ANTONESCU si PNL-isti primi vanzatori ai Romaniei

tradatorulCine nu crede ii pot vedea sunt masoni-fascisti si tradatorii nostri si sunt la vedere, sa-i cunoasca toata natiunea romana sa stie ce voteaza la europarlamentare si sa nu voteze pentru referendum pentru modificarea actualei CONSTITUTII pentru ca vor sa dea prin lege drepturi mai multe minoritatilor in Romania si romani sa devina oficial sclavi lor si sa-l aduca la putere in Romania pe regele Mihai, tortionarul neamului.
Pentru VANZAREA ROMANIEI au votat 93 de parlamentari, iar 78 din deputati si senatori care au sustinut VANZAREA ROMANIEI sunt PNL-isti, dar si 10 ministri PNL sustin VANZAREA ROMANIEI, iar CRIN ANTONESCU le-a dat mana libera PNL-istilor sa voteze ce vor si cand vor, acesta e viitorul presedinte al romanilor, un VNZATOR DE NEAM si TARA.
pnlDaca cineva urmareste cu atentie masoni- fascisti PNL din guvernul si parlamentul Romaniei o sa vada ca Ramona Manescu Ministrul transporturilor e sotia lui Rares Manescu presedinte PNL sector 6 Drumul Taberei, iar Ministerul transporturilor e condus de Rares Manescu si nu de Ramona Manescu, aceasta executa ce ii spune sotul: Rares Manescu si acesta la randul sau executa ce ii ordona amantul sotiei de la Monaco, miliardarul Dragos Dobrescu, dar si ce ii ordona omul de afaceri Elan Schwartsberg si fratele sau, Fabian Schwartsberg si mai mult, acesti miliardari sunt sponsori oficiali ai PNL-ului.
Acesti miliardari i-au ordonat lui Manescu sa-l sustina pe Poteras pe fostul primar sector 6 si in 2010 acesti miliardari s-au intors impotriva lui Poteras.
HORIADe asemenea, trebuie facuta precizarea ca presedinte oficil al PNL sector 6, Drumul Taberei este Rares Manescu, dar aceasta grupare masonica fascista e condusa neoficial de deputatul PNL Mironescu Răzvan Horia.
Aici trebuie facuta precizarea ca toti membri PNL sunt masoni si fascisti ai diferitelor grupari masonice nationale si internationale si mai ales sub aripa lui Mugur Isarescu, acestia fac tot timpul gesturi masonice la sedintele de partid, mai ales la gruparea PNL sector 6 din Drumul Taberei.
Daca cineva din membri PNL doreste o audienta la presedintele PNL Rares Manescu sector 6 din Drumul Taberei, Manescu nu mai tine audiente decat la Primaria sector 6 din Calea Plevnei si nu la sediul PNL si nici acolo nu te primeste sau daca un membru PNL se inscrie la audiente la conducerea PNL, audientele sunt preluate de Mironescu Răzvan Horia si nu au loc la sediul PNL din drumul Taberei, ci la cabinetul domnului Mironescu Răzvan Horia din str. Cernisoara.
Cu alte cuvinte au avut loc alegeri in PNL sector 6 din Drumul Taberei si a fost reales presedinte Rares Manescu, dar practic si oficial gruparea PNL sector 6 e condusa de deputatul Mironescu Răzvan Horia.ratiu 2Un lucru foarte important de semnalat, renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990 a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere in Romania si Ion Ratiu prim ministru.
tanaseIn fapt, a fost vorba despre o greva a foamei de peste 50 de zile organizata de elita masonica fascista internationala cu sprijinul PNL-ului, PNTCD-ului, UDMR-ului si GDS- ului-Stelian Tanase, actualul presedinte TVR propus de PNL sau mai bine zis maghiari care au inceput revolta de la Targu Mures din 15 martie 1990 pentru autonomie maghiara si infiintarea Republicii Transilvania si care a esuat datorita interventiei armatei si s-au refugiat la Bucuresti in Piata Universitatii si acum apare o supriza.
silviuCiomagarii Petre Romana, Silviu Brucan si Ion Iliescu erau membru FSN in aceea perioada, iar in 2013, Petre Roman devine membru PNL, cel care personal a dat ordin ca prim ministru ciomagirea protestantilor din Piata universitatii, adica a membrilor GDS si a actualilor membri PNL, partid din care cu onoare face parte.
iliesiuUn alt personaj istoric, Sorin Iliesiu si el agent MOSSAD care fabrica de 24 de ani APELURI impreuna cu alti agenti straini pentru atacarea sau denigrarea Romaniei si cooautor la filmul din timpul revoltelor, azi fiind membru PNL solicita si el VANZAREA ROMANIEI.
Toti membri PNL il sustin de peste 24 de ani pe regele Mihai sa vina la putere in Romania. Ramona Manescu fiind si europarlamentar are in biroul dansei fotografii cu membrii casei regale si mai mult, toti PNL-isti si PDL-isti europarlamentari au sustinut asociatia iredentista maghiara UDMR-ul sa intre in PPE si pe Tokes ca reprezentantul Romaniei la M-UE.
tortionarii
Nu ca este halucinant?
Trebuie semnalat si un alt personaj Cristian David, actualul Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni care si acesta lupta pentru distrugerea si vanzarea Romaniei si care impreuna cu fostul prim ministru Tariceanu in data de7 august 2005 prin HG nr 925 au emis steama UNGARIEI MARI pentru JUDETUL COVASNA, iar la toate alegerile care au avut loc in Romania dupa 1990, PNL si UDMR se sustin reciproc in comisiile de votare si mai mult, mancarea, adica fripturile, fructele, apa, cola si fursecurile sunt finantate si aduse de PNL-isti.
ungaria
In 2010 cand aveau loc proteste impotriva PDL-ului, PNL-isti se intalneau in secret cu UDMR-isti pentru debarcarea PDL-ului de la guvernare si la toate alegerile din cadrul PNL-ului din Bucuresti sunt invitati si UDMR-isti si in special domnul BOTEZ seful organizatiei UDMR pe Bucuresti.
Consilieri PNL de la primaria Municipiului Bucuresti sustin si finanteaza sportivi straini cu sume care variaza intre 5000 si 10000 de euro lunar, iar acestia sustin ca nu au bani pentru scoli si spitale si mai mult, sunt bani si pentru piatele si monumentele facute din taxele si impozitele noastre pentru Majetateatea sa tortionar regele Mihai.
Un ultim lucru pe care probabil multi l-au uitat, Eugen Nicolăescu, Ministrul sănătății in guvernarea Tariceanu a redus numarul de paturi din spitale si a disponibilizat mii de cadre medicale.
Deputati PNL
Almăjanu Marin, Andronache Gabriel, Anton Marin, Băişanu Ştefan-Alexandru, Berci Vasile, Bot Octavian, Budurescu Daniel-Stamate, Buican Cristian, Calimente Mihăiţă, Chirteş Ioan-Cristian, Ciurariu Florin, Cocei Erland, Crăciunescu Grigore, Cristian Horia, Cupşa Ioan, Dobre Victor Paul, Dobrinescu Traian, Donţu Mihai-Aurel, Fenechiu Relu, Gavrilescu Graţiela Leocadia, Gerea Andrei Dominic, Gireadă Dumitru-Verginel, Lupu Mihai, Manea Victor-Gheorghe, Marcu Nicu, Marcu Viorica, Mironescu Răzvan Horia, Nicolae Alexandri, Niculae Aurel, Palaşcă Viorel, Palăr Ionel, Pardău Dumitru, Pârgaru Ion, Pocora Cristina-Ancuţa, Popa Octavian-Marius, Scarlat George, Scutaru Adrian George, Simedru Dan Coriolan, Stroe Ionuţ-Marian, Surdu Raluca, Şoptică Costel, Taloş Gheorghe-Mirel, Teju Sorin, Tocuţ Dan-Laurenţiu, Ţîmpău Radu Bogdan, Ursărescu Dorinel, Varga Vasile, Voicu Mihai Alexandru, Zamfir Daniel-Cătălin.
Senatori PNL
Obreja Marius-Lucian, Niţu Remus-Daniel, Ichim Paul, Paşca Liviu-Titus, Dobra Dorin-Mircea, Burlea Marin, Bodea Cristian-Petru, Mora Ákos-Daniel, Antonescu George-Crin-Laurenţiu, Ţapu Nazare-Eugen, ZisuIonuţ-Elie, Păran Dorin, Ardelean Ben-Oni, Popa Mihaela, Neculoiu Marius, Boeriu Valeriu-Victor, Ehegartner Petru, Popa Ion, Ilieşiu Sorin, Cristina Ioan, Luchian Ion, Grapă Sebastian, Oprea Mario-Ovidiu, Luchian Dragoş, Deneş Ioan, Atanasiu Teodor, Iliescu Lucian, Nicoară Marius-Petre, Vosganian Varujan
Ministri PNL
Daniel Chițoiu, Viceprim-ministru, ministrul finanțelor publice. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.19 GIURGIU, colegiul uninominal nr.4 Comisia pentru buget, finanţe şi bănci
Radu Stroe, Ministrul afacerilor interne. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.25 ILFOV, colegiul uninominal nr.1 Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale
Andrei Gerea, Ministrul Economiei. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.3 ARGEŞ, colegiul uninominal nr.8 Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare, Comisia de validare
Eugen Nicolăescu, Ministrul sănătății. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.42 BUCUREŞTI, colegiul uninominal nr.11 Comisia pentru buget, finanţe şi bănci
Mariana Câmpeanu, Ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice. Senator ales în colegiul uninominal 3 Hunedoara.
