Secrete.

vineri, 4 aprilie 2014

INWO-jocul de carti care a prezis cu acuratete viitorul!

 Exista jocuri de carti, altele decat Tarotul, care prevad viitorul cu exactitate? Se pare ca da, avand in vedere ca unele dintre previziuni s-au indeplinit intocmai. Jocul a fost creat in 1995 si a fost realizat de catre  Steve Jackson Games, iar in 1997 a castigat premiul pentru ” cel mai bun joc de carti”. Mai multe detalii despre autor si joc la http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati:_New_World_Order. Cu toate acestea jocul nu a fost prea mult mediatizat, dar veti intelege imediat de ce, iar creatorul sau nu a dus lipsa de probleme cu Serviciile Secrete. Dar sa vedem ce este atat de extraordinar la acest joc, care este recomandat celor peste 12 ani.
In cele noua pertinenete carti ale jocului INWO( Illuminati New World Order) cum a putut autorul-in 1994- sa stie, cu atata  acuratete, cele trei evenimente cuprinse in atacurile de pe 11 septembrie? Cum a putut,de asemenea, sa stie planul real pentru viitorul apropiat? De ce cartile prezic aparitia Antihristului si Apostazia ca fiind ultimele doua evenimente din planul Illuminati? Noua Ordine Mondiala se apropie! Sunteti pregatiti? Odata ce veti intelege cine este aceasta NWO si cum va fi implementata gradat, veti fi in stare sa o vedeti cum se insinueaza in stirile voastre zilnice. Invata cum sa te protejezi pe tine si pe cei dragi tie!
Stati aproape pentru dezvaluiri atat de senzationale  pentru voi, incat niciodata nu va veti mai uita cu aceiasi ochi la stiri!
ACUM VA AFLATI PE MUCHIE DE CUTIT
In 1990, jucatorul-inventator, Steve Jackson, si-a planuit noul sau joc, pe care in cele din urma l-a botezat ” Illuminati-Noua Ordine Mondiala”  sau, pe scurt, INWO. Jackson a creat un joc care a lovit foarte, foarte aproape de casa, foarte aproape de planul real al Illuminati, de a propulsa in lume Noua Ordine Mondiala cunoscuta sub numele de Regatul Antihristului. Dupa cum veti vedea,  trei dintre cartile emise de Jackson au prevazut evenimentele din 11 septembrie, trei au prevazut corect evenimentele care chiar de curand s-au desfasurat iar doua prezic corect evenimente pe care Biblia le vesteste a avea loc in timpul confruntarilor finale, care vor aduce la putere Antihristul. Cum a reusit Steve Jackson sa cunoasca atat de exact planul Illuminati? De fapt el a stiut planul si tocmai de aceea a primit o vizita surpriza a Serviciilor Secrete care au facut tot posibilul de a-l inchide si de a impiedica aparitia jocului. Dupa cum veti vedea, din fragmentul in care Jackson povesteste despre razia Serviciilor Secrete, acestia s-au aratat foarte interesati de dosarele intitulate ” Illuminati  BBS”. Dar sa-l ascultam pe Jackson [http://www.sjgames.com/SS/%5D  :
” In dimineata zilei de 1 martie, (1990), fara nici un avertisment, agenti ai fortelor Serviciilor Secrete din Austin, insotiti de politie si de cel putin un ” expert”(dovada clara ca Illuminati stiau inainte de 1995 de el) de la compania de telefoane, au ocupat biroul de jocuri al lui Steve Jackson si au inceput sa caute in calculator. Casa,….scriitorul de la Cyberpunk Grups au fost de asemenea cercetate. o mare cantitate de echipament a fost confiscata, inclusiv patru calculatoare, doua imprimante laser,unele hard discuri sterse, precum si o mare cantitate de hard-uri sortate. Unul dintre calculatoarele confiscate a fost cel pe care rula ” Illuminati BBS”. Compania S.J.Games a luptat apoi in instanta, si intr-un final a castigat, dar ajunsese aproape de faliment. Asa-zisa ancheta s-a bazat pe presupusele ” fraude ” comise de societate cu privire la activitatea hacker-ilor, precum si pe faptul ca societatea a promovat hacker’s newsletter-ul
” Phrack”. Cu toate acestea, acest lucru este asa de straveziu, incat n-are nici un sens. In fapt, declaratia facuta sub juramant a fost atat de lipsita de sens, incat judecatorul a scos de pe rol cazul, acordandu-i societatii S.J. Games compensatii in valoare de 50.000 de dolari, plus 250.000 de dolari onorariile avocatilor. O multime de bani ai contribuabililor aruncati pentru un caz fara rost si fara temei legal. Dar acest caz scoate in evidenta faptul ca guvernul Illuminist american si Serviciile Secrete aflate sub patronajul lui G. Bush Sr. au fost ingrijorate de ceea ce ar putea scoate la iveala S. J. Games si au copt un motiv pentru a putea invada birourile sale si pentru a-i confisca materialele.
