Secrete.

duminică, 29 decembrie 2013

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

Posted in SACRIFICII UMANE by saccsiv on august 15, 2013
   Nu se limiteaza doar la capre:

   Au nevoie si de oameni, in special copii.

ritualmurder













Foto: http://michaeltsarion.com/mtsarforum/viewtopic.php?p=608&sid=53324e44a1ff2e23d7eeb81eb104829e
   Iata ce putem citi in articolul The End of April: A Time of Human Sacrifice:

Sfîrşitul lunii aprilie: Momentul pentru sacrificii umane.
De ce de multe ori sîntem martorii unor tragedii sau morţi lipsite de sens în a doua jumătate a lunii aprilie? Lista evenimentelor violente care au avut loc in această perioadă a anului este pur şi simplu uimitoare. Aici sint cîteva din ele:
19 aprilie 1993. Masacrul de la Waco. Un atac al FBI-ului a condus la distrugerea unei secte numita „Ramura Davidienilor” ucigînd 76 de barbaţi, femei şi copii.
19 aprilie 1995. Atentatul cu bombă din Oklahoma City. 168 de morţi.
20 aprilie 1999. Masacrul de la liceul din Columbine. 13 morţi, 21 de răniţi.
16 aprlie 2007. Masacrul de la institutul politehnic din Virginia. 32 de morţi, 17 răniţi.
16 aprilie 2013. Exploziile de la maratonul din Boston. 3 morţi, 107 răniti.
18 aprilie 2013. Explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. 5-15 morţi. (Observaţi că acest eveniment a avut loc la aproape 20 de ani de la masacrul din Waco, care se află în aceaşi regiune. De asemenea la data de 16 aprilie 1947 o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City şi a izbucnit în flăcări producînd o explozie masivă care a ucis aproximativ 576 de oameni).
 Au fost multe alte întîmplări violente care s-au petrecut în această perioadă a anului. De altfel în 2011 CNN a publicat un articol intitulat „Ce este cu mijlocul lunii aprilie şi violenţa în America” aducînd în discuţie evenimentele care au loc la mijlocul lunii aprilie. Din nefericire articolul nu a făcut altceva decît să atace „teoreticienii conspiraţiilor” în cele din urmă spunînd ceva de genul: „Dacă cauţi răspunsuri mai departe de ceea ce s-a spus în mass-media eşti nebun şi potenţial periculos”. Cu toate aceste, doi ani mai tîrziu trendul violent continuă.
Este oare totul o coincideţă? Pentru cunoscători nu există coincidenţe. În 2011, eu am scris un articol despre moartea lui Bin Laden care a fost anunţată între 30 aprilie şi 1 mai. (Vezi de ce moartea omului care nu a fost în spatele incidentelor din 9/11 a fost anunţată pe 1 mai). În acel articol am descris pe scurt semnificaţia rituală a zilei de 1 mai (May Day) şi relaţia acesteia cu un zeu care încă este important pentru elita ocultă: Baal.
Cultul lui Baal nu a dispărut niciodată
De-a lungul secolelor, şi în multe civilizaţii, a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă a sacrificiilor sîngeroase. Venerarea zeului Baal a luat multe nume (Enlil, Moloh, etc) şi s-a răspîndit peste multe civilizaţii. Fiind un zeu al soarelui şi un zeu al fertilităţii ritualurile care îl celebrau pe acesta aveau loc după echinocţiul de primăvară (timpul renaşterii) şi de multe ori includeau sacrificii umane.
„Cultul lui Baal, sărbătorea în fiecare an moartea şi învierea acestuia ca parte a ritualurilor fertilităţii din Canaan. Aceste ceremonii de multe ori includeau sacrificii umane şi prostituţie în interiorul templelor”Baal, Enciclopedia Mitică
Cu toate că practicarea acestor ritualuri a fost condamnată cîteodată de unele mişcări religioase, nu a dispărut niciodată complet.
„Religia zeului Baal a fost pe larg acceptată în rîndurile evreilor din antichitate, şi cu toate că din cînd în cînd a fost dată la o parte niciodată nu a fost eradicată complet. Regii şi alte personalităţi regale ale celor zece triburi Biblice venerau acest zeu. Oamenii de rînd de asemenea venerau cu ardoare acest zeu al soarelui doarece prosperitatea lor depindea de productivitatea pămînturilor lor şi a animalelor. Imaginile acestui zeu au fost afisate pe multe clădiri. În cadrul acestei religii se pare că au existat numeroşi preoţi şi clase variate de credincioşi. În timpul ceremoniilor aceştia purtau robe corespunzătoare. Ceremoniile includeau arderea unor substanţe care produceau un miros caracteristic prin ardere, oferirea de sacrificii prin ardere care uneori constau în victime umane. Preoţii care oficiau aceste ceremonii, dansau în jurul altarelor, incantînd frenetic şi taindu-se cu cuţite pentru a atrage atenţia şi compasiunea zeului”Ibid
Deoarece era un zeu al soarelui, venerarea lui Baal impica sacrificii umane şi foc. În zilele noastre, în America condusă de elita ocultă, această perioadă a anului înseamnă foc (foc de armă) şi moarte. Aceste ritualuri erau menţionate chiar şi în Biblie.
„Au construit aceste altare ale lui Baal, pentru a-şi arde proprii copii în foc, pe care îi ofereau ca ofrande lui Baal, lucru pe care nu l-am comandat eu nici nu am adus vorba despre aşa ceva şi nici măcar nu îmi trecuse prin minte” Ieremia 19-5
