Secrete.

Profetii

 1. CUTREMUR, Romania. Predictie-Avertisment pentru 2012. Dă-mi paşaport de turist că cutremurele n-au graniţe

 2. Acest articol apartine blogului 2012 Hronicul semnelor -
 3.  0

 4. AVERTISMENT. Un cutremur puternic se va produce în 2012!
 5. Profesorul seismolog George Purcaru, deţinătorul recordului pentru cea mai exactă predicţie din lume, anunţă un cutremur puternic în viitorul apropiat.
 6. În 2010, la Congresul european de seismologie de la Montpellier, profesorul de la Universitatea “J.W. Goethe” din Frankfurt şi preşedintele Secţiei de Predicţie al Comisiei Europene de Seismologie George Purcaru a prezentat o predicţie pentru Vrancea în 2012. Lucrarea este o completare a unui studiu mai vechi, care anunţa drept probabil un seism mediu în perioada 2000- 2012. Cutremurul, pe care profesorul îl prevede între 6,34-7,1 pe scara magnitudine- moment, este estimat a fi unul mediu. Cercetătorul spune că, deşi anul 2012 nu poate fi considerat absolut fix, o eroare de un an este acceptabilă ştiinţific. Purcaru mai spune că cercetătorii români sunt la curent cu această dezvăluire deoarece a vorbit cu ei la Congresul din Franţa, când au cerut să afle cum s-a ajuns la această dată.
 7. Studiul despre cutremurul din 2012 a început în 1979. Dar din lista de cutremure studiate (începea cu anul 1100) lipseau două. După ce cercetătorii ruşi în seismologie au aflat de graficul său, i-au oferit informaţiile despre cutremurele lipsă. În 2008 a făcut rectificarea, iar în 2009, la un Congres ce s-a ţinut în Statele Unite, “European Seismology Calculation”, profesorul a vorbit pentru prima dată despre cutremurul ce ar putea să aibă loc în România în 2012.
 8. România nu are cutremure majore
 9. Preşedintele Secţiei de Predicţie a Comisiei Europene de Seismologie spune că în ţara noastră cel mai mare cutremur poate atinge 8 grade pe scara Richter. “În România, cutremurele mai mari pot avea o magnitudine de 6 până la maximum 7,7 (+-0,1) grade pe scara Richter”, este părerea cercetătorului. El adaugă că aceasta este o apreciere aproximativă, rezultată în urma multor calcule.
 10. George Purcaru a studiat cutremurele ce au avut loc în ţara noastră, începând cu anul 1107.
 11. “Nu există documente care să ateste valorile tuturor cutremurelor cu exactitate. Dacă în cazul cutremului din 1977 avem magnitudinea exactă (7,5), în cazul cutremurului din 1940 toate datele au dispărut”,
 12.  spune Purcaru. Despre cutremurul din 1940 se ştie însă că
 13. “s-au mişcat lămpile până la Moscova”.
 14. “Până în 1974, unii cercetători au considerat greşit că pe teritoriul ţării noastre există două plăci, ce produc cutremurele. Este fals, deoarece noi suntem în interiorul plăcii eurasiatice”.
 15. O PLECARE LEGALĂ
 16. Poveste de viaţă şi de emigrare
 17. “În 1972 are loc Congresul de Seismologie la noi în ţară. Eu îmi dădeam doctoratul în matematică şi aveam trei lucrări pe care voiam să le prezint. Pe atunci nimeni nu discuta în Europa de problema predicţiilor. Eu urma să-mi dau doctoratul cu Octav Onicescu, faimos în teoria probabilităţilor. Am făcut o lucrare de predicţie în seismologie, dar pur matematică”,
 18. povesteşte Purcaru.
 19. Pe lângă aceste studii, Purcaru urmase cursurile de Astronomie şi Seismologie la Institutul de Astronomie şi Seismologie.

 20. “La pauză au venit trei norvegieni la mine de la Norsar (Royal Norwegian Council for Scientific and Industrial Research – n.r.), nu ştiam cine sunt, şi mi-au cerut să le dau lucrarea de predicţie. Am spus că nu este lucrare, ci notiţele mele, dar le-am dat-o. Au revenit a doua zi şi miau spus că mă invită să lucrez pentru un an de zile la Norsar”,
 21.  rememorează Purcaru.

 22. “Eu pe atunci mergeam la institutul de matematică şi am văzut că Zoe Ceauşescu ajuta matematicieni să plece din ţară. Zvonurile spuneau că ea a iubit un bărbat, un matematician. Şi că mama ei l-a omorât pe băiatul acesta. Ca răzbunare, îi ajuta pe matematicieni. Eu le-am cerut norvegienilor să-mi trimită toate actele. Într-o lună primisem tot, inclusiv bilet de avion. Am făcut dosarul şi l-am trimis la cadre. Acolo mi se spune:«Tovarăşu Purcaru, dumneavoastră nu puteţi părăsi ţara». Am întrebat de ce. «Păi cine pleacă peste şase luni în străinătate şi nu este membru de partid, tovarăşa Elena Ceauşescu nu este de acord». Ea era preşedinta CNST-ului. În 1974 am reuşit să plec şi în timpul acesta norvegienii mi-au trimis în fiecare an biletul de avion. Şeful de la cadre descoperise că pot pleca în străinătate peste şase luni dacă semnează un vicepreşedinte al consiliului de miniştri. Şi acesta a fost Ion Păţan. Am plecat legal, n-am fugit pentru că altfel n-aş fi putut să mă angajez la o Universitate”,
 23.  subliniază Purcaru.
 24. Acum profesorul seismolog are dublă cetăţenie, româno-germană.
 25. Când a plecat, Securitatea a vrut să-l păcălească şi să-l facă să plece cu paşaport de serviciu –pe motiv că-şi păstrează şi salariul din România. “Dar ştiam de la Institutul de Matematică că dacă rămâi, te pune să plăteşti toată şcoala. I-am zis atunci:

 26. «Dă-mi paşaport de turist că cutremurele n-au graniţe»,
 27.  şi i-am dat şi nişte bani şefului de la cadre”.
 28. EŞEC
 29. Purcaru a anticipat cutremurul din 1977 cu trei ani înainte, dar avertismentele lui nu au fost ascultate
 30. Profesorul George Purcaru a anticipat cutremurul din 1977 cu patru ani mai devreme, fapt atestat de o lucrare. A fost prima lui predicţie seismologică.
 31.  povesteşte Purcaru. El adaugă:

 32. “Lucrarea din 1974 am prezentat- o în faţa tuturor marilor seismologi ai lumii. Am făcut-o în Norvegia, apoi am plecat cu ea la Cambrige să o arăt. Tot în 1974 a avut loc Congresul European de Seismologie de la Trieste. Au fost şi români acolo. Mai mult Radu Cornel a sunat la Norsar şi a cerut lucrarea mea şi a primit-o”,

 33. “După cutremurul din 1977 am vrut să vin în România, dar şeful secţiei de seismologie, Radu Cornel, a spus că eu sunt fugit din ţară şi a dat indicaţii ambasadei din Germania să nu mi se dea viza să intru în ţară. Înainte de cutremur, directorul Institutului meu a fost foarte încântat de această predicţie şi a apărut în presa germană, într-un ziar anticomunist. Mi s-a luat un interviu şi la finalul acestuia jurnalistul o acuza pe tovarăşa Elena Ceauşescu că nu se ocupă de ştiinţă. Or, ea era preşedinta CNST-ului. Din cauza acestui interviu n-am mai fost primit în ţară”.
 34. Cearta cu Mărmureanu
 35.  Contradicţiile dintre seismologul Geoge Purcaru şi directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului Gheorghe Mărmureanu sunt binecunoscute şi nu de puţine ori al doilea a fost acuzat de amatorism de către profesorul George Purcaru.
 36. Anul trecut preşedintele Comitetului Europen pentru Seismologie de pe lângă Comisia Europeană a infirmat ştirea cu privire la iminenţa unui cutremur devastator în Vrancea.
 37. “Este o minciună totală ce s-a scris despre Aleksandr Kendzera, directorul adjunct al Institutului de Geofizică al Academiei ucrainene. El nu a afirmat niciodată că va fi un cutremur de magnitudinea 7 în România. Canalul TV 24 de la Kiev a lansat zvonul că va fi un asemenea cutremur. Gheorghe Mărmureanu l-a atacat pe nedrept când a spus că ucraineanul vrea să câştige bani în acest mod. Ucraineanul nu l-a cunoscut niciodată pe Mărmureanu”.
 38. Mai mult, Purcaru spune că Aleksandr Kendzera a sctris o scrisoare oficială către Comitetului European pentru Seismologie de pe lângă Comisia Europeană în care dezminte aceste zvonuri.
 39. “Primul mare escroc al României este Hâncu, Mărmureanu este cel de-al doilea”,
 40.  concluzionează Purcaru, referindu- se la predicţii seismologice în care susţine că “Mărmureanu nu are pregătirea necesară”.
 41.  CV
 42. Palmaresul lui George Purcaru
 43. Profesorul George Purcaru a elaborat o scară de magnitudini care-i poartă numele. Este membru pe viaţă al Societăţii Americane de Seismologie, profesor la Universitatea “J.W. Goethe” din Frankfurt, membru al Comisiei Europene de Seismologie şi Preşedinte al Secţiei de Predicţie a Comisiei Europene de Seismologie pe care a şi înfiinţat-o în 1984.
 44. De asemenea, profesorul este cel care acordă avizul la tezele de doctorat în seismologie la Universitatea Osmania, Hyderabad India şi expert NATO. George Purcaru are peste 170 de lucrări publicate în toată lumea.
 45. A fost inclus în 2006 în galeria cetăţenilor de onoare ai Municipiului Tecuci, iar o stradă din oraşul Tecuci îi poară numele.
 46. Profesorul are la activ patru predicţii referitoare la cutremure majore care s-au adeverit. Cel dintâi s-a produs în România, în 1977, al doilea a zguduit Italia în 1981, iar profesorul a avertizat doar asupra locului. Următorul seism, cel din Insulele Aleutine (1994), care i-a adus şi recunoaşterea pentru cea mai exactă predicţie din lume (loc, perioadă şi magnitudine), l-a prezis alături de doi americani. Al patrulea este cel din Insulele Solomon (2007) – a anticipat locul şi magnitudinea.
 47. http://evenimentul-zilei.com/
 48. Exclusiv, Marţi, 06 Decembrie 2011
 49. 2012.
 50. Avertisment pentru 2012.
 51. “Dă-mi paşaport de turist că cutremurele n-au graniţe”
 52. dixit Profesorul seismolog George Purcaru.
 53. Admin
 54. Sursa: 2012 Hronicul semnelor … 55. Un alt posibil sfarsit. Razboiul nuclear


 56. Generalul Nikolai Makarov, seful statului major al armatei ruse, crede ca exista riscul unui razboi nuclear, care ar putea izbucni din cauza unor eventuale conflicte la granitele Rusiei.
 57. "Posibilitatea unor conflicte armate locale de-a lungul intregului perimetru al granitei a crescut dramatic. Nu exclud ca, in anumite circumstante, conflictele locale si regionale s-ar putea transforma intr-un razboi pe scara larga, posibil chiar si cu arme nucleare",
 58. a spus Makarov, potrivit agentiei Interfax, citata de Russia Today.

 59. El spune ca riscul e mare din cauza faptului ca NATO s-a extins tot mai mult spre granitele Rusiei, desi promisesera liderilor URSS, stat al carei succesoare e Rusia, ca nu vor face acest lucru. Makarov a numit acest lucru "o inselaciune".


 60. "La momentul retragerii (fortelor regimului de la Moscova -n.red.) din Europa de Est, secretarul general al NATO a promis URSS ca poate fi increzatoare ca NATO nu se va extinde dincolo de granitele sale curente. Premierul Vladimir Putin a spus intr-un comentariu anterior 'Si unde e NATO acum?'. I-am intrebat pe oficialii NATO. Nu au nimic de spus. Ne-au inselat in cel mai grosolan mod".


 61. Cu toate astea, Makarov a laudat tratatul START III, semnat de Rusia cu SUA si care prevede o reducerea semnificativa a arsenalelor nucleare ale celor doua tari, considerand ca astfel s-a crescut nivelul de securitate al lumii.

 62. Cel mai inalt oficial al armatei ruse a mai spus si ca Rusia poate iesi usor din acest tratat, in anumite conditii, dand ca exemplu "problema europeana antiracheta".
 63. Sursa:
 64. Seful armatei ruse: Nu exclud un razboi nuclear

 65. ========================


 66. Border Alert: Nuke war risk rising, Russia warns

 67. The danger of local armed conflicts along Russia's borders exploding into full-scale nuclear war has grown following the collapse of the Soviet Union, Russia’s chief of staff said on Thursday.

 68. ­General Nikolai Makarov told the Russian Public Chamber there is a dangerous level of mistrust with former Soviet states that border the country.

 69. "The possibility of local armed conflicts virtually along the entire perimeter of the border has grown dramatically," Makarov said. “I cannot rule out that, in certain circumstances, local and regional armed conflicts could grow into a large-scale war, possibly even with nuclear weapons.”

 70. Makarov mentioned NATO’s steady encroachment toward Russia’s borders as one of the key reasons for the heightened level of mistrust in the region since the collapse of the Soviet Union in 1991.

 71. "Almost all countries formerly belonging to the Warsaw Pact have become NATO members, and the Baltic States that were earlier a part of the USSR have also joined the alliance,” Russia’s top military official said.

 72. Moscow has often criticized the western military bloc for going back on its word not to expand following the collapse of the USSR.

 73. "At time of the withdrawal from Eastern Europe, the NATO Secretary General promised the USSR it could be confident that NATO would not expand beyond its current boundaries," Prime Minister Vladimir Putin said in a past comment. "So where is it now?” I asked them [the NATO officials]. They have nothing to say. They deceived us in the rudest way.”

 74. Meanwhile, the comments by Chief of Staff Makarov did contain a silver lining in the nuclear cloud.

 75. Speaking on the prospects of the New START treaty, signed by President Dmitry Medvedev and his US counterpart Barack Obama, Makarov was optimistic.

 76. "The previous START treaty was flawed, but there were attempts to extend it,” he said. “The new START is the first treaty that satisfies us.”

 77. On the US missile defense system planned for Eastern Europe, the Russian general said the new START gives Moscow the flexibility its new defense measures require.

 78. “This treaty gives us the ability to secede in certain cases,” he said, specifically mentioning the “European missile defense problem” as a national security threat that could force Moscow to breach the treaty.
 79. Robert Bridge, RT


 80. Razboiul nuclear revine in actualitate!
 81. Rusii, nu sunt singurii care iau in calcul un asemenea risc.
 82. Ce-și face omul cu mâna lui,
 83. nici dracul nu dezleagă.
 84. Admin

 85. Erupţiile solare. Un posibil Armageddon Nuclear global. Un adevar trecut sub tacere. Armageddon - Extinction Level Events


 86. Experţii NASA au detectat în decursul săptămânii trecute două erupţii solare de clasă X. Pe baza puterii şi energiei declanşate de acest tip de erupţii, oficialii NASA avertizează că ”orice aparat electric” poate fi afectat.

 87. Cunoscută experţilor sub denumirea de "Regiunea Activă 1302", zona de pe suprafaţa Soarelui este celebră pentru radiaţiile sale extrem de puternice şi intense, încât aurorele cauzate de particulele solare care au lovit atmosefera terestră au fost observate chiar şi la sud de oraşul Oxfordshire.


 88. Red alert: This stunning image from the International Space Station shows a bright green and red aurora over the Earth, with the latter colour caused by radiation colliding with nitrogen in the atmosphere


 89. Way to glow: The aurora over Ludgershall in Buckinghamshire last night


 90. It's not grim up north: The solar flares transformed Britain's northern skies


 91. Purple haze: The incredible light show on Monday made Northumberland look more like Norway

 92. Astronomul dr. Ian Griffin, CEO în cadrul Science Oxford a declarat că:
 93. "Regiunea Activă 1302 este sursa aurorelor observate ieri, şi va provoca mai multe aurore de acest tip în decursul nopţilor următoare. Pe scurt, dacă Luna nu va lumina cerul, partea activă a Soarelui le va oferi astronomilor britanici un spectacol de neuitat".
 94. Pericolul persistă însă, deoarece activitatea solară intensă va întrerupe sistemele de comunicaţii, în special în Scandinavia, Canada, Rusia de nord şi Alaska.


 95. O pată solară apare când puternicele câmpuri magnetice de pe Soare, ating suprafaţa acestuia şi se răcesc. Diametrul Regiunii Active 1302 atinge 99.800 kilometri, fiind de câteva ori mai mare decât diametrul planetei noastre.
 96. Sursa:
 97. Hue and cries of astonishment: 'Best ever' auroras seen over Britain thanks to huge solar flares
 98. 'Northern Lights' seen over southern England
 99. Bursts of solar radiation could wreak havoc with communication systems
 100. By Ted Thornhill
 101. 28th September 2011
 102. Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2042428/Best-auroras-seen-Britain-thanks-huge-solar-flares.html#ixzz1ZGMzpwxh  103.   In opinia mea,
 104. pe termen scurt si mediu Apocalipsa daca vine, de aici vine!
 105. Erupţiile solare din 2011-2012 ar putea duce omenirea într-un vortex al morţii.
 106. Ciclul solar 24 al Soarelui, cu maximum de activitate in 2013
 107. (daca ajungem pana atunci), ar putea aduce cele mai mari nenorociri posibile.
 108. Nu trebuie sa fii mare specialist,
 109. pentru a realiza ce se intampla in cazul unor "intreruperi" de cateva zile cu energie electrica. Toate Centralele Nucleare ar fi in pericol iminent.
 110. Acest adevar este cunoscut, dar trecut sub tacere de autoritati.
 111. Este si explicabil. Cine dispune inchiderea lor acum? Nimeni.
 112. Admin
 113. Templul evreilor si razboiul din Orientul Mijlociu

