Secrete.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Romani care au credite ajung la puscarie

http://raportatacarearomanieideonu.files.wordpress.com/2014/01/murariu.jpg?w=326  Multi cetateni romani nu stiu ca in Romania se construiesc patru puscari pentru datornici bancari, puscarii care se construiesc pe banii nostri si apoi vor fi facute cadou unor evrei sau jidani spurcati care sa ne ucida, acesta e planul elitei masonice fasciste din America si in mod special al Departamentului de stat al SUA.
Numerosi romani au facut credite la banci si numeroase si merg pe principiul ca nu au ce sa-mi ia sau nu am serviciu si nu am de unde plati si nu au ce sa-mi faca ori peste 5 ani sunt scos din datele bancii.
Da, romani sunt scosi din datele bancilor, dar figureaza ca datornici la niste firme particulare care au achizitionat de la anumite banci pe bani putini, aceste datorii imense pentru a fi beneficiari pe bani nemunciti.
In acest caz, romani sunt in eroare si nu au inteles ca acele credite facute foarte usor numai cu CI s-au inselat ori mai bine zis, au fost inselati si mai mult, numerosi functionari din banci au participat la jefuirea cetatenilor romani cu buna stiinta si cand e cu buna stiinta, nu e gafa sau neglijenta, asa cum spun anchetatori penali ori persoane neindentificate, e hotie.
Totul a fost organizat de banci fara stirea si acordul cetatenilor romani pentru ca acestia sa fie vanati si arestati sau jefuiti ori sa-i bage in puscarie si acolo sa fie ucisi cu mancare si alimente otravite, acesta fiind planul final al elitei masonice fasciste internationale sau reducerea numarului de locuitori pe Terra.
Multi o sa zica: Bati campii omule, nimic nu este adevarat.
Eu vorbesc din surse sigure si dau si nume si persoane care confirma aceste fapte si lucruri si am si documente in acest sens.
murariu 2Sa incepem cu clan mafiot Murariu Dan, Murariu Adriana (acum se numeste Stan Adriana, fiind sora lui Stan Gabriela patroana la Sfera Com serv srl, alta firma fantoma, str. Moldovei nr.70, sector 1, Bucuresti) si fiul lor Murariu Andrei campion national de sah care este protejat de Guvernatorul Bancii nationale Mugur Isarescu care le comunica cand scade valuta sa cumpere valuta sau cand creste valuta sa vanda valuta ori le-au comunicat sa nu mai plateasca ratele la imobilele cumparate prin credite bancare, intrucat acestea vor fi scoase la licitatie si bancile le vor vinde la un pret sub 50-30% din valoarea lor si le pot cumpara prin persoane apropiate si cunoscuti, lucru care s-a si intamplat.
isarescu nouIn acest sens arat ca terenul din Aleea Dreptatii nr. 10 cuparat cu peste 90 000 de euro a fost vandut de banca cu 42 000 de euro sau apartamentul cumparat de Murariu Andrei, fiul lui Murariu Dan si al lui Murariu Adriana care a fost achizitionat in str. Alecu Russo nr. 14, sector 2, prin credit bancar de la BRD cu sprijinul directoarei Narcisa Patrascu, sucursala Calderon, la suma de 86 497 euro s-a vandut cu 30 000 de euro.
Murariu Adriana a organizat conferinte pentru Ion Iliescu, Razvan Teodorescu si alti, personaj care face parte din masonerie, Clubul de la Roma ca si Alexandru Mironov si Mugur Isarescu
Mugur Israecu a informat clanul Murariu ca toate creditele bancare care au fost facute in Romania de cetatenii romani si straini au fost asigurate de BNR si statul roman a achitat de la BNR toate creditele neperformante, lucru recunoscut de Serbanescu Valeriu de la Piraeus Bank care ulterior a infiintat Societatea Civila profesionala de executori judecatoresti pentru a recupera datoriile bancare si atunci unde intra banii recuperati de Serbanescu Valeriu, fost executor bancar in Piraeus Bank, daca statul roman a achitat aceste datorii?
Trebuie facuta precizarea ca acest Serbanescu Valeriu cunoaste faptul ca directoarea bancii Piraeus bank, sucursala Durmul Taberei Madalina Tanase a emis ordine de plata de sute de mii de euro pentru clanul MURARIU cu semnaturi false si mai mult, aceasta a fost asistata de alti functionari bancari Gabriela Marza, str. Garii de nord nr. 6-8, et 2, ap 14, sector 1, Bucuresti, Malea Alexandru Florin, Daniela Aura si Lazar Steliana care cu toti au semnat contracte si acte false pentru ca acest clan Murariu sa ridice sute de mii de euro din Piraeus Bank, fara stirea si acordul unor angajati, nu mai vorbim de contracte de munca si acte aditionale false.
Asa e Romania dupa 1990, infractorii sunt protejati de infractori din institutiile statului, mai ales de catre Circa 2 Politie si propurori de la DNA si Parchetul de pe langa Judecatoria sectorilui 1 Bucuresti.
