Secrete.

vineri, 1 iunie 2012

Un ofiter de securitate de la Baza Dulce vorbeste

Un ofiter de securitate de la Baza Dulce vorbeste









Ceea ce urmeaza este o lista cu intrebari puse unui ofiter de securitate din Baza Dulce, Thomas Edwin Castello, cu aproximativ 1 an inaintea mortii sale (sau a disparitiei sale). Intrebarile sunt urmate de raspunsurile sale:



Intrebare – Cand exact a fost construita baza de la Archuleta (nivelul superior ocupat de oameni)?



Raspuns – Am auzit ca Dulce a fost inceputa in 1937-38 de catre genistii trupelor de uscat, marita de-a lungul anilor, cele mai recente lucrari au fost terminate in 1965-66 pentru a conecta prin tunele Baza Page (Arizona), locul uneia dintre cele mai vechi baze subterane. Baza in patru colturi se numeste PERICA. Cei mai multi dintre nativii americani (indieni) ce traiesc in acea zona sunt constienti de existenta bazei si ar putea sa ne spuna mai multe despre formele de viata ce sunt observate in apropierea acestor comunitati, Bigfoot etc. (Nota: Informatiile despre Baza Dulce se refera la nivelele superioare, nu la nivelele inferioare extreme care includ vaste caverne naturale si, zic unii, sisteme de tunele antice. Asta ar include sisteme de tunele iluminate cu pentoxid de fosfor, pe care extraterestrii grey il evita si a carui origine este necunoscuta. De fapt, unele surse ne-au informat ca unele dintre bazele
subterane NORAD din Colorado au fost construite in interiorul deja existentelor sisteme de caverne, aratand ca Ray Palmer si Richard Shaver aveau dreptate cand, la inceputul anilor ’40 scriau ca guvernul cauta sisteme de tunele si pesteri subterane antice pentru utilizare proprie – Branton)



I – Prin ce mijloace au fost construite instalatiile (de la nivelele superioare)? Stii ceva despre proiectul, dezvoltat de Rand Corporation, de realizare a unei masini de forat de inalta eficienta sau o masina-cartita capabila sa topeasca roca folosind sfredele din wolfram-grafit actionate nuclear?



R – Asa cum spun unii lucratori de intretinere mai vechi, o parte a fost realizata cu ajutorul unor dispozitive nucleare in anii ’60. Exista unele sectiuni, cum ar fi tunelele pentru transport, ce au fost realizate cu o masina avansata de facut tunele ce lasa peretii tunelului netezi. Peretii finisati ai acestor tunele seamana cu sticla neagra lucioasa.



I – De cine a fost construita initial instalatia de la Dulce?


R – Natura a realizat, mai intai, cavernele. Extraterestrii Draco (umanoizi reptiloizi) au folosit cavernele si tunelele, de secole. Mai tarziu, prin planurile lui RAND Corporation, au fost extinse in mod repetat. Cavernele originale includeau pesteri de gheata si izvoare de sulf, pe care „extraterestrii” le-au considerat perfecte pentru nevoile lor. Cavernele de la Dulce rivalizeaza in marime cu cele de la Carlsbad. (Nota: Cavernele de la Carlsbad si, in special, pesterile adiacente de la Lecheguilla sunt „oficial” printre cele mai mari si mai adanci din lume, cu cateva „directii” ce au ramas sa fie explorate de speologi profesionisti – Branton)



I – La ce sunt utilizate exact organele de vite (si umane), cum ar fi sange, tesuturi anale, ochi, organe de reproducere, limbi etc. – sa spunem organele obtinute prin mutilari umane si de vite?



R – Citeste asa-zisele documente de la Dulce (pentru mai multe informatii)



I – Diferitele navete spatiale si aeriene controlate electromagnetic – (ce au fost vazute) parasind si sosind la Muntele Archuleta – sunt pilotate de oameni, „entitati extraterestre” sau ambele?



R – Terasa Archuleta (Archuleta Mesa) este o zona minora… navetele pleaca (si sunt stationate) din cinci zone. Una este la SE de Dulce, une este langa Durango (Colorado), una la Taos (New Mexico), iar flota principala este stationata la LOS ALAMOS (in subteran).



(Nota: Cred ca Thomas Castello se refera la flota „operationala intrunita”. Din mai multe surse rezulta ca, Dulce este inconjurata absolut din toate partile de baze „extraterestre” si ca Varful Archuleta, desi, aparent, pare a fi centrul intregii retele subterane – nu este decat o parte a intregului complex care, spun unii, este de marimea Manhattan-ului! O alta sursa a indicat ca exista camere de 100 de picioare chiar sub orasul Dulce, ce fac parte din primul nivel al bazei.


Aceasta apropiere explica de ce a fost descrisa, de obicei, ca „Baza Dulce”. Aparent, chiar si cu permisul sau de inalta securitate, Thomas Castello era familiar doar cu o parte a intregului megacomplex ce se afla in acea zona. Indiferent de activitatea ce se desfasoara acolo, diferite surse par sa indice faptul ca orasul Dulce este, fara indoiala, situat deasupra unei intersectii importante, zona de „intersectie” sau de convergenta a activitatii extraterestre, chiar daca centrul activitatii extraterestre a fost transferat la Los Alamos. Los Alamos si regiunile muntoase de la E si SE de Rezervatia Forestiera Nationala Sante Fe (Santa Fe National Forest) par sa fie cel mai mare „cuib” al fortelor reptiloide/gray (Reptiloid/Gray) din America de Nord, desi exista un mare numar de „barloguri” peste tot in retelele subterane dintre Dulce si Zona 51. Dulce pare sa fie un punct de „tranzit” major pentru activitatea reptiliana extraterestra si intraterestra, o zona centrala de „infiltrare” pentru operativii de la suprafata, precum si o baza operativa pentru programul de rapiri-implantari-mutilari si, de asemenea, un punct de convergenta major pentru terminalele navetelor subterane, porturilor OZN s.a.m.d. – Branton)



I – Unii cred ca o parte dintre entitatile de sub orasul Dulce nu sunt de origine „extraterestra” si ca ele sunt, de fapt, descendenti din fiinte reptiloide sau sauriene, cum ar fi Velociraptori sau Stenonychosaurus Equallus – o rasa sau rase „serpentine” similare celor la care se face aluzie in capitolul 3 din cartea Genezei?


R – Da, unii „reptiloizi” sunt nativi ai acestei planete. Casta conducatoare a „extraterestrilor” sunt reptilienii. Fiintele albe sau bej denumite Draco (The Draco). Unele fiinte reptiliene sunt verzi, altele sunt maro. Ele au fost o rasa antica pe Pamant, traind in subteran. S-ar putea ca una dintre fiintele Draconiene sa fi „corupt” pe Eva in Gradina Edenului. Reptiloizii se considera, pe buna dreptate, „nativi pamanteni”. Poate ei sunt cei pe care noi ii numim Ingerii Decazuti. Sau poate nu, oricum, noi suntem considerati „intrusi” pe Pamant.



I – Unii au sugerat ca asa-numitele baze si tunele subterane „extraterestre” ar putea avea, intr-o mare masura, mii de ani vechime… constructii ale unei rase antediluviene (dinainte de Potop), care a atins un nivel considerabil de complexitate stiintifica si care a fost distrusa de un cataclism initiat de Divinitate ce a avut loc dupa ce acestia au incercat sa imbine stiinta lor cu fortele supranaturale/oculte. De exemplu, unii sugereaza ca fenomenele din Triunghiul Bermudelor sunt rezultatul unui experiment atlant scapat de sub control, ce a condus la un dezastru spatiu-timp care a produs o cadere electromagnetica in zona Triunghiului, precum si in alte parti, dupa ce, in mod accidental, au eliberat in lume forte si energii puternice, despre care stiau foarte putine lucruri. Observatiile dumneavoastra tind sa confirme sau sa respinga aceasta posibilitate?


R – Nu sunt sigur despre partea cu Divinitatea, dar acesti „extraterestrii” se considera „pamanteni nativi”.



I – Care este rolul micutilor extraterestrii gri (gray aliens)?


R – Ei lucreaza pentru si sunt controlati de draconieni (Draco). Exista alte fiinte cu pielea gri care nu sunt de aceeasi parte cu draconienii.



I – Ai discutat vreodata cu vreunul dintre „extraterestrii” din baza?


R – Datorita faptului ca eram tehnician-sef de securitate, trebuia sa comunic cu ei, zilnic. Daca era vreo problema legata de camerele video sau de securitate, eu eram cel chemat. „Casta muncitoare” reptiliana era cea care, de obicei, facea munca fizica in nivelele de jos ale bazei Dulce. Deciziile legate de aceasta casta erau luate, de obicei, de draconienii albi. Cand muncitorii-oameni faceau probleme castei muncitoare, reptiloizii mergeau la „seful” draconian alb, iar draconianul ma chema pe mine. La acea vreme, parea ca aceasta era o problema fara sfarsit. Unii muncitori-oameni erau indignati de atitudinea de „inapoi la munca” sau „fara nonsensuri”, dupa care isi traia viata casta-muncitoare. Cand era nevoie, interventia devenea un element vital. Cea mai mare problema era ca muncitorii-oameni hoinareau pe langa zonele cu „Acces limitat” sau „Sectiunea extraterestra”. Cred ca sta in natura umana de a fi curios si a te intreba ce este dincolo de bariere. Prea des, cineva gasea o cale de a trece dincolo de bariere si de a-si baga nasul acolo. Camera de la intrare ii oprea, de obicei, inainte sa intre in vreo incurcatura. De vreo cateva ori, a trebuit sa cer, oficial, reintoarcerea cate unui muncitor-om.



I – Exista si alte locuri conectate la „reteaua de navete”, altele decat cele mentionate, iar daca este asa, unde sunt intrarile?


R – UNDE!?! PESTE TOT! ELE IMPÂNZESC LUMEA CA O AUTOSTRADA FARA SFÂRSIT. DOAR CA ASTA ESTE SUBTERANA… Reteaua subterana din America este ca o autostrada, doar ca este subterana. Acea autostrada este pentru vehicule electrice (pentru autocamioane, autoturisme si autobuze), adaptate drumurilor pavate, si este doar pentru un trafic limitat. Exista un alt fel de tranzit pentru transport de marfa si pasageri ce este de viteza mare. Aceasta retea mondiala este denumita „Sistemul Subglobal”. Are „puncte de control” la fiecare intrare a unei tari. Exista tunele pentru navete care lanseaza trenurile la viteze incredibile, utilizand metoda vidului si mag-lev. Se calatoreste la viteze care o depasesc pe cea a sunetului. O parte a intrebarii se refera la locatia intrarilor in aceasta baza. Cel mai usor mod de a raspunde este acela de a spune ca fiecare stat din S.U.A. are asa ceva. Cel mai frecvent,
intrarile sunt disimulate in cariere de nisip, operatiuni miniere. Alte intrari in complex se gasesc in bazele militare. New Mexico si Arizona au cel mai mare numar de intrari, urmate de California, Montana, Idaho, Colorado, Pennsylvania, Kansas, Arkansas si Missouri. Dintre toate statele, Florida si Dakota de Nord au cel mai mic numar de intrari. Wyoming are o sosea care se deschide direct in autostrada subterana. Acea sosea nu mai este in uz, dar poate fi reactivata, daca ei decid astfel, cu costuri minime. Este localizata langa Brooks Lake.



I – Exista „baze” in statul Utah? (Nota: Thomas a mentionat unele zone din jurul Utah - Colorado, New Mexico, Arizona, Nevada si Idaho, unde exista „conexiuni”, insa putine in Utah, care, dupa unele surse, se afla situat chiar deasupra unuia dintre cele mai vaste sisteme de pesteri NATURALE din America de Nord, unul care intra adanc sub Muntii Stancosi de Vest – Western Rockies -, precum si sub bazinul Bonneville) Ati auzit ceva despre o presupusa amenajare subterana in interiorul Muntilor Wasatch (Wasatch Mountains)…?


R – Salt Lake, Zona Lake Powell, Dark Canyon, Dougway Grounds, Modena, Vernal. Toate au iesiri acolo. Mai sunt si altele.


(Nota: Au fost multe zvonuri despre sisteme de „tunele” antice ce au fost descoperite in timpul excavatiilor pentru fundatiile unor mall-uri si zone industriale din centrul Salt Lake City. Diferitele istorioare despre aceste tunele includ: exploratori care au intrat in tunele si nu s-au mai intors niciodata; rapoarte despre existenta „oamenilor-soparla” jos, in labirinte; rapoarte despre gray care lucreaza cu oameni in cadrul unor proiecte de construire a unor echipamente electronice si a unor structuri masive, ce au loc in pesteri imense sub muntii din est; rapoarte despre oameni ce fac parte dintr-un regat asiatic „Agharta”, ce mentine colonii in interiorul tunelelor si al pesterilor – si care sunt in conflict cu reptiloizii, gray si cu un grup ce colaboreaza cu fascistii (oameni) dintr-o baza subterana masiva de sub regiunea Neu Schwabenland din Antarctica; rapoarte despre oameni in costume plimbandu-se
de colo-colo prin incaperi subterane imense, purtand mitraliere Uzi; rapoarte despre puturi aparent fara fund; tunele largi, dotate cu lumina, ce sunt „destul de mari cat sa permita trecerea unui semicamion”; sectiuni de tunele ce par solide, insa prin care se poate trece cu mana; camere care emana o lumina fosforescenta verde; rapiti care sunt luati dedesubt si care intalnesc toate tipurile de extraterestrii; discuri ce au fost vazute ridicandu-se din munti spre est si atacand OZN-uri ce veneau pe deasupra vaii; fanatici ai dragonilor si ai temnitelor (Dungeons & Dragons fanatics) ce au fost in tunele si care spun povestiri nebunesti despre coridoare de sute de mile, ce arata ca niste labirinte; rapoarte despre conexiuni cu sistemele de tunele prin reteaua de canalizare, in special sub zona din centrul orasului denumita „Crossroads”; rapoarte despre activitati extraterestre similare cu cele descrise
in legatura cu Dulce New Mexico; si rapoarte despre o imensa retea de pesteri ce se intinde in toate directiile, dincolo de granitele statului – o retea imensa ce conecteaza sistemele subterane din Nevada, cu acelea din New Mexico.

