Secrete.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014



Predictiile micului Nostradamus s-au adeverit! Vezi cum a ANTICIPAT TOTUL!

Predictiile micului Nostradamus s-au adeverit! Vezi cum a ANTICIPAT TOTUL!
ianuarie 24
16:37 2014
Edgar Codling din Hillington, Norfolk a lansat in anul 2013 o serie de predictii prin intermediul unei compuneri pentru scoala, care i-au adus numele de micul Nostradamus. In mod surprinzator tot ce a scris la varsta de doar 12 ani avea sa se adevereasca.
Era in anul in care regele George al V-lea era pe tron, masina cu doua locuri Morris Oxford fusese scoasa la vanzare, iar feministele incendiau proprietatea publica, relateaza Daily Mail.
In ciuda acestui context, un scolar cu varsta de 12 ani s-a gandit la viitor si a intocmit o lista cu predictii privind modul in care va arata lumea in anul 2000.
Edgar Codling din Hillington, Norfolk, credea ca pana la sfarsitul secolului, avioanele vor fi la fel de obisnuite ca masinile, iar bicicletele vor fi foarte ieftine.
A prezis o explozie a turismului de relaxare, la fel ca si cresterea numarului de ziare accesibile oamenilor de rand.
In 1913, cu putin timp inaintea izbucnirii Primului Razboi Mondial, Edgar a scris intr-un eseu pentru scoala: „In anul 2000, bicicletele vor fi produse pentru o suma mica de bani. Avioanele vor fi vazute pe cer si vor fi la fel de obisnuite ca masinile. Vor fi folosite pentru afaceri, dar si de placere. Ziarele vor fi foarte ieftine”.
Cu toate acestea, desi asteptarile sale privind dezvoltarea tehnologica s-au indeplinit, Edgar nu era atat de sigur privind emanciparea femeilor.
„Poate ca femeile vor obtine dreptul la vot, insa probabil ca nu”. Declaratia este urmata de un „Bine” scris cu cerneala rosie, insa nu este clar daca profesorul ii lauda modul de a scrie sau ii impartasea scepticismul.
Eseul a iesit la lumina in cadrul unei expozitii privind dezvoltarea invatamantului in ultimii 200 de ani.
Expozitia este rezultatul unui proiect care a durat doi ani si in cadrul caruia mai multi voluntari au fotografiat si cercetat toate scolile din Norfolk care au fost contruite inainte de 1950.
Intr-un registru al scolii Deopham sunt inregistrate problemele cu frigul si umezeala incepand din 1909 si pana in 1924, deoarece copiii erau adapostiti intr-o cladire cu structura metalica mult mai ieftina de contruit decat o cladire obisnuita din caramida si mortar. Cu toate acestea, cladirea veche de metal inca este folosita ca locuinta particulara.
Presedintele Consiliului Comitatului Norfolk, Derrick Murphy, a declarat: „Cand compari acele scoli formate dintr-o singura incapere cu scolile din ziua de azi, realizezi cat de mult au evoluat lucrurile”.

Sursa: romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.