Secrete.

miercuri, 5 martie 2014

SIMBOLURI MASONICE ÎN DESENELE FLINSTONES

Imagine
NU ESTE SINGURUL DESENE,ACESTE SIMBOLURI LE GĂSIM PESTE TOT,DAR SI ÎN FILME,MUZICĂ,DESENE SI LUMEA DIVERTISMENTULUI,CA O DOVADĂ ÎN PLUS CĂ SUNTEM CONDUȘI DE MASONI. DE CE SE VORBESTE IN DESENELE ANIMAT FLINSTONES DESPRE LOJĂ -lodge- ? ,SE FACE REFERIRE CLARĂ DESPRE LOJĂ,ADICĂ LOJĂ MASONICĂ. Ca să îl citez pe Manolescu de la OasteaDigitală 
Îi condiţionează mental pe copii cu simbolurile lor. Se numeşte “externalizarea ierarhiei”. — ” Ierarhia, prin intermediul acoliților ei, lucrează sistematic la declanșarea unei crize majore, în care amenințările vor fi atât de serioase încât oamenii vor cerși instaurarea dictaturii, vor accepta să renunțe la orice drept și libertate, de dragul supraviețuirii.” http://www.gsm1888.ro/Articole/2008/2008-10-11.html Articol găsit în grupul Sosirile https://www.facebook.com/groups/115886211773072/?fref=ts
Poate ca nu ai observat dar pana si sigla Columbia pictures are ceva in comun cu piramida masonica:

O Intrebare Ce Merita Sa Ti-o Pui: De Ce Pe Bancnoya De Un Dolar Se Afla Imprimata O Piramida Atata Timp Ce In S.U.A Nu Este Nici O Piramida ?

Cum Reusesc Ei Asta ? Ei Nu Se Duc la Un Producator De Filme Si Spun: Hey !, Noi Suntem Membrii Illumianti Si Vrem Ca Tu Sa ne Promovezi Agenda ( Nu Uita, Ei Nu Sunt Deloc prosti )Ci In Schimb Ei Creaza O Corporatie De investitii Ce Fondeaza Filme Cu Idei Ce Le Plac Lor. Ei Angajeaza foarte rapid Actori ,Producatori, Directori Si Scenaristi ,Dar Ele Nu Mentioneaza Niciodata afilierea lor In Public Sau De Ce fac Asta.

Simboluri Masonice/Illuminati In Filme Hollywood

llllgfrty6EL TOPO 1970 MOVIE6677oioldsTHE MAN WHO WOULD BE KING MOVIE5665788wCITY OF LOST CHILDREN MOVIEcvvbnmjhfSAMURAI 2003 MOVIEghjlkjuiotewrew4566BREAKFAST MOVIEfghfhlkasdBEING THERE 1979 MOVIEgjhgj675HARD CORE MOVIEhgjyutryuALLEGRO NON TROPO MOVIEjkjhgyu676THE HACKERS MOVIEmmncxdNATIONAL TREASURE – NICHOLAS CAGE -MOVIEsiumpsyongSIMPSONS – DESENE ANIMATEyuiopasdfBRAZIL 1985 MOVIEyuyi9786FROM HELL MOVIEsoutrhjSOUTH PARK 2000 DESENE ANIMATEmJJX7n337938-02LARA CROFT – TOMB RAIDER 2001 MOVIEuiopDUCK DOODGERS – DESENE ANIMATEghkjeerrrtSUPERFLY 1973 MOVIEghjyur6567ANATOMIE 2000gfhgfdhtrw45MYSTERY MAN MOVIEbatmans-returns1992movie
BATMAN RETURNS MOVIEEYESDFGYU76THE HANDMAID”S TALE 1889 MOVIEMUSLNVBFTHE HANDMAID”S TALE MOVIE 1990hgjghyt6654
THE HANDMAID”S TALE MOVIEhjhgjuy8i765OCEANS 11 MOVIEMX77bc774445-02HOLLOWEENTOWN 1998 MOVIEghjguy775FLINSTONES -DESENE ANIMATEGFHJYT5QWEEEKIDS IN THE HALL 1992 MOVIEHGJGHUY754FGTHE MASTER OF DISCUISE 2002HJUY888765CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND 1977 MOVIEtinytoonrf5TINNY TOONS INTRObbnhg564dsaMIBORI TEAM 2005 – DESENE ANIMATEferthyuTHE PRISONER MOVIESKANERYH7A SCANNER DARKLY 2006 MOVIE

ACESTEA SUNT DOAR CATEVA EXEMPLE DIN MULTITUDINEA DE SIMBOLURI MASONICE CE LE GASIM IN FILME, MUZICA, DESENE ANIMATE, SHOW-URI  TV, RECLAME, JOCURI VIDEO… De ce se expun societăţile secrete cunoaşterii publicului larg?

