Secrete.

vineri, 7 februarie 2014



Mattawan, Michigan (Statele Unite, ianuarie 2014): “suntele ciudate” se aud mai tare ca niciodata! Ce ne-a transmis un maior in rezerva…



Dl maior a spus ceva de genul: “Este putin probabil ca ei sa foloseasca pe intreaga planeta, zi dupa zi, tehnologia HAARP. Se poate sa fie vorba de altceva: o noua arma pentru controlul maselor, in genul tunurilor psihotronice, care se interfereze cu undele magnetice ale pamantului si de acolo sa vina zgomotul. Cert este urmatorul lucru: “suntele ciudate” sunt produse de o arma extrem de puternica si foarte eficienta”. Dl maior, pentru multi ani de zile, a lucrat in contraspionajul militar.

Romania, in anul 1989, a fost atacata cu arme psihotronice. Avem la dispozitie marturia dlui general (r) Vasile Malureanu din cadrul SRI-ului. Unii spun ca au fost americanii, altii rusii, si cei mai putini sustin ca la mijloc a fost mana MI6-ului din Marea Britanie.
http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/25/general-de-brigada-r-vasile-malureanu-sri-au-folosit-arme-psihotronice-in-decembrie-1989-americanii-nu-sunt-straini-de-aceste-manevre/

Serviciile secrete din Romania, printre care si SRI-ul, au la dispozitie asemenea arme si nu odata s-au folosit de ele. Un tun psihotronic de ultima generatie, dotat cu toate accesoriile, in maxim 20 de minute poate face ravagii in randul a peste 100 de oameni: pur si simplu le lichefiaza creierul, se transforma intr-o masa gelatinoasa. In 2012, Piata Universitatii, a fost altceva la mijloc: Basescu a fost ascuns pentru cinci zile in urma mesajelor venite de la SRI si ofiterii s-au dus sa monitorizeze actiuniile de strada din cauza agentilor straini, baietii veseli sa nu foloseasca arme psihotronice ultraperformante. Oamenii din Piata Universitatii se puteau omora intre ei fara sa aiba habar de ce fac acest lucru, discutam despre niste reactii extrem de violente ca in filmele cu zombi: incepeau sa isi muste carnea de pe ei!

Exista niste programe de control in Romania, care se folosesc la anumite ore: 07-09, 12-14, 19:30-22:00. Pentru exemplificare: un baiat vesel ajunge la metroul de la Piata Unirii in jurul orei 07:30, traficul pietonal este imens, mii de oameni circula pe acolo, isi cumpara o cafea, aseaza geanta langa el si deschide laptopul. In geanta are un dispozitiv care genereaza ultrasunete pe frecventa joasa (0,001-0,5), in timp ce pe laptop ii sunt afisate cateva coloane de diferite culori: verde (radiatiile prezente la fata locului), galben (cum este atmsofera la fata locului si daca oamenii aia sunt “linistiti”), rosu (nivelul de stres detectabil). Coloana care indica stresul si anumite reactii prezente la fata locului arata numarul zece, pe o scala de la 1 la 10, atunci baiatul vesel are urmatorul rol: sa coboare nivelul de stres si reactiile adverse la numarul 2 sau 3.
Totul se regleaza din laptop, cu cea mai mare atentie, ultrasunetele sa nu fie detectabile in ambientul respectiv, si valorea creste in functie de ce este la fata locului.  Valoarea a scazut la 2 si sclavii sunt “fericiti”: unul este somnorici rau, altul casca, unul se gandeste la filmul de aseara, celalalt mediteaza cat de idioata este viata in Romania si cum a devenit brusc depresiv, nu-i mai arde nimanui sa strige : “Jos Basescu si mafia masonica”. Discutam despre “efectul lantului”: se influenteaza unul pe celalalt! O sa discutam odata despre ce inseamna mesajul cheie folosit de politicieni si ce declanseaza acesta la nivelul psihicului dumneavoastra si de ce sunt alese anumite culori in campaniile electorale! 

24

Ce nu stiati dumneavoastra…

Exista si pentru internet, tinand cont de “explozia” mediului online in Romania, un soi de arme psihotronice. Este foarte greu sa va explicam intreg procesul, ne-ar lua cel putin cinci ore, dar va spunem esentialul: totul se bazeaza pe impulsul electromagnetic si undele cerebrale. Bun, dumneavoastra cititi zilnic un site care un trafic imens, milioane de accesari, si la un moment dat chiar sunteti dependenti de site-ul respectiv si incepeti sa comentati pe acolo.
Ip-ul dumneavoastra intra intr-o baza de date si la anumite cuvinte cheie se aprinde un beculet rosu (nu e chiar asa, dar intelegeti ideea): hotii, mama lor, jos guvernu’, Basescu, Ponta, tradatorii, etc. In faza aceasta ip-ul dumneavoastra a fost identificat si trecut intr-o alta baze de date: posibil pericol. Daca ati devenit un pericol real si incepeti sa-i influentati pe cei care comenteaza pe site-ul respectiv, oamenii tint cont de parerea dummneavoastra, atunci intra in functie aceasta “arma psihotronica” a internetului.
Fara realizati ce se petrece cu dumneavoastra veti simti urmatoarele lucruri: o durere surda in tampla stanga, somnolenta, la anumite ore o excitabilitate crescuta, cosmaruri, revolta, suparare, deprimare crunta (pe anumite intervale de ore), atacuri de panica, etc. Culorile, reclamele, textele incorporate in cadrul articolelor, “metoda virgula si punctul”, sunt alte tehnici prin care se controleaza revolta sclavilor care indraznesc sa maraie ceva la adresa sistemului!