Dupa cum se poate vedea prezint date si persoane si adresele lor si totusi politia si organele de ancheta ale parchetului Sector 1 si DNA-ul  nu le gasesc si nu le pot audia!
De asemenea, trebuie facuta precizarea ca directoarea Narcisa Patrascu de la BRD sucursala Calderon si Maria Stochiceanu dorectoare Banca Comerciala Carpatica erau si angajate in firmele si peste cateva mii de firme ale Clanului Murariu, iar fiica acesteia Silvia era secretarea lui Murariu Adriana.
Important de semnalat este faptul ca bani erau sustrasi din banci de Adriana Murariu si alti angajati din acest clan cu ajutorul contractelor online banking, contracte facute cu semnaturi false si fara stirera persoanelor de drept care acum sunt vinovate si fara nici o vina si cautate de executori bancari, datorita faptelor infractionale si penale ale clanului Murariu, iar clanul Murariu e protejat de institutiile statului roman.
Si mai mult, Mugur Isarescu a spus ca toate bancile straine din Romania sunt controlate de Departamentul TREZORERIEI al SUA, dar au si acces prin SWIFT la toate datele personale ale cetatenilor romani care figureaza in bancile straine.
Banca Comerciala Carpatica informeaza asupra faptului ca SWiFT (Society for World International Financial Transfer) poate furniza autoritatilor din SUA in mod special Departamentului trezoreriei al SUA (controlat de elita masonica fascista internationala). La solicitarea acestora, au aces la datele personale aferente tranzactiilor efectuate prin SWIFT, in scopul specific si limitat al prevenirii spalarii banilor si luptei impotriva finantarii actiunilor teroriste.
SiriaDar, culmea ipocriziei si minciunii ordinare jidanesti spurcate, in razboiul din Siria provocat de invadarea militara a Siriei de catre America si Israel s-a dovedit ca Departamentul de stat al SUA finanteaza terorismul si chiar le pune la dispozitie mercenarilor si teroristilor corturi cu sigla acestui departament al SUA-USAID.
Un alt personaj care spijina clanul Murariu si colaboreaza cu acest clan mafiot este Alexandru Mironov care le-a pus la dispozitie si apartamentul personal primit de la Iliescu, apartament situat in Calera Victoriei nr, 155. ap 55 etaj, 5 sector 1 Bucuresti, vezi firma Sfera Com serv srl care este si patronul Fundatiei Socrate impreuna cu Ursu Serban.
Infractorii si jefuitorii bancilor si Romaniei vand si distrug Romania si ne ucid fara mila si noi ce facem?
Acum va prezint si o mare supriza.
Adriana Murariu, Ursu Serban si Mironov Alexandru si-au facut si o asociatie “A doua sansa pentru toti“ sau “A second change for all.“ pentru a educa cetateni romani aflati in detentie. Nu ca este halucinant.
MURARIU
Si, o alta supriza pentru cei care inca mai sustin “BASARABIA PAMANT ROMANESC!“ le arat ca deja politia din R. Moldova si acei basarabeni care din 1990 sunt adusi la studii gratuite in Romania pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului roman la ordinul lui Iliescu si Mironov sunt jandarmi si politisiti si judecatori in Romania care vaneaza si ataca si aresteaza si le da amenzi romanilor care protesteaza si isi cer Romania inapoi, aceste cadre militare basarabene sustin si apara infractorii.
pliant_2_fata
Niste escroci se ocupa de educatia detinutilor romani si lucrul acesta il cunoaste si Traian Basescu si DNA si comisiile parlamentare juridice si abuzuri si acesti infracotri sunt inca liberi si institutiile statului asteapta sa se infiinteze aceste puscarii pentru a aresta cetatenii romani inselati de aceste persoane pentru exterminarea lor, iar acesti infractori notorii sunt protejati politic de USL: PSD si PNL si PC si UNPR si alti.
Clanul Murariu jefuieste si bani europeni nerambursabili prin firme fantoma sub protectia politiei din Romania si R. Moldova.
Acum priviti cine are grija de detinuti in Romania: Fundatia Socrate, Ursu Serban, Mironov Alexandru si Adriana Murariu si alti.
pliant_2_verso
Un mesaj pentru media care primeste bani de la Mugur Isarescu si BNR pentru al promova pe Mugur Isaraescu, fac precizarea ca acesti bani sunt manjiti de sange si este sangele natiunii noastre, cetatenii romani sunt ucisi zilnic fara mila si bani care sunt folositi si pentru distrugerea Romaniei.
Si, acum sa inteleaga prosti, dar realitatea e alta: IN ROMANIA SE CONSTRUIESC PUSCARII PENTRU DATORNICI BANCARI.
Pentru ca sunt prea multi puscariasi, se vor construi penitenciare modulare. http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2014/01/09/romani-care-au-credite-ajung-la-puscarie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.