Cu aceste cuvinte in minte, sa luam cele noua carti pertinenete, in ordine, si sa le discutam, pe rand, in scopul de a demonstra cat de complet si de exact arata ele planul profetic de a-l inscauna pe Antihrist al Illuminati.
Sa vedem acum cativa factori:
- Illuminati au pregatit un plan care implineste exact profetiile din Biblie:
- Ultimele doua carti de mai jos sunt prezentate in succesiune lor corecta, asa cum le-a prezentat si David Icke.
rewriting_history” Rescrierea istoriei” ( O dovada in plus ca Illuminati stiau cu mult inainte de 1995, ca se va produce o ” Rescriere a istoriei “, asa cum insusi Iisus a spus despre inselaciunea fara precedent care va avea loc la sfarsitul acestei epoci. Matei 24:4:” Vedeti sa nu va amageasca cineva”.
- Matei 24:11:” Si multi  prooroci mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi”.
-Matei 24:24:” Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi”.
Illuminati si-au dat seama ca trebuie sa induca in eroare o lume intreaga altfel ne avand nici o speranta de a impune mult ravnita lor Noua Ordine Mondiala.
Ei si-au dat seama ca studentii care au absolvit  scoli publice au citit prea mult, prea pe larg si comunica prea bine. Acesti studenti nu au incredere in Marele Guvern si in autoritate  guvernamentala. In mod cert, Illuminati au trebuit sa puna mana pe controlul sistemului public scolar de la temelie, astfel incat sa poata spera la instaurarea unui Guvern Mondial care sa slujeasca Hristosului masonic (Antihristului) al New Age-ului. Inainte de 1911, ei au inceput sa cumpere edituri si tipografii, astfel incat la sfarsitul Primului Razboi Mondial, toate se aflau in proprietatea lor. Dupa ce au avut controlul asupra manualelor, treptat, au inceput sa ” demoleze” programele de invatamant si sa rescrie istoria. Astazi, elevii din scolile publice de dupa al Doilea Razboi Mondial, au primit o educatie din ce in ce mai slaba,pana in zilele noastre, populatia devenind mult inferioara academic, fiind o “turma de oi” politica si ignoranta religios in ceea ce priveste Adevarul despre Iisus Hristos. David Icke a selectat corect aceasta carte ca fiind prima. Rescrierea istoriei a fost primul pas in realizarea Noii Ordini Mondiale.
terrorist_nuke-201x300Atacul nuclear terorist “-aceasta carte este una dintre cele mai socante dintre toate, in special pentru faptul ca a fost criticata de toate revistele de specialitate la data aparitiei jocului, in 1995. Cum de a stiut Steve Jackson ca, dintre toate cladirile din lume, exact World Trade Center ( WTC) va fi atacat? De fapt, aceasta carte descrie precis si in detaliu atacul asupra WTC. Imaginea descrie exact:
- faptul ca un turn va fi lovit primul; aceasta imagine descrie exact momentul dintre atacul  asupra primului turn si  asteptarea atacului asupra celui de-al doilea.
- cartea  arata cu acurateţe că la locul  impactului este la distanta fata de  partea de sus a turnurilor gemene. Avionul a lovit  aproximativ în această zonă primul turn. Cum a putut Steve Jackson sa cunoasca acest fapt?
- cartea descrie cu acurateţe ca conducerea Illuminati este responsabila de acest eveniment,  aratand, pe extrema stanga a ei, constructia piramidei Illuminati cu ochiul-atotvazator in mijloc.