În ultimii ani, un nou trend a apărut la Hollywood: în centrul acţiunii filmelor se află diverse societăţi secrete. Unii ar putea găsi acest lucru ca fiind destul de surprinzător, din moment ce societăţile secrete ar trebui să rămână…secrete. Ca să nu mai vorbim de faptul că mulţi oameni implicaţi în industria filmului chiar fac parte din aceste organizaţii.
În urmă cu o decadă, filmele despre francmasonerie sau Illuminati erau o raritate. Dar în ultimii ani a avut o schimbare majoră; simbolurile secrete ale acestor societăţi secrete sunt afişate pe marele ecran şi chiar este explicată o parte din istoria lor. Care ar fi scopul pentru care ar face acest lucru? Mulţi dintre oameni, nici nu erau conştienţi de existenţa lor…oare nu mai constituie secretul o cerinţă pentru supravieţuirea lor?
Oculta mondială ne oferă doar ce vor ei să cunoaştem
Una din posibilele explicaţii ar fi aceea că societăţile secrete şi-au schimbat în ultima perioadă strategiile de comunicare. Intrarea în era digitală, unde oricine poate publica materiale (documentare, DVD-uri, site-uri web etc.) despre aceste organizaţii, face imposibilă menţinerea secretului. Informaţii care în trecut abia puteau fi găsite în câteva cărţi rare, pot fi găsite acum foarte uşor pe Google. S-au relatat cazuri de masoni care erau chiar uimiţi de gradul de cunoştinţe deţinute de “profani”. De aceea, din moment ce trecerea în era digitală e ireversibilă, ordinele oculte şi-au adaptat strategia la acest nou context. Iar strategia lor sună în felul următor: “Dacă ei vor trebui să ştie despre noi, atunci noi le vom spune ce trebuie să ştie”.
Francmasoneria manipulează filmele cu informaţii false
Prin intermediul Hollywood-ului şi al cărţilor de succes gen “Codul lui da Vinci”, lumea societăţilor secrete este prezentată publicului larg, dar cu o singură MARE CONDIŢIE: ni se înfăţişează doar o imagine distorsionată şi romantică a societăţilor secrete. Ne este prezentată o “cunoaştere mistică” a organizaţiilor oculte, în care apar simboluri fascinante, căutări de comori şi aventuri exotice. Telespectatorii chiar vor crede că vor învăţa lucruri adevărate despre francmasonerie sau Illuminati, şi astfel vor ieşi de la film cu un sentiment de uimire, fascinaţie şi admiraţie. Totuşi, toate aceste lucruri se bazează pe fapte prezentate total distorsionat, pe explicaţii dubioase şi pe basme de adormit copiii. Telespectatorul, după vizionarea unui asemenea film, va avea un sentiment pozitiv faţă de aceste societăţi secrete şi va fi mai puţin înclinat să creadă teoriile conspiraţioniste legate de ei.
Pentru a demonstra cele afirmate de mai sus, să luăm la analizat blockbusterul hollywoodian “Îngeri şi demoni”, apărut în anul 2009.
Minciunile din “Îngeri şi demoni”
ingeri si demoni 1Acest film se bazează pe romanul omonim a lui Dan Brown şi se concentrează pe Illuminati şi războiul ei împotriva Bisericii Catolice. Eroul umblă prin toată Roma pentru a salva Vaticanul de o mega-bombă, pusă de către agenţii Illuminati, ce urma să explodeze la miezul nopţii. Dan Brown ne face să credem că toate informaţiile din cartea sa sunt reale…dar de fapt, ele nu sunt aşa.
La începutul filmului, Robert Langdon (interpretat de Tom Hanks) face câteva afirmaţii despre Illuminati. Iată câteva din afirmaţii:
a) “Illuminati a fost creată de Galileo Galilei, ca răspuns la refuzul Bisericii la teoria sa heliocentrică”.
Adevărul e altul: Illuminati a fost fondat la 1 mai 1776 de Adam Weishaupt, profesor la o Universitate din Bavaria. Galileo Galilei a murit în 1642, aşa că e o diferenţă de cel puţin 130 de ani în adevărul istoric. Asocierea numelui lui Galilei cu cel al organizaţiei Illuminati e o încercare de a asocia numele strălucitului savant cu această societate secretă.
b) “Iluminati n-a devenit violentă înainte de secolul al XVII-lea”
De fapt, această organizaţie n-a fost niciodată violentă, acţiunile sale bazându-se pe tehnici de infiltrare şi subversiune.
c) “Illuminati a fost un grup de oameni de ştiinţă, fizicieni şi astronomi, care erau dedicaţi adevărului ştiinţific, şi nu învăţăturilor greşite ale Bisericii. Vaticanului n-a privit cu ochi buni acest lucru, şi a început să-i vâneze şi să-i ucidă”
Încă o afirmaţie total falsă. Illuminati n-a fost creată niciodată din oameni de ştiinţă, care să se dedice cunoaşterii avansate. Filmul prezintă eronat ideea că această societate secretă ar fi o contrapondere la cerinţa creştinismului de “credinţă oarbă”, interesând-o doar cunoaşterea avansată. Astfel, această organizaţie este percepută într-o manieră pozitivă. Dar se ştie că adevăratul scop al Illuminati este instituirea unei “noi ordini mondiale”. Putem citi din manifestul lui Weishaupt, la înfiinţarea sectei Illuminati:
“Obiectivul organizaţiei este:
- distrugerea creştinismului şi a guvernelor monarhice;
- distrugerea naţiunilor, cu scopul creării unui internaţionalism universal;
- abolirea familiei prin orice mijloace;
- suprimarea drepturilor de proprietate şi moştenire”

