Secrete.

luni, 20 ianuarie 2014


E timpul sa spunem adevarul despre Israel

by searchnewsglobal
Printre cele mai importante bănci din lume controlate de caracatiţa Rothschild amintim: Banca Angliei, Federal Reserve, Banca Centrală Europeană, FMI, Banca Mondială şi Banca Internaţională a Reglementelor. Prin intermediul acestor bănci şi a altora, se spune că familia Rothschild deţine jumătate din averea totală a lumii, adică 115 de trilioane de dolari din 230 de trilioane! E timpul sa spunem adevarul despre Israel … fara teama de Politia Mintii. Cenzorii Gandului sunt deranjati? Neplacut pentru ei.

01

Buna tuturor …

Deci din nou oamenii acelui lagar de concentrare virtual, cunoscut oficial sub numele de “Gaza”, sunt loviti din cer de bombe si de pe pamant, de baietii huligani din Tel Aviv.

Avioanele si tancurile de ultima generatie ale Israelului, platite de catre Statele Unite, lovesc tinte civile in acest tragic tinut paraginit, lovit de saracie, care functioneaza ca un lagar pentru oamenii pe care guvernul Israelian i-ar dori mai degraba morti.

Lumea priveste cum o natiune, cea palestiniana, e zdrobita sistematic si distrusa de tiranii care cheama tragatorii din Israel, din partea structurii reale de putere a acestei tari – Casa de Rothschild.

Iar voi, contribuabilii americani (si din alte parti ale lumii), platiti acest macel calculat. 021

“Teritoriile” palestiniene din Gaza si West Bank

Ajutorul american pentru Israel reprezinta aproximativ o treime din intregul ajutor extern american, in timp ce populatia Israelului reprezinta doar .001 % din populatia globala si are unul din cele mai ridicate venituri pe cap de locuitor din lume. Asta in afara donatiilor “private”, provenite de la corporatii si persoane particulare din America, donatii care sunt scutite de taxare chiar atunci cand sunt daruite armatei israeliene, lucru care nu se intampla in cazul nici unei alte puteri straine.

Conform cifrelor din 2007, guvernul SUA a oferit mai mult de 6.8 milioane de dolari pe zi avutului Israel, in timp ce Palestinienilor disperati si devastati din Fasia Gaza si West Bank doar 300,000 de dolari.

Ajutorul militar al USA pentru Israel a crescut cu mai mult de un sfert, pana la o medie de 3 miliarde de dolari pe an in 2007 – o suma garantata pe o perioada de 10 ani. Acesta si alte ajutoare face din Israel cel mai mare beneficiar de finantare militare externa americana de la al II-lea Razboi Mondial incoace.

031

Statele Unite sunt de asemenea si cel mai important furnizor de avioane de lupta, armament si alte tipuri de tehnologie militara, al Israelului. Ca rezultat, Israelul detine cea mai mare flotila de F-16 din lume in afara celei a Fortelor Aeriene SUA. In cartea lor, “The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy”, John J. Mearsheimer and Stephen M. Walt scriu:

“De la Razboiul din Octombrie din 1973, Washingtonul a sustinut Israelul intr-un mod care pune in umbra ajutorul acordat altor state. A fost cel mai mare beneficiar anual al asistentei economice si militare directe a USA, din 1976, si cel mai mare beneficiar global, de la al II-lea razboi mondial incoace.

Ajutorul direct al USA catre Israel se ridica la aproape 140 miliarde de dolari, la valoarea dolarului din 2003.

Israelul primeste aproximativ 3 miliarde de dolari din asistenta externa directa in fiecare an, suma care reprezinta aproximativ a cincea parte din intregul buget pentru ajutor extern al USA. In termeni per capita, USA acorda fiecarui cetatean israelian o subventie directa in valoare de aproximativ 500 de dolari pe an. Aceasta darnicie e surprinzatoare in special cand iei in considerare faptul ca Israelul e acum un stat industrial bogat, cu un venit pe cap de locuitor aproximatix egal cu cel al Coreei de Sud sau al Spaniei.”

De ce fac Statele Unite asta? Pentru ca Israelul e controlat de catre Casa de Rothschild iar aceasta, la randul ei, controleaza si sistemul politic al Statelor Unite. Reteaua care le leaga pe cele doua poarta numele de “Zionism” si este o creatie a clanului Rothschild – la fel ca Israelul insusi.

Forta acestei cabale Zioniste care are in componenta ei Israelul, Statele Unite, Europa si alte state, ataca din nou, asa cum o bruta agreseaza, pe un teren de joaca, un mic copil – oamenii din Gaza.

042
In momentul in care scriu acest text, sunt deja mai mult de 800 morti, barbati, femei si copii palestinieni si alte cateva mii sunt raniti, multi handicapati pe viata. Atacatorii lor bombardeaza nevinovati neinarmati stiind ca nu vor primi nici o replica intr-adevar credibila – e modul in care opereaza toate brutele. O, barbatii curajosi ai Israelului; o, cat de mandru ar fi Yahweh:

“Cand Domnul Dumnezeu vostru va da aceste natiuni pe mainile voastre si voi le veti cuceri, trebuie sa le distrugeti complet. Nu faceti nici o intelegere cu ei si nu le aratati nici un fel de mila.”
Deuteronomul 7:1-4

Ce vedem in Gaza, si am vazut de atatea ori, aici si in Liban, e macelul fara mila din Vechiul Testament: rece, calculat, lipsit de inima.