- titlul cartii  de la început, identifică autorii atacului ca fiind ”terorişti” . Cu toate acestea, ce vrea titlul acestei carti să spuna?  “Atac  nuclear terorist”. Turnurile Gemene nu au fost distruse de un aparat  terorist nuclear, sau au fost ? În articolele despre 9/11 exista date ştiinţifice, care au sugerat ca turnurile au fost daramate de un micro-dispozitiv nuclear de 0.10 kilotone. Cineva nu poate decât să se întrebe: a fost un micro-dispozitiv nuclear folosit la baza
Twin Towers, de asemenea? Aceste explozii mici, dar nucleare,  ar putea fi luate in considerare pentru  modul,brusc,in care betonul armat şi  coaja de otel, pur şi simplu s-au transformat în praf cand au cazut. Acest fel de explozie nucleară ar putea,de asemenea, să explice enorma caldura, care a existat la “Nivelul Zero”timp de mai multe luni de la 9 / 11. Aşa cum am s-au implantat  în cap, ideea de ”atacuri teroriste” planificate şi panica aferenta, trebuie sa ne rămâna in minte si faptul că un dispozitiv micro-nuclear ar putea fi real implicat  în unele dintre aceste atacuri.
PENTAGON
“Pentagon” – Când am văzut această carte,  imediat după ce am văzut  imaginea Turnurilor Gemene, sângele meu  a inghetat! Dacă S. J. nu ar fi avut cunoştinţe avansate despre planul Illuminati , nu există nimic pe pământ în măsură să creeze aceste imagini în 1995, care  sa descrie cu acurateţe desfasurarea evenimentelor din 9 / 11! Pentagonul este afişat in flacari; se ştie că, chipurile, un avion a zburat într-o secţiune a Pentagonului şi  că secţiunea ars complet.
Cu toate acestea, restul Pentagon-ului a fost intact, astfel incat funcţionarea sa a continuat nestingherita.
Nu este exact această situaţie descrisa aici? Această carte arată un foc care arde cu forţa în curtea din centrul Pentagon-ului, dar restul a cladirii arata destul intacta, astfel încât activităţile normale ar putea continua nestingherite!
Astfel, aceste două cărţi, literalmente descriu ambele lovituri din 9 / 11: împotriva WTC- primul şi apoi împotriva Pentagon-ului.
Aceasta precizie, cu  6 ani înainte de atacuri, este posibilă numai în cazul în care cineva ştia Planul Illuminati foarte bine.
 
population_reduction
” Reducerea populatiei” – Chiar dacă poziţia de pe această carte spune, “Reducerea populatiei”, scena descrisa arată în mod clar, atacul asupra WTC. Cu  atacul Twin Towers, şi cu cele mai multe cladiri ascunse de fumul negru, in New York Empire State Building este din nou cea mai inalta constructie a oraşului! În plus, observaţi că fumul are forma unei fete de demon. Acest lucru este foarte important din mai multe motive:
* In timpul filmarilor reale, de la locul incendiilor WTC, mai multe camere au prins ceea ce pare a fi un demon cu faţa din fum. În timp ce majoritatea oamenilor au considerat acest fapt drept pura coincidenta, doi foşti Satanisti l-au sunat pe un editor, la câteva ore după  ce acele imagini au fost difuzate, pentru a-i spune că acele fete arata exact ca demonii pe care ei i-au vazut in timpul unui ritual, cand acestia    s-au manifestat  fizic in aceasta dimensiune. Cisco Wheeler, a spus în continuare că unii dintre cei mai puternici demoni din Împărăţia lui Satana au fost cunoscuti sub numele de Demonii de Foc; acestia erau demonii cărora popoarele antice – inclusiv evreii- le Sacrificau copiilor lor, de Molech. Aparitia acestor fete de demon-ar putea fi o dovadă a ceea ce se spune – că atacul a fost un Sacrificiu al Ritualului Focului, efectuat de Illuminati. Multe poze referitoare la 9 / 11 au arătat fata unui demon in focul mare de la WTC.
Acest lucru nu a fost o coincidenta.
