiraţionistă împotriva Statelor Unite şi împotriva Constituţiei. Unul dintre principalii fondatori ai acestor fundaţii criminale este Daniel Coit Gilman, care a creat Fondul Peabody şi Fondul John Slater şi a devenit membru al comitetului de conducere al General Education (azi Fundaţia Rockefeller). Gilman a fondat împreună cu Andrew Dickson White şi Frederic A. Delano, Trustul Russell în 1856, devenit mai târziu parte a Institutului Carnegie. Delano, a fost de asemenea, unul dintre fondatorii principali ai Instituţiei Brookings şi a Fundaţiei Carnegie pentru Pace Internaţională (Carnegie Endowment for International Peace). Daniel Coit Gilman a fondat apoi Fundaţia Russell Sage, împreună cu Cleveland H. Dodge de la  National City Bank. Fondatorii acestor fundaţii au legături directe cu Rezerva Federală Americană, cu Consiliul Industriilor de Război al Primului Război Mondial, cu Biroul de Servicii Strategice (OSS) din timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi cu CIA. Au de asemenea legături directe cu Corporaţiile Internaţionale Americane care au fost formate pentru a instiga la realizarea revoluţiei bolşevice din Rusia.
Delano, unchiul lui Franklin Delano Roosevelt, a făcut parte din primul consiliu al guvernatorilor Rezervei Federale a SUA în anul 1914. Cumnatul acestuia a fondat influenta firmă de avocatură din Washington, Covington&Burling. Familia Delano şi alte familii din conducerea Noii Ordini Mondiale sunt descendenţii direcţi ai lui William de Orange (prinţ  olandez care a trăit în secolul XVI).
Institutul Tavistock în Statele Unite
Planning Research Corporation, Arthur D. Little, G.E. “TEMPO”, Operations Research Inc. sunt doar câteva dintre cele aproximativ 350 de firme care se ocupă de cercetări şi sondaje şi fac recomandări guvernului. Ele sunt parte din ceea ce preşedintele Eisenhower a numit „un posibil pericol la adresa siguranţei publice, care ar putea deveni ea însăşi prizoniera elitei ştiinţifico-tehnologice.”
Brookings Institution se ocupă de ceea ce numesc „agenda naţională”. Ei sunt cei care scriu programele electorale ale preşedinţilor. Spre exemplu, au scris programul electoral „New Deal” (Noua Înţelegere) al preşedintelui Hoover, programul „New Frontiers” („Noi Frontiere”) al preşedintelui Roosevelt, programul Administraţiei Kennedy (devierea de la acest program fiind unul din motivele pentru care John F. Kennedy a fost omorât) şi programul „Great Society” („Societatea Măreaţă”) a preşedintelui Johnson. În ultimii 70 de ani, Brookings a dictat Guvernului Statelor Unite cum să-şi conducă afacerile şi îi dictează în continuare ce să facă.
Institutul Hudson are sarcina de a modela, prin manipulare în masă, felul în care americanii reacţionează la evenimentele politice şi sociale, felul în care gândesc, votează şi se comportă în general. Institutul Hudson s-a specializat în domeniul cercetării politicii de apărare şi a relaţiilor cu URSS. Mare parte a activităţilor sale din domeniul militar sunt clasificate ca secrete de stat. Hudson este una dintre instituţiile Comitetului celor 300, care se ocupă cu spălarea creierelor. Unul dintre cei mai mari clienţi ai acestui institut este Departamentul de Apărare al Statelor Unite, care se ocupă de probleme privind apărarea civilă, securitatea naţională, politica militară şi controlul armamentului.
National Training Laboratories (NTL) a fost fondat în 1947 de către membri ai reţelei Tavistock din Statele Unite. NTL a avut ca scop precis folosirea tehnicilor de spălare a creierului pe lideri ai guvernului, ai instituţiilor educaţionale şi ai birocraţiei corporatiste, prin metoda Tavistock, iar apoi de a-i folosi pe aceşti „lideri” fie pentru a prezida întâlniri de grup gen Tavistock în organizaţiile lor, fie pentru a angaja numai persoane antrenate în acest mod. Mecanismele interne ale operaţiunii NTL se axează în jurul unei forme degenerate de psihologie Tavistock, numită „dinamica grupului”, dezvoltată de agentul nazist al institutului Tavistock, Kurt Lewin, care s-a refugiat în Statele Unite în anii ’30 şi ai cărui studenţi au fondat NTL.
Într-un astfel de grup lewinist de spălare a creierelor (lewinite brainwashing group), anumiţi indivizi provenind din medii sociale diferite şi având personalităţi diferite, sunt manipulaţi de un „lider de grup” în direcţia formării unui „consens” de opinii, obţinându-se astfel o nouă „identitate de grup”. Cheia acestui proces este crearea unui „mediu controlat”, în care se introduce factorul de stres (uneori numit disonanţă), pentru a da peste cap sistemul de valori al unui individ. Sub presiunea celorlalţi membrii ai grupului, individul „cedează” şi o nouă personalitate a acestuia iese la lumină, având un set de valori complet nou. Această experienţă ce degradează individul implică negarea faptului că ar fi avut loc vreo schimbare. În acest mod, individul este spălat pe creier fără ca el să ştie aceasta.
Această metodă este aceeaşi, cu unele mici modificări, cu cea folosită în aşa-zisele „grupuri sensibile” sau „grupuri T”, de genul celor popularizate înainte de 1960 de Institutul Esalen, iniţiate cu ajutorul celor de la NTL.
Începând cu anul 1950, NTL a trecut majoritatea liderilor corporaţiilor naţionale prin astfel de programe de spălare a creierului, în timp ce derula programe similare pentru Departamentul de Stat, Marină, Departamentul Educaţiei şi alte secţiuni din birocraţia federală. Nu există o estimare clară a numărului de americani care au trecut prin acest proces de ştergere a identităţii proprii şi implementare a unei noi identităţi în cadrul NTL, ori în alte instituţii-satelit ale acestuia. Dată fiind amploarea acestor acţiuni, este posibil să fie vorba de milioane de oameni.
Unul din grupurile care au trecut prin „moara” NTL în 1950 a fost conducerea Asociaţiei Naţionale pentru Educaţie (NEA), cea mai mare organizaţie a profesorilor din Statele Unite. În acest mod, perspectiva iniţială a NEA a fost „ajustată” de Institutul Tavistock, prin NTL. În anul 1964, Institutul NTL a devenit parte din NEA, iniţiind „sesiuni de grup” pentru toate filialele sale. Cu finanţare de la Departamentul Educaţiei, Institutul NTL a proiectat programe de instruire a profesorilor de stat pentru şcoala primară şi secundară şi s-a implicat, de asemenea, în dezvoltarea reformelor educaţionale.
Cunoscut de asemenea ca Institutul Internaţional pentru Aplicarea Ştiinţelor Comportamentale, acest institut este un centru de spălare a creierului prin crearea stresului artificial. În cadrul unor astfel de şedinţe de instruire, participanţii se „trezesc” la un moment dat că trebuie să se apere vehement împotriva unor acuzaţii grave care li se aduc de către conducătorii acestor şedinţe, fiind supuşi astfel unor factori de stres amplificat.
Universitatea Pennsylvania, Şcoala Wharton de Comerţ şi Finanţe înfiinţată de Eric Trist, reprezintă unul din „grupurile de experţi” ai Institutului Tavistock. Wharton a devenit pentru Tavistock unul dintre cele mai importante instrumente în cercetarea comportamentală. Wharton atrage clienţi cum este Departamentul Muncii – care învaţă la Wharton Econometric Forecasting Associates Incorporated, cum să producă statistici falsificate. Modelarea econometrică Wharton este folosită în peste 300 de companii din Statele Unite, Europa de Vest, inclusiv de Fondul Monetar Internaţional, Organizaţia Naţiunilor Unite şi Banca Mondială.
Institutul pentru Cercetări Sociale (Institute for Social Research) are printre clienţii săi Fundaţia Ford, Departamentul Apărării al SUA, Serviciul Poştal al SUA şi Departamentul de Justiţie al SUA. Dintre studiile sale enumerăm: „Semnificaţia umană a  schimbărilor sociale”, „Tineretul în tranziţie” şi „Care este perspectiva americanilor asupra sănătăţii lor mentale”.
Institutul pentru Viitor (Institute For The Future) nu este un institut tipic pentru Tavistock, deşi este iniţiat de Fundaţia Ford. Institutul pentru Viitor proiectează schimbările care vor avea loc în următorii 50 de ani. În cadrul aşa-numitelor „dezbateri delphi” (delphi panels) se decide ce este normal şi ce nu, şi apoi sunt pregătite documentele necesare pentru ca guvernul să poată preîntâmpina apariţia unor grupuri de persoane „care ar putea crea dezordine civică”, adică grupuri care le-ar putea strica planurile.
Acest institut a recomandat de-a lungul timpului acţiuni cum sunt: liberalizarea legilor avortului, liberalizarea consumului de droguri, introducerea taxelor pentru maşinile care intră în spaţiul urban, predarea metodelor contraceptive în şcoli, impunerea înregistrării armelor de foc, transformarea consumului de droguri într-o încălcare non-criminală a legii, legalizarea homosexualităţii, realizarea controlului asupra tuturor zonelor numai de către stat, oferirea de prime pentru planificarea familială. Dar cea mai odioasă propunere a acestui institut, în stilul dictatorului Pol Pot din Cambogia, prevede noi comunităţi care să se stabilească în zona rurală, asemănătoare lagărelor de concentrare. După cum putem observa, în prezent multe dintre ţelurile lor au fost pe deplin realizate.
