Secrete.

sâmbătă, 2 iunie 2012

Influente extraterestre.

de J. Deardorff 1, B. Haisch 2, B. Maccabbe 3 şi 4 HE Puthoff

Jurnalul Oficial al Societatii Britanice Interplanetare

( JBIS) Vol.. 58, pp. 43-50, 2005

de la UFOWhipNet site-ul

1. 1689 SW Knollbrook Pl, Corvallis., Oregon 97333, Statele Unite ale Americii.
2. Centrul Naţional de Aviaţie de raportare pe fenomene anormale (NARCAP), Post Office Box 1535, Vallejo, California, Statele Unite ale Americii.
3. Fondul de cercetare pentru OZN-uri, 277 Post Office Box, Mt Rainier, Maryland, 20712, Statele Unite ale Americii.
4. Institutul pentru Studii Avansate de la Austin, 4030 W. Braker Ln, Suite 300., Austin, Texas 78759, Statele Unite ale Americii.


Acesta a fost recent a susţinut că raţionamentul antropic aplicat teoria inflaţiei întăreşte predicţie care ar trebui să găsim noi înşine o parte a unui mare, galaxie de dimensiuni civilizaţie, consolidând astfel paradoxul Fermi a lui cu privire la "Unde sunt ei?" Mai mult, corzilor şi M-brane teoria permite pentru posibilitatea de universuri paralele, unele dintre care, în principiu, ar putea fi locuibile.

În plus, discuţia de astfel de concepte de transport exotice precum "gauri de vierme traversa", apare acum în literatura de specialitate fizica riguroasă. Ca urmare, "Noi suntem singuri" soluţie la paradoxul lui Fermi, pe baza constrângerilor de punctele de vedere anterioare secolului 20, pare astăzi a fi în contradicţie cu noile evoluţii din cele mai bune noastre actuale de fizică şi astrofizică teorii. Prin urmare, am reexamineze şi reevalueze ipoteza prezent care extraterestrii sau sonde lor nu sunt în apropierea Pământului, şi susţin în schimb că unele dovezi ale prezenţei lor ar putea fi găsite în unele de înaltă calitate, rapoarte de OZN-uri.

Acest studiu urmeaza pe argumentele anterioare, care (1) de călătorie interstelar pentru civilizatii avansate, nu este exclus a priori de principii fizice şi, prin urmare, poate fi posibil, şi (2) astfel de civilizatii avansate pot apreciază căutare de cunoaştere de la specii necontaminate mai mult decât directă , între specii de comunicare, astfel reprezentând covertness rezultă în ceea ce priveşte prezenţa lor.


1. Introducere


Problema vreodată recurente de ce nu a Pamantului pare a fost vizitat de extratereştri (ETS), a primit discuţii considerabile în conformitate cu tema de " paradoxul lui Fermi ".

Problema a aparut ca o ciudăţenie de Enrico Fermi a colegilor din Los Alamos peste masa de prânz de o zi în 1950.

Dacă se presupune existenţa a doar o altă civilizaţie sau de mai multe civilizatii extraterestre din galaxia noastră, Calea Lactee, şi dacă îşi asumă o colonizare implică călătorie interstelar de la aproape de viteza luminii, sau mult mai jos, modelare difuzarea prezice colonizare sau, cel puţin vizitarea de toate planetele locuibile în galaxie pe intervalul de timp de zeci de milioane de ani, mult mai puţin decât vârsta de aproximativ 13 ani x 109 de galaxii în sine.

Astfel, paradoxul: Unde sunt ei [1]? Posibilităţi teoretice necunoscute Fermi a face paradoxul chiar mai puternică astăzi. Se poate acum raţional presupuneri cu privire la perspectivele oferite de adiacente M-brane universuri [2].

Într-adevăr, în cazul în care multidimensions care stau la baza corzilor şi M-brane teorie sunt corecte, ar putea fi locuita universuri separate de ale noastre de distantele minut, ortogonale. De asemenea, raţionamentul antropic a fost recent aplicat teoria inflaţiei, ajunge din nou la concluzia că ar trebui să ne găsim într-o civilizatie galactica enorm de mari [3].

În timp ce "Noi suntem singuri", soluţie pentru paradoxul lui Fermi a fost o dată un aparent valid, acest răspuns este incompatibil cu universul infinit şi de prelevare de probe aleatoriu de auto-ipoteza în concordanţă cu teoria inflaţiei. Găsim, astfel, noi înşine în poziţia de curios că teoria cosmologică actuală prevede că ar trebui să se confruntă cu vizite extraterestre.

În acelaşi timp, fizica si astrofizica actuale sugerează că astfel de vizite nu pot fi la fel de imposibil cum sa crezut.

2. Recente progrese ştiinţifice


În ultimele descoperiri astronomice, de peste 100 de exoplanete au fost catalogate, cu sensibilitate de detectare a crescut acum la punctul în care, într-un exemplu, o planeta Jupiter-urilor a fost dedus pentru a fi intr-o orbita lui Jupiter, ca in jurul unei stele Sol-ca ​​[4] .

În domeniul de exobiologie, activitate mult mai recentă sugerează faptul că unele dintre pietrele de temelie pentru viaţă pot proveni din spaţiu precum şi să fie transportate de meteoriţi [5-6]. Posibilitatea de a largă panspermia a primit un nou avânt [7-8].

Acestea constatările şi studii face plauzibilă ipoteza că există viaţă inteligentă în altă parte în univers.