Ramona Mănescu, Ministrul Transporturilor.
Gigel Știrbu, Ministrul culturii. Ales deputat în circumscripţia electorală nr. 30 OLT, colegiul uninominal nr.6 Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă – Preşedinte Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană – Dimensiunea Parlamentară – Membru
Lucia Varga, Ministrul delegat pentru ape, păduri și piscicultură. Aleasă deputat în circumscripţia electorală nr.5 BIHOR, colegiul uninominal nr.3 Comisia pentru afaceri europene.
Mihai Voicu, Ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul. Ales deputat în circumscripţia electorală nr.17 DOLJ, colegiul uninominal nr.7 Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale
Cristian David, Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni.
Acum e alegerea dumneavoastra, VOTATI pentru ROMANIA si natia romana.
Iesiti la vot. Votul nostru conteaza.
Un vot lipsa sau un vot nul insemna distrugerea Romaniei si dispariti natiei noastre.
VOTATI asa cum va dicteaza inima si sufletul de roman, nu va lasati pacaliti cu un mic si o chifla, pentru ca 4 ani de zile altceva nu mai primiti si mai mult, acesti masoni fascisti va i-au casa, familia si identitatea.
Posted in Uncategorized | 2 Comments

Fascisti au inceput campania electorala

udreaFascisti  una zic in campania electorala si alta fac cand ajung la ciolanul fascist porkos pulitic, adica vand si distrug Romania si ne ucid fara mila de 24 de ani.
A inceput campania electorala si puliticienii nostrii fascisti au inceput sa o suga pulitic.
Toti puliticieni criminali si infractori dupa 1990, au inceput MAREA MINCIUNA FASCISTA, adica:
Noi va dam M-UE daca ne votati pe noi.
Noi suntem mai buni decat greaua nostra mostenire si trebuie sa o recuperam.
USL-ul e de pork, noi PDL-isti suntem mai buni.
Noi PDL-isti si Basescu am inchis scoli si spitale, v-am redus salariile si pensiile si azi vrem din nou la CIOLANUL FASCIST PORKOS PULITIC.
A inceput propaganda FASCISTA sau schimbarea schimbarii si romani natafleti o sug si ei dupa ce ajung din nou scursurile FASCISTE pulitice la putere pe votul nostru al tuturor romanilor.
Nu va este drag sa o sugeti din nou si sa traiti fara tara si fara salarii si cu pensia redusa si fara paine si fara serviciu si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei?
VOTATI BOC, UDREA, BASESCU, EBA sau ARD, PNL, FORTA CIVICA care este formata din GDS si ICR si alte cateva zeci de mii de asemenea plosnitarii care constituie propaganda masonica fascista in Romania si sunt mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu si MISCAREA POPULARA ori Miscarea popou-pula-rara a lui Ioana Basescu.
Cand au fost in DREAPTATE SI ADEVAR, Alianta DA si la guvernare in 2004 si dupa, PDL-isti au dorit sa desfiinteze PNL-ul si acum si-au adus aminte de PNL, foarte bine le face celor de la PNL pentru ca romani au mintea scurta si uita repede cine au fost PDL-isti si guvernul Basescu-Boc- UDREA.
PDL-isti vor din nou la ciolan si il sprijina pe Antonescu in campania electorala, dar pana se rupe USL-ul, pentru ca pe urma PDL-isti stiu ce au de facut, adica sa sustina un candidat PDL si nu PNL, asa fac si PSD-isti.
Si, de unde vorbeste UDREA din sediul kominternistilor NKVD-KGB propaganda fascista.
Udrea a uitat ca reducea salariile si pensiile si finanta GDS si revista membrilor de la Radio Europa Libera: Revista 22 si guita ca nu sunt bani, iar Poanta le-a facut chiar si minister, MINISTERUL GDS cu care vinde si distruge Romania.
Ati auzit vreodata GDS-ul sa se opuna vreunui guvern?
NU pentru ca toate guvernele fac ce zice GDS care sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru distrugerea si destramarea Romaniei.
GDS a fost infiintat de Soros si Brucan alt evreu kominternistm iar azi e condus de alt evreu Andrei Plesu si mai mult a luat sediul UTC din Calea Victoriei nr 120 si fondurile UTC-ului de peste 1 miliard de dolari si ne invata cum sa traim fara salariu si paine si fara serviciu si fara medicamente spitale si scoli, dar este si propaganda fascista in Romania si ne invata cine e cel mai bun pulitician si mai destept si mai frumos si care nu minte, ci numai manaca KAKAT cu polonicul.
Multi poate au uitat cand GDS si la sediul GDS, Vasilescu BNR, jurnalista sugatoare de pule PORA si Hossu sindicate si guvernul Basescu-Boc au infiintat LEGEA SCLAVULUI ROMAN?
gds
Acum sa nu credeti ca sustin USL-ul care e aceiasi apa si acelasi aluat pulitic criminal, fascist si terorist.
Din contra doresc sa atrag atentia ca USL -ul e alcatuit din PNL-isti care au fost in guvernarea CDR 1996 -2000 vezi Tigareta II si infiintarea FNI Gelsor-Vantu si SAFI si Caritas si alte privatizari impreuna cu PDL si PNT CD si jaful de la Piata Big berceni si daca priviti kominternistul NKVD -KGB e nelipsit de la ciolanul fascist porkos pulitic PETRE ROMAN membru PD, azi PNL si este fiul altui tortionar al neamului nostru WALTER NEULANDER ROMAN.
PNL si PD au fost in guvernarea 2004 -2008 in Alianta DA.
ungaria
PSD e la ciolanul politic fascist porkos pulitic din 1990, adica renumitul FSN cu jaful de la Bancorex, Apartamentul, Jimbolia, Banca Dacia Felix si altele si privatizarile renumite: APA, PETROLUL, GAZELE, ENERGIA ELECTRICA, UMGB, 23 AUGUST, REPUBLICA si altele.
USL-ul continua jaful si distrugerea Romaniei si privatizarile: CFR Marfa, Oltchim, Posta romana, adica ce au mai ramas de vandut, dar si Romania toata si terenurile agricole.
Romani megeti la VOT si votati masoni si fascisti nostrii, nu stiti ce pierdeti.
Posted in Uncategorized | 1 Comment

Romani care au credite ajung la puscarie

murariuMulti cetateni romani nu stiu ca in Romania se construiesc patru puscari pentru datornici bancari, puscarii care se construiesc pe banii nostri si apoi vor fi facute cadou unor evrei sau jidani spurcati care sa ne ucida, acesta e planul elitei masonice fasciste din America si in mod special al Departamentului de stat al SUA.
Numerosi romani au facut credite la banci si numeroase si merg pe principiul ca nu au ce sa-mi ia sau nu am serviciu si nu am de unde plati si nu au ce sa-mi faca ori peste 5 ani sunt scos din datele bancii.
Da, romani sunt scosi din datele bancilor, dar figureaza ca datornici la niste firme particulare care au achizitionat de la anumite banci pe bani putini, aceste datorii imense pentru a fi beneficiari pe bani nemunciti.
In acest caz, romani sunt in eroare si nu au inteles ca acele credite facute foarte usor numai cu CI s-au inselat ori mai bine zis, au fost inselati si mai mult, numerosi functionari din banci au participat la jefuirea cetatenilor romani cu buna stiinta si cand e cu buna stiinta, nu e gafa sau neglijenta, asa cum spun anchetatori penali ori persoane neindentificate, e hotie.
Totul a fost organizat de banci fara stirea si acordul cetatenilor romani pentru ca acestia sa fie vanati si arestati sau jefuiti ori sa-i bage in puscarie si acolo sa fie ucisi cu mancare si alimente otravite, acesta fiind planul final al elitei masonice fasciste internationale sau reducerea numarului de locuitori pe Terra.
Multi o sa zica: Bati campii omule, nimic nu este adevarat.
