Secrete.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Romani, nu vindeti pamantul strainilor!

Baiatul meu invata istorie. de acolo ii reiese ca de doua mii si ceva de ani, oamenii acestor paminturi si-au dat viata pentru ca pamintul sa ramina …copiilor…copiilor…copiilor lor, prin urmare, crede el, si copiilor , copiilor lui.
Cam complicat, pentru ca, in ultimii 20 de ani, cineva a venit cu ideea ca n-ar mai fi cazul sa ne mai dam viata pentru pamintul asta pentru simplul motiv ca o lege rezolva totul!
Ce nu au reusit altii in 2000 ani, au reusit unii in 20 ani : noi vindem pamintul tarii, …altii il stapinesc,cumparindu-l !
Culmea e ca de la noi se asteapta o reactie de …fericire! Boierii n-au disparut niciodata! Au evoluat, atita tot ! Le place atit de mult aceasta evolutie incit au dat un nume demersului lor : Globalizare ! Globalizarea este cel mai scurt drum spre sclavie ! Natura ne arata ce inseamna diversitate ; astia au tupeul sa ne spuna ca “nivelarea” e mai buna !
Eu am observat ca, de regula, nimeni nu se misca intr o directie daca nu are un interes in acea directie. Sa faci cadastru gratis tuturor parcelelor de teren din Romania,mie imi spune ca cineva, foarte probabil,are un interes. Cineva vrea, foarte probabil,sa cumpere pamint muuuult si …ii e mai simplu sa stie : unde, cu cine, cite Ha, ce fel de teren..etc.
Prin urmare s-a dat o lege prin care …toti taranii sint obligati sa si faca cadastru gratis!
M-a frapat un anunt pe net : ” investitor, cumpar padure minim 3000 Ha , max orice suprafata ” !!!
Viitorul romanilor ii mai intereseaza pe domnii care ne conduc? Sa vinzi pamintul tarii ..strainilor, este cel mai rusinos demers pe care un roman il poate face astazi, calcind in picioare astfel, in citiva ani, o istorie milenara .http://www.sfatulbatranilor.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.