Acest lucru este, desigur, ipoteza fundamentală făcută de susţinătorii SETI, de căutare pentru inteligentei extraterestre prin microunde sau mijloace optice de detectare.


Ipoteza extraterestra (ETH), că viaţa inteligentă de la "în altă parte", în universul ar putea fi vizita Pamantul, a devenit mai puţin plauzibil, prin sugestii care viteza-de-lumină constrângere ", ele nu pot ajunge aici, de acolo" nu este ca o limitare a cum au fost asumate anterior.

Această restricţie îşi are originea în teoria specială a relativităţii, care nu pun la îndoială. Cu toate acestea, în contextul relativităţii generale (GR), există trei abordări, care pot permite ocolirea în mod legitim această limită, având în vedere suficient de avansat (probabil de milioane de ani!) Cunoştinţe de fizică şi tehnologia.

O abordare popularizat de către Thorne şi Sagan se referă la posibilitatea de gauri de vierme, sau de metrou cosmice, o formă de comenzi rapide prin spaţiu-timp metric [9]. Utilizarea GR standard, ca bază, anumite cerinţe matematice pentru gauri de vierme Traversable au fost obţinute şi publicate în literatura de specialitate şi se pare că există posibilitatea de inginerie o gaură de vierme metric, cel puţin în principiu, [10].

O a doua abordare mai recent publicat în literatura de specialitate GR a fost numit "Drive Alcubierre Warp" [11-12].

Spre deosebire de viteza luminii, prin limita de spaţiu, nu există nici o limită de viteză la care spaţiul însuşi ar putea extinde mai repede decât lumina (FTL) Propunerea de relativă este parte a teoriei inflaţiei., Şi se presupune că universul dincolo de distanţa de Hubble este în scădere, de la noi mai repede mult de c. A fost demonstrat ca o nava spatiala conţinute într-un volum de spaţiu Minkowski ar putea, în principiu, face uz de expansiune FTL de spatiu-timp in urma si o contractie similara in fata, cu inconvenientul de dilatare a timpului şi acceleraţiile nedorite fiind depasite.

O abordare implică legate de construirea unui "tub Krasnikov" [13], pentru a conecta locales spaţial la distanţă. Desigur, problema aşa-numita exotice ar putea fi necesare pentru fiecare caz.


În cazul în care se GR ar fi reinterpretată în termeni de vid polarisable propus ca prima de Dicke [14], aceasta ar deschide posibilitatea de un alt tip de inginerie metrice în care proprietăţile dielectrice ale vidului ar putea fi modificate în aşa fel încât pentru a creşte viteza de propagare locale de lumină. Într-un sens ar fi crearea unui indice de refracţie locală de mai puţin de unitate [15].


În cele din urmă, există posibilitatea de presupus de a face uz de dimensionalities suplimentare de M-brane şi teoria corzilor de a transfera în universuri adiacente în cazul în care limita de viteza luminii poate fi destul de diferite şi reintrarea universul nostru la locaţia dorită. Aceasta este de departe posibilitatea de cea mai speculativă.


În mod evident atunci când vine vorba de unitatea de inginerie urzeală sau gaură de vierme solutii, obstacole aparent insurmontabile apar, cum ar fi necesarul de energie de neatins [16], sau necesitatea de problema exotice [17].

Astfel, în cazul în care succesul este de a fi realizat, el trebuie să se bazeze pe unele descoperire încă neprevăzute despre care putem doar specula, cum ar fi o tehnologie de altfel coerent fluctuaţii aleatorii de vid [18].

Cu toate acestea, posibilitatea de a redus timpul de călătorie interstelar de avansate extraterestre (ET) civilizaţii nu este, aşa cum s-ar putea ţine cont naiv, exclus fundamental de principii cunoscute în prezent fizice. Cunoaşterea ET a universului fizic poate cuprinde principii noi, care permit o formă de călătorie FTL.

Aceasta posibilitate este de a fi luată în serios, deoarece vârsta medie de stele adecvate în cadrul "zonei locuibile galactic", în care Pământul se află, de asemenea, este considerat a fi aproximativ 109 de ani mai vechi decât soarele [19], sugerând posibilitatea de a civilizaţiilor extrem de a avansat dincolo de propriile noastre.


Există motive suplimentare de ce "Noi suntem singuri", soluţie pentru paradoxul Fermi ar trebui să fie, probabil, anularea în favoarea ETH. O soluţie preferată anterior, că biogenezei este un eveniment extrem de rar, în legătură atât cu panspermia şi de călătorie interstelar fiind inoperant [1], este acum cu greu poate fi susţinută în lumina consideraţiilor de cosmologice deja discutate.

ETH pare a fi soluţia cea mai viabilă rămasă, în cazul în care "ET", este luată în general non-terestru sensul că ar putea include extra-dimensionale taramuri, ca în M-brane şi teoria corzilor.

Având în vedere extrem de avansat de Science et şi tehnologiei pentru a fi de aşteptat în civilizaţiile considerabil mai mari, împreună cu mai multe rapoarte de observaţie de la al doilea război mondial de tehnologii extrem de avansate aparent funcţionează la va fi în Cer pe Pamant, este doar logic pentru a căuta dovezi de vizitele ET în cel puţin o parte a rapoartelor în curs de desfăşurare, inexplicabile cunoscute ca "OZN-uri."

Reticenţa de a face acest lucru ar putea duce la eşecul nostru de a realiza că observaţiile de "autentic" ET vizitele au fost loc.

