Secrete.

sâmbătă, 8 februarie 2014

“Zăpada falsă” a apărut în mai multe state americane! Nu se topeşte, se înnegreşte şi miroase a plastic! E din cauza HAARP-ului sau a dârelor chimice “chemtrails”? Viscolele “cod roşu” din România ultimelor zile au fost produse de tehnologia americană HAARP!! Viscol sau ninsoare produsă de tehnologia HAARP!? Aşa ceva nu se poate! Ba se poate, şi încă foarte bine! O demonstrează videoclipul de mai jos, în care o femeie din America face dovada că ninsoarea căzută în zona ei nu este una autentică, ci total falsă! Că o fi produsă de tehnologia HAARP sau că e contaminată cu “chemtrails” aruncate de avioane, habar n-am. Dar, ceea ce e mai important e faptul că armele militare pot într-adevăr manipula vremea, la voinţa celor care ne conduc…

Videoclipul de mai jos arată cum un bulgăre de zăpadă nu se topeşte la căldura luminii unei brichete, aşa cum ar trebui să se întâmple, ci pur şi simplu se transformă în negru, emanând în acelaşi timp şi un miros ciudat de plastic… Iată traducerea şi adaptarea videoclipului de la finalul articolului:

Haideţi să mergem afară şi să luăm nişte zăpadă. Vom testa această zăpadă. Oamenii din Georgia spun că ninsoarea nu este reală, aşa că vom vedea cât de “adevărată” este.

* Iau nişte zăpadă… arată ca zăpada, se simte ca zăpada. Eu sunt din Chicago, ştiu cum arată zăpada. Dar, o vom testa. Vedeţi, am făcut un mic bulgăre de zăpadă…

Bine… Îmi iau bricheta. Avem jos o muşama, pentru ca să nu picure. Şi asta pentru că zăpada se topeşte şi picură.

Să-i dăm foc… Uau! Nu picură! Zăpada nu se comportă aşa! Nu se topeşte, oameni buni, priviţi!

* Unde sunt picăturile? Şi apoi, devine neagră! Pare a fi din plastic.

Uau! Ce-i cu mirosul ăsta? Miroase a plastic! Şi pare a fi din plastic!

Oameni buni, priviţi: nu s-a topit, nu au căzut picături şi s-a transformat în negru. Nu ştiu ce-i asta, dar asta nu-i zăpadă. Nu se topeşte… se transformă în negru, dar nu se topeşte. Oricum, în ultimele zile am văzut o mulţime de chemtrails.

Mulţi oameni spun că este o teorie a conspiraţiei, iar noi am testat-o. Aceasta nu e zăpadă. Zăpada se topeşte, asta nu s-a topit. Zăpada nu se face neagră; asta s-a făcut aşa. Aşadar, nu ştiu ce-i, dar nu-i zăpadă.

Iată şi secvenţele din filmuleţ: http://youtu.be/WnTJTP-_uYw

Pe YouTube, dacă o să daţi o căutare cu următoarele cuvinte “fake snow”, adică “zăpadă falsă”, o să găsiţi mai multe videoclipuri în genul acesta. Aşadar, ce naiba se întâmplă cu zăpada!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.