* Faptul că această carte arată faţa unui demon în fumul de la Turnurile Gemene, în 1995, demonstrează că Illuminati  au planificat un foc de sacrificiu la WTC, sacrificiu care sa cheme Demonii Focului. Această carte a prezis şi demonii
s-au manifestat ei insisi prin foc. Asa cum in  Waco (22 septembrie 1999) şi Oklahoma City (19 aprilie 1995) au fost de focuri de sacrificii, aşa a fost  si atacul asupra Turnurilor Gemene. Si iata si imagini reale, luate la fata locului:
wtcdevil
smokeface
 
* Aceasta carte simbolică arată o legătură între atacul Turnurilor Gemene din New York si Planul Global al Illuminati de a efectua o schimbare dramatică înrandul populaţiei! Ce legătură posibilă ar putea fi intre acestea? Aceasta carte pare sa  spuna că atacul de la WTC din 9 / 11 este  lovitura de deschidere  a campaniei de reducere dramatica, la nivel global, a populaţiei. Se ştie deja că atacul din 9 / 11 a fost lovitura de deschidere a etapei ”naştererea remuscarilor” finale, pentru a permite Antihrist-ului sa apara pe scena lumii, iesind cu pasi repezi, din fum, praf si moloz, spre al Treilea Razboi Mondial. Acum, această carte pare să ne spuna că atacaul WTC este
salva de tun din deschiderea etapei finale: reducerea populaţiei.
Având în vedere că obiectivul este de a reduce dramatic populaţie de patru miliarde de oameni, exact la nivelul anticipat în Cartea Apocalipsei, noi nu ar trebui să fim prea surprinsi cand aflam afle că  judecatile prezise la deschiderea celui de-al patrulea Sigiliu, sunt acum la orizont şi în stirile zilnice. Care sunt aceste hotărâri?
+ Sabia – război, al treilea război mondial
+ Foamea – foamete, în mod clar la orizont
+ Moartea – literalmente poate însemna ciuma, molimă, epidemii,dezastre, etc.
+ Fiarele de pe pamant- Acest lucru ar putea sa se refere la mulţi agenţi patogeni vii, pe cale de a fi lansati pe pământ, cum ar fi Virusul SIDA sau mai noua varianta a virusului Ebola. Apocalipsa 6:8: ” Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ”. 
center_for_disease_control
“Centrul de control al bolilor” – “Ca acţiune a sa,  cartea CDC poate furniza ajutor pentru un oras Devastat …În cazul în care cartea CDC  ataca direct pentru a distruge un loc, acesta ( jucatorul) poate utiliza războiul biologic şi castiga un plus 15  puncte la atacul sau”.
Să nu vi se para foarte ciudat faptul că in acest  joc, cartea CDC prevede crearea şi lansarea unui atac biologic asupra unui ”Loc”! 
V-ati  pus vreodata  întrebarea foarte importantă: cine ar putea
lansa un atac epidemic asupra noastra ( a populatiei), în cazul în  care Iran, Coreea de Nord, Al Quaeda, Siria şi alte “state pungase” nu sunt în măsură să  lanseze un atac  cu arme biologice?; această carte pare să răspundă la această întrebare:  CDC va lansa atacul! Bineînţeles, autorităţile noastre vor acuza, fără îndoială, fie Iran-ul fie teroriştii pentru acest atac biologic!
Într-adevăr, în cazul în care un atac sofisticat, cu arme bio-teroriste, s-ar produce asupra oraşelor noastre, toti cetatenii ar trebui să realizeze că doar ruşii sau americanii au avut capacitatea de a produce un asemenea atac. Amintiţi-vă, atunci ca 11 dintre oamenii de stiinta de top ai lumii, în domeniul ADN-ului şi în lupta împotriva  bolilor infecţioase au început sa moara cu cativa ani în urmă( 2001) iar altii urmeaza. In momentul în care se presupune ca CDC va lupta cu un atac bio-terorist, acesti oameni de ştiinţă de top nu vor mai fi in stare sa faca nici una din următoarele acţiuni:
1.Folosirea expertizelor lor pentru a putea lupta împotriva acestei boli
2. Utilizarea expertizelor lor  pentru a avertiza lumea că numai Statele Unite şi ruşii au avut capacitatea de a
 initia acest tip de atac bio-terorist. Nici unul dintre aceşti oameni de ştiinţă  nu va mai putea sufla in fluier!