Exista o poveste faimoasa care nu este spusa deschis – exista doua versiuni… ambele pot fi adevarate. Intr-una dintre versiuni, un lucrator de la un templu mormon a intrat intr-un tunel subteran de sub „piata” din centrul Salt Lake City si a mers o bucata de timp printr-o serie de catacombe subterane pana a dat peste un om semanand cu o soparla. Creatura a incercat sa-l atace, dar omul a reutit sa scape si sa gaseasca drumul inapoi spre suprafata. El a inceput sa povesteasca altor oameni ce s-a intamplat si curand dupa aceasta, „guvernul” a sosit, a intrat si a sigilat multe dintre tunelele ce dadeau in subsolul templului.



Pare-se ca au fost cateva dezbateri aprinse despre cat din sistemul subteran era permis acestui cult sa controleze. O disputa smilara a avut loc, se pare, in sud-vest unde biserica LDS avea un depozit imens sub Granite Mountain in canionul Little Cottonwood, in interiorul nivelelor superioare ale unei vaste retele de pesteri. Elementele fasciste ale CIA si extraterestrii Gray au venit si au preluat controlul unor pesteri mai mari din interiorul muntelui si au ordonat muncitorilor de aici, sa stea departe de zonele „interzise” – si au spus ca „Guvernul S.U.A.” le folosea acum in scopuri legate de „Securitatea Nationala” si ca era „datoria lor patriotica” sa mentina secretul. O alta versiune se refera la un paznic ce a intrat intr-un tunel langa zona cinematografelor de sub Crossroads Mall, peste drum si la sud de templu, in timpul excavatiilor ce au avut loc in acea parte a Mall-ului. Muncitorul a
intrat in tunel si a intalnit un om ca o reptila, s-a retras repede si a povestit colegilor sai ceea ce a vazut. FBI-ul si/sau politia locala au venit repede si au sigilat tunelul.



O alta povestire implica un tanar care, impreuna cu un prieten, a legat un lant de masina sa pentru a indeparta un capac de peste o gaura facuta de om, in zona din apropierea „Mall”-ulului si a „Pietei” (Square). Ei au navigat printr-un labirint de canale de scurgere si au ajuns la un put ce descindea intr-o serie de 5 „camere” mici, dispuse una sub cealalta; din cea mai de jos, un tunel ducea spre sud, intr-o camera mare, unde au vazut un put, pare-se, fara fund, un tunel larg spre sud-vest, luminat, si „destul de larg cat sa conduci un semicamion prin el”, precum si urmele unei creaturi bipede cu trei degete la fiecare picior. Alte surse sugereaza ca cei dintai sositi aici, precum si colonistii zonei ce au explorat aceste tunele au intrat in contact cu, iar in unele cazuri chiar au ramas in colonii subterane Telosiano-Agharto-Melchizedek-Mayase sub Salt Lake Flats, Salt Lake Valley si Western
Rockies. Acesti subterani au stabilit oficial acorduri teritorialecu reptiloizii si extraterestrii Gray, asta inainte ca extraterestrii sa inceapa sa invadeze, in masa, teritoriile lor subterane, la la inceputul anilor 1900. Tratatele au fost a unei incercari de a opri un posibil conflict inter-specii, asa cum existau altercatii intre umanoizi (Terani=Pamanteni) si reptiloizi (Deros), in interiorul retelelor de pesteri ale Americii de Nord, ce au crescut ca numar din anii 1920, ’30 si ’40. Datorita unui fel de creier colectiv neexclusivist cu care acesti oameni au interactionat, s-a decis ca, o posibila modalitate de a „transforma” reptiloizii in fiinte cu emotii si compasiune era sa le permita acestora accesul la constiinta de grup.



Reptiloizii, odata ce au avut acces, au inceput imediat sa o acaparezee si sa o foloseasca pentru a controla oamenii la nivel subliminal. Usurinta cu care s-a intamplat acest lucru a fost accentuata si de faptul ca reptiloizii si extraterestrii Gray operau deja ca parte a unei minti de grup sau colective, care era mult mai complexa decat cea Ashtara, de care multi Aghartieni depindeau. Aceasta sugereaza faptul ca, „colectivul” reptilian sau specia insasi este lipsita absolut de grija sau compasiune pentru fiintele umane. Indivizii reptiloizi care actioneaza distinct de colectivul draconian, sunt „supusi”, probabil, de catre lumile Andro-Pleiade. Daca ne-umanii ar putea fi rupti de „colectiv” ei ar putea fi deprogramati si reprogramati, putand atinge chiar un nivel de constiinta individuala si un anumit grad de emotionabilitate. In astfel de cazuri, n-ar fi de dorit sa se dea acestor creaturi
acelasi statut printre oameni, iar o subordonare si o monitorizare absoluta trebuie impuse, chiar daca s-au gasit mijloacele de a-i separa de reteaua mintii colective. Cand se trateaza cu fortele reptiliene, predarea neconditionata trebuie oferita mai intai, iar daca aceasta nu este acceptata, atunci actiunea militara directa este justificata, in special in lumina multor rapiti permanent, pe care Grays si reptiloizii ii tin captivi (aceia care mai sunt in viata) in sistemele lor subterane. Multe dintre tratatele pe care oamenii le-au semnat cu reptiloizii „acolo jos” au fost incalcate… in special, dupa Razboaiele Groom (Groom Wars) din 1975 si Razboaiele Dulce (Dulce Wars) din 1979, in timpul carora o mare parte din retelele de baze subterane americane (care au fost infiintate cu dolari americani stransi din taxe) au fost preluate de extraterestrii Gray. Cateva surse au sugerat ca extraterestrii
au profitat de haosul, in special, din timpul Razboaielor Dulce si au inceput sa invadeze si sa cucereasca cateva dintre coloniile subterane mai vechi.



Aceasta a dus, aparent, la o scindare a colectivului „Ashtar”, cu multi umanoizi si hibrizi trecand de partea noninterventionistilor din Federatia andro-pleiada (n.trad. Federatia constelatiilor Andromeda si Pleiade) si cu multi reptiloizi si agenti-oameni fara inima trecand de partea interventionistilor din Imperiul Draco-Orion. Sistemul Sirius-B, care – cu exceptia sitemelor Acturus si Solar – a fost centrul major al activitatii „Ashtar”, pana cand a fost zdruncinat si divizat intre doua factiuni ashtariene opuse, razboiul izbucnind si purtandu-se in sistemul Sirius de cativa ani, asa cum spun unii „contactati”… o reflectare evidenta a divizarii din interiorul retelelor subterane ale Americii de Nord dintre umanoizii din Sirius sustinuti de Pleiade si reptiloizii din Sirius sustinuti de Orion, ambele grupari mentinand operatiuni in subteran inainte de izbucnirea „Razboaielor Dulce”. Razboaiele de la Dulce au fost doar proverbialul varf al icebergului, daca luam in considerare faptul ca evenimentele de la Dulce au avut efectul unei reactii in lant in acest sector al galaxiei.



Inainte ca divizarea sa aiba loc, reptiloizii au fost invitati sa ia parte la „discutii de pace” in Telos si in alte parti ca un act de buna credinta, dar colectivistii reptiloizi-gray erau mai interesati in expansiunea imperiului lor si in hranirea apetitului lor insatios de cucerire decat in a face pace, desi au semnat tratate de pace, pe care niciodata n-au intentionat sa le respecte decat in scopuri de manipulare de tip „calul troian”. Exista o ramasita de colaborare ca cea care exista in bazele subterane de langa Paradox, Nevada, unde reptiloizii si umanoizii colectivisti din sistemele Sirius si Solar mentin inca o colaborare de nevoie – pentru a stabili un sistem global de control, cu toate ca un mare numar de umanoizi din interiorul sistemelor subterane sunt in razboi cu infiltratii reptilieni colectivist-interventionisti, care, altfel, ar „asimila” acesti umanoizi in colectivul lor prin inducere in eroare, spionaj si control al mintii. Acum, cativa contactati, ca Alex Collier, Ray Keller, Stan Johnson si altii, afirma ca conflictele din Sirius dintre fortele ashtare sustinute de andro-pleiazi si fortele ashtare sustinute de cei din Draco-Orion – care au fost infiltrate si preluate de agentii din Draco-Orion – s-au extins acum in Sistemul Solar, ambele superputeri stelare concentrandu-se acum pe cel mai strategic sistem, intentionand sa-si protejeze fiecare „interesele” de aici, impotriva actiunilor subversive ale celeilalte parti. – Branton)



I – Este „sistemul de transport” al Muntelui Archuleta conectat cu sistemul de transport ce, se presupuneca radiaza de la Muntele Shasta din nordul Californiei?


R – Da. Muntele Shasta este un loc important de intalnire al oamenilor, rasei reptiliene, extraterestrilor si a rasei mai vechi. Incepand cu Cleveland Grover, fiecare presedinte american a vizitat Telos City. Se pare ca, Truman a vizitat Taramurile de Jos ca Inalt Conducator (Archon) al Pamantului. Se pare ca a intalnit acolo pe Regele Lumii si i-a dat „Cheile Statelor Unite ale Americii” (Nota: Orice motiv ar fi avut „regele” taramurilor Agharti la acea vreme, punerea Americii la dispozitia unei superputeri externe fara consimtamantul Congresului ar trebui considerata inalta tradare. Chiar daca „indivizi” nealesi/numiti ce lucreaza pentru ramura industrial-militar-executiva a „guvernului” ar putea alege sa faca astfel, din proprie vointa, fara aprobarea congresionala sau senatoriala, un astfel de act nu se poate aplica „Americii”, care se bazeaza pe Declaratia de Independenta, Constitutia Statelor Unite si Carta Drepturilor. Aparent, exista doua „natiuni” ce ocupa Statele Unite, „America” cu radacini traditionale stabilita de parintii fondatori si condusa de guvernul „ales prin vot electoral” si „natiunea subterana” sustinuta de loja bavareza fascista si condusa de guvernul „corporationist” ce contesta America originala la ea acasa.



Unii prevad un razboi civil inevitabil (?) intre guvernul american de la suprafata – constitutional – ales si guvernul Noii Ordini Mondiale subteran – national-socialist global – corporationist umanoid-reptiloid intrunit, care, intamplator, a fost platit de platitorii de taxe americani si din alte proiecte dezgustatoare de facut bani. Acest razboi va provoca, se pare, o invazie armata a S.U.A., de catre Natiunile Unite/Noua Ordine Mondiala, care conform faimoasei „viziuni” a lui George Washington de la Valley Forge din 1777, se va termina cu o victorie americana, ca urmare a unei interventii divine. Un astfel de lucru este inevitabil, daca LIBERTATEA trebuie pastrata in lumea aceasta si deasupra. Nu trebuie sa uitam vreodata ca elita corporationista a Noii Ordini Mondiale si stapanii lor draconieni intentioneaza sa „depopuleze” suprafata si sistemele subterane ale acestei planete. Conform unei surse din cadrul Serviciului de Informatii al Marinei Americane (Navy), masonii de peste gradul 33 – se pare ca exista cateva grade deasupra gradului 33 ce interactioneaza direct cu draconienii si sunt parte a unei loje initiatice interplanetare - intentioneaza sa instige „pesterile” de stanga impotriva celor de dreapta, pentru a depopula taramurile subterane, astfel incat sa poata impune controlul global absolut bavarezo-draconian in „ambele” lumi.


Gradele 33+ si mai mari, conform acestei surse, intentioneaza sa initieze infernul in pesterile fortificate supersecrete, in timp ce masonii de grad 33 si mai mic, precum si armatele lor de stanga si de dreapta, vor fi lasate sa moara in razboaiele de suprafata si subterane. S-ar putea ca unii masoni de grad 33+ sa incerce sa provoace holocaustul si in bazele Alternativei 3 de pe Luna si Marte, DACA acestea mai sunt inca active. Amintiti-va ca radacinile ambelor planuri, cel al „aripii de dreapta” national-socialiste si cel al „aripii de stanga” socialist-globaliste, se afla in Bavaria. Nu este interesant ca legendarul „dragon” are DOUA „aripi” – aripa dreapta si aripa stanga – ambele fiind controlate de o singura „bestie”? In esenta, daca ne uitam bine, razboiul este intre Republica Constitutionala a Americii bazata pe iudeo-crestinism si Imperiul Socialist al Bavariei bazat pe cultul luciferic. Ambele miscari, de stanga si de dreapta, sunt extreme machiaveliene create de nobilimea neagra bavareza – „negru” se refera aici la ceva ascuns, ce nu poate fi vazut si NU la culoarea pielii – pentru a instiga la haosul global. Sunt unii care afirma ca, colaborarea cu reptilienii a inceput cu culturile lucifererice din Bavaria si a fost adusa mai tarziu in America prin infiltrarea Ritului Scotian si al nucleului fascist al NSA-CIA. Exista, fara indoiala, o prezenta reptiliana in pesterile din adancurile Americii de Nord, ce dateaza de cateva secole, dar o inferstare reptiliana masiva a acestor sisteme subterane pare sa fi inceput in jurul inceputului de secol XX.



„Muntele Archuleta” ar putea fi considerat „capitala” segmentului extraterestru al guvernului „secret” al Noii Ordini Mondiale – bavarez-draconiene – , sistemele subterane de mare adancime de sub Aeroportul International Denver fiind „capitala” segmentului uman al guvernului secret. – Branton). Truman a primit asigurari de tehnologie de varf si de victorie asupra tuturor inamicilor de pe Pamant. Apoi, a fost prezentat lui Samaza si lui Khoach, extraterestrii de pe Bootes si Tiphon (Draco), ambii „regi” reptilieni si ambasadori. Truman a reinnoit „Tratatul 100” (care a inceput in 1933, Roosevelt) si a cerut experimente si cunostinte spatiale si magnetice avansate. Khoach a fost de acord, Samaza doar partial. Acesta a fost de acord sa schimbe tehnologie magnetica avansata pe ostatici pentru experimente genetice, dar s-a opus livrarii de armament laser si spatial.