Această abordare, pe care noi urma aici, exploreaza posibilitatea ca "suntem de fapt nu aparţin unei civilizaţii mari, dar nu sunt constienti de acest fapt" [3]

3. US Air Force de raspuns (1947-1969)


Rapoartele de obiecte necunoscute din cer, care apar ca un fel de zbor şi a ambarcaţiunilor de expunere manevre extraordinare, primul a devenit cunoscut publicului larg în 1947. Reperare primul mediatizat a avut loc pe 24 iunie acest an, după care au fost mai multe sute de aparitii în următoarele luni.

Fenomenul a fost continuă încă de la [20-24].


La început, US Air Force a colectat rapoartelor de observare pentru analiza funcţionării acesteia, în semn de proiect (1948-1949). Acest lucru a fost urmat de The Grudge Project (1949-1952) şi apoi Proiectul Blue Book (1952-1969) [20, 25]. Aproximativ 20% din Proiectul Blue Aparitii de carte de la 1953-1965 au rămas inexplicabilă, în cazul în categoria lor de date insuficiente 'este inclus [22].

Battelle Memorial Institute (IMC, Columbus, Ohio) a descoperit, în studiul lor de 3,201 rapoartelor din 1947 până în 1952, că procentul de necunoscute (aparitii inexplicabile) a crescut cu creşterea calităţii informaţiilor observării şi fiabilitatea de observatori [21].

Un procent surprinzator de mare, 30%, din observarea civile, şi chiar o mai surprinzător 38%, din observarea militare clasificate ca fiind excelent în calitate au fost enumerate ca necunoscut.

Pe de altă parte, doar aproximativ 15% din civile şi 20% din observări militare clasificate ca fiind săraci erau necunoscute. Creşterea procentului de necunoscute, cu creşterea calităţii de raport este un rezultat neaşteptat în cazul în care au fost toate aparitiile explicabil ca greşeli (incapacitatea de a identifica în mod corect fenomenul cu deficienţe de vedere), fie de observator (e) sau de oamenii de stiinta care au analizat aparitiile.

În această colecţie de 3,201 aparitii nu au fost enumerate ca false şi doar 1,5% au fost enumerate ca fiind cauzate de efectele psihologice. Acest rezultat a descoperit în timpul studiului, mai multe anului IMC respinge cererea, a făcut în Raportul Condon [22], că rapoartele de OZN-uri sunt de la persoane fizice de mai puţin bine informaţi ", care" nu sunt neapărat de încredere. "

Este demn de reţinut faptul că Condon a avut acces la rezultatele studiului IMC, dar nu există nici o referire la aceasta în Raportul Condon.

Proiectul Blue Book a culminat în 1969 cu guvernul a sponsorizat Raportul Condon [22]. În secţiunea de deschidere a raportului directorului său a concluzionat că, după ani de investigaţii, US Air Force a găsit nimic cu adevărat nou, nimic care cererile acceptate de fizica noi sau ETH şi că ancheta continuă, probabil, nu va găsi nimic cu adevărat nou în viitor.

Raportul a recomandat ca Air Force a termina proiectul său de anchetă, care a făcut-o la sfârşitul anului 1969.


4. Raportul Condon (1968)


La sfârşitul anilor 1960, US Air Force a emis un contract de la Universitatea din Colorado să efectueze un studiu ştiinţific de dovezi cu privire la fenomenul OZN.

Director al proiectului a fost prof. Edward U. Condon, un fizician distins şi influent, care a făcut nici un secret din opinia sa, chiar de la început că nu există dovezi substanţiale pentru vizitare extraterestre a fost de natură să conducă. Studiul a fost relativ scurt (2 ani) si a avut un buget redus, în special (aprox. $ 500K) pentru un studiu ştiinţific serios.

Când Raportul Condon a fost lansat în 1968, comunitatea ştiinţifică americană a acceptat încheierea acestuia, aparent negativă în ceea ce priveşte dovezile de vizitare extraterestre într-un mod general, necritic, şi într-o anumită măsură, chiar şi o mod entuziast, deoarece a oferit un capăt la o situaţie problematică.

O aprobarea raportului de către Academia Nationala de Stiinte a avut loc în urma unei reexaminări neobişnuit de rapidă şi Air Force utilizat rapid raport ca o justificare pentru a elimina orice implicare în continuare publicului cu tema.


Concluzie negativă a raportului este mai mult aparentă decât reală cu toate acestea, din moment ce există o discrepanţă semnificativă între încheierea în "Rezumat al studiului", scris de Condon unul singur, şi-ar putea trage concluzia în mod rezonabil de la dovezile prezentate în corpul principal al raportului.

O astfel de dihotomie a fost posibilă, deoarece studiul a fost un proiect pentru care regizorul, Condon, a avut unica autoritate, nu a fost opera unui comitet ai cărei membri ar trebui să ajungă la un consens concluzie. O analiză a Raportului Condon de Sturrock [26] detalii de multe dezacorduri între rezumat desconsiderare Condon şi datele reale.


Având în vedere lungimea de mii de pagini de raport, se poate afirma cu siguranţă că foarte puţini, în comunitatea ştiinţifică ar fi dedicat timpul necesar pentru a citi întregul document.