Institutul pentru Studii Tactice (Institute For Policy Studies – IPS) este unul dintre „marii arbori” ai Institutului Tavistock. IPS i-a creat şi i-a recreat pe politicienii Statelor Unite, încă de când a fost fondat de James P. Warburg şi familia Rothschild. Reţeaua sa din America include Liga pentru Democraţie Industrială (League for Industrial Democracy). Printre jucătorii de frunte ai acesteia se află Jeane Kirkpatrick, fost ambasador SUA la Naţiunile Unite, Irwin Suall de la ADL, Eugene Rostow, negociator al controlului armelor, Lane Kirkland, Labor Leader şi Albert Shanker. IPS a fost cooptat de către Marcus Raskin şi Richard Barnett, în 1963, amândoi foarte bine instruiţi la Institutul Tavistock. Obiectivele IPS sunt cele stabilite de Institutul Tavistock.
IPS are o reţea de susţinători, consideraţi de public ca fiind independenţi, dar care de fapt acţionează împreună, în aşa fel încât congresmanii ajung să fie înconjuraţi din toate părţile de susţinători ai aceloraşi idei. În acest mod, IPS a fost şi încă este capabil să mânuiască cu succes, atât pe reprezentanţii independenţi, cât şi pe senatorii din Congresul american, determinându-i să voteze legile „în direcţia în care merg lucrurile”. Folosindu-se de oameni cheie din Congres, IPS s-a strecurat în infrastructura sistemului legislativ şi manipulează modul de funcţionare al acestuia.
IPS a devenit şi este şi în zilele noastre una dintre cele mai prestigioase organizaţii care controlează deciziile politicii externe, despre care oamenii de rând cred în mod prostesc că sunt luate de cei pe care i-au ales. Prin sponsorizarea activismului militar şi a abordărilor revoluţionare, prin manipulare, prin asedierea structurilor corporaţiilor, prin diminuarea credibilităţii unor organizaţii concurente, prin penetrarea organizaţiilor religioase şi semănarea discordiei prin intermediul unor politicieni radicali şi rasiali, prin folosirea mass-media-ei pentru a promova ideile IPS, acesta îşi joacă rolul pentru care a fost creat, chiar sub nasul publicului prostit. Philip Stern, unul din administratorii IPS, a fost preşedintele Fundaţiei Stern, iar directorul acesteia, David R. Hunter, a fost anterior oficial al Consiliului Naţional şi al Consiliului Mondial al Bisericilor.
Institutul de Cercetări Stanford (Stanford Research Institute)
Jesse Hobson, primul preşedinte al Institutul de Cercetări Stanford, a spus clar, într-un discurs ţinut în 1952, care este linia pe care o urmează institutul. Stanford poate fi descris ca una dintre „bijuteriile” Coroanei Tavistock, care conduce Statele Unite. Fondat în 1946, imediat după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, a fost condus de Charles A. Anderson, care a acordat o mare importanţă cercetărilor ce ţineau de controlul minţii şi de „ştiinţele viitorului”. Sub umbrela Institutului Stanford a fost inclusă Fundaţia Charles F. Kettering, care a dezvoltat Imaginile schimbătoare ale omului (Changing Images of Man), pe care se bazează mişcarea New Age.
Unele contracte ale Institutului Standford au fost iniţial centrate în jurul sistemului de apărare, dar pe măsură ce Stanford s-a dezvoltat, gama de servicii a acestuia s-a diversificat, acoperind şi alte organizaţii: Aplicaţiile Ştiinţelor Comportamentale în Biroul de Gestiune a Cercetărilor Ştiinţifice şi Tehnologice (Applications of Behavioral Sciences to Research Management Office of Science and Technology), SRI Business Intelligence Program, Departamentul Apărării al SUA, conducător al Cercetărilor în Apărare şi Inginerie (U.S. Department of Defense Directorate of Defense Research and Engineering), Departamentul Apărării al SUA Biroul Cercetărilor Aerospaţiale (U.S. Department of Defense Office of Aerospace Research).
Printre corporaţiile care caută serviciile Institutului Stanford se află şi Banca Wells Fargo, Bechtel, Hewlett Packard, Banca Americii, Corporaţia McDonnell Douglas, Blyth, Eastman Dillon şi Compania TRW. Unul dintre cele mai secrete proiecte ale Institutului de Cercetări Stanford a fost realizarea armelor chimice şi bacteorologice.
Institutul de Cercetare Stanford lucrează cu cel puţin 200 de organizaţii mai mici, care realizează cercetări asupra tuturor faţetelor vieţii americanilor. Aceasta este reţeaua ARPA şi ea reprezintă cel mai amplu efort de a obţine controlul asupra mediului înconjurător, asupra fiecărui individ şi a întregii naţiuni. În prezent, calculatoarele Stanford sunt conectate cu 2500 de calculatoare „surori”, incluzând CIA, Laboratoarele Telefonice Bell, Serviciile Secrete ale Armatei SUA, Biroul Serviciilor Secrete ale Marinei (ONI), Rand Corporation, Massachusetts Institute of Technology, Harvard şi UCLA (University of California, Los Angeles). Stanford este institutul cu rolul central în „biblioteca” ce clasifică toată documentaţia ARPA.
Pentagonul foloseşte adeseori dosarele principale ale SRI Business Intelligence Program şi probabil alte agenţii guvernamentale ale SUA fac la fel. Problemele de „comandă şi control” ale Pentagonului sunt rezolvate tot de Institutul Stanford.
În timp ce, de ochii lumii, toate aceste cercetări criminale se aplică doar în cazul armelor şi al soldaţilor, nu există absolut nicio garanţie că aceleaşi cercetări nu sunt aplicate la nivelul întregii populaţii civile.
Institutul de Tehnologie Massachusetts (Massachusetts Institute of Technology – MIT) şi Şcoala de Management Alfred P. Sloan (Alfred P. Sloan School Of Management)
Acest institut importat nu este recunoscut ca făcând parte din Tavistock SUA. Legătura dintre aceste două instituţii este ţinută secretă. Cei mai mulţi privesc MIT ca pe o simplă instituţie americană, dar această viziune este departe de adevăr.
Câţiva dintre cei mai importanţi clienţi ai MIT:
- American Management Association (Asociaţia Americană pentru Management);
- Committee for Economic Development (Comitetul pentru Dezvoltare Economică);
- GTE – General Telephone and Electronics;
- Institute for Defense Analysis – IDA (Institutul pentru Analiza Apărării);
- NASA;
- National Academy of Sciences (Academia Naţională de Ştiinţe);
- National Council of Churches (Consiliul Naţional al Bisericilor);
- Sylvania;
- TRW;
- U.S. Army (Armata SUA);
- U.S. Department of State (Departamentul de Stat al SUA);
- U.S. Navy (Marina SUA);
- U.S. Treasury (Trezoneria SUA);
- Compania Volkswagen.
Corporaţia RAND de Cercetare şi Dezvoltare (RAND Research and Development Corporation)
Fără îndoială că RAND este „think tank-ul” cel mai îndatorat Institutului Tavistock, iar pentru RIIA (Royal Institute of International Affairs) este cu siguranţă cel mai prestigios instrument de control al politicii Statelor Unite la toate nivelele. Tacticile specifice RAND au fost utilizate pentru realizarea politicii externe a SUA, pentru stabilirea programelor spaţiale, în politica nucleară a SUA, în analizele corporaţiilor, în cadrul sutelor de proiecte pentru armată, în cadrul CIA, în ceea ce priveşte folosirea drogurilor care afectează mintea (cum sunt Peyote şi LSD),  în cadrul acţiunii sub acoperire MKULTRA etc.
Fondatorul Corporaţiei RAND, Herman Kahn, a fondat în anul 1961 şi Institutul Hudson. În cartea sa, Educating for the New World Order (Educaţie pentru Noua Ordine Mondială), B.K. Eakman vorbeşte despre un manual de instruire pentru „agenţi de schimb”, realizat pentru guvernul SUA de către Corporaţia RAND.
Un alt manual, din 1971, intitulat Instruire pentru agenţi de schimb (Training for Change Agents), conţine numărul de contact al Biroului pentru Educaţie al SUA (U.S. Office of Education) şi are şapte volume de „studii pentru agenţii de schimb”.  El aparţine tot Corporaţiei Rand. Există de asemenea o mulţime de însemnări şi documente care atestă existenţa unor experimente şi metode de a „îngheţa” şi „dezgheţa” valorile morale şi sociale, de a „implementa schimbarea” şi de a transforma, prin diverse strategii de tipul „Tehnicii Delphi”, grupurile şi comitetele potenţial ostile, în grupuri „de cauciuc”,  obediente puterii.
Câţiva dintre clienţii RAND:
- American Telephone and Telegraph Company – AT&T (Compania Americană de Telegraf şi Telefon);
- Chase Manhattan Bank;
- International Business Machines – IBM ;
- National Science Foundation (Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă);
- Republican Party (Partidul Republican);
- TRW – Thompson Ramo Wooldridge Inc.;
- U.S. Air Force (Forţele Aeriene SUA);
- U.S. Department of Health (Departamentul Sănătăţii SUA);
- U.S. Department of Energy (Departamentul Energiei SUA).