I – Ati remarcat vreo implicare a iezuitilor, francmasonilor sau a rozicrucienilor da la nivele inalte in chestiuni legate de instalatiile subterane si/sau in relatiile cu extraterestrii?



(Aceasta intrebare se bazeaza pe presupunerea avansata de unii cercetatori cum ca multe dintre lojile masonice au fost, incepand cu 1776, infiltrate de Iluminatii Bavarezi. O mare parte din lumea masonica este controlata, in ultima instanta, de catre gradele 33+ ale Masoneriei de Rit Scotian sustinut de Loja Bavareza, un „rit”, care conform autoritatii masonice mai vechi, se trage din colegiul iezuit Clermont din Paris – un rit care pledeaza in favoarea distrugerii suveranitatii nationale in schimbul guvernului mondial, distrugerea miscarilor religioase si, in special, a celei iudeo-crestine, iar distrugerea structurii familiale sa fie inlocuita cu controlul „statului” asupra copiilor etc., opunandu-se astfel, masoneriei de Rit york protestant-crestina, mai traditionala, pe care ritul scotian a incercat sa-l saboteze, inca de la intemeierea sa in masonerie. Aceasta intrebare a fost, de asemenea, bazata pe afirmatiile unui oficial mason de grad 33, James Shaw, cum ca, cartierul general al Ritului Scotian din „Casa Templului” – ce se afla situat in coltul de nord al strazii in forma de pentagrama din Washington D.C. – este plina cu tot felul de indicii ale veneratiei sarpelui sub forma de picturi murale, sculpturi statuiete etc., ce descriu figuri de serpi. De fapt, din ceea ce imi spun sursele mele, nu doar trei grade deasupra gradului 33, dar insasi gradul 33 este alcatuit din doua nuclee, unul intern si unul extern, gradul 33 si gradul 33+. In trecut, cand se atingea initierea in gradul 33, un potential initiat primea o Biblie ori o cruce si i se cerea sa scuipe pe ea sau sa o profaneze in vreun fel. Daca refuzau sa faca asta, li se spunea ca au luat „decizia cea dreapta” si ramaneau in nucleul extern al gradului 33, gandind ca, in sfarsit, „au sosit”. Daca ei comiteau sau comit aceasta forma de blasfemie, atunci li se spune ca au luat „decizia cea dreapta” si sunt trimisi in nucleul extern al gradului 33+, care este trambulina catre nivelele superioare ce interactioneaza cu lojile si ramurile umanoid-reptiloide ale „Cultului Sarpelui” de pe alte planete, cu orase subterane si, posibil, cu alte dimensiuni.



O sursa ma informeaza ca preledintele oficial George Herbert Walker Bush – care la un moment dat a fost CAPUL lui MJ-12 – a atins gradul 42, ajungand, in orice caz, mult mai sus de atunci. Cred ca cel ce detine cel mai inalt grad de initiere trebuie sa fie insasi „regele-dragon” al draconienilor sau orice alt apelativ pe care l-ar avea liderul sau liderii Imperiului Draconian. – Branton).



R – Da, insa aceasta este o intrebare cu substrat si nu o voi comenta. Nu sunt mason si nici membrul vreunui grup fratesc secret. Exista o organizattie al carei membru sunt (in S.U.A.). acest grup este numit, de obicei, „Unitatea Centrala”. Este o placere sa va spun ca sunt membru al „Ligii Subgalactice” a Costa Ricai.



I – Exista vreun adevar in supozitiile cum ca CIA/”extraterestrii” au stabilit „baze” pe Luna si pe Marte?


R – Am auzit si de asta, dar nu am vazut dovezi cu ochii mei. „Extraterestrii”, se presupune, ca au baze pe cativa sateliti naturali ai lui Saturn . CIA opereaza in alte TARI, dar n-am auzit vreodata ca ar opera pe alte planete (Nota: poate ar fi trebuit sa ne referim la agentia superioara CIA-ului, NSA-ul, al carui personal, pare-se, piloteaza „OZN-uri construite cu bani din bugetul negru” intre bazele de pe LUNA si DREAMLAND. – Branton)



I – Ai auzit de aluzii sau zvonuri sugerand ca ar mai exista nivele inferioare sub nivelul ULTRA-7 al Bazei Dulce si, de asemenea, unde duc acestea si in ce consta?


R – DA. Presupunerea ta este la fel cu a mea… Sigur, au fost o gramada de DISCUTII, dar asta nu inseamna ca exista. In orice caz, iti spun ca am vazut ascensoare ce erau „interzise accesului” daca nu aveai permis UMBRA sau de inalta securitate. Pe aceasta baza, informatia imi este livrata numai pe criteriul „nevoii de a cunoaste”! (Permisul meu era ULTRA-7)



I – Unii insista ca guvernul secret/american a dezvoltat propriile discuri zburatoare, pe baza experimentelor antigravitationale secrete desfasurate de oamenii de stiinta germani nazisti, in timpul celui de-al doilea razboi mondial?



R – Cand lucram in securitate-foto, am auzit multe discutii, dar niciodata n-am vazut dovada, dar, odata, in Fortele Aeriene, am developat un film ce arata o naveta ca cea a lui Adamski, cu o zvastica pe o parte.


(Nota: O scrisoare de la „R.J.M.” din Pennsylvania datata 1-31-91, spune: „…am o multime de inregistrari video cu OZN-uri. Am, de asemenea, „Pamantul secret” (1947). Arata Oazele Bunger si spune ca ei au descoperit o zona calda la Polul Sud. Un autor german afirma ca nazistii au avut o lupta cu Byrd. La sfarsitul inregistrarii, spune: „ Cei 4000 de cutezatori ai lui Byrd au intalnit si au invins cele mai tari batalioane ale antarcticii. Nu cred ca vorbeau de vreme…” O alta sursa a afirmat ca au fost pierderi de ambele parti, iar Batalia pentru Antarctica impotriva „Ultimului Batalion” nazist – care si-a intarit pozitii in baze subterane sub muntii Neu Schwabenland, Antarctica – s-a terminat cu o remiza.


Intrebare: de ce s-ar fi sinucis Adolf Hitler si Eva Braun, dupa ce Hitler a consumat atata energie executand peste 5000 de oficiali nazisti pe care el „i-a suspectat” ca ar fi in spatele tentativei de asasinare a sa de la buncarul „Wolf”, mai ales daca el avea posibilitatea de a scapa folosind o baza nazista secreta de la Polul Sud?



Publicatia THE PLAIN DEALER (Cleveland, Ohio) din 18 martie 1994 are o istorioara cu titlul „DOCTORII CONSIDERA CA CORPUL ARS GASIT AR PUTEA SA NU FIE AL LUI HITLER”. …Expertii criminalisti francezi spun ca, cadavrul carbonizat ce se spunea ca era al lui Hitler nu este al lui… expertii au falsificat rapoartele de verificare ca urmare a ordinelor lui Josef Stalin pentru a-l linisti pe acesta… corpul este, de fapt, cel al unui barbat german necunoscut. (Expertii criminalisti) au petrecut mai mult de doi ani analizand rapoartele autopsiei pregatite de judecatorul sovietic ce a cercetat cazul in zilele ce au urmat capitularii Celui de-al Treilea Reich in 1945… corpul (ce se spunea ca este al lui Hitler) avea un dinte in plus si doar un singur testicul… nici un doctor care l-a examinat pe Hitler inaintea mortii sale n-a mentionat vreodata vreo anomalie.”


Acest lucru este, de asemenea, interesant cand luam in considerare faptul ca binecunoscutul „rapit”, Barney Hill, isi aminteste urmaroarea experienta sub regresie hipnotica, asa cum este ea inregistrata in enciclopedia paranormala „MISTERELE MINTII, SPATIULUI SI TIMPULUI”. Barney si sotia sa Betty au fost rapiti umanoizi cu pielea gri „din Zeta Reticuli”. Una dintre „fiintele” din naveta a fost descrisa de Barney Hill sub regresie hipnotica in urmatoarele cuvinte ce sunt luate de la pagina 1379 a enciclopediei: „…o alta figura are o fata de om rau/diavol (evil)… el arata ca un nazist german… el este un nazist… ochii lui! Ochii lui, n-am vazut niciodata ochi ca aceia!” Tineti minte ca asta se intampla la aproape 15 ani dupa ce Europa se presupune ca fusese „denazificata”. Se pare ca exista o conexiune antarctica cu scenariul de la Dulce, ca si alte posibile conexiuni „naziste”: „turisti” germani colindand New Mexico, explorand mine si pesteri si cumparand drepturi de exploatare a pamanturilor si a mineralelor, chiar inainte de izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial; amestecuri ale CIA in chestiuni legate de nazisti si plasarea catorva agenti SS nazisti – care au fost adusi in Statele Unite prin Proiectul Paperclip – la Dulce si in alte baze subterane; implicarea lojilor secrete „bavareze” in Dulce; si posibila conexiune Antarctica-Dulce cu „Alternativa 003”.



O alta conexiune interesanta este faptul ca echipe secrete naziste au fost implicate in construirea si operarea bazelor subterane de sub muntii din Neu Schwabenland si din alte locuri din Antarctica, denumite echipele ULTRA. ULTRA este, de asemenea, numele de cod al Bazei Dulce! De asemenea, se pare ca exista o conexiune intre Baza Dulce si Baza Montauk din Long Island – care era/este operata intrunit de reptiloizii draconieni, extratereltrii Gray din Orion si Societatrea Thule din Bavaria ce a urmat planul nazist. – Branton)



I – Tom, ai avut acces la nave extraterestre? Ai fost vreodata in interiorul vreuneia?


R – Da, le-am vazut frecvent in garaje, erau vreo cateva. Flota principala este la Los Alamos. Da, am intrat in vreo cateva nave. Sunt doua lucruri care mi-au ramas in cap, senzatia de burete pe care ti-o dau podelele si culoarea purpuriu-rozalie neobisnuita a luminii. Echipajul a spus ca podeaua devine striata in timpul zborului, iar culoarea purpurie a luminii se schimba intr-un alb-albastrui luminos. Intregul interior al navei este la scara redusa in comparatie cu dimensiunile unui om mediu. Holurile erau curbate si inguste, dar, intr-un anume fel, cand erai in interior, pareau mai mari decat aratau. Anumite zone din partile exterioare aproape ca parea si se simtea ca erau vii. N-am mai intrat niciodata in vreuna.



I – Poti sa-mi dai mai multe informatii despre rasa reptiliana, ce fac ei la nivelul sase? (Zona denumita Sala de cosmar.)



R – Casta muncitoare face munca menajera zilnica, spala podelele de latex, curata custile, aducand mancare oamenilor si celorlalte specii infometate. Este sarcina lor sa alcatuiasca mixtura potrivita pentru fiintele de tipul 1 si 2 pe care rasa draconiana le-a creat. Casta muncitoare munceste in laboratoare, dar si in salile cu computere. Pe scurt, rasele reptiliene sunt active la toate nivele Bazei Dulce. Exista cateva „rase” diferite de extraterestrii care lucreaza in sectiunea estica a nivelului 6 (sunt incluse, fara dubii, si cateva factiuni „nordice” colaboratoare – Branton).


Acea sectiune este denumita, in mod obisnuit, „sectiunea extraterestra”. Draconienii sunt indiscutabil stapanii nivelelor 5-6-7. Oamenii sunt secunzi in comanda la acele nivele. A trebuit sa ma CERT frecvent cu un mare „sef” draconian. Numele lui este greu de pronuntat, Khaarshfashst (pronuntat gutural kkhhah-sshh-fahsh-sst). Il strigam, de obicei, „Karsh”, iar el ura asta. Liderii draconieni sunt foarte formali cand se adreseaza rasei umane. Aceste fiinte antice ne considera o rasa inferioara. Karsh ma striga „Comandante Castello”, dar era utilizat intr-un mod sarcastic. In orice caz, casta muncitoare este destul de prietenoasa, atata timp cat ii lasi pe ei sa vorbeasca primii. Ei iti vor raspunde daca li te adresezi. Sunt fiinte foarte precaute si ii considera ostili pe cei mai multi oameni. Intotdeauna pareau surprinsi cand vedeau ca cei mai multi oameni erau prietenosi si de incredere. Nu exista nici o relatie cu acestia in afara orelor de program. Este interzis sa te adresezi vreunei rase extraterestre (pe holuri sau in ascensor) fara un motiv clar legat de munca. Oamenii pot vorbi cu oamenii, iar extraterestrii pot discuta cu extraterestrii si asta nu se incalca. La locul de munca, in orice caz, este diferit. Exista „discutii libere” in laboratoare. Grupurile de discutii din laboratoare sunt si in sectiunea salior de calculatoare. In acele zone, fiecare discuta cu cine vrea. Insa, totul se schimba imediat ce ai trecut pragul salii. Instantaneu, toate conversatiile devin strict formale. Asa dificil cum a fost, de cateva ori a trebuit sa arestez pe cate unul, doar pentru ca i s-a adresat unui extraterestru. E un loc ciudat.



I – Ce te-a facut, exact, sa devii constient pentru prima data ca ceva rau se intampla la Dulce? Imi pare ca, intr-un loc evident oribil ca acesta nu este nevoie sa fii Einstein ca sa-ti dai seama ca este un loc al CRIMEI! De ce ti-a luat atat de mult timp? Tu esti cel care a tras semnalul de alarma?



R – Exista cateva lucruri despre acest loc pe care trebuie sa le cunosti. Am depus un juramant sub pedeapsa cu moartea, ca indiferent de ceea ce am vazut sau am auzit, nu voi divulga niciodata informatiile. De asemenea, am semnat o declaratie de renuntare in care se afirma ca voi renunta la viata de buna voie, daca voi fi gasit vinovat de „tradare”.