Eu vorbesc din surse sigure si dau si nume si persoane care confirma aceste fapte si lucruri si am si documente in acest sens.
murariu 2Sa incepem cu clan mafiot Murariu Dan, Murariu Adriana (acum se numeste Stan Adriana, fiind sora lui Stan Gabriela patroana la Sfera Com serv srl, alta firma fantoma, str. Moldovei nr.70, sector 1, Bucuresti) si fiul lor Murariu Andrei campion national de sah care este protejat de Guvernatorul Bancii nationale Mugur Isarescu care le comunica cand scade valuta sa cumpere valuta sau cand creste valuta sa vanda valuta ori le-au comunicat sa nu mai plateasca ratele la imobilele cumparate prin credite bancare, intrucat acestea vor fi scoase la licitatie si bancile le vor vinde la un pret sub 50-30% din valoarea lor si le pot cumpara prin persoane apropiate si cunoscuti, lucru care s-a si intamplat.
isarescu nouIn acest sens arat ca terenul din Aleea Dreptatii nr. 10 cuparat cu peste 90 000 de euro a fost vandut de banca cu 42 000 de euro sau apartamentul cumparat de Murariu Andrei, fiul lui Murariu Dan si al lui Murariu Adriana care a fost achizitionat in str. Alecu Russo nr. 14, sector 2, prin credit bancar de la BRD cu sprijinul directoarei Narcisa Patrascu, sucursala Calderon, la suma de 86 497 euro s-a vandut cu 30 000 de euro.
Murariu Adriana a organizat conferinte pentru Ion Iliescu, Razvan Teodorescu si alti, personaj care face parte din masonerie, Clubul de la Roma ca si Alexandru Mironov si Mugur Isarescu
Mugur Israecu a informat clanul Murariu ca toate creditele bancare care au fost facute in Romania de cetatenii romani si straini au fost asigurate de BNR si statul roman a achitat de la BNR toate creditele neperformante, lucru recunoscut de Serbanescu Valeriu de la Piraeus Bank care ulterior a infiintat Societatea Civila profesionala de executori judecatoresti pentru a recupera datoriile bancare si atunci unde intra banii recuperati de Serbanescu Valeriu, fost executor bancar in Piraeus Bank, daca statul roman a achitat aceste datorii?
Trebuie facuta precizarea ca acest Serbanescu Valeriu cunoaste faptul ca directoarea bancii Piraeus bank, sucursala Durmul Taberei Madalina Tanase a emis ordine de plata de sute de mii de euro pentru clanul MURARIU cu semnaturi false si mai mult, aceasta a fost asistata de alti functionari bancari Gabriela Marza, str. Garii de nord nr. 6-8, et 2, ap 14, sector 1, Bucuresti, Malea Alexandru Florin, Daniela Aura si Lazar Steliana care cu toti au semnat contracte si acte false pentru ca acest clan Murariu sa ridice sute de mii de euro din Piraeus Bank, fara stirea si acordul unor angajati, nu mai vorbim de contracte de munca si acte aditionale false.
Asa e Romania dupa 1990, infractorii sunt protejati de infractori din institutiile statului, mai ales de catre Circa 2 Politie si propurori de la DNA si Parchetul de pe langa Judecatoria sectorilui 1 Bucuresti.
Dupa cum se poate vedea prezint date si persoane si adresele lor si totusi politia si organele de ancheta ale parchetului Sector 1 si DNA-ul  nu le gasesc si nu le pot audia!
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca directoarea Narcisa Patrascu de la BRD sucursala Calderon si Maria Stochiceanu dorectoare Banca Comerciala Carpatica erau si angajate in firmele si peste cateva mii de firme ale Clanului Murariu, iar fiica acesteia Silvia era secretarea lui Murariu Adriana.
Important de semnalat este faptul ca bani erau sustrasi din banci de Adriana Murariu si alti angajati din acest clan cu ajutorul contractelor online banking, contracte facute cu semnaturi false si fara stirera persoanelor de drept care acum sunt vinovate si fara nici o vina si cautate de executori bancari, datorita faptelor infractionale si penale ale clanului Murariu, iar clanul Murariu e protejat de institutiile statului roman.
Si mai mult, Mugur Isarescu a spus ca toate bancile straine din Romania sunt controlate de Departamentul TREZORERIEI al SUA, dar au si acces prin SWIFT la toate datele personale ale cetatenilor romani care figureaza in bancile straine.
Banca Comerciala Carpatica informeaza asupra faptului ca SWiFT (Society for World International Financial Transfer) poate furniza autoritatilor din SUA in mod special Departamentului trezoreriei al SUA (controlat de elita masonica fascista internationala). La solicitarea acestora, au aces la datele personale aferente tranzactiilor efectuate prin SWIFT, in scopul specific si limitat al prevenirii spalarii banilor si luptei impotriva finantarii actiunilor teroriste.
SiriaDar, culmea ipocriziei si minciunii ordinare jidanesti spurcate, in razboiul din Siria provocat de invadarea militara a Siriei de catre America si Israel s-a dovedit ca Departamentul de stat al SUA finanteaza terorismul si chiar le pune la dispozitie mercenarilor si teroristilor corturi cu sigla acestui departament al SUA-USAID.
Un alt personaj care spijina clanul Murariu si colaboreaza cu acest clan mafiot este Alexandru Mironov care le-a pus la dispozitie si apartamentul personal primit de la Iliescu, apartament situat in Calera Victoriei nr, 155. ap 55 etaj, 5 sector 1 Bucuresti, vezi firma Sfera Com serv srl care este si patronul Fundatiei Socrate impreuna cu Ursu Serban.
Infractorii si jefuitorii bancilor si Romaniei vand si distrug Romania si ne ucid fara mila si noi ce facem?
Acum va prezint si o mare supriza.
Adriana Murariu, Ursu Serban si Mironov Alexandru si-au facut si o asociatie “A doua sansa pentru toti“ sau “A second change for all.“ pentru a educa cetateni romani aflati in detentie. Nu ca este halucinant.
MURARIU
Si, o alta supriza pentru cei care inca mai sustin “BASARABIA PAMANT ROMANESC!“ le arat ca deja politia din R. Moldova si acei basarabeni care din 1990 sunt adusi la studii gratuite in Romania pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului roman la ordinul lui Iliescu si Mironov sunt jandarmi si politisiti si judecatori in Romania care vaneaza si ataca si aresteaza si le da amenzi romanilor care protesteaza si isi cer Romania inapoi, aceste cadre militare basarabene sustin si apara infractorii.
pliant_2_fata
Niste escroci se ocupa de educatia detinutilor romani si lucrul acesta il cunoaste si Traian Basescu si DNA si comisiile parlamentare juridice si abuzuri si acesti infracotri sunt inca liberi si institutiile statului asteapta sa se infiinteze aceste puscarii pentru a aresta cetatenii romani inselati de aceste persoane pentru exterminarea lor, iar acesti infractori notorii sunt protejati politic de USL: PSD si PNL si PC si UNPR si alti.
Clanul Murariu jefuieste si bani europeni nerambursabili prin firme fantoma sub protectia politiei din Romania si R. Moldova.
Acum priviti cine are grija de detinuti in Romania: Fundatia Socrate, Ursu Serban, Mironov Alexandru si Adriana Murariu si alti.
pliant_2_verso
Un mesaj pentru media care primeste bani de la Mugur Isarescu si BNR pentru al promova pe Mugur Isaraescu, fac precizarea ca acesti bani sunt manjiti de sange si este sangele natiunii noastre, cetatenii romani sunt ucisi zilnic fara mila si bani care sunt folositi si pentru distrugerea Romaniei.
Si, acum sa inteleaga prosti, dar realitatea e alta: IN ROMANIA SE CONSTRUIESC PUSCARII PENTRU DATORNICI BANCARI.
Pentru ca sunt prea multi puscariasi, se vor construi penitenciare modulare
http://stirileprotv.ro/stiri/social/pentru-ca-sunt-prea-multi-puscariasi-se-vor-construi-penitenciare-modulare.html

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Fiecare cum isi asterne asa doarme

Am dorit sa fiu un soldat treaz si vigilent sa apar Romania, dar pe zi ce trece se vede ca nu mai am pentru ce sa ma mai lupt si sa mai raman atent si treaz si vigilent.
Romani au inteles: “Fiecare cum isi asterne asa doarme.“, dar nu stiu ca maine nu mai au unde dormi si nici macar loc de veci si cimitire nu vor mai avea in Romania si taxele cresc zilnic si se urmareste saracirea si infometarea lor si BANII LOR se duc la asociatiile si fundatiile si ONG-urile si IMM-urile clasei politice, dar si la niste straini pe care romani nu ii cunosc si toate acestea constituie propaganda masonica fascista care ii invata sa traiasca fara serviciu si fara salariu si fara paine si fara casa si fara familie si cu pensia si salariu reduse, asa cere elita masonica fascista internationale si romani dorm si TAC.
In acesti 24 de ani am avut intalniri cu diversi deputati, ofiteri si militari si politisti si jandarmi si daca doriti si agenti romani si la toti le-am prezentat documente si le-am spus exact ce scriu pe NET in acesti ani si am vazut ca nici pe acesti romani care au un cuvant de spus si au posibilitatea sa schimbe actuala situatie din Romania nu ii intereseaza soarta Romaniei si natiei romane si TAC.