Există literalmente mii de companii importante, instituţii guvernamentale şi organizaţii care folosesc serviciile RAND. Lista lor completă ar fi imposibil de redat. Printre specialiştii RAND există un grup de studiu care dictează când şi în ce direcţie se îndreaptă războiul termonuclear şi care realizează, în funcţie de concluziile sale, scenarii politice şi sociale care vor fi apoi implementate în societatea americană.
La un moment dat, RAND a fost acuzată că ar fi fost însărcinată de către URSS să elaboreze planurile de capitulare a guvernului Statelor Unite. Această acuzaţie a ajuns până în Senatul SUA şi a fost pusă în discuţie de senatorul Symington, care a devenit apoi, la comandă politică, ţinta bătăilor de joc a presei, în vederea discreditării acestuia.
Toate aceste instituţii sunt printre cele care au instaurat Fundaţia Legii Uniforme (Uniform Law Foundation), al cărei rol este acela de a menţine instrumentul de conducere al afacerilor în interiorul Statele Unite, în limitele Codului Comercial Uniform (Uniform Commercial Code) stabilit de liderii  Noii Ordini Mondiale.  Sursa : Yogaesoteric.net

Pazitorii “Portii catre Lumea de Dincolo”Alexander Csoma de Körös (Korösi Csoma Sándor) (1784-1842) un intelectual maghiar transilvanean obsedat cu originile poporului maghiar, bazindu-se pe similaritatile dintre maghiara si turca crede ca originile ungurilor ar fi ”in the Land of Yugurs (Uighurs)” in estul Turkistanului (Xinjiang, Sinkiang).
Korösi Csoma Sándor s-a nascut in comuna Chiurus (maghiară Csomakőrös) din actualul judet Covasna, in Secuime/Székelyföld/ Szeklerland si credea ca daca atinge Lahsa, capitala Tibetului va afla misterul originilor poporului ungur. Dealtfel, convins fiind ca are dreptate, acest secui a plecat acum 200 de ani din Ardeal catre Tibet, in cautarea Originilor neamului sau si sperand sa descopere si un alt Secret…
Maghiara, finlandeza, turca si mongola apartin aceleiasi familii de limbi, turaniene (de la cuvintul persan “turan”, care inseamna Turkistan).
In 1920 exista “Turanian Alliance of Hungary”.
Japonezii si coreenii au crezut ca limbile lor fac parte din aceiasi familie; in 1921 se creeaza “Turanian National Alliance” in Japonia iar in 1931 “Japanese Turanian Society”, fiecare din aceste societati cautind raspunsul in… Tibet.
Acuma intreb: cati dintre cei de astazi au auzit de… anumite pesteri din Carpatii Secuimii… despre care legende foarte vechi povestesc ca ar fi … treceri catre Lumea Subterrana?
Si ca nu intamplator…. secuii tocmai asta au fost pusi sa pazeasca, inca de cand stramosii lor huno-avari au ajuns acolo prin anii 400-600 e.n?
Regii Maghiari cunosteau tot din legende comune foarte vechi… asa ca au trimis masiv populatii turanice in zona evacuand Pannonia de pecenegi, cumani si ce se mai gasea pe acolo, plus maghiari de-ai lor!
De parca nu ar fi fost suficient, inca de la anul 1100 , Cavalerii Teutoni au fost colonizati tot in zona ( se cunoaste legatura intre Teutoni si Templieri!), mai precis in Burzenland/Barcaság/Tara Bârsei.
Toti trebuiau sa pazeasca… “Trecerea” si sa se asigure ca niciodata altii nu vor avea acces la Mundus Subterranus. ( evident, doar cei initiati stiau exact ce pazesc, dar legendele circula, nu le poti opri…).
S-au scris despre viata lui Korösi carti, cercetatori, lingvisti, artisti si istorici au fost inspirati in munca lor de povestea lui si tot mai multi pelerini pleaca pe urmele sale in fiecare an.
Datorita modului sau de viata si relatiei sale cu budismul, el e respectat ca “bodhisattva”. Korösi Csoma Sándor era un invatat al vremurilor sale.
Ducea o viata asceta, era retinut fata de cei din jur, nu bea alcool, nu se atingea de carne si dormea pe podea. Invatase 13 limbi straine, iar pana la sfarsitul vietii a reusit sa stie 17. A studiat la Universitatea din Gottingen, din Germania. Desi dupa absolvire i se oferise o slujba decenta ca profesor, curiozitatea, sau poate chiar fanatismul, l-a impins sa porneasca spre est, in cautarea originilor…
In perioada aceea, in randurile maghiarilor era foarte populara ideea ca stramosii lor au venit din Orient. La 35 de ani, cu doar 200 de forinti in buzunar, Csoma a pornit spre Asia. Se spune ca se pregatea inca de tanar pentru acest drum si din cauza asta a dus o viata atat de dura.
Nu a fost sustinut de nimeni in aventura sa, cunoscutii incercand mai degraba sa-l impiedice. Nu a lasat familie sau prieteni in urma. Nu exista dovezi ca ar fi avut vreo iubita in tara sau in India. Povestile spun insa ca in jurul manastirilor budiste in care a invatat tibetana se joaca urmasi de-ai lui.
Dupa doi ani de calatorit pe jos, cu corabia sau cu caravanele, a ajuns in cele din urma in Ladakh, unde a lasat deoparte scopul initial si, incurajat de delegatul britanic din acea perioada, a inceput sa studieze tibetana. A invatat impreuna cu un lama timp de sapte ani, cu ajutor financiar de la britanici.
A trait in camere mici si friguroase in manastirile sau forturile din Himalaya. Nu facea foc, pentru ca fumul l-ar fi impiedicat sa citeasca, si manca aproape exclusiv ceaiul cu unt si cu orz, specific tibetanilor.
La sfarsitul celor sapte ani traiti in Tibet, Csoma si-a incheiat misiunea: a strans suficient material pentru lucrarile sale si a plecat spre Calcutta pentru a-si incredinta truda tiparului. Totusi, in timp ce oamenii de stiinta din Occident il considera pe Csoma intemeietorul studiilor tibetane si cel care a deschis poarta budismului catre lume, opinia generala din tara a fost dezamagita de faptul ca nu si-a atins scopul initial pentru care pornise spre Asia.

Mormantul lui
Korösi Csoma Sándor, -
Darjeeling
 In 1842, el a murit in conditii misterioase si a fost inmormantat in Darjeeling, in nordul Indiei. Nu se cunosc imprejurarile concrete ale mortii sale si de-a lungul timpului s-au facut tot felul de speculatii asupra acestui lucru, sustinandu-se ca ar fi fost asasinat din ordinul unei societati secrete ( Illuminati, Masoneria?) care nu dorea ca savantul sa dezvaluie anumite lucruri pe care le descoperise in Tibet.
Despre “Secretul” lui Alexander Csoma de Körös am pomenit cate ceva la inceputul acestei relatari….
Intr-un context mai larg, lucrurile stau astfel:
Ahnenerbe Forschungs-und Lehrgemeinschaft (Institutul de cercetari ancestrale) a trimis in anii 1930-1940, expeditii in Tibet, Islanda si America de Sud. Himmler, un neo-pagan urmarea inlocuirea crestinismului in Germania cu o noua religie “SS” (bazata pe vechile legende teutonice si pe alte materiale publicate de pe vremea lui Herodot).
Platon mentioneaza o legenda egipteana despre Atlantida; Herodot mentioneaza o legenda egipteana despre un continent Hyperborea la nord; in 1679 Olaf Rudbeck identifica atlantida cu Hyperborea si le plaseaza pe amindoua la Polul Nord; aparent hyperborea este despartita in doua insule: Thule si Ultima Thule (crezute initial a fi Groenlanda si Islanda).
La sfirsitul secolului al 17lea Edmund Halley (astronom britanic) sugereaza ca pamintul ar fi gol inlauntru; Jules Verne in 1864 scrie o calatorie spre Centrul Pamintului; in 1871 Edward Bulwer-Lytton in The Coming Race descrie o rasa superioara Vril-ya care ar trai in centrul pamintului si care se va ridica si va cuceri lumea folosind “vril”, o energie psihokinetica.
Louis Jacolliot in “Les Fils de Dieu” in 1873 and “Les Traditions indo-européeenes” in 1876, spune ca aceasta rasa superumana ar trai sub pamint in Thule.
Friedrich Nietzsche (1844-1900) crede in Übermensch (superman) si incepe ultima lui carte, “Der Antichrist” (The Antichrist) in 1895 cu cuvintele: “Let us see ourselves for what we are. We are Hyperboreans. We know well enough how we are living off that track.”
In “The Arctic Home of the Vedas” din 1903, Bal Gangadhar Tilak spune ca thuleenii (care ar fi migrat spre sud) ar fi fost stramosii rasei ariene.