La Baza Dulce, tradare este „orice lucru ce mentioneaza detalii ale operatiunilor zilnice din baza, pe timpul cat te afli in afara bazei”. Cand am sosit pentru prima oara acolo, un criteriu de acces la informatii era in vigoare („need to know criteria”). Povestea pe care „honchos” ne-au spus-o era ca „aceasta este o baza de tri-biotransfer cu tehnologie avansata, executand metode riscante avansate in scopul unor beneficii mentale si medicale”. Ceea ce este un mod, plin de imaginatie, de a spune ca ei faceau lucruri riscante pentru viata umana, doar pentru a vedea ce se intampla. Daca se reuseste un nou tratament, atunci el este adus la suprafata ca un nou tratament miraculos, spunandu-se ca a fost gasit dupa ani de cercetari intr-un laborator binecunoscut. Adevarata poveste a gasirii tratamentului nu este niciodata explicata.


Pana la urma, Baza Dulce ESTE O BAZA SECRETA! Acesti oameni sunt chiar buni in ceea ce fac. Ei nu spun adevarul despre nefericitii care sfarsesc in „Sala de cosmar”. Am lucrat cu extraterestrii. Avand asta in minte, poti percepe ideea secretului si a securitatii acestui loc. Da, stiu ca asta nu era un loc de munca similar cu cel din spital, dar la inceput „am inghitit” totul. Ni se reamintea zilnic prin interfoane, in ascensoare, ca „acest loc face teste cu medicamente si medicale avansate de inalt risc pentru a vindeca nebunia, va rugam, nu discutati cu pacientii pentru ca s-ar putea distruge ani de munca”. Sunt sensibil cand doctorii spun sa nu le vorbim, cine eram eu sa la distrug o munca asa delicata? Dar un barbat m-a captat atentia. El afirma, in mod repetat, ca este George S… si ca a fost rapit si ca era sigur ca cineva il cauta. Nu stiu de ce mi-a ramas in minte, dar imi aminteam mereu fata lui, gandind ca nu arata deloc ca un nebun, dar multi pacienti spuneau la fel.



Urmatorul weekend, am convins un prieten de-al meu, un politist, sa verifice pe acest om, spunand ca l-am intalnit si ca eram curios. N-am mentionat deloc baza. Am avut sentimentul ca ma imbolnavesc cand computerul a confirmat ca George S. era dat disparut. Mai rau era ca politistii credeau ca nu era decat un alt tip care se saturase de munca si-si luase lumea-n cap. Asta a fost inceputul. Daca am fost cel care a tras semnalul de alarma? Nu. Lunea urmatoare, l-am cautat pe George, dar nu mai era. Nu exista nici o evidenta in care sa se explice ce se intamplase cu el. Un alt ofiter de securitate a venit la mine si mi-a spus ca el si inca vreo cativa muncitori din laborator doreau sa se intalneasca cu mine in afara programului, intr-unul dintre tunele (fara a se consemna acest lucru).



Curiozitatea a castigat si am spus OK. In acea noapte, aproape noua oameni au fost acolo. Mi-au spus ca stiau ca riscau sa fie arestati de mine, dar doreau sa-mi arate niste lucruri pe care ei credeau ca ar trebui sa le vad. Unul cate unul, mi-au aratat dosare care dovedeau ca multi pacienti erau dati disparuti. Erau decupaje din ziare si chiar fotografii pe care, intr-un fel sau altul, le introdusesera ilegal in baza. Sperau sa le scoata la fel din baza, fara ca eu sa-i predau sefilor. Am putut vedea frica in ochii lor in timp ce imi vorbeau. Unul dintre ei spunea ca, mai bine isi pierde viata incercand, decat sa-si piarda sufletul nefacand nimic. Aceasta remarca a schimbat situatia. Le-am povestit despre George si despre lucrurile pe care le-am aflat despre el. Dupa cateva ore, ne-am angajat sa incercam sa demascam Baza Dulce.



I – Numele Sala cosmarului este descriptiv, dar sigur era si un nume „obisnuit”, cum era el numit in manuale?


R – In manuale era numit „Vivarium” (The Vivarium). Descrie Baza Dulce ca o „baza securizata pentru experimentarea formelor biologice de toate tipurile.” In raportul lor, era reformulat ca fiind „un parc- terminal biologic subteran privat, cu amenajari pentru animale, pesti, pasari de curte, reptile si oameni.” Dupa ce vezi acest „parc”, iti dai seama ca Sala de cosmar este mult mai exacta decat denumirea din manual. „Amenajarile” pentru pacienti din Sala de cosmar contrazicea imaginea draguta pe care manualul o descria.



I – Ai mentionat un lider reptilian, Khaarshfashst, stii ceva despre el, de unde este el, de exemplu? Este de pe Pamant sau vine de pe alta planeta?


R – Numele lui inseamna „cel care tine legile”. Ei primesc numele dupa ce ating „ varsta constiintei”. Ei nu considera timpul ca un factor important in „a fi constient”, asa cum fac oamenii. Dupa atingerea acestei varste, ei sunt instiintati asupra pozitiei care le-a fost destinata sa o detina. In acel moment, ei aleg sau lasa pe altcineva sa aleaga numele pe care il vor purta. Numele lor includ pozitia pe care o detin si cateva litere alese personal. Fiecare litera are cate un inteles, cunoscut doar celui ce poarta numele si celui care i l-a ales. Numele lui Karsh inseamna tiitorul legilor si include kaash (memorie sau tinere, cuvant de baza pentru memoria akashica) si fashst (lege). Reptilienii aleg sa fie nu numai foarte personali, dar chiar secretosi cand vine vorba de locul lor de nastere. Pentru ei, nasterea sau aparitia vietii este considerata unul din riturile sacre ale vietii.


Ei considera Pamantul sau Terra „planeta lor natala”, dar unii reptiloizi discuta si despre alte cateva harti stelare. Cele mai multe dintre stele erau situate in Calea Lactee. In acele harti stelare se gasesc stelele si planetele incluse in Planetele Supuse. Pamantul este una dintre planetele incluse in rutele lor de comert. Daca vreun om pune vreo intrebare directa vreunui extraterestru despre Planetele Supuse, acestia raporteaza draconienilor. Acestia, la randul lor, supervisorilor oamenilor (mie). Nu am informatii despre acele stele, pentru ca informatiile ne sunt distribuite pe criteriul necesitatii de a cunoaste. Nu am avut „nevoie” de aceste informatii.



I – A existat vreun membru al castei muncitoare care a participat la revolta? Poti sa-mi dai cateva nume?


R – Cativa dintre reptilienii din echipa de curatenie ne-au dat de inteles ca stiau ca NOI incercam sa sabotam activitatea de la nivelele 6 si 7. Unul dintre ei, pe nume Sshhaal, a format, in secret, un mic grup de reptiloizi cu aceleasi intentii ca si cele ale grupului meu (observati similaritatea dintre acest scenariu si miniseria „V” a postului TV NBC, care acum este disponibil pe casete video, dupa ani de indisponibilitate. Stiu din sursa sigura ca, autorul original ce a sugerat ideea miniseriei „V” a fost un investigator care il cunostea personal pe Thomas Castello. El avea legaturi la Hollywood si a scris un scenariu de film, ce a fost vazut si „imprumutat” fara permisiune, de catre un angajat al NBC si rescris ca miniserial. Ideea show-ului este ca umanoizi-reptiloizi de pe Sirius-B care au venit pe Pamant pozand in frati binevoitori din spatiu asemanatori oamenilor ce aduceau o noua ordine a pacii universale. In realitate, ei aveau un plan secret de a secatui planeta Pamant de resurse si de a-i rapi oamenii pentru sustinerea biologica proprie. Acestui plan i s-a opus o rezistenta umana care a refuzat sa-l accepte, acestia lucrand, in schimb, cu o coloana a cincea reptiliana ce nu era de acord cu planul pregatit de liderii lor pentru planeta Pamant. Ar putea acest miniserial sa aiba o baza reala? – Branton).



Sshhaal si-a asumat riscul de a ma informa. A fost cat se poate de deschis intr-o situatie unica. In ziua in care am aflat acest lucru, inspectam o camera de supraveghere de langa tunelul de iesire. S-a apropiat, s-a oprit (inaltimea medie a reptiloizilor este de 2,10 – 2,50 m (7-8 feet), asa cum spun cei mai multi martori. – Branton), indepartand, aparent,un gunoi inexistent si mi-a spus incet: „Cativa dintre noi sunt de acord ca esti neobisnuit de interesat in rapoartele de oameni disparuti. Daca e adevarat, pleaca! Te voi ajunge din urma. Daca nu-i adevarat, ia-mi viata acum!” Inima aproape ca-mi iesise din piept, dar am mers tacut de-a lungul unuia dintre coridoarele largi. Tot restul vietii, imi voi aminti acele cuvinte! Era pentru prima data cand aflam ca reptilienii puteau avea ganduri si opinii personale! In mod esential, ei formasera un front omogen cu o mica varietate de interese. Sau cel putin, asta gandeam noi. Au mai trecut doua zile si l-am auzit din nou. In timp ce mergea alaturi de mine prin sala raufamata de la nivelul 6, l-am auzit spunand „Intra in tunelul de iesire de la nivelul 6, partea de nord, dupa ce iesi din schimb.”



Urmatoarele cateva ore au fost lungi si pline de ganduri de tradare si chiar mai rau, dar nu trebuia sa-mi fac griji. Am contactat unul dintre cei noua oameni ai mei (din rezistenta), pentru orice eventualitate. Gordon a vrut sa mearga cu mine, dar l-am convins sa astepte la cativa metri de iesire, prefacandu-se ca are probleme cu cartul sau (electric, ca un cart de golf). Cand am ajuns acolo, erau trei de-ai lor. Sshhaal mi i-a prezentat pe fahhsshhaa si huamsshhaa (numele de baza este sshhaa – a asista). Dupa aceasta, l-am luat si pe Gordon din coridor si toti cinci am mers si-am discutat prin tunelele intunecate, timp de trei ore. Dupa acea zi, grupul de rezistenta comun a devenit mai mare si mai neinfricat. Pana la urma, totul s-a terminat cand a fost initiat un asalt militar prin tunelele de iesire, executand pe toti cei ce se regaseau pe lista lor, oameni sau reptilieni. Noi am ripostat, dar nimeni din casta muncitoare nu avea arme si nici muncitorii-oameni din laboratoare. Numai fortele de securitate si cativa lucratori de la computere aveau arme-laser. A fost un masacru. Toata lumea tipa si fugea sa se ascunda. Salile si tunelele erau arhipline. Noi credem ca a fost Delta Force (dupa uniforme si metoda folosita); au ales sa loveasca in timpul schimbului de tura, pentru a putea ucide cat mai multi de pe lista lor.



(NOTA: Daca Thomas Castello este corect in afirmatii si luam in considerare si pe cele ale lui Robert Lazar, Phil Schneider etc., atunci Razboaiele Dulce sunt rezultatul a cel putin cinci factori sau scenarii ce s-au suprapus, mai mult sau mai putin, la un moment dat. S-ar putea sa fi fost inclus si un conflict de interese din cadrul MJ12, dar si diferite forte de securitate incluzand Fortele Delta (Delta Force), Beretele Negre (Black Berets), Beretele Albastre ale Fortelor Aeriene (Air Force Blue Berets), Serviciul Secret (Secret Service), Divizia 5 a FBI (FBI Division Five), trupele de curatire ale CIA (CIA stormtrooper) si trupele de securitate ale Dulce Base.


Diferitii factori ce au fost implicati, se pare, in razboaiele de la Dulce trebuie sa includa si animozitatile dintre extraterestrii Grey, pentru uciderea catorva oameni de stiinta, si personalul de securitate in cadrul Razboaielor Groom de sub Zona 51 (Area 51), asa cum a fost descris de catre Michael Wolf, agent special al Grupului de Studii Speciale MJ12; intalnirile accidentale (?) dintre muncitorii-constructori oameni si extraterestri si fortele de securitate de langa Dulce, asa cum este descris de Phil Schneider; un atac asupra „rezistentei” de la Baza Dulce, ce a fost ordonata, se pare, de catre colaboratori cu greutate din cadrul nivelelor „adanci” ale serviciilor de informatii, asa cum a fost descris de catre Thomas Castello; o incercare de a elibera cativa dintre cei mai buni oameni de stiinta ce au fost capturati de catre extraterestrii, dupa ce acestia au descoperit „Marea Inducere in Eroare” (Grand Deception), implicand o incalcare a tratatelor stabilite, cum ar fi rapirea continua a mii de oameni si aducerea lor la Dulce si in alte baze, pentru Dumnezeu stie ce scopuri, asa cum le descrie John Lear – se poate ca MJ12/PI40 sa nu fi stiut de a ceste rapiri, insa agentiile lor superioare, agentia CALUGARUL NEGRU (Black Monk)/MAJIC stia acest lucru si a fost de acord cu un schimb de viata umana pentru tehnologie; un alt factor ce ar putea fi implicat in disputa este daca personalul de securitate uman ar trebui sa poarte arme cu laser sau mitraliere. Toate acestea, se pare, au dus la „altercatii” in Baza Dulce, incepand cu 1979 – Branton). Noi, nici pana astazi, nu stim cine ne-a tradat. Gordon Ennery alerga pe langa mine cand am intrat in tunelele de iesire de la al treilea nivel si a murit cand cateva gloante l-au lovit in spate. Am spulberat acel asasin si am continuat sa alerg.
Si inca mai alerg. Imi voi aminti mereu de Gordon.



I – Spune-mi mai multe despre armele cu laser. Sunt dificil de operat sau sunt ca armele din Star Trek, ce pot imobiliza sau ucide in diferite moduri?


