Secrete.

duminică, 29 decembrie 2013

ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …




ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Iata-l pe profesorul de drept public, Senatorul Antonie Iorgovan vorbind despre masonerie. Fragment din emisiunea „Teoria Conspiratiei” transmisa la TVR 1, realizata de Cristian Rautu.
   Iata si emisiunea integrala:


Consider ca realizatorul e pro masonerie. Se ascund chestiuni teribile:
Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI
Cititi va rog si hotararea Sfantului Sinod din 1937:
APEL catre toate blogurile ortodoxe: sa transam chestiunea Patriarhului Daniel
Nu l-au eliminat pe Antonie Iorgovan doar pentru ca vorbea, ci pentru ca o facea din pozitia in care era.
Iata ce putem citi in articolul Misterioasa moarte a senatorului Iorgovan din octombrie 2007:
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a murit in urma unui cancer galopant, care l-a transformat, intr-un an, dintr-un om solid si binefacut, intr-o stafie. Decesul senatorului Antonie Iorgovan s-a produs saptamana trecuta, joi dimineata, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardio-respirator, pe fondul unui cancer de pancreas. Iorgovan a parasit pe 29 septembrie Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, pentru a pleca la o clinica din Austria, la cererea sa. Imediat dupa anuntul mortii sale, colegii din PSD s-au intrecut in a varsa lacrimi de crocodil, deplangand ipocrit disparitia acestuia. Nimeni insa nu a suflat o vorbulita despre adevaratele motive ale mortii acestuia, iar presa s-a abtinut de la comentarii, desi chiar Iorgovan isi anuntase, inca din luna martie a acestui an, suspiciunile cu privire la terminarea sa prin iradiere. Desi afirmatiile sale sunt publice, autoritatile au manifestat o inertie totala. Tocmai aceasta atitudine ne-a determinat sa trecem in revista datele culese si puse la dispozitia opiniei publice de jurnalistii de la Civic Media, care trec in revista opinii si luari de pozitie ale senatorului Iorgavan care i-ar fi putut aduce razbunarea unor grupuri suficient de puternice si determinate incat sa-i doreasca moartea acestuia. Supozitia lui Iorgovan privind moartea sa prin iradiere are un temei serios, altfel acesta, cunoscut drept un jurist ponderat si foarte atent cu sensul cuvintelor, nu si-ar fi permis sa lanseze o asemenea acuzatie grava. Cel mai important moment recent al carierei lui Iorgovan a fost cel in care s-a luat de gat cu gruparea lui Adrian Nastase, deschis si foarte dur, in martie 2006. Practic, din acest punct al vietii sale, Iorgovan a devenit o tinta vie.
PSD, o gasca de homosexuali, masoni si infractori
Declaratia sa publica de la care i s-a tras moartea civila – intr-o prima faza, a fost ca Nastase isi alegea colaboratorii pe criterii de infractionalitate, masonerie si homosexualitate. Iorgovan si-a sustinut punctele de vedere intr-o conferinta de presa, in primavara anului 2006. Afirmatia lui Iorgovan a fost transanta: Demisia lui Nastase ar fi trebuit sa se produca mai de mult. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand – masoneria si in ultimul rand – infractionalitatea. Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii ca, de acum incolo, va fi care pe care, a conchis Iorgovan. Au sarit in sus toti cei vizati: Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea, Dan Matei Agathon, Marian Oprisan, Serban Mihailescu. Liga Pro Europa l-a reclamat la Consiliul pentru Combarea Discriminarii. Iorgovan a fost fortat sa demisioneze din functia de secretar al Senatului, iar organizatia PSD din Caras-Severin l-a exclus pentru grave prejudicii de imagine. Cu aceeasi ocazie, publicatia 22, a GDS-ului, o subsidiara a gruparii neocominterniste a lui Soros, l-a acuzat ca a indus tensiune in raporturile cu comunitatea maghiara, deoarece a inscris in Constitutie caracterul de stat national, asezandu-i un fel de ferpar la capatai, sa stie toata lumea care contra care a fost…
Comentariu saccsiv:
Senatorul Antonie Iorgovan îl mai acuza si pe vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu cã este responsabil pentru situaţia creatã la PSD Caraş-Severin şi susţinea cã acesta este mason, fiind “unul dintre cei care-i duc tava lui Sorin Frunzãverde”. Considera cã unul dintre responsabilii situaţiei create în organizaţia Caraş-Severin a Partidului Social Democrat este vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Ilie Sârbu.
Cititi va rog mai multe in articolul:
VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni. Daca va fi validat prim ministru, Romania va merge in continuare strict pe linia trasata de ELITE …
Dar doar secundar i s-a tras din lupta sa politica. Motivul principal a fost atacul impotriva masoneriei …
O scurt biografie a sa gasim in articolul Antonie Iorgovan a murit din 4 octombrie 2007:
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a murit joi dimineata. Senatorul suferea de cancer galopant. Reprezentantii cabinetului de avocatura “Iorgovan si Asociatii” au confirmat pentru Hotnews.ro informatia despre decesul senatorului social-democrat.
In plenul Senatului s-a tinut un minut de reculegere in memoria lui Antonie Iorgovan.