Nu e de mirare faptul ca in 1910 Felix Niedner fundeaza “Societatea Thule”; Rudolf Freiherr von Sebottendorff in 1918 creaza prima filiala a societatzii in Munich; in 1910 Sebottendorff a activat in Istanbul si a fost creatorul unei miscari bazate pe sufism (misticism islamic) si Francmasonerie. Von Sebottendorff a avut stranse legaturi cu societatile secrete din Imperiul Otoman…
In acel timp in Imperiu exista “Miscarea Tinerilor Turci” care a fost in spatele masacrului armenilor din 1915 – 1916 (peste 800 000 de armeni au fost omoriti in nord estul Turciei); Sebottendorff a fost membru al Germanen Order (Ordinul Teuton) creeat in 1912 si care promova antisemitismul, asasinarile si genocidul; anticomunismul a fost adaugat in 1918.
In 1919 Societatea Thule creeaza partidul muncitorilor din Germania; in acelasi an Dietrich Eckart, membru din conducerea Societatii Thule incepe initierea lui Hitler in acumularea de “vril” pentru punerea in aplicare a Planului ce prevedea creearea rasei ariene de supermeni.
Hitler dedica opera sa “Mein Kampf” lui Eckart; in 1920 Hitler devine seful partidului muncitorilor din Germania, acum denumit partidul nationalist socialist al muncitorilor din Germania.
Karl Haushofer, atasat militar in Japonia in timpul razboiului ruso-japonez 1904-1905, e obsedat cu cultura japoneza, indiana si tibetana (invatase sanscrita singur); dupa ce a servit ca general in primul razboi mondial creeza societatea “Vril” in 1918, in Berlin.
Rudolf Hess, unul dintre studentii lui in 1923, il introduce pe Karl Haushofer in anturajul lui Hitler. Acesta se afla in inchisoare ca urmarea loviturii de stat nereusite…
Karl Haushofer este creatorul doctrinei geopolitice germane, iar in 1933 Hitler adopta aceasta doctrina, si ca urmare Hitler incepe sa puna in aplicare Planul de cucerire a Rusiei si a Asiei Centrale tocmai pentru descoperirea acestei rase subpamantene, dar mai ales a “Sursei de Putere” detinute de acestia…
Svastika este un simbol indian, in traditia sanscrita insemnind noroc, belsug; de asemeni, svastika este simbolul lui Thor, zeul tunetului; Guido von Liszt adopta swastika la sfirshitul secolului al 19lea ca si simbol al miscarii neo-pagane in Germania.
Iar in deceniul al treilea au fost eliminate toate miscarile oculte rivale din Reich…
Influentat de Nietszche si condus din umbra de Societatea Thule Hitler declara Crestinismul ca o religie “gresita”, infectata de evrei si se vede pe sine insusi ca un nou profet, “Mesiah”, inlocuind pe D-zeu si pe Christos… singura religie tolerata, totusi de acesta miscare, a fost Buddhismul (nevrind sa distruga relatiile cu Japonia).
Frederick Hielscher in 1935 creeaza Ahnenerbe Forschungs-und Lehrgemeinschaft (Institutul de Cercetari Ancestrale), despre care am vorbit mai devreme (la ordinul lui Hitler); societatea trebuia sa gaseasca radacinile Poporului Arian; Tibetul era primul candidat pe lista cautarilor febrile care sau succedat intre 1933 si 1945.
Documentele secrete ale lui Alexander Csoma de Körös au stat la baza cercetarilor efectuate de nazisti in acea perioada.
Hielscher e prieten cu Sven Hedin (explorer suedez care a condus 3 expeditii in Tibet); Sven Hedin a fost invitat sa deschida Olimpiada din Berlin in 1936; devine adept al teoriilor naziste si se raliaza Societatii Thule.
In 1937, Himmler anexeaza Institutul Ahnenerbe la SS.
Tot in acea perioada, Tibetul era amenintat de catre comunistii din Rusia si Mongolia precum si de catre chinezi. Cu totii, se pare ca doreau sa puna mana pe “Secretul” bine pastrat in manastirile tibetane…
O alianta cu Germania este chiar binevenita (Tibetul va ramine neutru dupa 1940, iar China va cucerii acesta tara abia in 1949-1950).
In 1937 la invitatia guvernului tibetan Himmler trimite o expeditie in Tibet; expeditia e condusa de ornitologistul Ernst Schäfer, un controversat om de stiinta… care si-a impuscat tanara nevasta in 1937 intr-un accident de vinatoare… din expeditie au facut parte antropologistul Bruno Beger care s-a ocupat sa masoare craniile, sa faca mulaje, etc; un geolog specializat in geo magnetism si radiestezie numit Georg-Nikolai Wagner , un botanist care era si cameraman precum si trimisul “special” al Societatii Thule, Antal von Pallavicini. Printre altele, misiunea a condus o vanatoare continua dupa Yeti , omul zapezilor.
De altfel, Himmler a fost atit de obsedat cu originile rasei ariene si de documentele provenite de la Korösi Csoma Sándor, astfel incit in sudestul Rusiei si in Tibet s-a apucat de cercetat toate colibele de lut si toate uneltele de piatra gasite, studiind motivele geometrice populare cu care autohtonii isi decorau ustensilele si stalpii de lemn ai caselor …..De asemenea s-au intreprins nenumarate descinderi in anumite pesteri din zonele vizate de catre acele expeditii.
De unde aceasta adevarata obsesie pentru “Mundus Subterranus”?
Si ce anume a manat de-a lungul vremii, atatea triburi si popoare din Estul extrem al Europei si din Asia, catre zona Muntilor Carpati, pentru a controla si stapanii aceasta regiune?
Sa ne aducem rapid aminte de Avari, Huni, Pecenegi si Cumani, Secui…. Dintre toti, doar acestia din urma reusind o stapanire efectiva si intinsa pe 1000 de ani, asupra zonei Carpatilor Orientali.
Intr-adevar, exista in Muntii Carpati si alte “centre energetice”, ca sa le zicem astfel, in Apuseni ca si in Banatul de Munte, insa “atractia principala” o constituie Carpatii Orientali, cu toata reteaua impresionanta de pesteri si lacuri de pe teritoriul actualelor judete Mures, Harghita si Covasna…
Ce legatura exista intre descoperirile lui Korösi Csoma Sándor si ARIENI, ULTIMA THULE, TIBET? Ce anume “pazesc” Secuii, – cunoscuti in unele documente ale Regilor Maghiari si ale Teutonilor ca fiind “SICULI, CUSTODES MUNDIS PROFUNDAE” si “Siculi custodes inferos/ Mundus Subterranus”?
Exista acolo un “Portal” ( o Poarta) de trecere intre… doua lumi? A fost “desemnata” din vechime o populatie de razboinici ( de origine partial Khazara, vom avea ocazia sa vorbim despre khazari si traditiile lor ascunse, precum si despre urmasii lor de azi, evreii) care sa pazeasca acesta trecere pentru a impiedica ( sau facilita?) legaturile intre Lumi?
Nu intamplator, Shamballah este privita de cei mai multi ca SALAS AL RAULUI.
Sa nu uitam Cartea lui Enoch Profetul, care din cate stim este inclusa in varianta etiopiana a Bibliei, din celelalte fiind scoasa ( conspiratie, nu?); acolo se specifica faptul ca Azazel, Semiazah si alti ” ingeri cazuti” au fost osanditi la alungarea din Cer si au gasit salas in subteran, in desertul Dudael; pai Dudael este tocmai numele ebraic pentru zona …..deserului Gobi, la marginea … Tibetului! Adica acolo unde s-au dus zeci de expeditii de-a lungul ultimlilor 200 de ani pentru a afla “Ultimul Secret”…
Dar care e Acesta?
Pe parcursul demersului nostru vom dezvalui Secretul pentru care s-au purtat de-a lungul vremii atatea razboaie, s-au investit sume colosale si au murit nenumarati oameni, atat dintre cei “cunoscatori”, dar mai ales dintre cei nevinovati, “profani” antrenati fara voie intr-o lupta milenara intre Bine si Rau, o lupta pentru stapanirea unui Secret a carui detinere si cunoastere echivaleaza cu PUTEREA la modul absolut….
Ideea de un “taram subteran” accesibil prin caverne si tunele secrete aflate doar in zonele de suprafata impregnate cu o traditie spirituala deosebita… Contra descoperirii acestui mare mister (sau dimpotriva, pentru aceasta dscoperire!) conspira forte supranaturale despre care putem gasi referiri: in religii, mituri, legende si folclorul din toate zonele lumii. Atributele care sunt desemnate acestei lumi subterane si locuitorilor ei sunt variate, si anume pot trece de la o extrema la alta, de la diabolic la sfant, de la demonic la angelic, de la supraom la subuman. Miturile si legendele sunt reprezentari simbolice si nu pot reprezenta descrieri categorice si exacte, ele intruchipand un mesaj totodata pentru oameni cu diferite nivele de intelegere si perceptie.
In multe locuri din Asia Centrala se face referire la Agharti – locuitorii subterani, oameni deosebiti care demult au abandonat suprafata pamantului din cauza mizeriilor si directiei negative inspre care a luat-o rasa umana. Ei au coborat in adancurile pamantului pentru a-si reface fortele si pentru a putea intretine traditia spirituala aleasa. Se spune ca ei intervin in momentele cheie a istoriei Pamantului. Aceste legende si mituri le regasim pe tot continentul asiatic trecand chiar si de muntii Ural, iata ajungand chiar si la dragii nostri munti Carpati.