Le-am atras atentia ca Romania a fost tinta atacurilor militare externe incepand cu decembrie 1989 si a continuat cu Targu Mures 1990 si unde au avut conflict cu armata romana, aceste trupe militare straine  si agenti straini s-au mutat in 21 aprilie 1990 in Piata Universitatii si au stat in GREVA FOAMEI peste 50 de zile.
In toata aceasta perioada, aceste trupe militare straine imbracati in civil au fost sustinute de agenti si cartite romanesti in frunte cu Stelian Tanase Mossad, azi presedinte interimar TVR impus de gruparea politica masonica fascista PNL, Mircea Dinescu KGB-CIA, Andrei Plesu Mossad si intreaga disidenta, SUA, Franta, Olanda Israel si Ungaria.
In data de 13 iunie 1990 a inceput evacuarea si arestarea militarilor din trupele militare straine din Pietei Universitatii si asa a inceput renumita MINERIADA care a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea REGELUI MIHAI la putere in Romania si Ion Ratiu prim ministru.
Daca erau romani si sunt destui mutilati si disparuti nu plangea nimeni si nu se facea atata scandal international, ci erau arestati puscasi marini si militari din LEGIUNEA STRAINA franceza, agenti Mossad, CIA sau chiar M15, vezi si Dennis Diletant, ambasadori si consuli straini care erau acolo si inarmati la fel ca in decembrie 1989, gata sa ne impuste pe la spate si sunt agenti ai ambasadelor si statelor respective si alti, iar daca acesti ofiteri ai armatei romane TAC, a venit vremea sa TAC si eu.
Le-am spus ca copii nostri nu au VIITOR in Romania si umbla ca ZOMBI AMERICANI pe strazi fara serviciu, fara salariu si fara pensie si nu au nimic, nimic, nimic,… si Roamnia de 24 de ani aduce la studii gratuite cetateni straini in Romania, mai ales basarabeni care pe langa cazare, masa si manuale gratuite le sunt finantate si asociatiile si fundatiile si ONG-urile si IMM-urile in Romania si acestia s-au organizat in grupuri teroriste in Romania pe banii romanilor, vezi ACAB dupa sistemul Italian sau Actiunea 2012 si ii vedeti condusi de spioni elitei masonice fasciste internationale de la Asociati 21 Decembrie in frunte cu Maries care este agent CIA si MOSSAD si omul lui Gelu Voican Voiculescu si romani TAC.
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca tinerii romani sunt vanati la examene cu camere video si mai nou Poanta si USL-ul, adica PNL si PSD si PC si UNPR si MINORITATILE vor sa instaleze si microfoane in salile de examen si sunt si atacati de politisti, jandarmi si procurori si chiar anchetati si judecati si acesti basarabeni care guita BASARABIA E PAMANT ROMANESC sunt aceiasi jandarmi si politisti si procurori si judecatori care ne ataca copii, asta e Romania reala: EXTERMINAREA NATIEI ROMANE si distrugerea FAMILIEI care este lucrul suprem pe aceasta planeta si pentru acest lucru suntem pe Terra sa ne aparam FAMILIA si romani TAC.
Exista un strain etalon pentru tot ceea ce spun: EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN adus la studii gratuite in Romania si in guvernarea BOC-Basescu-PDL negocia in numele statului roman cu SUA pentru cumpararea de avioane americane F16 si instalarea scutului antiracheta american si mai mult, a fost votat la Chisinau pe banii nostrii ai tuturor romanilor, bani facuti cadou de Basescu din 2010, actualei clase politice masonice fasciste de la Chisinau si nu a fost putin, peste un miliard de euro si pentru ce?
Pentru ca acest Tomac sa fie vocea elitei masonice fasciste in parlamentul Romaniei si mai doreste tot la ordin extern ca voturile in Romania sa fie decise de ID-uri de persoane straine de Romania si de aiurea si pe NET international si romani TAC.
Se inchid scoli si spitale si se fac cadou strainilor si se spune ca nu sunt bani, dar pentru romani si straini care primesc aceste scoli si spitale sunt bani?
DA si sunt sume infinite si fara numar,…asa cere elita masonica fascista internationala.
Toata clasa politica din Romania sunt niste criminali si tradatori de neam si tara care guita asuteritate, criza si recesiune la ordin extern si ca NU SUNT BANI pentru romani, dar priviti partidele politice si guvernele si primariile din Romania toate finanteaza sportivi, jurnalisti si scriitori straini.
Un lucru e bine de stiut, toate partidele din Romania sunt finantate de toate guvernele dupa 1990, inclusiv asociatia iredentista maghiara UDMR care nu e partid, asa a stabilit Iliescu in 1990 din FSN si sunt finantate din taxele si impozitele noastre.
Pentru ce credeti ca Basescu doreste ca fundatia MISCAREA POPULARA sau Miscarea po-pula rara a lui Ioana, fiica lui Basescu, sa devina PARTID?
Pentru ca sa ne fure pe toti, sa primeasca finatare din taxele si impozitele noastre si noi ca vacile si oile sa mergem sa-i votam.
Romanii nu au inteles ca in ROMANIA e GENOCID si HOLOCAUST uman si animal si romani TAC.
Am fost in pasaj la Piata Universitatii si am filmat: “STEAUA lui DAVID cu EURO in gura.“,si am postat pe NET sa le arat romanilor ca Romania e condusa pe fata de statul ISRAEL si pot vedea si azi :“STEAUA lui DAVID cu EURO in gura.“, monument finantat si instalat de masoni si fascisti din primaria municipiului Bucuresti si toti guita ca nu sunt bani si romani VAD SI TAC.
Am prezentat date si documente sefilor institutiilor importante din Romania SRI si SIE si jandarmilor si politistilor si altor persoane cu functii de decizie in Romania si arat ca in ROMANIA sunt grupari paramilitare maghiare si au armement de razboi si ca sunt pregatite la Oradea de generali NATO si constituie armata noului stat Republica Transilvania si acestia executa ordinele lor si participa la asasinate, vezi presedintele Boliviei si atentate pe Terra si acestia TAC.
ATENTIE! Toate acestea sunt finantate de Romania din taxele si impozitele noastre, dar si romani TAC.
Intentionat se distrug institutiile si intreprinderile din Romania pentru ca apoi sa se vanda pe doi lei strainilor sau degeaba daca se poate, vezi CFR MARFA, OLCHIM, POSTA ROMANA si altele, si toate acestea sunt protejate de toata clasa politica si de o JUSTITIE INAMOVIBILA care apara cest GENOCID si JAF NATIONAL.
Sunt foarte multe de spus si de scris, dar degeaba, noi ramanem cu scrisul si dusmani la usa si masoni si fascisti isi vad de treaba lor si fura si jefuiesc zilnic si ne ucid fara mila si romani VAD si TAC.
Am scris despre modul cum este atacata Romania si am facut si filme sterse de youtube.
Am scris despre criminalii Iliescu si Mironov si alti, cat nu au scris toti jurnalisti romani luati la gramada si tot degeaba, romani STIU, VAD si TAC.
Am vazut cum domnul Stan arata intregii natiuni si parlamentarilor romani lucruri grave care afecteaza Romania si natia romana si arata ce se intampla in Romania si romani si parlamentari TAC si eu incep sa TAC.
AGRICULTURA e mama evazionismului national si jaf national si international.
Romani prin taxe si impozite finanteaza ferme si agricultura privata romana si straina.
ATENTIE! Romania a facut cadou ferme si terenuri agricole la straini si aceasta AGRICULTURA PRIVATA care este un izvor nesecat de bani, din banii nostri din taxe si impozite si pentru care toate guvernele cer bani si ne scumpesc tot, si acesti asa zisi producatori vand produsele agricole obtinute in strainatate, grau, porumb vite, porci si chiar produse finite faina, paine, carne produse din carne si romanilor care-i finateaza din taxele si impozitele lor le da M-UE.
Pentru cine nu stie, agrucutura romaneasca a devenit GRANARUL EUROPEI, dar pentru evazionisti si mafioti si nu pentru romani si Romania, intrucat in acest an AGRICULTURA PRIVATA a castigat ATENTIE! 500 de miliarde de euro din afaceri cu Europa si romani nu au o bucata de paine pe masa.
Despre ce vorbim?
Eu le-am spus mereu cine doreste asociatie, fundatie sau ONG ori IMM sau invatamant ori agricultura privata sa o faca pe banii lor si nu pe taxele si impozitele romanilor si pe credite externe de la FMI si Banca Mondiala.
Acum pentru ca GRANARUL EUROPEI sa fie definitiv controlat de elita masonica fascista internationala, Guvernul Poanta USL: PNL, PC, UNPR si PSD scoate la vanzare terenurile agricole din Romania si acestia sunt bani pentru campania electorala din 2014 si mai mult, scoate la vanzare si proprietatile RA APPS, adica vile si case construite de natia romana si tot pentru bani si tot pentru campania electorala din 2014, dar si pentru ca romani sa devina cu adevarat viermi si ciumpalaci, asa cum spunea Baconsky -PDL si guvernul BOC-Basescu-PDL sau Ungureanu-Basescu-PDL.