De la civilizaţiile Babiloniene, Asiriene şi Feniciene ale orientului mijlociu (Religiile lor misterioase au pornit dintr-o punct de origine comun), cultul lui Baal s-a raspîndit şi la civilizaţii îndepărtate cum ar fi Celţii care celebrau ritualurile beltane (ale zeului Baal) pe data de 1 mai. Cu toate că celebrarea ritualurilor lui Baal diferea de la o civilizaţie la alta, acestea îşi aveau originea, fără îndoială în aceleaşi concepte oculte de numerologie şi sacrificiu. Cu alte cuvinte toţi utilizau aceleaşi cunoştinţe magice. Elita ocultă din zilele noastre în continuare celebrează aceste ritualuri, însă cu o diferenţă majoră. Sînt realizate de civilii obişnuiţi care nici macar nu ştiu despre ce este vorba şi răspîndite în lumea largă prin mass-media. Alimentate şi amplificate de către frica şi traumele maselor, aceste mega-ritualuri sînt văzute  de toţi dar celebrate doar de elita ocultă. Mai mult ca oricînd avem de-a face cu magie neagră.
Alte site-uri dedicate numerologiei oculte au publicat informaţii cu privire la importanţa acestei perioade a anului.
„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sînge oferit Fiarei,o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie
19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod (zeul soarelui), cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una din cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, cu precădere copii şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi” – Sărbători oculte şi sabbathuri –  Cutting Edge
Alt articol descrie pe scurt elementele necesare pentru a indeplini aceste mega-ritualuri ale elitelor.
„Sacrificiul uman necesar în cadrul multora din aceste date oculte trebuie să conţină următoarele elemente, fiecare din acestea este exagerat la gradul maxim posibil:
  1. 1.      Traumă, stres, anxietate şi teroare absolută
  2. 2.      Ultima scenă în respectiva dramă trebuie să fie distrugerea prin foc, de preferat o luptă, un război.
  3. 3.      Oamenii trebuie să moară ca sacrificii umane, îndeosebi copiii din moment ce Întunericul consideră ca sacrificiile tinerilor sînt cele mai de dorit.”
-  Advent of Deception
Desigur nu orice eveniment violent care are loc în această perioadă a anului are legătură cu sacrificiile umane facute de Illuminati. Cu toate acestea mare majoritate a evenimentelor menţionate mai sus se potrivesc perfect cu criteriile mega-ritualurilor, criterii care au fost menţionate mai sus. Dacă veţi analiza atent întîmplările din jurul acestor evenimente veţi putea trage concluzia că acestea au fost duse la bun sfîrşit fie de oficiali ai guvernului, fie de „zombi” controlaţi mental. Multe din aceste evenimente sînt absurd de gratuite, generand traume şi mai mari şi facandu-i pe oameni să se întrebe „ce fel de oameni ar face aşa ceva?” Din nefericire aceşti oameni malefici ne conduc iar acele evenimente sînt utilizate mai departe pentru agendele politice extreme. Aceste puteri politice au devenit maeştrii în combinarea politicii pragmatice cu ritualurile oculte.
În concluzie
Cei care au cunoştinţă despre calendarele oculte intră în a doua jumătate a lunii aprilie întrebîndu-se ce nenorociri se vor mai întîmpla. Din nefericire la fiecare cîţiva ani se întîmplă iar opinia publică este traumatizată de petrecerea unui eveniment violent şi lipsit de sens. Aproape de fiecare dată o privire mai atentă asupra acelui eveniment duce la observarea unor elemente stranii şi suspecte şi de cele mai multe ori indică o lovitură din interior. În timp ce unii vor cataloga apariţa acestor evenimente la sfîrşitul lunii aprilie drept simple coincidenţe, faptele rămîn. Evenimente violente care implică moarte şi foc se întîmplă regulat în aceeaşi perioadă a anului care este dedicată de către ocultişti lui Baal, zeu care este venerat prin foc şi sacrificii umane. Indiferent dacă toate acestea sînt făcute intenţionat sau sînt rezultatul unei ciudate sincronicităţi universale, realitatea este aceeaşi şi nu poate fi tăgăduită.
De asemenea complexul care a ars în masacrul de la Waco (Texas) în 1993 se numea Centrul Mount Carmel. În Biblie muntele Carmel a fost locul în care Ilie a înfruntat profeţii lui Baal, provocîndu-i să se roage acestuia pînă cănd acesta va aprinde un foc chiar în faţa lor. Nu s-a aprins nici un foc. A fost cumva incendiul izbucnit la Centrul Muntele Carmel o razbunare simbolică a lui Baal?
   Cititi va rog si:
De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai?
1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala a muncii
STIRILE ZILEI (07.08.2013): Pact cu diavolul semnat cu sange de Hitler pe un document? Preot ortodox rus ucis. Le apara pe Pussy Riot. Intrare in biserica pe baza de cartele. Cum BLOCHEZI site-urile pentru adulţi (VIDEO)
About these ads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.