Legende asemanatoare gasim in America de Sud, Egipt unde se crede ca ar exista o lume subterana care se extinde de la catacombele din Alexandria pana la Theba. Indienii americani, indienii cherokee, aztecii si alte triburi credeau de asemenea in aceasta legenda. Mituri si legende asemanatoare exista chiar si in Australia si Africa.
Revenind la tema acelor “Custodes” ( paznici adica) putem sa spunem si urmatoarele, dau un citat dintr-o convorbire avuta cu Fráter György Sztoika preot din Targu-Mures, care a spus urmatoarele:
“Povestea este foarte veche, prietene.
Pe scurt, acum 1900 ani au venit aici romanii, cunoscuti cuceritori lipsiti de ideal spiritual (in acea vreme de decadere morala a lumii pagane), dar dornici de bogatie materiala.
Au considerat comoara carpatica drept aur, argint si asta au exploatat.
Ringul lor l-au fixat unde nu trebuia si Curbura Carpatica nu au stapanit.
Nu stim daca au cautat si altceva, cert este ca nu au putut administra provincia si au pierdut-o, nu o meritau.
Apoi au trecut altii pe aici.
Nu se stie cum, dar anumiti “barbari” trecand Carpatii, au aflat ( gasit) Ceva. Aceia au ramas aici, con-fratii lor au mers mai departe care Apus. Acolo nu au rezistat nici ei. Cei ramasi, mai sunt si azi aici.
Dupa un timp de continue navaliri, maghiarii trec si ei Carpatii catre Apus. Stiau ei vechile legende turanice?
Cert este ca imediat dupa instapanirea in Panonia, Regii au trimis catre Carpati multe populatii turanice din pusta, apoi pe Teutoni….
Toti cu un singur scop.
Aici, sub Semnul Crestin, au devenit custodes, asa sunt si azi.
Chiar daca aici au fost razboaie, chiar daca in veacuri unii au trecut la Reforma, NICI UNUL NU A ABANDONAT MISIUNEA MILENARA.
Aparatori ai Crestinatatii, la hotarul tarilor, lumilor…..
Multi au dorit Comoara Carpatilor. chiar si in timpuri moderne a fost asa.
Si totusi, nimeni nu a avut acces.
Dusmanii Crestinatatii ne-au impresurat in ultima jumatate de secol.
“Diabolicii” au cautat prin multe mijloace sa ne dezbine ca sa-si atinga scopul.
Intre 1950-1968, parintii nostri au facut eforturi tainice dar imense de a pastra unitatea intru tacere si a oculta orice urma. Documente vechi, simboluri seculare au fost sterse, ascunse, rastalmacite, – nici un indiciu clar nu a ramas pentru dusmanii Credintei.”
Aducand in discutie cele relatate mai devreme cu referire la “Ultima Thule”si nazisti, parintele a spus zambitor:
“Hai sa va zic eu cum sta treaba:
Hitler era evreu, dupa bunic.
Avea o problema cu taica-sau ( Complexul lui Oedip).
Creste mare si lupta in primul razboi, acolo….. tot felul de treburi neplacute il marcheaza.
Vine acasa, somaj, mizerie…. revolutie comunista in 1919, Germania e in colaps.
Evreii se imbogatesc de pe urma dezastrului, multi comunisti de marca sunt evrei (Rosa Luxemburg, etc).
Se supara Hitler si-i revine fobia.
De aici toata nebunia lui impotriva lor, ca de altfel, cumva, si impotriva lui insusi (ca evreu renegat).
Cand vede ca pierde partida…. trage toata tara ( arieni, da?) dupa el.
In prealabil, esoterist fiind (Thule, etc) el cauta Secretul Evreilor ( Templul lui Solomon, ce se ascundea in Sfanta-Sfintelor, – am mai zis asta)….
Cum incearca sa gaseasca?
Simplu: are un plan diabolic….. pune cat mai multi evrei la lagare si incearca sa afle….. SS si toate acele servicii secrete au ca scop sa puna la cap la cap informatii, sa centralizeze date, sa reconstituie Secretul…
A gasit ce cauta?
Hm!
Se pare ca Secretul NU era ce-si inchipuia….
Oricum, ceva a aflat/gasit/descoperit….
Aici ajungem la “energiile neconventionale” cu care pune in functiune “Haunebu” si restul.
Lumea piere in jurul lui, lui nu ii mai pasa….
Se retrage cu un grup de Initiati…. unde?
Spune dumneata, tinere interlocutor!
Apoi urmeaza marea operatiune de acoperire a urmelor….. nazistii esoteristi si sionistii initiati isi dau mana!
Se publica date enorm-exagerate despre genocid… lumea e ingrozita si…nimeni nu se gandeste la Mobilul Real al acelor fapte dintre 1933-1945, fapte aparent aberante… daca NU CAUTI MOBILUL REAL SI OCULT.
Mai multe nu am cum sa va spun, dar in esenta cam asa stau lucrurile”.
Sursa : enigme-conspiratii.blogspot.com

Share this:

EXPERIMENTUL SECOLULUI (CERN-Geneva)


Experimentul secolului

de Ştefan I. Mureşan
CERN – Centrul European pentru Cercetare Nucleară – speră să dea câteva răspunsuri la nenumăratele întrebări despre existenţa noastră fizică, cu ajutorul celui mai mare experiment din istorie.
Cercetătorii CERN sunt cei care au realizat în trecut HTML (Hyper Text Markup Language) şi HTTP (Hyper Text Transfer Protocol), adică două fapte esenţiale pentru transformarea internetului în „www”.
Pe 10 septembrie 2008, ora locală 9:32 (în România ora 10:32), ei au lansat LHC – Large Hadron Collider, iar opinia publică mondială a luat foc.
Ne îndreptăm cu paşi repezi către o mare aventură  Această întreagă aventură plină de adrenalină intelectuală este datorată căutării înverşunate a oamenilor de ştiinţă a particulei de bază a universului. Conştient sau nu, ei o denumesc sugestiv „particula lui Dumnezeu”.
Cercetătorul britanic Peter Higgs (foto), care a dat numele particulei devenită ulterior un adevărat Graal al fizicii, a prezis că acceleratorul de hadroni LHC de la CERN va permite detectarea „bosonului Higgs” (particula sau particulele care oferă masă celorlalte particule). Profesorul Higgs de la Universitatea din Edinburgh unde, în urmă cu 44 de ani, a postulat „mecanismul Higgs” revoluţionând astfel fizica modernă, crede că totul este posibil şi este convins că experimentul va avea reuşită. El mai consideră că evenimentele care vor urma acestei cercetări vor schimba radical cunoaşterea umană în ce priveşte universul şi natura sa intimă.
Bosonul Higgs ar fi răspunsul dat de fizică pentru a explica existenţa gravitaţiei, a masei şi a materiei în general. Această legătură dintre energie şi materie ar putea să existe datorită unui câmp energetic ca un fel de plasă de păianjen, ale cărui valuri ar reprezenta materia.LHC este un proiect finanţat de 20 de ţări care se desfăşoară într-o zonă amplasată la graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Proiectul încearcă să facă lumină în ceea ce priveşte formarea universului printr-o gigantică explozie primară. În cadrul acestui experiment, particule subatomice se vor ciocni la viteze comparabile cu viteza luminii, pentru a crea condiţii similare cu fracţiunea de secundă imediat următoare exploziei Big Bang.  Printr-un tunel circular lung de aproximativ 28 de kilometri, vor fi propulsaţi protoni şi apoi acceleraţi până la o viteză apropiată de viteza luminii. Experimentul este astfel conceput încât vor exista două şiruri de particule, mergând în direcţii opuse, fiecare efectuând o rotaţie completă în a 11.000-a parte dintr-o secundă. Când protonii vor atinge o viteză apropiată de viteza luminii, se vor ciocni unii de alţii, fiind divizaţi în particulele care îi constituie, inclusiv, speră specialiştii, în particula care stă la baza universului.
Aproape trecut neobservat, proiectul grandios al CERN a stârnit primele opinii numai în momentul în care un savant, pe numele său Otto Rossler, a chemat în instanţă instituţia pentru a opri experimentul. Potrivit lui Rossler, găurile negre rezultate în urma exploziei ar putea creşte în aproximativ patru ani şi ar putea atrage Terra în ele. Chimistul german afirmă că CERN a admis posibilitatea ca proiectul să conducă la apariţia unor găuri negre, însă nu le consideră periculoase. Curtea Internaţională a Drepturilor Omului a tratat cu seriozitatea cuvenită solicitarea savantului german, refuzând însă amânarea experimentului.… şi totuşi  Calculele savantului Otto Rossler, bazate pe datele furnizate de CERN, îl conduc pe acesta la ideea că în următorii patru ani efectele experimentului ar putea să destabilizeze serios planeta. Acest răstimp de patru ani ne trimite cu gândul la deja faimoasele profeţii vehiculate pentru anul 2012.
