Secrete.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Centralele nucleare din Ucraina, în pericol

Centralele nucleare din Ucraina, în pericol
Eduard Staviţki. Foto: RIA Novosti
Ministerul ucrainean al Energiei şi Industriei Cărbunelui a introdus un regim de protecţie sporită a centralelor nucleare din ţară, a declarat ministrul Eduard Staviţki.
După cum a declarat Staviţki, decizia privind consolidarea protecţiei centralelor nucleare a fost adoptată după ce într-o serie de mass-media ucrainene au apărut informaţii despre posibile tentative de a captura centralele.
Regimul de protecţie sporită a centralelor nucleare va fi în vigoare până în luna aprilie. Pe teritoriul Ucrainei se află 4 centrale nucleare care funcţionează.

Opoziţia ucraineană a cerut cetăţenilor să ia puterea în propriile mâini

Opoziţia ucraineană a cerut cetăţenilor să ia puterea în propriile mâini
© Oleg Tiagnibok, Arseni Iaţeniuk, Vitali Kliciko. Foto: Vocea Rusiei
Liderii opoziţiei ucrainene au cerut cetăţenilor ucraineni să creeze în toate localităţile detaşamente de auto-apărare şi să ia puterea în propriile mâini.
Această decizie a fost anunţată de la tribuna din Piaţa Independenţei de liderul Partidului Libertatea, Oleg Tiagnibok şi el a fost susţinut de alţi doi lideri ai opoziţiei, Vitali Kliciko şi Arseni Iaţeniuk.
În centrul Kievului, în noaptea de sâmbătă au reînceput ciocnirile dintre susţinătorii opoziţiei şi poliţie. Ca şi mai înainte, în Piaţa Independenţei se află mii de demonstranţi, ei au dat foc la anvelope şi au consolidat baricadele, s-au auzit focuri de arme.
http://romanian.ruvr.ru/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.