epidemic
 
 “Epidemie” – “Dezastru! Acesta este un atac care distruge orice loc. El nu are nevoie de o acţiune. Puterea sa este de 14. Acesta nu este un atac instantaneu. În cazul în care atacul reuşeşte, ţinta este devastata”. Textul de pe aceasta carte -” nu este un atac instantaneu”- pare a sugera că atacul va aparea in liniste, rezultand oameni bolnavi în diferite perioade de timp dupa atac. Această formulare pare a fi  primejdios de apropiata de Planul Nouii Ordini Mondiale. Cititi:
“Len: Şi acest raport, a mers pana acolo incat să spuna că experimentul a fost considerat un eşec parţial pentru că au obtinut un virus cu actiune lenta  mai degrabă decât unul rapid. Ei au pretins  ca de fapt cauta virusi criminali activi. Robert: Cu excepţia, că viruşii rapizi sunt, desigur, lipsiti de valoare, pentru că este prea
uşor a te apăra împotriva lor. Vreau să spun ca un virus activ foarte rapid nu este ceva bun…  Laboratorul Cold Springs Harbor Springs pune un mare pret pe  virusul MMM (MMMV), care este ”cel mai cumplit  virus malign” … [Dr. Leonard Horowitz, "Instalarea Virusilor: SIDA şi Ebola ", p. 106]. Dr. Horowitz este sigur că Planul  va apela la un virus cu acţiune lenta, care va începe să omoare oameni la  diferite intervale de timp, dupa ce  infectia initiala a avut loc. Vă încurajez să citiţi stirile existente pentru o intelegere 
completa a  utilizarii planificate a  bolilor infecţioase pentru a reduce dramatic ,la nivel global, populaţia şi a faptului istoric  că vaccinările au fost deja utilizate pentru a ucide zeci de milioane de oameni.
Combined_disasters
 
” Dezastre Combinate” – Încă o dată, cum a reusit inventatorul acestui joc   sa ştie că, în afara de plănuitele atacuri din 9 / 11 şi de bolile infecţioase, Illuminati are un număr vast de alte dezastre planificate si că, combinandu-le astfel încât  toate popoarele lumii sa intre în panică, acestea vor permite ca libertăţile sa le fie luate si guvernele alese în mod liber să fie eliminate?
Ce a prezis Iisus ?
” Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.” Luca 21:26 
Care sunt tipurile de dezastre planificate de Illuminati a  fi combinate?
Razboaie -  Al III-lea Razboi Mondial va fi format din trei războaie:
-unul in Orientul Mijlociu cu care va incepe prin atacarea Irak-ului  (ceea ce s-a intamplat deja) si se va continua cu Iranul
- altul in Peninsula Coreeană,  cu Coreea de Nord care va ataca Coreea de Sud, cu arme neconvenţionale, iar China se va alatura primei- cauzând o criza  asemanatoare cu cea a ” rachetelor cubaneze “
- al treilea -China va invada Taiwan -ul
Atacuri teroriste în oraşe
Cutremure fără precedent 
Colaps economic( in desfasurare)
Scene Supranaturale pe cer
Bill Cooper face sumarul tuturor acestor amenintari combinate  foarte frumos şi succint: “Poti sa-ti imaginezi ce se va întâmpla în cazul în  care Los Angeles-ul este lovit  de  un cutremur cu magnitudine 9.0, New York-ul este distrus de o bomba atomica  plantata de teroristi, incepe primul dintre cele trei războaie care alcatuiesc cel de-al III-lea Razboi Mondial  în Orientul Mijlociu ( de fapt se continua-n.a), în bănci şi  in pieţele de stoc  are loc colaps-ul, Extraterestri aterizeaza pe peluza Casei Albe, produsele alimentare dispar de pe pieţe, unii oameni dispar, Mesia se prezintă lumii şi toate într-o foarte scurtă perioadă de timp? Poti sa-ti imaginezi? Structura de putere a lumii poate şi dacă este necesar va  face ca unele sau toate aceste lucruri  sa se întâmplă, ca să purceadă Noua Ordine Mondială “. [" Behold  A Pale Horse "., P. 177-8].
Kill_for_peace
“Obiectiv: Omor pentru pace” – Cum a stiut inventatorul sa conecteze apariţia Antihrist-ului cu fraza ” Omor pentru pace”?  Crucea Franta este un simbol al Antihrist-ului [Citeşte NEWS1710 pentru detalii complete] şi a vrajitoriei pe care el o va practica. Prin urmare, acest simbol înseamnă că aparitia Antihrist-ului este legata, aparent paradoxal, de scopul obţinerii pacii. Dar Iisus ne-a spus ca acestea se vor întâmpla, nu?
