Secrete.

duminică, 25 august 2013

TERAPIA CU APĂ


TERAPIA CU APĂ


Celula este nemuritoare.Lichidul în care pluteşte este cel care degenerează.Reînnoiţi acest lichid din timp în timp, daţi-le celulelor ceea ce au nevoie pentru a se hrăni şi pulsul vieţii poate continua la infinit.
                                                Alexis Carrel.
Zilnic ar trebui să bem cel puţin 30 ml pe kg corp de apă curată, fiind necesară pentru a reînnoi lichidele organismului şi pentru a ne menţine în formă. Cea mai mare parte dintre semeni sunt însă departe , foarte departe de această cantitate. Spre exemplu o persoană de  75 de kg trebuie să bea minim 2 litri şi 250 ml de apă zilnic.

Nu cafea, ceai, supă, bere ,ş.a., ci APĂ.

Care sunt avantajele consumului de apă ? 
În primul rând este bună : toţi cei care beau un pahar mare de apă dimineaţa pe stomacul gol se vor simţi bine. Lichidul , pe care trebuie să-l beţi la temperatura camerei, împrospatează gura, curaţă limba, gâtul şi "spală" pe unde trece. Apoi, a bea multă apă vă va permite să scăpaţi de toxinele din corp, să irigaţi mai bine corpul, să vă păstraţi un ten luminos, să aveţi un tranzit mai regulat şi chiar să vă puteţi concentra mai bine deoarece şi creierul funcţionează bine dacă e hidratat.



DA, DAR CE APĂ SĂ BEM ?


Trebuie să alegem apa de izvor, apa minerală , apa plată , apa PI, apa de ploaie, apa săracă în deuteriu, apa ionizată, apa filtrată prin osmoză inversă, apa fiartă, apa îmbogaţită prin biorezonanţă, apa magnetizată sau pur şi simplu apa de la robinet  ?
Apa de izvor provine dintr-o sursă controlată, dar nu are niciun efect curativ particular. E curată şi atât. Apa minerală e indicată pentru unele probleme ca : oboseală, digestie, tranzit intestinal leneş, etc.
Apa de la robinet este, în general, de bună calitate, cu excepţia anumitor regiuni unde consumarea sa nu este indicată din cauza poluării pânzei freatice.


DECI, BEŢI  CEEA CE VĂ PLACE !


În sfârşit, să ştiţi că unele ape minerale, bogate în calciu sau în magneziu , protejează inima şi arterele.
 
UN SFAT TOTUŞI : SCHIMBAŢI-O DES !










ŞI DACĂ NU NE PLACE APA ???


Ei bine,  în cazul ăsta beţi ceai (fără zahăr) , verde sau negru, antioxidante excelente, sau pregătiţi minuţios infuzii pe bază de plante, pe care să le beţi puţin câte puţin pe tot parcursul zilei. Parfumaţi apa din cană cu un pumn de anason stelat, o felie de lămâie, o coajă de portocală sau o frunză de mentă... În plus, arată şi bine !


Cum putem obţine o apă bună dacă optăm pentru APĂ ?
Iată una dintre soluţii : folosim o cană care purifică apa, de pildă BRITTA MAXTRA , pe care o găsim în unele supermarketuri. Putem găsi şi alte mărci dar trebuie să ne asigurăm că se găsesc şi filtre pentru schimb.

Al doilea pas pentru un tratament este folosirea unor sachete cu praf de corali , aşa numitul CORAL MINE care poate fi achiziţionat la 10 pliculeţe sau 30 de pliculeţe. 
Se foloseşte1 pliculeţ la o cană de 1,5 litri cu apă filtrată , apă de izvor sau apă plată. Se amestecă 1-5 minute, dar se poate lăsa şi pentru toată ziua în cana filtrantă. Se poate folosi un plic la toată cantitatea de 2,5 - 3 litri pe care o avem de băut într-o zi. Purifică apa, o alcalinizează şi o îmbogăţeşte cu minerale. Pliculeţele nu se rup ci se pun întregi în apă.Vă asigur că veţi avea un PH de 7.5 şi peste la testul salivei sau al urinei, în doar câteva zile.