R – Este o arma-laser ce poate opera in trei faze diferite. Faza intai, ca in Star Trek, poate imobiliza si chiar ucide, daca persoana are o inima slaba. In faza a doua, poate face sa leviteze ORICE indiferent de greutate. Faza a treia este modul pentru AFACERI SERIOASE. Poate fi folosit pentru a paraliza orice fiinta vie, animal, fiinta umana, extraterestru sau planta. In pozitia superioara a aceluiasi mod, poate cauza o MOARTE TEMPORARA. Va asigur ca orice doctor ar certifica faptul ca persoana este moarta, dar esenta vietii vegeteaza intr-o stare intermediara, un fel de stare teribila de non-moarte. Intre una si cinci ore, persoana va reveni incet la viata; mai intai functiile corpului vor incepe si in cateva minute, constiinta urmata de trezirea completa. In acel mod, oamenii de stiinta extraterestrii reprogrameaza creierul uman si planteaza informatii false. Cand persoana se trezeste, isi „aminteste” informatiile false ca fiind informatii dobandite prin experienta de viata. Nu exista nici o cale pentru o persoana, de a invata adevarul. Mintea umana isi „aminteste” si crede, in intregime, datele false. Daca incerci sa-i informezi, aceste persoane vor rade sau se vor infuria. Nu vor crede NICIODATA adevarul. Mintea lor uita experienta reprogramarii. Ai intrebat daca o arma-laser este dificil de operat. Un copil de doi ani o poate opera cu o mana. Seamana cu o lanterna, cu lentile conice negre inversate. Pe lateral exista trei butoane, retrase in trei santuri. Fiecare buton are forma diferita. Cu cat este mai aproape de mana, cu atat forta armei este mai mica. E simplu. Fiecare buton are trei nivele, de asemenea, cu oprire automata in fiecare pozitie. In cea mai puternica pozitie, arma pulverizeaza orice este viu. Modul acesta este asa puternic, incat nu lasa nici o URMA a
ceea ce a pulverizat.



I – Aceasta arma este denumita arma-laser sau este numita altfel in manuale?


R – Toata lumea le spune arme-laser sau mai comun „laser” sau „laserul meu” cand vorbim despre asta. In manual este prezentata ca Arma ARMOLUX. Dupa asta, i se spune arma-laser.



I – Cum este securitatea la baza Dulce? Ce altceva este folosit impotriva spionajului sau a patrunderii neautorizate?


R – Voi mentiona cateva, dar este aproape imposibil sa le cuprind pe toate. Arma cel mai des folosita, pe langa arma-laser, este una de tip sonic. Montata pe structuri usoare (si pe majoritatea camerelor de supraveghere), este un aparat ce poate lasa un om inconstient in cateva secunde si asta, doar emitand un sunet scurt. La Dulce se mai gasesc camere video fixe si mobile, scanere de pupila, de palma, monitoare de greutate, lasere, echipamente ELF si EM, senzori de caldura si de miscare si alte cateva metode. Nu e nici o cale de a ajunge prea departe in baza. Daca ai ajuns in nivelul al doilea, vei fi detectat in 15 picioare (aproximativ 4,5m). Mai mult, vei fi un captiv si nu vei mai vedea niciodata lumina soarelui. Vei fi „norocos” daca vei fi reprogramat si vei deveni unul dintre nenumaratii spioni ai Castei Conducatoare.



I – In concordanta cu anumite rapoarte, Baza Dulce este gazda (altor) extraterestrii care traiesc la nivelul cinci. Este adevarat? Pot oamenii sa umble liberi sau sa se intalneasca in incaperi sau exista un fel de protocol in vigoare?


R – Exista un protocol inca de cand intri in baza si TREBUIE sa fie respectat de fiecare data cand VEZI un extraterestru acolo. De la casta muncitoare si pana la extraterestrii ce vin doar in vizita sau cei din Casta Conducatoare, exista o lista de reguli, legi si protocoale stricte fara sfarsit. Nu exista nici o sansa de a colinda pe la nivelul cinci. Zona de activitate a extraterestrilor este interzisa oricarui om. Zona aceasta este inconjurata de sectii de securitate, de munitie, militare si ale CIA/FBI. Zona in care se afla securitatea este una dintre cele mai securizate zone, deoarece gazduieste foarte multe dosare secrete. Intreaga aripa de est a nivelului cinci este inchisa, mai putin personalului de securitate ce detine ULTRA-7 (permis de acces) sau mai mare. Garajul din aripa de vest necesita permis ULTRA-4.


I – Exista vreo dovada existenta care poate confirma ceea ce se spune despre baza subterana sau trebuie sa te credem pe tine?


R – Multi m-au intrebat asta. Nu, nu ma astept ca oamenii sa creada cu o credinta oarba, exista dovezi palpabile ce pot fi vazute, simtite sau inspectate de cativa oameni. Nu ma aflu in pozitia de a face un tur si de a explica fiecaruia in parte. Incerc sa raman in viata. Tot ceea ce pot sa fac este sa spun din nou ca Dulce este o BAZA SECRETA. Se straduiesc din greu sa se asigure ca nimeni nu gaseste locul asta. Daca oricine ar putea sa-l gaseasca usor, n-ar mai fi o baza SECRETA. Am explicat masurile de securitate extreme ce sunt utilizate. Exista o dovada valabila. Exista cinci seturi de copii in cinci cutii diferite in cinci locuri diferite ce contin dovada completa a ceea ce am incercat sa explic. Iata o lista cu continutul fiecarei cutii (livrate pentru pastrarea sigura la cinci persoane, cunoscute doar lui Thomas Castello si acestor persoane – Branton):



(A) 27 de coli cu fotografii 8 x 10 cu extraterestrii, creaturi, custi si recipiente.
(B) o caseta video inregistrata cu o camera ascunsa, fara sonor, ce incepe in birourile cu computere, arata recipientele, cadre multiple cu Sala de Cosmar, doua cadre cu extraterestrii Grey, un cadru al semnului de terminal pe care scrie „Spre Los Alamos” si aproape 30 de secunde ale unui navete-tren sosind.
(C) 25 de pagini cu diagrame, formule chimice si scheme de echipament extraterestru.
(D) O copie completa a noului tratat cu semnaturi.
(E) 2 pagini cu documente originale extraterestre semnate de Ronald Reagan (ca si guvernator al Californiei), fiecare pagina continand semnatura lui Reagan. Setul ORIGINAL mentionat mai devreme este sigilat intr-o cutie de plastic dur vidata. Acest set include:


Arma Laser din cutia aceea este o arma extrem de periculoasa. In maini nepotrivite, nu exista nici o limita a pericolului pe care-l poate ridica. Acea dovada trebuie protejata. Dar daca ajunge in mainile unei anumite agentii guvernamentale, nu va fi tratata ca o dovada a vizitei extraterestre. Acea ramura a guvernului STIE ADEVARUL si mint in mod public. Gandeste-te la asta in felul urmator, tu STII, din anumite dovezi, ca George Washington traieste? Sau crezi ceea ce SPUN alti oameni despre el? Nu mai exista nimeni in viata care sa fi vazut cu ochii lui ceea ce se spune despre el. Judeci totul despre ceea ce stii dupa ceea ce alti oameni spun despre el. Columb A SPUS ca exista un pamant nou si ca a fost gasit. Eu SPUN ca exista extraterestrii in cateva baze subterane in aceasta tara si ca lucruri teribile se intampla in acele locuri. Daca mor inainte de a se dovedi, cautati dovezi (pana la urma, Baza Dulce si alte baze nu pleaca nicaieri. Asta daca OZN-urile nu sunt „aici astazi si plecate maine”. Daca mai sunt acolo, atunci trebuie sa fie indicii ale acestui fapt. – Branton).



Cereti ca guvernul sa admita acest lucru. Daca destui oameni cer sa se admita acest lucru, vor gasi o cale sa explice existenta acestei baze sau cel putin sa explice de ce trebuie sa-l tina secret. Exista multi oameni la Baza Dulce care ma cunosc. Ii provoc pe acei colegi de munca sa vorbeasca, cel putin anonim. Trimiteti o scrisoare sau o telegrama (sau un fax) pentru a confirma ceea ce am explicat. In numele vitejilor barbati, femei, copii si extraterestrii care au incercat sa faca public ceea ce se intampla la Baza Dulce, faceti cunoscut acel loc oribil inainte ca alte mii de oameni nevinovati sa fie torturati si ucisi intr-un mod de nedescris.



I – Spune ceva despre ascensoare, coboara de la suprafata la nivelul sapte doar in cateva secunde? Stii ceva despre ele? Sunt actionate electric? Toate ascensoarele de la suprafata sunt facute de Otis Elevator Company. Tot compania asta face ascensoarele si la Dulce?


R – Am ratat sa vad ce marca este disponibila pentru ascensoarele din Dulce. Pot sa spun ca nu exista in Dulce nici un ascensor care sa coboare de la suprafata pana la nivelul sapte. Schitele de securitate arata ca nivelele „se coboara doar pe scari”. Poti cobori doar un nivel. Nici chiar zona extraterestrilor nu are un ascensor special. Dupa nivelul trei, nu numai ca trebuie sa schimbi ascensorul, dar esti cantarit si verificat color inainte de a intra in ascensor. Toate ascensoarele sunt controlate magnetic, chiar si luminile de la fiecare nivel sunt induse magnetic. Becurile nu sunt de tipul celor care sunt vandute la suprafata, ci un sistem de iluminat cu totul diferit. Iluminarea de acolo este mai apropiata de lumina naturala a soarelui decat orice alta lumina artificiala din lumea de la suprafata. Forma ascensoarelor este unica. Daca ai vazut vreodata un cazan de facut vata pe bat, poti vedea forma copiata a ascensorului. Este un fel de oval cu capetele taiate si cu cate o jumatate de oval la fiecare capat. Sistemul de control magnetic e in forma de jumatate de oval. Inexistenta cablurilor face imposibila caderea acestuia.



I – Inteleg ca anumite grupuri de persoane din guvern colaboreaza cu grupuri de extraterestri. Se cunoaste cate grupuri si cu ce tipuri se lucreaza?


R – Nu stiu cate grupuri sau cu ce tipuri se lucreaza.


I – Un misterios om din securitate care isi spune „Yellow Fruit” (Fruct Galben) spune ca a lucrat la Groom Lake (Zona 51). Ofiterul de securitate afirma ca a lucrat cu extraterestrii buni la baza Groom Lake. Stii ceva despre acest lucru?



R – Yellow Fruit este unul din termenii „slang” pentru Yellow Jack (sau Yellow Flag) care arata carantina sau starea de urgenta din laboratoare. Sunt atat de multe slang-uri la laboratoarele din Dulce, incat muncitorii au publicat o carticica pentru a arata intelesurile. La Dulce, Yellowfruit sunt muncitorii din laboratoare (numiti astfel dupa lumina galbena din afara camerelor de decontaminare). Banana este cel mai vechi muncitor de-acolo, lamaie este tipul cel nou si tot asa.



I – Exista vreo instalatie extraterestra sub Groom Lake sau Papoose Lake din Zona de Testari Nevada si se conduc cercetari biologice in aceste locuri?


R – Cele mai multe lucruri de la baza Groom au legatura cu apararea, dar exista o imensa zona de adunare in tunele ce adaposteste mii de componente ale navelor extraterestre. Din ceea ce am auzit, testele medicale de la Zona de Testari Nevada sunt conduse de si pentru Navy.


I – Dupa sursele mele, companiile Aerospace au o instalatie subterana secreta in Muntii Techachapi, nu departe de Rosamond, langa Baza Aeriana Edwards. Cei ce lucreaza acolo ii spun Ant Hill (Dealul Furnicii). Fac experimente cu tehnologie avansata, cum ar fi discuri antigravitationale. Unii au vazut obiecte plutitoare in forma de sfera ce patrulau la aceasta baza, ai vreo informatie referitoare la acest lucru?


R – Muntii Californiei (Techachapi, Chocolate, Shasta etc.) au toti echipamente si metode de securitate extraterestre. Obiectele in forma de sfera sunt utilizate ca patrule fara oameni. Sunt tacute, dar cand fotografiaza fiinte umane se aude un sunet (ca de falfait de aripi). Sursa ce emite lumina este aura magnetica. Aceasta lumina este in spectrul vizibil (3900 ångstrom). Poti vedea lumina, dar ea nu se reflecta in nimic.



I – Exista ceva ce poti sa-mi spui referitor la Luna – instalatii extraterestre, atmosfera, baze americane?


R – Nu stiu prea multe lucruri sa-ti spun. Nu am fost in Programul Lunar. Am auzit ca a fost foarte mult material trimis pe Luna, intre 1959-1964 in cadrul Proiectului „Whiteout”.


I – Cum utilizeaza extraterestrii magnetismul? Il folosesc ca si sursa de energie? Avem noi nevoie sa stim mai multe despre magnetism?


R – Extraterestrii utilizeaza magnetismul pentru orice! Ei folosesc magnetismul ca structura de baza pentru sursele lor de energie. Cu cat stii mai multe despre magnetism, cu atat mai bine. Rasa Umana ii denumeste „magneti”, extraterestrii le spun „loadstar” (stea calauzitoare). Ei colecteaza materialul acesta de secole. Nu numai asta, dar ei vor TOATA puterea magnetica a Pamantului. Ei intentioneaza sa colecteze puterea asta, acum si in viitor. Atata timp cat noi am utilizat puterea magnetica doar ca pe o ciudatenie, n-a fost nici o problema. Dar in zilele noastre, rasa umana a inceput sa foloseasca puterea magnetica si sa gaseasca tot mai multe modalitati de a o utiliza ca pe un sursa de valoare. A fost un tratat semnat. In tratatul original, rasa umana (sau cei care se presupune ca „reprezinta” rasa umana, daca poti sa-i spui asa – Branton) nu este deranjata deloc, „noi” considerand magnetii mai mult decat nefolositori. Pentru ca lumea a incercat sa gaseasca o alta sursa de putere, ne-am intors la magneti.



Extraterestrii au dorit un nou tratat. Ce am putut sa oferim? Ei au ales pamant, drepturi de foraj subteran, animale si oameni pentru experimente. Publicul general N-A STIUT niciodata despre acest tratat. Capetele guvernamentale (ai cultului bavarez) ale lumii au ales un alt tratat in 1933. De aceasta data, „noi” am luat in schimb tehnologie de varf. Asa ca, cu cat utilizam mai mult magnetii, cu atat ei revendica oameni si teritorii din Statele Unite. Noi am fost „vanduti” in schimbul magnetilor. Daca aveti dubii, priviti in jur – exista companii care „cu-adevarat” utilizeaza puterea magnetica, dar depind de magnetii bazati pe electricitate sau cei de ceramica si nu pe magnetii naturali (oxid de fier magnetic).