 114. Posted on by
 115. Tensiunea in Orientul Mijlociu se amplifica, iar evreii sionisti sunt mai aproape ca oricand de infaptuirea blstematului lor vis de a-l inscauna pe antihrist. Vom incepe o serie de articole pe tema templului pe care evreii vor sa-l construiasca in Ierusalim, in care va fi incoronat vrajmasul antihrist.
 116. Intaiul neam ales si Antihristul
 117. Desi L-au avut de la bun inceput ca povatuitor pe Insusi Dumnezeu, in chip nemijlocit, Iudeii au dorit dintotdeauna sa fie povatuiti nu de Dumnezeu, si cu atat mai putin de Dumnezeu-Omul Hristos, ci de un om-dumnezeu, un imparat pamantesc atot-puternic, sub al carui sceptru ei ar urma sa intemeieze (si, mai tarziu, sa reintemeieze) o imparatie pamanteasca a lui David si sa stapaneasca lumea. De aceea „L-au ucis [pe Hristos-Dumnezeu] din manie si dezamagire, caci El propovaduia ca sa auda toti: ≪Imparatia Mea nu e din lumea aceasta!≫ (Ioan 18:36). Hristos nu S-a invoit sa fie imparat pamantesc, cum ar fi vrut Satana (Matei 4:8-9)[1] si cum ar fi vrut Iudeii. Aceasta era destul ca sa umple inima lor de ura si mainile lor de unelte ucigatoare. De atunci, ei il asteapta pe ≪Mesia≫ al lor, asadar un imparat a toata lumea, care este insusi Antihrist [cel mare], caruia ii pregatesc drumul. […] Din clipa in care Evreii, care-L asteptau pe Mesia, L-au rastignit pe Dumnezeu-Omul Hristos, a inceput numaratoarea inversa pentru venirea lui Antihrist” (DIM)[2]. Si cine este el? Este acela despre care Hristos a spus: „Eu am venit in numele Tatalui Meu, si voi nu Ma primiti; daca va veni altul in numele sau, pe acela il veti primi” (Ioan 5:43).[3]
 118. Totodata, Antihristul este „hristosul” asteptat si de noul „Crestinism” hiliast (sau „milenarist”, erezie iudaica despre care vom vorbi in alte articole). Acesta e cel in care Iudeii si toti cei lepadati de la credinta (dar si paganii) isi pun nadejdea ca va imparati in aceasta lume „o mie de ani”, facand din acest pamint al patimilor, al suferintei si al faradelegii, stapanit de diavolul[4], un „rai” in care toti sa poata trai in pacat mai departe, netematori de marea judecata ce va fi, la care nimeni nu vrea sa se infatiseze (si pe buna dreptate, constiinta spunand fiecaruia ca va fi osandit).
  Si cine va fi Antihristul cel mare? Un Evreu din neamul lui Dan[8], pe care Evreii il vor incorona ca imparat a toata lumea
  intr-o noua „biserica a lui Solomon” din Ierusalim, dupa cum arata Pavel: „(…) potrivnicul[5], care se va inalta mai presus de tot ce se zice sau se cinsteste ca Dumnezeu, incat sa sada el in biserica lui Dumnezeu[6] ca Dumnezeu, aratandu-se pe sinesi ca este Dumnezeu” (2 Tesaloniceni 2:4).
 119. Si cand va fi aceasta? Atunci cind se va implini proorocia de la Luca: „Si [Iudeii] vor cadea de ascutisul sabiei, si vor fi dusi robi in toate ≪neamurile≫, pina ce se vor implini vremurile ≪neamurilor≫11” (Luca 21:24). Ei bine, a trecut aproape o jumatate de veac de cind s-au implinit vremurile „neamurilor”, adica stapinirea lumii (deci si a Palestinei) de catre ne-Evrei, precum si robia si surghiunirea Evreilor de catre aceia! Fiindca, pe 29 noiembrie 1947, Adunarea Generala a O.N.U. a adoptat rezolutia intemeierii unui stat evreiesc independent in Palestina. Si asta cand? La vremea proorocita de catre sfintii lui Dumnezeu. Caci sa citim ce zicea Sfantul Andrei cel Nebun pentru Hristos inca in urma cu o mie de ani:
 120. „Sfarsitul lumii fiind aproape, dupa implinirea vremurilor tuturor ≪neamurilor≫ care au imparatit la randul lor in osebite vremuri, va ridica Dumnezeu si sceptrul Israilitilor, ca sa imparateasca prin Antihrist in al saptelea veac spre al optulea, pentru care a marturisit Proorocul Isaia, zicand ca va ridica Dumnezeu semn pentru plinirea ≪neamurilor≫, care au stapanit oile cele risipite ale lui Israil printre neamuri, si va aduna Israilul cel risipit in sfanta cetate a Ierusalimului. Si va fi atunci Israil ca si cand a iesit din Egipt, precum marturiseste si Sfantul Apostol Pavel, care zice: ≪Cand se vor implini vremurile ≪neamurilor≫, atunci se va mantui tot Israilul≫ (Evrei 11:26).[7] Asadar, ii va aduna pe toti in cetatea Ierusalimului, pe care o va da lor, ca sa nu mai zica: ≪Daca ar fi voit Dumnezeu sa ne miluiasca pe noi, ne-ar fi dat iarasi locurile noastre, si era sa credem in Hristos.≫” Deci Dumnezeu a ingaduit intoarcerea Iudeilor la Ierusalim ca sa se arate ca si asa putini vor crede intr-Insul, acea ≪ramasita≫ de care era vorba in talcuire. Sau – cum zice Dimitriu Scartsiuni – „Dumnezeu a lasat ca sa vina Antihrist pentru nepocainta lepadarii de credinta a oamenilor. Deoarece Antihrist ≪in cei pierduti se intareste≫ (Sfantul Ioan Gura de Aur), asadar in necredinciosii nepocaiti. Acesti impietriti la inima – fie ca vine, fie ca nu vine Antihrist – nu vor sa creada in Hristos si sa se mantuiasca, fiindca nu au dragoste.
 121. Amagitorul va veni ca sa vadeasca necredinta si nepocainta celor care-L tagaduiesc pe Hristos. Dar in primul rind ii va stapini pe Iudeii care au intrecut in necredinta toate neamurile. Acestia, care continua sa-L rastigneasca pe Iisus, pregatesc calea si tronul lui Antihrist. Cinstea pe care Iudeii i-o vor da lui Antihrist va constitui ≪plata nerecunostintei acestora≫ (Sfantul Ioan Gura de Aur), fiindca au cinstit minciuna in locul Adevarului, intunericul in locul Luminii, pe Antihrist, iar nu pe Hristos” (DIM).
 122. Templul Iudeilor celor necredinciosi de la Ierusalim
 123. Acelasi Dimitriu Scartsiuni urmeaza: „Infiintarea statului evreu e un fapt nemaivazut si arata sa s-au implinit vremurile ≪neamurilor≫” (DIM). Si: „Era cu neputinta ca sa se arate Antihrist inainte de a se retrage puterea care stapinea pamintul lui Israil si inaintea celui care-l oprea, asadar pina ce purtatorul puterii nu parasea Ierusalimul. Din 1948 insa, Evreii au infiintat statul Israil, pe pamintul strabun, si cel care stapinea a eliberat Ierusalimul. Teritoriul este liber[8] si nu numai liber, ci este pregatit intens de Evrei, care-l asteapta cu nerabdare pe Antihrist. Ba mai mult, au adunat materiale pentru reconstruirea templului, incat sa aseze pe ≪cel fara de lege≫ in mijlocul lui. Pentru aceasta si invingatorul razboiului de 6 zile impotriva Palestinienilor, din 1967, arhirabinul armatei israeliene, Shlomo Goren, a spus: ≪Am pus stapanire pe cetatea lui Dumnezeu, intram in epoca mesianica a poporului evreu si fagaduiesc lumii crestine ca vom avea grija sa facem ceea ce suntem datori≫” (DIM). Intr-adevar, se zice ca, inca din anii ’70 ai veacului trecut, in Statele Unite s-au taiat blocurile de piatra pentru rezidirea templului. Nu stim daca zvonurile acestea sunt adevarate, dar in 1982, in timplul luptelor din Liban, armata israeliana a pus mana pe o mare cantitate de lemn din vestitul cedru libanez, pe care la pus la pastrare pentru constructia celei de a treia biserici evreiesti. Apoi, in 1998, o grupare numita „The Temple Mount Faithful”, urmarea sa aseze piatra de intemeiere a templului, un bloc de marmura de 4,5 tone, pe locul unde se crede ca ar fi fost biserica lui Solomon. De asemenea, The Temple Institute a inceput sa lucreze vasele de slujba si vesmintele arhieresti si preotesti.
 124. Rostul noului templu, dupa Evrei
 125. Pentru a intelege cat de cat sminteala in care se afla cei ce vor sa reinvie Legea cea Veche, sa vedem care a fost rostul slujbelor tinute in biserica cea veche a lui Solomon. Intai de toate, acela de a pastra legatura cu Dumnezeul cel adevarat intr-un loc pe care Acesta Si l-a afierosit Lui-Si, unde se pastrau marturiile trupesti ale purtarii Sale de grija pentru poporul pe care Si-l alesese: Tablele Legii (al doilea rind de table), vasul cu mana, toiagul lui Aaron ce infrunzise si cadelnita de aur a aceluiasi. Totodata, in biserica lui Solomon urma ca „neamurile” (adica paginii, inchinatorii la dumnezeii cei mincinosi) sa afle din nou despre adevaratul Dumnezeu al tuturor. Ceea ce nu s-a intimplat, decit in prea mica masura, tocmai pentru ca Iudeii au socotit dintotdeauna ca Dumnezeu este doar Facatorul lor, ceilalti oameni fiind niste fapturi josnice din fire. Apoi, slujbele acelea aveau rostul de a savirsi jertfe singeroase care sa ii tina pe Iudei departe de inchinarea la fapturi. Caci, asa cum ziceam, ei ajunsesera sa cinsteasca (printre altele) animalele cornute, precum vecinii lor pagini. Deci nu Dumnezeu avea nevoie de aceste jertfe, ci ei, in neputinta lor de a intelege slujbe mai duhovnicesti. Insusi Dumnezeu zice, prin David: „Nu voi primi din casa ta vitei, nici din turmele tale tapi. Caci ale Mele sant toate fiarele tarinii, dobitoacele in munti si boii. Cunoscut-am toate pasarile cerului si frumusetea tarinii cu Mine este. De voi flamanzi, nu-ti voi spune tie, ca a Mea este lumea si plinirea ei. Au doara carne de tauri voi manca, sau sange de tapi voi bea?” (Psalmul 49:9-13).[9] Asa zice Dumnezeu si prin Isaia: „Cine cere acestea din mainile voastre?” (Isaia 1:12).[10] Mai departe, unele dintre jertfele acestea (aceea a mielului de Pasti sau a junicii rosii) si spalarile erau inainte-inchipuiri ale jertfel Mantuitorului si ale botezului intru Hristos. De aceea se zice ca ele curatau pacatele Iudeilor, macar ca nu o faceau cu adevarat.
 126. Ce zic insa Evreii cei necredinciosi, dupa talcuirile lor insuflate de „tatal minciunii”, diavolul[11]? Ca cel mai sfant loc din lume este Palestina, iar in Palestina Ierusalimul, si in Ierusalim Muntele Templului[12], cunoscut si ca Muntele Moriah, locul unde Avraam a fost trimis sa-l jertfeasca pe Isaac: „Si Dumnezeu i-a zis: «Ia-l pe fiul tau – pe Isaac, pe singurul tau fiu, pe care-l iubesti – si du-te in pamantul Moria si adu-l acolo ardere de tot pe un munte pe care ti-l voi arata Eu!»” (Facerea 22:2). Iar in templu cel mai sfint loc era Sfinta Sfintelor, unde se pastra Chivotul Legamintului cu Tablele Legii. Acolo, o singura data in an, intra doar marele preot, ca sa se roage pentru pacatele norodului. Aceasta Sfanta a Sfintelor era asezata pe locul unde Avraam a pregatit jertfelnicul pentru Isaac. Puterea care savarsea curatirea de pacate a norodului era – zic ei – o „energie spirituala” ce se afla in templu, numita „shekinah”, „prezenta manifestata” a lui Dumnezeu. Aceasta „shekinah” ar fi o putere zidita (!), feminina (!), pe care „initiatii” (kabbalistii) o primesc prin „pregatire spirituala”. A primi „shekinah” ar fi deci de cea mai mare insemnatate pentru „poporul ales”, care a luat fiinta tocmai datorita acestei „energii spirituale”. Caci – zic ei – Isaac a primit o mare masura de „shekinah” atunci cand Avraam se ruga inainte sa-l jertfeasca. Isaac a transmis aceasta „shekinah” fiului sau Iacov, si de aceea Dumnezeu i-a schimbat numele in „Israil”.[13] Poporul lui Israil s-a pastrat datorita acestei „energii spirituale”: cata vreme legea Domnului a fost cinstita in templu, intregul Israil a primit multa „shekinah” si tara a fost in pace si belsug, cum s-a intamplat in vremea domniei lui Solomon. Caci Solomon (Shalom) inseamna „pace”.[14] Dimpotriva – cand norodul lui Israil a uitat legea Domnului si biserica lui Solomon, cand a savarsit prea multe pacate pentru ca Dumnezeu sa le mai poata ierta – tara a fost in razboi, biserica a fost nimicita si Israil a primit doar putina „shekinah”, nemaiputand asadar sa se curete de pacate.[15]
 127. Pentru Evreii cei necredinciosi de azi, templul lor ar avea aceleasi rosturi ca si biserica lui Solomon, adica: sa pastreze – zic ei – „religia iudaica”, „identitatea si cultura iudaica”, sa stearga pacatele lui Israil, ale Crestinilor Sionisti, ale Iudeilor Mesianici si sa primeasca acea „shekinah”, „prezenta manifestata a lui Dumnezeu”.
 128. Dar aceasta nu e decat magie kabbalistica, si pentru a ne lamuri cat de cat trebuie sa stim ca „inteleptii” cei nebuni ai Evreilor celor necredinciosi zic ca „ideea Templului” este cuprinsa in planurile zidirii lumii. Talmudul zice ca sapte lucruri au fost vazute de Cel Sfant inaintea zidirii: Tora (adica cele cinci carti ale lui Moisi), Repentance (Pocainta!?), gradina raiului si Gehinnom-ul (iadul), Tronul Slavei, Sfantul Templu si identitatea lui Mesiah. Deci e vorba de predestinare pentru Evrei. Adica Dumnezeu este supus predestinarii, sau – altfel spus – El este chiar predestinarea, sau soarta. Aceiasi „intelepti” zic ca daca vom cunoaste firea acestor sapte lucruri, vom intelege scopul zidirii. Intre acestea, Templul inseamna – zic ei – piscul doririi oamenilor: putinta de a intra in legatura cu Dumnezeu.[16]
 129. Ca sa sfarsim cu aceste sminteli, sa pomenim ca „invatatii” Evreilor celor necredinciosi socotesc, in idolatria lor, ca Templul e „poarta cerului”, si aduc ca intarire pentru aceasta vedenia Patriarhului Iacov, care „a visat o scara sprijinita pe pamant, iar cu varful atingea cerul; iar ingerii lui Dumnezeu se suiau si se pogorau pe ea” (Facerea 28:12). Patriarh care, trezindu-se dimineata, a strigat: „Cat de infricosator este locul acesta! Aceasta nu e alta fara numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!” (la fel 28:17). In visul sau proorocesc – zic ei – Iacov a vazut Sfantul Templu de pe pamant fata in fata cu Tronul Slavei. Apoi, el a ridicat, in loc de stilp, o piatra pe care a uns-o cu unt-de-lemn, afierosind locul viitorului Templu: primului, celui de-al doilea si celui de-al treilea. Deci – zic ei – Sfantul Templu este poarta spre ceruri pentru orice faptura omeneasca ce vrea sa se apropie de Dumnezeu.
 130. De fapt – zice Sfantul Chiril al Alexandriei – „≪scara≫ este miscarea in sus si in jos a duhurilor sfinte, ≪trimise spre slujire celor ce vor mosteni imparatia≫ (Evrei 1:14). „Iar Fericitul Iacov a socotit ca acea piatra a fost pricina vedeniei lui si a cinstit-o cu cele ce i se cuveneau, ungand-o cu untdelemn. Si a numit-o ≪casa a lui Dumnezeu≫ si ≪poarta a lui Dumnezeu≫ si a facut-o stalp” (Sfantul Chiril, in Cuvint la Iacov). Caci Iacov traia printre noroade idolatre si credea ca Dumnezeu se afla doar in anume locuri.
 131. Apoi, Templul rezidit ar avea rostul sa-i reunifice – „spiritual”, „religios”, deci politic – pe toti Evreii, care sint cea mai dezbinata natie de pe pamint. Dar nu numai atat; ei cred de asemenea ca mintuirea intregii omeniri atirna de „mintuirea” lor (pamanteasca) si ca al lor Mesiah, atunci cind va veni, va mintui toate neamurile. De aceea, Templul este pentru ei buricul pamintului, caci va fi locul de adunare in jurul acestui „Mantuitor”, om si dumnezeu totodata (Antihristul). Iata asadar cum adevaratul scop al reconstruirii Templului este vadit chiar de vrajmasii lui Hristos. Organizatia „Temple Mount Faithful” (credinciosul muntelui templului!?) a nascocit chiar si o rugaciune pentru toate neamurile credincioase „Dumnezeului lui Israil” (adica al Evreilor), care suna cam asa: „Tatal nostru Care esti in ceruri, pazeste pe fiii tuturor neamurilor care fac voia Ta si se tem de marele Tau nume! Revarsa asupra lor blagosloveniile Tale pentru belsug, fratie si pace! Adu in inimile tuturor credinta ca Tu esti singurul Dumnezeu in cerul de deasupra si pamintul dedesubt. Fa ca toti oamenii sa-Ti cheme numele si sa-Ti slujeasca cu o singura inima. Fa sa vina acea zi in care multime de neamuri vor merge si vor spune: ≪Hai la Muntele Domnului, la Casa Dumnezeului lui Iacov, si El ne va invata caile Sale si vom merge pe potecile Sale, pentru ca din Sion va iesi Legea si cuvintul Domnului din Ierusalim. Mintuieste norodul lui Israil in Tara Sfinta si daruieste fiilor ei puterea sa infrunte necazurile care se ridica impotriva lor! Deschide ochii si inimile vecinilor nostri, incit sa stie ca numai intru pacea lui Israil se vor bucura de pace. Fa-i sa inteleaga ca cuvintul lui Dumnezeu a venit la stramosii acestei natii ca sa le daruiasca aceasta tara, asa cum scrie in Legea lui Moisi si cum s-a fagaduit prin prooroci ca El ii va pazi de la raspindire, ii va aseza la un loc, va innoi jertfelnicul si va reaseza imparatia ca in vechime. Desteapta inimile fiilor lui Israil pentru care Te-ai pogorit pe muntele Sinai ca sa le dai Legea si poruncile ei prin mina lui Moisi, ca sa tina seama de tot ce e scris in Lege, pentru a izbuti in tot ce savirsesc, si astfel sa primeasca venirea mintuirii si mintuirea intregii lumii! Amin!”
 132. Toate acestea sint frumoase si adevarate, doar ca s-au intimplat! Lumea (adica acei din Evrei si aceia din „neamuri” care au crezut) a fost mantuita deja din inselarea si din robia diavolului cel mare si satana prin intruparea Dumnezeu-Cuvantului (Acela care i-a si dat lui Moisi Tablele Legii pe muntele Horivului), prin propovaduirea, prin patimile, prin jertfa si prin inaltarea Sa. Cei care au crezut – si Evrei, si din „neamuri” – s-au adunat la Pogorarea Sfantului Duh in Biserica Dumnezeu-Cuvantului, Cel care a facut cerul si pamantul.[17] Vedeti viclenia: tot ce zice in aceasta rugaciune e din prooroci, numai ca toate proorociile Vechiului Testament s-au implinit, iar acum se implinesc – sub ochii nostri, impreuna cu noi si prin noi – cele ale Apocalipsei Sfintului Ioan Teologul. Dar despre toate acestea vom mai vorbi la timpul cuvenit.
 133. de Florin Stuparu
 134. [1] „Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte inalt si I-a aratat toate imparatiile lumii si slava lor. Si I-a zis Lui: ≪Acestea toate Ti le voi da Tie, daca vei cadea inaintea mea si Te vei inchina mie.≫”
  [2] Dimitriu Scartsiuni, Profetii despre Antihrist, Atena, 1991
  [3] Trebuie amintit ca, pina la pogorirea Sfintului Duh, insisi ucenicii L-au asemuit pe Hristos cu Antihristul, intrebandu-L: „Doamne, oare in anul acesta vei aseza Tu la loc imparatia lui Israil?” (Faptele Apostolilor 1:6). Loc pe care Teofilact, in urma Hrisostomului, il tilcuieste asa: „[Ucenicii] doreau sa se izbaveasca de cele grele, nevoind sa se arunce iarasi intru cele mai de pe urma primejdii. Si nu L-au intrebat cind, ci: ≪Oare in anul acesta vei aseza imparatia lui Israil?≫, adica: Acum? – asa de mult doreau ziua aceea. Iar mie mi se pare ca nici atunci nu intelegeau inca aratat ce imparatie era aceea, caci inca nu ii invatase Duhul. Si nu au zis: Cind va fi? – ci: Oare o vei aseza? – ca si cum ar fi fost cazuta.” Caci, intr-adevar, Israilitii erau de multa vreme sub stapinirea romana, pe care chiar au incercat sa o inlature, pina cind Vespasian i-a nimicit cu desavarsire.
  [4]
  „≪stapinitorul lumii acesteia≫ (Ioan 14:30) – adica diavolul. Dar ≪stapanitor al lumii≫ sa-l intelegi pe el nu al zidirii, ci al norodului celui fara de socoteala, care cugeta cele ale lumii. Fiindca [diavolul] nu stapineste cerul si pamintul, caci pe toate le-ar fi rasturnat si le-ar fi tulburat, ci pe cei ce singuri se dau lui. Pentru aceasta se numeste si ≪stapanitor al intunericului≫, iar prin ≪intuneric≫ sa intelegi lucrurile cele rele” (Sfintitul Teofilact, in tilcuirea la Ioan).
  [5] Precum zice Sfantul Andrei al Neochesariei in talcuirea la Cartea Apocalipsei. „Dar cine este acesta? Oare Satana? Ba! – ci este un om care va fi imbracat cu toata lucrarea Satanei” (Sfintitul Teofilact). Iar Teodorit zice asa: „L-a numit ≪omul pacatului ≫ fiindca va fi om cu firea, primind insa intru sine toata lucrarea diavolului.” Si, mai jos, zice: „Caci vrajmasul diavol va urmari firea oamenilor, adica inomenirea Mintuitorului nostru Dumnezeu. Si, precum Mintuitorul a lucrat mintuirea noastra luind firea omeneasca, tot asa acela, alegind un om puternic a primi toata lucrarea lui, prin acela se va ispiti sa-i amageasca pe toti oamenii, numindu-se pe sine ≪Hristos≫ si ≪Dumnezeu≫ si vadind minciuna celor ce se numesc ≪dumnezei≫, minciuna pe care el o intarea in vremile trecute.”
  [6] In talcuirea la Cartea Apocalipsei, Sfantul Andrei zice ca aceasta e ori biserica refacuta a lui Solomon, ori aceea Ortodoxa din Ierusalim. Cele doua pareri nu se impotrivesc insa una alteia, fiindca la vremea aceea atat biserica (mincinoasa a) Legii celei Vechi, cat si aceea a Noului Testament (adica Ortodoxa, dar cazuta de la dreapta-credinta), impreuna cu toate celelalte eresuri vor fi parti ale marii Biserici ecumeniste unite. Sa ne amintim ca asa zisii Iudeo-Crestini, cei ce recunosc ca Iisus a fost Hristosul si ca au gresit ucigandu-L, spun deschis ca il asteapta (si in locul Lui il vor primi pe Antihristul) intru a doua venire pentru a imparati cei o mie de ani pe pamant, fiind si arhiereu al Bisericii celei vechi. Iar Teodorit zice asa: „«Locas al lui Dumnezeu» a numit toate bisericile, intru care [Antihristul] va rapi sederea inainte [«arhieria» (cine aude, acela sa priceapa!)], ispitindu-se a se arata pe sine- si Dumnezeu.” „Si dumnezeiescul Daniil a spus dinainte acestea: «Si nu va lua aminte la dumnezeii parintilor lui […] si nu va baga in seama nici un alt dumnezeu, caci el se va ridica deasupra tuturor» (Daniil 11:37), in loc de: «se va numi pe sine «dumnezeu tare»” (Sfantul Nicodim Aghioritul, in subansemnarile talcuirii epistolelor lui Pavel). in legatura cu aceasta, iata ce zice si parintele Serafim Rose: „Dupa Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, istoria lumii va culmina cu o figura «hristica», adica Mesia cel mincinos sau Antihristul. El va fi «Crestin» in sensul ca intreaga functie si chiar fiinta lui va fi axata pe Hristos, pentru a-L imita in toate privintele. Caci el nu numai ca va fi dusmanul cel mai mare al lui Hristos, ci, in scopul de a-i insela pe Crestini, va lua trasaturile lui Hristos, venit a doua oara pe pamant ca sa conduca lumea din biserica Iudeilor reconstruita din Ierusalim” (Serafim Rose, Ortodoxia si religia viitorului, Chisinau, 1995).
  [7] Adica ale ne-Evreilor, dupa cum ii numeste Scriptura.
  [8] „Tot Israilul” insemneaza aici: „toti Israilitenii cei vrednici, care vor ajunge sa creada intru Iisus Hristos-Dumnezeu pina la sfirsitul veacului”.
  [9] Cu toata impotrivirea Ismailitenilor Arabi, care nu inceteaza lupta. Despre aceasta, vom vorbi si mai departe.
  [10] Stihuri pe care Sfintitul Teodorit al Chirului le talcuieste asa: „[Dumnezeu] zice: Sint Facator si Stapin al tuturor, al dobitoacelor de pe pamint si al pasarilor umblatoare prin aer. Deci nu socoti ca ele Imi implinesc a Mea trebuinta, caci Eu le-am dat a fi acestora si poruncesc a odrasli roade din pamint. Caci ≪frumusete a tarinii≫ numeste roadele felurite ale pamintului. Si – de vreme ce din jivinele pamintesti se aduceau: boi, tapi si oi; din cele zburatoare: porumbi si turturele; iar din roade: faina curata, vin si unt de lemn – de nevoie le-a pomenit pe toate, ca sa opreasca toata slujba de acest fel, si indulcirile aburilor si fumului. Apoi, zice cu luare in ris: Daca imi va lipsi hrana, nu voi avea trebuinta de a ta daruire, caci a toata impreuna-zidirea sint Facator si Stapin. Apoi, ii invata nepatimirea firii Sale. [Deci aici] a aratat neintelepciunea lor si i-a invatat ca pentru mintea lor prunceasca le-a legiuit lor de demult a aduce jertfele acelea” (in tilcuirea psalmilor). 15 „Insa poate ca cineva s-ar nedumeri si ar zice: Dar ce? Jertfele cele dupa Lege nau fost de voia lui Dumnezeu? Raspundem ca numirea ≪voie≫ are doua intelesuri. Cineva poate voi un lucru cu de-adinsul, adica dupa intiia si domnitoarea voie, precum voia Pavel cind zicea: ≪Voiesc ca toti oamenii sa fie ca si mine!≫ (1 Corinteni 7:7), anume: Cu de- adinsul voiesc ca toti sa fie neinsurati si feciorelnici, precum sint si eu. Dar poate voi alt lucru cu pogoramint si cu urmare, precum a voit si Pavel: ≪Vreau ca vaduvele mai tinere sa se marite≫ (1 Timotei 5:14), adica: Dupa pogoramint si dupa a doua voie vreau ca vaduvele sa se marite a doua oara. De ce? Ca sa nu se infierbinte impotriva lui Hristos, pentru aceasta a facut pogoramint Pavel, dind voie a se marita a doua oara. La fel, mai intii si cu de-adinsul, nici Dumnezeu nu a voit singiuri de dobitoace si fumuri de grasimi. Dar – fiindca vedea ca Evreii jertfeau demonilor si idolilor, caci Evreii imbratisau foarte jertfele dobitoacelor – le-a facut pogoramint, ca sa aduca acele jertfe spre a Sa cinste si slujba.” (Sfintitul Teofilact, in tilcuirea la epistolele Sfintului Apostol Pavel).
  [11] Cum le zice Insusi Hristos Iudeilor celor necredinciosi: „Voi sinteti din tatal vostru diavolul si vreti sa faceti poftele tatalui vostru. El, de la inceput, a fost ucigator de oameni si nu a stat intru adevar, pentru ca nu este adevar intru el. Cind graieste minciuna, graieste dintru ale sale, caci este mincinos si tatal minciunii” (Ioan 8:44).
  [12] Palestina este cel mai sfint loc de pe pamint pentru ca acolo S-a inomenit, a trait si a propovaduit Dumnezeu-Cuvintul intrupat. Ierusalimul este cel mai sfint loc pentru ca acolo a patimit, a murit si a inviat Dumnezeu-Cuvintul intrupat.
  [13] „Si l-a intrebat Acela: «Care iti este numele?» Si el a zis: «Iacov!» Zisu-i-a Acela: «De acum nu-ti va mai fi numele ‚Iacov’, ci ‚Israil’ te vei numi, caci teai luptat cu Dumnezeu si cu oamenii si ai iesit biruitor!»” (Facerea 32:27, 28). Stihuri pe care Sfantul Ioan Gura de Aur le talcuieste astfel: „Vezi iarasi pogoramant! Oare, daca nu-l intreba, nu stia numele dreptului? il stia, negresit! – dar voia, cu aceasta intrebare, sa-l incredinteze si sa-i arate cine e Cel care a vorbit cu el. [Si ii arata] intreaga pricina pentru care a facut un pogoramant atat de mare. Ai vazut ca in acelasi timp l-a invatat pe dreptul Iacov, prin numele ce i l-a pus, cine e Cel pe Care L-a vazut si a fost invrednicit sa-L stranga in brate? «Nu se va mai chema numele tau Iacov, ci Israil.» Iar «Israil» se talcuieste: «cel ce L-a vazut pe Dumnezeu». Ai fost invrednicit – ii spune Dumnezeu – sa-L vezi pe Dumnezeu, atat cat este cu putinta omeneste. De aceea iti pun si acest nume, ca toti cei de mai tarziu sa cunoasca de ce vedenie ai fost invrednicit. Si Dumnezeu a adaugat: Pentru ca ai fost tare cu Dumnezeu, vei fi tare si cu oamenii. Nu te mai teme, deci! N-are sa te mai vatame nimeni! Tu, care ai fost atat de tare, ca ai putut sa te lupti si cu Dumnezeu, ii vei birui cu mult mai usor pe oameni! Nimeni nu te va birui!” Asadar, „energia spirituala” a lui Iacov, primita de la tatal sau Isaac, nu e altceva decat credinta care l-a facut pe Avraam ales al lui Dumnezeu si „parinte al multor neamuri”.
  [14] Si aici este ceva adevarat, insa rastalmacit si inteles dupa o judecata stramba. Caci zice: „S-a jurat Domnul lui David cu adevarat, si nu Se va cai: «Din rodul pantecelui tau voi pune pe scaunul tau»” (Psalm 131:11). „Iar aceasta fagaduinta dumnezeiasca s-a implinit in chip simtit prin Solomon, fiul lui David, iar in chip gandit s-a savarsit prin Domnul nostru Iisus Hristos – adevaratul «Solomon», adica «Cel pasnic», Care este insasi pacea – caci Solomon insemneaza «pasnic». Fiindca si Domnul nostru Iisus Hristos a fost dupa omenire din samanta lui David, precum a zis ingerul catre Fecioara: «(…) si Domnul Dumnezeu ii va da scaunul lui David, parintele Sau» (Luca 1:32)” (Sfintitul Teofilact, in talcuirea la epistolele lui Pavel).
  [15] De fapt, au pierdut harul lui Dumnezeu, dupa ce singuri s-au dat in mana diavolului.
  [16] Ceea ce este o groasa minciuna. La inceput, omenirea a fost in legatura cu Dumnezeu fata catre fata. Ca s-a indepartat de El nu e vina Dumnezeului a toate, Care tot El a venit catre om, acela care Il uitase: de pilda catre Noe, catre Avraam, catre Moisi. Biserica si rinduielile ei au fost date numai si numai pentru neputinta oamenilor de a fi impreuna cu Dumnezeu in chip nemijlocit, din pricina pacatelor, a orbirii si a impietririi lor.
  [17] „Intru inceput era Cuvantul, şi Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul. Acesta era intru inceput la Dumnezeu. Toate prin El s-au facut; si fara El nimic nu s-a facut din ce s-a facut” (Ioan 1:1:3).
 135.  
 136.  
 137.  
 138.  
 139.  
 140. Tăbliţa mayaşă care anunţă APOCALIPSA a fost INTERPRETATĂ GREŞIT. Când vine SFÂRŞITUL LUMII?