Illuminati, secta creată de Weishaupt în 1776, a fost dizolvat la câţiva ani după crearea sa. Dar totuşi, cercetătorii au descoperit faptul că acesată organizaţie s-a integrat cu succes în francmasoneria modernă. Cei de la conducerea Illuminati şi-au dat seama că lojile masonice reprezintă platforma ideală pentru propagarea idealurilor lor. În concluzie, Illuminati, n-a fost niciodată creată de oamenii de ştiinţă dedicaţi adevărului ştiinţific. Organizaţia n-a fost interesată decât de dominarea lumii, în propriul folos al membrilor săi.
“Illuminati e o organizaţie bună”…aşa vor ei să credem…
ingeri si demoni 3Opera lui Dan Brown a fost concentrată pe societăţile secrete. Există un motiv important pentru care el are sprijinul total al Hollywood-ului: opera sa serveşte pe deplin planului de dezinformare.
În acest film, Illuminati ameninţă Vaticanul să distrugă Biserica prin lumină. “Lumina” se referă la explozia unei bombe anti-materie, dar semnificaţia sa ascunsă este cea de “propagandă, îndoctrinare”. Din acest punct de vedere, filmul este ca o bombă împotriva Vaticanului. Telespectatorii care urmăresc această peliculă sunt martorii unor simboluri şi ritualuri desacralizate ale catolicismului. Astfel, de exemplu, candidaţii la funcţia de papă sunt ţinuţi în cuşti ca animalele, unul din ei fiind crucificat şi ars în interiorul bisericii, mormântul defunctului papă este deschis, înfăţişându-se chipul său brutal deformat etc.
Toate aceste scene au o semnificaţie simbolică puternică, afectând adânc conştiinţa privitorilor. Aura sfântă şi divină de deasupra Vaticanului e înlocuită de morţi sinistre, distrugere şi corupţie. În finalul filmului, privitorii află că Illuminati nici nu există de fapt în interiorul Bisericii Catolice, că Biserica este toată coruptă şi că membrii ei sunt gata să facă orice crimă pentru obţinerea puterii. Astfel, ideea cu care rămâne un telespectator este aceea că Illuminati e o organizaţie bună, răsărită ca dintr-un basm, al căror membri sunt dedicaţi ştiinţei. http://www.lovendal.ro/wp52/manipularea-hoolywood-ului-de-catre-francmasonerie-idei-false-in-ingeri-si-demoni/

“Regatul magic al lui Walt Disney, celebrul producător de desene animate, a devenit o instituţie americană care influenţează oamenii din întreaga lume şi îşi pune amprenta asupra vieţilor lor, din leagăn până în mormânt. Dincolo de grandoarea aparentă a lui Disney şi a creaţiilor sale se ascund cele mai groteşti aspecte de ocultism negru pe care le-a văzut lumea până acum.” – Site-ul Yogaesoteric

Vrem sa va aratam ccat de insidiosi pot fi acesti “Illuminati”. Walt Disney a facut parte din familia “Illuminati”, iar interesul lui initial nu a fost pentru copii, asa cum va ganditi. In realitate, el a fost un pervers si un pedofil. De asemenea, a fost si un mare ocultist.  Observati ca in poza de mai jos se afla, foarte inteligent, ascunse trei cifre de 6. Unul din 6 este inversat – Logo  DISNEY-ului este o creatie a lui Aeister Crowley (Ocultist si practicant de magia neagra).

aDISNEY20LOGO20COLOR

Observati  Cele Doua Cifre De 6 Ascunse In Litera W …Unul Inversat, Iar Doua  Ne-inversate.a sixes in waltwalt_disney-satan

a wizmickeymouse9229175la4De Asemene,a Observati Ca Mickey Mouse Poarta O Palarie De Magician zvârlind O Vraja