Nu putem spune cât de fondată sau nu este această interpretare, cât de periculos sau nu poate să fie acest experiment pentru destabilizarea mersului normal al  timpului, gravitaţiei şi structurii interne a planetei până ce nu analizăm mai îndeaproape anumite sincronicităţi legate de începutul acestui experiment, întrucât, chiar şi fără să privim situaţia actuală în termeni apocaliptici, experimentul de la CERN ridică totuşi unele semne de întrebare.Nostradamus versus CERN ?  Aşa cum arătam la începutul acestui articol, opinia publică a avut o reacţie vehementă vizavi de iniţierea acestui experiment. Pe site-urile care se pronunţă contra experimentului se fac referiri la un catren al lui Nostradamus care, se pare, atrage atenţia la un grav fenomen care ar putea apărea în zona oraşului Geneva:
Migrés, migrés de Genefue trestous,
Saturne d’or en fer se changera,
Le contre Raypoz exterminera tous,
Auant l’aruent le Ciel signes fera.

În traducere:
Fugiţi, fugiţi din Geneva cu toţii,
Saturn din aur în fier se va transforma,
Raza contra-pozitivă va extermina totul,
Vor fi semne în cer înainte de aceasta.

Sau:
Toţi trebuie să părăsească Geneva.
Saturn se transformă din aur în fier,
Raza contrar pozitivă va extermina totul,
vor fi semne în cer înainte de aceasta.

Semnele de pe cer ar putea fi interpretate ca fiind „semnele astrologice” de pe cerul Genevei la ora la care a fost început experimentul. Studiind harta astrologică a acestui moment (coordonatele oraşului Geneva sunt 44:24N, 6:09E, iar ora de început a experimentului oficial este 08.32 GMT, 10.32 a.m. ora României) se pot face o serie de corelaţii extrem de interesante. Momentul este caracterizat în primul rând de o serie de aglomerări planetare, şi anume conjuncţiile Saturn-Soare, Mercur-Marte-Venus (aflate chiar pe ascendent) şi Jupiter-Lună.
Aşa cum se ştie, în tradiţia alchimică, Soarele este asimilat cu aurul iar Martele cu fierul. Pe de altă parte, în ştiinţa numerologiei, Soarele are ca şi corespondenţă cifra 1, Saturn cifra 8, iar Marte cifra 9. Aşadar, conjuncţia Saturn-Soare ar însemna, din punct de vedere numerologic, 8+1=9, adică energia lui Marte (fier). Aceasta ar putea fi explicaţia versetelor „Saturn din aur în fier se va transforma” şi „vor fi semne în cer înainte de aceasta”, ca fiind transformarea energiei lui Saturn prin conjuncţia dată cu Soarele, de la „aur” la „fierul” indicat în plan subtil de interpretarea numerologică.În concluzie, acest verset atrage atenţia asupra faptului că în conjuncţia Soare-Saturn energia care se degajă este în rezonanţă cu planeta Marte (fierul alchimic).  Să mergem însă mai departe şi să vedem ce ar putea să însemne versetul „…Raza contra-pozitivă …”.
O caracterizare simplă şi directă a ce se petrece în LHC ar fi următoarea: o sferă minusculă încărcată electric pozitiv se mişcă în cerc, efectuând o rotaţie completă în a 11.000-a parte dintr-o secundă, până când atinge o viteză incredibilă. Modul în care se produce acest proces este astfel conceput încât să existe două astfel de sferuţe care se rotesc în sens contrar una faţă de cealaltă. Când ajung la o viteză dată (calculată în prealabil) ele sunt astfel orientate încât se ciocnesc vertiginos.
Se ştie din fizică faptul că protonul, la ciocnirea cu un alt proton, se dezintegrează în materie şi antimaterie. Cele două forme rezultate sunt baza ultimă a întregului Univers.
Putem să considerăm „raza pozitivă” ca fiind materia şi „raza contra-pozitivă” ca fiind antimateria. Energiile care se dezvoltă în LHC pot să creeze radiaţii ale antimateriei care sunt deosebit de distructive când ating materia, altfel spus, la ciocnirea dintre materie şi antimaterie, acestea se anihilează reciproc. Această anihilare poate crea aşa zisele mici “găuri negre” (vehicule ale energiei vidului, tranzitate de tahioni) care sunt aşteptate să apară în acest experiment, însă sunt cotate ca fiind nepericuloase de către cei care realizează experimentul.
Revenind la conjunctura astrologică a momentului de iniţiere a experimentului LHC, să ne oprim un pic atenţia, de această dată, asupra conjuncţiei dintre Venus, Marte şi Mercur. Aşa cum se ştie, Marte reprezintă energia masculină-YANG iar Venus este energia feminină-YIN. Pe de altă parte, protonul este YANG, masculin, iar antiprotonul este YIN-feminin. Conjuncţia dintre cele două planete Venus-Marte (antimaterie-materie/YIN-YANG) poate conduce la o stare de vid, care la rândul ei poate fi orientată în sus sau în jos. Altfel spus, energia urcă sau coboară, producând fenomene de materializare sau de dematerializare.
După cum se postulează în fizica cuantică, o singularitate a vidului poate oricând să devină o dublă particulă fizică (tandemul materie şi antimaterie) şi invers.
Ce se ascunde în spatele„cortinei”?
Cele două planete Venus şi Marte se află la rândul lor în conjuncţie cu planeta Mercur. În panteonul grec, planeta Mercur este asimilată lui Hermes, cel care face legătura între lumea zeilor şi oameni, zeii fiind desigur într-un plan astral. Conjuncţia a două energii contrare care devin un „vid”, pot să „ajute” planeta Mercur care face transferul de informaţii între lumea noastră şi o altă lume, fizică sau de altă natură.
Conform unor specialişti în fizică teoretică, o lume paralelă se poate deschide dacă există o breşă în continuumul spaţio-temporal a cărei dimensiune să fie mai mică de 1 mm. Cel mai mare accelerator de până acum, Fermilab din SUA,  ajungea să creeze o breşă de minim 1 mm. În cadrul experimentului LHC se va putea sonda continuumul spaţio-temporal până la 1/1000 mm, deci suficient să se acceseze alte dimensiuni paralele fizice, astrale, alte frecvenţe temporale etc. Ca urmare, energia care se acumulează în LHC poate să deschidă un vortex care să fie susţinut energetic din alte dimensiuni.
Aceste teorii sunt susţinute în principal de continuatorii ideilor lui Einstein. Oamenii de ştiinţă au construit o ipotetică structură a universului, un fel de matrice formată din aşa zise coarde energetice în vibraţie (string – coardă). Reţeaua energetică este cea care susţine undele şi valurile gravitaţionale, electro-magnetice etc. Tot aceste coarde sunt cele care permit apariţia şi dispariţia particulelor materiale. Se consideră că string-urile pot să fie deschise sau închise dacă participă la formarea întregului univers, sau pot să fie ele însele universuri separate, un fel de insule energetice de formă sferică. Chiar dacă ele sunt, teoretic, extrem de mici, sunt de fapt porţi de deschidere către alte universuri care se pot naşte pe baza aceloraşi string-uri care au construit universul nostru.
Ipoteza unui savant de origine italiană, Bedri C. Cetin, vine în susţinerea acestor idei şi, mai mult decât atât, el consideră că însăşi natura conştiinţei este vehiculată de aceste mici coarde care pot sa construiască şi să modeleze energia şi implicit materia. Conform teoriei string-urilor, lungimea de undă cea mai mică posibilă în acest univers este egală cu lungimea Plank. Aceste mici cărămizi energetice sunt baza tuturor energiilor care se pot propaga în toată masa universului material.
Bedri Cetin formulează ipoteza conform căreia există o multitudine de universuri paralele care coexistă în simultaneitate şi care se află în legătură unul cu celălalt prin intermediul unor porţi, un fel de rupturi în structura universului care pot să ajungă la dimensiunea de până la 1 mm.
Ideea lui se apropie de cele ale cercetătorilor care adoptă viziunea cuantică asupra lumii. Prin intermediul noilor descoperiri în domeniul fizicii cuantice se consideră că însăşi particulele materiale pot fi de fapt mici sfere energetice provenite din concentrări ale acestor coarde energetice închise. Ele plutesc de-a lungul string-urilor deschise ale universului şi se manifestă precum corpuri materiale, cu toate că de fapt sunt tot unde de energie, însă concentrate, dând senzaţia de duritate.
Pătrunderea în aceste mici coarde închise este deosebit de dificilă deoarece este nevoie de un aport de energie considerabil de mare pentru a se putea trece de bariera de potenţial imensă specifică tranziţiei masă-energie. Ori aceste cantităţi foarte mari de energie se degajă în cadrul ciocnirilor dintre două particule subatomice grele, protoni, neutroni etc. Până acum cercetările s-au realizat pe ciocniri ale electronilor sau ale protonilor relativ lenţi. Dar cu punerea în funcţiune a LHC există speranţa că fluxul de protoni va putea fi accelerat până la viteze considerabile, de aproape 99% din viteza luminii.
Odată cu acest avans tehnologic putem spune că există măcar premiza că se va putea pătrunde în intimitatea universului. Însă problema majoră a fizicienilor este că încă nu se ştie dacă în interiorul acestor mici sfere energetice se păstrează dimensiunile de bază ale universului cunoscut de noi. Unii consideră că ar putea fi alte reguli de manifestare, alte dimensiuni şi poate mai multe variabile. Cert este că cercetătorii consideră unanim că se pot aştepta la mari surprize ştiinţifice.