I – Ce fac extraterestrii cu sangele vacilor si cu alte parti ale animalelor mutilate? Au nevoie de aceste fluide pentru cercetari sau pentru supravietuire?



R – Extraterestrii utilizeaza sangele si parti ale corpului pentru formula lor care ii tine in viata (mancarea lor) si pentru cazanele de crestere, precum si pentru cresterea in vitro a embrionilor. Plasma si fluidul amniotic sunt cele mai vitale ingrediente pentru viata lor. De asemenea, „seva” anumitor plante ii poate tine vii cateva luni. Cele mai multe plante sunt parazitare in natura, dar strugurii rosii si plantele okra pot fi adaugate la formula lor pentru a-i tine in viata, daca nu au o formula „obisnuita”.



I – Femei rapite au declarat ca au fost inseminate de catre extraterestrii. Incearca ei sa hibridizeze speciile noastre?


R – Da, ei cresc luptatori-sclavi pentru razboaiele viitoare cu rasele extraterestre (rasele nordice? – Branton). Rasele sarpelui se afla pe orbita in jurul Pamantului, planetelor Venus si Marte.


I – Rapitii au declarat ca extraterestrii pot trece corpurile lor si cele ale rapitilor prin geamuri. Este acesta un act de magie realizat cu tehnologie avansata sau este o putere psihica?


R – Extraterestrii sunt experti in materie atomica. Ei pot trece prin ziduri cum trecem noi prin apa! Nu este magie, doar fizica. Putem invata sa facem astfel de lucruri. Se are de a face cu controlul atomilor prin vointa.



I – Esti in contact cu extraterestrii binevoitori sau ai cunostinte care sunt in contact cu ei? Daca esti, poti sa ne spui cum putem comunica cu echipele lor?


R – Nu am libertatea de a comunica cu vreo forma de viata extraterestra prietena. Pot sa spun ca exista un factor prieten in Costa Rica, sunt in directa comunicare cu acel factor. Pot sugera ca folosind echipament similar si frecventa joasa, poti sa atingi acelasi factor.


I – Stai in Statele Unite sau locuiesti in strainatate? Muncesti acum? Stiu ca ai fugit timp de cativa ani?


R – Da, cativa ani. Vizitez S.U.A., dar este destul de periculos cand o fac. Am trait in cateva tari. Am petrecut cativa ani in Mexic, lucrand ca soldat mercenar. E o munca grea, traind frecvent in tufisuri, mancand orice pot gasi. Am petrecut ceva timp in America de Sud, luptand impotriva cartelelor de droguri (nu sunt cetatenii, este guvernul secret, oficiali de varf SI baieti americani – CIA, FBI etc.). m-am stabilit in Costa Rica, „am cumparat” o casa in Limon. De fapt este o cocioaba, pe care altcineva a abandonata. Am platit echivalentul a 11 dolari unui sef local doar pentru dreptul de a o numi „a mea”. Numele meu se schimba cand cred ca cineva intreaba de mine. Am lucrat intr-una dintre bazele subterane de langa granita panameza. Este in munti, nu departe de un vulcan pasiv si totusi „activ”. Nu este asa de evoluata ca Dulce, dar oamenii sunt minunati.



I – Care este cel mai bun oras din Costa Rica pentru un american pentru a-l vizita sau chiar pentru a trai in el?


R – Nici unul nu este prea valoros (prin comparatie), dar imi place Limon. Este un adevarat soc cultural cand ai depasit sectoarele turistice. In interiorul zonelor urbane nu e asa de rau, dar departe de cararile batute, imaginea se schimba. Nu exista nici o imbunatatire in colibe, fara sisteme de canalizare sau apa sau drumuri pavate. Dar daca stai in orase, si nu esti deranjat de diferentele mari de cultura, tara are multe de oferit. Vreme frumoasa, plaje minunate si copaci frumosi cu fructe crescand peste tot.



I – Exista si alte nivele de securitate (altele decat „secret”, „top secret”, „ultra”)?


R – Exista si alte nivele de securitate si iata cateva: UMBRA, STELLAR, G2-7Z, TRIAD, UMT (Antrenament militar universal – Universal Military Training), ASTRAL si SUBASTRAL. ULTRA este mai inalt decat ULTRA ?!


(Nota: Puteti sa va imaginati ca unele dintre nivelele de securitate sunt utilizate pentru proiecte interstelare umano-extraterestre. De exemplu, Whitley Streiber a descris o rapire pe o alta sfera planetara unde a intalnit ruine antice, personal extraterestru si uman echipat in uniforme kaki, cu camere video, arme automate etc. Evident ca acest personal are o clasificare de securitate mult mai inalta, cum ar fi „Serviciul Militar Universal” (Universal Military Service), de exemplu. Proiectele „alternativei-3” extraterestro-illuminati se pare ca sunt implicate in operatiuni ofensive intrunite impotriva rezidentilor altor lumi pacifiste, conform unui cuplu care „a dezertat” din miscarea alternativei-3, dupa ce un agent al „Federatiei” i-a avertizat asupra atrocitatilor ce se comit. – Branton).



I – Ai vazut vreodata o emblema cu „Maji”?



R – Nu.



I – De cand traiesti in tari vorbitoare de limba spaniola, este evident ca esti bilingv. Ce alte limbi vorbesti?


R – In afara de engleza, alte limbi pe care le vorbesc sunt spaniola si eusshu, limba obisnuita (extraterestra) vorbita la Dulce. Vorbesc fluent spaniola si destul de bine eusshu pentru a iesi din incurcaturi. ommon language [alien] spoken at Dulce. I speak Spanish fluently, and enough Eusshu to keep my self out of trouble. Shortly after I first transferred to Dulce, I took a crash course in Eusshu. Any one that plans to spend more than one week working at that base, they are wise to learn the basics. Other wise, you are required to wait for an escort to get around. All the signs at that base are written in the universally recognized symbolic language. Eusshu is logical and easy to learn.



I – In ce consta hrana extraterestrilor? Sunt carnivori?


R – Asta depinde daca sunt din casta muncitorilor grey, casta muncitorilor reptilieni sau unul dintre foarte dezvoltatii lideri draconieni. De asemenea, mai sunt fiintele create, replicantii, fiintele de tipul II sau unul dintre rezultatele foarte ciudatelor incrucisari (genetice). Voi incerca sa acopar cate putin din fiecare. Reteta include apa amniotica (amniotic water), plasma si cateva parti ale corpului (nepreparate, de obicei, de bovine). Aceasta mixtura seamana cu piersicile fara puf si are aproape aceeasi culoare. Extraterestrii grey incercau sa nu „manance” cand se aflau oameni in preajma, pentru ca mirosul acesteia este foarte neplacut pentru orice om. Ei pot petrece zile sau chiar saptamani fara sa manance. Casta muncitoreasca a reptilienilor mananca carne, insecte si o mare varietate de plante, inclusiv vegetale si fructe. Ei prefera carnea nepreparata si foarte proaspata, dar au invatat sa le placa si carnea de vita



(Nota: Asa cum spun multi rapiti, reptiloizii nu se dau inapoi de la a consuma carne de om. Se spune ca prefera carne de tineri lipsita destul de mult de toxine, decat cea saturata de „reziduri energetice emotionale” acumulate dupa o viata, ce se gasesc in corpul uman. Unii rapiti spun ca anumite factiuni reptiliene au o tehnologie biologica complexa cu care pot indeparta matricea energetico-sufleteasca umana si s-o puna intr-o „cutie” de siguranta, utilizand „corpul” controlat pentru scopul pe care ei l-au ales.



Unii rapiti insista ca, in anumite cazuri, reptiloizii pot crea o clona a unei persoane intr-o perioada scurta de timp prin arcuirea timpului si plaseaza matricea intr-un corp clonat nou daca disparitia din societate a persoanei ar crea prea multe probleme. In acest fel, ei pot consuma corpul original impregnat cu reziduri emotionale fara ca rapitii sa realizeze (in cele mai multe cazuri) ca matricea memoriei lor sufletesti a fost transferata intr-un corp clonat, pentru ca li s-a facut un transfer total de energie a „matricei sufletesti” si o suprimare a oricarei amintiri legate de procesul de transfer. Corpurile clonate nu poseda reziduri emotionale integrate pe care reptiloizii, aparent, le ravnesc vampiristic si care sunt la fel de intoxicate ca un pamantean dependent de droguri puternice – Branton). Spre deosebire de Grey, acestia mananca frecvent si isi aduc sau trimit dupa mancare pe timpul pauzelor. Casta conducatoare este secretoasa in ceea ce priveste alimentatia. Ei si-au creat niste mituri culinare pe care le imbunatatesc ori de cate ori se iveste ocazia. Una dintre legendele lor favorite include una dintre abilitatile lor ancestrale de a manca un intreg card de gaste dintr-o suflare. Ei mananca rareori in prezenta altor specii. Ei aleg cu grija mancarea si apoi, o duc in spatiile lor. Numai cand demnitarii sosesc la baza, acestia mananca impreuna. Le place mancarea pe care noi o mancam, dar au fost vazuti, de asemenea, mancand pe furis cate un melc proaspat.



Replicantii „ce arata ca oamenii” mananca vegetale gatite. Ei se bazeaza pe vitamine si proteine lichide pentru a supravietui. Daca mananca in lumea de la suprafata, pot manca orice, insa cat de repede posibil ei regurgiteaza. Sistemele lor digestive nu reusesc, adesea, sa digere hrana in mod corespunzator. Fiintele create de ei au o dieta speciala creata pentru a satisface nevoile lor. Mixtura include cateva organe amestecate cu fluid plasmatic, lichid amniotic si materiale parasitiplasmatice. Aceste „animale” unice agreeaza ocazional si plantele verzi, de obicei, salata si iarba. Creaturile ce sunt create pentru a deveni razboinici mananca lichide pline cu proteine.



I – In „Documentele de la Dulce”, cuprul se pare ca este foarte important. La ce este folosit cuprul?


R – Una dintre utilizarile cuprului la Dulce este captarea fluidului magnetic, magnetii sunt utilizati peste tot. Interiorul „cuvelor” infame sunt captusite cu cupru, iar exteriorul este placat cu otel inoxidabil. Bratul mecanic ce amesteca lichidul este facut dintr-un aliaj de cupru. Alte utilizari includ nevoile catorva fiinte transbiotice. Exista cateva celule si camere special construite, facute mai intai din plumb, apoi otel magnetic si apoi placate cu cupru. In astfel de celule, la nivelul patru, se gaseste captata aura umana. Aceasta este ceea ce noi numim „suflet” sau… „corp astral”.



(Nota: Aceasta ar putea face legatura cu rapoarte ale unor „spioni astrali” care au afirmat ca s-au proiectat in interiorul unor constructii subterane ca Dulce, New Mexico si Pine Gap, Australia, numai pentru a intalni aceste campuri de captare a astralului sau au fost capturati de aceleasi celule si apoi eliberati dupa ce au fost „interogati” cu echipamente electronice supersensibile. Intr-un caz, un clarvazator australian cerceta constructiile de la Pine Gap cand „a vazut” alti trei spioni astrali. Corpul astral sau magnetic al unuia dintre acesti oameni fusese capturat de un astfel de camp de captare, care l-a afectat puternic. Acest barbat, Robert, a vazut si extraterestrii Grey si reptiloizi lucrand la nivele adanci ale Pine Gap si, de asemenea, oameni de tipul nordic ce pareau captivi si care nu pareau sa fie prea bucurosi sa se afle acolo. – Branton)



I – Cresterea fiintelor multispecie, formule de sange si parti umane in cuve, toate suna ca un sfarsit prost al unui film stiintifico-fantastic. Doctorii si oamenii de stiinta ai lumii afirma ca nu se pot amestec speciile. (Nota: Natural, ar putea fi adevarat, dar prin bioinginerie genetica si separari de gene, aceasta, se pare, ca a fost realizat. – Branton). Conceptele mentionate in „Documentele de la Dulce” sunt, de departe, izbitoare. Ai putea sa ne dai cateva informatii pe care cititorul mediu din „lumea de la suprafata” sa le inteleaga?



R- Doctorii si oamenii de stiinta din lumea de la suprafata ar putea spune asta, dar in subteran, departe de ochii de pradatori ai consiliilor etice, CRESC FIINTE PROVENITE DIN INCRUCISARI DE SPECII! Exista o multime de materiale scrise. Una dintre sursele cele mai bune este o carte usor de citit publicata in 1969, la Prentice-Hall International, cu titlul „A DOUA GENEZA, CONTROLUL CE VA VENI AL VIETII” de Albert Rosenfeldt. In aceasta carte, se discuta despre „animale ce pot fi crescute pentru a furniza organe compatibile genetic pentru oameni” si „… utilizarea materialului embrionic sau fetal pentru cresterea organelor si tesuturilor adulte…”. De asemenea, el afirma ca tesuturile embrionice nu au o activitate imunologica, de aceea nu poate declansa un mecanism de aparare in recipient. SE VA INTEGRA IN CORP NU CA UN ANTIGEN STRAIN, CI CA O PROTEINA NATURALA.



El discuta si despre reproducerea solitara, cunoscuta si ca nastere virgina sau parthenogenesis. Cu o „nastere virgina” la o medie de 1,6 milioane de nasteri in lumea de la suprafata, la Dulce, aceasta rata este inversa. Ocazional, un copil uman „nascut normal” vine pe lume in saloanele de spital de la nivelul sapte. Parthenogenesis este metoda de a creste doua tipuri de fiinte. De-acum obisnuita chirurgie transsexuala facuta in lumea de la suprafata a inceput la Baza Dulce. Barbati au devenit femei dintr-o fantezie in laboaratoarele de la nivelul sapte, iar cu tehnologia de la nivelul patru s-a reusit spalarea creierului ce a avut ca rezultat „dorinta de a deveni femeie” astfel ca saracul om (participant cu sau fara voia sa) CREDE CU FERMITATE ca a dorit dintotdeauna sa fie femeie. Nimeni nu ar putea sa-l faca sa creada adevarul. TOATE LUCRURILE SUNT INTOARSE PE DOS LA DULCE. Iata un citat al dr. Ralph W. Gerard (in „A doua geneza”): „Nu poate exista o rasucire de ganduri fara o rasucire de molecule.” CELE MAI MULTE isi au originea la Dulce.