CE CONŢINE UN PLICULEŢ DE CORAL MINE ?

Un pliculeţ de 1g de CORAL MINE conţine peste 70 de elemente vitale printre care: CALCIU - 34.6%, MAGNEZIU - 2.16 %,SILICIU - 1.37%, NATRIU, SULF, FIER, POTASIU, PLATINĂ, IOD, FLUOR, CROM, BOR, CARBON, ZINC, SELENIU, CUPRU, CLOR, AUR, MOLIBDEN, ARGINT,ETC.
CE ESTE PROPRIU-ZIS APA ÎMBOGAŢITĂ CU CALCIU DE CORAL : CORAL MINE

Aşa cum ştim, calciul este un element esenţial în funcţionarea organismului nostru şi insuficienţa de calciu sau hipocalcemia poate duce la apariţia a peste 150 de boli grave, care afectează în special copiii, femeile însărcinate şi persoanele cu vârsta peste 40 ani.
Calciul de coral (CORAL MINE) este obţinut din coralul alb Sango (coral marin fosilizat). Un avantaj important al acestuia este bioaccesibilitatea sa în contact cu apa, calciul în formă ionică fiind asimilat cu uşurinţa de celule. El creează în organism un mediu alcalin, normalizând echilibrul acido-bazic, lucru vital pentru funcţionarea celulelor din organism. Să nu uităm că în corpul nostru trebuie să funcţioneze peste 3,5 miliarde de celule cu care natura ne-a înzestrat.
CORAL MINE saturează apa cu calciu ionizat. În aceste condiţii, PH-ul apei cu calciu de coral variază între 7-9 (funcţie de apă şi cantitatea de calciu). Potenţialul Redox (POR) se situează între -100 spre -500 mV pentru apă plată, realizând astfel o foarte bună protecţie a organismului faţă de radicalii liberi. De asemenea, tensiunea superficială a apei cu calciu coral este de 43 - 45 dyne / cm2 cât are apa obişnuită. Astfel, apa pătrunde uşor în celule, realizându-se o bună hidratare, hrănire şi detoxificare ale acestora.

FOLOSIREA ZILNICĂ A APEI CU CORAL MINE favorizează:

- Atingerea unei valori optime a PH-ului din sânge, realizându-se optimizarea hrănirii tuturor celulelor şi optimizarea detoxifierii lor, echilibrându-se astfel sănătatea.

- Saturaţia sângelui cu oxigen. Se îmbunătăţeşte fluxul sanguin în întreg corpul şi în special la nivelul sistemului nervos central.

- O bună protecţie prin scăderea riscului de îmbolnăvire a organismului şi în special a sistemului cardiovascular şi digestiv.

- Normalizarea tensiunii arteriale şi a glicemiei.

- Prevenirea dezvoltării artritelor, creşterea elasticităţii muşchilor şi a articulaţiilor , refacerea ţesutului osos şi cartilaginos.

- Normalizarea şi îmbunătăţirea activităţii rinichilor.

PH-ul : îl putem analiza cu hârtia de turnesol pusă sublingual sau în dispensie şi ne va indica PH-ul general al organismului, indicator foarte important de ştiut deoarece starea de sănătate bună , respectiv un mediu propice vindecării bolilor sunt asigurate de un PH alcalin, de minim 7.5.