Impactul a raportului a fost, astfel, în mare parte datorită lui Condon pârghie reputatiei sale stiintifice de prestigiu într-o acceptare a sale opinii personale ca reprezentând rezultatul aparent al unei investigaţii ştiinţifice. Într-adevăr, ca documente de Sturrock, Condon a luat de fapt, nici o parte în cadrul investigaţiilor şi a indicat concluzia că intenţionează să atragă de bine înainte de datele au fost examinate în mod corespunzător, cu greu o abordare ştiinţifică.

Parte a Raportului Condon, care conţine analizele sale de ochire nu suporta "Rezumat al studiului", scris de Condon [26].

Multe dintre evenimentele prezentate în cadrul secţiunii sale Studii de caz se încadrează în "neidentificat" categorie de OZN-uri, pentru care definiţia raportului a fost, în esenţă:

"Un stimul dificile pentru un raport de ceva văzut în cer sau a aterizat pe pământ, care nu a putut fi identificat ca având o origine naturală obişnuită."

Într-o analiză detaliată a acestui raport, cu toate acestea, sa remarcat faptul că "Cea mai mare parte mare de raport, o mare parte din ea" padding ştiinţifică ", nu se poate ascunde de la cineva care se studiază cu atenţie că se examinează doar o mica parte din OZN cu adevărat încurcat rapoarte, şi că argumentarea sa ştiinţifică este adesea nesatisfăcătoare.

De aproximativ nouăzeci de cazuri care se confruntă în mod special, sunt mai mult de treizeci de recunoscut a fi inexplicabile "[27].

Patru dintre cazuri, reanalizat şi raportate în detaliu la AAAS 1969 Simpozionul, dezvăluite cum neştiinţifice de tratament Raportul Condon de ei au fost, reanalizează au plecat de la necontestată. Prin urmare, noi nu putem fi de acord cu afirmaţia Raportul Condon, care fenomenul nu oferă subiecte noi pentru ştiinţă de a explora, dat fiind faptul că au rămas multe aparitii inexplicabile.

În plus, în multe dintre cazuri, pe care Raportul pretindeau că au identificat, că obiectivul a fost atins numai prin asumarea că martorii au văzut ceva care diferă în detaliu de ceea ce au raportat.

De asemenea, o comisie a Institutului American de Aeronautică şi Astronautică a constatat în 1971,

"Este dificil să ignore reziduul mic de cazuri bine documentate, dar inexplicabil, care formează nucleul dur al OZN controverse" [28].

În mod clar, Raportul Condon a fost lăsat într-o stare nesatisfăcătoare [20,24-26,29-30].


Concluzia principală a panoului Condon a evitat problema principală, eşecul de a explica fiecare observaţie, spunând:

"Dovezile prezentate de obiecte zburatoare neidentificate nu indică faptul că aceste fenomene constituie o ameninţare fizică directă la adresa securităţii naţionale" [22].

Acest lucru nu este în contradicţie, totuşi, cu o fracţiune de rapoarte de inexplicabile reprezintă vizitele reale ET.


5. Re-evaluare a fenomenului Necesare

5.1 Reperarea Din Raportul Condon
Auto-contradicţie a Raportului Condon, împreună cu consolidarea paradoxul Fermi, prin evoluţiile recente în cosmologie, fizica, astronomie şi astrobiologie, dar sunt două motive pentru a reevalua fenomenul OZN.

Un alt motiv este faptul că observarea remarcabile nu încetează cu publicarea Raportului Condon, în 1969. Observarea Multe detaliate de atunci au devenit disponibile pentru examinare.

Oamenii de ştiinţă ar trebui să nu se simt reticenti in a studia aceste măsura în rezumatul raportului executiv a declarat că "orice om de ştiinţă, cu formare profesională adecvată şi de scrisorile de acreditare, care vine cu un clar definite, propuneri specifice pentru studiul [de rapoarte OZN], ar trebui să fie sprijinite."

Un exemplu de aparitii in valoare de studiu sunt cele care au avut loc pe 31 decembrie 1978 în largul coastei de nord-est de Insula de Sud, Noua Zeelandă. Aceste canale implicate mai multe informaţii înregistrate pe bandă şi film în observarea vizuală, corelate cu aer-sol şi-radar detectate şi înregistrate fenomene luminoase pe filmul cu culoare, precum şi rapoartele de opt martori care au fost implicate.

Analiza datelor înregistrate şi de mărturii indică faptul că obiectele necunoscute care emit lumina stralucitoare s-au detectat pe radar, filmat şi se pare că sa mutat, în răspuns la mişcări ale avionului care a martorilor. Cele observarea au sfidat toate explicaţiile banale [31-32].


Unele investigaţii de aparitii inexplicabile au fost sponsorizat de guvernele din afara Statelor Unite

Din anul 1977, Agenţia Spaţială francez a efectuat o investigaţie oficială a rapoartelor de OZN-uri, cu GEPAN proiect, numit mai tarziu SEPRA. În val reperarea Belgia 1989-1990, funcţionari civili şi militari au cooperat în schimbul de date martor ocular, radar şi video-imagine de formă triunghiulară ambarcaţiuni.


5.2 Informaţii Secret acum disponibil
Anchetatorii Condon nu au avut acces deplin la informaţii şi analize elaborate anterior de către Oficiul de US Air Force de Informaţii (AFOIN), sau la toate informaţiile colectate de către Project Blue Book. O mare parte din aceste informaţii au fost dezvăluite în anii de după 1968. Informaţii de presă a venit pe cinci fronturi despre.
În primul rând, US Air Force a lansat dosarele complete ale Rezervaţi Proiectul Blue în 1975. Aceasta versiune include fişierele anterior inaccesibile ale Oficiului Forţelor Aeriene de Investigaţii Speciale (AFOSI).