 141. O inscripţie descoperită într-un templu mayaş din Tortuguero face o predicţie referitoare la "un eveniment apocaliptic" care va avea loc în anul 2012, scrie Daily Mail. Adepţii acestei teorii spun că Pământul ar putea fi înghiţit de o gaură neagră ori că o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfârşitul planetei noastre.
 142. Inscripţia mayaşă face referire la Bolon Yokte, zeul războiului şi al infernului, despre care spune că "va coborî din ceruri".
 143. Totuşi, un expert german spune că ar putea fi vorba despre o interpretare greşită a inscripţiei. Tăbliţa cu mesajul are o spărtură, care face ca finalul să fie indescifrabil.
 144. În plus, Sven Gronemeyer spune că menţionarea anului 2012 nu reprezintă neapărat o referire la sfârşitul lumii, ci poate fi legată şi de tranziţia către "o nouă eră în calendarul mayaş". Asta pentru că Bolon Yokte este asociat şi cu schimbarea, precizează expertul.
 145. De asemenea, foarte mulţi mayaşi resping predicţiile apocaliptice, spunând că sunt "o idee a Occidentului". Ei precizează că inscripţia se referă la începutul unei noi ere, nu la sfârşitul lumii.
 146. Interpretarea lui Gronemeyer vine la doar o săptămână după ce angajaţii Institutului de arheologie din Mexic au anunţat că au descoperit o nouă referire la anul 2012 în inscripţiile mayaşe.
 147. Conform lui Gronemeyer, în tăbliţă este vorba despre "întoarcerea misteriosului zeu Bolon Yokte, la sfârşitul celei de-a treisprezecea perioade de 400 de ani din calendarul mayaş, echivalentă cu 21 decembrie 2012".
 148. Textul a fost sculptat în piatră acum 1.300 de ani, însă tăbliţa s-a spart şi, din acest motiv, finalul nu poate fi interpretat.
 149. Săptămâna trecută, arheologii mexicani anunţaseră că au găsit o nouă inscripţie mayaşă legată de 2012, însă nu au făcut public conţinutul acesteia.
 150. Nu doar Gronemeyer, ci şi alţi experţi se îndoiesc de descoperirea mexicanilor, spunând că în text nu apare niciun verb la timpul viitor, cum apare în prima inscripţie, care a speriat deja lumea.
 151.  
 152.  
 153.  
 154.  
 155.  
 156. Pregătiţi pentru Armaghedon

 157. Cele mai înspăimântătoare a tot ceea ce în acest raport FSB, cu toate acestea, este răspunsul lui Putin a dat-o generalii de top din Rusia ieri, când a fost întrebat ce ar trebui să fie preparate şi el a răspuns: .... "Pregatiti-va pentru Armageddon."

 158. Vom face cu sau fara tine, spune SUA Pakistan                            Armageddon (cunoscut sub numele de lupta impotriva anti-Hristos) în conformitate cu Biblia, este site-ul de o bătălie în cursul sfârşitul vremurilor, diferit interpretat fie ca o locaţie în literal sau simbolic. Termenul este, de asemenea, utilizat într-un sens generic, pentru a se referi la orice sfârşit de-a lumii-scenariu.

 159. Potrivit unor interpretări musulmani şi creştini, Mesia se va întoarce pe pământ şi înfrânge pe Antihrist, Satan Diavolul, în bătălia de la Armaghedon. Potrivit credintei musulmane, ar fi imamul Mehdi care ar preceda Profetul Isus, care ar lupta cu fiara un ochi numit Dajjal (Anti Hristos). Atunci Satana va fi pus în "Adânc" sau abis de 1000 de ani, cunoscut sub numele de Veacul Milenar. După ce a fost eliberat din abis, Satana va aduna Gog şi Magog (popoarele celor două naţiuni specifice) de la cele patru colţuri ale pământului. Ei vor Encamp incadrand "cele sfinte" şi "cetatea prea iubită" (aceasta se referă la Ierusalim). Focul va coborî de la Dumnezeu, din cer şi a devora Gog şi Magog după Millennium.
 160. Potrivit credintei musulmane, fortele pentru a lupta cu fiara un ochi ar putea ridica din zona de Khurasanul care cuprinde porţiunea din Iran, Pakistan, Afganistan şi o parte din Asia Centrală. În cazul în care forţele anti-Hristos-au adunat în Afganistan, nu este o coincidenţă, dar bine gandit strategia sioniste pentru a ţine privind Pakistanul, putere nucleară a lumii musulmane, astfel sale libere pentru a avansa alte teritorii musulmane, fără nici o teamă.
 161. Cei mai mulţi istorici şi cercetători cred că în prezent se întinde a forţelor SUA şi NATO, de departe şi dincolo de zonele lor legitime de interese, este un semn de final showdown. Plasare a forţelor SUA în Afganistan este văzută ca acumularea finală să atace terenuri musulmane. Acest lucru ar putea foarte bine deveni cimitirul a trupelor americane de unde ei nu pot scăpa de moarte. În prezent, gruparea de forţele pro şi anti Hristos este considerată a avea loc. Statele Unite şi NATO par să fie în mod clar pe partea de anti-Hristos şi siding cu sioniştii real anti-Hristos Forţelor. Sioniştii sunt cunoscute a fi închinători Satana în ascunzătorile lor secrete, prin urmare, sunt de lucru pentru a crea o lume fără Dumnezeu şi a controla resursele întregul.
 162. Simţind aceste evoluţii, Prim-ministrul rus, Vladimir Putin, înainte de plecarea sa în China, a avertizat generalilor săi să se pregătească pentru Armaghedon. Un mesaj similar a fost, de asemenea, livrate la conducerea chineză, care a Forţelor chinez, de asemenea, în stare de alertă ridicată. Se pare că, în acelaşi context, Putin a rezolvat toate diferenţele cu China, de a crea o unitate clară pentru ori înainte.
 163. Chino-ruse alianţă este foarte în timp util, văzând declaraţiile ameninţătoare greu de Hillary Clinton, care a tras în Pakistan de la Kabul înainte de a zbura la Islamabad este foarte alarmant. Pakistanul are unele decizii dificile pentru a face.
 164. Comandantul William Guy Carr, în cartea sa "Pionii În jocului, probabil, scris în 1948, a declarat că a treia revoluţie şi al treilea război mondial sunt în perspectivă pentru care gruparea are loc. De asemenea, el a afirmat categoric că al treilea război mondial ar fi împotriva Islamului.
 165. Planurile pentru acest "război global total" sau războiul împotriva Islamului americanii se pregătesc să lanseze prima s-au descoperit la Ministerul chinez al Securităţii Statului (MSS) de către un fost agent Blackwater Bryan Underwood, care a fost reţinută de către autorităţile SUA pentru spionaj.
 166. Dacă cineva observă modul în care SUA şi NATO sunt duc războaiele lor în ţările musulmane se dovedeşte William Carr a fi corecte.
 167. Blackwater, contractantul global pentru CIA operează în aproape toate ţările-ţintă, arestarea lui Raymond Davis în Pakistan a expune desene SUA; el a fost reţinut şi la gratar pentru un timp nedefinit, mult mai mult ar fi fost dezvăluit. Pakistanul este infestat cu Blackwater, le-au făcut incursiuni în partidele politice etnice cu atât mai mult în Karachi, oras port din Pakistan. Baluchistan, de asemenea, a devenit un focar în cazul în care forţele de secesionişti sunt patronată de către CIA, MI6, Mossad si RAW. Ca crezut acum, Statele Unite au lansat, de asemenea arme biologice în Pakistan, unde dengue este uciderea de oameni pe baza de zi cu zi.
 168. La lectură situaţia planurilor SUA pentru venirea razboiului global total, Putin a precizat o alianţă pentru a integra fostele republici sovietice în cooperare mai strânsă. El a programat o călătorie de urgenţă în China pentru a se întâlni cu Hu, şi a ordonat FSB (agenţia rusă) de a notifica MSS Chinei de la arestarea şi detenţia lor spion Tun Sheniyun care a fost capturat anul trecut, pentru încercarea de a fura informatii sensibile de pe anti cele mai puternice din Rusia -ale sistemului aeronavei.
 169. Astăzi Libia a scăzut, cum libieni ar putea beneficia de ea doar timp vor spune, dar un lucru este sigur faptul că SUA şi aliaţii ei au format un cap de pod în Africa. Desfăşurarea în continuare a trupelor americane din Africa au loc, de China, încercuirea acolo unde China are prieteni în ţările musulmane. Sudan a fost divizat, şi Obama intenţionează să ocupe alte ţări precum Uganda, Somalia, Maroc etc În Africa, spune Obama, "misiune umanitară" este de a asista guvernul din Uganda înfrângerea Armatei de Rezistenţă a Domnului (LRA), care " are zeci ucis, violat şi răpit de mii de bărbaţi, femei şi copii în Africa Centrală ". De altfel, Africa, de asemenea, se întâmplă să fie povestea de succes din China, prin urmare, prin preluarea Africa, China ar fi, de asemenea, chocked. Libia a fost unul dintre furnizori de petrol majore în China acum că atârnă în aer. Gaddafi a încercat să-şi arunce dolar de aur, care a instigat SUA să o atace, printr-o mută inteligent manipulate şi orchestrat.
 170. După ce a fost înşelaţi în Libia în cazul în care SUA a asigurat atât Rusia, cât şi China, că nu va ataca, dar a făcut destul de contrar a ceea ce a fost promis. Simţind că planurile SUA de a ataca Siria, Rusia şi China s-au grăbit să veto rezoluţia american în cadrul Consiliului de securitate care ia înfuriat pe ambasadorul american Susan Rice, care a părăsit şedinţa în furie.
 171. Dick Cheney a subliniat în 1990 lui "strategie de apărare" plan, America pur şi simplu doreşte să se pronunţe în lume, astfel încât este forjare înainte în urma doctrina Nixonian, "profite de moment."
 172. Raportate de către UE Times, "New Game Mare" se mută în curs de planificare de americani este de a găsi frică atât în ​​Rusia şi China, care include:
 173. 1.) Implozia deliberată a atât în ​​SUA şi economiile din UE, în scopul de a distruge sistemul financiar global, care a fost, în loc de la care se încheie al doilea război mondial
 174. 2.) Lansarea unui război convenţional masiv de către SUA şi UE în America de Nord, Continente africane şi asiatice de a include în Orientul Mijlociu
 175. 3.) În timpul acestui război toate-out eliberarea deliberată a agenţilor bio-război menit să-l omoare pe milioane de oameni, dacă nu miliarde, de civili nevinovaţi
 176. 4.) La înălţimea acestui război Statelor Unite si aliatii sai vor da în judecată pentru pace şi de apel pentru o ordine globală nouă care urmează să fie stabilite în scopul de a preveni distrugerea totala a planetei noastre.
 177. Confirmând temerile, o sursă neidentificată din cadrul Departamentului Apărării al SUA (DOD) a avertizat că regimul Obama se pregătea pentru o masivă "cisternă-on-tanc", război şi că forţele militare americane sunt ", asteptand ceva convenţionale, şi mari, coborând ţeava de relativ curând. "
 178. Pentru a cât de aproape de acest război poate fi FSB-ul în statele raportul lor că va fi "mult mai devreme decât mai târziu", aşa cum americanii au pre-poziţionate în Irak aproape 2.000 de tancuri de lupta lor M1 Abrams principal, au pre-poziţionate un alt 2000 dintre acestea în Afganistan, şi între Orientul Mijlociu şi Asia au, de asemenea, puse în aceste teatre de război zeci-de-mii de alte vehicule blindate de tastat. Acest lucru ar trebui să fie un motiv de îngrijorare gravă pentru Pakistan.
 179. Fiind în război, SUA poate afecta, de asemenea, "Mobilizarea completa" de peste 1,5 milioane forţelor de rezervă americane, care pot să apară la "la momentul potrivit", pentru care SUA nu are nevoie de aprobarea Congresului pentru a extinde zonele lor de operare este, de asemenea, în curs de examinare atunci când America este complet gata pentru a avansa în Asia şi Orientul Mijlociu.
 180. Acum, că Hillary Clinton este cu privire la vizita ei Pakistan însoţită de către CIA noul şef, David Petraeus, preşedintele SUA Major Întrunit, generalul Dempsey Martin şi Marc Grossman. Menţinerea acumularea de blindate din regiune şi având un ofiţer Armour ca noul preşedinte al Major Întrunit, ar putea spune cineva că o coincidenţă sau o strategie planificată?
 181. Hillary, cum era de aşteptat că am menţionat în analiza mea Ştiri CNBC la data de 19 octombrie, a sosit cu un avertisment dur pentru Pakistan, zicând:, Acest lucru a plasat cu siguranţă, Pakistan, într-o situaţie foarte încearcă "Vom face cu sau fără tine.". Pakistanul are alte opţiuni de a adera la a treia forţă, care este în formarea condus de Rusia şi China pentru a contracara miscarile SUA în regiune. În cazul în Pakistan, Iran, Siria şi alte state musulmane, inclusiv Arabia Saudită se alăture această alianţă, care ar putea descuraja cu siguranţă, Statele Unite şi aliaţii ei, dacă nu, atunci fiecare ţară musulmană ar cădea una după alta, fără excepţie, si activele lor ar fi îngheţate.
 182. Important de reţinut despre planul american pentru dominaţia globală, prin război masive este faptul că nu este într-adevăr un secret, şi cum (curios) au arătat cu privire la a zecea aniversare a atacurilor din 11 septembrie asupra Statelor Unite în cazul în care US National Security Archive a lansat o notă scris de fostul Secretarul american al Apararii, Donald Rumsfeld, în septembrie 2001 în care el a avertizat: "Dacă războiul nu se schimbă în mod semnificativ harta lumii politice, Statele Unite nu îşi va atinge scopul său."
 183. Pentru ce "obiectiv" al Statelor Unite este la fel de războiul lor împotriva lumii a intrat anul acesta 10-a, FSB-ul spune, este de a preveni "cu orice preţ" implozia a dolarului american ca moneda de rezerva principale ale prezentei sistemul economic global înainte de a Occidentului imaginat "Noua Ordine Mondială", poate fi stabilit.
 184. Prima ameninţare la "Master Plan" pentru americani hegemoniei globale a venit în noiembrie 2000, când fostul lider irakian Saddam Hussein renunţe la acceptarea Dolari SUA pentru petrol şi, în schimb, a declarat ţara sa va accepta numai Euro. În mai puţin de 10 luni un atac asupra Statelor Unite a fost proiectat şi utilizat, care ca o scuză pentru a răsturna Hussein şi restabilească cu dolarul american ca monedă de rezervă mondială principal.
 185. Interesant de remarcat este eşecul planului de Libiei de fostul lider Gaddafi de a introduce dinarul de aur, o monedă unică african, care ar servi ca o alternativă la dolarul american şi permite naţiunilor africane să împartă bogăţia, dar care, ca Irakul lui Saddam Hussein "plan" a adus o invazie rapidă şi brutală de către americani şi aliaţii lor occidentali să-l păstraţi de la întâmplă.
 186. Singura naţiune care a abandonat cu succes de dolarul SUA este Iranul, care din februarie 2009 abandonat, toate monedei americane optând în schimb pentru valoarea lor de petrol şi gaze naturale în euro. Iranul, cu toate acestea, spre deosebire de petrol şi bogat Irak şi Libia, nu a fost atacat din cauza iranieni care au dobândit de la Ucraina, încheiat între 6-10 nucleare armate X-55 rachete (gama de 3.000 de km [2000 mile]) în 2005. Deşi fostul Ucraina Preşedintele Viktor Iuşcenko contestă faptul că rachetele conţin sfaturile lor nucleare, o declaraţie în litigiu de către FSB-ul, care statele au fost înarmaţi şi "gata de foc."
 187. Ca de preemptiune, pentru a contracara blitzkrieg planificate americane în Asia Centrală şi Pakistan din Afganistan, India şef al armatei General VK Singh a avertizat ieri că mii de forţele militare chineze au mutat în Pakistan ocupate de-Kashmir aderarea la o valoare estimata de 11000 mai multe dintre acestea se crede că au intrat în această regiune, în ultimul an.
 188. Înainte de asociaţii în SUA în alte ţinuturi musulmane, SUA ar vrea un umil sau un Pakistan rupt şi denuclearizate. În ambele scenarii ar însemna moartea lui Pakistan. Într-un astfel de scenariu, Pakistan poate silit sa plece la arme neconvenţionale, în cazul în care o astfel de dezvoltare are loc, India, Israel şi instalaţiile SUA în regiune nu ar fi în siguranţă. Poate de risc din SUA o astfel de situaţie ar depinde numai de nivelul aroganţa şi bun-simţ a conducerii SUA.
 189. Trei războaie PROFETICE

 190. O "hartă profetic" - aşa cum se arată mai sus - ar fi planificatorii militari care vizionează-l să iasă din minţile lor. Acesta este conceput în întregime, cu toate acestea, pentru a interpreta războiul eshatologic aparent centrat în Orientul Mijlociu - dar, ca şi în continuă expansiune cercuri concentrice învăluie în cele din urmă tot pământul (de exemplu, Oracle de Damasc începe cu Israel vs Liban (Hezbollah),
 191. Siria şi Gaza (Hamas) / Cisiordania, apoi, după începerea săptămâna a şaptezecea lui Daniel plicuri Război Gog-Magog atât regele din Sud (Egipt, Libia şi Sudan) şi regele de Nord (Gog-Magog - sau în principal popoarele din Turcia de azi şi Iran) juxtapuse în Israel şi ei "aliaţi comercial" - adică, "negustorii din Tars" (Vest-condus de Statele Unite ale Americii, în prezent de pre-poziţionate în Orientul Mijlociu) şi statele moderne de pe Peninsula Arabia Saudită (vechi Seba şi Dedan), şi, în cele din urmă, regele voită (Antihrist-liderul deschis de Vest) atacurile departe de Nord-Est şi de a începe conflictul final cunoscut sub numele de Campania de la Armaghedon, care în cele din urmă aduce toate neamurile de pe pământ în "gaură neagră profetic" din Ierusalim în sine. Nu, acest lucru nu este imaginaţia deşartă de o minte deranjat - un fel de psihoză cosmar geografice ... acesta este, noi afirmăm, intenţia exactă a Atotputernic să declare preştiinţa Sa şi înţelepciunea în dezvelirea de planul Său şi scopul pentru omenire.
 192. O schematică TIME-line a trei războaie PROFETICE
 193. Un time-line, în relaţie cu săptămâna a şaptezecea lui Daniel nu este o încercare zadarnică de la data de stabilire, dar acesta este unul de acolo va fi de trei războaie majore profetic în zilele de pe urmă "secvenţă profetică.". Debutul lui Antihrist, revelaţia lui final şi metamorfoză ulterioară în Fiara din Apocalipsa 11 şi 13 , sa finală ", cearta din sanctuarul" -, precum şi Israel şi a Bisericii victoria finală depăşire (de exemplu, cei doi martori din Apocalipsa 11 ) - toate solicita o prezentare distinctă pentru cititorii noştri. Constelaţie de astăzi a naţiunilor şi a conflictului în curs de desfăşurare sunt la fel de relevante ca niciodată profetic.
 194. Cei mai mulţi dintre voi, acum sunt conştienţi de scrierile noastre pe aceste teme ( Antihrist şi Războiul Gog-Magog , drumul spre Damasc , şi fragmente din Secventa profetică (şi anume, partea VI, trei războaie şi One tratatul de pace ). Scopul a acestui volum este de a clarifica secventa a acestor trei războaie profetice în lumina de săptămâna a şaptezecea lui Daniel (mai ales ei " Progressive Dispensaţională "segment), precum şi evenimente care duc până la începerea acestuia. Permiteţi-mi să evidenţieze diagrama oarecum complicat grafice / efectuată de către propriile noastre Rob Frei şi apoi îl voi urma cu o grafică schematică ... Cu toate acestea, trei războaie profetice sunt aici elucidate în contextul Săptămânii de 70 de ani lui Daniel (Vă rugăm să observaţi cifre mari în cercuri - 1, 2, 3)