Cineva din clasa politica sau masonul si satanistul MUGUR ISARESCU care este un escroc scos de Basescu din dosarul penal al lui Avram Muresan-PNTCD, intrucat el este vinovatul principal, intrucat a semnat mai multe memorandumuri, asa s-a jefuit Romania, sa ne spuna cate firme si cetateni straini au credite la FMI si Banca Mondiala in numele statului roman si natiei romane?
Mai mult, vad cum parlamentul Romaniei care dupa CONSTITUTIE si pe care se pisa toti pe ea in frunte cu CURTEA CONSTITUTIONALA si Basescu si toate guvernele si chiar JUSTITIA ROMANA, paralamentul trebuie sa fie vocea poporului sa apere pe cei care i-au votat si i-au adus aici in parlament, sa le apere familia si casa si copii, dar ei se supun orbeste ordinelor elitei masonice fasciste internationale si sustin un TORTIONAR al neamului romanesc un rege criminal si terorist: REGELE MIHAI.
Regele Mihai a CEDAT NECONDITIONAT ROMANIA si BASARABIA Rusiei Staliniste si aliatilor dupa lovitura de stat de la 23 august 1944 si a condamnat la moarte intreaga natie romana si armata romana care a fost abandonata in Crimeea si Sevastopol, mintind natiunea romana si armata sa-si apere tronul, precum ca Romania a semnat ARMISTITIU cu Moscova, dar acest ARMISTITIU a fost semnat dabea pe 12 septembrie 1944 si a implementat COMUNISMUL in Romania si a deportat civili si militari romani in Siberia bolsevica si a condamnat la moarte si a bagat in puscarie sute de mii de romani prin decrete emise de REGELE MIHAI care azi condamna Romania si natia romana impreuna cu un alt fiu de tortionar Vladimir Tismaneanu pentru CRIME COMUNISTE, dar acestea sunt crimele lor impotriva noastra si a natiei romane si parlamentari dorm si TAC.
Se minte cu nerusinare in stil masonic fascist ca regele Mihai a fost gonit de comunisti, nimic mai fals COMUNISMUL ESTE O CONSTRUCTIE IN INTREGIME MASONICA FASCISTA si Regele Mihai stia acest lucru si este membru B`NAI B`RITH de zeci de ani si mai stia ca nu mai este loc si pentru el in aceasta societate comunista, iar in perioada cand a fost la nunta regienei Elisabeta a negociat ABDICAREA SA si a cerut peste 200 de tone de aur, dar a primit numai 191 de tone de aur din BNR de la Churchill si Stalin si dupa 1989 a venit cu PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA, arme jidanesti spurcate, arme masonice si fasciste cu care se vinde Romania si se extermina natiunea romana.
Regele Mihai a revenit si cu Tokes si Ungaria si FMI si cu manageri straini, vezi TAROM si pe care ii platim cu zeci si sute de mii de euro lunar si pentru romani nu sunt locuri de munca si trebuie sa ajunga someri, adica ZOMBI AMERICANI pe strada, iar paralamentarii nostru STIU si TAC.
Biserica nu a sustinut si nu sutine natia romana si nici ROMANIA.
Ceausescu a fost impuscat in ziua de CRACIUN pentru ca romani sa se supuna biserici, iar biserica sustine toate jafurile si crimele din Romania si executa ordine masonice fasciste internationale.
Ati vazut cumva la vreo BISERICA ca se vorbeste despre jaful si GENOCIDUL din Romania?
NU si nici nu o sa vedeti, dar cine a fost la Biserica Duminica a vazut cum popii ne invita sa ne rugam pentru ISRAEL, cel mai terorist si criminal stat de pe fata Terrei si mai mult, ne invita sa pupam mortii-moaste sa ne dea mortii-moastele ce ne fura biserica si toata clasa politica si ne spune sa ne rugam si pentru sanatatea tortionarilor nostri, adica pentru UDREA KILLER sau PULA WASS KILLER ori RALUCA TURCANU KILLER, dar si pentru alti politicieni in frunte cu POANTA, ANTONESCU, VOICULESCU, Basescu si culmea BISERICILE sunt finantate de toate guvernele din Romania dupa 1989 si toti spun in frunte cu BISERICA ca nu au bani pentru romani, pentru sanatate si invatamant si scoli si spitale si medicamente si salarii si pensii.
Mai trebuie sa amintesc oare, ca in MANASTIRILE din Romania se racoleaza tineri pentru a deveni MASONI si chiar se fac initieri in taina MASONERIEI, iar Biserica TACE, incep si eu sa TAC.
Cine nu crede sa priveasca la jurnalistul MASON GEORGE RONCEA si cum si unde a devenit mason.
Nu cred ca mai trebuie sa va plictisesc cu ascultarea telefoanelor sau inregistrarea mail-urilor si spargerea conturilor pe NET, toate sunt executate la ordin extern si eu sunt vizat si nu ma sperie asta, ma sperie ca romani dorm si TAC.
Cat priveste NATO este armata elitei masonice fasciste internationale sustinuta financiar de Romania cu 360 de milioane de euro anual.
SUMMIT-ul reprezinta visele si dorintele acestei elite mondiale, ce viseaza ei ziua si noaptea presedinti de state din G cu sau fara numar, le pun in aplicare.
M-UE este tot o factura a lor, pentru a faramita Europa si pentru a o jefui si controla si pentru a finanta statul ISRAEL care nu este membru M-UE si Romania se imprumuta la FMI si Banca mondiala si finanteaza M-UE anual cu peste 10 miliarde de euro, din aceasta btaxa impusa Romaniei vin bani nerambursabili, dar inainte de toate din taxele si impozitele impuse romanilor se platesc acesti bani nerambursabili, asa zisi de la M-UE si pe urma M-UE daca doreste da bani inapoi Romaniei sau NU.
Vad zilnic jurnalisti, analisti, politicieni, academicieni si istorici care ne fac prosti pe fata si ne jignesc si ne ataca casa si familia si ataca chiar si Romania toata si de pe toate posturile TV si ne invata ce bine traim noi fara serviciu si fara salariu si fara spitale si scoli si fara familie si fara copii si fara mancare si cu toti sustin propaganda masonica fascista criminala si terorista pentru distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane si cu toti TAC si nu vorbesc nimic de HOLOCAUSTUL din Romania.
Multi nu au inteles realiatatea din Romania si vanzarea Romaniei si povestea cu Rosia Montana sau cu extragerea gazelor de sist, Basescu si Poanta si Antonescu daca nu executa ordinele elitei masonice fasciste internationale o iau pe drumul lui Ceausescu si de aceea lupta acestia cu atata truda pentru exterminarea noastra si salvarea lor.
De ceva timp, am sustinut Siria si am fost si sunt alaturi de poporul Siria, pentru ca ce se intampla in Siria din 2011 s-a in tamplat in Romania in 1989.
Faptele sunt identice, cetateni sirieni impuscati in gat si cap pe strazi si in piete de puscasi marini sau agenti straini CIA, MOSSAD sau M16, mercenari si teroristi si acum se poate vedea pe fata ca GUVERNUL SUA finateaza gruparile teroriste internationale si le pune la dispozitie si corturi cu sigla DEPARTAMENTULUI DE STAT AL SUA si alti si sunt peste 150 000 de sirieni ucisi si pentru ce?
Pentru ca elita masonica fascista internationala sa ajunga la putere in Siria, asa cum sunt la putere in Romania de 24 de ani si mai mult, din Siria sa-si extinda expansiunea sa atace Iranul, asa cum au facut in Romania in 1999, dupa ce au ajuns la putere in Romania, prin guvernul CDR 1996-2000:PNL-Petre Roman ministru de externe-PNTCD-PD-Basescu ministrul transporturilor, vezi FNI-Gelsor-Vantu si Tigaretele I si II, guvern care a sustinut ca NATO si elita masonica fascista internationala sa atace militar Iugoslavia pentru destramarea Iugoslaviei si infiintarea statului iredentistilor albanezi KOSOVO, asa cum vor sa faca si in Romania sa destrame Romania si sa infiinteze Republica Transilvania.
Multi ma stiu si ma cunosc si mai stiu un lucru, am forta si puterea sa schimb in cateva minute soarta si fata Romaniei, dar nu se mai merita sa fac acest lucru:
“Fiecare cum isi asterne asa doarme.“
Aici se sfarsete lupta mea:
DUMNEAEU SA APERE ROMANIA SI NATIA ROMANA!
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Nicolschi tortionarul securist si comunist si Regele Mihai tortionarul natiei

ATENTIE!
Romania are un presedinte securist si comunist, Traian Basescu si despre ce vorbim?
JOS COMUNISTI!
FARA COMUNISTI!
base
Si, cine guita ca porcii in Piata Universitatii de 24 de ani?