I – Cum sunt impiedicati muncitorii-oameni sa nu spuna ceva despre Dulce?


R – Implanturi, amenintari asupra familiilor, control electromagnetic, precum si reprogramare cu frecvente foarte joase sau droguri sunt cele mai frecvente metode de a „incuraja” muncitorii sa nu divulge locatia sau activitatea zilnica.


I – Un constructor de la „Dealul Furnicii” (The Northrup’s Tehachapi Base) au raportat ca au vazut 10-12 fiinte cu aspect uman cu inaltimea de 30 cm (1 foot) imbracate in halate de laborator. Cine sunt tipii acestia veniti din adancul Pamantului? (Note: Teoria Pamantului cav este una postulata de diferite persoane faimoase, incluzandu-l pe Marshall B. Gardner, Raymond Bernard, William Halley – descoperitorul Cometei Halley, Edgar Allan Poe, Edgar Rice Burroughs, John Cleves Symmes, John Uri Lloyd si altii.



Fundamental, teza include teoria sferei geoconcavice sau ca pe masura ce Pamantul s-a format, datorita starii sale de masa topita si a rotatiei planetare s-a format o scobitura sau concavitate in centru similara cu scobitura creata de forta centrifuga a masinii de spalat orizontale cu ciclu de invartire. Teoria ce a fost postulata in cadrul teoriile parageologice, in romanele de aventuri si in unele cazuri chiar in presupuse vizite in „centrul Pamantului”, afirma ca scoarta pamantului, cu o grosime in medie de 800-1000 mile, are o suprafata interioara constand in oceane si uscat, iluminata permanent de o sfera electromagnetica si/sau energie nucleara situata chiar in centrul „spatiului gol”. Exista, dupa cum se crede, deschideri ca de aerisire in regiunea polilor, permanent ascunse de ceata datorata coliziunii dintre aerul rece din afara si aerul cald din interior, ceea ce permite intrarea
si iesirea in si din centrul „spatiului gol”.



Teoria afirma ca suprafata interioara are propria gravitatie, dar putin mai slaba decat cea de la suprafata exterioara. In cadrul teoriei, unii afirma ca intre suprafata interioara si cea exterioara, acolo unde gravitatia este anulata, exista o zona de imponderabilitate sau cu gravitatie foarte scazuta, unde, intr-o eterna stare de haos, minerale, lichide, gaze si substante chimice se lovesc continuu datorita rotatiei Pamantului, cauzand o intensa activitate magmatica, un infern virtual, „o gaura fara fund”. Altii au afirmat ca, conform Cartii Apocrife a lui Esdras, capitolul 13, ce contine legende evreiesti necanonizate, cele 10 triburi „pierdute” ale lui Israel au disparut dincolo de raul Sambatyon si intr-un loc din nordul indepartat unde oamenii nu mai calcasera pana atunci, denumit „Arzareth”. In zilele de apoi, o carare se va deschide prin gheata si apele nordului si triburile disparute se vor intoarce. Sunt trei triburi, conform acestei scrieri sau, mai degraba, doua triburi si jumatate: Judah, Benjamin, jumatate din tribul Levite si, se pare, jumatate din tribul lui Dan, daca e sa dam crezare „evreilor” etiopieni care afirma ca sunt urmasii lui Dan. Al treisprezecelea trib ar trebui luat in considerare pentru faptul ca cele doua triburi iosefite ale lui Efraim si Manassa sunt considerate triburi distincte independente. In ceea ce priveste „gigantii”, unii cred ca acestea au o conexiune directa cu poporul Anakim de 3-3,5 m, mentionati in Vechiul Testament, care au fost scosi din Palestina, despre care Tora nu da detalii referitoare soarta lor, desi au existat multe informatii despre astfel de „giganti” ce au fost intalniti in sistemele de pesteri largi, de sub Alaska, Oregon, California, Utah, Texas si Mexic si, de asemenea, informatii despre cimitire antice, din
vestul SUA si in alte parti, unde au fost descoperite ramasite ale uriasilor umani. Foarte adesea, acestia, ca si „poporul sasquatch” din dimensiunea a cincea, au fost descrisi ca fiind pozitivi, daca nu sunt provocati –Branton)



R – Acestia sunt probabil drone din interiorul pamantului (lucratori). Cu cat cobori mai mult sub pamant, cu atat se gasesc forme de viata mai ciudate. Oamenii inalti sunt de pe nivele subterane, cele mai profunde fiind ale formelor deformate de pitici. Nu am incredere in nici unii. Exista si alte forme , de care se tem si pe care le urasc, atat oamenii inalti, cat si piticii, similare la infatisare lui Bigfoot, dar extrem de violente si care mananca tot ceea ce inca mai misca! Acestia sunt subumani si dementi, cu un IQ de sub 15 (nota: aparent, conform altei surse, aceste creaturi involuate de tipul Bigfoot – ce se aseamana mai mult maimutelor, decat mult mai prietenosul popor Sasquatch, cu caracteristici si fata mult mai „umane”, care au frecventat suprafata – populeaza sistemele salbatice de caverne, de la mai mult de 6 mile adancime, alaturi de reminiscente ale unor alte forme foarte mari si periculoase de reptilieni serpentini, patrupezi si insectoizi, desprinsi parca din cosmarul hadean.



Aceasta se bazeaza pe un raport pe care l-am investigat cu cativa ani in urma, al unui grup de speologi care au descins intr-un vast labirint subteran, de la vest si nord-vest de Cushman, Arkansas, unde au intalnit aceste tipuri de creaturi, inclusiv oameni prietenosi, cu pielea albastra, care au afirmat ca sunt descendentii unei familii care au supravietuit unui potop antic global, prin refugierea intr-o nava gigantica. Acesti oameni antici au afirmat ca inaintasii lor au venit in America si au descoperit „lumea” cavernelor, in care si-au stabilit civilizatia ascunsa. – Branton). Formele de viata reptiloide, hominizi opusi patrupedelor sau serpentinilor, stau in caverne sau grote ce nu sunt foarte adanci. Ele prefera muntii desertici. Ei folosesc camuflajul, in locul luptei, dar poarta cu ei bete VRIL pentru protectie (arme laser). Acestea au un simbol, nicidecum „sarpele cu aripi” pe care continui sa le vad in public (care este folosit mai ales de catre GREY, dar si ca simbol al Delta Force – Branton). Reptiloizii folosesc un dragon cu coada in gura, formand un cerc, cu sapte stele situate in mijloc.



I – Au existat rapoarte despre Delta Force utilizand microbuze negre, fara roti, ce plutesc deasupra pamantului. Care este deja interferenta noastra (SUA) cu culturile extraterestre?


R – N-am vazut microbuzele negre pe care le-ati mentionat. Suntem, cu totul, dominati de culturile extraterestre. Foarte putin din culturile umane originale au supravietuit.



I – Cum putem noi (opinia publica) sa facem ceva, sa expunem o cultura extraterestra, acoperita si ascunsa?


R – Mergeti direct la tinta. Asta inseamna ca trebuie sa mergeti dupa REPTILOIZI. Ei stau aproape de suprafata, aleg sa se ascunda si sa evite contactul. Sunt soldati ce indeplinesc o misiune si, de obicei, sunt doi sau trei, la fiecare post. Ei manipuleaza cate un post indepartat. Nu ataca oamenii, decat daca acestia pun in pericol postul. Cei mai multi nu sunt ostili si nu va vor rapi, s-ar putea sa va loveasca cu arme laser care s-ar putea sa va paralizeze (nu va veti aminti laserul), pentru o ora sau doua si provoaca confuzie si frica moderata. S-ar putea sa lesinati pentru o vreme. Este modul lor de a scapa si a castiga timp pentru a ascunde orice echipament vizibil. Daca stiti vreo zona in care au fost vazuti reptilieni, in mod repetat, atunci aici trebuie sa cautati. Le e frica de intalnirile directe, iar vocile lor sunt groase si soptite, cu un sasait puternic, dar cei mai multi dintre ei inteleg engleza (si alte limbi straine). Purtati ceva cu o reptila (nu ceva violent, cum ar fi Sf. Gheorghe ucigand balaurul!), la vedere. Daca vezi vreunul, tine palmele DESCHISE, orientate spre fata, bratele JOS. Aceasta este abordarea neagresiva. Nu ridica mainile, daca nu ti se cere asta. NU purta nimic in brate sau in palme. Daca nu fuge, mergi INCET spre el. Lasa-l sa vorbeasca primul. Ei considera oamenii respingatori, ostili si amenintatori (pe buna dreptate!). NU incerca sa-i oferi nimic. NU il atinge pe el si nici vreun lucru de-al sau. Daca sasaie spre tine, retrage-te un metru, dar NU PRIVI IN ALTA PARTE! Pur si simplu, inseamna ca mirosi urat. Nu incerca sa-l domini, pentru ca este mai puternic decat 10-12 oameni la un loc! De obicei, daca nu fuge, inseamna ca este curios si vrea sa vorbeasca cu tine. LUPTA CU PROPRIA FRICA si cu gandurtile de panica.



I – Cum putem sa obtinem informatii pentru a dovedi ca exista un pericol din partea fiintelor nonumane?


R – Buna intrebare. Mi-e teama ca vom gasi dovada in modul neplacut, cand vom fi atacati. Incearca sa ai mereu asupra ta o camera video. Cand cauti reptiloizi, s-o ai mereu.


I – exista o locatie specifica unde publicul poate monta camerele video si echipamentul, pentru a DOCUMENTA o baza extraterestro-guvernamentala si/sau activitatile lor?


R – Problema este ca, cele mai multe intalniri sunt tinute in bazele subterane si militare. Baza de la Groom Lake are mai multe nave extraterestre care zboara regulat in zone nepopulate spre/dinspre alte cateva baze; sudul Californiei are cateva zone notabile. Twenty Nine Palms – Lancaster sau Chocolate Mountains sunt bine cunoscute pentru astfel de activitati.



I – Ai putea sa ne dai o copie a insignei tale sau a cartelei pe care ai utilizat-o la Dulce?



R – Insignele sau cartelele nu parasesc niciodata bazele. Toate iesirile au bare sau pereti de metal. Pentru a deschide si pentru a iesi ai nevoie de un card. Cand le folosesti pentru a iesi, introducandu-le in slot, acestea nu vor mai iesi. De fiecare data cand iesi din baza, ti se emite un nou card, cu toate datele obisnuite despre tine, plus greutatea ta, corectata zilnic. Exista cateva mine, in Chocolate Mountains, care da intr-o autostrada subterana, dar aveti grija ca sunt patrulate regulat si exista camere peste tot.



I – Exista atat de multe tipuri de „extraterestrii” vazuti la televizor, in filme, reviste si fictiunea populara; exista vreun tip de rasa extraterestra necunoscuta, dupa parerea ta, care se incadreaza in termenul „extraterestru”?


R – Da! Exista doua, o rasa total indescriptibila si o alta, pseudoextraterestra.


I – Care sunt dimensiunile Bazei Dulce?


R – Exista 1700 de mile de tuneluri pavate, sub Dulce si nordul statului New Mexico. Spre Los Alamos exista alte 800 de mile de tuneluri. Baza este inca in crestere (spre vest).


I – Care este cea mai mare adancime?


R – Primul nivel incepe la 60 m de suprafata. Fiecare nivel are inaltimea de 2,10 m, mai putin nivelele 6 si 7, unde inaltimea este de 1,35 si 1,80 m. Exista aproximativ 1,35 m sau mai mult intre nivele. Inaltimea medie a tunelurilor este de 7,5 m. Partea principala a bazei are o largime de 900 m. Utilizati o harta pentru a incerca sa intelegeti marimea locului.



I – Exista iesiri ale „vehiculelor regulate” care pot fi observate de la nivelul solului?


R – Da, dar ele sunt in Los Alamos.


I – Exista iesiri aeriene care pot fi observate?


R – 29 de mile la nord de Dulce (peste granita, in sudul statului Colorado? – Branton) se afla un hangar imens, care este ascunsa de un perete de stanci. Cauta un scurt drum izolat, pe platou, fara nici un drum spre/dinspre varf.


I – Gurile de aerisire sunt vizibile?


R – Gurile de aerisire sunt ascunse de boscheti sau in interiorul cavernelor. Exista 5 guri de aerisire pe platou, dar ai grija ca exista camere de supraveghere in interiorul celor mai multe guri.


I – Exista securitate externa si poate fi ea identificata in sau in jurul orasului?


R – Exista o minima securitate la suprafata, cei mai multi dintre ei fiind personal al fortelor aeriene sau „patrule rutiere”. A existat un motel Best Western care caza muncitori ai bazei, de la nivelul 1. Nu stiu daca acest motel este inca operational. Cei mai multi membri ai fortelor de securitate traiesc in Santa Fe. Altii traiesc la White Pine (Los Alamos).


I – Exista senzori de securitate? Ce tip? Daca e asa, care este sursa lor de putere?


R – Da, exista multe tipuri de senzori radar, infrarosu, de caldura, microunde, unde electromagnetice gravitationale si satelit. Cei mai multi senzori sunt alimentati de forta electromagnetica. Singurul lucru pe care-l poti observa la suprafata, poate fi o parabolica ocazionala.



I – Daca poti, da-ne cateva informatii despre razboiul viitor cu extraterestrii. Cand va incepe? Recomanzi sa intram in subteran?