 195. Acum, permiteţi-mi să evidenţieze aceste Wars profetică într-o schema grafica ...


 1. 4

 1. Sau pur şi simplu a pus:
 2. 5
 3. Scuzele mele pentru întinderea acestor grafice, cu toate acestea, se cuvine să ne prezinte cât mai biblic grafic cu ceea ce tehnologia de puţin acest autor posedă.
 4. "TEOLOGIA Armageddon" nu mă face O FIRE-BOMBER
 5. Având în dinainte de umanitate a omului fata de om şi / sau de orchestratiile lui Satana împotriva sensul Atotputernic (de exemplu, imbratisand " Teologie Armageddon ") nu constituie o accelerare diabolic de la aceeaşi (suport de exemplu, agresiv pentru complexul militar-industrial ). Cunoaşterea schematic profetic al acestor curs, chiar şi în curs de desfăşurare, nu conflicte în nici un fel plugul până câmpurile morţii, în perspectiva pentru inevitabile - şi prognoză chiar criminalităţii al lui Hitler, Mao sau Stalin (pentru "oamenii rezonabili" ar fi putut cu uşurinţă forjat astfel de prognoze), nu le face un "complice la crima" în nici un fel, forma sau forma. Churchill ştia full-bine naivitatea de anuntul lui Chamberlain -, precum şi consecinţele cataclismice ale subterfugiu lui Hitler!
 6. 6 Cunoaşterea predare Eternul a conflictelor End Time este nici implică Dumnezeu cel Atotputernic - Cine stie din ce suntem făcuţi şi, prin urmare, ştie dispariţia finală răului - şi nici nu insinuează că cei care deţin astfel de preştiinţa înfrumuseţa de auto-indeplinire "beznă şi doom", prin simplul fapt al prezentei divine -originea înţelegere. Personal, eu sunt aici cu până la Sam Harris bombasts filosofice care trompeta lor " ateismul noi "(împreună cu place de Phil Zuckerman societăţii, fără a lui Dumnezeu -ca în cazul în care suedezii , care 7 comercial compromis cu nazistii au avut nici o cerere de "ateism rezonabil") - negarea orice menţiune de "origine divină" şi ipso facto cu excepţia lui Dumnezeu din piaţa publică, împreună cu delimitarea toţi cei care aderă la credinţa sub steagul de prostii ilogice şi nerezonabile şi, chiar mai rău, cei care atribuie credinta (in special " convingeri profetice "), prin urmare, sunt extrem de periculoase, până la punctul de exil de anihilare letale (mai ales eliminate sunt " moderati ", a cărei predilecţie pentru a permite aceste" absolutists "orice merite legitimă platformă proprie sufocare - de exemplu, toleranţă penală a absolutists face moderează mai periculos dintre cele două).
 7. Zuckerman ( Strife în Sanctuarul ) şi Harris ( The End of Faith ) sunt atât evrei - agonie peste "chosenness" printre liberali evreiască nu este un fenomen nou - şi nici nu este, în ciuda lor faţă de absolutismul evreilor ortodocşi (mai ales ei "mesianici" dorinţe). Cel puţin onestitatea lor găseşte "împlinirea profetic", cu "prietenii logice" între Richard Dawkins evoluţioniştii din zilele noastre şi ura lor faţă de toate lucrurile spune în raport cu "creaţionismului" şi îi place de Ben Stein (evreu de auto-iubitor, care în sistemul Harris a creierului "ar trebui să se acorde shrift scurt , astfel încât lumea poate supravieţui fără religie de orice fel (de exemplu, Proiect 2061 oricine si un total de exilarea lui Dumnezeu din piata publica sub masca de "iluminare amoral", împreună cu domeniul ştiinţei şi tehnologiei la lor cele mai bune?)). Ce usurare pentru a scapa de religie şi Dumnezeul său de distrugere! Acum, dacă putem convinge doar "Maoists iraţional" şi "stalinişti" să-şi reducă ura lor faţă de divin si cei care îmbrăţişează aceleaşi. Să cel puţin în jurul valorii de data viitoare convinge aceste socialiştii că capcanele de religie ar trebui să fie o dată şi pentru toate alungat de la ideologia lor (Hopa, aproximativ 150 milioane de decese prea tarziu)!
 8. Am avut menirea de a se îngropa în noul "Tirania de toleranţă" (îmbrăţişat de Harris şi Zuckerman) - ca filosofia dominantă, în curs de dezvoltare a Imperiului american (de exemplu, "noua religie" a imperiului sau sechestrarea "mijloc agresiv" şi înlocuirea religii absolutist cu Dumnezeu inspirate de meditaţie, tânăr cu medicamente pentru a deschide nostru lăuntric-creatie-self) - dar, din păcate, evenimentele au din nou ne-a lovit cu Israelul de " război până la capăt "împotriva Hamas!
 9. PREZENT primejdie
 10. În fiecare zi (ianuarie, 2009) atacurile accelera - se extrem de asasinate cu caracter personal cu liderii de top Hamas fiind vizate pentru lichidare. Taxe de bombardare nediscriminatorie de către israelieni sunt comune, în timp ce Hamas spews rachete în oraşele din apropiere israeliene şi sate. Noi nu suntem aici pentru a analiza care a început ceea ce, când, cum şi de unde-am mai mult ca sigur ştiu de ce! Interese pur şi simplu nu se intampla dintr-o dată ... există o duce până la punctul culminant al "războiului" - actualul conflict arabo-israelian. Acesta va fi brutală şi va fi determinant. Sarcina de Damasc frunze acel oraş în ruine totală (de exemplu, "un morman ruinantă" - Isaia 17:1 ).
 11. Am fost excoriated de către creştini şi musulmani (chiar evrei) pentru extrapolarea textele din Isaia 17 cu privire la distrugerea capitalului frumoase Siria - dar atunci când se proclamă: "Iată, Damasc va înceta de a fi un oraş" (încă astăzi reclamă persistenţei sale ca cel mai vechi oraş locuit), se poate concluziona în mod logic că, fie Isaia a fost sub una din iluziile sale mare sau permisul său literar este pe cale de a fi dovedit ... nici el nu este un profet este sau ... Cred că suntem pe cale de a afla.
 12. Matrice Siria e de sediul teroriste este de notorietate, să fie în mod corespunzător remarcat ca refugiu din lume cel mai important pentru astfel de preocupări abjecte. Deşi există numeroase celule Splinter neafiliaţi, există aproximativ 44 organizaţii de profil de mare ca Departamentul de Stat consideră că Nigh 70% din aceste organizaţii teroriste islamice sunt in natura "organizaţii teroriste străine.".
 13. Externe organizaţiile teroriste - Siria la Helm
 14. Organizatiile teroriste externe (FTOs) sunt organizaţii străine care sunt desemnate de către secretarul de stat, în conformitate cu secţiunea 219 a Legii de Imigrare si Naturalizare (INA), astfel cum a fost modificată. A denumirilor FTO joaca un rol critic în lupta împotriva terorismului şi sunt apreciate un mijloc eficient de sprijin pentru stoparea activităţilor teroriste şi de presiuni asupra grupurilor să iasă din afaceri terorismului.
 15. Lista de curent desemnate organizaţii străine teroriste (aprilie, 2008, Departamentul de Stat american )
 16. 1.      Abu Nidal Organization (ANO)
 17. 2.      Abu Sayyaf Group
 18. 3.      Al-Aqsa Brigăzile Martirilor
 19. 4.      Al-Shabaab
 20. 5.      Ansar al-Islam
 21. 6.      Grupul islamic armat (GIA)
 22. 7.      Asbat al-Ansar
 23. 8.      Aum Shinrikyo
 24. 9.      Bască Fatherland şi Libertate (ETA)
 25. 10.                         Partidul Comunist din Filipine / Armata Populară Nou (CPP / NPA)
 26. 11.                         Continuitate Armata Republicana Irlandeza
 27. 12.                         Gama'a al-Islamiyya (Grupul Islamic)
 28. 13.                         HAMAS (Mişcarea de Rezistenţă Islamică)
 29. 14.                         Harakat ul-Jihad-i-Islami/Bangladesh (HUJI-B)
 30. 15.                         Harakat ul-Mujahidin (HUM)
 31. 16.                         Hezbollah (Partidul lui Dumnezeu)
 32. 17.                         Jihadul Islamic Group
 33. 18.                         Mişcarea Islamică din Uzbekistan (IMU)
 34. 19.                         Jaish-e-Mohammed (JEM) (Armata lui Mohammed)
 35. 20.                         Jemaah Islamiya organizaţie (JI)
 36. 21.                         Al-Jihad (Jihadul Islamic Egiptean)
 37. 22.                         Kahane Chai (Kach)
 38. 23.                         Kongra-Gel (KGK, fostă Muncitorilor din Kurdistan parte, PKK, KADEK)
 39. 24.                         Lashkar-e Tayyiba (LT) (Armata din Drepţi)
 40. 25.                         Lashkar i Jhangvi
 41. 26.                         Tigrii Eliberării din Tamil Eelam (LTTE)
 42. 27.                         Libian Combaterea Grupul Islamic (LIFG)
 43. 28.                         Marocan Islamică luptă Group (GICM)
 44. 29.                         Mujahedinilor-e Khalq Organization (MEK)
 45. 30.                         Armata de Eliberare Naţională (ELN)
 46. 31.                         Frontul pentru Eliberarea Palestinei (FEP)
 47. 32.                         Palestiniene Jihadului Islamic (PIJ)
 48. 33.                         Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei (PFLF)
 49. 34.                         FPEP-Comandamentul General (FPEP-GC)
 50. 35.                         Tanzim Qa'idat al-Jihad al-Fi Bilad Rafidayn (QJBR) (Al-Qaida în Irak) (fostă Jama'at Al-Tawhid wa'al-Jihad, JTJ, al-Zarqawi de reţea)
 51. 36.                         al-Qaida
 52. 37.                         Al-Qaida în Magrebul islamic (fosta GSPC)
 53. 38.                         Real IRA
 54. 39.                         Forţele armate revoluţionare din Columbia (FARC)
 55. 40.                         Nuclee Revoluţionară (ELA anterior)
 56. 41.                         Organizaţia Revoluţionară 17 noiembrie
 57. 42.                         Partidul Popular Revoluţionar de Eliberare / Front (DHKP / C)
 58. 43.                         Shining Path (Sendero Luminoso, SL)
 59. 44.                         Marea auto-apărare Forţelor de Columbia (ASC)
 60. Tocmai, în conformitate cu Departamentul de Stat american, Siria este unul dintre susţinătorii cei mai gălăgios de stat sponsorizat de terorism:
 61. Ce grupuri de a sprijinit Siria, care de la Washington în ceea ce priveşte teroriştii?
 62. Siria dă miliţia Hezbollah libanez ajutor politic, diplomatic, şi organizatorice, în conformitate cu Departamentul de Stat. Arme iraniene legat de Hezbollah trece regulat prin Siria, spun expertii. Siria, care efectiv ocupate şi controlate învecinate Liban 1990 - 2005, de asemenea, să funcţioneze Hezbollah în Liban şi Israel atac, de multe ori până clichetare tensiunilor regionale.
 63. La sfarsitul anului 2006, Siria şi Irak sa încheiat o pauză de douăzeci şi cinci de ani în relaţiile diplomatice, care intră într-un acord pe cinci ani să coopereze pe creşterea controlului la frontieră şi de combatere a terorismului. Anterior, Statele Unite au acuzat Siria de a lasa militanţi sprijinirea insurgenţei irakiene de a trece cu uşurinţă prin frontierei sale. Având în vedere că acordul, unii au acuzat Siria de a nu aplica stricte de control la frontieră .
 64. Siria a furnizat, de asemenea, de formare, arme, loc sigur, şi de sprijin logistic atât de stânga şi islamiste palestiniene hard-garnituri. Siria permite mai multe organizaţii regionale, cum ar fi terorist Hamas, Jihadul Islamic palestinian, şi Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei-Comandamentul General-să aibă sediul externe în Damasc, în conformitate cu Departamentul de Stat. Guvernul sirian susţine că aceste sedii sunt pentru mobilitate politic şi informaţional şi numai faptul că aceste grupuri "reprezintă activitatea de rezistenţă legitimă, spre deosebire de terorism", potrivit unui Raport de cercetare al Congresului 2007 Service (PDF) . ( CFR , februarie 2008)
 65. 8 Pentru totdeauna pe masă, în care Siria este încă într-o a declarat "stare de război" cu Israelul, este, desigur, "scoaterea Siria primul." Acestea nu sunt unele sionişti ciudat stil fotoliu vorbim aici ... nu cu place de autor Max Boot , Jeane Kirkpatrick J. Senior Fellow pentru Studii de Securitate Nationala (şi Senior Fellow pentru CFR), de asteptare pentru politici mai agresive faţă de Siria. Deşi scrisă în 2006 - eu sunt destul de încrezător că a Consiliului privind Boot legătură de Externe este încă pregătită (fără muniţie mult mai mult) pentru a da Siria "boot", la o notificare momente - Cred că aveţi nevoie să citiţi ceea ce "Neo- psihoză con "pe un război fierbinte cu Siria este despre toate ...
 66. Israelul ar trebui să HIT Siria
 67. 23 august 2006
 68. Los Angeles Times
 69. "Suntem de mers pe jos cu ochii deschişi într-un război următoarea noastră."
 70. Pesimism de un oficial israelian superior care au facut acest comentariu pe 13 august (2006) a fost frapant, deoarece el a spus tocmai a terminat un grup de analisti de securitate adus în Israel de către Comitetului Evreiesc American, care a Organizaţiei Naţiunilor Unite, intermediat de încetare a focului au atins multe dintre obiectivele lui Israel. Dar el nu a avut nici iluzii că acest lucru ar reprezenta ceva mai mult decât o oprire temporară, în lupta dintre Israel şi a Cvartetului Evil încearcă să domine Orientul Mijlociu-Iran, Siria, Hamas şi Hezbollah.
 71. Război (războiului din 2006 cu Hezbollah / Liban - ("conflictul saselea majore" ale "războiului" - Daniel 9:26) - nu a fost o pierdere totală pentru Israel, dar a fost departe de o victorie Hezbollah a pierdut mai mult decât.. 500 luptători, precum şi de cele mai multe rachete sale pe termen mediu şi lung, raza de acţiune şi reţeaua de buncăr, în sudul Libanului, în timp ce provocând pagube insuficiente pe Israel. analiştii de informaţii israeliene sunt convinse că Teheranul nu este fericit de această turnură a evenimentelor, deoarece ea a fost exploataţie Hezbollah rachete în rezervă, pentru o grevă de represalii posibilă în cazul în Israel sau Statele Unite ale Americii lovit armele nucleare ale Iranului complexe.
 72. Dar rachetele sunt uşor de înlocuit (Nota redacţiei: Hezbollah are acum 30000 ! la 33.000 rachete astfel de care 10,000 pot penetra acum adânc în israeliene pe teritoriul asumarea "out" Tel Aviv), şi Iran şi Siria vor întreprinde acum un efort masiv de a face bine Hezbollah pierdute, şi apoi unele.
 73. Din punctul de vedere al Cvartetului a Răului, acest conflict a demonstrat puterea de rachete pentru a contondente superioritatea militară a Israelului. Rachete antitanc provocat pierderi substanţiale pe armura israeliene şi infanterie. O rachetă de croazieră avariat grav o navă de război israeliene care nu dispun de sisteme de apărare pornit. Şi Hezbollah a fost capabil să ţină concedierea a sute de rachete Katiuşa o zi în dreptul israelian de nord până la încetarea focului.
 74. 9 Israelul a reuşit să învingă pe terorişti "anterior minune-armă, sinucigas, de un zid din Fâşia Gaza şi Cisiordania. Dar un gard, nu se va opri rachete. Israelul va fi acum nu e dispus să se retragă orice suplimentare din Cisiordania. Hamas, la rândul său, va fi puternic stimulent de a inmagazina rachetele sale în reduta Gaza şi să lanseze o "intifada a treia," astfel cum a sugerat de către un cronicar în ziarul Al Risala Hamas.
 75. Israelul a sperat că acest conflict ar restabili descurajarea sale, dar, dacă ceva, rezultatul nesatisfăcător va încuraja doar duşmanii ei. Problema este că războaiele de uzură împotriva jihadiştilor fanatici care nu se tem de moarte şi care se ascund printre civili nega o anumită măsură Forţele de Apărare israeliene "puterea de foc superioară. În plus, Iran, sursa suprema de bani teroriste şi arme, este prea departe pentru represaliile israeliene eficiente.
 76. Siria, cu toate acestea, este o veriga slabă în cvartet.
 77. Importanţă Siria e ca o bază avans pentru Iran-cele două ţări încheiat o alianţă formală în 16 iunie-cant fi exagerate. Ea (Siria) este du-te-între cele mai multe pentru a muniţiilor care curge la Hezbollah. Este sanctuarul de Hamas honcho Khaled Meshaal . Este, de asemenea, potrivit unor surse israeliene de informaţii, în casa unui nou centru de informaţii iraniene-sirian care urmăreşte mişcările militare israeliene şi relee că informaţiile de proxy-uri teroriste.
 78. Departamentul de Stat optimiştii vis pe care dictatorul sirian Bashar Assad pot fi înţărcaţi din Iran prin concesii din partea Statelor Unite şi Israel, cum ar fi revenirea din Inaltimile Golan. Dar, la începutul anilor 1990, Statele Unite au încercat în mod repetat, sa incheie un acord cu Siria şi niciodată ajuns nicăieri. Presiune mai economice, în special din Europa, ar fi util, dar ar putea fi, probabil, compensate de subvenţii a crescut de la Iran.
 79. Istoria sugereaza ca singura forta, sau ameninţarea cu forţa, poate câştiga concesii substanţiale din Siria. În 1998, Turcia a ameninţat acţiuni militare cu excepţia cazului în Siria oprit justificative terorişti kurzi. Damasc prompt respectate. Israelul poate avea altă opţiune decât să urmeze exemplul turc.
 80. Într-adevăr, Shlomo Avineri, un fost director-general al Ministerului de Externe al Israelului, susţine că ţara sa a luptat în război greşit: în loc de direcţionare Liban, ar trebui să aibă plecat după Siria forţele siriene armate sunt mai putin motivati ​​decat Hezbollah, şi le oferă multe. mai multe ţinte pentru Airpower israeliene.
 81. Este, desigur, greu pentru o democraţie liberală, cum ar fi Israel, pentru a contempla război, în cazul în care nu a fost atacat în mod direct şi Siria a fost atent pentru a evita atacurile directe asupra Israelului. (Se preferă să lupte până la ultima libanez.) Israelienii prefera natural pace. Dar alegerea cu care se confruntă nu este între război şi pace. Este între război mai devreme şi în termenii lor, sau de război şi mai târziu în condiţii inamicului. Ignorarea acestei ameninţări şi speranţa că aceasta nu este o opţiune dispare grave. Asta e greseala Israel a făcut cu Hezbollah în ultimii şase ani.
 82. Hezbollah sansa formidabila de a ataca Israelul
  • 10 Sub ochiul atent şi de susţinere a Siriei, capacităţile de rachete Hezbollah sunt o preocupare majoră pentru Israel -mult mai mult decat formidabil peashooters Hamas din Fâşia Gaza în zbor. Ei "războinici" au săpat găurile lor şi peşterile ca un musuroi de furnici asemănător cu ceea ce a făcut pe japonezi muntele Suribachi pe Iwo Jima, care a costat Statele Unite ale Americii aproape 7.000 de morţi şi 20.000 de răniţi. Având în vedere japonez a pierdut aproximativ 20.000, cu o forţă de 22.000 şi SUA au avut o forţă de 110.000, as spune atacat de furnici dealuri necesită o analiză suplimentară. Numeri însemnat puţin atunci când a venit la luptă până la moarte şi că atunci americanii ar putea şi ar lupta!
 83. Siria este pe deplin colaborează în aceste eforturi de fortificatii al Hezbollah ... Ca israelian Ministrul Apărării Barak declară:
 84. "Barak spune ca Hezbollah este, de asemenea, înfiinţarea poziţii în 150 de sate adânc în interiorul sudul Libanului.
 85. "Organizaţie teroristă nu acţionează singur. Chiar şi ca prim-ministru israelian Ehud Olmert fabrică spre oferindu-Siria înălţimile Golan, Siria este furnizarea de Hezbollah cu arme. "Sirienii sunt în colaborare intimă cu Hezbollah, şi ele sunt în mare parte responsabile pentru transferul de arme şi provizii pentru Hezbollah", a spus Barak. "Responsabilitatea finală, în măsura în care suntem în cauză, revine cu Hezbollah pe de o parte, şi cu iranienii si sirienii pe de altă parte." "( Barak: Fortificaţii Stabilirea Hezbollah în sudul Libanului - 04 iunie 2008, de la TheTrumpet.com)
 86. Israelienii sunt mai mult decât conştienţi de perspectiva înspăimântătoare de a trimite cetăţenilor lor la adăposturi ...
 87. 11
 88. "În total, rachete Hezbollah au ucis 55 israelieni, dintre care 43 erau civili. Mai mult de 250 de cetăţeni israelieni au fost lasate grav răniţi şi mai multe mii au fost răniţi. Leziunile corporale au fost cauzate adesea de rachete ambalate cu şrapnel şi rulmenţi cu bile de metal , o tactică utilizată pentru a asigura cât mai multe victime civile posibil. Sute de mii de israelieni au fost nevoiţi să fugă pentru viaţa lor şi aproximativ un milion de israelieni s-au limitat la adăposturi.
  "Măsurile guvernului israelian al apărării a bombardament grup terorist - inclusiv adaposturi comunale şi individuale bombă subterane, armat camere în apartamente şi case, precum si un sistem de avertizare timpurie conceput pentru a alerta locuitorii de rachete de intrare - a salvat vieţile a israeliene nenumărate şi arabă civili.
  "Iranul şi Siria, doi dintre sponsorii din lume de stat şef de terorism, sunt principalii furnizori din arsenalul de rachete Hezbollah letale. Pe parcursul războiului, de cele mai multe rachete tras în Israel, au fost fabricate în Siria, care a furnizat Hezbollah cu cea mai mare parte a sa mai scurte-gama de rachete.
 89. "Arsenalul Hezbollah modernizate încă de războiului din 2006 include în prezent:
 90. Iraniene-a făcut Sayyad Misagh 2 şi Shahab Tagheb sol-aer rachete anti-aeriene.
 91. "Long-range Fatah-110 rachete, care au un kilometru 201 (125 km). Gamă şi poate fi echipat cu un kilogram 227 (500 lbs) focos.
 92. "Vehicule aeriene fără pilot (UAV-uri), care pot fi utilizate pentru supravegherea aeriană sau atacuri teroriste de la distanţă pilotat.
 93. "O nouă aripă de apărare aeriană a fost format în primăvara anului 2007. Militanţii Hezbollah selectate sunt instruiţi la Teheran de a utiliza rachete antiaeriene în luptă.
 94. "Refacuta buncăre atât de adânci de 70 metri, lăţimea de un teren de fotbal. Buncăre subterane sunt dotate cu echipamente sofisticate de comunicaţii şi conectate prin tuneluri, care limitează capacitatea Israelului de a distruge buncăre pe calea aerului.
 95. "Hezbollah este reconstruirea fortificatiile sale şi site-uri noi rachete la nord de râul Litani.

 96. "La începutul războiului Israel-Hezbollah pe 12 iulie, când Hezbollah Iran sprijinit de organizaţia teroristă răpit două Forţelor de Apărare Israeliene (IDF) şi a ucis trei soldaţi într-un raid transfrontalier în teritoriul israelian, Hezbollah a fost estimat de a avea un arsenal de 13.000 de rachete. De-a lungul celor 34 de zile iranian-sponsorizat de război, aproximativ 3970 dintre aceste rachete a lovit Israelul, la o rată medie de 130 pe zi. La data de 13 august, ultima zi a ostilităţilor militare, Hezbollah a lansat 253 rachete, severe sale atac în timpul războiului.
 97. "Hezbollah este cunoscut de a poseda atât rază lungă de acţiune, iranian şi-a făcut Fajr rachete Zilzal. Stocurilor iraniene Hezbollah include aproximativ 100 de rachete Fajr rachete şi câteva zeci de Zilzal.
  "Israel Air Force (IAF) a reuşit să distrugă majoritatea Hezbollah cu rază lungă de rachete iraniene la debutul ostilităţilor. Rachete iraniene cu rază mai lungă cu condiţia să Hezbollah includ:
 98. 240 mm Fajr-3, cu o gama de 43 km (27 mi.)
  "16 iulie: Într-un iranian, proiectate şi produse siriene-Fajr-3 rachete a lovit un depozit de tren din Haifa, provocând moartea a opt persoane.
 99. 320 mm Fajr-5 , cu o gama de 75 km (47 mi.).
  "Dacă concediat de la frontiera Israel-Liban, Fajr-3 si Fajr-5 sunt capabile de izbitoare Haifa şi oraşe mai spre sud."
 100. ( Proiectul Israel )
 101. 12 Cu literalmente mii de rachete şi de lungă rază scurtă de acţiune poartă în jos pe Israel în acelaşi stil război Israel cu care se confruntă în anul 2006 (indiferent de cât de pregătită pentru un astfel de conflict se poate mândri Israel) - OPTION SAMSON ar fi în blană integral ...
 102. La ocazie - şi aceasta este ceea ce noi la Tribnet prevăd ca o concluzie realistă şi tragic la conflictul arabo-israelian:
 103. OPŢIUNEA ULTIMATE - SFÂRŞITUL-al Treilea Templu
 104. Această poveste captivantă de cat de aproape Israel au venit in razboiul din 1973 cu Egiptul şi Siria este ceva toată lumea ar trebui să citească ... acum, cu rachete asupra gata să bombardeze centre israeliene civile şi iranienii aproape de a produce "bomba" - bine, citiţi acest lucru şi stiu ... oracolul din Damasc este o realitate, chiar aici si acum!
 105. "Statele Samson Option că Moshe Dayan a dat undă verde pentru începerea producţiei de arme la începutul anului 1968, punând planta de separare a plutoniului în funcţiune pe deplin. Israel a inceput sa produca trei la cinci bombe de un an. Mass carte Critical afirmă că Israelul a avut două bombe în 1967, şi că prim-ministrul Eshkol le-a ordonat armate în Israel alerta nucleara prima în timpul războiului de şase zile [54] Avner Cohen, în cartea sa recentă, Israel şi bomba., Este de acord că Israelul a avut o capacitate livrabil nucleare în războiului din 1967. El îl citează Munya Mardor, liderul Rafael, Autoritatea de Dezvoltare Armament, şi alte surse de nenumit, că Israelul "încropit" două dispozitive livrare. [55]
 106. "Având în articularea bomba a însemnat, chiar dacă în secret, o doctrină de utilizare. În plus faţă de "opţiunea Samson" de ultimă instanţă, declanşează alte special pentru uz nuclear ar putea fi inclus penetrare de succes Arabe zonelor populate, distrugerea al forţelor aeriene israeliene, greve masive de aer sau chimice / biologice lovituri asupra oraşelor israeliene, şi utilizarea Arabe arme nucleare. [56]
 107. "În 1971, Israel a început de cumpărare krytrons, ultra-viteză tuburi electronice de comutaţie, care sunt" dublă utilizare ", având în aplicaţii industriale şi de arme nucleare ca detonatoare. În anii 1980, Statele Unite ale Americii percepe un american, Richard Smith (sau Smyth), contrabanda cu 810 krytrons în Israel. [57] El a dispărut înainte de proces şi a relatărilor, locuieşte în afara Tel Aviv. Israelienii-a cerut scuze pentru acţiunea spunând că au fost krytrons pentru activităţi de cercetare medicale [58]. Israelul a revenit 469 de krytrons, dar restul, au declarat, au fost distruse în testarea armelor convenţionale. Unii cred că sa dus la Africa de Sud. [59] Smyth a fost raportată a fi fost implicat într-o operaţiune de contrabandă 1972 pentru a obţine combustibil solid compuşi rachete liant pentru II Ierihon rachetelor şi hardware-ul de orientare component [60]. Observatorii subliniază Jericho rachetă în sine, ca dovadă a unei capacităţi nucleare, deoarece nu este potrivit pentru livrarea de muniţii convenţionale. [61]
 108. "La amiaza zilei de 6 octombrie 1973, Egiptul şi Siria au atacat Israelul într-un atac surpriză coordonat, începând Războiul Yom Kippur. Prins cu doar forţele regulate pe datorie, a crescut cu rezervişti, cu un nivel de pregătire scăzut, liniile israeliene faţă maruntita. Până la începutul după-amiezii, la 7 octombrie, nu au fost eficiente forţe în Golan Heights sudul şi forţele siriene au ajuns la marginea platoului, cu vedere la râul Iordan. Această criză a adus Israelului să îşi alerta nucleara a doua.
 109. Ministrul Apărării Moshe Dayan, în mod evident nu la cel mai bun la un briefing de presă, a fost, în conformitate cu revista Time, zguduit destul pentru a spune mai târziu prim-ministru că "acesta este sfârşitul termenului de-al Treilea Templu," cu referire la un colaps iminent al statului de Israel "Templul" a fost, de asemenea, cuvântul de cod pentru arme nucleare prim-ministrul Golda Meir şi ei "bucătărie" a luat decizia de in noaptea de 8 octombrie.. Israelienii asamblate 13 kilotone de douăzeci şi bombe atomice.. Numărul şi, de fapt, intreaga poveste a fost mai târziu scurgeri de israelieni ca un excelent instrument de război psihologic. Deşi cel mai probabil dispozitive de plutoniu, o sursă de rapoarte au fost îmbogăţit bombe uraniu. Rachete Jericho la Hirbat Zaharia şi grevă nucleare F-4s la Tel Nof erau înarmaţi şi pregătiţi pentru acţiune împotriva unor ţinte siriene şi egiptene. Ei au vizat, de asemenea, Damasc, cu capabile nucleare cu rază lungă de artilerie, deşi aceasta nu este sigur au avut obuze de artilerie nucleare. [62]
 110. "Secretarul de stat american Henry Kissinger a fost notificat cu privire la alerta oră mai târziu în dimineaţa zilei de 9 octombrie. SUA a decis să deschidă o antenă re-aprovizionare a conductei Israel, şi de avioane israeliene au inceput sa iau consumabile acea zi. Deşi epuizarea stocurilor a rămas o preocupare, situaţia militară stabilizat on octombrie 8 şi 9 ca rezervele israeliene turnat în luptă şi a evitat dezastrul. Ei bine, înainte de semnificativ forţele americane re-aprovizionare a ajuns israeliene, israelienii a contraatacat si a pornit valul pe ambele fronturi.
 111. "La 11 octombrie, un contraatac pe Golan a rupt partea din spate a ofensivei Siriei, precum şi pe 15 şi 16 octombrie, Israelul a lansat o surpriză de trecere a Canalului de Suez în Africa. În curând, israelienii au înconjurat Armata egipteană a treia si a fost confruntat cu anihilarea pe malul de est a Canalului Suez, cu nici o forţă de protecţie rămase între armata israeliană şi Cairo. Zboruri cu primul american a sosit pe 14 octombrie. [63] comando israeliene au zburat la Fort Benning, Georgia, să se antreneze cu noul american TOW rachete anti-tanc şi să se întoarcă cu o aeronavă C-130 Hercules din plin de ele în timp util pentru bătălia decisivă Golan . Comandanţii americani în Germania epuizate stocurile lor de rachete, la acel moment doar în comun cu Marea Britanie şi Germania de Vest, şi le-a trimis cu nerăbdare să Israel. [64]
 112. "A inceput Prin urmare, utilizarea subtile, opace, de bomba israeliene pentru a se asigura că Statele Unite păstrat promisiunea de a menţine Israelului convenţionale marginea armelor peste duşmanii săi [65]. Există dovezi semnificative anecdotice că Henry Kissinger a spus preşedintele Egiptului, Anwar Sadat, că motivul pentru transport aerian american a fost că israelienii au fost aproape de [66] "merge nucleare."
 113. (Vă rugăm să consultaţi toate notele de subsol, în cazul în interesaţi şi de aici ... SFÂNT TEMPLE de-al treilea Sfintelor: armelor nucleare lui Israel , Warner D. Farr, LTC, US Army, Papers Counterproliferation, viitorul Warfare seria nr 2, USAF Counterproliferation Center, Aer Colegiul de Război, Universitatea de aer, Maxwell Air Force Base, Alabama, septembrie, 1999)
 114. Oh, nu cred că Israelul nu a vizat Damasc, cu arme nucleare înainte de a - şi care a fost în urmă cu 35 ani + - imaginaţi-vă ce se întâmplă azi? "? Nucleare capabile cu rază lungă de artilerie" Haide acum - după 235 rachete a plouat pe israelieni, războiul din 2006 sa încheiat brusc - uimitor ce "optiuni" ar fi putut fi plasate pe masa de israelieni? Prieteni, acest scenariu nu este la fel de vulgar ca ea apare. Nu este o mulţime de timp pentru a păstra "Treilea Templu", când 10.000 de rachete cu rază lungă de urs pe jos oraşele. Şi, ce dacă Tijuana de droguri Lords a decis ca este timpul sa racheta San Diego - bizar, ştiu - dar când opt - zece mor zilnic în această expunere de sud ... cine stie ce prost ar putea trage un trigger într-o formă de represalii. Acum gândiţi-vă de Israel obtinerea tencuite de rachetele fără discernământ merge off peste tot "Treilea Templu" - bine, dacă acest lucru s-ar întâmpla la San Diego, pot să vă asigur că o gaură imensă câteva sute de metri adâncime şi, probabil, o milă mare ar fi tot ce este stânga Tijuana iubitului nostru (Cu, desigur, notificarea corespunzătoare că ne-am hotărât să o lovitura la ţăndări aşa nevinovaţi ar putea vamoose .).
 115. Nr - conflictul a şaptea şi finală a luptei arabo-israelian nu va fi casa la casa de luptă de către IDF printre ruinele din Gaza (deşi există cele mai multe cu siguranţă vor fi unii dintre acest lucru) - şi nici nu sufla ardă Hezbollah in buncare ei ... acesta va fi Samson în toate "opţiunea", care va merge la inima problemei: Siria! Iranul nu este pur şi simplu o opţiune viabilă - în afară, un atac asupra Iranului ar putea declanşa un asalt de către Siria, în orice caz, invers şi de viză. E doar faptul că aceste rachete a arătat la Israel, de către Hezbollah, sunt ceea ce infuria. . . şi nu există pic de timp pentru a decide. Acesta va fi obligatoriu să ia "viaţa în propriile mâini" şi renunţarea la manevrele diplomatice, tactici de amânare (truces, sondaje de opinie publică şi marşuri, restricţiile SUA, şi, cel mai sigur, UE, franceză, Rusia se amestece în "treburile noastre" - ai nume) - interferenţa a vântului! At this stage Egypt will be cowering and the Saudis imploding (diplomatically). Talk about short, sweet and to the point!
 116. Barack Obama Profetii