Kominternisti evrei agenti NKVD-KGB si copii lor, cei care impreuna cu regele Mihai au implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada MONARHISTA 1944-1947.
tortionarii
GDS si ICR si alte zeci de mii de asemenea plosnitarii conduse de acesti criminali ai natiei romane in frunte cu Nicolschi, Brucan unchiul lui Adrian Severin, Leonte Tismaneanu tatal lui Vladimir Tismaneanu, Gisela Wass matusa lui Pula Wass-PDL, Ana Pauker bunica lui Traian Razvan Ungureanu-PDL, Dionis Patapievici tatal lui Horia Patapievici-Forta Civica, Neulander Walter Roman tatal lui Petre Roman FSN, PD, PNL si USL, adica ciomagarul de la MINERIADA din 13-15 iunie 1990, care impreuna cu Ion Iliescu a ucis si arestat numerosi membri PNL si PNTCD care solicitau aducerea Regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru si alti.
GDS Imagine
ATENTIE!
Nicolschi, Brucan unchiul lui Adrian Severin, Leonte Tismaneanu tatal lui Vladimir Tismaneanu, Gisela Wass matusa lui Pula Wass, Ana Pauker bunica lui Traian Razvan Ungureanu, Dionis Patapievici tatal lui Horia Patapievici, Neulander Walter Roman tatal lui Petre Roman si alti, au venit in Romania facand parte din unitatea militara sovietica: Divizia Tudor Vladimirescu.
Tatal lui Petre Roman, Neulander Walter Roman are o vorba de duh dupa ce intra cu Divizia Tudor Vladimirescu in Bucuresti pe 12 septembrie 1944:
“Dupa noi, tot noi.“
Asa, se repeta istoria din 1944, dupa parintii lor veniti la putere cu ajutorul Regelui Mihai in 1944, au venit copii lor in 1989, sprijiniti de regele Mihai din exil, guitand la radio la Europa libera :
JOS COMUNISMUL!,
fiind si semnatarul Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria in care se cerea atacarea Romaniei, destramarea-regionalizarea romaniei pe criterii etnice si infiintarea Republicii Transilvania.
GDS Imagine mihai as d
Regele Mihai a semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria la 4 iulie 1989, la resedinta sa de langa Geneva si care a spus:
“Odata repus pe tron, o sa domnesc peste o Românie fara Transilvania, acesta este preţul reanscaunarii mele.“
ungaria
Toate guvernele masonice fasciste dupa 1989 guita precum porcii:
NU AVEM BANII pentru sanatate si invatamant, pentru scoli si spitale si medicamente, dar NU AVEM BANII nici pentru salarii si pensii si acestea trebuiesc reduse pornind de la guvernul Boc-Basescu PDL, Tokes-UDMR si Oprea-UNPR si terminand cu guvernul Poanta-PSD, Antonescu-PNL, Oprea-UNPR sau aripa infractionala PSD, obligati de Basescu sa fuga din PSD si Daniel-Voiculescu-PC, adica USL, dar AVEM BANI pentru asociatii si fundatii si ONG-uri si IMM-uri si agricultura privata-particulara care constituie prima structura evazionista a Romaniei si pentru studii gratuite pentru cetateni straini si pentru jurnalisti, scriitori si sportivi straini, iar marile corporatii media ANTENA 3, PRO TV, PRIMA TV si altele, sunt scutite de taxe si impozite, constituind propaganda masonica fascista a clase politice instaurata dupa 1989 si mai mult, au bani pentru promovarea primului TORTIONAR al natiei romane, Regele Mihai ii fabrica Piatete si monumente in Romania.
Toata media doreste capul evreului tortionar kominternist agent NKVD-KGB Nicolschi sau Nicolski, dar cine l-a adus la putere, dar si PCR-ul?
Regele kakat tortionar MIHAI, print german de Hohenzollern.

O sa va intrabati de ce are doua nume: Nicolschi si Nicolski, intrucat COMUNISMUL este o constructie in intregime MASONICA, lucru scos in evidenta prin insemne si propaganda si toti evreii kominternisti-comunisti au inceput sa foloseasca doua nume, cel real si mai ales cel fals atunci cand au devenit kominternisti-comunisti agenti NKVD-KGB.
Regele kakat tortionar Mihai este cel care a adus kominetrnisti evrei agenti NKVD-KGB la putere in Romania si cu care a implementat COMUNISMUL si a deportat milioane de evrei, tigani si civili si militari romani in Siberia Bolsevica.
Cine l-a ajutat pe regele Mihai sa paraseasca Romania?
Inspectorul de securitate NKVD-KGB Nicolski, adus de regele Mihai la putere si in institutiile statului roman si cu care a atacat si vanat cetateni romani care se impotriveau deportarilor sau implementarii COMUNISMULUI in Romania.
Multi politicieni, jurnalisti si analisti pulitici refuza sa vorbeasca despre  perioada MONARHISTA 1944-1947 silovitura de stat de la 23 august 1944 si de faptul ca regele Mihai dupa arestarea guvernului roman condus de maresalul Antonescu a mintit la radio ca casa regala germana Hohenzollern condusa de regele Mihai a semnat armistitiu cu Moscova si militari romani au fugit din trsnsee si au aruncat armele si s-au predat armatei sovitice eliberatoare care i-au luat prizonieri si i-au dus in Siberia.
Priviti ce spune armata germana:
regele mihai tradator de neam si tara
Câteva zile mai târziu, la 3 ianuarie 1948, la Sinaia, de-acum fostul rege se pregăteşte de un exil ale cărui dimensiuni nu se pot intui.
Cităm din „Raportul asupra plecării fostului Rege Mihai”:
„La ora 19, a sosit de la Bucureşti garnitura specială cu care pleca Mihai din ţară. Paza trenului era asigurată de circa 25 agenţi de siguranţă sub conducerea Insp. Nicolski şi comisar şef Vendel şi de ostaşi şi ofiţeri din Divizia Tudor Vladimirescu. Fiecare uşă a vagonului era păzită de un agent şi un soldat cu armă automată. (…) Între timp în vagonul bucătăriei au fost încărcate un butoi cu brânză, saci cu cartofi, lăzi cu zahăr şi pachete de alimente. La ora 19.45 s-a dat dispoziţii ca Leonard Kirschen şi ziariştii americani să fie poftiţi să se suie în maşină şi să plece din preajma gării, ceea ce au şi făcut. La ora 20.15 au sosit la gară Mihai cu mama sa şi Jaques Vergotti. Mihai şi Elena au trecut prin salonul gării şi fără a sta de vorbă cu nimeni au suit repede în vagon. (…) La ora 20.30 trenul special cu fostul rege Mihai şi suita au părăsit gara Sinaia, cu direcţia Lausanne – Elveţia”.
De ce era pazita fiecare usa a vagoanelor?
Pentru ca nu trebuia sa se stie ca in aceasta garnitura de tren sunt peste 191 de tone de aur, pentru ca trenul sa nu fie atacat de grupuri criminale, despagubire oferita de Churchill si Stalin pentru servicile aduse aliatilor si pentru proprietatile abandonate in Romania.
Priviti ce spune presa sovietica la aceea data:
mihai as 12
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca guvernul Antonescu a fost arestat si sechestrat si tinut intr-un beci al kominternistilor NKVD-KGB Emil Bodnarasi si Lucretiu Patrascanu, fara apa mancare si lumina si la data de 12 septembrie au fost predati Divizia Tudor Vladimirescu, asa au ajuns la Moscova si Stalin ia trimis inapoi si a spus:
“Antonescu reprezinta Romania, voi pe nimeni.“
Guvernul Romaniei condus de maresalul Antonescu a fost condamnat la moarte prin impuscare, prin decret emis de regele Mihai pentru a salva tornul si coroana si nu Romania si Basarabia pe care le cedase neconditionat ALIATILOR dupa 23 august 1944, respectiv Rusiei, Marea Britanie
si SUA.
Posted in Uncategorized | 1 Comment

Traian Basescu vanzator de neam si tara

siria tokesDepartamentul de stat American, prin cablograma trimisa de la Washington in data de 16 iunie 2009 si semnata de Secretarul de stat American Hillary Clinton solicta tuturor membrilor personalului Ambasadei SUA din Bucuresti inclusiv angajati (LES- angajati locali) colectarea de date si informatii cu privire la vulnerabilitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri din Romania, a celor in devenire, precum si a consiliierilor lor.
In acest ordin emis de Departamentul de stat American se cer informatii biometrice si date confidentiale privind afacerile personale, orientarile sexuale si despre viata privata despre toate persoanele cu functii importante in Statul Roman, dar si din orice alte domenii de interes general, avand drept scop final influentarea deciziilor politice, economice si militare in favoarea si sustinerea intereselor americane atat in tara noastra cat si cele zonale balcano-europene.
Astfel, demnitari români sînt înregistraţi fără a fi informaţi, iar toate informaţiile obţinute de Ambasada SUA de la angajati romani din aceasta ambasada sunt trimise atît la Washington, cît şi preşedintelui României pentru confirmarea datelor culese si consilierii prezidenţiali incep sa faca audienta la reşedinţa ambasadorului SUA la Bucureşti, sub diferite pretexte puerile.
