Secrete.

sâmbătă, 8 februarie 2014

Suc natural pentru detoxifierea glandei pineale

Situata in centrul geometric al creierului, intre emisferele creierului mare, glanda pineala sau epifiza este considerata a fi al treilea ochi al nostru. De forma unui con si de marimea unui bob de mazare, ea este responsabila cu secretia melatoninei, care are rolul de a incetini procesul de imbatranire, stimuleaza apararea antitumorala si sistemul imun, functionand in armonie cu hipotalamusul, are rol de antioxidant si regleaza ritmul batailor inimii. Diminuarea cantitatii de melatonina din sange odata cu varsta duce la insomnii, de unde si afectiuni adiacente: lipsa de concentrare, irascibilitate, scaderea capacitatii de munca.

Este cunoscut in medicina ca glanda pineala secreta melatonina pana in jurul varstei de 30 de ani, dupa care noi ne-o putem procura doar din alimente (banane, rosii, struguri, ovaz, porumb, orz, etc.).

Aflata in spatele ochilor, epifiza este legata de al treilea ventricol al creierului si stocheaza informatiile obtinute din campul vizual. De ce aceasta glanda secreta melatonina pana la o anumita varsta apoi se opreste brusc? Deoarece se calcifiaza, iar fluorul este principalul element care este absorbit si care-i opreste functiile.

Desi existenta glandei pineale a fost recunoscuta nu de foarte mult timp, de existenta si capacitatile ei se stie inca din Antichitate. Ea este in relatie directa cu campul nostru electromgnetic si prin intermediul ei putem sa atingem nivele inalte ale constiintei, diminuand controlul exercitat de propiul Ego.

Activarea glandei pineale ne permite o conexiune facila si deplina cu Divinitatea, ne permite sa ne intelegem identitatea si sa ne manifestam in planuri vibrationale superioare.

Din motive a caror explicatie necesita mult timp si spatiu, a fost introdus in alimentatie fluorul sau fluorura de sodiu. Pe langa efectele ireversibile asupra glandei pineale, fluorul produce dezechilibre grave in organism cum ar fi: diminueaza rezistenta oaselor (inclusiv a dintilor), provoaca disfunctii ale tiroidei, la nivel neurologic, produce dereglari ale somnului, scade imunitatea, infertilitate, creste riscul de a face cancer etc. Si desi este considerat in urma numeroaselor studii foarte toxic iar utilizarea lui in alimentatie si farmaceutica nu este aprobata de multe institutii, el continua sa fie prezent in multe produse, incepand de la pasta de dinti pana la apa.

Asadar, pentru a ajuta la detoxifierea epifizei, va prezint astazi un suc natural pe baza de lamaie si otet de mere, 2 ingrediente foarte importante in procesul de eliminare a toxinelor din glanda pineala. Suc natural pentru detoxifierea glandei pineale

Ingrediente:

4 frunze de spanac sau varza kale
1/2 castravete mare sau 2 mici
1/2 mar
1 lamaie
1 lingurita otet de mere

Mod de preparare:

Toate ingredientele se trec prin storcatorul prin presare la rece.
Se adauga otetul de mare si este gata de savurat!! Consumati imediat, sau il puteti pastra la frigider timp de cateva ore.

Pofta de o viata sanatoasa!! http://marawvegan.ro/suc-natural-pentru-detoxifierea-glandei-pineale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.