Secrete.

luni, 30 decembrie 2013

Deși timpul măsurat de ceasornice de arată că ziua are 24 de ore, planeta nu atribuie unei zile mai mult de… 16

Ipoteză? | Deși timpul măsurat de ceasornice de arată că ziua are 24 de ore, planeta nu atribuie unei zile mai mult de… 16

 
 
 
 
 
 
5 Votes

ttttt
Ce schimbări apar în creierul uman atunci când se modifică frecvența de vibrație și ciclul noapte-zi?
By Cristian C.
„Nu-mi ajunge timpul“, „Nu reuşesc să fac mai nimic din ce mi propun“, „N-am timp nici să respir“. Dacă ai spus şi tu foarte des în ultimii ani asemenea cuvinte, află că ai dreptate. Oamenii de ştiinţă confirmă că timpul se contractă, iar durata unei zile s-a redus aproape la jumătate. Omul este o fiinţă astrala, fiind influenţat permanent de planetă pe care trăieşte, precum şi de celelalte planete ale Sistemului Solar, în special Soarele şi Lună. În teoria Gaya, Pământul este considerat o fiinţă vie, care acţionează simbiotic cu fiinţele care îl populează, plante, animale şi oameni.
Pulsul planetei creşte
Dacă despre mişcarea anotimpurilor, ciclul noapte-zi şi ritmurile lunare se ştie încă din vechime, foarte puţine se cunosc despre structura internă a Pământului şi cum acţionează aceasta asupra psihicului şi spiritului uman. Până în prezent, disputele privind miezul Pământului n-au fost tranşate: unii spun că ar fi un lichid fierbinte, alţii – un conglomerat de metale grele sau un cristal, iar cei mai „curajoşi” susţin chiar că planeta ar fi goală pe dinăuntru. Însă un lucru e cert: Terra are o frecvenţă de vibraţie numită oscilaţie Schumann. Puţini ştiu că valoarea acestei frecvente, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat stării de relaxare, de armonie cu noi înşine. Conform estimării specialiştilor, până în anul 1978, acest „puls” al planetei s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani. Însă, în jurul acestei date s-a întâmplat ceva şi oscilaţia a crescut spre 13 Hz… Deşi au trecut 30 de ani, nu s-a găsit nicio explicaţie plauzibilă pentru modificarea înregistrată.
Copii
Credeți că factorii de stres din mediu a produs mutații ce au influențat comportamentul oamenilor?
Boli galopante şi copii supradotaţi
„Schimbarea este evidentă. Cei născuţi înainte de 1978 acuză trecerea rapidă a timpului şi scurgerea rapidă a evenimentelor. Pentru ei, timpul a suferit un proces de «contracţie», astfel că trăiesc, în 24 de ore, doar 16. Fenomenul nu este valabil şi pentru persoanele născute după ‘78, acestea având creierul «acordat» pe noua oscilație”, spune dr. Emil Strainu, specialist în geofizica şi radiolocaţie.
13 Hz înseamnă domeniul de funcţionare beta al creierului, adică activitate cerebrală conştientă, starea de „treaz”, gândirea logică, analitică. Cu alte cuvinte, relaxarea nu mai poate fi la fel de profundă, la fel de „sincronizata” cu stimulii electromagnetici subtili din exterior, iar creierul „galopează” chiar şi atunci când el „crede” că se află în stare de linişte.
Acceptat de unii savanţi şi contestat până la negare de alţii, fenomenul comprimării timpului continuă să producă mutaţii în viaţă şi comportamentul oamenilor şi al planetei, unele dintre ele necunoscute, sau foarte puţin studiate. Astfel, în rândul generaţiilor de după ’78 s-a constatat creşterea numărului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacitați psihice încadrabile în fenomene „paranormale”, foarte adaptabile la factorii de stres din mediu. În schimb, unii specialiști occidentali remarcă o creştere a incidenţei bolilor la cei născuţi înainte de 1978 şi modul galopant în care se dezvoltă acestea, micşorarea rezistenţei la stres a acestor persoane, precum şi coborârea pragului de adaptabilitate la mediu.
„Ca o ciudăţenie, modificarea frecvenţei de vibrație coincide cu alt fenomen contestat, dar care în ultima perioadă capătă din ce în ce mai multă credibilitate: creşterea diametrului Pământului, lucru ce nu poate fi explicat de nicio teorie ştiinţifică acceptată până în prezent”, precizează dr. Emil Strainu.
Inversarea polilor
Inversarea polilor
Polii magnetici se vor inversă
De asemenea, o influenţă deosebită asupra ciclurilor temporale terestre au şi schimbările survenite în activitatea Soarelui: ciclul de 11 ani al furtunilor magnetice (minimum şi maximum solar) nu se mai respectă de mulţi ani. Există şi o teorie potrivit căreia ciclurile de eclipse solare şi lunare, numite Saros, ar fi suferit modificări inexplicabile din punct de vedere astronomic, în condiţiile în care au fost constante mii de ani. Această teorie se adaugă unor previziuni ale geofizicienilor care întrevăd, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, posibilitatea certă de inversare a polilor magnetici ai Pământului, cu influenţe deosebite asupra psihicului şi sănătăţii omului şi celorlalte vieţuitoare, plante şi animale”, conchide dr. Emil Strainu.
Dincolo de orice fel de speculaţii, comprimarea timpului este o realitate incontestabilă, iar oscilaţia Schumann continuă să crească. Până când, până unde? Toate aceste modificări vor conduce la un salt calitativ al rasei umane sau la distrugerea ei? Anul 2012 se spune/crede că a fost anul în care am trecut într-o nouă etapă, o altă dimensiune care are rolul de a modifica natura umană. De atunci au trecut șase luni… iar efectele încă nu se văd… Când vor fi vizibile? Nimeni nu ştie, poate numai Dumnezeu…
Posibile simptome ale creşterii frecvenţei de vibraţie

  • afectarea ciclului veghe-somn, a sistemului imunitar
  • modificarea percepţiei asupra timpului şi spaţiului
  • migrene, dureri de cap, oboseala, crampe musculare
  • senzaţia trecerii unui curent electric prin creier şi coloana vertebrală
  • simptome de gripă, atacuri de panică, fără justificare medicală
  • vise intense
  • creşterea sensibilităţii corpului uman
  • structura internă a ochiului poate suferi transformări, în funcţie de atmosfera planetară şi creşterea luminozităţii

Share this:

sursa; http://newsconspy.wordpress.com/2013/07/21/ipoteza-desi-timpul-masurat-de-ceasornice-de-arata-ca-ziua-are-24-de-ore-planeta-nu-atribuie-unei-zile-mai-mult-de-16/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.