Secrete.

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Se caută gaze de şist la 100 de kilometri de Bucureşti! Ultimele cutremure din Buzău au legătură cu fracturarea hidraulică de la Scutelnici? VIDEO

Ultimele cutremure înregistrate în Buzău dau de gândit atât specialiștilor cât și oamenilor simpli. Nu știm dacă au vreo legătură cu seismele, dar se pare că la Scutelnici, în județul Buzău, în mare secret, se fac prospecțiuni și forări penru viitoarele exploatări ale gazelor de șist.
Coelgii de la NewsBuzau.ro au decis să meargă să vadă dacă zvonurile legate de faptul că Prospecțiuni S.A. este în zona comunei Scutelnici, unde  întinde cabluri pe terenurile oamenilor, iar locuitorii din zonă se află în deplină necunoștință de cauza. De notat că această comună se află la 100 de kilomteri de Bucureşti, pe drumul ce duce către Buzău.
Ajunşi în zonă, aceştia au constatat că stâlpii de care erau suspendate cablurile care se întindeau pe câmpuri, sunt din 500 în 500 metri pe o distanță de câțiva km. În comuna Scutelnici s-au  întâlnit și cu o parte din prospecţioniştii angajați, care își parcaseră mașinile în față primăriei și savurau liniștiți cafea la un bar de peste drum. Un sătean a povestit că pe câmp există o sondă, la doar 250 m de casele din comună.
Conform sursei citate, oamenii habar nu au ce se întâmplă, ba mai mult, au fost mințiți cum că se strâng date pentru ridicarea de eoliene. Unii din ei au semnat și acorduri pe acest considerent, fiind și despăgubiți în prealabil.




http://activenews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.