Probabil   Disney-ul este sumarul  (abilitatilor) Illuminatilor  de a crea imagini.. Ei au creat iImagini grozave pentru tot felul de lucruri Disney. Acestea Includ: filme si parcuri disney. Partile sinistre ale acestora au fost cu mare atentie ascunse in scopul de a face filme care conţin porcării tipic de la Hollywood, de sex şi violenţă.  Disney a făcut doar  o mică parte, Insa a creat filiale care opereaza Disney-ul. care  le-a permis să-şi păstreze imaginea pozitiva. De asemenea nu au arătat niciodată public samanta dura a filmelor porno care au fost făcute ani de zile în secret pentru interesul elitei.

In spatele liniei pozitive a Disney-ului se afla; minciuni, fime hard-porno, sclavie alba, si seductia mai multor generatii la vrajitorie. Implicarea Disney-ului In astfel de lucruri va fi explicata in acest articol.

Nimeni nu a vandut atata vrajitorie americii, la fel de bine cum au facut-o Fratii Disney-ului. Film dupa film a introdus ingenios ocultismul  in mintea americanilor, toate sub masca de divertisment.

Ei ascund imagini subliminale in toate filmele lor. Iata cateva din cele mai evidente. Uita-te la femeia dezbracata de la fereastra de evacuarea breasts in window..

Aici avem ceva ce nu este chiar asa de ascuns: In dreptu capului lui Miley Cyrus pe coperta revistei ce face reclama la Hanna Montana candy. .Disney nu are nici o rusine ! Aici ei fac reclama la un organ de sex masculin, indreptat catre capul unei fete de 15 ani.a falac hanna montanaIn primul rand, trebuie sa va ganditi la copii vostrii, deoarece aceste imagini subliminale pot avea un efect profund si negativ asupra lor.

Aici este din nou; Miley – Un pic cam sexi pentru un copil de 15 ani .. Nu credeti ?

miley-cyrus-death-hoax

Uite aici un alt falic de “bronz” in Mica Sirenaa falic

imagine marita – Se pare ca Disney-ul are o obsesie cu organul sexual masculin. ( Ei venereaza  principiul masculin-simbol soare, societatea patriarhala )a mernmaid

O alta imagine socanta. Acest cadru “congelat” ne  ofera pe Jessica Rabbit fara chiloti ( …cu par pubian )a jessica

Cuvantul SEX scris subliminal  in stele – In Lion Kinga sex lion kng

Donald Duck – produs Disney. Ceea ce dovedeste ca Disney-ul a creat si aprobat acest leagan insidios. Nu cred ca mai este nevoie de alte comentarii referitor la aceasta Imagineadisneytn5

Acest leagan a fost creat pentru copiii ( similar cu cel de sus ) Chiar de ai vede o femeie pe el, rste la fel de rea situatia. De Asemenea, imaginile arata ca aceste leagane nu sunt niste simple intamplari,  ci acestea se afla in toate parcurile  Disney.

aaadonald_duck-1In Imaginea de mai Jos sunt reprezentati reali Disney pentru “Disney World în Florida”. Mica sirena poarta mai putine haine decat o femeie ce face striptease la bara. In filmul Disney se pretinde ca ea are doar 15 ani, dar nu poarta nimic peste sani decat coaja de nuca de cocos.aa20090407-disney

Walt Disney a fost mason de gradul 33 si membru illuminati. In spatele tuturor desenelor animate, reviste, filme etc se afla agenda ascunsa prntru a zapaci mintiile copiilor nostri..

De-alungul anilor productia Disney s-a umplut cu simboluri masonice oculte.in povesti – pentru controlul mental si indoctrinare.

Walt Disney este implicat atat in ocultism cat si in perversiune si satanism.Controlat de societatea corupta Illuminati care incearca sa corupa fiecare copil din lume.

Desene animate porno difuzate pe minimax- Salvati-va copiii din fatza tv-ului !!!

Intre timp, Miley Cyrus a mai crescut, si chiar si in ziua de azi este folosita de aceasta organizatie oculta malefica pentru a promova comportamentul sexual degenerat.

Miley Cyrus “model” pentru copii din ziua de azi (promovarea comportamentului sexual degenerat). http://revolutiaiubirii.wordpress.com/k-imperiul-pervertit-a-lui-walt-disney/

 MASONII SUNT INFILTRATI PESTE TOT. ÎN POLITICA,ADMINISTRATIE,POLITIE,JANDARMERIE,SERVICI SECRETE,MASS-MEDIA, LUMEA AFACERILOR etc. ARTICOLE PRELUATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.