Decesul senatorului Antonie Iorgovan s-a produs joi dimineata, in jurul orei 3, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardio-respirator pe fondul unui cancer de pancreas. Iorgovan a parasit pe 29 septembrie Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti pentru a pleca la o clinica din Austria, la cererea sa.
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Antonie Iorgovan a fost adus in tara si depus, joi seara, in holul Senatului. Ceremonia funerara va avea loc luni, incepand de la ora 13, la Cimitirul Bellu si va fi oficiata de IPS Vicentiu Ploiesteanu, episcop vicar patriarhal.
Antonie Iorgovan s-a nascut pe 9 august 1948 in judetul Caras-Severin si a absolvit in 1966 Liceul Militar din Campulung Moldovenesc. Timp de un an a fost elev al Scolii militare superioare de ofiteri “Nicolae Balcescu” din Sibiu, iar in perioada 1968-1972 a fostu student al Facultatii de Drept din Bucuresti. In 1982 a facut cursuri de specializare in Salzburg.
A devenit cadru didactic la Universitatea din Bucuresti in 1972 si avocat pledant in 1996.
A intrat in Parlament ca independent in dupa alegerile din 20 mai 1990 si a activat in cadrul grupului PNL. A fost presedinte al Comisiei de redactare a proiectului de Constitutie a Romaniei.
In 1992 a demisionat din Parlament pentru a deveni judecator la Curtea Constitutionala, post pe care l-a parasit in 1996.
In perioada 1996-1998 a fost presedinte al Miscarii Ecologiste din Romania, nereusind sa ocupe un nou fotoliu de parlamentar.
In 1998 a devenit membru PDSR, devenind din nou parlamentar in 2000.
Este autorul mai multor cursuri de Drept administrativ, al unui curs de Drept Constitutional, al „Tratatului de drept administrativ” aparut in 2002, coautor al Constitutiei din 2004, a publicat peste 50 de studii semnificative in revistele de specialitate juridica din tara si strainatate, a editat 8 monografii.
Iata insa si ce putem citi in articolul Ce nu scrie presa despre moartea lui Antonie Iorgovan. Declaratia sa inainte de moarte: “Am fost iradiat!” din octombrie 2007:
Tumoarea maligna la pancreas a lui Antonie Iorgovan, diagnosticata acum un an, s-a extins, medicii afirmind ca, in acest moment, cancerul s-a generalizat. Cu doar citeva luni in urma, Iorgovan se bucura ca a reusit sa invinga intrucatva boala. Se zvoneste ca senatorul ar fi marturisit, in cadrul unei discutii cu citeva colege din Parlament, ca a cistigat, macar episodic, o batalie grea. Era bucuros de victoria sa in fata cancerului, dar, in acelasi timp, era convins ca nu boala il rapune treptat, ci complotul criminal. “Ma bucur ca inving nu boala, ci raul pe care mi l-au facut altii” – ar fi marturisit Iorgovan.
Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. “Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”.(Surse: VIP, B1TV) 31/01/2007
Intr-adevar, conform articolului Iorgovan sustine ca a fost iradiat de serviciile secrete din ianuarie 2007:
Senatorul PSD Antonie Iorgovan face declaratii explozive: luni seara, el a afirmat ca boala de cancer de care sufera de ceva timp i-a fost provocata de catre serviciile secrete prin iradiere cu uraniu . Astfel, in contextul unui atac taios la serviciile secrete si la influenta acestora, prin ofiteri acoperiti, in mai toate domeniile, inclusiv presa si justitie, Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. “Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, cindva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atit, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”. Iorgovan a fost contrat , in emisiune, de democratul Cezar Preda , care i-a explicat, savant , ca “uraniul nu se pune la scaun”.
   Iata si ce mai scria in articolul Adrian Paunescu reia tema iradierii lui Iorgovan din octombrie 2007:
Senatorul Adrian Paunescu a afirmat ca stie de la Antonie Iorgovan ca el a fost omorat de Serviciile Secrete. “El mi-a spus ca stie ca Serviciile Secrete l-au iradiat, pentru ca a fost incomod. A murit cu convingerea asta”, a afirmat parlamentarul PSD.
Declaratia senatorului de Hunedoara, Adrian Paunescu a fost facuta sambata, la Deva. Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat, in ianuarie, in cadrul unei emisiuni pe B1TV, ca boala de cancer de care sufera timp i-a fost provocata de serviciile secrete prin iradiere cu uraniu.
Comentariu saccsiv:
ELITELE nu-i ucid sau nu le fac un deosebit rau tuturor celor ce vorbesc. Ci doar celor mai vocali:
DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa
De asemenea celor aflati in puncte cheie, de unde pot reprezenta un pericol real pentru ei. Cum ar fi presedintia unui stat puternic:
VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE
Si n-o fac doar de cativa ani:
Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE
In Romania, mai putem incadra in aceeasi categorie uciderea marelui poet Mihai Eminescu:
MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, ca sa taca …
Uciderea e insa doar o varianta, oarecum disperata a lor. Pot insa actiona si altfel, cu mult mai cumplit:
SISTEMUL VA LUCRA MURDARhttp://saccsiv.wordpress.com/2012/06/08/video-antonie-iorgovan-a-vorbit-prea-mult-impotriva-masoneriei-si-atunci-l-au-ucis/
About these ads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.