Secrete.

vineri, 9 noiembrie 2012

Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili

Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili  PDF Imprimare Email
 Scris de Vladimir   
Miercuri, 01 Decembrie 2010 22:44

          Curatirea limfei si a sangelui

          Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile. Mare atentie: in perioada cand se face acest tratament extrem de util organismului…nu se mananca si nu se bea nimic altceva!!!
 
          Curatirea ficatului
 
          Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore. Atentie oameni buni: cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina toate reziduurile de la ficat.
 

           Curatirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre - calculi renali)
 
          Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece. Chiar daca nu va vine a crede…dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. In cazuri extrem de rare este nevoie ca  procedura se fie repetata dupa doua saptamani!!!
 
          Curatirea articulatiilor de saruri (spondiloza, artrita, poliartrita)
 
          Djuna a gasit un leac si pentru cei care au mari probleme cu articulatiile: se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.
 
          Boli de plamani (tuberculoza, bronsita etc.)
 
Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat. Se consuma cate 4 linguri, seara, inainte de culcare, inghitindu-se foarte incet.
 

          Hipertensiune

          Una dintre cele mai frecvente si pacatoase probleme ale romanilor…iata ce zice Djuna: in fiecare dimineata sa consumati o… sfecla rosie coapta. Seara mancati  o salata facuta din sfecla rosie cruda, usturoi si  morcov ras stropite cu ulei. Simplu si eficient!!!
 
           Reumatism
 
           Aici problema mare o constituie…materia prima si vremea. Trebuie rame din acelea cu care se da la peste sau care se gasesc in pamant reavan si…trebuie vreme frumoasa!!! Se pun, intr-un borcan de 0,5 l, rame, intr-un strat de circa 2-3 cm grosime. Peste ele se toarna gaz lampant sau alcool de peste 90% , atat cat sa le acopere cu 2 cm si se tin la… soare 7 zile. Tratamentul propriu-zis consta in frectii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv. Scrieti si …asteptati vremea insorita. Doar asa are efect.
 
        In emisiunile viitoare va continua prezentarea acestor retete ale vindecatoarei Djuna!!!  Nu le ratati!!!
 
  Continuăm azi, aşa cum v-am promis, prezentarea reţetelor semnate „Djuna” şi aplicate cu succes atât capilor care au condus şi conduc Rusia cât şi… omului de rând.
          Djuna Davitasvili este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonanţe speciale pentru milioane de oameni. Dar nu despre persoana sau personalitatea vestitei vindecătoare vom vorbi mai jos, ci vom reproduce - fără comentarii - o serie de sugestii şi reţete pentru terapia (sau profilaxia) diverselor afecţiuni ce-i macină pe români. Luaţi vă rog ceva de scris şi notaţi-vă!!! Este extrem de important pentru că este extrem de … util!!! Alimentaţia stă la baza sănătăţii, doar dacă ştim sau nu să o facem prin prisma raţiunii, şi nu doar a pornirilor animalice. Djuna identifică trei categorii mari de alimente, după cum urmează:
          1. carne, peşte, zeama de carne, ouă, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (seminţe), vinete. Aceştia sunt „acizii”!!!
          2. verdeaţă, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal. Le putem spune … „neutrele”. O sa vedeţi de ce.
         3. pâine, paste făinoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine. Acestea sunt „bazele”!!!
Pentru curăţirea organismului de substanţele dăunătoare acestuia, introduse în corp prin alimentaţia curentă, trebuie să se ţină seama de câteva reguli uşor de respectat. 
          Categoria nr. 1 de alimente reprezintă acizii, iar categoria nr. 3 - bazele. Nu se amestecă la aceeaşi masa alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3. Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3. Diferenţa dintre mesele acide şi cele bazice trebuie să fie de minimum 3 ore. În curăţirea organismului, lactatele sunt excluse. Nu se bea apă în timpul mesei, ci abia la o ora după aceasta. Tot cu o oră mai târziu se pot consuma şi fructe, întrucât ele se digeră mai repede decât restul alimentelor. Pe lângă alimentele enumerate mai sus, dimineaţa şi seara se consumă câte un căţel de usturoi.         
          Curăţirea organismului se face, de preferinţă, în luna iunie. Acum încep …reţetele promise:      
 
          Anexite, fibrom, boli vaginale
Se toacă mărunt ceapa, se pune într-un tifon şi se unge acest tampon cu unt nesărat. Se introduce în vagin, noaptea. Acelaşi procedeu se poate face cu untură de gâscă. Doamnelor şi domnişoarelor, vă spunem noi la „Se întâmplă acum”, atenţie mare  la măsurile de igienă pe care trebuie să le luaţi în ceea ce priveşte tifonul, ceapa (perfect curăţată şi spălată) şi untul (musai curat şi proaspăt)!!!
 
          Spondiloza (lumbago)
Se aplică „la cald” frunze de brusturi, cu partea nelucioasă pe locul dureros. „La cald” înseamnă în timpul crizei de lumbago!!! O altă procedură: un amestec obţinut din ridiche neagră tocată mărunt şi o căpăţână de usturoi pisat, amestec aplicat pe locul respectiv.
 
          Scleroza vasculara cerebrala
Se toacă mărunt o lămâie şi se amestecă cu măceşe (un pahar), răchiţica (un pahar) şi miere de albine (un pahar). Se iau câte 20-40 g înainte de masă. De asemenea, aceloraşi bolnavi li se recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel sau 20 g scoarţă de scoruş fiartă timp de 2 ore în 0,5 l apă şi băută zilnic, de 2-3 ori câte o lingură. Atenţie români: un pahar înseamnă 250 ml!
Ultima actualizare în Joi, 16 Decembrie 2010 23:08
 
 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.