 117. Preoţii cred că Maya 2012 va fi anul de schimbare. Ce ar putea fi atât de importante cu privire la faptul că 2012 ar putea schimba lumea în următorii ani?
  Autorul crede niciodată în istorie un preşedinte american şi de un preşedinte rus nu fost atât de mult prezise şi profeţite atât autentice cit şi fabricate din diferite surse referitoare la Barack Obama si Vladimir Putin .
 118. În 2012 vor avea loc alegeri în Statele Unite ale Americii şi in Rusia. Vladimir Putin în Rusia şi Barack Obama în Statele Unite se numără printre acei lideri care ar fi pusi in încercarea de realegere. Barack Obama este un lider prezis de sute de ani în urmă într-un mod similar lui Isus Hristos
  Timp de sute de ani, profeţi din mai multe tari despre un viitor lider care va veni şi va salva (sau, în alte cazuri, de a distruge) din lume a fost parte a culturii unor puţine popoare, în Europa, în Orientul Mijlociu şi în lumea de est. Atât poporul evreu şi musulmanii şiiţi asteapta un Mesia, ambii lideri politici. Ar putea fi aceasta data la care aceste profeţii vechi vor fi îndeplinite? Potrivit Fabio R. de Araujo sunt minciuni mai mult decât în aceste profeţii despre lideri din cele mai prezis politici din istoria planetei noastre.
  Kennedy, Reagan, Bush, Carter, ei nu au fost atât de prezis ca Barack Obama este.
  Deşi există profeţii despre un lider rău vine în 1999 părând a fi, ce indică spre Vladimir Putin, care a devenit preşedinte în ultima zi din 1999, o bătălie finală a fost prezis. Este acesta un moment foarte special în istorie, o vreme, cei mai prezis din istoria planetei noastre sunt în viaţă?
 119. Barack Obama ar putea fi cele mai prezis american din istorie?

 120. In fiecare luna milioane de oameni pe Google scriu cuvinte, cum ar fi Armageddon şi apocalipsă şi câteva mii de Google pentru Obama anticristul şi mesia Obama. Poate pentru că profeţi din diferite surse, ori,  ţări au fost anunţati prin diferite evenimente catastrofale de ani de zile. Am  cercetat profeţiile de 20 de ani şi, deşi există multe profeţii false, există, de asemenea, cele autentice şi nu toate evenimentele  relatate în profeţiile autentice sunt cele catastrofale, deşi.
 121. Barack Obama, de exemplu, a fost prezis într-o profetie autentica. Lucru surprinzător, în opinia mea, este că niciodată în istoria Statelor Unite, un preşedinte american nu a fost atât de mult prezisa. Chiar mai mult, niciodată în istorie, orice persoană americană nu a fost atât de mult prezisa. Acelaşi lucru se aplică la Vladimir Putin. Acesta este motivul pentru care Eu cred că trăim într-un moment special.
 122. Lumea în care trăim nu este una perfecta, nu este una cinstita . După cum ştiţi, nu toti oamenii sunt oameni cinstiţi. Profeţiile reflecta acest lucru. Nu toate profeţiile sunt profeţii reale, există, de asemenea, profeţii false. Dintre acestea, vom găsi fabricate profeţii despre Barack Obama, a fost create pentru motive politice sau poate chiar rasiale. După cum probabil ştiţi, multi americani nu-l plac. Din acest motiv, unii americani au fabricat profeţii spunand ca va distruge economia globală sau el este antihristul şi aşa mai departe. Aceste profeţii sunt false, pentru că nu am putut găsi sursa.Un lucru am învăţat sa studiez profeţiile, şi istoricii stiu acest lucru foarte bine,că avem nevoie pentru a afla, în primul rând, în cazul în care textul este autentic, înseamnă că autorul  profeţiei într-adevăr există sau a existat şi a scris sau a vorbit profeţia. Profeţiile autentice nu prezice ca Obama este un lider rău. Atunci, ce spun ei?
 123. O profeţie italiană, de exemplu,făcuta în anii 1950, compară pe Obama cu Franklin Roosevelt prezic o depresiune economică mai mare decât cea din anii 1930. În anii 1930, Roosevelt a trebuit să creeze o nouă politică pentru a lupta impotriva depresiei numit New Deal şi a fost numit socialist de mai multe persoane. Roosevelt a câştigat alegerile în 1932, la adâncimi de Marea Depresiune. Un lucru foarte similar sa întâmplat lui Obama. In cateva zone din SUA, cum ar fi Los Angeles, situaţia de astăzi este mai rea decât în ​​anii 1930. Statul ajută de 10 ori numărul de persoane care a ajutat în anii 1930 şi LA este doar de 3 ori mai mare. Deci, profeţiile este parţial îndeplinite. Nu e complet îndeplinite, deoarece prezice, de asemenea, un război între SUA şi Rusia, după criza.
 124. O altă profeţie autentica despre Obama este braziliana şi a fost scrisă în anii 1920 într-o carte numita presedinte de culoare. Romanul a prezis un timp într-un an compus din 8 şi 2 în cazul în care preşedintele Negru va fi preşedintele SUA şi populatia SUA va fi de 300 de milioane de oameni. Obama este preşedinte din 2008. Multe alte previziuni au fost făcute în această profeţie, cele mai multe dintre ele corecte, câteva dintre ele inexacte.
 125. Există o altă profeţie autentică despre Obama, care menţionează chiar şi numele lui. Şi există o profeţie făcută de Nostradamus despre un "om negru tinar". Aceste patru profeţii autentice, care ar putea fi legate să-l facă pe preşedintele american una dintre persoanele cele mai prezise în istorie. Dar el nu este singurul. Preşedintele Vladimir Putin, de asemenea, pare să fie găsit în profeţii, deşi ceea ce vom găsi despre el nu este atât de bun.
 126. Fotografie de credit: Businessweek
 127. Putin a fost primul preşedinte în ultima zi din 1999. El ar putea fi legat de profetiile vechi din diferite surse anunţând că Antihrist sau un lider rău va veni în trecerea de milenii. Ar putea fi Antihristul Putin şi Obama un lider creştin care va lupta cu el într-o zi?
 128. Mulţi oameni au vorbit despre 2012. Probabil ca 1999 sau 2000, nimic nu se va întâmpla. Sau, cel puţin, nimic important nu va fi observat. În 1999, Putin a sosit la putere si nimeni nu a observat acest lucru împlinind profeţiile antice. În 2012 vor avea loc alegeri şi atât Putin cit şi Obama va fi pusi in încercarea de realegere. Putin este în prezent prim-ministru, în Rusia, dar a fost deja preşedinte în trecut. Preoţii Maya a crezut ca 2012 este anul de schimbare, nu anii de la sfârşit. Nu ştiu ce se va întâmpla în 2012, dar cu siguranţă în acest an va determina următorii ani din istoria lumii. Dacă Putin câştigă el va rămâne la putere până în 2024. Dacă Obama câştigă, el va fi la putere până în 2016. Oricum, un lucru este sigur: Barack Obama are nevoie de un loc în Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cel mai prezis american din istorie.
 129. © 2010 Fabio R. de Araujo. Toate drepturile rezervate. Prezentat cu permisiune.
 130. www.obamaandputin.com | www.fabio.info
 131. Din 1926 Barack Obama Prophecy

 132. 1926 Barack Obama profeţii: Câti preşedinţi ai Statelor Unite au fost anunţati într-o profeţie cu 100 de ani inainte? Poate doar unul. Şi acest lucru este domnul Barack Obama. Aici veţi vedea o profeţie din 1926 despre el. În toată lumea Institutele Parapsihologie ştiu astăzi că presimţirea este cel mai frecvent in randul fenomenelor studiate parapsihologic. Dar premonitia nu este o problemă anumită. Multe dintre premonitii sau profeţii nu sunt 100% corecte ori de mai multe ori, atunci când o persoană primeşte orice informaţie cu privire la viitor, fie printr-un vis, viziune, voce sau gândire, receptorul nici macar nu intelege ca aceasta este despre viitor. O premonitie este de fapt o profetie legate direct sau indirect, la persoana care are o viziune, indiferent de vis. O profeţie este ceva mai mare, de obicei important, referitoar la o naţiune sau pentru lume. Atât  profeţiea cit şi premoniţia în mod similar, diferenţa este domeniul de aplicare şi context.
 133. Există un anumit tip de profeţie care câştigurile de viaţă şi este pus pe hârtie, atunci când un scriitor găseşte inspiraţie pentru a scrie o poveste, care devine o carte publicată. La acea vreme, nimeni, nici măcar scriitori,nu isi da seama ca povestea este cu privire la viitor, până la prea multe similitudini cu o experienţă de viaţă reală se găsesc ani mai târziu. Acesta este cazul unei profeţii din 1926 publicata într-o carte brazilian (în măsura în care ştiu niciodată publicat in SUA), numita presedintele de culoare, a prezis pentru un an  facut, cu 2 şi 8 în cazul în care populaţia Statelor Unite va fi de aproximativ 300 milioane de oameni şi "oamenii nu vor merge la biroul  zi de zi într-un tramvai, ei vor lucra la domiciliu şi va radia treaba la birou", care pare a fi o profeţie despre telecommuting şi Internet. Informaţii pe Internet pot fi trimise astăzi prin intermediul undelor radio.
 134. În 1926, un scriitor brazilian, pe nume Monteiro Lobato, bine-cunoscut în Brazilia astăzi, a scris o carte numită Preşedintele Negreu, subtitlul romano-american în 2228, care a încercat fără succes să publice în Statele Unite. Cartea a fost publicată în Brazilia, deşi. Este vorba despre un viitoarele alegeri din SUA. Practic aceasta este povestea rezumat. Un personaj din cartea numită Jane arată într-o maşină ne-ar putea traduce ca "FUTUROSCOPE" în cazul în care ea poate vedea viitorul. Ce-Jane vezi? Jane a văzut un om negru ca preşedintele american într-un an distanţă compus cu 2 şi de un 8, atunci când medicamentele ar fi foarte avansate, posibilitatea de a crea dublu de fiinţe umane ca clone, şi oamenii s-ar fi indreptat parul lor .. Potrivit cărţii, un om negru ar fi de funcţionare pentru alegerea împotriva la o femeie alba, şi ambii au fost Democrati. Omul alb republican ar fi încercat pentru re-alegeri. Câştigătorul final este "presedinte de culoare." La acea vreme, populatia SUA ar fi 314 milioane de oameni, în timp ce astăzi este aproximativ de la 304 milioane, şi va ajunge, probabil, 314 milioane la aproximativ 3 sau 3,5 ani cand Obama va fi încă în funcţie , dacă va fi ales. Cartea nu este tocmai exacta, s-ar putea spune, dar numărul de predicţii drept este extrem de impresionant ca este negru preşedinte profeţie, pentru prima dată a prezis din istoria SUA pentru un an făcută cu 2 şi 8.
 135. Preşedintele negru: 1926 vs 2008 Novel fapte.
 136. Populaţie
 137. 1926 noi: 314 de milioane de persoane din SUA
 138. 2008 realitate: aproximativ 304 milioane de persoane din SUA
 139. Oameni alb
 140. 1926 noi: 206 de milioane de oameni albi
 141. 2008 realitate: Aproximativ 200 de milioane de oameni albi
 142. Democrat
 143. Noi 1926: bărbat Negre împotriva femei albe
 144. 2008 realitate: omul negru (Obama) faţă de femei albe (Clinton)
 145. Republican
 146. 1926 noi: omul alb, încercând pentru a fi reales
 147. 2008 realitate: omul alb (McCain), republican, în timp ce actualul preşedinte este un republican
 148. An
 149. 1926 noi: 2228
 150. 2008 realitate: 2008
 151. Alegere
 152. 1926 noi: De la 88 la 89
 153. 2008 realitate: De la 43th (Bush) la 44 (jumătate din 88)
 154. Câştigător
 155. 1926 noi: Preşedintele Negru
 156. 2008 Realitatea: Barack Obama?
 157. Preşedinţii sunt rareori prezis în profeţii şi Barack Obama profeţia nu se găseşte în cărţi de profeţii, am verificat sute de cărţi în mai multe limbi şi pot asigura cititorilor. Istoria a arătat profeţie şi politică sunt uneori împreună. Şi, ca Barack Obama, un alt presedinte a fost prevăzut: Vladimir Putin, fostul preşedinte rus, încă în putere astăzi în funcţia de prim-ministru, de planificare pentru a reveni, a prezis de profetul francez cel mai faimos, cunoscut sub numele de Nostradamus, aproximativ 450 de ani în urmă, în catren X.72, cu o precizie uimitoare.
 158. Vladimir Putin: King Of Angoulmois
 159. Mulţi oameni, de secole, credea că ceva se va întâmpla în 1999 sau 2000. Multe profeţii şi sute de cărţi de profeţii publicate în toată lumea timp de sute de ani în mai multe limbi a prezis că în aceşti ani s-ar întâmpla ceva în aceşti ani. Cele mai multe dintre aceste credinţe s-au născut datorită misinterpreations de o profeţie celebre scrise de Nostradamus despre 1999. Potrivit unor scriitori din secolul 20 pe profeţii, 1999 ar fi anul de alt razboi mondial, pentru alţii, ar fi sfârşitul lumii, în timp ce alţii consideră a fi în momentul naşterii sau sosirea lui Antihrist la putere; în cele din urmă, unele crezut că străinii de pe altă planetă ar invada planeta condus de Regele Angoulmois. Aceste convingeri ridicat ideea millenarism din nou, cel puţin pentru unele writters.
 160. Elţîn a demisionat la 31 decembrie 1999, atunci când Putin a devenit preşedinte, exact în trecerea de mileniu. Chiar dacă profeţiile spiritism, de obicei, numele de ani greşit în profeţii, există unele profeţii care menţionează 1999 sau 2000 referitoare la aşa-numitele Antihristul.
 161. Cel mai renumit dintre ele este profeţia lui Nostradamus, cea conţinută în catren X.72 a operei sale numite Oracolele, care ne vor ajuta să înţelegem de ce Putin este Regele Angoulmois.
 162. X.72 Nostradamus profeţie este vorba despre un "rege", sau un lider, nu despre un război. Aceasta menţionează cuvântul "rege" de două ori şi nu se menţionează nicăieri cuvântul război. Se anunta sosirea un lider important la putere în 1999. Dacă interpretarea mea este corectă, şi doar în următorii ani va răspunde la această întrebare, aceasta va deveni cea mai uimitoare profeţie şi precise scrise vreodată de om, în întreaga istorie a omenirii.
 163. Catren X.72
  "L'o mil neuf cent nonante neuf sept mois,
  Du ciel viendra um mare Roy d'effrayeur,
  Ressusciter Le Grand Roy d'Angolmois,
  Avant apres Marte Regner alin bonheur. "

  Traducere:
  În 1999, şapte luni,
  Din cer (de Nord), un rege mare infricosatoare va veni
  Regele mare de Angoulmois viaţa din nou.
  Înainte de a (şi) după martie (2000), (el), normele de fericire.
 164. În 1999, după şapte luni finalizat, pe 09 august, Vladimir Putin, necunoscut în peisajul internaţional, a ajuns la putere ca prim-ministru rus. Pe data de 31 decembrie a aceluiaşi an, Yeltzin a demisionat şi Putin şi-a asumat preşedinţia Rusiei. 1999 a fost anul lui Putin. În anul următor, în martie, au avut loc alegeri în Rusia. Putin a fost deja preşedinte înainte de luna martie şi a continuat să fie un preşedinte după luna martie. Când a apărut în august 1999, Putin a avut 2% de aprobare a populaţiei. Mai puţin de un an după, în alegerile din martie din 2000, ruşii au ales preşedinte al Rusiei lui Putin. Dar Putin a sosit la putere în luna august, nu în luna iulie ca profeţia spune. De fapt, acest lucru depinde de calendarul pe care le folosim.
 165. Nouă zile este diferenţa dintre completă "şapte luni", a prezis de Nostradamus şi 09 august. Această diferenţă dispare dacă ne dăm seama că la momentul lui Nostradamus ",a fost folosit calendarul iulian . Calendarul nostru, calendarul gregorian, a inceput sa fie utilizat dupa moarte lui Nostradamus ". Când a fost pusă în aplicare, zece zile au fost "ignoraţi" sau "omit": cu alte cuvinte, după 04 octombrie 1582, au venit 15. Prin urmare, 30 iulie 1999 în Nostradamus calendar (vechiul calendar iulian) înseamnă 09 august 1999 în calendarul nostru. Ce precizie minunata!
 166. Expresia "din cer va veni un rege înfricoşător" ar putea însemna, "Din direcţia nord, un rege infricosatoare va veni." Rusia este în zona de Nord în ceea ce priveşte Franţa, în cazul în care profeţia a fost făcut.
 167. În ceea ce priveşte expresia "Regele Angoulmois", regele Frantei a fost regele de la ora Angoulmois lui Nostradamus ". Francisc I (primul) a fost Duce de o regiune numita Angouleme. Solicită Nostradamus Putin ca rege al Angoulmois pentru următoarele motive: Aşa cum Putin, Francisc I este europeană, şi Francis am încercat să atace Europa unită. La acel moment, Charles V, condus aproape întreaga Europă, şi el a terenurilor în Germania, Austria, Olanda, Belgia, Ungaria, Italia şi Spania, şi întreaga America Latină, cu excepţia Brazilia. La un moment dat, regele Francisc sa aliat cu musulmanii să invadeze Europa. Deci, un lider european sa aliat cu musulmanii să atace Europa. Asta e exact ceea ce sute de profeţii spun, dar inamicul european de data aceasta va fi rusa.
 168. Chiar dacă Rusia este în Europa, astăzi ea este în afara Uniunii Europene, cum ar fi Franţa a fost în momentul Nostradamus. Fiecare linie a catren este foarte clar, nu ambigue. Acestea sunt motivele pentru care această profeţie pare a fi estimarea Vladimir Putin, foarte precis:
 169. Angoulmois a fost o provincie medieval din Franţa. Acest nume (Angoulmois) pot fi găsite în unele enciclopedii utilizate în prezent. Punct de vedere istoric, Angoulême a fost capitala Angoumois. A devenit o provincie franceză atunci când contele d'Angoulmois François (sau Francis), au mers la tronul Frantei si a devenit regele Francisc I, în 1515. Francisc I a fost un rege autocratic şi domnia sa a fost caracterizată de războaie, în funcţie de cărţile de istorie.
 170. Termenul "Marte", interpretat în mod eronat de către scriitori profeţie ca "război" în timpul secolelor în cărţile de profeţii, se înţelege, de asemenea, în luna martie. Această interpretare greşită a lui Marte a cauzat convingerea greşită că Nostradamus a prevăzut că al treilea război mondial va izbucni în 1999, care nu a facut. Nostradamus nu a fost înşelat în privinţa asta, dar initerpreters sale au fost.
 171. Profeţia sa împlinit într-un nivel de precizie niciodată văzut!
 172. Mai mult, pe 11 august 1999, cateva ore dupa ce Putin a preluat funcţia lui de prim-ministru, a existat o legătură ciudată şi rară a planetelor pe cer formand o cruce şi din nou, unii oameni au crezut că acesta a fost un semn de un semn rău. Ziare, în multe ţări a anunţat această conjuncţie rară. Potrivit prefaţa cărţii "Eclipse, fenomen ceresc care a schimbat cursul istoriei", scris de Duncan Steel, publicat de Joseph Henry Press în 2001, "atunci când luna a trecut în faţa soarelui pe 11 august 1999, Evenimentul a fost observată cu nerăbdare de către zeci de milioane de oameni în Europa şi în Orientul Mijlociu. Unii au văzut ca un semn de mileniu, alţii au aşteptat de minuni, în timp ce majoritatea a luat pur şi simplu avantaj acest spectacol natural "carte încă spune:" A fost, de asemenea, un an de doi sateliţi albastre.. Se spune că există o "Blue Moon" atunci când o luna are două luni pline. Februarie nu a avut luna plina in 1999, dar ianuarie şi martie a avut două. "
 173. Prima zi Putin a asumat în calitate de preşedinte a fost prima zi a lunii ianuarie, deoarece Elţîn a demisionat în ultima zi din 1999. Dacă vom împărţi 2000 de către 3, vom avea 666.6666 ... face acest lucru vă reamintim de ceva sau nu credeţi că toate aceste lucruri sunt doar o coincidenţă? Ele ar putea fi, dacă nu ar exista alte profeţii care anunţă Vladimir Putin.
 174. Profeţia Hopi