“Din pricina isteţimii lui, va izbuti înşelăciunea în mâna lui şi se va semeţi în inima sa şi în plină vreme de pace va doborî pe mulţi. Şi se va ridica împotriva Regelui regilor, dar va fi aruncat la pământ nu de mână omenească” Daniel 8:25
Astfel, această carte descrie cu acurateţe această profeţie! Această imagine leagă inerent Crucea Franta, simbol al vrăjitorie, de crearea asa-zisei “paci”. În plus, reţineţi că hippie este visul sau prin care va distruge Biserica ! Ofiţerul de poliţie în uniformă care sta in patru labe în faţa  hippiotilor,are semnificatia ca el a fost bătut si infrant. Scopul final al Illuminati în 1960 a fost de a plăti şi  încuraja circulatia  contra-culturii( hippie) în scopul de a schimba atitudinea şi valorile tineretului  atat de dramatic incat, intr-o zi, întreaga unitate de structură  sa poata  fi daramata. Hippie Abby Hoffman a exclamat despre Rockefellers, care l-au finanţat ,: ” Cercurile conducatoare cumpără o revoluţie!”
Acum, împlinirea acestui vechi vis pare a fi aproape la îndemână. O violenta înfrângere a Vechii Ordini Mondiale- simbolizata de  politistul căzut - este absolut necesara înainte ca Noua Ordine Mondială  sa poata fi stabilită.
Aceasta carte este o puternica declaraţie de venire a noului sistem, aşa cum este el, înspăimântător.
Tape_runs_out
“Extaz” - Chiar dacă am fost surprinsa de detaliile de
pe  alte carti, includerea acestei carti ” extaz” m-a socat foarte mult. Extaz ul este Renasterea intru Hristos pe care o doresc creştinii, nu Illuminati; dar, apoi, mi-am adus aminte  ca am citit un articol cu  aproape cinci ani în urmă, intitulat ” Extazul  Bisericii pare a fi aproape şi ambele părţi sunt în aşteptare lui “. În acest articol, am citit următoarele puncte, foarte pertinente:
“+ Creştinii asteapta extazul, cu tot sufletul, bazandu-se pe Apocalipsa 3:10; Tesaloniceni 4:13-5:4; Corinteni 15:13-58; şi altele
* Ocultistii, de asemenea, de abia aşteapta extazul, după ce au fost alertaţi de către  Spiritele lor calauzitoare că un astfel de Eveniment va apărea! Începand din 1987, “spiritele calauzitoare” ale liderilor cheie ai Noii  Ordini Mondiale au început să-i  informeze pe liderii
umani sa înceapa pregătirea adepţilor lor  pentru un spectaculos eveniment la nivel mondial, care ar putea apărea doar după ce Hristos-ul New Age-ului [Antihrist] isi va face apariţia.
Ce va face acest eveniment să fie atat de spectaculos? Dupa cum  aceste ” Spirite calauzitoare” au explicat, cand Hristos( Antihrist-ul in acest context) va  apare, vor exista multe persoane in întreaga lume, care nu vor putea accepta, niciodată, opiniile sau invataturile lui. Aceste persoane se  vor dovedi a fi un mare obstacol în calea Hristos-ului  New Age de a schimba popoarele lumii.
Prin urmare, “Masters de Logos” au decis,  au spus aceste ” Spirite calauzitoare”, de a expedia subit aceste persoane într-o altă dimensiune, în curând, după ce Hristos (Antihrist)  se va ivi. Aceste persoane recalcitrante  se vor transforma în spirit, astfel incat, cand vor intra din nou în ” Ciclul Reincarnarii”, acestea vor fi pe deplin convinse de binefacerile Noii Ordini Mondiale. Desigur,cand aceste persoane se vor  intoarce pe pământ, reincarnate, Noua Ordine Mondială va fi fost în toi pentru câteva sute de ani, şi atunci toată lumea va şti cât de minunat este sistemul lui Hristos(Antihrist)!”
Faptul că,  cartea “extaz-ului” este descrisă în acest pachet de carti de joc şi asezata ca fiind ultima de catre practicianul in magie alba David Icke, dovedeste faptul că, în 1995, Steve Jackson ştia de întregul plan al Illuminati. Ei ştiu că, după ce apare Antihristul, zeci de milioane de oameni din întreaga lume vor fi luati în extaz;  Illuminati, deja, spun minciuna, ca vor explica acest eveniment  pentru adepţii lor.