Tot pe partea aceasta de “spionaj special”, sa facem diferenta intre spionajul clasic si cel neconventional, mai exista doua categorii de oameni: vizionarii si “telepatii”. Vizionarii sunt folositi de serviciile secrete, ne referim la partea de internet, pentru a detecta in timp real pericolele care pot aparea pe anumite site-uri controlate de ei: dumneavoastra postati un text de 10 cuvinte si ei au capacitatea sa va descrie in proportie de 70%, ce varsta aveti, cam cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti, etc. S-a facut imediat un profil psihologic, ip-ul este in baza de date, si dumneavoastra deveniti “inamicul sistemului”.

Telepatii reprezinta crema cremelor la nivelul serviciilor secrete, cine are asa ceva in interior este un om cu adevarat fericit. Cand genul acesta de oameni pleaca in misiune pe teritoriu strain, un mediu deosebit de ostil pentru ei, stiu foarte bine sa se camufleze: mimeaza nebunia, schizofrenia, dependenta de droguri sau alcool, etc. De obicei sunt folositi pentru misiuni de amploare: operativii isi fac munca de teren si telepatii “trag” serviciile adverse dupa ei (manipulare individual-colectiva). Pe internet sunt deosebit de periculosi si nimeni nu are ce sa le faca: serviciile secrete din tara respectiva stiu ca este in misiune, realizeaza ca au in fata un spion din tabara adversa, dar nu se pot atinge de el. Un spion nu ajunge in fata justitiei si are loc celebrul schimb de spioni: “I-ati prostu’ si da-mi prostu’ “.
Pregatirea telepatilor este foarte greoaie si de ei se ocupa doar anumiti ofiteri, oameni cu niste capacitati mult peste medie. De obicei sunt racolati la varste foarte fragede, chiar si sapte ani, pregatiti zece ani de zile, dupa care sunt lasati de capul lor minim 10-12 ani de zile. In tot acest timp ei sunt oameni obisnuiti: mecanici, vanzatori ambulanti,  strungari, meserii extrem de banale.Cand le vine timpul sunt chemati la ordin: “Tara respectiva, misiunea respectiva, manipulare si sa-l dam jos pe presedinte. Dupa tine vin 100 de operativi”. De obicei avem doua tipuri mari si late de ofiteri: de analiza si operativi!
Ajung in tara respectiva, studiaza terenul, si intr-o buna zi incep sa isi puna planul in aplicare: manipulare, disimulare, mesaje cheie, etc. Acum a intrat in radarul serviciilor secrete si incepe sa fie filat la pas, scotocit tot trecutul lui si de acum incolo se petrec lucruri tulburatoare: un biet mecanic auto, putin cam “nebun”, dar care are informatii de nivel 0. Nu foloseste e-mail, telefon, retele de socializare, nu are prieteni, nu discuta cu nimeni, dar are informatii de maxima siguranta. Serviciile secrete din tara respectiva sunt ingrozite: “Cum ii dam astuia de cap?! Ce facem?! Din ce tara provine, ce divizie, ca scopul il cam banuim…”. Intr-o asemenea situatie ai o singura sansa: sa gasesti operativii de pe teren si sa-i “legi” de el.
Niciodata, sub nicio forma, nu este bine sa te apropii de telepati, ii studiezi de la distanta si intuiesti cam ce au in cap. Marea greseala a serviciilor este urmatoarea: ii supravegheaza de aproape si ei intuiesc imediat pericolul. Odata intuit pericolul, atunci cand sunt intr-un mediu deschis, genereaza diferite situatii: azi sunt drogati, maine beti, poimaine violenti si tot asa. Serviciile pe baza acestui comportament ii schiteaza profilul psihologic si nu realizeaza ca au cazut de buna voie in plasa lui: le arata doar ce vrea el sa vada!
Comportamentul spionilor telepati  a fost studiat ani de zile si sunt mii de lucrari scrise si-n format digital, adevarate opere de arta, dar nimeni nu a ajuns la o concluzie asa cum trebuie: de unde le vin puterile, este vorba de har, exercitiu sau cunostinte dobandite?! Spionii telepati, in proportie de 90%, au o singura misiune in viata, de maxim 10 ani, si sunt ucisi cam pe la 40 de ani.  Nimeni nu lasa de capul lui un asemenea pericol…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.