 175. Sfârşitul tuturor ceremoniilor Hopi va veni atunci când un "Kachina" scoate masca lui în timpul unui dans in piatra înainte de copiii neiniţiaţi [publicului larg]. Pentru un timp nu se va mai fi ceremonii, nici o credinţă mai mult. Apoi Oraibi va fi întinerit cu credinţă şi ceremoniile, marcând începutul unui nou ciclu de viaţă Hopi. Al Treilea Razboi Mondial va fi iniţiat de acele popoare care a dezvăluit pentru prima oară lumina
 176. (înţelepciunea divină sau de informaţii), în  ţările vechi (India, China, naţiunile islamice, Africa.)
 177. Statele Unite ale Americii vor fi distruse, pământ şi oameni, de bombe atomice şi radioactivitate. Numai Hopis şi patria lor vor fi păstrate ca o oază în care refugiaţii va fugi. Adăposturile sunt o aberaţie. "Este doar oameni materialisti care caută să facă adăposturi. Cei care sunt cu pacea în inimile lor sunt deja în adăpost mare de viaţă. Nu există nici un adăpost pentru rău. Cei care nu iau parte la realizarea  împărţirii lumii de către ideologie sunt gata să îşi reia viaţa într-o altă lume, fie ele Negru, Red White,, sau rasa galbenă. Toate sunt una, fraţilor. "
 178. Războiul va fi "un conflict spiritual cu probleme materiale. Materiea materialul va fi distrus de fiinţe spirituale, care va rămâne pentru a crea o lume şi o naţiune sub o singură putere, de aceea a Creatorului. "
 179. Lângă Oraibi, Arizona, există o Petroglyph cunoscut sub numele de Rock profeţie care simbolizează multe profetii Hopi. Interpretarea acestuia este:
 180. Figura mare a omului pe stânga este Marele Spirit. Arcul din mâna stângă reprezintă instrucţiunile sale către Hopi să depună armele lor. Linia verticală în partea dreaptă a Duhului Mare este o scară de timp în mii de ani. Punctul de la care Duhul avantajos atinge linia este momentul întoarcerii sale.
 181. "Calea vietii", stabilite de către Marele Spirit imparte in calea de jos, îngust de viaţă continuă, în armonie cu natura şi drumul largă de sus a realizărilor omului alb ştiinţifice. Barul dintre căile, de mai sus crucea, este venirea din barbatii albi, Crucea este cea a creştinismului. Cercul de mai jos crucea reprezintă calea continuă a vieţii.
 182. Cele patru cifre mici omului pe drumul de sus reprezintă, pe un singur nivel, din ultimii trei lumi şi în prezent; la un alt nivel, cifrele indică faptul că unele dintre Hopi vor călători calea omului alb, au fost sedus de farmecul său.
 183. Cele două cercuri pe Calea inferioară a Life sunt "mari tremura din pământ" (World Wars One si Two). Svastica în soare şi crucea celtica reprezintă două ajutoare de Pahana, Brother Adevărat albă.
 184. Linia scurt care se întoarce la calea dreaptă a vieţii este ultima sansa pentru ca oamenii să se întoarcă la natură înainte de a se dezintegreaza rutier superior şi dispare. Mic cerc de mai sus calea vieţii, după ultima şansă, este de purificare Mare, după care de porumb va creşte din abundenţă din nou atunci când se întoarce Mare Duhul. Iar calea vieţii continua pentru totdeauna ...
 185. Scutul Hopi, în colţul din dreapta jos simbolizează Earth şi zona Four Corners, în cazul în care Hopi au fost rezervate. Braţele crucii reprezintă, de asemenea, cele patru direcţii în care au migrat în conformitate cu instrucţiunile de Marele Spirit.
 186. Punctele reprezintă cele patru culori de porumb Hopi, şi patru culori rasială a omenirii.
 187. Profeţia Hopi

 188. Că timpul nu este departe. Acesta va veni atunci când Saquasohuh (Blue Star), dansuri Kachina in piata si indeparteaza masca lui. El reprezintă o stea albastra, departe şi totuşi invizibil, ceea ce va face apariţia în curând. Timpul este prezisă de un cântec cântat în timpul ceremoniei Wuwuchim. Acesta a fost cântat în 1914, chiar înainte de primul război mondial, şi, din nou în 1940 înainte de al doilea război mondial, care descrie lipsa de unitate, de corupţie, şi ura contaminante ritualurile Hopi, care au fost urmate de relele aceeaşi răspândire în întreaga lume. Acest cântec a fost aceeaşi cântat în 1961 în timpul ceremoniei Wuwuchim.
 189. Apariţia la Organizaţia Mondială a cincea viitorul a început. Aceasta este făcută de oameni umili naţiunilor mici, triburi, şi minorităţile rasiale. "Puteţi citi acest lucru în sine pământ. Diferite forme de plante din lumi anterioare au început să răsară sub formă de seminţe [aşa cum este descris în SW-II, Efecte şi Evenimente În curând # 1]. Acest lucru ar putea începe un nou studiu de botanică, dacă oamenii au fost destul de intelepti pentru a le citi. Aceleaşi tipuri de seminte sunt plantate in cer ca stele. Aceleaşi tipuri de seminte sunt plantate in inimile noastre. Toate acestea sunt aceleaşi, în funcţie de cum te uiţi la ei. Asta este ceea ce face ca Emergence la Organizaţia Mondială a următoare, a cincea.
 190. "Aceste cuprind nouă profeţii cel mai important al Hopis, în legătură cu crearea de nouă lumi: cele trei lumi anterioare pe care am trăit, World prezent al patrulea rând, cele trei lumi viitor avem încă de experienţă, şi lumea a Taiowa , Creatorul, şi nepotul său, Sotuknang. "
 191. Hopi şi alţii care au fost salvate de la Marele Potop făcut un legământ sacru cu Marele Spirit nu să se întoarcă de la el. El a făcut un set de table de piatră sacră, numit Tiponi, în care a suflat învăţăturile sale, profeţii, şi avertismente. Înainte de Marele Spirit sa ascuns din nou, el a plasat înainte de liderii celor patru grupuri rasiale diferite patru culori diferite marimi si de porumb, fiecare a fost de a alege, care ar fi produsele alimentare lor în această lume. Hopi aşteptat până la ultima şi cea mai mică luat urechea de porumb. La aceasta, Marele Spirit a spus:
 192. "Este bine făcut. Aţi obţinut porumb reale, pentru toţi ceilalţi sunt imitaţii în care sunt ascunse seminţe de plante diferite. Mi-ai aratat inteligenţa ta, pentru acest motiv, voi pune în mâinile dumneavoastră aceste comprimate sacre piatră, Tiponi, simbol al puterii si autoritatea asupra tuturor terenurilor şi viaţa pentru paza, protecţia, şi ţineţi în încredere pentru mine, până când voi reveni la tine într-o zi mai târziu, pentru că Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă eu sunt. "
 193. Chieftain Mare a condus Clan Bow cei credincioşi la aceasta noua tara, dar el a căzut în moduri rele. Doi fii ai săi l-certat pentru greşeala lui, şi după ce a murit au asumat responsabilităţile de conducere. Fiecare frate a fost dat un set de Tiponi, şi ambele au fost instruiţi să le transporte la un loc în care Marele Spirit le îndreptate.
 194. Fratele mai mare [de lumina stralucitoare] a fost spus să meargă imediat la est, spre răsăritul soarelui, şi pe a ajunge la destinaţia sa pentru a începe imediat să se uite înapoi pentru fratele său mai mic, care au ramas pe Turtle Island [Continental Statele Unite ale America].
 195. Misiunea lui a fost de a ajuta pe fratele său mai mic pentru a aduce despre Ziua de purificare, moment în care toate făcătorii de rele vor fi pedepsiţi sau distruse, după care adevărata pace, fraternitate, şi viaţa veşnică va fi stabilită. Fratele mai mare ar restabili toate terenurile la fratele său mai mic, din care cel rău dintre oameni albi au luat-o. Fratele mai mare [de lumina stralucitoare], de asemenea, va veni pentru a căuta comprimate Tiponi şi îndeplini misiunea dată lui de către Marele Spirit.
 196. Fratele mai mic a fost instruit să călătorească în toată ţara şi marca pe urmele lui ca el a mers despre. Ambii fraţi s-au spus că o stea mare alb ar apărea pe cer, atunci când sa întâmplat, toţi oamenii ar şti că fratele mai mare a ajuns la destinaţie. În consecinţă toţi oamenii au fost să se stabilească oriunde s-a întâmplat să fie în acel moment, să rămână acolo până când fratele mai mare a revenit.
 197. Hopi au stabilit în zona de acum cunoscut sub numele de Four Corners, în cazul în care liniile de stat din Arizona, New Mexico, Utah şi Colorado întâlni. Au trăit în simplitate umilă şi pământul produse abundente. Această zonă este "inima" din Turtle Island [Statele Unite] şi a Mamei Pământ, iar aceasta este imaginea microcosmic a macrocosmosului de pe intreaga planeta. Fiecare clan Hopi perpetuează o ceremonie unică, şi ceremonii menţine împreună echilibrul de forţe naturale de lumina soarelui, ploaie şi vânturile, şi îşi reafirmă respectul Hopi pentru toate formele de viaţă şi de încredere în Marele Spirit.
 198. Hopi s-au spus că după un timp White Men va veni şi să ia ţara lor şi să încerce să conducă Hopi în moduri rele. Dar în ciuda tuturor presiunilor împotriva lor, Hopi s-au spus că trebuie să deţină la religia lor antice şi de ţara lor, chiar dacă întotdeauna fără violenţă. Dacă ei au reuşit, li sa promis ca oamenii lor şi ţara lor ar fi un centru din care adevăratul spirit ar fi trezit.
 199. Se spune că, după mulţi ani, fratele mai mare ar putea schimba culoarea pielii sale, dar părul lui va rămâne negru. El va avea capacitatea de a scrie, şi el va fi singura persoană care să poată citi Tiponi. Când se întoarce pentru a găsi pe fratele său mai mic, Tiponi vor fi plasate una lângă alta pentru a arăta toată lumea că sunt adevăraţi fraţi. Apoi, hotărârea mare va avea loc, pentru mai mare va ajuta fratele mai mic să obţină dreptate reala pentru toti frati indieni, care au fost maltratat cu cruzime de către omul alb, deoarece el a venit la Turtle Island.
 200. Fratele mai mare a transformat, Brother Adevărat albă, va purta o pelerină roşie sau un capac roşu, similar cu modelul de pe spatele unui şopîrla urecheată. El va aduce nici o religie, ci propriile sale, şi va aduce cu el comprimate Tiponi. El va fi tot-puternic, nimeni nu va putea să stea împotriva lui. El va veni rapid, si intr-o zi Gain Control din prezenta întregului continent. Se spune, "Dacă el vine de la Răsărit, distrugerea nu vor fi aşa de rău. Dar dacă el vine din Occident, nu te ridici pe acoperişul caselor pentru a vedea că el va avea nici o milă. "
 201. Brother Adevarata albă va aduce cu el două ajutoare mari, inteligente si puternice, dintre care unul va avea un semn de o zvastică (un simbol masculin de puritate), şi semnul soarelui. Helper doua mare va avea semnul unei cruci celtice, cu linii roşii (care reprezintă sângele vieţii de sex feminin), între braţele crucii.
 202. Atunci când purificare Mare este aproape, aceste ajutoare va scutura pamantul prima pentru o perioadă scurtă de timp în curs de pregătire. După ce se agită pamantul de doua ori mai multe, ele vor fi alăturat de către Brother albă Adevărat, care va deveni una cu ele şi să aducă ziua de purificare a lumii. Toate cele trei va ajuta pe "fratele mai mic" (Hopi şi alte pură cu inima de oameni) pentru a face o lume mai bună. În profeţiile, cele două ajutoare sunt desemnate prin cuvântul Hopi pentru "populaţie", ca în cazul în care acestea au fost grupuri mari de oameni.
 203. Hopi au fost avertizaţi că, dacă aceste trei fiinţe mari nu a reuşit, răul teribil ar putea întâmpla în lume şi un mare număr de oameni ar fi ucis. Cu toate acestea, sa spus că le-ar reuşi dacă suficient de Intelepti Hopi rămas fidel spiritul antic al poporului lor. Brother Adevarata albă şi ajutoarele sale vor arata oamenii de pe pământ un plan mare de viata noua care va duce la viaţa veşnică. Pământul va deveni nou şi frumos din nou, cu o abundenţă de viaţă şi a produselor alimentare. Cei care sunt mântuiţi vor împărtăşi totul în mod egal. Toate cursele vor căsătorească şi să vorbească o limbă şi să fie o familie.
 204. Profeţia Hopi afirmă că Al Treilea Razboi Mondial va fi iniţiat de către persoanele care au primit pentru prima oară lumina - China, Palestina, India şi Africa. Când vine vorba de război, Statele Unite vor fi distruse prin "tigve de cenuşă", care va cădea la pământ, cu punct de fierbere râurilor şi arderea pe pământ, în cazul în care nici iarba va creşte timp de mulţi ani, şi care cauzează o boală care nici un medicament poate vindeca . Acest lucru poate însemna doar bombe nucleare sau atomice; nici o armă alte cauze astfel de efecte. Adăposturi vor fi inutile, pentru "Cei care sunt la pace în inimile lor, deja sunt în Shelter Marea Vieţii. Nu există nici un adăpost pentru rău. În cazul în care Saquahuh (Blue Star), dansuri Kachina in piata si indeparteaza masca lui, în momentul de mare încercare va fi aici "The Hopi cred că numai ei vor fi salvate..
 205. Hopi, de asemenea, au profeţit că "Turtle Island ar putea transforma peste două sau de trei ori şi oceanele ar putea adera mâini şi să respecte cerul." Acest lucru pare a fi o profeţie a unei "schimbare a polilor" - o flipping, a planetei în jurul axei sale . Hopi numesc această condiţie iminent - şi că de astăzi societăţii - "Koyaanisqatsi", care înseamnă "lumea se afla în echilibru ... o stare de viaţă, care solicită o altă cale. "
 206. Au extraordinară Hopi profeţie a fost publicata pentru prima data intr-un manuscris care a circulat printre mimeographed mai multe biserici metodiste şi Prezbiteriană în 1959. Unele dintre aceste profeţii au fost publicate in 1963 de catre Frank Waters în Cartea Hopi. Contul începe prin a descrie cum, în timp ce conduceţi de-a lungul unei autostrăzi deşert o zi fierbinte, în vara anului 1958, un ministru pe nume David Cuplu oprit pentru a oferi o plimbare la un bătrân indian, care a acceptat cu un semn. După ce de echitatie în tăcere timp de câteva minute, indian a declarat:
 207. "Sunt pene albe, o Hopi din clanul antice Ursu. În viaţa mea mult timp am călătorit prin acest teren, care caută fraţii mei, şi de învăţare de la ei multe lucruri pline de înţelepciune. Am urmat căi sacru al poporului meu, care trăiesc în pădurile şi multe lacuri în est, ţara de gheaţă şi nopţi lungi, în nord, şi locurile sfinte de altare de piatră construit de mai mulţi ani în urmă de către părinţii fraţii mei ", în sud. Din toate acestea le-am auzit povesti din trecut, şi profetii despre viitor. Astazi, multe dintre profeţiile au apelat la povesti, si putini sunt lăsate - trecutul creste mai mult, iar viitorul creste mai scurte.
 208. "Şi acum Feather albă este pe moarte. Fiii lui s-au alăturat toţi strămoşii săi, şi în curând el va fi cu ei. Dar nu există nici stânga, nimeni să recite şi treci pe înţelepciunea străveche. Oamenii mei au saturat de vechile căi - ceremoniile de mare, încât să spuneţi de originile noastre, a apariţiei noastre în Lumea a Patra, sunt aproape toate abandonate, uitate, dar chiar şi acest lucru a fost prezis. Timp creşte scurt.
 209. "Oamenii mei aşteaptă Pahana, Brother pierdut albă, [de la stele] face ca toate fraţii noştri în ţară. El nu va fi la fel ca bărbaţii albi stim acum, care sunt crude şi lacomi. ne-au spus de venirea lor mult timp în urmă. Dar totuşi ne aşteptăm Pahana.
 210. "El va aduce cu el simbolurile, şi piesa lipsă de faptul că comprimat sacru acum ţinute de către bătrâni, dat să-l atunci când el a plecat, ca să-l identifice ca fratele nostru alb Adevărat.
 211. "Lumea a Patra se încheie în curând, şi lumea va începe a cincea. Acest bătrânii ştiu pretutindeni. Semnele a lungul multor ani au fost îndeplinite, şi atât de puţine sunt la stânga.
 212. "Acesta este primul semn: Ni se spune de la venirea oamenilor cu pielea albă, ca şi Pahana, dar care nu locuiesc plac barbatii care au luat Pahana pământul care nu a fost a lor. Şi oamenii care au lovit duşmanilor lor cu tunete.
 213. "Acesta este al doilea semn: pământurile noastre vor vedea venirea filare roti umplute cu voci. În tinereţea sa, tatăl meu a văzut această profeţie împlinit cu ochii -. Oamenii albi aduce familiile lor în vagoane peste preerii "
 214. "Aceasta este a treia Sign: O fiară ciudat ca un bivol dar cu coarne mari lungi, va reuşi să depăşească ţara în număr mare. Aceste pene albe a văzut cu ochii lui - venirea bovine bărbaţi albi lui ".
 215. "Aceasta este a patra Sign: Terenul va fi strabatut de serpi din fier."
 216. "Aceasta este a cincea Sign: teren trebuie să fie străbătută de Web un păianjen uriaş lui."
 217. "Acesta este semnul a şasea: Terenul trebuie să fie străbătută cu râuri de piatra, care face poze la soare."
 218. "Aceasta este Sign-al şaptelea: Veţi auzi de la mare cotitură negru, şi de multe lucruri vii mor din cauza aceasta."
 219. "Acesta este semnul Opt: Veţi vedea mulţi tineri, care îşi poartă părul lung cum ar fi poporul Meu, vin şi să se alăture naţiunilor tribale, să înveţe căile lor şi înţelepciune.
 220. "Şi acesta este semnul al IX-lea şi a Ultima actualizare: Veţi auzi de o locuinţă, loc în ceruri, deasupra pământului, care va cădea cu un accident de mare. Acesta va apărea ca o stea albastră. Foarte curând după aceasta, ceremoniile de poporul meu va înceta.
 221. "Acestea sunt semne ca se apropie o mare distrugere. Lumea se stâncă încoace şi încolo. Omul alb se vor lupta împotriva altor persoane în alte ţări - cu cei care poseda prima lumină de înţelepciune. Nu vor fi multe coloane de fum si foc, cum ar fi pene albe, a văzut pe omul alb face în deşert, nu departe de aici. Numai cele care vor veni vor provoca boli şi o moarte mare.
 222. "Mulţi dintre oamenii mei, înţelegerea profeţii, trebuie să fie în siguranţă. Cei care stau şi să trăiască în locurile de poporul meu, de asemenea, trebuie să fie sigură. Atunci nu va fi mult pentru a reconstrui. Şi în curând - foarte curând după aceea - Pahana va reveni. El va aduce cu el de la începuturile Lumii a cincea. El va planta semintele intelepciunii lui în inimile lor. Chiar şi acum semintele sunt plantate. Acestea vor netezi calea la apariţia în lumea a cincea.
 223. "Dar cu pene albe nu se vedea. Sunt vechi şi pe moarte. Tu - probabil va vedea. În timp, în timp ... "
 224. Indian vechi tăcu. Ei au ajuns la destinaţia sa, şi de reverendul David Cuplu oprit să-l lăsa să iasă din maşină. Ei nu întâlnit din nou. Reverendul tânăr a murit în 1976, aşa că nu a trait pentru a vedea îndeplinirea în continuare a acestei profeţii remarcabile.
 225. Semnele sunt interpretate după cum urmează: Primul semn este de arme. Al doilea semn este de vagoane pionierii "acoperit. Sign a treia este de bovine Longhorn. Conectaţi-vă patra descrie sinele de cale ferata. Sign a cincea este o imagine clară a puterii noastre electrice si linii telefonice. Înscriere şasea descrie autostrăzi beton şi mirajul lor producătoare de efecte. The prezice şaptelea Contul de deversări de petrol în ocean. Înregistraţi-al optulea indică în mod clar "Mişcarea Hippy" din anii 1960. Înscriere al IX-lea a fost în SUA staţia spaţială Skylab, care a căzut pe Pământ în 1979. Potrivit australian martori oculari, el părea să fie de ardere albastru.
 226. O altă profeţie Hopi avertizează că nimic nu ar trebui să fie adus înapoi de la Luna - anticiparea evident misiunii Apollo 11 care a returnat cu mostre de bazalt lunar. Este acest lucru sa făcut, a avertizat Hopi, soldul de legile naturale şi universale şi forţele ar fi perturbată, rezultând în cutremure, modificări severe în meteorologice, şi tulburări sociale. Toate aceste lucruri se întâmplă astăzi, deşi, desigur, nu neapărat din cauza roci lunei.
 227. Hopi, de asemenea, a prezis că în cazul în care "inima" a terenului Hopi încrederea este dezgropat, tulburări de mare va dezvolta în echilibrul naturii, pentru cele sfinte Hopi terenul este imaginea microcosmic de pe intreaga planeta, orice încălcări ale naturii în patru colturi regiune va fi reflectată şi amplificată peste tot pe Pamant.
 228. În 1959, o delegaţie de şase om din liderii tradiţionali Hopi condus de către liderul spiritual târziu, Dan Katchongva, a călătorit în clădirea Naţiunilor Unite din New York, pentru a îndeplini o misiune sacră, în conformitate cu instrucţiunile vechi Hopi. Datorită cunoştinţelor lor profetice, liderii Hopi simtit ca era timpul pentru a merge est, până la marginea de patria lor, în cazul în care "o casă de mica" [a Organizaţiei Naţiunilor Unite clădire] ar sta in acest moment, în cazul în care marii lideri din multe ţări ar putea fi s-au adunat pentru a ajuta orice oameni care sunt în necaz. "
 229. Ei au fost pentru a merge atunci când patria fraţi Hopi şi alte indiene au fost pe cale de a fi luat de la ei şi modul lor de viaţă era în pericol de a fi complet distruse de cei răi printre White Men şi de către unii alţi fraţi indieni, care au fost influenţaţi de rasa albă. Acesta este un pericol clar şi prezent: trădarea de indian-Statele Unite ale Americii tratate, vanzari terenuri, şi de cărbune şi uraniu miniere distrug pământul Hopi şi oamenii săi - şi toate alte popoare şi terenuri, în vigoare o eventuală ...
 230. Potrivit profeţiei, cel puţin una, două sau trei lideri sau naţiuni să audă şi să înţeleagă avertismentele Hopi, ca "Se spune că şi ei ar trebui să ştie aceste instrucţiuni străvechi". Auzind mesajul Hopi, care să acţioneze imediat pentru a corecta greşelile mulţi dintre ei fiind făcut pentru cursa ales - Man Red, care a fost acordat permisiunea de a organiza în toate terenurile încredere şi viaţa pentru Marele Spirit. Această profeţie ar părea să fi eşuat. Hopi profeţie, de asemenea, declară că uşile "Glass House", va fi închis pentru ei. Acesta a fost cazul la început, deşi i-au livrat mesajul lor a Organizaţiei Naţiunilor Unite Adunarea de atunci:
 231. "Atunci când marii lideri în Glass House refuza sa deschida usa pentru tine atunci cand sta inainte de acea zi, [repetată, din nou în 1993] să nu fie descurajaţi sau rândul său, despre pe calea pe care merge, dar ia curaj, determinare, şi să fie de mare bucurie în inimile voastre, pentru că în ziua în care rasa albă, care sunt pe terenuri cu dvs. s-au tăiat de la tine şi cu privire la aceasta se duce în cea mai mare pedeapsă de la Ziua de purificare. Multe vor fi distruse pentru păcatele lor şi căile rele. Marele Spirit le-a decretat şi nimeni nu-l poate opri, schimba-l, sau adăuga ceva la ea. Ea va fi îndeplinită! "
 232. La data de 07 august 1970, un spectaculos OZN reperare a fost asistat de zeci de oameni şi fotografiate de Chuck Roberts de la Prescott (Arizona), "Curier". Această observare a avut loc după un "OZN de asteptare", de Paul Solem şi mai multe indienii Hopi. Această observaţie a fost interpretată de unii ca fiind Hopis o împlinire parţială a unui anumit Hopi profeţia dată de către Marele Spirit Maasau şi înscris pe al doilea rând Mesa, avertizare de venirea zilei de purificare, în cazul în care adevăratul Hopi va fi transportat cu avionul la alte planete din "navele fără aripi. "
 233. Hopi, de asemenea, profeţia ne spune că va exista o migraţie în masă de indieni nord din Mexic şi Central and South America. Migrarea va fi condusă de un indian 130 de ani pe nume Etchata Etchana. Mişcarea va veni după incendiu şi explozie uriaşă, care va anunţa venirea Brother albe Adevărat.
 234. Potrivit credinţei Hopi, supravieţuitorii mii Deluge Mare de ani în urmă, împărţite în patru grupuri care sa mutat la nord, sud, est şi vest. Numai un grup încheiat călătoria lor - la Polul Nord şi înapoi - sub îndrumarea unui briliant "stea", în care Marele Spirit Maasau călătorit. Când a aterizat, el a desenat un Petroglyph la Mesa În al doilea rând, care arată o fată (cu tradiţionalul "fluture" aranjament de păr), într-un Centru de aripi, în formă de cupolă ambarcaţiuni. The Petroglyph a însemnat venirea zilei de purificare atunci când adevăratul Hopi va acoperi pe alte planete în "navele fără aripi."
 235. Profeţie, de asemenea, avertizează că vor exista trei divizii, printre Hopi prima divizie a fost în 1906 între Traditionalistii şi modernisti. Traditionalistii au fost forţaţi să părăsească Oraibi şi de a trece la Hotevilla. A doua diviziune a avut loc în urma apariţiei spectaculoase de OZN-uri în luna august, 1970.
 236. 2012 şi Vechiul Ecuator