Deschiderea în acest mod a unor porţi către o altă lume ar putea fi totuşi destul de riscantă, pentru că este posibil, chiar prin regulile noi ale lumii în care intrăm cumva “cu forţa”, să existe rezonatori energetici care să amplifice undele de energie emise de către poartă, sau de către tunelul de trecere dintre universuri. Un asemenea fapt nu este totuşi de dorit, deoarece se poate pierde controlul experimentului de către echipa de cercetare de la LHC al CERN. Într-un asemenea caz, închiderea tunelului de legătură este un demers pe cât de dificil, pe atât de periculos.
Un surplus de energie în inima LHC ar putea să destabilizeze suficient de mult experimentul astfel încât să conducă la apariţia unor mini-găuri negre nedorite, puţin controlabile, care să se dezvolte ulterior într-un mediu propice. Nu este vorba aici despre existenţa pericolului ca întreaga planetă să fie absorbită în ele, aşa cum se discută neacademic în ziare sau la televiziuni. Este totuşi suficient ca apariţia mini-găurilor negre să perturbe bilanţul energetic al ciocnirilor din LHC, existând astfel riscul de a modifica stabilitatea structurală a spaţiului şi timpului.
Un precedent în acest sens ar putea fi cunoscutul experiment (neoficial) „Philadelphia” care a avut un rezultat asemănător. Este vorba de experimentul în care o navă a marinei S.U.A., distrugătorul USS-Eldrige, a dispărut pur şi simplu din faţa şefilor armatei, pentru ca să reapară după o perioadă de timp. Acest experiment desfăşurat în portul din Philadelphia, în 1943, a fost ţinut secret aproape 40 de ani, în unele cercuri negându-se vehement existenţa proiectului. Marinarii care au supravieţuit experimentului relatau faptul că ei au fost anunţaţi doar că se făceau teste pentru „invizibilitate”, pentru ca radarele germane să nu poată depista navele aliate.
La începerea experimentului nava a fost cuprinsă de o ceaţă densă, alb-verzuie, care a devenit rapid lăptoasă, chiar materială. În scurt timp, atât pe ecranele radar, cât şi în port, nava a dispărut din câmpul vizual; în apă se vedea doar forma de contur a navei. Nava a fost văzută pentru o perioadă în portul din New York, la 500 km depărtare, după care a dispărut în timp…
Mica navă de coastă USS Cyclops, care monitoriza experimentul, a înconjurat de mai multe ori forma ce se presupunea a fi nava, însă, după cum relatau marinarii, nu se puteau apropia; parcă se loveau de un zid de netrecut. După un timp nava a revenit.Aparatele care au realizat experimentul Philadelphia au fost construite după invenţiile lui Nikola Tesla. Tesla a brevetat un aparat „rezonator” care era capabil să urce tensiunea unui câmp electromagnetic până la milioane de volţi şi la frecvenţe incredibile. Observaţiile făcute de martori credibili arătau existenţa unei construcţii inedite la bordul vasului, care semăna cu nişte bobine imense şi magneţi de mare forţă. Bobinele creau un câmp magnetic de frecvenţe înalte în timp ce un mecanism rotitor producea un câmp magnetic static stabil. Aceste două câmpuri magnetice generau, după cum susţin mulţi savanţi care au preluat ideea, o distorsiune de câmp suficientă pentru a produce un salt în timp. Această idee este confirmată chiar de calculele lui Einstein despre „marea unificare a forţelor”.  O privire de ansamblu asupra inductorului de pe nava Philadelphia, în comparaţie cu magnetul uriaş al inimii experimentului din cadrul LHC de la CERN, ne dezvăluie o similaritate deloc întâmplătoare.
De asemenea, o verificare atentă a modului de organizare şi finanţare a experimentului de la CERN evidenţiază faptul că principalii finanţatori sunt veniţi din SUA. Majoritatea cercetătorilor sunt plătiţi de guvernul SUA, chiar dacă ei sunt cercetători europeni. Curiozitatea SUA este chiar atât de mare pentru două mici particule care se ciocnesc şi asta doar pentru a verifica o idee a unui cercetător britanic?
Unul dintre cele mai mari genii ale omenirii, Albert Einstein, a ascuns în arhivele Vaticanului deosebita sa operă cu privire la existenţa forţei a V-a, care controlează energia vidului, sperând că astfel lumea va fi ferită de inepţia unor fiinţe avide de putere. Decriptată sau nu, existenţa unei astfel de formule a atras curiozitatea forţelor armate care au realizat propriile studii pentru a descoperi secretul ascuns. Dacă această forţă este baza universului, înseamnă că, folosindu-o, se pot coordona fenomene şi se pot modifica evenimente temporale şi spaţiale, în interese obscure ale elitei aflate la putere.Energia vidului susţine apariţia mini-găurilor negre, susţine tranzitul particulelor cu viteză peste viteza luminii – tahionii – şi poate de asemenea să creeze perturbări ale structurii de bază a universului, făcând posibilă deschiderea de porţi către alte dimensiuni fizice sau subtile. Unii oameni de ştiinţă consideră că însăşi actualul univers este tot o fluctuaţie a string-urilor de bază ale structurii cosmice şi că ipoteticul Big-Bang este de fapt o ruptură dimensională a acestei structuri. 
Ce nu se ştie poate prea bine este faptul că, ajungând în „teritoriul” energiei vidului, se poate modifica nu numai planul fizic ci şi cel astral şi cel mental.
În astrologie există o corespondenţă a planetelor cu diferite planuri. Astfel, planeta Marte este cea care dă indicii vizavi de planul fizic, Venus corespunde planului emoţional-afectiv, în timp ce lui Mercur îi este asociat  planul mental. Tranzitele acestor planete trimit influxuri energetice care influenţează evenimentele corespunzătoare planurilor respective.Dacă privim măcar de curiozitate harta astrologică a momentului de început al experimentului, vom observa o „coincidenţă” stranie. Evenimentul cosmic de conjuncţie a acestor trei planete se aranjează în mod “calm” şi „frumos” pe ascendentul momentului de început al experimentului. O asemenea aşezare este o chestiune de minute; altfel spus, este suficient să fi fost totul cu 5 minute mai devreme sau mai târziu de ora 8:32 GMT, ora la care a fost început experimentul, pentru ca această suprapunere să nu mai fie atât de exactă. 
Dacă este să apreciem cele petrecute până la momentul „0”, observăm că fiecare om care a auzit de acest experiment a depus efort să trimită energie mentală prin atenţia acordată evenimentului la ştiri, în ziare, în diferite dispute şi intrigi, energie emoţională, prin frică, tensiune, preocupare şi grijă. Energia fizică a fost generată prin însăşi inductoarele aparatului de la CERN.
Am putea să spunem că este o coincidenţă; în acest caz ar fi bine totuşi să ne punem următoarea întrebare: de ce s-a făcut atâta zarvă NUMAI pentru faptul că au făcut un „mic” experiment de verificare a aparatelor? Au mai fost verificări şi presa nu a făcut nici un fel de comentariu; de ce s-au „sesizat” ziarele tocmai atunci?
Ori evenimentele astrale înclină atât de mult încât s-a petrecut această coincidenţă cosmică şi atunci ştiinţa modernă ar putea să dea crezare astrologiei, ori … există „gânditori” care ŞTIU EXACT CE URMĂRESC prin acest experiment.Suntem spectatori sau participanţi?  Deschiderea unei uşi către alte dimensiuni are nevoie de energie; oamenii oferă acest lucru GRATUIT prin activitatea emoţională şi mentală depusă pentru acest experiment. Din nou, ca de fiecare dată când este nevoie, ziarele, televiziunile şi cercetătorii „binevoitori” atrag atenţia asupra unui fenomen de interes „mondial”.
O coincidenţă mai mult decât stranie este data foarte apropiată a experimentului de o alta, 11 septembrie, când a avut loc spectacolul măreţ oferit de guvernul SUA cu privire la atacul aşa zis terorist asupra unei naţiuni „libere”. O nouă coincidenţă care ne arată că ziua aleasă este minunat asamblată într-un context al energiilor timpului, pentru că la un asemenea fenomen major se petrec acumulări mari de energie temporală care pot să aibă un impact imens asupra subconştientului colectiv.Un studiu ştiinţific realizat la Universitatea Princeton, Proiectul Conştiinţei Globale, ne arată că energia mentală şi emoţională a tuturor oamenilor de pe glob influenţează major evenimentele de pe planetă. Printr-un procedeu inedit, cercetătorii de la Princeton, ajutaţi de aparate care sunt dispuse în întreaga lume, pot să măsoare influenţa mentalului şi a emoţiilor oamenilor asupra evenimentelor şi asupra mediului înconjurător. Studiile sunt bazate pe cunoştinţe de fizică cuantică şi depăşesc cu mult cercetările psihologice actuale. Graficele care reies din acest studiu, reprezentând modul în care se modifică probabilităţile de apariţie a unui fenomen într-un context bine precizat, sunt analizate de către cercetători şi pot da posibilitatea caracterizării unui eveniment ca fiind „probabil” sau „cert” în funcţie de puterea mentalului colectiv.  Studiul graficelor din perioada 2-11 septembrie 2001 (premergătoare presupusului atac de la WTC) arată că în apropierea datei respective existau deja anumite tensiuni subtile, ca şi cum subconştientul colectiv percepea că se petrece ceva, sau… exista un anumit câmp de energie a timpului care se propaga în trecut. Analiza datelor experimentale ne arată că existau deja încă din data de 2 septembrie anumite tensiuni. Putem observa că aceste valuri se propagă din două în două zile, între 2, 4, 6, 8 septembrie şi se regăsesc apoi şi în ziua de 10 septembrie când graficul a urcat brusc înainte de declanşarea evenimentelor.