Asa isi incepe activitatea de informator pentru America Dl. Traian Basescu care devine informatorul special al Ambasadei SUA din Romania.
Pentru ce este nevoie ca Traian Basescu sa confirme informatiile culese de salariati romani ai Ambasadei SUA la Bucuresti sau de CIA, cand toate aceste informatii le poate solcita Ambasada SUA direct lui Traian Basescu care controleaza toata justitia, serviciile secrete si are acces nelimitat la arhivele statului roman si la toate institutiile statului roman. fiind si seful CSAT-ului
usaÎn perioada mandatului ambasadorului Mark Henry Gitenstein, au existat schimburi de mesaje codate, înţelegeri tainice, turnătorii, aranjamente şi întîlniri în regim conspirativ dintre reprezentantul oficial al statului american în România, oameni politici actuali şi chiar membri ai familiei prezidenţiale şi diverşi consilieri prezidenţiali Fota, Catalin Avramescu, care ulterior a fost promovat la MAE cel care sustine AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie, hotare si stema, dar si alti consilieri prezidentiali, iar consilieri care nu vroiau sa fie postasi sau servitori lui Basescu au fost demisi.
Au urmat şi cereri speciale, venite din partea ambasadorilor SUA, despre viaţa personală a unor oameni politici, ziarişti, scriitori, sportivi, artisti, presedinti de sindicate, militari şi demnitari de rang înalt ai Statului Român, informatii pe care Traian Basescu le-a onorat si le onoreaza cu sarg si devotament, dar si Dl.traianBasescu a solicitat sprijinul pentru aducerea lui Hayssam in Romania, sprijin care a venit din partea MOSSAD-ului care controleaza CIA.
Cine nu crede sa priveasca participarea Mossad-ului l-a demiterea presedintelui SUA Clinton. Mossad a facut toate inregistrarile de la Casa Alba si le-a dat mass mediei pentru alungarea lui Clinton de la putere si unde era CIA?
CIA era si este in subordinea Mossad-ului.
Mossad-ul l-a capturat pe Hayssam si l-a predat servicilor secrete romane, asa a ajuns Hayssam in Romania, urmeaza Gregorian Bivolaru si Mossad-ul are mana libera si in acest caz.
Aducerea lui Gregorian Bivolaru in Romania cu sprijinul Mossad-ului se va face in mod special pentru imagine politica, pentru a arata cum Dl. Traian Basescu infractorul din dosarul penal Flota lupta cu coruptia si infractorii, dar Dl. TraianBasescu nu spune nimic de interventiile brutale ale ambasadorilor SUA si ale Marii Britanii si Olandei si altele in treburile interne ale statului roman, mai ales prin organizarea de mitinguri anuale pentru a sustine homosexualitatea in Romania si schimbarea de sex in Romania pe banii romanilor, dar pardon, nu sunt bani pentru scoli si spitale si nu este nici corupere de minori, fapte penale ale ambasadorilor straini in Romania care sunt privite cu ingaduita de Dl. Traian Basescu, dar si de intreaga clasa politica FASCISTA care una guita in capania electorala si alta fac cand ajung la putere.
De asemenea, se poate mentiona influenta Ambasadorilor SUA in decizii juridice sau politice in Romania, vezi cazurile Voicu, Nastase, Gregorian Bivolaru si alti si inchiderea dosarelor de coruptie si jaf national ori genocid din Romania, se pot vedea in acest caz dosarele Revolutiei, Mineriadei, Flota, Bancorex, Apartamentul si altele, ori sustinerea pe fata a lui Traian Basescu sau redeschid dosare deja judecate si solutionate cu ajutorul comsiei juridice prezidentiale pentru a schimba solutiile initiale care nu sunt pe placul americanilor, vezi cazul Nastase sau Gregorian Bivolaru.
Un fost angajat romnan al Ambasadei SUA la Bucurersti declara:
“Plata pentru informatii nu se facea la vedere, dar puteti vedea ca majoritatea functionarilor publici din aparatul de stat din Romania, care reprezinta un vector de interes pentru SUA, sunt platiti prin diplome si calificari facute in institutii americane.
Cel mai adesea, am vazut sume mari de bani, in dolari, transportate afara din Romania de ambasadorii SUA, dar nu prin valize diplomatice. Aceste sume de bani erau ascunse printre lucruri si bagajele personale, care nu sunt controlate de autoritatile statului roman, din motive de imunitate diplomatica. Va pot spune doar ca “banii” proveneau din nordul tarii si ajungeau undeva sus, la Washington DC. [...] Am asistat la discutii private, in cadru securizat, unde erau sugerate persoanele care urmau sa fie desemnate si, mai apoi, validate de Parlament ca sefi de servicii secrete in Romania, avand girul partenerului american, altfel nu se putea”
· “Am vazut elite ale societatii civile din Romania care produceau dovezi asimilate serviciilor speciale, care aveau drept scop murdarirea imaginii unui candidat la scaunul de presedinte al Romaniei. Am vazut consultanti politici platiti de partide aflate in competitie, care isi dadeau mana si tradau, cu girul ambasadorului S.U.A. la Bucuresti. Am vazut biletele “uitate din greseala” la un breakfast de reprezentanti ai serviciilor secrete interne, dupa discutii cu ambasadorul S.U.A. la Bucuresti, care ajung, intamplator, la seful partidului din opozitie. Am auzit discutii in care oficialilor americanilor le parea rau ca au sustinut alegerea Procurorului General al Romaniei si ca alegerea acestuia nu a dat roade. Oficialii americani, in discutiile private, au cochetat cu idea ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi fost domnul Crin Antonescu, dar a fost pacat ca acesta nu era sustinut de un partid mare, la aceea data”
ungaria ”Oficialii americani au reiterat mereu ideea ca cel mai bun prim-ministru al Romaniei, dupa Dl. Adrian Nastase, a fost Dl. Tariceanu care, practic, a dat tot ceea ce America a cerut respectiv infintarea Republici Transilvania fapt pentru care Dl. Tariceanu a emis stema Ungariei Mari pentru judetele Harghita si Covasna, dar care a facut o gafa de proportii in razboiul cu presedintele Traian Basescu, cerand, impreuna cu Dl. Melescanu si cu Dl. Vosganian, in mod nejustificat in viziunea americana, aducerea acasa a trupelor din Irak. Practic, din acel moment, cei trei au devenit automat pro-rusi si l-au reinventat pe domnul Traian Basescu. Acesta, desi cazuse in dizgratia SUA, a revenit, astfel, surprinzator, ca aliat”
Ce putem spune despre acesti 23 de ani de jaf si crima?
Mai putem vorbi despre DEMOCRATIE cand avem FASCISM pe paine si mici electorali si jaf national?
Ce putem spune despre acesti 23 de ani de jaf si crima?
Am avut si avem o clasa politica si politicieni tradatori de neam si tara si noi ii platim si ii votam sa ne apere interesele si ale Romaniei si ei cum ajung la ciolan apara interesele strainilor in Romania si ma intreb daca mai este cazul sa vorbim si despre EUROPARLAMENTARII ROMANIEI de la M-UE care sustin interesele Ungariei si ale lui Tokes in Romania si mai mult, l-au ales ca reprezentant al Romaniei la M-UE pe Tokes ori il sustin pe cel mai important TORTIONAR al Romaniei, regele Mihai, vezi cazul Manescu actualul ministru al transporturilor, membru PNL, care are in biroul de europarlamentar drapelul Casei Regale si imagini cu membri Casei regale si nu drapelul Romaniei deja ciuruit si gaurit, si amandoi il sustin pe Tokes si mai mult, regel Mihai a semnat si Delaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romanie si destramarea Romaniei si exterminarea natiei romane.
E o vorba din popor: Nu aduce anul, ce poate aduce clipa.
Mamaliga e inca in cuptor, poate romani s-au saturat de mici si chifle si probabil doresc o MAMALIGA romaneasca fierbinte.
tomac 2Romani nu trebuie sa se lase pacaliti de mercenari si fascisti politici care isi schimba culoarea si sigla, asa cum isi schimba cacatul culoarea si mirosul. cine nu crede sa priveasca Miscarea populara sau Forta civica sunt doua partide intr-unul singur: PDL, adica alcatuite din PDL-isti cei care ne reduceau salariile si pensiile si banii ii dadeau la firmele private ale membrilor PDL, iar cine nu crede sa priveasca membri acestor plosnitarii FASCISTE politice care doresc RESTRUCTURAREA Romaniei, dar dupa ce au vandut si vand inca Romania, prin renumita cacelama jidaneasca spurcata: PRIVATIZAREA, respectiv: Mihai Razvan Ungureanu,  Eugen Tomac un ucrainian adus la studii gratuite si votat la Chisinau sa ajunga parlamentar in ParlamentulRomaniei, cel care negocia cumpararea de avioane F 16 si instalarea de scut antiracheta american in numele cetatenilor romani, Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, care in 2009 a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi a ajuns ministru de externe si alti cacati PDL-isti fascisti criminali.