În al doilea rând, libertatea SUA of Information Act, care a intrat în vigoare la mijlocul anilor 1970, a dus la eliberarea de informaţii relevante de la alte agenţii (Biroul Federal de Investigaţii: FBI, în anul 1977, Central Intelligence Agency: CIA, în 1978; etc ), deşi de multe ori într-o formă cenzurată [23-24].

O a treia sursă de informaţii este noua colecţie de rapoarte reţinute anterior şi analizele efectuate de către AFOIN la sfârşitul anilor 1940 şi începutul anilor 1950.

Această informaţie a fost lansat în ultimii 20 de ani, ca rezultat al cerinţelor de declasificare standard pentru documente vechi.

Ea arată că inteligenţa Air Force privat ajuns la concluzia ca, mai multe de 5% din observări au fost inexplicabil, chiar dacă acestea au fost aparent rapoarte exacte făcute de către observatori credibile, contrazicând astfel declaraţiile publice ale Air Force, care toate aparitiile ar putea fi explicate. Documentele oferă o explicaţie de ce Air Force inteligenta a spus FBI-ul în august şi, din nou în octombrie, 1952, că unii oficiali de top Air Force au fost serios în considerare "interplanetar", explicaţia [33].


În al patrulea rând, guvernele din alte ţări decât Statele Unite, în ultimii 25 de ani, s-au publicat informaţiile relevante culese de serviciile lor armate şi de poliţie. Nu numai are guvernul francez, prin intermediul GEPAN şi SEPRA, documente eliberate de vizare, dar, de asemenea, Ministerul Apararii din Anglia a lansat recent o serie de documente.

Guvernele din Spania si Canada, a lansat, de asemenea, documente, în anii 1970 şi 1980. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că unele guverne din Franţa au grupuri oficiale de investigaţie pe această temă.

În 1997, în răspuns la observarea civile şi militare în anii precedenţi, Air Force chilian format Comitetul pentru studiul fenomenelor anormale (acronim, CEFAA în spaniolă), regizat de un fost general, Forţele Aeriene şi cu sediul în Şcoala Tehnică a Aeronauticii în Santiago. Unul dintre noi (Macabeul) a fost invitat în Chile în 1999 pentru a preda la un simpozion sponsorizat de CEFAA şi pentru a discuta cu aparitiile.

Air Force peruan înfiinţat un grup similar din 2001. Brazilia şi Uruguay au, de asemenea, grupuri comparabile de investigaţie.


O sursă cincilea nou de informaţii nu sunt disponibile sau utilizate de către grupul de Condon constă în faţa multor martori la evenimentele din 1940-1960 decenii, care au lucrat pentru guvern sau militar şi după atingerea vârstei de pensionare, au venit înainte de a divulga primul lor- cunoştinţe de mână [34].

Ei au simţit că era mai important pentru ca cetăţenii să ştie ce a avut loc decât pentru a continua să respecte instrucţiunile pentru a menţine tăcerea despre el. O reticenţa de a raporta evenimente OZN-uri a apărut din cauza unei perdele de ridicol care, din 1950, a stabilit peste subiect. Acesta a fost indusă în parte de către CIA 1953 Panou de Robertson, care a recomandat un program împotriva infirmat de realitatea fenomenului [20,22-23].


Dezvăluire este cel mai adesea pusă în aplicare de către o autoritate figura afirmarea, la propria sa voinţă şi fără intervievarea martorilor, că tot ceea ce a fost observat şi raportat ca a fost extraordinar în locul unei identificări eronate de ceva lumesc. Acest lucru este degradant pentru martori sinceri, credibili.

Cele mai importante ştiri mass-media a preluat rapid pe fraze sarcastice cum ar fi "oameni mici verzi" şi "împătimiţii de OZN-uri", apoi, treptat, s-au intarcat departe de subiect reporteri, editori şi corporative ridiculizare proprietari frica, fie drept sau nedrept, la fel de mult cum fac oamenii de ştiinţă şi politicieni.

Refuzul de US Air Force în 1950 şi 1960 pentru a elibera de date de observare a adăugat colectate doar la problema, deoarece probele colectate de către guvern, care nu au fost disponibile pentru a sprijini martorilor [33]. Primul director al CIA a evaluat situaţia în 1960, după cum urmează: "În spatele scenei, ofiţerii highranking Air Force sunt sobru în cauză cu privire la OZN-uri. Dar, prin secretului oficial şi ridicol, mulţi cetăţeni sunt conduse să creadă obiectele necunoscute care zboară sunt prostii pentru a ascunde faptele, Air Force-a redus la tăcere personalul acesteia "[35].

Raportul Condon, de asemenea, adăugat la problema, deoarece a demonstrat că oamenii de ştiinţă ar putea pur şi simplu, susţin că martorii sunt greşit sau necinstit şi le-ar fi crezut de cele mai multe dintre colegii lor, chiar dacă au avut nici o dovadă care să susţină acuzaţiile lor. Aceasta, la rândul său, a condus la o mai mare reticenţă din partea martorilor de a veni înainte.

Ca urmare, "martorii cele mai credibile despre OZN-uri sunt de multe ori cele mai reticente să vină cu un raport de eveniment au asistat la" [27].

