Secrete.

joi, 30 ianuarie 2014

MAREŞALUL ANTONESCU A FOST ARESTAT DE REGELE MIHAI LA ORDINUL SERVICIULUI SECRET AMERICAN O.S.S.

 Regele Mihai a fost cel care a hotărît întoarcerea armelor împotriva Germaniei naziste şi a făcut acest lucru la ordinul OSS (Office of Strategic Services) precursorul CIA. Coordonatorul acestei acţiuni a fost comandorul Frank Wisner, care a dirijat operaţiunea, ce a purtat numele Hammerhead, în care au fost implicate 4 avioane militare de transport şi desant aerian, cu 160 de paraşutişti, folosiţi pentru neutralizarea gărzilor antonesciene ale Palatului Regal.
Ruşii şi comuniştii au fost alertaţi în ultimul moment, pentru nedeconspirarea acţiunii. Datele apar în U.S. National SecurityArchive Records, la Secţia „Operaţiuni sub acoperire“, în raportul şefului OSS William Joseph Donovan. În raport se specifică faptul că planul OSS a fost desconspirat de către agenţii ruşi din Coloana a V-a, ce funcţiona printre occidentalii aflaţi în România şi pînă la urmă această acţiune a fost folosită propagandistic în folosul lui Stalin.
Lui Mihai de Hohenzollern i s-a promis un tratat acceptabil, care să prevadă o ocupaţie asemănătoare cu ceea ce avea să se întîmple, în 1945, în Austria, cu trupe americane, engleze, franceze şi ruse, de gardă, cu schimbul, în faţa Palatului Regal. Dar, se vede treaba că actul de trădare de la Yalta a fost mai puternic… Ordinul si Yalta-Malta-UE !
Presedintii tarilor central si sudamericane au semnat pe 8 decembrie (2004) un acord de infiintare a Comunitatii Sudamericane dupa modelul UE.
Acordul a fost semnat in biserica iezuitilor din Cuzco Peru… Tot in biserici iezuite au fost semnate si acordurile de la Yalta in 1945 dintre Stalin, Churchill si Roosvelt;
Tot intr-o biserica iezuita a fost semnat acordul de la Malta din 1989 dintre Papa, Gorbaciov si G Bush;
Tot intr-o biserica iezuita a fost semnat in 1957 la Roma acordul de formare a embrionului UE de azi…
Si tot la Roma a fost semnata de toti presedintii europeni Constitutia Europei sub statuia papei… (nov.2004)…!
https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.