051

“Atunci a trimis acolo obştea douăsprezece mii de oameni, bărbaţi voinici şi le-a dat poruncă, zicând: “Mergeţi şi loviţi pe locuitorii din Iabeşul Galaadului cu sabia, şi femeile, şi copiii.

Şi iată ce să mai faceţi: pe orice bărbat şi orice femeie care a cunoscut bărbat, să-i daţi pieirii, iar fetele lăsaţi-le cu viaţă”. Şi aşa au făcut.”

Cartea Judecătorilor 21:10-24

061

“Iar celorlalţi le-a zis în auzul meu: “Mergeţi după el prin cetate şi loviţi! Să nu aveţi nici o milă şi ochiul vostru să fie necruţător! Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul “+”! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!” Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.

Apoi le-a zis: “Întinaţi templul, umpleţi curţile cu ucişi şi ieşiţi!” Şi au ieşit şi au început să ucidă prin cetate.”

Iezechiel 9:5-7

072

Paralelele sunt nenumarate intre sangerosul “Dumnezeu” al Vechiului Testament si actiunile celor fara inima si suflet, Inteligenta Artificiala care controleaza Israelul, in special robotii biologici ai Casei de Rothschild, care demonstreaza in acest fel ca nu au suflet, empatie si nu mai multa responsabilitate pentru consecintele actiunilor lor decat un computer.

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca Iranul sau oricare alta tara in afara Israelului sau Statelor Unite (ambele proprietati Rothschild) ar fi facut ce face armata israeliana in acest moment in Gaza. Ar fi condamnata global, nu doar de catre Israel si Statele United, s-ar trece rezolutii in Consiliul de Securitate ONU in care ar fi atacata feroce tara implicata si s-ar vorbi de nevoia de sanctiuni sau interventii militare pentru a-i “salva pe nevinovati”.

Dar cand Israelul face asta vedem doar apeluri gaunoase la intelegere, o incheiere a violentei cu “intelegerea pozitiei Israelului”, iar in termenii presedintelui-in-curand-instalat-in-functie “schimbare” Obama, tacere. E doar o fractiune din ceea ce altii ar avea de infruntat pentru ca Israelul e un bun sacru al clanului Rothschild si astfel nu se supune acelorasi reguli pe care trebuie sa le respecte ceilalti. Asa cum spunea fostul Prim Ministru al Israelului, Ariel Sharon:

“Israelul ar putea avea dreptul sa ii judece pe altii, dar in mod sigur nimeni nu are dreptul sa ii judece pe cetatenii evrei si Statul Israel.”

Iar Primul Ministru Golda Meir a dat dovada de aceeasi aroganta zionista:

“Aceasta tara exista ca indeplinire a unei promisiuni facute de Dumnezeu insusi. Ar fi ridicol sa ii cerem de isi justifice legitimitatea.”

A, totul e scris in Veciul Testament? Ne-am prins, sigur, ei bine, faceti atunci cum doriti.

“Patria Evreilor” a fost de la inceput o feuda a clanului Rotschild, orchestrata prin reteaua globala de societati secrete a familiilor incrucisate care poarte numele de Illuminati.

081

In timpul atacurilor militare israeliene asupra Libanului din 2006, scriitorul israelian Barry Chamish vorbeste despre o intalnire cu nepotul lui Evelyn Rothschild, care a abandonat familia pentru a deveni mormon (de fapt nu a facut-o, desi credea ca a reusit).

Chamish spunea ca a aflat ca doar 7 familii au savurat “fructele razboiului” cu Libanul. Nepotul spunea, despre familia Rotschild: “Au creat Israelul pentru a fi jucaria lor personala. Ii imbogateste si le ofera mai mult control. Nu va fi distrus.”

Familia Rothschild a finantat stabilirea primilor europeni in Israel, a manipulat evenimentele din Germania care au condus la tratamentul oribil al evreilor si al altora si apoi au folosi aceste lucruri pentru a-si atinge scopul pe termen lung – o fortareata Rothschild-Illuminati in Palestina, folosind populatia evreiasca pe post de furaj, pentru a fi folosita si abuzata dupa necesitati.

Si-au numit planul “Zionism”. Acest termen e utilizat frecvent ca sinonim pentru “evrei” desi e, de fapt, o miscare politica gandita si promovata prin intermediul clanul Rothschild si e contestata de multi evrei.

091

Poster pentru grupul terorist Irgun

Brutele israeliene si-au folosit cea mai mare parte a timpului lor condamnand terorismul altora, si totusi propriul lor stat a fost creat prin terorism de cea mai grotesca speta, folosind grupuri ca Irgun, Haganah and Banda Stern, care au creat Israelul prin bombardamente si teroare, si din care au derivat Fortele de Aparare Israeliene, IDF-ul, care bombardeaza Gaza astazi.

Intre luminile calauzitoare ale acestora si ale altor grupari teroriste s-au numarat Menachem Begin, Yitzhak Shamir and Ariel Sharon, macelari care au devenit Prim Ministrii ai Israelului si au avut tupeul sa condamne teroristii arabi. Si pana azi continua macelul, cu scopul distrugerii poporului palestinian.

Dupa ce teroristii zionistii controlati de clanul Rothschild au creat prin terorism statul Israel in 1948, aproximativ 800,000 Palestinians au devenit refugiati si au fugit din ceea ce fusese pana atunci tara lor. Se pare ca descendentii lor sunt acum in numar de aproximativ 4 milioane.

Iar restul lumii nu a facut sa priveasca pasiv la tot ceea ce se intampla – asa cum a facut si de atunci incoace – pentru ca Israelul e o lege in sine si din acest motiv, in cazul lui nu se aplica termeni ca dreptate, echitate, decenta sau indurare.

101

Familiile palestiniene au parasit noul impus Israel dupa ce tara lor a fost ocupata prin terorism zionist in 1948.

Ideea a fost intotdeauna distrugerea pas cu pas a palestinienilor, cu mult inaintea crearii Israelului. Declaratia din 1917 de la Balfour, in care guvernul englez controlat de clanul Rothschild sustinea crearea unei patrii “Evreiesti” in Palestina, afirma ca “nu se va intampla nici un lucru care ar putea sa aduca prejudicii drepturilor civile si religiose ale comunitatilor non-evreiesti din Palestina.”

Dar partizanul clanului Rothschild, Chaim Weizmann va spune mai tarziu: “Cu privire la problema araba – britanicii ne-au spus ca sunt cateva sute de mii de negrii acolo dar acesta este un lucru fara importanta”. Nici nu au fost vreodata de atunci, iar telul distrugerii lor e azi mai aproape de indeplinire ca niciodata.

Prim Ministru al Israelului, un alt terorist cu numele de David Ben-Gurion, nu a facut nici un secret din acest fapt in cercul lui personal. Fostul Prim Ministru al Israelului, Yitzhak Rabin, spunea, intr-o versiune necenzurata a memoriilor sale, publicate in New York Times in 23 Octombrie 1979:

“Am iesit, Ben-Gurion insotindu-ne. Allon a repetat intrebarea – Ce ar trebui facut cu pupulatia Palestinei?” Ben-Gurion si-a fluturat mana intr-un gest care spunea “Dati-i afara!”‘

Campania actuala de bombardamente impotriva Palestinienilor din Gaza e doar cel mai recent pas spre acel scop. I-au obligat pe Palestinieni sa se inghesuie in Fasia Gaza, care e doar ceva mai mult decat un lagar masiv de concentrare in care ei controleaza tot ce intra si iese, oameni sau rezerve de hrana, medicamente si alte lucruri esentiale.

111

Cand israelienii inchid posturile de granita, asta e, palestinienii sunt blocati acolo si la mila celor fara suflet si inima care controleaza guvernul de la Tel Aviv si armatei aflate sub ordinele clanului Rothschild.

Un scriitor a descris recent conditiile din Gaza:

” … cuiele Israelului inchid siriul Gaza intr-un asediu care a durat aproape 3 ani, intensificandu-se constant astfel ca nivelurile de subnutritie sa rivalizeze cu cele ale Africii sub-Sahariene, canalizarea se scurge pe strazi si polueaza oceanul, casele sunt inca daramate cu buldozerele pentru a supra-adauga pedeapsa peste pedeapsa colectiva; barbati, femei si copii sunt inca tintiti si ucisi; copiii sunt asurziti de bum-urile sonice continue, vasta lor majoritate sufera de sindromul de stres postraumatic si multi din aceia nu au alta ambitie decat sa devina “martiri” …’

Si acum e mult mai rau.

Cum poate cineva sa arate o asemenea lipsa de mila fata de un popor intreg? Intrebarea poate primi raspuns doar atunci cand reusim sa intelegem ca extremistii zionisti au intr-adevar convingerea ca ei sunt Poporul Ales si ca de aceea palestinienii sunt doar putin mai mult decat niste vite.

Prim Ministrul si teroristul israelian Menachem Begin ii descria pe palestinieni intr-un discurs tinut in parlamentul israelian ca “animale care merg in doua picioare”. Alt Prim Ministru si terorist, Yitzhak Shamir, le spunea colonistilor evrei, in 1988, ca palestinienii “vor fi striviti precum lacustele … capetele zdrobite de ziduri si pereti.”

Prim Ministrul si teroristul Ariel Sharon, apoi Ministru de externe al Israelului, a confirmat in 1998 care a fost planul real in ce-i priveste pe palestinieni:

“E datoria liderilor israelieni sa explice opiniei publice, clar si curajos, un anumit numar de lucruri care sunt uitate in timp. Primul dintre ele e ca nu exista Zionism, colonizare sau Stat Evreiesc fara evacuarea arabilor si exproprierea pamanturilor lor.”

Planul este sa ucida sau sa alunge poporul palestinian prin saracire, infometare si razboi, si sa permita Zionistilor sa se extinda intr-un “Israel mai mare”. Acel plan e in stadiu foarte avansat acum.

La inceputul anului 2008, oficialul care conduce afacerile umanitare ONU spunea ca a fost “socat” de conditiile “aspre si mizerabile” din Gaza. Subsecretarul general John Holmes a invinovatit Israelul, care si-a inchis trecerile de la granita, limitand astfel furnizarea de alimente si alte materiale – asa cum face si astazi.

121

Spunea ca: “Toate acestea produc o situatie umana si umanitara aspra aici in Gaza, ceea ce inseamna ca oamenii nu pot sa traiasca cu demnitatea elementara la care au dreptul”.

Dar ei sunt doar “animale care merg in doua picioare”, nu-i asa?

Richard Falk, raportorul special al Consiliului ONU al Drepturilor Omului in teritoriile ocupate a condamnat la randul lui Israelul pentru actiunile sale in Gaza. E evreu, si de aceea mult mai periculos pentru guvernul israelian pentru ca nu poate fi etichetat cu vechea eticheta favorita de “anti-semit”. Sau poate ca e un “self-hater”, eticheta pusa acelor persoane bolnave, acelor evrei care vorbesc impotriva Israelului.

Pedeapsa lui Falk pentru ca a indraznit sa critice Pamantul Fagaduit in calitatea sa de oficial ONU a fost sa fie retinut pentru 20 de ore si apoi impiedicat sa intre in tara si impiedicat astfel sa-si faca datoria de raportare a conditiilor de existenta ale palestinienilor in timpul atacurilor aeriene actuale.

Intrarea sa a fost refuzat la mijlocul lui decembrie – o sincronizare perfecta pentru a nu putea fi acolo in timpul celor mai recente bombardamente care erau deja planificate. Vezi aici un interviu cu Richard Falk

Administratia Bush a fost dominata in ultimii 8 ani de neo-conservativi sau “neoconi”, retea care e ea insasi dominata de persoane cu cetatenie dubla, americana/israeliana si/sau zionisti ca Paul Wolfowitz, Richard Pearle, Dov Zackheim, William Kristol, Robert Kagan, Elliot Abrams, Douglas Feith, John
Bolton, Robert B Zoellick, Dick Cheney, Donald Rumsfeld si altii. Parintele neoconservatorilor e Leo Strauss, un “filosof” evreu nascut in Germania, care avea convingerea ca oamenii trebuiesc guvernati de o “elita pioasa”.

Dar cu siguranta acele zile de dominanta zionista s-au incheiat pentru ca “Domnul Schimbare” vine acum la “putere”. A, daca ar fi asa. Barack Obama si-a burdusit “noua” administratie cu zionisti ca Rahm Emanuel, seful stafului sau de la Casa Alba.

Tatal lui Emanuels, Benjamin, e un extremist zionist si fost membru al grupului terorist Irgun din Palestina pe care l-am amintit anterior si asteptam ca administratia Obama sa aiba o pozitie echilibrata si echitabila fata de politica israeliana/palestiniana. Nu e de mirare ca Obama a tacut in privinta bombardamentelor israeliene din Gaza.

131

Obama vorbeste despre criza din Gaza: “Hei, nu am nimic de spus, am sansa unui scor egal aici… intrebati-l pe seful stafului meu, e zionist, iar tatal sau a contribuit la crearea prin bombardamente a Israelului. El va sti ce se intampla.”

Guvernarea Obama va fi in mod slugarnic pro-israeliana pentru ca a avut nevoie de ratificarea lobby-ului zionist cu adevar masiv din SUA pentru a-si asigura presedintia. Vice-presedintele sau, Joe Biden, e un vechi carator-de-bagaje pentru Israel. Spunea la televiziunea israeliana: “Sunt un zionist – nu trebuie sa fii evreu pentru a fi zionist”. Secretarul de stat Hillary Clinton e o alta paiata a Israelului, care promite sa “stearga de pe fata pamantului” Iranul daca lanseaza un atac nuclear aspra tarii alese de Dumnezeu.

Ar spune ca ar distruge Israelul daca acesta ar lansa un atac nuclear asupra Iranului? In nici un caz.

Palestinienii nu au avut niciodata o sansa pentru ca masa de joc e aranjata, jocul e masluit si asa a fost intotdeauna. In perioada Primului Razboi Mondial, guvernul britanic de atunci, aflat sub controlul familiei Rotschild, spunea arabilor palestinieni ca daca vor lupta cu turcii otomani si ii vor forta sa plece din Palestina si din alte teritorii, vor fi rasplatiti cu o Palestina independenta.

Arabii palestinieni au fost de acord, si cu sprijinul britanic, prin colonelul Thomas Edward Lawrence “Lawrence al Arabiei” – Imperiul Otoman a fost infrant.

Dar rasplata lor nu a fost independenta. Palestina a fost mai intai guvernata printr-un “mandat ” britanic apoi ocupata de Israelul zionist.

Arabii au fost mintiti, asa cum recunoaste Lawrence mai tarziu, si au fost mintiti si de atunci incoace. Toate aceste “road maps” si “procese de pace” sunt intotdeauna gandite sa duca nicaieri. Sunt doar pozitii statice cu rolul de a mentine status quo-ul pana ce palestinienii vor disparea.

141

Israelienii spun mereu ca ucid oameni ca “represalii” pentru atacurile grupului palestinian Hamas, care controleaza in mod oficial “autoritatile” din Gaza, desi “control” e mai degraba cuvantul potrivit pentru Israel, care hotaraste ce si cine intra si iese.

Operativele Hamas lanseaza rachete foarte primitive si neperformante care au ucis pana acum 4 persoane. E teribil, da, si nu ar trebui sa se intample. Nu am clementa pentru Hamas, care e doar o alta tiranie in felul sau, dar intrebati-va: ce ati face daca v-ati afla in situatia in care se afla palestinii, dupa 60 de ani de opresiune si persecutie, in timp ce restul lumii nu face nimic pentru a-i ajuta?

Daca indepartati nedreptatea, dispare si motivatia unui raspuns violent la acea nedreptate. Puneti oamenii in pozitia in care, fie accepta starea lor mizerabila, fie deschid focul, si atunci unii dintr ei vor alege ultima varianta.

Dar in loc sa se ocupe de radacina problemei, adica nedreptatea, Israelul raspunde cu bombardamente desfasurate cu tehnologie de ultima ora, care ucid mai mult de 800 si ranesc mii de oameni in cateva zile, cel putin 90% dintre ei fiind barbati, femei si copiii care nu au in nici un fel de a face cu atacurile Hamas.

151

In 2007, pentru fiecare israelian ucis au fost ucisi 25 de palestinieni. Asta e mai mult decat “auto-aparare”.

Asa cum reprezentantul evreu al ONU, Richard Falk, spunea cu doua saptamani inainte de ofensiva terestra: “Atacurile aeriene israeliene asupra Fasiei Gaza reprezinta violari majore si severe ale legilor umanitare internationale asa cum sunt definite in Conventia de la Geneva, atat cu privire la obligatiile unei Puteri Ocupatoare cat si cu privire la cerintele legilor de razboi …

Aceste incalcari includ:
- Pedeapsa colectiva: intreaga populatie de 1,5 milioane de oameni care traiesc in aglomerata Fasie Gaza sunt pedepsiti pentru actiunile catorva militanti.
- Tinte civile: loviturile aeriene au tintit zone civile intr-una din cele mai aglomerate suprafete de pamant din lume, in orice caz cea mai dens populata zona din Orientul Mijlociu.
- Raspuns militar disproportionat: atacurile aeriene nu numai ca au distrus fiecare birou de politie si securitate a guvernului ales in Gaza dar au ucis si ranit mii de civili; a fost raportat cel putin un atac in care a fost lovit un grup de studenti care incercau sa gaseasca un mijloc de transport cu care sa ajunga de la Universitate acasa.

Aceasta salbaticie impotriva palestinienilor se intampla de cand grupurile zioniste teroriste si-au inceput campania de violenta pentru a asigura existenta Statului Israel, si proportiile acestui rau continuu au fost deseori ascunse de teama etichetarii ca “anti-semitism”.

Dinastia Rothschild a creat o retea puternic finantata de grupuri “anti-hate”, ca Anti-Defamation League (ADL) si multe altele, pentru a eticheta drept “anti-semit” sau “rasist” pe oricine ar indrazni sa acuze sau sa condamne Israelul sau retelele sale de manipulare din USA sau din alte parti ale lumii.

Politicienii (desi nu toti, dar sunt cativa terorizati sau recompensati cu tacerea), profesori universitari, oameni ca mine, si oricine are orice fel de expunere publica, sunt imediat condamnati de ADL si manjiti cu apelativul de “rasisti” cu sprijinul Robotilor Radicali ail “Stangii” Robotizate daca dezvaluie actiunile Israelului sau pe oricine altcineva care e din intamplare evreu.

Ironia acelor care pretind ca sunt poporul ales si mai presus de toti ceilalti si care acuza pe oricine altcineva de rasism inspaimanta mintea.

161

Evreii care se opun tiraniei, ca de exemplu superbul Norman Finkelstein, sunt numiti “self-haters” si deseori isi pierd locurile de munca si mijloacele de existenta din aceasta cauza. Grupurile Rothschild “anti-hate” eclipseaza orice “Big Brother”.

Dar noi nu putem – si NU TREBUIE SA – ramanem fara replica in fata situatiei de ananghie in care se afla palestinienii pentru ca ne temem de ceea ce ni s-ar putea intampla. Ce suntem noi, soareci??

Nu e aici vorba de rasism; e vorba de fascism si despre atacurile violente zilnice impotriva unui popor neajutorat si tragic. Nu-mi pasa ce crede ADL-ul despre ceea ce spun eu, nici cei de “stanga”, care-si isi repeta infantil propaganda.

Sunt lucruri care trebuie spuse si de aceea cineva trebuie sa le spuna.

Si, apropo, cei care pun in practica agenda zionista, care e parte a unei agende globale mult mai largi, din aceeasi liga cu familiile Illuminati, nu dau doi bani pe evrei in general. Pentru ei evreii sunt doar o irelevanta dispensabila in atingerea unui tel mai maret.

Asa cum Prim Ministrul israelian, teroristul David Ben-Gurion, spunea: “Daca as fi stiut ca ar fi fost posibil sa salvez toti copii Germaniei ducandu-i in Anglia si numai jumatate ducandu-i pe pamantul Israelului, as fi ales
ultima varianta, pentru ca in fata noastra stau nu numai numarul acestor copii dar si numaratoarea istorica a oamenilor Israelului.”

Ce fel de minte bolnava trebuie sa ai ca sa spui asa ceva? Una de genul careia conduce Israelul din 1948 incoace, pare sa fie raspunsul.

Trebuie sa terminam cu etchetarile puerile si ridicole de Evreu, Gentil si Musulman si toate porcariile astea iluzorii si sa ne solidarizam in numele pacii si dreptatii pentru toti. Nu exista nedreptate evreiasca sau palestiniana, exista nedreptate pur si simplu.

Dreptate pentru unul si nedreptate pentru altul e “dreptate” pentru niciunul. Pentru ca dreptatea nu are sens decat daca se aplica tuturor si nu se va aplica niciodata in cazul palestinienilor atata vreme cat restul lumii va tacea si va privi in alta parte.
Image
Desi mi se pare greu de crezut ca nimeni inca n-a luat atitudine fata de ei … voi posta niste articole .. cu si despre ei .. informatii culese la randu` lor de pe alte site-uri …
Masoneria(total satanica),iezuitii(fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu vaticanul din Apocalipsa!
Imi cer scuze, materialul de mai jos este (inca) sub forma ‘bruta’.
-Dincolo de toate astea, continutul este deosebit de important !!!
Priviti « schema » de mai jos:
Iezuitii apar in 1540 – interesanta ‘pregatirea’ lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde… sa facem orice)… si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei.
- 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!
- 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior). – 1773,bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea … de SUPRIMARE GENERALA a ordinului… fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria …care erau ‘satui’ de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde… (in peste 83 de state au fost expulzati…)
- 1773 , Clement al XIII-lea … moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).
- 1773 , Clement al XIV-lea… promulga bula… ordinul este general suprimat.
- 1774 , Clement al XIV-lea … moare otravit…!!!
NOTA :
“Între 1555 și 1931 Societatea lui Iisus [adică Ordinul iezuit] a fost expulzat din cel puțin 83 de țări, orașe-state și orașe, pentru angajarea în intrigile politice și comploturi subversive împotriva bunăstării statului, conform însemnărilor unui reputat preot iezuit [adică Thomas J. Campbell]. Practic, fiecare caz de expulzare a fost din cauza intrigilor politice, infiltrării politice, subversiunii politice și incitarea la insurecție politică.” (1987) J.E.C. Shepherd (istoric canadian)
- 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)
- 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.
(Rotschild si familia lor sunt numiti “Gardienii tezaurului Vaticanului”…)
“Cunoscând că familia Rothschild este o importantă familie evreiască, am căutat-o în Enciclopedia Judaica și am descoperit că poartă titlul de ‘Paznici ai tezaurului Vaticanului’…. Numirea lui Rothschild i-a dat curții papale negre un caracter privat și secret financiar absolut. Cine ar căuta vreodată la o familie de evrei ortodocși cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice? — F. Tupper Saussy, Conducătorii răului, Harper Collins, paginile 160, 161
Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.”
- 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.
- 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!
- 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!
Priviti tehnica de mai jos, practicata de Vatican prin Iezuiti si ‘ramificatiile’ lor.
“Dialectica hegeliană este o tehnică folosită în mod comun pentru a se propune un rezultat dorit. Ea este un proces alcătuit din trei etape după cum urmează…
* Teză – Se creează intenționat o problemă
* Antiteză – Se creează opoziția față de problemă
* Sinteză – Rezultatul dorit este propus ca soluție
- 1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!
- 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.
Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general. Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!
- 1814-1815, intalnire secreta a Vaticanului, super vizata de Iezuiti (in Viena-Austria)
- 1822, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Verona-Italia)
- 1825, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Chieri-Italia)
- Toate aceste intalniri secrete aveau scopul de a DISTRUGE Institutiile libere (free) ale Statelor Unite ale Americii.
- George Canning, Ministrul de Externe Britanic a contactat Guvernul Statelor Unite pentru a-i avertiza ca ‘Monarhii’ Europei, sub ‘calauzirea
Vaticanului/Iezuita’, urmaresc sa distruga orice forma de libertate in Statele Unite ale Americii.’
- 1821 , B. Napoleon… moare…otravit cu arsenic…!!!(in memoriile sale-mai putin oficiale- recunoaste rolul sau de ‘instrument’ iezuit…)
- Papa Pius IX, in mod deschis sprijina ‘Confederatia’ (Sudul) sperand ca ‘Uniunea’ Statelor Unite sa fie ‘distrusa’.
- 1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea de constiinta si religie (din
Uniunea americana) in ‘lucrarea’ sa numita “Sillabus of Errors”… aratand cat de mult uraste Vaticanul acel “Bill of Rights” American…
BOMBA !!!
- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln…
“O întrebare, duminica aceasta, este dacă iezuiții sunt o asociație foarte bine organizată de preoți războinici? O altă întrebare este de ce a acoperit istoria faptele importante din spatele presupusei implicări iezuite în asasinarea lui Abraham Lincoln, dar și de ce guvernul S.U.A. a rupt toate relațiile diplomatice cu Vaticanul în 1867 ca rezultat al legăturii sale presupuse cu omorârea lui Lincoln?”
- 1870, 20 septembrie, trupele Italiene ocupa Roma, in timpul papei Pius IX, la scurt timp fiind declarat “Regatul Italian”.- 1870, Vaticanul desfiintat, ca ‘autoritate’ !!! si locatie.
La 13 martie 1820, iezuiții au fost expulzați din Rusia. 1829 – Anglia a expulzat iezuiții. 1848 – Elveția a expulzat iezuiții. 1871-1872 – Italia a expulzat iezuiții. 1872 – Germania a expulzat iezuiții. 1880 – Franța a expulzat iezuiții.
- 1885, Regatul Unit a fost cu siguranță sub un fel de influență a Ordinului iezuit într-o atât de mare măsură încât în 1885 Regina Victoria a deschis Filiala britanică a Cavalerilor de Malta, iar Regina actuală este șeful aceleiași filiale britanice a Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt supuși față de Vatican.
- 1913, Papa Pius X ii spunea Printului Schonburg: “ Ar fi cu mult mai bine daca Austro-Ungaria ar pedepsi Serbi pentru tot raul pe care l-au facut”
NOTA : Primul razboi mondial a inceput in August 1914 atunci cand Austro-Ungaria au atacat Serbia.
- 1917, Revolutia bolsevica din Rusia…desi expulzati din Rusia (1820)
Iezuitii au fost prezenti in Rusia anilor 1900…avand rolul principal in activitatea politica…
(Iezuiții au fost restaurați în Rusia după revoluția bolșevică. Este clar că nu știți că iezuiții au fost implicați și voi presupune că nu cunoașteți nici legăturile puternice ale lui Stalin cu Ordinul iezuit. Și neputința dumneavoastră de a face vreo legătură între revoluția bolșevică și beneficiile ei pentru iezuiți sunt obturate.
Totuși în același timp spuneți că Vaticanul este acolo pentru a controla Biserica Ortodoxă!!!! Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”
- 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: În decursul istoriei mulți dictatori, a se include asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câțiva: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit abatele Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.) (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)
- 1922, Benito Mussolini (Ducele) si papa Pius XI, vin la putere.
- 1929, ei (Mussolini si Papa) au gasit ‘SOLUTIA’ la « Intrebarea Romana » (in istorie, Roman Question) care dura de 59 de ani.
- 1929, 11 februarie, 3 seturi de documente sunt semnate, cunoscute in istorie ca fiind « Acordurile Laterane » (Lateran Acords), semnate in Roma la Palatul Lateran, de catre Cardinalul Gasparri, reprezentand pe Papa Pius XI si Mussolini, reprezentand pe Regele Victor Emanuel III.
- In engleza acordul, pct. principale :
1. Statul italian a recunoscut suveranitatea Bisericii Catolice și a privit Biserica în calitate de membru independent al comunității internaționale. Prin acest acord Biserica a obținut un stat independent în Roma cu o suprafață de aproximativ 44 de hectare.
2. Statul italian a recunoscut Biserica Romano-Catolică ca religia oficială de stat iar Biserica Catolică a recunoscut Regatul independent al Italiei.
3. Toate legile anticlericale aprobate de către Parlamentul italian din 1870 încoace au fost anulate de drept.
4. S-a făcut o înțelegere financiară cu Biserica Romano-Catolică pentru a o despăgubi pentru renunțarea la toate plângerile legale față de Orașul Roma și vechile State papale.
5. Papa s-a obligat la neutralitate continuă în relațiile internaționale și la abținere de la medierea oricărei controverse cu excepția cazului când i se cere anume de către toate părțile implicate.
1932 Evenimentele politice din Iraq din 1932 până în 1979 au inclus:
1932 – Independența, Mandatul Ligii Națiunilor.
Faisal I devine regele Iraqului independent.
Iezuiții deschid Colegiul (liceul) din Bagdad, în Iraq.
1933 – Regele Faisal I moare. Faisal II devine regele Iraqului.
1956 – Iezuiții deschid Universitatea Al-Hikma în Bagdad.
1958 – Dinastia hașemită este înlăturată (așa cum făcuse tribul Wahhabi al-Saud al ordinului dinastiei arabe hașemite în 1926),
Regele Faisal II și prim-ministrul Nuri Said sunt uciși;
Karim Kassem ia puterea; se proclamă republica.
1963 – Președintele Karim Kassem este înlăturat și ucis.
1966 – Președintele Muhammed Aref este ucis într-un accident de elicopter.
1968 – Noiembrie. Iezuiții Al-Hikma sunt expulzați din Iraq;
li se dau cinci zile să părăsească țara.
1969 – Toți iezuiții sunt expulzați din Iraq (inclusiv Fr. Joseph MacDonnell).
1979 – Saddam Hussein devine președintele Iraqului;
a venit vremea ca poporul musulman al Iraqului să plătească [1979-prezent]
(Saddam Hussein si Usama Bin Laden sunt masoni de rangul 33) si Bush este mason,dar totusi se luptau unul cu altul,atentate (bin laden) saddam hussein,arme nucleare=totul o inscenare politico ,vaticano+iezuito+masonica=satanico calauzire.
- 1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria si bineinteles Papa Pius XII.
:“Iezuiții, care dețineau controlul asupra celui de-Al Treilea Reich ocult și homosexual al lui [Adolf] Hitler… au instalat dictatori-marionetă pe tot cuprinsul Europei. Aceștia au fost: [1.] Germania bavareză și Al Treilea Reich – [Adolf] Hitler; [2.] Italia – [Benito] Mussolini; [3.] Franța de după ‘Vichy’ – [Henri Philippe] Petain; [4.] Spania – [Francisco] Franco; [5.] Austria – Seyss-Inquart; [6.] Polonia – Frank; [7.] Slovacia –
5 Preotul [iezuit] Tiso; [8.] Croația – [Ante] Pavelitch ((Nota ed.: scriere alternativă: Pavelic)); [și, 9.] Belgia – Degrelle. Toți acești dictatori romano-catolici, controlați de către iezuiți și care urau evreii au fost loiali celui mai mare criminal de război dintre toți, țarul papal Pius XII și maestrul său, generalul [superior] iezuit Wlodimir Ledochowski.”
Franz Von Papen spunea : ‘Suntem reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789’ . (Revolutia franceza/condusa tot de Iezuiti prin diversiunea Iacobina…)
- “În cadrul Serviciului Central de Securitate SS [nazist] s-a creat o organizație și majoritatea posturilor sale principale au fost deținute de către preoți catolici care purtau uniforma neagră a SS-ului [nazist]. ‘Tatăl’ iezuit Himmler [unchiul lui Heinrich Himmler] a fost unul dintre ofițerii săi superiori.”