 237. Există multe semne că fiinţele extraterestre, adesea numite zei, să intervină periodic in evolutia vietii pe Pamant. Unele dintre semnele cele mai de durată, cum ar fi Marea Piramidă m-au convins ca oamenii din Epoca de piatră în temeiul faraonilor din Vechiul Regat nu a construit multe dintre megalitice mai vechi şi mai de durată.
 238. Viziunea noastra in lume a Marii Piramide este modelata de egiptologi, mass-media liberală, profesori guvern, Studii de părinţi etc de către mulţi cercetători New Age i-au convins că Marea Piramidă nu a fost construita de către Khufu Faraon ca un mormânt. Istoricii vorbesc de faptul că aceasta este lipsită de inscripţii autentice, spre deosebire de piramide de mai târziu, care conţinea inscripţii extinse religioase cu privire la constructorii lor. Sicriul a  găsit în Camera Regelui a fost sculptat dintr-o bucată de granit masiv, inclusiv capacul. Este prea mare pentru a fi transportat în piramidă, astfel ca arborii de aer enigmatic, care la punctul Sirius si Orion, această cea mai masivă a tuturor structurilor de piatra din lume a fost construit în jurul valorii de aceste caracteristici interne. Maşinişti au găsit semne de instrument precum cele facute de ferăstraie moderne în interiorul acestui sicriu. Robert Bauval şi Adrian Gilbert în "Misterul Orion: Deblocarea Secretele Piramidelor" au folosit multe fotografii bune şi ilustraţii pentru a ajuta sa convingă că Marea Piramidă este o maşină din preistorie nu construita de om preistoric. Ca inginer, am recunosc fotografia următoare ca o fundaţie foarte puternica granit solid pentru o maşină grea creaza o forţă foarte mare în jos.
 239. Ei bine, peste 5000 de ani, toate părţile de fier din masina ar fi de mult apuse. Această fundaţie tăiata într-un bloc imens de granit nu a fost realizată folosind unelte de piatră de vârstă, care este tot ceea ce a fost disponibil în Egipt la data de Khufu, aproximativ 2500 î.Hr.. Ca şi Sfinxul, Bauval şi alţii cred că Marea Piramidă este de peste 10.000 de ani. Partea de jos a piramidei a fost solid şi precis stabilit în roca de bază solida. Teoria mea că a fost folosita pentru a muta o placa tectonica este o cale de ieşire, dar mai aproape de adevăr decât mitul repetat din nou şi din nou de egiptologi. Aceia dintre voi care cred ca supravietuitorii din Atlantida a construit Marea Piramida sunt, de asemenea, mai aproape de adevăr, deoarece Atlantis a fost condus de zei extraterestri, cum ar fi Poseidon ..
 240. Zeii din stânga multe semne folosind matematica şi astronomia, în special aceste semne construite în Marea Piramidă. Robert Bauval a descoperit că cele trei piramide enigmatice Giza sunt aliniate la fel ca cele trei stele care formează centura din constelaţia Orion, semnul lui Osiris, cele mai importante ale zeilor egipteni . Antic hieroglifele egiptene înregistreaza pregătirile extinse a faraonilor pentru a face călătoria periculoasă să se alăture lui Osiris din Orion. Ilustraţia de mai jos arată că Al Nitak corespunde Marii Piramide. Zeul egiptean Thoth-a învăţat că la fel ca în ceruri, pe pământ. Zeii sunt orientati la Al Nitak şi Sirius din motive de acum cunoscute doar de către zei.
 241. Al subliniază Nitak la Marea Piramida
 242. Folosind Archaeoastronomy, Bauval calculeaza ca 10,450 BC este momentul în care centura lui Orion şi Al Nitak sunt cel mai mic la orizont. Aceasta este, de asemenea, dată cu cea mai bună potrivire între orientarea  Piramidelor de la Gizeh şi stelele din centura Orion . Mai târziu în acest articol, voi sugera că această "Earth in răsturnare" isi începe vârsta a treia Maya Man este unul dintre ultimele de trei ori mai mare decât zeii i-au vizitat Pământul în masă. Platon şi Cayce, care a înregistrat 10.500 BC este una din data de distrugere a Atlantidei. Semnele fizice şi mitice m-au convins că zeii extraterestri a interveni periodic in evolutia omului fizic şi cultural. Înainte voi discuta despre locaţiile cele mai importante ale semnelor extraterestre, un cerc mare prin Giza că, odată ce a fost vechi Ecuator.
 243. Vechi Ecuator

 244. O duzină de cele mai importante situri antice sacre toate se află într-o linie dreaptă pe ceea ce unii geologi cred că a fost o dată la ecuator. Aceasta descoperire uimitoare este descris în detaliu de către Jim Alison pe site-ul său (http://home.hiwaay.net/ ~ jalison). Unii geologi calcula că Polul Nord a fost situat în Alaska mai puţin de o sută de mii de ani în urmă (Wilson 2001, 314). Alison calculează că Marele Sfinx şi Marea Piramidă, care s-au situat pe ecuatorul vechi pe care acum el localizează folosind site-uri sacre. Cele mai vechi civilizatii cunoscute trei a fost, de asemenea, situate pe faptul că acelaşi cerc mare: Sumer, Egipt şi Indus River Valley civilizaţii. (A se vedea "Zeii antici şi misterele lor:se vor Întoarcere în 2012?" Pentru referinte.)
 245. Şase religii majore s-au născut foarte aproape de Ecuatorul Vechi.
 246. Cu cât este mai învăţ această enigmatică cerc mare, cu atât mai mult eu sunt convins că aceste site-uri sacre sunt semne importante de la zei extratereştri care vizitează periodic Earth. Ei au fost planificate de către zei, şi de multe structuri megalitice, cum ar fi Marea Piramida au fost construite chiar de către zei. Alison este un expert in geografie şi geometrie şi el iubeşte precizia cu care unele vechi arhitect prevăzute aceste site-uri. Ce Alison acum solicită linia sa de site-uri antice este ortodromică care eu o numesc încă Ecuator vechi. Jim Alison calculează pol de cercul său de mare ca 59 grade 42 minute N şi 139 de grade 17 minute W, situat in Yukon din Alaska. Este vorba despre o schimbare de 30 de grade de la 90 de grade N, locaţia curentă de la Polul Nord. Tabelul de mai jos pe site-ul Alison anul trecut calculează precizia a aliniamentelor. Marea Piramidă, Petra şi Lines antice Nazca sunt situate mort pe Ecuator vechi, sau 6215 mile de la pol. Cele mai multe dintre site-uri Alison sunt în termen de zece kilometri de această linie Ley, cu siguranţă cea mai impresionantă de multe linii de Ley (10/6215 <<1%).
 247. Precizie ca aceasta nu este intamplatoare, ci este bine planificata de către zei, nu de oameni. Acesta a fost planificata de vizitatori extraterestri, înainte de zorii civilizaţiei. Zeii face semne şi oamenii citesc semnele. Clădire monumente de piatră şi de măsurare a Pamantului au fost importante pentru zei. Ca şi în ceruri, pe pământ.
 248. O călătorie de-a lungul Ecuatorului Vechi

 249. Vom lua următoarea  calatorie in jurul Pamantului care merge spre est de-a lungul Ecuatorului vechi. Pornind de la Marea Piramidă, ajungem lângă Petra, situată la doar 3 mile sud de Ecuatorul vechi. Petra este un sit de patrimoniu mondial în Iordania pe un traseu de caravane vechi între Egipt şi Sumer. Acesta este menţionat în Biblie şi este uneori numit Valea lui Moise. Petra este la sud de Ierusalim, şi  cele mai multe din Ţara Sfântă se află puţin la nord de Ecuator vechi. În secolul al patrulea î.en Nabateans a stabilit o civilizaţie la Petra. Petra este un loc uscat si stancoasa, şi Nabateans a săpat cisterne mari în stânca solidă. Apa a fost un bun valoros în această răscruce de drumuri vechi, care, de asemenea, a fost amplasat pe un vechi traseu nord-sud, dintre Arabia şi în Marea Mediterană. În secolul I î.Hr., Imperiul Nabatean se întindea de la Arabia la Peninsula Sinai şi în Marea Mediterană, şi a inclus Ierusalim şi Damasc. Acesta a cuprins ceea ce a fost împărăţia lui Solomon şi  Ţara Sfântă. Avraam, Moise, Iisus, Zoroastru şi Muhammad toti a trait in termen de măcar o zi sau de o călătorie cu cămilă din Petra. Unii istorici cred că grădina Edenului a fost în Iordania, care a fost o vale a râului, bogat în jurul valorii de 10.000 i.Hr.
 250. Principalele atractii turistice din Petra sunt clădiri vechi şi frumoase, monumente, megaliti şi un amfiteatru, toate sculptate în roşu-colorate roca de bază. "Ruinele din Petra constituie unul dintre cele mai extraordinare şi fascinante monumentale ale lumii antice, pentru calitatea remarcabilă a arhitecturii şi pentru poziţia oraşului remarcabil printre dealuri zdrenţăroşi şi chei înguste. Petra este, fără îndoială, una dintre minunile lumii, unul din acele locuri pe care nu le veti uita ". (Bourbon 1999, 6). Prima fotografie de mai jos (ibidem, 102) prezinta o parte din frumusetea si arhitectura impresionanta modul in care este sculptat din stâncă (Hammerton 1937, 88). Zeilor le place să sculpteze in stâncă solidă!
 251. Aşteptăm cu nerăbdare să se confrunte cu acest sit vechi şi nu as fi surprins dacă unele din caverne şi cisterne sunt mult mai vechi decât cultura Nabatean.
 252. Acum, că ştim că Petra se află pe Ecuatorul Vechi, arheologii ar trebui să ia un nou aspect. În special, am dori să ştim de vârsta şi locaţia exactă a unui obelisc sculptat din partea de sus de un vârf de munte, lăsând o fundaţie mare cu doua nivele  est-vest . A se vedea fotografia următoare de la Bourbon 1999.
 253. Efectuarea marei cai cea grea a constat în îndepărtarea a 113000 de metri cubi de roca solida departe de obeliscuri. Post prindere mai celebre ale Soarelui la Machu Picchiu în Peru a fost, de asemenea, sculptată în stâncă, pe un promontoriu înalt şi este situat pe Ecuatorul vechi! Alison calculează atât markeri care urmează să fie 3 mile din 6215 mile (0,05%), de la linia lui 2005 de locuri sacre. Aştept cu nerăbdare ziua în care un inspector New Age calculează un nou Ecuator vechi de baza de până la data de Poziţionare Globală (GPS) şi aceste două mari varfuri de munte.
 254. Aruncati o privire atentă la acest obelisc, care este o piesă veche intr-un munte erodat din desert. Nu există inscripţii umane şi nici arta. Este funcţional şi brut şi preistoric. Astăzi, oamenii cu rucsaci şi aparatele de fotografiat  face această urcare impresionanti, dar puţini pun ferăstraie, care ar putea tăiat partea de sus a unui munte de granit. Petra sa cu cladiri unice sculptate, amfiteatrele, cisterne, caverne si mai ales obeliscurile sale este atat de sacru pentru mine, că am ezita să-ţi spun mai mult. Este unul dintre sit-urile majore sacre de pe pământ, arătând spre zeii din cer. Cel care are ochi să vadă, in căutarea adevărului mai mult la Petra.
 255. Sit-ul vechi pe lângă Ecuatorul Vechi este Ur, Sumer în apropiere de gura de vărsare a râurilor Tigru şi Eufrat. Ur este una dintre cele mai vechi oraşe din lume şi conţine cele mai vechi zigurat semnificative sau Pyramid Pasul. The zigurate erau temple sumeriene şi cunoscut sub numele de casele lui Dumnezeu locale si preotii. Aşa cum a mers de secole, noi temple au fost construite pe partea de sus si zigurate mai mari. Figura următoare arată o reconstrucţie  de ziggurat cele mai impresionante Ur (de Forte 1997, 93).
 256. Ur este primul oraş cunoscut pentru a fi extinse sanitare de interior şi de canalizare, mult timp considerat a fi un semn de civilizaţie. Unele dintre cele mai vechi unelte de bronz, roţi, şi turnătoriile bronz au fost găsite în Ur. Una dintre cele mai vechi tablete cuneiforme găsite în Ur este mai veche inregistrare a unui rege. Biblia spune că Ur a fost casa lui Avraam. Fotografiile următoare (Davidson 1967) şi (Hammerton 1937) arată cum Ur civilizat fost în al treilea mileniu î.Hr.
 257. Artistic, aceste fotografii de la aproximativ 2500 î.Hr. arate mai civilizat decât instrumentele muzicale şi cele mai multe ornamente din regate actuale din lumea a treia. Ele, de asemenea, sunt semne de comerţ din ţinuturile îndepărtate pentru aur, argint şi minerale rare. Sumer a fost acasă la unele din lume meşterul profesionale în primul rând, inclusiv artisti si muzicieni. Acesta a fost acasă la regi primul cunoscut şi au avut o vedere foarte mare pentru femei. Antice sumeriene cer-pământ şi-zeu, Ea, mai târziu numit Enki, a adus prima civilizaţie la om în apropiere Eridu, care pare mai aproape de linia lui Alison dintre atracţiile sacru decât Ur. Următorul citat lung din Sitchin spune că sumerienii vechi credeau că Eridu a fost un oras foarte important vechi.
 258. "A fost o vreme, sumerienii-a spus, atunci când omul civilizat nu a fost încă pe Pământ, atunci când animalele au fost doar sălbatice şi domestice culturi nu au fost încă cultivate. În acest timp, în urmă (710,000 BC) a sosit pe Pământ un grup de cincizeci de ani anunnakii (copii din Anu lui Dumnezeu). Condus de un lider al cărui nume a fost EA (adică a căror origine este apa), au pornit de la Nibiru planeta lor de origine şi, ajungând la Pământ, ateriza in apa Golfului Persic. Sarcina lor a fost primul pentru a drena mlaştini şi canale clare râu, a verifica afară surse de alimentare (dovedit a fi pestii si pasarile). Ei apoi a început să facă cărămizi de lut a solului şi a stabilit prima asezare-vreodata pe Pamant de extraterestri. Ei au numit Eridu habitatului, ceea ce a însemnat Pagina principală în deplasare sau Home Departe de Acasă. Numele este de origine a Pământului denumiri în unele dintre cele mai vechi limbi "(Sitchin 1998, 42). Cele de mai sus sumeriană Povestea a fost găsit în scris, dar subiectul a fost pre-diluvial istorie. "Dupa Potopul, sumerienii reconstruit habitatelor vechi Anunnaki în oraşe pentru oameni şi zei lor. Primul care urmează să fie reconstruit a fost Eridu, un oraş Enki lui, şi a fost acolo, credem noi, că decizia de a acorda memorabilă civilizaţia omenirii a fost facut, timp, prezinta dovezi arheologice, a fost circa 3800 BC "(ibid. 187).
 259. Cei mai mulţi cercetători sunt de acord că sumerienii au avut prima civilizatie cu oraşe-stat, regi şi preoţi. Sumerienii au susţinut Eridu a fost primul lor oraş, atât înainte cât şi după Potop. Ei se închinau Anu şi copiii lui, cerul vechi şi zeii pământ. Ecuator vechi pot merge drept şi printr-Eridu, în sudul Sumer. Eridu nu este astăzi la fel de impresionant ca Ur din apropiere, care este mai mare şi a fost construită mai târziu de Eridu. Atât istoria scrisă şi înregistrările arheologice spun Eridu a fost distrus după 3000 î.Hr. de regi şi zei beligerante. Trebuie să sape în jos mai mult de cinci mii de ani în ruine pentru a găsi urme de civilizaţie în primul rând, dar nicăieri pe pământ au gasit inregistrari mai vechi scrise de zei, regi, preoţi, cărturari, profesori, dansatori, muzicieni, meşteşugari, negustori, ingineri , marinari, matematicieni, astronomi şi astrologi. Pune în aplicare practice, cum ar fi pluguri sunt mai frecvente la începutul anului şi artefacte scrieri decât armele şi război. Cele mai vechi documente scrise sunt de obicei legate la înregistrări de proprietate, comerţ şi numere.
 260. Din lume Primele vehicule cu roţi s-au căruţe, nu un măgar, carele. Sumerienii inventat atât pe două roţi şi vehicule cu patru roţi. V-au ajutor de la zei? Înregistrări istorice scrise în mod clar a spus au făcut. Corectitudinii politice moderne spune că Dumnezeu este în întregime altă parte, manifesta numai prin Isus sau Mahomed. Punctele de dovezi care să o schimbare improbabil în omenire în jurul valorii de 3100 î.Hr., şi aceasta a avut loc de-a lungul unui cerc mare şi mai improbabilă. Sumerienii au scris istoria lor stabilite sub formă de tablete din lume cele mai vechi lut, documentarea că fiii lui Anu din Nibiru a ieşit din apă şi le-au predat artele civilizaţiei. ..
 261. Prima de multe simboluri a discului cu aripi sau sferei cereşti cu aripi vine de la Sumer Următoarea ilustraţie arată simboluri care au fost extinse pentru mai mult de trei mii de ani, ca simbol pentru Anu şi alte vechi cer şi pământ-zei, inclusiv zei din Egipt, Asiria, şi Persia.
 262. Iniţial, discul sau glob simbolizate Nibiru, asteroid Anu lui de origine. Notaţi cobre în al doilea "discul cu aripi", simbolizând un şarpe cu pene, numele majore pentru mai multe zei nativ american, inclusiv Quetzalcoatl. Aceste simboluri au fost gasite in mormintele regale şi documente prin Asia Mică, Egipt şi ţările din apropiere. Ei au simbolizat iniţial asteroid Nibiru zbor şi a ridicat zeu Anu. Mai târziu, alte simboluri similare au fost folosite pentru ai alţi dumnezei afară cereşti, cum ar fi zeul soarelui. Multe faraonilor foarte istorice şi regi folosit aceste simboluri să-şi amintească zei antici, care a zburat la pământ din cer.
 263. Continuând spre est de la Ecuator Vechi trecem Munţii Zagros, în cazul în care oamenii de ştiinţă găsesc originea Emmer, grâu, orz, struguri şi măsline peste şase mii de ani în urmă. Cărturari New Age ca Sitchin au ajutat convinge mulţi dintre noi că este foarte dificil să îmblânzească plante. Există diferenţe majore între grâu genetice sălbatice şi domestice de grâu. De ce ar fi culegători luptă vânător petrec sute de ani de colectare seminţe mari, cu proprietati speciale pentru o tulpină de seminţe necomestibile. Nr maimuţă alte mănâncă cereale! Secole mai tarziu om cumva învăţat cum se fac berea şi pâine. Chiar şi atunci, cum a făcut clan şefii protejat de seminţe de grâu, printr-o iarnă severă? Domesticirea de plante este un semn major de interventie extraterestre! Reţineţi că strugurii, de asemenea, face salturi gigantice enigmatice înainte în mărime şi calitate, în special pentru fabricarea vinului. Cred că zeii extraterestre au ajutat Zagros Munte culegătorii vânător de a face bere şi vin. Încă de la începuturile istoriei în America, zeii i-au ajutat şaman găsi ciuperci psihedelice şi rădăcini, în scopul de a comunica mai bine cu zeii.
 264. Este mai greu de a urmări domesticirea animalelor, dar cele mai vechi semne de domesticire de ovine şi caprine sunt în apropiere de Ecuator vechi şi Munţii Zagros. Cainii pot fi domesticite în India, dar sunt necesare mai multe cercetări. Va Hart în "africane Geneza: ADN-ul nostru extraterestre şi originile Adevărat a speciilor" mărci argumente convingătoare că oamenii nu au îmblânzească gri lupul Canis lupus. Toţi câinii sunt coborât din lup gri şi poate rasa cu ei si au pui viabile. Acest lucru înseamnă că câinii trebuie să fie în lupus speciile Canis nu şi Canis familiaris. Hart ne reaminteşte că putem îmblânzi multe animale cum ar fi tigri, zebre, elefanti si lupi, dar nu avem capacitatea de a le domestici. Animale domestice au creiere mai mici şi sunt dependente de oameni. Unii noapte atunci când nu poate dormi, gândiţi-vă domesticirea de oameni şi câini. Homo sapiens au un creier mai mic decat omul de Neanderthal. Ati Anubis îmblânzească egiptenii? Oare oamenii câini domestici?
 265. La începutul de vârsta a treia Maya omului, omul din Neanderthal si Homo Erectus au fost stins şi toţi oamenii au fost de o singură specie, Homo sapiens. Deoarece, de obicei, evolutia drive-uri pentru diversitate, evolutia unei specii din mai multe sunt rare. Cataclismul care a lovit emisfera nordica din stânga oameni puţinii supravieţuitori la nord de Ecuator vechi. Până la vârsta a patra de Man găsim o imigrare de culegători vânător noi în Semilunii Fertile şi Munţii Zagros. Unele semne de caini sau lupi îmblânzi a apărut, dar oamenii au fost puţine şi de luptă, cea mai mare parte trăiesc în peşteri. Big joc a fost foarte rare. De la începutul epocii a cincea a Man, domesticirea plantelor şi animalelor, agricultura intensivă folosind irigare, scris, bronz, iar roata sa schimbat pentru totdeauna civilizaţia. Toate acestea s-a întâmplat în apropiere de Ecuator Old în termen de aproximativ 5000 de ani cu oameni mai puţin decât populaţia din Irak. Oare oamenii au de ajutor? Reţineţi că majoritatea Homo sapiens pe Pământ înainte de 3114 î.Hr. trăit la sud de Ecuator el vechi şi arată foarte puţine semne de civilizaţie.
 266. Site-ul următor sacru de pe Ecuator Vechi este Persepolis, capitala antică a Persia. Persepolis a fost casa lui Xerxes, Cyrus şi Darius, regi puternici a Imperiului Persan. Mormântul lui Cirus a fost o piramida pas uriaş folosind blocuri de calcar alb.
 267. Cel mai mic pas a fost la înălţimea unui om. Multe dintre monumentele de la Persepolis sunt bine conservate şi foarte impresionant, la fel ca monumentul antic următoarele Xerxes.
 268. Persepolis este, de asemenea, de origine al zoroastrismului. Zoroastru a fost un profet important de dualism; bine versus rău, corect versus greşit, comparativ cu întunericul de lumină, viaţă şi moarte versete versete minciună adevărul. Bunul Dumnezeu şi spiritul lui bune sunt implicate într-o luptă îndelungată împotriva lui Satan şi duhul cel rău. Zoroastru a crezut în cicluri divină sau vârstele o durată de trei mii de ani. Reţineţi că sumerienii au crezut în cicluri divină de 3600 ani. Zoroastru a trăit aproximativ 1000 î.Hr. şi a crezut că oamenii au avut pentru a ajuta la bunul său domnul răul învinge. El a fost o influenţă majoră asupra babilonian, evrei, crestini si musulmani vizualizari ale Apocalipsei. Zoroasters de "spirit bun", a evoluat în conceptul de iudeo-creştine ale Duhului Sfânt, după exilul babilonian.
 269. Calatorind spre est de-a lungul Ecuatorului Vechi ajungem la Mohenjo Daro în râul Indus Valley. Există dovezi aici de o societate bine organizată, agrare, cu putinele monumente sau înregistrări. Dating la mijlocul de-al treilea mileniu î.Hr., similar cu Vechiul Regat, în Egipt, valea Indusului civilizaţia este, de obicei considerat cea mai veche civilizaţie treia, in spatele Sumer şi Egipt. Este o coincidenţă faptul că primele trei civilizaţii umane majore se află pe Ecuator vechi? Civilizatia Vaii Indusului este mai puţin impresionant decât Sumer sau Egipt, dar a fost un oras bine planificat cu instalaţii centralizate, canalizare sanitare şi băi centrale. Mohenjo Daro apă şi sistem de canalizare sunt incluse băi comunale şi de mare a fost mult mai avansată decât multe oraşe din lumea a treia astăzi. În urma este o fotografie din Bath Mare la Mohenjo Daro (McIntosh 2001, 67).
 270. Arhitectul vechi de locurile sacre de pe Ecuator vechi trebuie să fi folosit acelaşi sistem sexadecimal că Enki predate la Eridu, deoarece majoritatea intervalelor dintre locurile sacre sunt 36 de grade sau mai multe alte câteva din 6. Mohenjo Dare este de 36 de grade est a Marii Piramide. Calatorind un alt 36 de grade la est de Mohenjo Daro ajungem la Angkor Wat, capitala impresionanta vechi din Cambodgia. Angkor Wat este complexul de temple impresionant de 72 (36 × 2) temple construite de Himere în Cambodgia în jurul valorii de 1000 d.Hr. Una dintre cele mai comune de multe statui de piatra elaborate sunt cele ale zeilor Naga, de obicei, imaginat ca un şarpe cobra cu cinci sau mai multe capete. Multe statui Buddha arată cele protejate de o cobra Naga zeu.
 271. Hancock scrie: "În mitologia indiană Nagas sunt fiinţe supranaturale, cobra-regi, care regulă pe pământ, dar sunt clasate printre zei. Ei sunt Schimbătoare de forma care pot apărea, la vor, ca pe deplin umană sau ca hibrizi, uman deasupra taliei şi şarpele de mai jos ". (Hancock 1998, 134f). Hancock şi alţii au constatat că multe dintre templele camerei se află într-un model similar cu constelaţia de Drako, şarpele ceresc. Există multe similitudini între Angkor Wat şi Egipt. Cobra-regii sunt similare cu Egipt lui Horus-regi. Ei au condus atât înainte de zorii istoriei. O altă asemănare izbitoare între Angkor Wat şi vechi heavenand-pământ zeii Sumer este credinţa în ciclurile cosmice sau vârste. Himere, ca hinduşi, crede că trăim în ultimele de vârstele omului în actualul ciclu de creaţie. Această vârstă a început în ultimul 3100 î.Hr., aproape de momentul de soare cincea Maya şi ultima vizită a lui Anu la Sumer.
 272. Continuarea spre est de-a lungul Ecuatorului Vechi trecem Marea Chinei de Sud şi se mişcă în Oceanul Pacific. Ecuator Vechi trece prin zonele muntoase din Noua Guinee, o insula izolata de interes în creştere pentru ambele geneticieni şi antropologi culturale. Homo sapiens au fost in Australia si Noua Guinee pentru mai mult de treizeci de mii de ani, mult mai mult decât în ​​America. Nativii australieni au rămas vanatori-culegatori pentru tot timpul, în timp ce agricultura a evoluat în Noua Guinee. De fapt, Noua Guinee agricultori sau zeii lor dezvoltat pentru prima oară varietăţile lor proprie a bananierul, Taro, Yam şi trestie de zahăr în jurul valorii de 7000 î.Hr.
 273. Producţia de alimente mai vechi şi mai intensă, şi cele mai dense populaţii, de o mai mare Australia a apărut în văile montane din Noua Guinee, la altitudini între 4.000 şi 9.000 de metri deasupra nivelului mării. Săpăturile arheologice au dezvelit sisteme complexe de şanţuri de drenaj datând nouă mii ani în urmă şi de a deveni extinsă cu şase mii de ani, precum şi terase de servire pentru a retine umezeala în zonele secetoase. Sistemele de şanţ au fost similare cu cele utilizate încă şi astăzi în zonele muntoase să se scurgă zone mlastinoase pentru a fi utilizate ca grădini. De aproximativ cinci mii de ani, analize de polen mărturisit la defrişările pe scară largă de văi montane, sugerând clearance-ul pădurilor pentru agricultură (Diamond 1997, 303).
 274. Noua Guinee are o evoluţie culturală similară cu cea în văile montane din Peru, care a dezvoltat, de asemenea, terenuri cu noi canale şi terasarea de vai muntoase. Data 7000 BC este aproape de data BC 7121 pentru începerea epocii a patra Maya Man. Limbile papuas găsite în Noua Guinee sunt unice in lume!
 275. Deşi Australia şi Noua Guinee au fost o masă teren în timpul ultimei ere glaciare, nativii lor sunt diferite genetic. Tipuri de sânge în Noua Guinee sunt mai aproape de restul lumii decat sunt la aborigenii din Australia. ADN-ul mitocondrial din Noua Guinee provin dintr-un număr mare de strămoşi independenţi de sex feminin, nu, dintr-o populatie australian (Poate 2003, 58). Nu fi surprins să afle că polinezienii şi localnicii de Est Island sunt strâns legate de localnici Noua Guinee.
 276. În jurul valorii de 1200 î.en, agricultorii din sectorul maritim din Arhipelagul Bismarck sa aventurat spre est în mările larg deschise din Pacific, cu numeroasele sale insule. În cazul în care au călătorit de-a lungul Ecuatorului Vechi, o rută care Enki planificată, ei ar veni la Anatom Island, 72 de grade la est de Angkor. Am act de faptul că rata de precesie a stelelor este un grad în 72 de ani, şi 72 este un număr hexazecimal construit atât în ​​Marea Piramidă şi Angkor Wat. Anatom Insula este insula cea mai sudică din Republica noi de Vanuatu. Ruinele piatra acolo găzduit o dată pe cea mai mare biserică misionară în emisfera sudică.
 277. Un alt 72 de grade est de-a lungul Ecuator vechi şi am ajuns la Insula Pastelui, o insula foarte bun augur. Există mai mult de 600 de statui mari de enigmatic pe Insula Paştelui. Cele mai multe dintre aceste statui sunt mai mult de o mie de ani, iar unele cântăresc între 100.000 si 150.000 de lire sterline. Figura următoare din Hancock lui "Mirror ceruri" este o fotografie excelentă de unul dintre cele mai celebre statui din Insula Paştelui pe care băştinaşii apel Moai.
 278. Statuile atrage atenţia asupra ochilor şi a uneltelor de cap. Ballplayers nativ americani sunt, adesea, cu căşti de protecţie, şi memorabil capete uriaşe Olmec avut căşti de protecţie. Egiptene şi ilustraţii sumeriană imagine, de obicei, zeii lor, cu căşti de protecţie şi / sau de coarne pe cap. De asemenea, unii cu ochii pe statui egiptene au fost minutios realizate din cristal convex lentile! Multe dintre Moai sunt montate pe platforme de piatra imense. Statuile nu sunt singurul semn că o civilizaţie mare a existat odata pe insula. Legenda spune că iniţial trei canoele stabilit că Insula Paştelui, în secolul al patrulea inclusiv cărturarii, care ar putea recita cuvintele sacre de pe cincizeci şi şapte comprimate de lemn. Ca cele mai multe legende există ceva adevăr aici, deoarece comprimate douăzeci şi patru vechi au fost găsite cu script hieroglifice similare cu script-urile simbolice din Egipt şi la începutul anilor civilizatia din valea Indusului. Un alt mare mister este faptul că Insula Paştelui hieroglifele nu au fost descifrate până în prezent. Este diferit decât în ​​orice altă limbă scrisă. De ce a făcut ca zeii de a inventa şi de limbi împrăştie noi de-a lungul Ecuatorului veche? Sunt semne?
 279. Hancock scrie despre misterul de modul în care navigatorilor în canoe ar putea naviga minunat Pacificul de Sud pentru a afla de la distanţă Insula Paştelui.
 280. Misterul se referă, de asemenea, un popor care trebuie să fi dobândit deja o tradiţie bine dezvoltat de arhitectura si inginerie atunci când au ajuns la Naval din lume pentru că există puţine urme de experimentare şi de încercare şi eroare în executarea Moai mare. Dimpotrivă, aplicarea consecventă şi bine gândită canon artistice exprimate în aceste lucrări de sculptură unică pare să fi fost pe deplin elaborat la începutul Insula Paştelui remarcabil statuie de luare fază, cu cele mai bune Moai de multe ori fiind mai cele. (Ibid. 226).
 281. Hancock se referă la arhitectura include pereţi robust şi platforme care conţin megalitice multe şi atlars. Oamenii de ştiinţă teoretiza despre modul în care sa mutat băştinaşii acestor megaliti uriaşe. Nativii singuri spus mana, sau de vrăjitorie, i-au mişcat. Oamenii sculptat statuile în cariere, dar regii Dumnezeu le-a mutat, de multe ori prin aer.
 282. Una dintre tradiţie este ca nativii versiunea originală a venit de la o insulă departe pe trei canoe. O altă tradiţie este faptul că au venit din cer într-o navă.
 283. El (zeul rege) a coborât din cer pe pământ. Pentru ambele pământuri au Hotu-Matua, întorcându-se cu ajutorul a cerului la ambele lumi de fiul său cel mare, la ambele lumi, la lumea lui. El a venit în nava de fiul lui cel mai mic, fiul său cel mai bun, a venit pe pământ la cer. (Ibidem, 245f).
 284. Ca şi în aproape toate site-urile antice sacre, există multe orientări astronomice. În Insula Paştelui multe aliniamente sunt solare, cum ar fi echinocţiile şi solstiţiile. Tradiţiile Native vorbi de o frăţie de oameni învăţaţi care au studiat cerul. Mijlocul Oceanului Pacific este un loc bun pentru a observa stele. Insularii numit Ochii lor insula Privind la Heaven, un motiv comun pentru statui.
 285. Am creditat Alison pentru localizarea sa exactă de Ecuator Vechi, dar Hancock şi savanţi alte pavat drumul. Asemănările dintre Insula Pastelui, Wat Angkor şi Giza includ vechi navale dintre temele pământ cu multe "omphalos" sau naval a simbolurilor piatră Earth. Autorităţile ca Peter Tomkins, care a lucrat îndeaproape cu Stechini şi Michel Ioan importante în studiul său La Centrul Lumii, de asemenea, dovezi convingatoare ca prezenta o reţea de centre, in comunicare constanta cu unul pe altul, a existat o dată, întins pe scară largă în întreaga lume (ibid. 253). Centrat în jurul valorii de Egipt, oamenii de ştiinţă geografică identificate mai sus navale ale lumii şi navels piatră marcarea importante meridianele şi paralelele. Studii Alisons "până în prezent au localizat Insula Pastelui o dată pentru toţi, ca o locaţie proeminentă pe o grilă de important vechi. Nu numai ca este situat pe Ecuator vechi, dar este situat exact 180 de grade est de locul unde Ecuator vechi traversează Valea Indusului. Cu alte cuvinte, dacă o gaură de la Insula Paştelui direct prin centrul pământului, ai ieşi în vremurile antice Indus River Valley, locaţia de alt script nedescifrate. Există doar o mână de script-uri nedescifrate pe pământ, şi două dintre ele se alinieze prin centrul de pe pământ. Insula Pastelui este, de asemenea, locaţia unei enigmatice "Hot Spot", care fac rânduri de vulcani. De asemenea, este situat mai sus-un colţ al placilor tectonice Nazca, placa folosite pentru a forma Munţii Anzi (a se vedea eseul meu privind Design-ul inteligent).
 286. Unii Arheologii cred că multe fundaţii imensa din piatra datează de statui Moai. Suntem de acord, deoarece următorul text Martin fotografii Gray de la Insula Paştelui arată vechile ziduri cu piatra cioplita ca vom gasi mai tarziu, la Machu Picchiu în Anzi.
 287. Cei mai mulţi arheologi vezi detalii ca acest bloc de piatră mici în Peru şi spun că incaşii se face folosind unelte de piatra de vârstă şi multă răbdare. Având în vedere că incaşii nu au mers la Insula Paştelui, şi nativii astăzi încă mai folosesc ciocane rock la locul de muncă piatră, cele de mai sus două fotografii de pe Insula Paştelui sunt semne de extratereştri. Oamenii niciodată nu a construit acest zid foarte vechi! Insula Pastelui este un semn foarte enigmatic că extratereştrii au vizitat Pământul în timpurile preistorice.
 288. Continuarea spre est de-a lungul Vechiului Ecuator am ajuns la site-ul de imagini celebre imense la Nazca Peru. Imagini aici ciudat şi piste sunt vizibile din aer, dar abia vizibile de la sol. Unele dintre cifrele sunt mai mari decât un teren de fotbal şi se poate observa cu uşurinţă o milă distanţă într-un avion. Mai jos este o fotografie aeriană a Hummingbird Nazca (McIntosh 2001, 215).

