Secrete.

vineri, 15 iulie 2011

Fitoterapia pentru colecistopati

 
 
 
 
 
 
 
 


Vizitatori Online: 19
 
 

Fitoterapia pentru colecistopatiiFitoterapia pentru colecistopatii
Durerile colecistice sunt acele dureri biliare, care provoaca disconfort abdominal, senzatie de greata, durere moderata abdominala sau senzatie de amar in gura. Insa pentru aceste simptome puteti sa apelati la fitoterapia pentru colecistopatii care ajuta bolnavul, prin bogatul continut al unor plante medicinale in substante coleretice, colagoge si antispastice.

Din rostopasca, planta care se gaseste destul de usor la noi in tara, in farmacii sau la plafaruri, puteti prepara o infuzie dintr-o lingurita de planta la o cana cu apa, din care veti bea cate 2 linguri la 3 ore.

Puteti prepara din aceeasi planta o tinctura, prin macerarea a 10 g planta in 100 ml alcool de 70 de grade timp de 8 zile, din care veti lua cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.

Daca nu aveti obiceiul sa strangeti plante din natura, va recomand produse fitoterapeutice care contin rostopasca si alte suplimente nutritive care se gasesc in farmacii, in plafar-uri, sub forma de ceaiuri sau medicamente : Sedocalm, Colebil, Hepatobil, ceai hepatic.

Efecte terapeutice benefice in colecistopatii le au si infuziile din alte plante medicinale,  matase de prorumb, brusture, turita mare, funze de menta sau fructe de maces.

In cazul in care suferiti de dischinezie biliara, trebuie sa va obisnuiti sa consumati zilnic infuzii din frunze de anghinare : o lingura de planta la 1 l de apa, cantitate ce trebuie consumata in 24 de ore ; din frunze de papadie, salvie, volbura, sunatoare, unguras sau iarba mare.

Puteti sa apelati si la dietoterapie, acupunctura, presopunctura sau tratamentele homeopatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.