US Army s-a luptat în 1947, cu OZN-urile care protejau baza nazistă din Antarctica ?

http://www.efemeride.ro

S-a luptat armata americană, în 1947,

cu OZN-urile care protejau baza nazistă din

Antarctica?

Un film documentar a fost prezentat în 2006 pe micile ecrane și a adus noi informații șocante despre ceea ce a însemnat misiunea americană din Antarctica efectuată între anii 1946-1947.
Programată inițial pentru o perioadă de numai șase luni, expediția a purtat numele de “The United States Navy Antarctic Development Program” și numele operațional de Highjump. Desfășurarea armată americană pe continentul înghețat a fost una de proporții, pentru că au fost angrenați peste 4700 de soldați, un port avion și numeroase avioane de susținere.
Expediția a fost condusă de celebrul amiral Richard Byrd, care a avut ordine clare de a extinde suveranitatea SUA pe o suprafață cât mai mare din Antarctica.
Expediția lui Byrd s-a încheiat după numai 8 săptămâni cu foarte multe decese. Soldații cădeau ca secerați, fără niciun motiv aparent real. În primul interviu pe care l-a acordat amiralul american posturilor de televiziune a fost în clipa ]n care a ajuns într-unul din porturile din Chile. Primele sale cuvinte au încremenit pur și simplu o națiune pentru că armata americană a “întâlnit un inamic care poate zbura cu viteze incredibile de la un pol la celălalt“.
Declarațiile lui Byrd au fost preluate, la vremea respectivă, de toate publicațiile din Chile, dar niciodată de presa americană. Motivele sunt lesne de înțeles, serviciile secrete americane nu știau cu cine se confruntau în Antarctica și nu au vrut să panicheze populaţia. Cel puțin aceasta a fost punctul de vedere al autorităților cu privire la operațiunea Highjump.
Această liniște mormântală a dat naștere celor mai bizare presupuneri. Cei mai mulți dintre oamenii de știință americani s-au întrebat ani la rândul cu ce inamic necunoscut a putut să se confrunte armata americană în Antarctica.
După colapsul URSS și inclusiv al KGB din 1991, arhivele secrete rusești au fost făcute publice. Astfel, un reporter rus a reușit să intre în posesia unui document secret, comandat de Stalin cu privire la acțiunea americană a lui Byrd în Antarctica din 1946-1947. Spionii ruși din SUA i-au transmis lui Stalin că SUA a încercat prin toate mijloacele posibile să distrugă o bază nazistă în Antarctica. Pe drum, armata a fost atacată de mai multe OZN-uri misterioase. În acest fel zeci de avioane americane au fost prăbușite și numeroși soldați omorâți.
Interesant mai este faptul că în același raport era specificat faptul că farfuriile zburătoare trăgeau cu un fel de laser care provoca daune incredibil de mari. Cei care controlau navele spațiale, fie naziștii sau poate o altă nație care își duce existența sub gheața groasă din Antarctica, dețineau un nivel tehnologic extrem de avansat, la care nici în prezent nu a ajuns omenirea.
ozn urile lui hitler si bazele militare naziste din antarctica S a luptat armata americană, în 1947, cu OZN urile care protejau baza nazistă din Antarctica?
Mai mult de atât, este cunoscut faptul că amiralul Karl Dönitz a declarat chiar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial că flota de submarine este mândră pentru că a reușit să-i construiască Führer-ului, într-o altă parte a lumii, o bază militară inexpugnabilă. Conform istoricilor această bază nazistă ar fi fost construită în Antarctica, loc în care se presupune că ar fi fugit Hitler în 1944 pentru a trăi în liniște și pace.
Articolul original  la :

Sursa: