Secrete.

marți, 7 ianuarie 2014

In lume exista cateva mii de persoane care s-au nascut cu sange albastru la propriu!


In lume exista cateva mii de persoane care s-au nascut cu sange albastru la propriu! 

Acest tip de sange are factorul rh negativ si este considerat un “sange al zeilor Anunnaki”!
Acest tip de sange e considerat sfant in cadrul familiilor regale!
Printul Nicholas de Vere von Drakenberg spunea ca acesti oameni sint urmasii hibrizi ai zeilor Anunnaki!

Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, recunoaste in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”[2], ca familiile acestea regale, au fost concepute in urma cu 30000 de ani, pentru ca prin ele Anunnaki sa conduca planeta.

Mic citat preluat din interviul realizat de celebra conspirationista Tracy R. Twyman. Am notat “T” de la Tracy si cu “N” de la Printul Nicholas de Vere, pentru a intelege interviul am expus aici un mic citat, dar voi sa-l cititi in intregime in cadrul articolului:

“T: Cine sint “dragonii” despre care ati scris in cartea dvs.?

N: Pe scurt, linia “Dragon”, incepe cu Reptilienii Anunnaki, coboara prin proto-sciti, egipteni, fenicieni si ajunge la sumerieni.

T: Au fost “dragonii” o specie diferita de ceea ce numim noi “om”?

N: Dovezile istorice si genetice spun ca da. Dragonii si Elfii sint doar specii distincte din punct de vedere fizic. Oamenii de stiinta acum afirma ca in urma cu 30.000 de ani a avut loc o interventie asupra ADN-ului uman, adica un proces de hibridizare, iar motivul principal al hibridizarii a fost crearea caselor regale si respectiv a descendentilor regali, a printilor, printeselor, regilor, reginelor etc.

T: Sint acesti dragoni la fel ca “uriasii” din Biblie sau “observatorii” din Cartea lui Enoh?

N: Uriasii si observatorii sint din rasa dragonilor.

T: Acesti dragoni au devenit zeitatile din culturile antice (Grecia, India, Sumer etc.) ?

N: Aceste zeitati sint aceleasi doar numele difera, deci raspunsul este DA.

T: Ce fel de civilizatie a facut sa asigure “domnia Dragonilor” peste tot? Vreti sa spuneti ca a fost la fel ca si Atlantida?

N: Teoria lui Platon despre Atlantida este precedata de o traditie mult mai veche referitoare la “Ogdoad”. “Ogdoad” a fost unul dintre cei 8 mari zei. Mare potop biblic a avut loc in Marea Neagra. Legenda potopului este prezenta in multe culturi antice. Ogdoad apare in miturile chinezesti, in textele religioase Egiptene ca si conducator al “Vechiului Regat” din timpul anilor 2686 – 2134 i.e.n. Acesta apare si in legendele Vikingilor.

Ogdoad a fost primul “rege dragon”, iar o data cu el a inceput liniile succesoriale genealogice ale familiilor regale. El a fost primul “regele dragon” al Proto-Scitilor de langa Marea Neagra. Dupa potopul din Marea Neagra, copiii Anunnaki-lor au stabilit civilizatii incredibile ca si dezvoltare, asta dupa ce prima “Epoca de Aur” a fost distrusa in timpul potopului. Deci, in opinia mea se poate spune ca cultura sumeriana (a carei limba este proto-sumeriana) isi are originea direct din Transilvania. Atat colonizatorii Nordului Europei cat si vechii egipteni isi au originea in Transilvania. Chiar si oamenii de stiinta au declarat ca potopul biblic a avut loc in Marea Neagra. Aceasta regiune fiind un loc al uriasilor, al titanilor.

T: Este “sangele de dragon” o sursa de drept divin sursa regalitatii si dominatiei regale din opinia dvs.?

N: “Sangele de Dragon” sau “Sangele Zeilor” este adevarata sursa a regalitatii de drept divin. “Dragonii” sint conducatorii guvernelor de pe aceasta Planeta.

T: Atunci cand spuneti “Dragon” la ce anume va referiti?

N: “Dragon” este un termen pe care eu il folosesc pentru a desemna sangele si genele noastre. Este o conducta prin care se transmite fluxul de amintiri dar si intelepciunea. Cuvantul “Dragon” este un derivat din grecescul “edrakon”, care este un aorist gramatical al cuvantului “derkesthai”, care inseamna “a vede clar”. “Dragon” este un arhetip prin care care curg informatiile rasiale, dar care se refera si la constiinta transcedenta.

T: Ce procent din populatia lumii ar avea acest “sange de dragon”? Este predominant gasit in anumite tipuri de oameni? Cum pot sa va spun ca sinteti un dragon ca si unii oameni?

N: Aproximativ 10% din Europeni au sange de dragonsi provin din familii a caror mostenire genetica depaseste 100.000 de ani. Aceasta cifra de 10% a fost calculata de Universitatea Oxford prin cercetarea arborilor genealogici.

T: Cum a luat nastere rasa Dragonilor si cum a devenit o rasa separata de restul oamenilor?

N: Ei nu provin din spatiul cosmic. Originea genomului lor este prezenta in padurile din Europa Centrala (Transilvania). Ei s-au combinat cu alte specii si s-au dezvoltat ca o rasa distincta. Anunnaki au fost apoi hibridizati si au format Elfii si Dragonii dar si regii, si reginele si toate descendentele regale.

T: Dragonii poseda puteri magice? Daca este asa, descendentii lor le poseda si ei?

N: Depinde ce vrei sa spui prin “magic”. Cea mai mare magie dintre toate este modul in care mintea ta le observa si le interpreteaza. Aceste abilitati sint ereditare.”

Printul tocmai a revelat secretul pe care orice monarh jura sa-l pastreze!
Printul a negat ca membrii Caselor Regale s-ar transforma in reptilieni si ca ar face ritualuri de sacrificii umane desi stie ca dovezile istorice indica aceste lucruri!

Mai multe despre interviul acordat de Printul Nicholas de Vere conspirationiste Tracy R. Twyman, in 2004, cand i-a recunoscut in mod public ca el impreuna cu toti cei din familiile regale sint urmasii hibrizi ai Anunnaki-lor, il puteti citii aici tradus in limba romana de catre mine -> http://www.fara-secrete.ro/printul-nicholas-de-vere-von-drakenberg-declara-ca-toti-cei-din-familiile-regale-nobiliare-si-aristocratice-sint-reptilieni-hibrizi-a-caror-origine-provine-de-la-stravechii-reptilieni-anunnaki-car.

Oamenii de stiinta sustin ca aparitia “oamenilor cianotici” au legatura cu evolutionismul. Exista o problema totusi. Rasa umana, nu putea sa evolueze in doar 1,8 milioane de ani, desi mincinosii se chinuie sa ne bage pe gat asta, pentru ca este nevoie de minim 10 milioane de ani pentru a aparea mutatii genetice in cadrul ADN-ului, asta sustinea si biologul Thomas Huxley, un expert in domeniu. Cand sint intrebati oamenii de stiinta “cum a aparut factorul rhesus negativ?” acestia nu stiu sa raspunda, pentru ca s-a facut acum 30.000 de ani, in timp ce textele antice abunda de informatii si anume: hibridizarea oamenilor, exact cum spunea si Nicholas de Vere.

Programul de încrucişare genetică al reptilienilor a început prin crearea unui hibrid Anunnaki-uman (Adam?), acum 200.000-300.000 de ani. Personal, am convingerea că au existat şi alte rase extraterestre care au făcut experimente de încrucişare genetică cu oamenii, dând naştere marilor profeţi şi altor fiinţe excepţionale, dar mă voi concentra în continuare exclusiv asupra experimentelor grupului reptilian, singurul interesat să controleze şi să manipuleze destinul oamenilor.

Sangele Albastru

Acestea au fost locurile din care au invadat ei pământul după retragerea apelor. Ei sunt cei care au creat civilizaţiile avansate care au apărut „instantaneu” în câmpiile Sumerului, Egiptului, Babilonului şi în Valea Indului. Unul din centrele cele mai importante ale reptilienilor Anunnaki pare să fi fost situat în Munţii Caucaz, locaţie care va apărea în mod repetat în povestea noastră. Am bănuiala că în această regiune s-a desfăşurat un program masiv de încrucişare genetică, probabil subteran, în urma căruia a rezultat un număr mare de copii cu sânge mixt. Una din caracteristicile particulare ale acestei regiuni este numărul foarte mare de oameni cu Rh negativ (adică cu sânge rhesus negativ).

De multe ori, copiii care au Rh negativ se învineţesc (albăstresc) imediat după naştere. De aici provine originea expresiei „cu sânge albastru” atribuită regalităţii şi aristocraţiei. Există o speculaţie care spune că sângele „albastru” (cu Rh negativ) atestă sorgintea marţiană, spre deosebire de sângele cu Rh pozitiv, care atestă o origine terestră. Majoritatea oamenilor care au Rh negativ sunt cei de rasă albă.

Grupa de sange AB Negativ – cea mai rara din lume, doar 5% din pamanteni o au

Grupa sangvina AB (IV) este cea mai rara (fiind intalnita la mai putin de 5 % din totalul populatiei Pamantului) si cea mai noua grupa sangvina (se presupune ca ar fi aparut si s-ar fi “dezvoltat” dupa 5.000 i.Ch.). Aceasta grupa ar fi luat nastere din amestecul populatiei albe cu grupa sangvina A (I) si populatia mongola/ nomada cu grupa sangvina B (III) in special dupa momentul istoric al valurilor migratoare (care au “rupt” granitele stabilite de societatile dominante din acea perioada si ar fi asigurat infuzia de grupa B “peste” majoritarii de grupa A).

Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/toti-cei-care-au-grupa-de-sange-rh-negativ-sunt-reptilieni-deoarece-au-o-grupa-rara-de-sange.

Este foarte important faptul că linia genealogică a „regelui-şarpe” a apărut în Iran, căci aceasta este regiunea (împreună cu Kurdistanul, Armenia, Turcia şi Munţii Caucaz) din care s-au răspândit aceste linii regale în întreaga lume. Un rus, cunoscător din interior al Frăţiei, mi-a spus că a existat un vortex masiv, un fel de poartă interdimensională, în Munţii Caucaz, prin care au intrat în dimensiunea noastră aceşti extratereştri. Această ipoteză ar explica foarte multe lucruri. Numele de Iran provine din mai vechiul Airy-ana sau Air-an, care înseamnă „Ţinutul Arienilor”. Chiar şi astăzi, în Kurdistan există două rase distincte, una măslinie, de înălţime medie şi cu ochi închişi la culoare, şi cealaltă mult mai înaltă, cu oameni albi, mulţi dintre ei cu ochi albaştri.

Deloc întâmplător, naziştii au considerat că aceste trăsături corespund „rasei superioare” sau „rasei stăpânilor”, căci cunoşteau conexiunea şi istoria reptilienilor. În cartea sa, Din cenuşa îngerilor, Andrew Collins prezintă dovezi copleşitoare care atestă faptul că Grădina Paradisului (Edenului) a existat în munţii înalţi din această regiune (Iran-Kurdistan), şi, după cum ştim, unul din personajele centrale ale legendei acestei grădini este şarpele. De altfel, iranienii îşi numeau regii Mar, care înseamnă „şarpe” în limba persană. Să existe oare o conexiune inclusiv între Mar-te şi şarpe?

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/reptilienii-anunnaki-au-modificat-de-doua-ori-in-istoria-umana-adn-ul-oamenilor.

Mai multe despre Orginea Regalitatii pe aceasat Planeta cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.