Am preluat, tradus si prelucrat acest material de pe  www.cuttingedge.org
 
CONCLUZIE

Acest rol- joc numit “Illuminati – Noua Ordine Mondială” sau “INWO” este dovada că  planul Illuminati de a inscauna Antihristul era bine cunoscut în anumite cercuri, în 1995, cand jocul a fost distribuit.Prea multe detalii sunt prezentate de către aceste carti, prea aproape de evenimentele reale,pentru a fi intamplatoare. Jocul este dovada că ILLUMINATI au stiut cu mult inainte de 1995, evenimentele din 9 / 11  şi descrie, destul de corect, evenimentele bio-teroriste planificate, care abunda in ştirile noastre zilnice.
Dacă v-ati îndoit de faptul că exista sau nu exista o conspiraţie la nivel global ,  acum puteţi să nu mai  aveti aceasta îndoială. Acest joc demonstrează atât existenţa conspiraţiei cat şi principalele sale detalii.
Sunteţi gata spiritual? Este si familia ta? Sunteţi pregatiti, în mod adecvat, sa-i protejati pe cei dragi? După ce voi  veti fi bine pregătiţi, vă puteţi folosi, de asemenea,cunoştinţele ca pe un mijloc de a deschide usa pentru discuţii cu o persoană nesalvata. Aceste  vremuri grele sunt, de asemenea, o perioadă de timp in care putem castiga multe
suflete pentru Iisus Hristos, care ofera veşnicia.
Dacă l-ai acceptat pe Iisus Hristos ca Mântuitorul tău personal, dar ai fost foarte călduţă în discutia ta spirituala cu El, trebuie să-I ceri imediat iertare şi reînnoire . El te va ierta instantaneu şi iti va umple inima, cu bucuria  Duhului Sfânt. Apoi, spuneti macar o data pe zi rugăciunea şi faceti un studiu al Bibliei, personal, de cel putin 10 minute.
Dacă  nu l-ati acceptat niciodată ca Mântuitor pe Iisus Hristos, dar v-ati dat seama de realitatea Lui şi  de faptul ca se apropie finalul vremurilor şi vrei să îi acceptati, GRATUIT, darul vieţii veşnice, puteţi, de asemenea, face acest lucru acum, în intimitatea  caminului dumneavoastra. Odată ce-L acceptaţi pe El ca Mântuitor, sunteti spiritual, născuti din nou, si siguri de Rai, ca şi când ati fi fost deja acolo. Apoi, puteţi să fiţi siguri că Regatul Antihrist-ului nu  se va atinge de voi spiritual. 
    Personal, marturisesc cu mana pe inima, ca exista Iisus Hristos si ca El are grija de copiii Lui, in fiecare zi. Trebuie doar sa credeti si sa deschideti ochii la tot ce intervine zilnic in viata voastra. Intotdeauna El stie ce e mai bine pentru tine. Ai incredere in judecata Lui si vei vedea ca iti va implini dorintele intr-un mod la care tu nici nu indrazneai sa visezi. Daca ceea ce-I cereti este bine pentru voi, cu siguranta va va fi daruit si inca si mai mult. Si nu va cere in schimb decat CREDINTA. De ce e mai usor sa crezi in cuvantul oamenilor politici, care si l-au calcat ori de cate ori au avut ocazia, decat in Cuvantul Lui? De ce promisiunile lor desarte sunt mai presus de promisiunea vietii vesnice? Oamenii politici va cer voturi, sacrificii si obedienta, El va cere doar DRAGOSTE.  El a spus numai ADEVARUL, oamenii politici numai minciuni si totusi ultimii au mai mult credit. Renuntati pentru catva timp la stirile de la televizor si incercati sa vedeti lumea cu ochii vostri, nu cu ochii media. Filtrati informatiile si nu luati de bun tot ce spun cei platiti cu bani grei pentru a face jocul intereselor celor care conduc lumea. Cititi surse si opinii diferite si apoi trageti propriile concluzii. Intrebati-va intotdeauna cui foloseste acel fapt. Din pacate nu mai putem sa avem incredere in nici o organizatie, interna sau internationala, fie ea politica, medicala, culturala,etc. pentru ca toate sunt subordonate si conduse de oameni care s-au vandut Stapanilor Lumii. Ei au uitat ca exista citatul antic al Iulius Cezar: ” Iubesc tradarea dar ii urasc pe tradatori”. Soarta lor va fi foarte amara iar picatura de otrava le va fi administrata chiar de mana pe care o ling. Indepartati pocalul cu otrava de la gura voastra si sorbiti nectarul vietii vesnice!
Dumnezeu sa ne ajute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.