Cert este că evenimentele au fost mult peste capacitatea cercetătorilor de a măsura şi oamenii de ştiinţă au modificat scala de măsură de 10 ori pentru a putea asimila toate datele. Un asemenea fenomen măsoară câmpul emoţional planetar şi putem să ne dăm seama câtă energie se poate angrena în momentele de teroare.
Modificările în planul conştiinţei planetare sunt evidente; există o forţă subtilă care poate fi evidenţiată acum şi de către ştiinţa modernă. Putem să înţelegem că fiecare om de pe această planetă participă la conştiinţa globală iar teama, furia, tensiunea, reprezintă căi uşoare de a furniza energie GRATUITĂ pentru experienţele unor oameni de ştiinţă care îşi permit prea mult în defavoarea liberului arbitru uman.Rezultatele evidenţiate în cercetările proiectului de la Princeton ne pot pune reale semne de întrebare referitor la marile „ştiri” care se difuzează prin intermediul ziarelor şi televiziunilor din lume. 
Un astfel de moment a fost bine regizat şi pentru ziua de 10 septembrie 2008, când conjunctura astrală a fost calculată minuţios pentru a pune în mişcare un mecanism de deschidere a unei uşi către alte dimensiuni paralele, temporale sau spaţiale. Direcţionarea acestei energii, din păcate, revine celor care au decis prin intenţia lor experimentul şi modul de deschidere a „uşilor”.
Chiar dacă ei sunt răspunzători pentru demersurile făcute, trebuie totuşi să admitem că nu suntem doar observatori pasivi a ce se petrece cu viaţa şi planeta noastră ci suntem direct implicaţi şi participanţi la acest proiect generat la CERN.
Ceea ce ei poate nu ştiu este că unii dintre noi ştim.Posibile urmări ale acestui eveniment ?  Conform cercetărilor referitoare la energia vidului, la apariţia acestuia există mari modificări în mersul obişnuit al timpului, în structura materiei etc. Evenimentele din mediul înconjurător nu mai respectă „programul”, se produc destabilizări ale climei, ale magnetismului terestru, ale gravitaţiei, modificări în psihicul uman etc. Să aruncăm o privire asupra câtorva asemenea fenomene din zilele imediat următoare evenimentului.
Prognozele vremii în Europa pentru perioada 9-10 septembrie, au fost date peste cap prin faptul că, după cum se afirma în dimineaţa zilei de 10 septembrie la ProTv, „natura se grăbeşte” şi au loc anumite fenomene mai repede decât s-a preconizat iniţial. Acest „iniţial”este totuşi o seară înainte…
În ziua de 10 septembrie 2008, la ora 16.30, ora Bucureştiului (la 6 ore după începerea experimentului la CERN) televiziunea prin cablu UPC, în format digital, se resetează fără niciun motiv aparent real. Explicaţia lor este „desincronizare a semnalului de la satelit” şi se cere schimbarea modului care decriptează semnalul.
La Chişinău, în data de 12 septembrie, a fost înregistrat un fenomen optic foarte rar întâlnit, potrivit directorului adjunct al Serviciului Hidrometeo de Stat, Ilie Boian. În jurul soarelui s-a creat un semicerc de inele de culori aprinse, care semăna cu un curcubeu vizibil cu ochiul liber.
Deloc întâmplător, prognozele meteo pentru săptămâna următoare, 15-21 septembrie au fost date peste cap producând surprize mai ales în zona Elveţiei. Masa de aer rece şi ploile sunt abundente în această zonă.
Să fie toate acestea efecte ale experimentului ?Unele amănunte deloc întâmplătoare  Conform legii analogiei şi similitudinii, există anumite reguli prin care fenomenele care se petrec în jurul nostru au o corespondenţă în forul intim al fiinţei noastre. Tot aşa putem spune că nivelele macro şi micro lucrează împreună pentru a respecta sistemul holografic al formării universului.
Având în vedere că la CERN se vorbeşte despre recrearea momentului de început al universului, putem spune că există o anumită forţă subtilă misterioasă care redefineşte în această zonă structura fizică, emoţională şi mentală.

Coincidenţele se ţin lanţ şi este posibil să nu fie doar simple „coincidenţe”
Deloc întâmplător CERN este situat EXACT pe graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Zonele de graniţă sunt treceri dintre două structuri şi fiecare trecere se face printr-un moment de zero, de vid. Graniţa dintre două state este ideală pentru aşa ceva. 
O privire de ansamblu asupra culorilor specifice ale celor două naţiuni ne atrage atenţia la o altă „coincidenţă”. Franţa este o ţară care agreează culoarea albastră, emblema şi costumaţia armatei franceze tradiţionale este albastră. Emblema şi costumaţia armatei tradiţionale elveţiene este roşie. Conform corespondenţei YIN-YANG, YIN este reprezentat prin culoarea albastră iar YANG este reprezentat prin culoarea roşie. CERN este situat la graniţa dintre albastru şi roşu, unde se creează o armonizare a energiilor YIN şi YANG, o echilibrare.
În experimentul din 10 septembrie s-au lansat protoni care, simbolic, sunt desemnaţi ca fiind bile roşii cu un semn „+” în mijloc. Şi cât de mult seamănă cu steagul Elveţiei!
Să fie atât de important faptul ca există o conjuncţie între Marte (YANG) şi Venus (YIN) pe ascendentul locului şi momentului de timp, în zodia balanţei, o zodie a echilibrării energiilor contrare, la aproape 15 grade în balanţă, adică la MIJLOCUL zodiei ?
Sau poate, este mai semnificativ faptul că dacă adunăm numerologic Marte (9) şi Venus (6) obţinem numărul 15, acelaşi număr – 15 – de grade la care este conjuncţia pe ascendent la ora pornirii experimentului?
Este doar o coincidenţă faptul că Mijlocul Cerului, Nodurile Lunare, Soarele, Saturn etc, sunt situate în acel moment aproximativ la mijlocul zodiilor în care se află?
Cu siguranţă că toate aceste date sunt prea multe pentru a fi vorba numai de simple coincidenţe.Un alt aspect, poate mai puţin spectaculos dar demn de luat în seamă, este faptul că LHC este astfel construit încât să se producă ciocnirea a doi protoni sau a unui proton şi a unui antiproton pentru a da indicaţii aparatelor care măsoară şi analizează procesul. Pentru ca acest lucru să se petreacă, cele două particule (sau fascicule) sunt accelerate în LHC rotindu-se în sens contrar. Logic, se colorează un fascicol cu albastru (cel în care sunt antiprotonii) şi un fascicol cu roşu (cel în care sunt protonii). Cele două mişcări sunt contrare şi creează un dublu vortex energetic care trezeşte energia vidului. Mai simplu spus, dacă avem două mişcări de rotaţie de sens contrar de aceeaşi forţă, intensitate şi energie, îmbinate ele dau „zero”. Însă nu orice „zero”, adică „nimic”, ci un „zero” care semnalează apariţia energiei vidului. În fizica cuantică aceasta înseamnă formarea unor mini-găuri negre prin care particulele tahionice pot să se deplaseze, modificând materia şi proprietăţile intrinseci ale mediului. Din nou privim destul de curioşi la afirmaţia cercetătorilor: „există posibilitatea să apară mini-găuri negre, însă nu sunt periculoase pentru planetă”. Posibil, dar totuşi, de ce atâtea sincronicităţi ?  În loc de concluzie …
Tot mai multe semne ne indică faptul că există o strânsă legătură cu contextul spaţio-temporal deosebit al momentului din jurul datei de 10 septembrie, Geneva, Elveţia, ora 8.32 GMT. Chiar dacă nu ştim prea multă fizică putem să observăm că sincronicităţile abundă cu o anumită frecvenţă de apariţie care nu poate fi neglijată.
Adevărat sau nu, vom vedea în timpul ce va urma. Ne punem totuşi întrebarea dacă în urma experimentului vom fi capabili să descifrăm datele culese. La prima vedere există o adevărată armată de oameni de ştiinţă care ştiu exact ce au de făcut şi putem să respirăm uşuraţi că nu ar fi ei atât de dezorientaţi încât să admită un experiment fatal pentru omenire. Chiar şi în cazul în care ar exista apariţii ale unor mini-găuri negre, din calculele matematice reiese că se vor închide în câteva fracţiuni de secundă. Puterea unei asemenea găuri negre nu poate să creeze mari pericole.
Dacă ar fi aşa atunci de ce s-au străduit atât de mult să pornească experimentul pe data de 10 septembrie când data oficială a pornirii LHC este abia pe data de 21 octombrie 2008?
După cum ştim, momentul de început al unei acţiuni este important pentru derularea întregii acţiuni în sine. Este oare atât de important acest experiment încât să necesite „ajutorul” astrelor, al câmpului mental planetar, al unor energii imense derulate într-un aparat uriaş, de aproape 10 miliarde de dolari, al mass-media şi al unui număr impresionant de oameni de ştiinţă?
Ce se poate ascunde în spatele acestui experiment?
Sursa yogaesoteric.net