Secrete.

vineri, 13 septembrie 2013

Dovezile oamenilor de știință că trăim într-un univers simulat pe calculator


Dovezile oamenilor de știință că trăim într-un univers simulat pe calculator


Teoria care susține că trăim într-un univers simulat începe să prindă rădăcini în mințile oamenilor de știință. Descoperirile care se realizează odată cu dezvoltarea tehnologiei încep să confirme teoria matricei. Simularea 3D este una impresionantă și mai mul de atât una care tinde spre infinit. Cu cât timpul se scurge mai repede, cu atât și viața omului la nivel global tinde spre sfârșit.
Totul a început în clipa în care oamenii de știință au efectuat diverse descoperiri în legătură cu materia. Una dintre cele mai importante a fost realizată de fizicianul Alain Aspect, care din greșeală a descoperit că particulele subatomice care compun universul nostru fizic dețin incontestabila proprietate a hologramei.
În acel moment, fizicianul a început să creadă că biocentrismul este răspunsul la orice întrebare, adică viața și conștiința sunt adevăratele chei pentru a înțelege cu adevărat Universul și că moarte nu există. Cu toate că avem senzația că deținem controlul asupra vieții sau chiar asupra destinului, lucrurile sunt mult mai complexe de atât.
Care este argumentul pentru care am putea să trăim într-o lume simulată?
Dacă am omite partea matematică a argumentului care începe cu ” să presupunem că există o civilizație extrem de avansată care deține putere de calcul care tinde spre infinit”, mai există și un argument logic. Nick Bostrom, profesor Facultatea de Filosofie de la Universitatea din Oxford , a fost primul care a invocat argumentul simulării strămoșilor.
Această tehnică ar fi pusă în practică tot de către civilizația noastră, care a ajuns la un grad al evoluției extrem de avansat și din dorința de a-și proteja moștenirea lăsată de predecesori, le-au creat o viață care se desfășoară într-o lume simulată.
Pe de altă parte, profesorul susține că mai există posibilitatea ca această simulare poate să mai fie și un experiment, care este supravegheat cu simț de răspundere de către cei care l-au realizat. Mai mult de atât, un alt argument ar putea fi și ca istoria să fie readusă la viață într-o simulare virtuală.
Revenind la simularea trecutului sau a vieții strămoșilor, există unii futurologi care susțin că o să vină vremea în care și noi vom putea simula acest lucru. Acest fapt se poate petrece foarte bine în următorii 50 de ani sau chiar peste mii de ani. Important este să conştientizăm că viitorul ne poate aduce extrem de multe surprize.
Oamenii trebuie să realizeze că fac parte din rândul minților simulate și că nimic din ceea ce pare nu este real“, a explicat Bostrom.
De ce ar crea o civilizație avansată o lume virtuală
Fiecare civilizație avansată și-a creat propriile matrice ale evoluției. Dacă noi suntem strămoșii creatorilor simulării atunci este normal ca să trăim în această lume holografică, decât în afara ei. Legile pe care le considerăm ca fiind ale fizicii nu sunt altceva decât parte din matricea evoluțională care ne-a fost pusă la dispoziție pentru a ne duce viața. Tot ceea ce ne înconjoară, chiar până și noi înșine suntem parte din creația uimitoare pe care “ei” au dorit s-o elaboreze.
Oamenii de știință nu exclud nici posibilitatea ca lumea virtuală să fie de fapt un joc al creației, în care regulile sunt stabilite dinainte și totul să se petreacă pentru buna dispoziție a creatorilor.
univers simulat 400x292
Cum aflăm dacă trăim într-o simulare?
Dacă simulatorul nu vrea să aflăm, nu vom afla niciodată și atunci intervine iar discuția despre destin. Cel mai bine este să ne aducem aminte despre celebra replică din filmul Matrix, care spunea: “Dacă este real ceea ce simţiţi, vedeți, mirosiți sau gustați, atunci realitatea este redată de semnale electrice“.
Această teorie este una revoluționară, care nu este acceptată de întreaga lume științifică și cu atât mai puțini de Biserică. Dacă facem o paralelă între formarea lumii descrisă de Biblie și dezvoltarea teoriei simulării, cu siguranță că vom descoperi numeroase lucruri similare.
 

Studiu socant: Traim intr-un Univers simulat virtual!


Un studiu realizat de o echipă de cercetători din cadrul Universității din Bonn ridică numeroase semne de întrebare cu privire la natura Universului. Studiul, extras din proiectul “Matrix Revealed”, demonstrează că razele cosmice sunt supuse unei schimbări ciudate, din care se emană o energie necunoscută. Această concluzie bizară i-a împins pe oamenii de știință să remodeleze întreg comportamentul razelor cosmice și să susțină că natura Universului este una artificială.
Structura Universului a fost comparată cu mai multe zăbrele așezate una lângă alta, ca și cum o simulare care proiectează holograme reflectă realitatea în care trăim. Cu alte cuvinte, există un soft care proiectează toate imaginile existente în mediul bidimensional al Universului în care suntem închiși.
Cercetătorii germani au făcut o analogie între mediul global proiectat de un televizor, în care fiecare pixel cu o structură fixă proiectează o bucată din imagine și zăbrele din Univers care au același rol. Această structură universală bazată pe o mare simulare se mai regăsește și în textele sacre tibetane, care sugerau ideea că totul în jurul nostru este doar o iluzie și doar conștiința omul este reală. Aceste texte nu sunt la îndemâna oricui, din motive lesne de înțeles, dar această idee este baza pe care s-au ridicat învățăturile budiste.
De asemenea, există și un principiu budist care se referă la “vizualizarea divinității“. Maestrul îi va propune elevului său să intre în contact cu divinitatea și să și-o imagineze precum un prieten apropiat. Elevul trebuie să-i ceară sfaturi ori de câte ori trebuie să ia o decizie importantă. Relația dintre elev și prietenul imaginar sub forma divinității trebuie să fie una strânsă, dar atunci când se ajunge la un anumit punct, profesorul îi ordonă elevului să elimine acest prieten imaginar din viața sa. Astfel, învățăcelul realizează cele două aspecte ale vieții: creația și distrugerea. Mai presus de aceste două aspecte, va realiza că întreaga realitate este este o iluzie indusă de creier sau creierului.
iluzie
Dacă procesul s-a desfășurat conform regulilor, atunci elevul va fi capabil să se ridice dincolo de aceste zăbrele care formează holograma universală și să vadă cu exactitate realitatea.
Oamenii de știință cred că tibetanii au fost capabili să vadă aceste zăbrele ale hologramei bidimensionale, fapt pentru care au dezvoltat tehnici pentru a pătrunde dincolo de ele. Este de-a dreptul ciudat cum evoluția științei duce omenirea la concluzii care erau certe cu mii de ani în urmă. Și atunci, nu putem să ne întrebăm decât dacă omenirea evoluează cu adevărat sau pur și simplu se învârte într-un cerc vicios din care nu va putea ieși niciodată?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.