Acest factor a împiedicat ridicol multi cercetatori grave, chiar de la încercarea de a raporta concluziile lor în revistele preferate de majoritatea oamenilor de stiinta.


Prin urmare, una dintre recomandările făcute de către moderatorul unui grup de 1997 de oameni de ştiinţă este că editorii revistei ar trebui să schimbe politica lor de a refuza să ia în considerare în mod serios, chiar publicarea de articole legate de fenomenul OZN, astfel că această dificultate poate fi atenuat [36].

6. Deducând o strategie ET


Dacă o permite ca cel puţin unele aparitii inexplicabile pot fi manifestări ale inteligenţei extraterestre, atunci nu există încă un motiv pentru reevaluarea: o recunoaştere tot mai mare de-a lungul ultimelor două decenii, că o mare parte din comportamentul manifestat poate fi privit ca fiind destul de raţională.

Subiect de comportament ET a primit discuţii considerabile în legătură cu SETI, în ultimele trei decenii. SETI a pornit de la ipoteza că paradoxul Fermi este de a fi rezolvate prin căutarea continuă şi sporită a cerului pentru semnale electromagnetice indicative de comunicaţii ET [37]. Mai multe motive posibile pentru lipsa de succes de până acum au fost propuse [1,37-38].


Începând cu anii 1970 adepţii o prezenţă sub acoperire, ET, în vecinătatea noastră au fost, de asemenea, avansarea ipotezele lor sau scenarii. Ei resping ca improbabil ipoteza că deţinătoare de tehnologie spaţială extraterestrii trebuie să fie dominată de cel mai rău şi agresivă de acest gen o ipoteză a cărei consecinţă ar fi că nu ar trebui să fie existentă, ca o civilizaţie în mod liber în curs de dezvoltare într-un complet colonizat şi / sau de explorat galaxiei.

A lua legatura cu optimiştii loc presupune că multe grupuri ET avansate sunt cel puţin la fel de etica, ca noi, în timp ce încă participa la propria lor siguranţă şi securitate.

Motivaţia ET pentru călătorii în spaţiu ar putea fi de a spori cunoştinţele lor prin explorare a spaţiului, mai degrabă decât să colonizeze şi să caute dominaţie [39]. Astfel, ipoteze au fost stabilite cu privire la astfel de ce extraterestrii ar fi conştienţi de prezenţa noastră, dar nu au încă ne-a contactat în mod deschis. Printre acestea sunt ipoteze grădină zoologică, de pepinieră şi carantină sau embargo [1,38,40-42].

Cele mai multe dintre acestea postulează că ETS implicate au frecvent ne scouted în semi-ascuns şi au ajuns la concluzia că fie nu sunt încă suficient de matură pentru contact deschisă, sau nu pregătit pentru ea, deoarece orice contact bruscă, evidente ar putea provoca haos social si coborâsuri guvernamentale .

De asemenea postulat este că interferenţa ET cu societatea noastră ar putea aduce prematur capăt la dezvoltarea civilizaţiei noastre continuă în cazul în care au avut loc înainte de cunoaşterea noastră a progresat la punctul în care am putea înţelege în cazul în care străinii ar fi putut originea şi cât de mare capul lor de a începe peste noi ar putea fi [39].


O inconsecvenţă gravă, în acest raţionament, totuşi, este că întreţinerea din total ET covertness spre Pământ şi sistemul solar ar putea duce în continuare la haos social ori de câte ori covertness sau embargo a fost ridicat în cele din urmă, cu excepţia cazului în extraterestrii efectuat un program de dezvăluire treptată unei "scurgeri "embargo [1,43].

Deşi ipoteza zoo sau de embargo poate fi de verificat, ipoteza permeabil-embargo poate fi verificat dacă probele OZN este luată în considerare. Mare parte din această probă pare să constituie doar o astfel de scurgere în embargoului: un program de iarbă-rădăcini de învăţământ în forma de fenomen, care a fost în funcţiune din 1947, dacă nu înainte.

Observarea Mulţi au fost de natură să atragă atenţia asupra lor şi să ambarcaţiunile de grupuri izolate de martori ştiu că ocupanţilor săi sunt conştienţi de noi [24,44]. O categorie cheie de astfel de cazuri implică în cadrul căreia rapoartele de persoane într-un vehicul care se deplasează un obiect martor frenetic pacing-le, chiar dacă automobilul lor sau aeronava face ture că regula din observare a unui obiect obişnuit astronomic sau ca orice altă explicaţie.

În mod similar, într-un număr de cazuri de aeronave obiect necunoscut, care a fost stimulare fie aeronavei sau prezentându-se la ea, a fost detectat pe radar, precum şi vizual [23-25,27]. Interferenţe aspectul obiectului extraordinar, manoeuvreability şi adesea ori întâmplătoare cu sistemul electric al vehiculului exclude suplimentar explicaţii banale [23-25].

Deşi observarea individuale, localizate de obicei, scurtă şi poate fi furnizat dovezi suficiente pentru a fi convingătoare pentru observatori şi analişti de ochire, fapt este că, deoarece observarea pe scară largă raportate a început în 1947, nici un eveniment nu a continuat într-un loc vizibil un număr suficient de ore, la un moment dat, sau a demonstrat abilitatile sale de a martorilor suficient la un moment dat, pentru mass-media de a aduna şi-l publice la lume. Nici nu au lăsat dovezi destul de mult în spatele pentru a fi total convingătoare pentru oamenii de stiinta foarte multe [25].

Credem că acest comportament prudent ar putea fi un accident.