Acest produs nu este un tratament pentru o lună ci unul ajutător în redobândirea sau păstrarea sănătăţii pentru toată viaţa, iar dacă îl folosim zilnic, cel puţin 6 luni - 1 an, după o perioadă o să putem constata  creşterea tonusului şi întinerirea vizibilă a organsimului, ba chiar regresia încărunţirii părului la persoanele cărunte.
Vizionaţi şi :

APA HUNZA 

Foarte benefică şi întineritoare , dar şi energizantă , este APA HUNZA.Cum o putem obţine ? 
Folosind picături de HYDRACEL , produs ce se poate achiziţiona şi în România.
Personal, am folosit-o câteva luni la rând. Am constatat o îmbunătăţire remarcabilă a stării de bine şi o creştere a energiei, ba chiar şi în cazul animalelor de companie pe care le am şi la care le-am mai dat câte puţin din apa mea s-a văzut o schimbare în bine.
Puteţi găsi şi alte soluţii, cum ar fi achiziţionarea unui purificator de apă cu ionizator, pe care să-l montaţi la instalaţia de apă sau un element GAV care transformă molecular apa.


Dar ce este apa hunza ? Apa rezultată din apa filtrată la care au fost adăugate 8-10 picaturi la un pahar mare din produsul HydraCel şi care are formula chimică identică cu a apei hunza din Valea Hunzei, apă miraculoasă, unică în lume.
Dacă nu aţi citit până acum despre proprietăţle miraculoase ale acestei ape, urmăriţi linkurile de mai jos :


http://varstalacontrol.blogspot.com/2010/12/varste-biblice-in-valea-hunza.html


http://travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-Vietii


http://www.alimentatienaturala.ro/oameni-longevivi-si-populatii-longevive/



Un pont: de un mare ajutor în purificarea şi conservarea sănătăţii corpului este ceaiul de busuioc, folosirea busuiocului sub orice forma - macerat, adaos la mâncăruri, ş.a. Poate că ăsta e ingredientul minune al dietei mediteraneene. De ce nu? Atât timp cât botezarea apei cu busuioc are efect de conservare a ei, de ce nu ar avea acelaşi efect şi asupra organismului nostru care într-un mare procent conţine apă !?! În lumea ezoterică, busuiocul e indicat şi la purificarea energiilor corpului, a aurei, înlăturarea negativităţii, calmare şi împrospătare. Încercaţi ! Aplicat pe zonele cu probleme, cum ar fi acneea, seboreea, etc., ceaiul de busuioc ajută la vindecare. Spălăturile gingivale cu ceai de busuioc ajută la întărirea gingiilor şi îndepărtarea infecţiilor, precum şi a mirosului bucal neplăcut.

E o plantă binecuvântată !




CURA DE SLĂBIRE CU APĂ
Apa de fierbe de cu seară,iar dimineaţa se consumă pe stomacul gol astfel:
  • în prima zi - o cană
  • a doua zi - două căni
  • a treia zi - trei căni
  • ... se continuă în acest mod până ajungeţi la a bea 3 litri de apă pe stomacul gol. Presupunem ca o cană are 250 ml. Evident, nu se bea toată o dată, ci pe parcursul a una - două ore, după care se manâncă.
Regim alimentar, practic, nu există. Mâncaţi tot ce vă doreşte inima în cantităţi normale. La început este un pic greu să vă obişnuiţi să beţi apă distilată, dar în curând o să vă fie la îndemână.Odată cu ingurgitarea apei, obţineţi şi o puternică detoxifiere, o purificare a organismului, motiv pentru care, atunci când ajungeţi la ziua a cincea - a şasea, s-ar putea să aveţi ameţeli şi stări de rău. Ele sunt, deci, normale şi pasagere. Treceţi fără griji mai departe. În momentul în care aţi ajuns la cei trei litri, adică 12 căni, faceţi pauză o zi şi continuaţi descrescător - în următoarea zi veţi bea 11 căni şi tot aşa, până ajungeţi iar la una. 
Cu această metodă se slăbeşte imens şi fără urme - adică vergeturi, riduri, etc. 
Vă urez să aveţi voinţa de a duce dieta până la capăt !




                                          S E R E N A



Pe acest blog mai puteti citi si:
CURE DE APA SI DE BAIE 
APA CU SHUNGIT 
DESPRE APA DE BAUT 







http://www.terapii.net/search/label/TERAPIA%20CU%20AP%C4%82

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.