Secrete.

sâmbătă, 8 februarie 2014

Cercetările biologice au scos la iveală lucruri absolut uimitoare despre corpul omenesc. De fapt, nişte oameni de ştiinţă, fără credinţă în Dumnezeu, au ajuns să descopere mai mult decât trebuia despre corpul omenesc. Acum, aceste cercetări şi descoperiri au fost combinate şi sunt sub protecţia departamentelor şi ministerelor guvernelor. Rezultatul este acela că în ultimii zece ani, o echipă de oameni de ştiinţă a fost alcătuită cu rolul de a integra aceste tehnologii în planul Noii Ordini Mondiale, acela de a controla uşor şi discret fiecare persoană din lume, în fiecare moment. Din această supraveghere face parte şi supravegherea economică, încât fiecare persoană va putea fi observată şi controlată mereu. Fiecare tranzacţie financiară va fi controlată până la ultimul ban: marfa cumpărată, ora, data şi locul tranzacţiei. Acest tip de control cere ca fiecare cetăţean să poarte mereu cu el fie o carte de credit, fie echivalentul acesteia implantat în corp, adică microcipul.

Cu toate acestea, mondialiştii (Noua Ordine Mondială), sunt obsedaţi de ideea că cineva li s-ar putea împotrivi; şi mai mult, că adevărul despre planurile lor poate să se răspândească rapid, mai ales în rândul acelora care s-ar putea împotrivi. Pentru a elimina această teamă, trebuie să se ştie cu exactitate locaţia fizică a fiecărui om de pe planetă, adică să fie monitorizat în permanenţă. Acest lucru se face prin controlul economic, pentru că fiecare dintre noi va avea nevoie de card pentru a cumpăra produse de uz zilnic. Pentru a controla persoanele, trebuie ca acest card să poată emite cu „ajutorul” microcipului informaţii ce vor fi recepţionate de nişte staţii special concepute şi amplasate. Dar, pentru că această carte de credit, poate releva aceste detalii, oamenii ştiind acest lucru, se pot feri. De aceea, mondialiştii au conceput un sistem ce va fi implantat sub piele, astfel încât să nu poată fi respins, refuzat. Noile tipuri de microcipuri umane, „semnul” apocaliptic, vor permite supravegherea totală, non-stop, în orice punct de pe planetă, a oricărui individ.

Se află în cercetare cipuri care vor putea fi conectate la reţeaua neuronală a creierului, oferind astfel posibilitatea pentru cei ce controlează microcipul, să înregistreze imagini vizuale şi auditive neuronale, adică exact ce vede şi ce aude persoana în cauză. Această tehnică este deţinută deja de Agenţia Naţională de Securitate. Încă din 1986, cercetătorii de la Universitatea din Michigan, în colaborare cu AT&T, declarau că sunt pe punctul de a controla complet înregistrările acustice neuronale şi de a transmite semnale acustice în interiorul creierului, omul putând fi astfel telecomandat. În 1995, un înalt ofiţer al Pentagonului, Ice Korb, declară că un laborator al armatei este pe cale de a conecta biocipul cu neuronii, putându-se astfel obţine o armată de „zombie telecomandaţi”. „Se deschide o poartă în două direcţii”, spunea Kyle Olson, de la Institutul de Control al Armelor Chimice şi Biologice.

„Pe de o parte avem această armă de tip Frankenstein, iar pe de altă parte ne putem ocupa de probleme privind destinul uman: de pildă, implantându-ne un biocip în encefal vom putea învăţa instantaneu orice altă limbă”. Acest cip va transmite constant informaţii în fiecare moment al zilei, care va fi unic pentru fiecare persoană, şi care va identifică persoană şi locaţia sa. Totuşi pentru a se realiza acest lucru, trebuie că cipul să aibă o baterie unică ce va fi reîncărcată constant de corpul uman, datorită fluctuaţiilor de temperatură. Deci cât timp va trăi persoana, va emite fluctuaţii de temperatură, iar bateria se va reîncărca constant. După îndelungi cercetări au ajuns la concluzia că există două părţi ale corpului uman în care fluctuaţiile de temperatură sunt la fel, fruntea şi mână dreaptă, întrucât s-a descoperit că fluctuaţiile în mâna stângă sunt mai scăzute decât în cea dreaptă. Acum, totul este perfecţionat şi se aşteaptă momentul potrivit pentru a fi implantate. http://ortodoxliber.wordpress.com/2010/12/28/microcipul-pecetea-lui-satan-asupra-lumii-apostaziate/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.