R – Razboiul a inceput deja. Pentru a-l incepe, vor utiliza dispozitive de „control al climei”, care pot distruge un oras, intr-o ora. Furtuni, inundatii si seceta, cu aceste cateva lucruri, pot ingenunchea imediat orice tara. Da, recomand sa se intre in subteran. Alegeti o locatie care o inaltime mai mare decat terenul din jur. Alegeti o grota sau chiar o guri de aerisire ale unei mine parasite, ingropati niste rezerve cu provizii, inclusiv alimente si apa, langa aceste locatii. Plasati aceste provizii in cutii de plastic dur care au capace ermetice, pentru a preveni distrugerea lor de catre insecte si rozatoare. Apoi, planifica sa traiesti ca un colonist, daca este necesar. Daca ai pamant, creaza un sistem de tunele si nu spune nimanui. Foloseste tunelele pentru a ascunde proviziile si planifica traiul in acele coridoare., daca trebuie.



I – Dar navele extraterestre care sunt pe orbita, la ecuator, sunt invizibile (probabil e vorba de cei doi „planetoizi” care au sosit pe orbite geosincrone, in jurul Pamantului, la 400 si 600 de mile inaltime, in 1953. Aceasta a dus, se presupune, la crearea unui proiect care a permis comunicarea, cu succes, cu extraterestrii Grey si a avut ca rezultat un scenariu de tipul contact-aterizare-tratat, in care au fost implicati Eisenhower si alti oficiali guvernamentali ce apartineau si complexului militar-industrial, la Bazele Muroc/Edwards/Holloman, in 1954. – Branton)?



R – Ei nu sunt invizibili in sensul in care te gandesti tu. Seamana mai mult cu faptul ca nimeni nu stie sa VADA, desi se afla in fata noastra. Asa cum postasul devine invizibil pentru ca te obisnuiesti sa-l vezi, nu mai observi ca el traieste. Una dintre matodele favorite ale activitatilor acoperite este aceea de a „ascunde” operatiunea in asa mod EVIDENT (sau loc), incat nimeni n-ar suspecta ca este acoperit (de exemplu, ascunderea intrarilor in bazele subterane sub lacasele de cult, cladirile federale, cariere miniere, mall-uri, biblioteci, moteluri, hoteluri sau, in principiu, zone care ar fi considerate foarte putin probabile pentru a ascunde sau gazdui o intrare intr-o baza subterana. Bazele subterane ale FEMA (apartine Noii Ordini Mondiale), din SUA, utilizeaza aparent acest tip de camuflare, cu mare parte din bazele sale – Branton)!


I – Care sunt punctele slabe ale Grey-lor?



R – Extraterestrii Gray sunt fotosensibili, orice lumina stralucitoare producandu-le dureri oculare. Ei evita lumina soarelui si calatoresc noaptea. Bliturile camerelor ii face sa se retraga. Pot fi folosite ca arme impotriva lor, dar isi revin rapid. Ar putea fi de folos pentru a scapa. Folositi comenzi sau cuvinte fara sens, sub forma de comenzi si se vor retrage. Creieruzl lor este mai logic decat al nostru, iar ei nu creaza „umorul”. De asemenea, ei nu inteleg poezia. Ceea ce ii deruteaza este sa spui cuvinte in care sa schimbi locul uneia sau mai multor litere. Am invatat asta rapid si am utilizat-o impotriva lor (a Grey-lor), in timpul razboaielor de la Dulce.


I – Iti pot citi gandurile, daca vii in spatele lor?



R – Da. Iti citesc intentia, pentru ca ei folosesc frecventa corpului tau. Rasa umana emite o frecventa, pe care ei o recunosc ca un impuls electromagnetic. Fiecare persoana poseda o mica diferenta de frecventa, diferenta pe care o numim „personalitate”. Cand un om gandeste, sunt emise impulsuri puternice, in cazul fricii, frecventa este „rasunatoare” si usor de recunoscut. Tot asa, o minte calma si linistita ar treui sa fie mult mai greu de „recunoscut” –Branton)



I – Ne putem proteja impotriva controlului mental?



R – Ne PUTEM proteja impotriva lor, desi 95% din rasa umana nu incearca niciodata sa-si controleze gandurile, iar controlul gandurilor este cea mai buna arma. O persoana obisnuita gandeste rareori intr-un model clar. Aceasta permite creierului sa gandeasca intr-un mod haotic. Controlati-va gandurile SI PUTETI OPRI EXTRATERESTRII SA VA MAI RAPEASCA SI SA VA MAI CONTROLEZE. Controlandu-mi gandurile mi-a permis sa supravietuiesc printre extraterestrii, pentru multi ani.



I – Poti schita un tip de om pe care-l cauta extraterestrii, cand rapesc fiinte umane?


R – Pot sa-ti spun ca cel mai adesea,sunt rapite femeile mignone, cu varsta intre 25-35 ani, baietii bruneti, intre 5-9 ani, barbatii scunzi si medii, intr 25-45 ani. Dar, vreau sa accentuez faptul ca exista TOATE TIPURILE de oameni ce sunt tinuti impotriva vointei lor, in Baza Dulce! Exista oameni inalti solizi, adolescenti, batrani si fete foarte tinere, in custi SI cazane. Mentionez doar ca cei mai prezenti sunt barbatii tineri scunzi si femeile mignone. Baietii sunt favoriti pentru ca la varsta lor, corpul se dezvolta rapid, iar materialul lor atomic se poate adapta in camera de transfer. Femeile tinere scunde sunt frecvent mai fertile. Barbatii sunt folositi pentru sperma. Nu am idee de ce prefera barbatii scunzi spre medii.


I – Ai vazut vreodata gemeni sau tripleti etc.?


R – Nu. Nu mi-a trecut niciodata prin minte sa caut asa ceva. Asta nu inseamna ca nu pot exista acolo. Mi-a fost imposibil sa-i vad pe toti cei acest complex imens.


I – Care este cea mai des intalnita rasa umana, la Baza Dulce? Sunt curios si de muncitorii umani, dar si de rapiti.


R – Forta de munca umana este constituita din oameni din toate natiunile lumii. Ceea ce au in comun este ca toti vorbesc limba engleza. Daca te referi la culoarea pielii, din nou voi spune ca nu exista o rasa „dominanta” acolo. In ceea ce priveste detinutii, am vazut toate rasele acolo. Din ceea ce am vazut, parea ca exista mai multi albi, dar, din nou, am vazut un flux constant de diferite persoane, multi cred ca erau acolo pentru cateva ore.


I – Te rog sa explici metoda de identificare, pentru fiecare detinut.


R – Nimeni nu are nume. Cand au fost adusi primii oameni aici, li s-a dat un „numar”. De obicei, acel cod este constituit din cifre si litere. Cu el, se arata locul, cum si de catre cine, urmat de timpul, varsta si sexul, urmat de numarul personal (numarul S.S.). De exemplu, poate arata astfel: NVLV-00A-00700-P00:00:00-00-M-000-00-000.


I – Intr-o astfel de baza imensa, gunoiul si resturile menajere pot fi o problema. Cum scapa de el?


R – N-a fost niciodata vreo problema. O parte din acesta este “reciclat” sau topit, apoi refacut. O parte din gunoiul umed este “mancat”de forme bacteriene, iar ce ramane este vaporizat intr-o camera ca un cazan. Resturile acestei actiuni sunt utilizate intr-un compost complex si folosite pentru fertilizarea plantelor.



I – Unde este familia ta, nu doar sotia si copilul, ci si parintii si fratii?


R – Cathy si Eric lipsesc, in continuare. Parintii mei au murit intr-un accident de masina cand eram adolescent. Am un frate, iar daca este viu, atunci este pe undeva printr-o baza subterana. N-am mai auzit de cativa ani de el. Va rog sa va rugati pentru el, va rog!


I – Care e data ta de nastere si unde te-ai nascut?


R – 23 aprilie 1941, in Glen Ellyn, Illinois (de fapt, intr-o ferma de langa casa mea, intr-un loc numit Glen Ellyn, certificatul meu de nastere este in Wheaton, Illinois.


I – Ai trecut prin atatea si continui sa lupti. Care este cea mai mare temere a ta?


R – Ca opinia publica va uita de OAMENII INOCENTI INCHISI in acest loc nenorocit si ca va ignora SUTELE DE COPII, FEMEI SI BARBATI ADUSI IN ACEST LOC, IN FIECARE LUNA.

tradus





Click for Targu Mures, Romania Forecast

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro

 


  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 


Votati-ne in www.top1.ro www.top1.ro

 

esoterism.ro

site de esoterism, metafizica si astrologie


 

Metafizica

Baza secreta Dulce

Baza secreta Dulce




Paul Bennewitz, presedintele unei companii stiintifice din Albuquerque, New Mexico si fost anchetator pentru APRO a costituit principala sursa de informare privind baza. De atunci el traieste intr-un spital de psihiatrie. Alte informatii complementare au fost furnizate de catre anumiti ufologi ca Bill Moore (TAL) sau un anume Thomas (care a lucrat in baza).


Micul orasel Dulce este situat in nord-vestul statului New Mexico si este locuit de 900 de suflete. El se gaseste in rezervatia indienilor jicarillos. Activitatea din oras se limiteaza la cateva magazine si un motel. Baza subterana de la Dolce este camuflata sub teritoriul Rezervatiei indienilor apachus si gazduieste extraterestri si agenti guvernamentali.


Se presupune ca guvernul american le da dreptul extraterestrilor de a avea acces la oameni si bovine in schimbul informatiilor tehnologice. Fintele venite din alte spatii utilizeaza ADN-ul animalelor pentru a crea umanoizi: anumite creaturi asemanatoare animalelor in timp ce altele se aseamana cu oamenii. Baza de la Dolce este localizata la 4 km nord-vest de orasul cu acelasi nume si se gaseste sub pamant. A fost construita in 1947.


Despre constructia sa Paul Bennewitz declara: "trupele au sosit la fata locului in fiecare vara incepand cu 1947 camioanele purtau inscriptia companiei de constructii Smith Corp din Paragota Springs, Colorado. Aceasta companie nu mai exista de mult timp. In studiul constructiei a fost implicat Rand Corp. In timpul constructiei bazei, extraterestri au fost excesiv de exigenti in alegerea design-ului si a materialelor de constructie. Muncitorii au utilizat materiale extraterestre a caror functionare nu o intelegeau. De exemplu nu exista cabluri pentru lifturi. Ele sunt controlate gratie campului magnetic. In imediata apropiere au fost create lacuri artificiale- Navojo Dam- pentru a aproviziona baza cu electricitate.


Lungimea bazei este de aproximativ 1,3 km. De la ea decoleaza faimoasele helicoptere Black implicate in mutilari de animale. Complexul de la Dolce este tinut sub inalta securitate. Iesirile sunt supravegheate de 3000 de camere video. Exista peste 100 de iesiri secrete in apropiere si in jurul orasului, altele dau la Archuleta Mesa si la sud de lac. Baza este un fel de laborator genetic conectat la Los Alamos, via Tube-Shuttle.


Baza de la Dulce este condusa de un Consiliu. Presedintele este John Herrington. Legatura cu CIA este facuta de Jim Baker. Trezorierul bazei este un democrat texan, Jim Wright. Majoritatea consilierilor sunt tinuti la Taos, New Mexico.


O persoana cu gradul de securitate Ultra 7 da detalii: exista probabil mai mult de 7 nivele. Majoritatea extraterestrilor se gasesc la nivelele 5-6-7. Ei locuiesc la nivelul 5. Ajuns la nivelul doi individul este dezbracat de tot si cantarit. I se da o uniforma a bazei. Vizitatorii primesc haine albe. Inainte de fiecare intrare dintr-un loc in altul mai sensibil, se cantareste persoana si se analizeaza daca ea are aceeasi greutate care a fost inregistrata in cartea magnetica a sa. Este o comparatie absolut necesara. I se da un cod personal. Orice schimbare de greutate provoaca alarma.


La nivelul patru, studiile se concentreaza pe aura umana, anumite aspecte ale visului, hipnozei, telepatiei, etc. La nivelul 6 individul patrunde in lumea numita Night-Mare Hall. Aici se gasesc laboratoarele genetice. Declaratiile unui fost om de stiinta care a lucrat pe acest nivel sunt inspaimantatoare: Am vazut oameni cu 3-4 picioare care erau jumatate om jumatate caracatita, dar si reptile umane si creaturi furioase avand maini umane dar tipand ca si copiii mici si chair si oameni soparla. Au fost raportate si alte forme de creaturi: oameni cu aripi, oameni-capra, draco-reptile, etc.


La nivelul 7 se gasesc capete, membre, trupuri umane care se scalda in diverse solutii si multi embrioni. Am intalnit adesea multi oameni drogati care cereau ajutor din cand in cand a declarat martorul. Extraterestrii de la Dulce se considera ca primii locuitori ai Terrei si sunt produsul incrucisarii dintre Homo Sapiens cu o specie umanoido-reptila. Aceasta specie, a carei rol este aceea de mercenar a fost creata de catre fiintele numite Draco care utilizeaza actual planeta ca trambulina.


Pentru a rapi oamenii, ei aleg victimele in functie de capacitatea navelor lor: nu trebuie sa depaseasca jumatate (adica 100 de persoane). Dupa aceea se petrece un lucru deja clasic: implantul. Un esantion din pielea sa, ovulul femeii sau sperma barbatului este prelevata, fara a uita ADN-ul. Gratie implantului magic, extraterestrii sunt capabili de a programa victimele rapite si de a face ce vor cu ele. Acestea nu-si mai aduc aminte nimic. Dar ele pot fi reperate dupa expresia privirii lor. Paul Bennewitz detalieaza: Ei au o expresie a privirii stranie si un suras stupid.


In 1978, in fine, un mic grup de functionari de la baza Dulce au descoperit oribilul adevar. Si a inceput un fel de rezistenta... se spune ca in acea perioada la baza se aflau aproximativ 18.000 de extraterestrii. La sfarsitul anului 1979, a avut loc o confruntare, in care si-au pierdut viata multi soldati. Urmarea? Baza Dolce a trebuit sa fie inchisa temporar. Eilliam Cooper comenteaza: Grijile au inceput atunci cand un grup de 66 de persoane de la National Recon Grup (De Ita Grup), responsabil cu securiatea pentru proiectele conenctate extraterestrilor au fost ucisi in timpul conflictului.


Tradus









  www.esoterism.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.