- 1956-1976, Razboiul din Vietnam. Vaticanul a fost profund implicat prin Ordinul Iezuit si instrumentele sale, Cavalerii de Malta.
• “Rolul jucat de către Vatican în războiul din Vietnam (1956-1976) nu a fost doar important, a fost decisive. …Pentru că fără Vatican un asemenea război nu ar fi existat niciodată. Inițial, conflictul din Vietnam nu a avut nimic de-a face cu SUA. …Era o problemă care avea de-a face exclusiv cu colonialismul francez. Înfrângerea Franței din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (1940-1945) a inspirat aspirațiile naționale indo-chineze de independență absolută de sub imperialismul francez pe tot cuprinsul Asiei.”
• “…Vaticanul s-a opus mișcării [pentru un Vietnam independent] pentru că el dorea să-și oprească și să controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de către [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusă].” …
- 1961, 27 Aprilie, Discursul lui J.F. Kennedy despre “Societatile Secrete”.
” Pentru că ni se opune în toată lumea o conspirație monolitică și nemiloasă care se bazează în primul rând pe mijloacele acoperite pentru a-și extinde sfera de influență–pe infiltrare în loc de invazie, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de alegere liberă, pe gherile de noapte în loc de armate pe lumina zilei. El este un sistem care a înrolat vaste resurse umane și materiale pentru construirea unei țesături strânse, a unei mașinării foarte eficiente care combină operațiunile militare, diplomatice, de spionaj, economice, științifice și politice. Pregătirile sale sunt camuflate, nu publicate. Greșelile sale sunt îngropate, nu puse în evidență. Opozanții săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un zvon nu este tipărit, nici un secret nu este dezvăluit.” – Discursul lui John F. Kennedy privind societățile secrete din 27 aprilie 1961
1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).
“Ceea ce le-a scăpat majorității cercetătorilor – sau au ignorat în mod deliberat – au fost legăturile cavalerilor de Malta controlați de către iezuiți cu asasinarea lui JFK și mușamalizarea ulterioară. ((Cavalerii de Malta reprezintă un ordin religios-militar romano-catolic cu sediul la Roma cu Ordinul iezuit și controlat de către generalul superior iezuit.)).”
“Motivele pentru asasinarea lui JFK au inclus: (1) Fratele său Robert a zdrobit niște mafioți; (2) JFK reducea “operațiunile negre” ale CIA; (3) JFK amenințase că va desființa CIA; (4) JFK tipărise bani în afara Rezervei Federale; și (5) JFK se pregătea să termine timpuriu războiul din Vietnam. “
- 1981, Mai 13 La 5:19 p.m. teroristul turc Mehmet Ali Agca atentează la viața Papei în timp ce mergea prin piața San Pietro într-un jeep înainte de audiența sa generală de miercurea. Papa este adus la spitalul Gemelli unde este operat timp de șase ore.
Mai 17 Sfântul Părinte recită rugăciunea angelus la spitalul Gemelli: “Mă rog pentru fratele care m-a împușcat, pe care l-am iertat sincer.” (Inscenare)
Perceptia lumii, vis a vis de Vatican, trebuia schimbata …special in SUA…vom vedea mai tarziu ca SUA devine « INSTRUMENTUL » Vaticanului in realizarea proiectelor sale ‘milenare’…
- 1981, Nov. 25 Cardinalul Joseph Ratzinger este numit prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței.
Joseph Ratzinger este actualul Papa (Benedict XVI) – ‘Binecuvantatul’ (antihrist)
…NU este lipsit de importanta ca el conducea ‘Biroul de Doctrina si Credinta’ ceea ce in evul intunecat se numea…’Aparatul Inchizitiei’.
1981, Dec. 12 Ioan Paul al II-lea trimite delegați de la Academia Pontificală de Științe la președinții SUA, URSS, Marii Britanii, Franței și la Națiunile Unite pentru a explica documentul lor privind eventualele consecințe ale utilizării armelor nucleare în Europa și în lume.
- 1982, Iunie 7 Ioan Paul al II-lea se întâlnește cu președintele SUA Ronald Reagan pentru prima oară; ei se angajează să lucreze pentru pace și dreptate mondiale. (Nu uitati de originea ‘spirituala a lui Reagan, membru in Loja Masonica, impreuna cu Papa formeaza o noua « Alianta Sfanta » pentru a lupta impotriva Comunismului.)
« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin – rang inalt), ” Cheile acestui sange-Keys of this blood” in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie…o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale – comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.
A urmat “Sfanta Alianta” – 1984 , sub pretextul ‘dusmanului comun (comunismul)… refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul…Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.
“Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei”
(Melady, Povestea ambasadorului, Statele Unite și Vaticanul în problemele mondiale, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.
In 2008, dupa ce comunismul a ‘cazut’ si noul dusman comun (terorismul) a aparut (nu uita de faptul ca Usama Bin Laden este mason de gradul 33)…ar putea fi ‘ultima carte’ jucata…
In “Nasii-Perdele” vezi mentiunea despre aparitia unui ‘volum’ IMENS in mass-media, etc… anti-masonic…scopul… folosirea masonilor ca tap ispasitor pentru ca ei, Iezuitii, sa-si realizeze ‘proiectul’ cu sprijinul maselor. »
- 1983, Dec. 27 Vizită la închisoarea Rebibbia și întâlnirea cu Ali Agca, turcul care a atentat la viața lui la 13 mai 1981.
BOMBA !!! DUPA 117 ANI (1867-1984) … SUA RESTABILESTE RELATII DIPLOMATICE “FULL” CU VATICANUL…!!!
- 1984, Ian. 10 Relații diplomatice complete la nivel de nunțiu apostolic și ambasadă între Sfântul Scaun și Statele Unite ale Americii.
Reamintesc ca aceasta ‘ruptura’ intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.