Pentru a pus-o un alt mod, din punct de vedere de anchetatori care studiază astfel de fenomene, observarea individuale, aproape de-întâlnire şi de altă natură pot fi foarte deranjante şi evidente. Cu toate acestea, din punct de vedere al comunităţii ştiinţifice şi societăţii în ansamblu, acest lucru nu este cazul, din cauza rarităţii relative în timp şi spaţiu de aparitii convingătoare şi, din cauza numărului limitat de martori în cele mai multe cazuri.

Concluzia este că, prin furnizarea de dovezi nu suficientă pentru a face realitatea lor total evident pentru oamenii de ştiinţă şi a societăţii în general, ETS urmează o strategie sau un program care să evite provocarea şoc catastrofal pentru societatea ca un întreg, pe care nici un contact deschis ar putea provoca, în timp ce ne pregăteşte pentru o eventuală persoană de contact deschisă.

Acest lucru ar putea spune ceva despre nivelul lor de etică.


Propunerea un anumit nivel de ET etica nu este nouă, ea a fost sugerat, în 1981, care extraterestrii avansate să rămână de o Galactica Codex, care ar avea nevoie de ele pentru a trata civilizaţii în curs de dezvoltare delicat [1,45].

O astfel de standard de comportament este în concordanţă cu realitatea fenomenului OZN şi faptul că nu în ultimii 56 de ani, nici în trecut mii de ani, am fost colonizat, cucerit sau exterminaţi, nici nu a fost traumatizat de către societate orice extraterestrii sau, uneori, de sonde robotizate postulate [1,45].

Este, de asemenea, în concordanţă cu eşecul de panouri de investigaţie pentru a găsi că OZN-urile constituie o ameninţare directă la adresa securităţii naţionale. Pe de altă parte, se pare prea evident ca extraterestrii nu au intervenit în afacerile lume, în orice mod binevoitor, care ar fi devansat uman război, foamete şi boli. De fapt, cazurile ample în cadrul căreia există martori, atunci când prea aproape, au fost rănite sau afectate. Alte cazuri există, cu toate acestea, în care un martor a fost vindecat de un prejudiciu sau de starea de sănătate [46].

Toate acestea sugerează faptul că interacţiunile ET cu oamenii sunt bazate pe un nivel etic neutru binevoitoare general.


7. Concluzii


În ciuda fenomenului OZN au continuat acum de peste două generaţii, la începutul cap imens tehnologic al ETS presupuse va veni în continuare ca un şoc mare pentru mulţi oameni de ştiinţă, precum şi cetăţeni, ca raportul Brookings indicat [47].

Ar putea fi atât de mare ca să atace serios realitatea noastră consensual, un pericol nu nesemnificative. Implicarea pe care ne-ar fi relativ neputincioşi la capacităţile lor se presupune că şi avantaj evolutiv ar putea fi cel mai nedorit, acesta fiind cu nici o surpriză faptul că ştiinţa ar avea dificultati vin la termeni cu situaţia [48].

Cu toate acestea, realitatea a fenomenului şi a noastră au mult timp, deoarece a fost descoperit de catre extraterestrii avansate de acum ar putea fi mult mai probabil decât că paradoxul Fermi este de a fi rezolvate fie prin non-existenţa unor extraterestri avansate sau de incapacitatea lor de a explora sau colonizeze galaxia.

Hence open scientific research on the subject is needed with special attention paid to high quality UFO reports exhibiting apparent indications that ET intelligence and strategy are involved.


8. Mulţumiri


  mulţumim P. Sturrock de la Universitatea Stanford şi T. Roe of the National Aviation Reporting Center on Anomalous Phenomena (NARCAP) for suggested improvements.


Referinte

  1. S. Webb, “If the Universe is Teeming with Aliens Where is Everybody? Fifty Solutions to the Fermi Paradox and the Problem of Extraterrestrial Life”, Copernicus Books, New York, 2002.

  2. E. Dudas, “Theory and phenomenology of type I strings and M- theory”, Class. Quant. Grav., 17, R41, 2000, (hep-ph/0006190).

  3. KD Olum, “Conflict between anthropic reasoning and observation”, ANALYSIS, 64, p.1, 2004, (gr-qc/ 0303070).

  4. S. Udry, M. Mayor, and NC Santos, “Statistical properties of exoplanets. I. The period distribution: Constraints for the migration scenario”, Astron. Astrophys. , 407, p.369, 2003.

  5. BC Coughlin, “Searching for an alien haven in the heavens”, Proc. Natl. Acad. Sci. USA, 98, p.796, 2001.

  6. DPGlavin, O. Botta, G. Cooper, and JL Bada, “Identification of amino acid signatures in carbonaceous chondrites”, Proc. Natl. Acad. Sci. USA , 98, p.2138, 2001.

  7. MK Wallis and NC Wickramasinghe, “Interstellar transfer of planetary microbiota”, Mon. Nu. R. Astron. Soc., 348, p.52, 2004.

  8. WM Napier, “A mechanism for interstellar panspermia”, Mon. Nu. R. Astron. Soc., 348, p.46, 2004.

  9. MS Morris, and KS Thorne, “Wormholes in spacetime and their use for interstellar travel: A tool for teaching general relativity”, Am. J. Phys., 56, p.395, 1988.