Solutia e simpla:
Proteste la Basescu la usa sa plece infractorul si scoase in afara legii toate partidele FASCISTE care au fost la putere in acesti 23 de ani de jaf si crima.
Posted in Uncategorized | 3 Comments

NATO-Romania 1989, tinta finala Iugoslavia si NATO-Syria 2011, tinta finala Iranul

SyriaNumerosi romania nu isi mai aduc aminte de evenimentele din decembrie 1989, dar le amintesc, romani au iesit in strada sa-l sustina pe Tokes si de 23 de ani Toes ataca Romania si lupta pentru destramarea Romaniei si exterminarea natiei romane.
America si Israel si tot occidentul ataca Romania in decembrie 1989 pentru ca sa numeasca MARIONETE la putere in Romania, respectiv Petre Roman-PNL si Ion Iliescu-PSD, azi aliati in USL, acestia sunt ciomagarii de la MINERIADA, fiind o incercare de lovitura de stat organizata de America si Israel si tot occidentul cu sprijinul PNL-ului si PNTCD-ului, dar si al kominternistilor NKVD si copiilor lor semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, pentru destramarea Romaniei pe criterii etnice.
tortionariiAceasta declaratie a fost semnata si de regele Tortionar Mihai sprijinit de PNL pentru a veni la putere in Romania si aceasta MINERIADA din 1990 a avut ca scop aducerea regelui Tortionar Mihai la putere in Romania si Ion Ratiu premier, dar Iliescu si Petre Roman si FSN-ul au fost mai tari, acestia erau membri PCR, iar regele Mihai nu a fost membru PCR, ci numai a implementat COMUNISMUL IN ROMANIA in perioada monarhista 1944-1947 si toata clasa politica si academicieni romani si istorici si jurnalisti romani rewfuza sa vorbeasca despre aceasta perioada neagra pentru Romania in care au murit milioane de romani pentru ca se opuneau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Stalinista.
Atacarea Romaniei in 1989 a avut ca scop distrugerea industriei si economiei romanesti care au scos Romania din ghiarele lui Soros si a FMI-ului si aducerea la putere a unior marionete politice care sa sprijine actiunile militare si imperialiste si teroriste americane si israeliene in Romania si pe Terra.
De asemenea, trebuie amintita perioada din 1999 in care America si Israel si tot occidentul au decis sa atace Iugoslavia si au fost sprijiniti de Petre Roman-PD si Ion Iliescu-PDSR si  CDR = PNTCD si PNL- EMIL CONSTANTINESCU, iar din 2011 America si Israel si tot occidentul au decis sa repete ACTIUNEA sa atace Syria sa numeasca marionete in Syria pentru ca Ulterior sa atace Iranul, asa spun colegi mei care sunt foarte bine informati si stiu ce spun si faptele sunt identice cu cele din Syria, la fel ca in Romania in decembrie 1989 si dupa aceasta data.
Mai mult, America si Israel si tot occidentul au inceput si atacarea Bahrain-ului si tot prin revolte de strada, asa ataca America si Israel si tot occidentul cu revolte de strada, asa ajung la putere pe orice loc de pe Terra sprijinid gruparile teroriste si in urma lor vin militari NATO si agenti CIA, MOSSAD si M15 si alti imbracati in civili care impusca civili si militari din tarile tinta, vezi Ingerul Iranian.
Multi romani poate au uitat crimele maghiarilor in Romania in decemnbrie 1989, militari romani ucisi si carora le-au fost scosi ochii sau i-au incendiat in propriile case impreuna cu toata familia, dar sunt permise aceste atrocitati si crime pentru ca sunt actiuni sustinute de America si Israel si tot occidentul, iar azi daca privim Syria vedem cum Multi romani poate au uitat crimele maghiarilor in Romania in decemnbrie 1989, militari romani ucisi si carora le-au fost scosi ochii sau i-au incendiat in propriile case impreuna cu toata familia, dar sunt permise aceste atrocitati si crime pentru ca sunt actiuni sustinute de America si Israel si tot occidentul au ucis peste 200 000 de sirieni si toti guita ca lupta pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI.
Multi romani au uitat de romani care au fost impuscati si in gat si cap de pe cladirile inalte din Piata Universitatii de militari NATO si agenti MOSSADS si CIA si M15 si alti, imbracati in civili in perioada 21 decembrie 1989, lucru recunoscut de Victor Atanasie Stanculescu pentru ca Soros si FMI-ul sa ajunga la putere sa jefuiasca Romania si Rosia Montana si resursele naturale din Marea Neagra si sa extraga gaze de sist din Romania, lucruri care se intampla deja in Romania si se vad zilnic binefacerile imperialiste americane israeliene in Romania si pe Terra.
steaua lui DavidCine nu crede sa priveasca Steaua lui David simbolul Israelului in Romania in pasajul din Piata Universitatii si care arata ca Romania e cotropita si controlata de Israel si al saselea colt de jos il ocupa MONEDA EURO, banii cu care israelieni controleaza Europa si cel mai interesant este faptul ca Israel nu e membru UE, dar este finatat de UE pentru aceasta a fost inventat UE ca sa sprijine evreii din intreaga lume si nu cetatenii europei, dar si pentru a jefui si controla intreaga Europa, constituind o alta institutie judaneasca pe Terra, asa cum este si ONU sau NATO si altele.
Multi romani poate au uitat de Medici Fara Frontiere (DWB) sau LIGA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI a renumitei doamne Combes fiica lui Doinea Cornea care sustinea Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si destramarea Romaniei pe criterii etnice impreuna cu Vladimir Tismaneanu si regele Mihai sau corturile instalate de Israel si Crucea Rosie Internationala(agenti MOSSADin spatele frontului si in teritoriu inamic) la MINERIADA din 1990 pentru aducerea regelui Tortionar Mihai la putere in Romania, toate fiind cacealmale jidanesti spurcate si criminale pemntru a cotropi tari si jefui natiuni intregi in lupta lor pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI.
Mai mult, PUTIN s-a lamurit cu ONG-urile care sunt agentii de spionaj straine si propaganda israeliana in Rusia si acesta a bagat nla puscarie multi proprietari de ONG-uri si a inchis si desfiintat multe ONG-uri, dar in Romania Daniela Sarbu si Poana si PSD sustin ONG-urile si refuza sa finanteze CFR Marfa si Posta Romana, dar finateaza scriitori, jurnalisti si sportivi straini si ONG-uri particulare romanesti si straine care sunt agenti de spionaj straine in Romania si propaganda israeliana in Romania.
Cine nu crede sa priveasca:
Cum ONG-urile sprijini Agenda SUA-NATO-Israel militară în Siria sub un mandat umanitar fals
http://www.davidicke.com/headlines/how-ngos-support-us-nato-israel-military-agenda-in-syria-under-a-fake-humanitarian-mandate/
DE DAVID ICKE
Posted in:Război și teroare
Tagged:armelor chimiceMedicii fără frontiereAjutorul umanitarONG-uriSiria
“În lupta continuă să furie în întreaga Sirie, Medici Fara Frontiere (DWB) este acum de asteptare pentru” acces mai mare pentru ajutorul umanitar la sirieni care suferă în războiul civil din țara lor “, și îndeamnă comunitatea internațională pentru a arăta cât de mult urgență în ceea ce privește ajutorul umanitar, a făcut-o la armele chimice guvernului sirian.
Desigur, trebuie remarcat imediat că conflictul din Siria nu este atât de mult un război civil, ci o invazie de forțe străine puse împreună de peste tot în lume și finanțat de puterile anglo-americane. Mai mult decât atât, ar trebui să fie, de asemenea, subliniat faptul că, în timpul isteria internațional asupra armelor chimice stocurilor de Siria, nu a existat nici măcar o fărâmă de dovezi care sugereaza ca guvernul sirian a folosit arme chimice impotriva civililor sau chiar față de echipele de decese de funcționare agresiv și provocând teroare asupra poporului sirian. “
Dacă aveți un raport privind Siria de către mass-media scrise și audiovizuale, în special în Franța, nu va reuși să rețineți că toate informațiile cu privire la situația provin “Observatorul sirian pentru Drepturile Omului” (OSDH) sau mai pe scurt “ONG-uri”, care este la fel, ONG-ul în cauză este întotdeauna Observatorul sirian pentru drepturile omului.
Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, acesta este un nume care sună bine pentru urechile occidentale unde a devenit sursă de una sau informații privilegiate. Ea nu are nimic de-a face cu Liga Internațională respectabil pentru Drepturile Omului. Aceasta este de fapt o ramura a Fratiei Musulmane și este condus de militantii islamici, dintre care unele au fost condamnate anterior de activism violente, mai ales fondatorul și primul președinte, domnul Haytham Al-Maleh. OSDH este instalat la sfârșitul anilor ’80, în Londra, sub conducerea binevoitoare a serviciilor anglo-saxone și funcționează aproape în întregime pe fonduri de saudiți și Qataris acum.