  10. M. Visser, “Lorentzian Wormholes: From Einstein to Hawking”, AIP Press, Woodbury, New York, 1996.

  11. M. Alcubierre, “The warp drive: Hyper-fast travel within general relativity”, Class. Quant. Grav., 11, p.L73, 1994.

  12. HE Puthoff, “SETI, the velocity-of-light limitation, and the Alcubierre warp drive: An integrating overview”, Phys. Essays, 9, p.156, 1996.

  13. SV Krasnikov, “Hyperfast Interstellar Travel in General Relativity”, Phys. Rev. D, 57, p.4760, 1998.

  14. RH Dicke, “Gravitation without a Principle of Equivalence”, Rev. Mod. Phys., 29, p.363, 1957.

  15. HE Puthoff, “Polarizable-vacuum (PV) approach to general relativity”, Found. Phys., 32, p.927, 2002.

  16. MJ Pfenning, and LH Ford, “The unphysical nature of warp drive”, Class. Quant. Grav., 14, p.1743, 1997.

  17. M. Visser, S. Kar, and N. Dadhich, “Traversable wormholes with arbitrarily small energy condition violations”, Phys. Rev. Lett., 90, p.201102-1, 2003.

  18. HE Puthoff, SR Little, and M. Ibison, “Engineering the zero-point field and polarizable vacuum for interstellar flight”, JBIS, 55, p.137, 2002.

  19. CH Lineweaver, Y. Fenner, and BK Gibson, “The galactic habitable zone and the age distribution of complex life in the Milky Way”, Science, 303, p.59. 2004.

  20. DM Jacobs, “The UFO Controversy in America”, Indiana University Press, Bloomington, Indiana, 1975.

  21. Project Blue Book Special Report No. 14, 1955.

  22. EU Condon, and DS Gillmor, “Final Report of the Scientific Study of Unidentified Flying Objects”, Bantam Books, New York, 1969.

  23. RM Dolan, “UFOs and the National Security State”, Hampton Roads Publishing Co., Charlottesville, Virginia, 2002.

  24. RH Hall, “The UFO Evidence”, vol. II, Scarecrow Press, Lanham, Maryland, 2001.

  25. PASturrock, “The UFO Enigma: A New Review of the Physical Evidence”, Warner Books, New York, 1999.

  26. PA Sturrock, “An analysis of the Condon Report on the Colorado UFO project”, J. Sci. Exploration, 1, p.75, 1987.

  27. JE McDonald, “Science in Default”, in “UFO's-A Scientific Debate”, Eds. C. Sagan and T. Page, Cornell University Press, Ithaca, NY, 1972, p.52, 1972.

  28. SJ Dick, “The Biological Universe: The Twentieth-Century Extraterrestrial Life Debate and the Limits of Science”, Cambridge University Press, England, 1996.

  29. DR Saunders and RR Harkins, “UFOs? Da! Where the Condon Committee Went Wrong: The inside story by an ex-member of the official study group”, World Publishing, New York, 1969.

  30. JE McDonald, Review of “The Condon Report, Scientific Study of Unidentified Flying Objects”, Icarus, 11, p.443, 1969.

  31. B. Maccabee, “Photometric properties of an unidentified bright object seen off the coast of New Zealand”, Appl. Opt., 19, p.1745, 1980.

  32. B. Maccabee, “Analysis and discussion of the images of a cluster of periodically flashing lights filmed off the coast of New Zealand”, J. Sci. Exploration, 1, p.149, 1987.

  33. B. Maccabee, “UFO-FBI Connection: The Secret History of the Government's Cover-Up”, Llewellyn Publications, St. Paul, Minnesota, 2000.

  34. See, eg, http://www.nicap.org/bigsurdir.htm

  35. R. Hillenkoetter, New York Times, February 28, 1960.

  36. PA Sturrock, et al. “Physical evidence related to UFO reports: The proceedings of a workshop held at the Pocantico Conference Center, Tarrytown, New York, September 29-October 4, 1997”, J. Sci. Exploration, 12, p.179, 1998.

  37. J. Tarter, Book review (astronomy): “Ongoing debate over cosmic neighbors”, Science, 299, p.46, 2003.

  38. B. Gato-Rivera, “Brane worlds, the subanthropic principle, and the undetectability conjecture”, (physics/ 0308078), 2003.

  39. TBH Kuiper, and M. Morris, “Searching for extraterrestrial civilizations”, Science, 196, p.616, 1977.

  40. JA Ball, “The zoo hypothesis”, Icarus, 19, p.347, 1973.

  41. GD Brin, “The 'Great silence': The controversy concerning extraterrestrial intelligent life”, QJR Astron. Soc., 24, p.283, 1983.

  42. ER Harrison, “Cosmology”, Cambridge University Press, Cambridge, 1981.

  43. JW Deardorff, “Possible extraterrestrial strategy for Earth”, QJR Astron. Soc., 27, p.94, 1986.

  44. R. Haines, “CE-5 Close Encounters of the Fifth Kind”, Sourcebooks, Naperville, Illinois, 1998.

  45. WI Newman and C. Sagan, “Galactic civilizations: Population dynamics and interstellar diffusion”, Icarus , 46, p.293, 1981.

  46. PE Dennett, and C. Dennett, “UFO Healings”, Granite Publishing Group, Columbus, North Carolina, 1996.

  47. US House of Representatives Report No. 242, “Proposed Studies on the Implications of Peaceful Space Activities for Human Affairs”, 1961.

  48. PA Sturrock, “Extraterrestrial intelligent life”, QJR Astron. Soc., 19, p.521, 1989.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.