 289. Life Show > Magazin > arheologie
 290. Dovezi ale civilizatiei Maya sustin contactul cu extraterestri?

 291.    
 292. Dovezi ale civilizatiei Maya sustin contactul cu extraterestri?Foto: Sott
 1. Iphone 4 codat orange super pret! Sigilat ! - 1600 RON
 1. Iphone 4 codat orange super pret! Sigilat !1600 RON

 1. Filme, Muzica, Jocuri, Show - 220.ro
 1. Filme, Muzica, Jocuri, Show - 220.ro
 1. Un asteroid va trece azi foarte aproape de TerraRomania va bloca internetulCalcata pe cap de un camionDomnisoara de onoare e jos
 1. Un film documentar va fi lansat spre sfarsitul anului 2012, cu putin inainte de terminarea calendarului mayas. Acest film va include dovezi privind contactul pe care civilizatia Maya l-ar fi avut cu extraterestrii.
 2. Documentarul va aduce probe despre contactul extraterestrilor cu o cultura antica, potrivit unui oficial al guvernului mexican si al producatorului filmului "Revelations of the Mayans 2012 and Beyond" (Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa"), informeaza Sott.

 3. Filmul documentar, care se afla in productie, pretinde ca mayasii au avut contact cu extraterestrii, conform lui Raul Julia-Levy, citat de The Wrap.

 4. "Mexicul va dezvalui manuscrise, artefacte si documente semnificative, care aduc dovezi ale civilizatiei Maya despre contactul cu extraterestrii, iar toate informatiile lor vor fi confirmate de arheologi", a declarat Julia-Levy, fiul actorului Raul Julia.

 5. Intr-un comunicat preluat de The Wrap, ministrul turismului mexican, Luis Augusto Garcia Rosado, sustine ca au aparut noi dovezi "ale contactului dintre mayasi si extraterestri, bazate pe traducerile unor codice, pe care guvernul mexican le-a pastrat in siguranta intr-o galerie subterana, de mult timp".

 6. El a vorbit de asemenea de niste dovezi existente in jungla, vechi de 3.000 de ani. Raul Julia pretinde ca exista dovada ca mayasii au fost predestinati sa conduca planeta, timp de mii de ani, dar au fost fortati sa scape de o invazie a unor "oameni cu intentii ascunse".

 7. Filmul va fi regizat de Juan Carlos Rulfo, care a castigat premiul Humanitas pentru "Those Who Remain" in anul 2009 si Marele Premiu al Juriului la festivalul Sundance pentru documentarul "In the Pit" in 2006.

 8. Proiectului i s-a alaturat si Guatemala, oferind acces la artefactele si la descoperirile mayase de pe teritoriul sau.

 9. "Guatemala, ca si Mexicul, vatra a vechii civilizatii mayase, a pastrat anumite descoperiri arheologice secrete, iar acum considera ca este timpul sa aduca aceste noi informatii in acest documentar", a precizat ministrul Turismului din aceasta tara, Guillermo Novielli Quezada.

 10. Documentarul va fi lansat pe 15 noiembrie 2012, dar mai intai va avea loc premiera unei piese de teatru cu aceeasi tema, amandoua fiind difuzate inaintea sfarsitului calendarului mayas din 21 decembrie 2012.
 11. TERIBILELE VIZIUNI ALE STARETULUI ANTONIE : ACESTA A VAZUT O LUME POSTAPOCALPTICA ,DEZOLATA DE VIOLENTE SI PUSTIETATE ! 12. Daca iti place acest blog,ajuta la popularizarea lui trimitand linkuri catre prieteni,apropiati etc..
 13. Pentru parcurgerea blogului,mergeti la Arhiva , situata in partea dreapta a paginii principale.
 14. Daca doriti sa va abonati la blogul nostru,adaugati in lista de messenger idul cristian_kinetoterapy sau trimiteti un mail la adresa cristian_kinetoterapy@yahoo.comDeasemenea in cazul in care doriti sa faceti o orice tip de observatie sau comentariu pe marginea continutului acestui blog,o puteti face la aceeasi adresa de mail.Va multumim!

 15. In continuare ,va voi prezenta un fragment din cartea "Staretii-Despre vremurile din urma" ,in care este intervievat Staretul Antonie.Fragmentul descrie imaginea unei lumi postapocaliptice,totul intr-o viziune avuta de marele staret in anii  '70...

 16. ""...Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere.Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.
 17. Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.
 18. Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.
 19. Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul luiDumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul...."

 20. Pentru cei care poseda arta rabdarii ,pot citi in continuarea intregul capitol dedicat Staretului Antonie...

 21. Viziunile Staretului rus Antonie (I)

 22. Staretul Antonie a fost un batran duhovnicesc, preot de mir de rang inalt care a slujit, după detenţia din lagărele sovietice, în parohiile Bisericii Ortodoxe Ruse a Patriarhiei Moscovei şi care s-a învrednicit de două viziuni de la Dumnezeu despre timpurile de la urmă (avea in jur de 100 de ani la data acestor convorbiri, al carei an este neprecizat, dar este foarte aproape de zilele noastre), iar la scurt timp a trecut la Domnul. Sursa originala de unde a fost preluat textul o constituie cartea:
 23. Convorbiri duhovnicesti si invataturi ale Staretului Antonie de Pr. Alexander Krasnov, care este disponibila si in limba engleza,online.
 24. “Pe la inceputul anilor ‘70, in vremea oficierii Dumnezeiestii Liturghii, am avut parte de prima viziune. Si iata cum a fost. In vremea aceea, a inceput atractia fata de Occident si, respectiv, dispareau trasaturile proprii slavilor: simplitatea, ospitalitatea, lipsa lacomiei de bani.
 25. Lacomia banilor (iubirea de argint), de altfel, este pusa in capul unghiului noii conceptii despre lume: banii si lucrurile sunt mai presus decat moralitatea, spiritualitatea. Cel mai groaznic s-a intamplat sa fie ca modul de viata al oamenilor ce-si zic ortodocsi, adesea, dintre cei care urmeaza cu ravna randuielile bisericesti, devine ca si al paganilor din jurul lor!
 26. Aceeasil ipsa de modestie in viata de zi cu zi, aceleasi tendinte de a face cariera, de a ocupa o pozitie inalta in societate. Pentru copiii din familiile de credinciosi deja nu mai este chinuitoare intrarea in randul pionierilor, ale comsomolului, ale partidului.
 27. Iar justificarea le e la indemana: “dar cum se poate fara aceasta, doar nu traim in pustiu, ci intre oameni.
 28. Si-apoi, cand vine vorba de pacat si incerci sa intelegi, totul este pacat, asa ca vom merge si ne vom pocai“.
 29. Atare atitudine usuratica a provocat mare ingrijorare pentru insasi posibilitatea mantuirii. Eu reciteam Evanghelia, indeosebi pasajele despre vremea de la urma, Apocalipsa: nu ma lasa in pace intrebarea despre pustiul in care oamenii trebuie sa fuga.
 30. Si iata ca vad o mare multime de oameni ce calatoresc. Unii se pare ca nici nu merg, unii chefuiesc, altii desfraneaza, altii le fac rau oamenilor, dar, in egala masura, aceasta miscare ii atrage inainte, ca un rau.
 31. Toti sunt foarte diferiti, fie mireni, fie clerici, militari, politicieni, toti, toti. Cea mai mare parte dintre oameni pur si simplu o iau inainte si numai unii merg linistit.
 32. In calea lor e o prapastie infricosatoare, prapastia ce duce in iad.
 33. S-ar parea ca toti ar trebui sa se prabuseasca in ea, dar nu. O mare parte de oameni, e adevarat, se prabuseste. Vad cum ii trage acolo, pe unii,automobilele, pe unii, chefurile, pe unii, banii, pe unii, hainele scumpe.
 34. Unii insa trec linistit peste aceasta prapastie, chiar pe deasupra ei, s-ar putea spune.
 35. Cate cineva nu se prabuseste, dar se lasa in prapastie – barbati luminosi ii ajuta sa iasa, ii sustin.
 36. Se prabusesc nu numai bogatasii, dar si oameni care, in mod evident, nu dispun de cine stie ce mari bogatii. Dar toti au un singur idol – pofta lumeasca.
 37. Era ingrozitor. Din prapastie se auzeau nu gemete, ci urletul celor nimeriti acolo si se simtea duhoare.
 38. Nu era pur si simplu un miros,nu. Asa cum buna mireasma nu poate fi descrisa, nu mireasma florilor sau a ierbii, ci mireasma harului daruit de Dumnezeu, pe care o raspandesc moastele, icoanele facatoare de minuni. Putoarea iadului nu e pur si simplu un miros urat, cum ar fi mirosul de pucioasa, ci senzatia groazei si a neputintei intoarcerii, intr-un cuvant – iadul. Si iata un pustiu. Acolo, pe pustnici ii ispitea ucigasul, incercand sa le trezeasca patima agonisirii, poftei trupesti, mahnirii.
 39. Multi cadeau, multi. In acelasi timp, cati domni si cati puternici ai acestei lumi s-au mantuit si nu doar s-au mantuit, ci au si fost proslaviti de Biserica, cu sfintii: ei aveau totul, insa inima lor nu apartinea putreziciunii lumii acesteia, ci celor ceresti.
 40. Timpul nostru prin aceasta e infricosator : ispitele il pandesc pe om la orice pas si, de cele mai multe ori, sunt dintre acelea pe care si sa le intelegi e greu.
 41. Cati oameni vin la mine, mi se pare ca pe toti ii intereseaza una si aceeasi intrebare: cum sa se mantuiasca, cum sa procedeze intr-o situatie sau alta? Dar poti oare sa iei binecuvantare pentru orice fapta pe care o faci nu numai in decursul unei zile, ci macar a unei luni?! Inseamna ca trebuie sa ne inchipuim caile ispitei, orientarile sale de baza.
 42. Dar ele sunt neschimbate de la facerea lumii, pentru ca diavolul nu este creator. Alta e ca, pe parcursul a mii de ani, el a acumulat experienta, iar acum propunerile lui pentru omenire de a se cobori la el in iad au devenit mult mai viclene; in esenta, lumea actuala e toata o propunere a lui. Propunere, pentru ca el nu te poate obliga, nu-i sta in puteri, dar sa inveleasca pacatul intr-un ambalaj atragator pentru om, aceasta da, poftiti, slugile intunericului va stau mereu la dispozitie:
 43. “Ce poftiti?”
 44. O alta deosebire a zilelor de azi e apropierea grabnica a antihristului.
 45. Multi oameni duhovnicesti spun ca el deja s-a nascut. Despre aceasta e greu de judecat. Vrajmasul e viclean, e viclean chiar si cu cei care il slujesc. Dintre ei, multi s-au considerat antihristi, erau asa in esenta conceptiilor lor despre lume, a faptelor lor, dar nu era cel despre care a vorbit Biserica. Poate ca s-a si nascut, poate ca nu, nu aceasta e intrebarea. Cand Sfantul Ignatie (Briancianinov) a fost intrebat despre venirea antihristului el a raspuns ca nu exista o data fixa, ca venirea antihristul;lmui o determina oamenii cu rautatea lor.Iata ca acum este timpul ultimelor pregatiri pentru venirea lui. E de fata si concentrarea puterii mondiale, el nu va fi doar conducatorul unei singure tari, ci al intregii lumi, si este necesara “indobitocirea” omenirii.
 46. Dar pana si aceasta e cam putin pentru a pune toata omenirea in genunchi. Trebuie creat un astfel de sistem de viata, a carui oricat de mica incalcare ar conduce la urmari catastrofale pentru omenire – foame, frig, distrugere. Si sistemul acesta se creeaza acum.
 47. Cum se va intampla aceasta vedem mai tarziu, dupa cativa ani”.

 48. A doua viziune a Staretului Antonie. Invataturi
 49. “Greu mi-a fost sa inteleg acei ani ai aparentei bunastari sovietice. Nu m-am gandit atunci ca am sa ajung in anii cand voi vedea implinindu-se multe dintre cele ce am vazut. Asadar, cum am mai spus, a doua viziune n-a fost prelungirea celei dintai, nu. Si, in timp, s-a produs destul de tarziu, si dupa continut e destul de deosebita. Prima viziune e, in felul sau, o povata, o inteleptire, parca. Am cerut un raspuns si l-am primit.A doua viziune e de cu totul alt gen, e cu totul altfel, pot spune. Eu nu am cerut nimic, a fost dat de sus sa vad despre ce ma intrebau oamenii care veneau la mine. Daca prima viziune putea fi povestita, mai mult sau mai putin, cu exactitate, a doua, in principiu, este imposibil de povestit. Eu, parinte Alexandru, in general, pentru prima data incerc sa iti expun acestea cat de cat consecutiv, ori sa le sistematizez. Si anume sa expun intr-o anumita ordine, ci nu asa cum mi-a fost mie dat sa vad. Caci mi-a fost dat pentru vesnic folos, pentru tine si enoriasii tai, banuiesc, intr-o alta consecutivitate. Pana la aceasta, tot ceea ce mi-a fost dat sa vad am folosit doar pentru a raspunde la intrebarile pline de nedumerire ale credinciosilor.
 50. Vreau sa mai spun cateva cuvinte, nu despre viziune, ci despre creatie, ca sa poata fi mai bine intelese cele ce vor urma. Dumnezeu creeaza tot ceea ce este viu intr-un sistem unitar, foarte dur. Tot universul este absolut legat, prin fiece actiune, pana in cele mai mici amanunte, de cea mai umila parte a sa, iar pentru o fiinta rationala cum este omul, chiar si printr-o actiune ce nu face parte din lumea materiala – gandul. Faptele fapturilor inferioare nu pot aduce nici o dauna
 51. universului. Ele sunt limitate la propriile instincte si acelor asemenea lor, la fel si prin proprietatile de autoreglare a naturii insasi. Altceva e omul. El este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Si oricat am polemiza despre ce este chip si ce este asemanare, despre ce se sterge si ce nu, cu ce este inzestrat omul de la nastere si ce e chemat sa agoniseasca pe parcursul intregii sale vieti,in cazul de fata important este altceva – faptele sale, atat in lumea materiala, cat si in cea nevazuta, cum se reflecta ele asupra mediului inconjurator, asupra mediului in care traieste, cat si asupra intregului univers. Nu Dumnezeu a sters de pe fata pamantului Sodoma si Gomora, ci oamenii care s-au dezis de pronia Creatorului. Spun despre aceasta pentru ca toate nenorocirile ce au sa se intample cu natura si cu omul nu sunt o urmare a maniei lui Dumnezeu, pentru ca El este Atotiubitor si Atotmilostiv, ci sunt urmare a actiunilor atotdistrugatoarea omenirii insasi.Iar acum vreau sa vorbesc propriu zis despre viziune, despre ceea ce ii asteapta pe toti, din pacate, intr-un viitor nu prea indepartat, iar unele lucruri se si intampla chiar in momentul de fata. Asadar, iata ce am vazut eu despre viitor.Intai de toate, tot felul de catastrofe tehnologice.
 52. Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.
 53. Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere.Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.
 54. Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.
 55. Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.
 56. Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul luiDumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.
 57. La inceputul povestirii am rezumat tot ceea ce a precedat toate acestea, si nu intamplator. Foarte des, mai bine zis, aproape intotdeauna, de dupa lucrurile marunte nu le distingem pe cele cu adevarat mari. In sensul acesta, nu observam cum un mic pacat incalca legile fundamentale ale lui Dumnezeu. Dumnezeu a creat lumea aceasta si, ca un Creator, a creat-o in deplina armonie cu Sine. Va amintiti cuvantul spus despre lumea abia creata: “E buna!” Dumnezeu a spus aceasta, Dumnezeu cel Atotsuficient, Atotiubitor, Atotputernic,Atotdesavarsit, Creatorul Atotmilostiv a gasit creatia ca este buna, adica lumea se afla in armonie cu Binele, cu Dragostea, pentru ca
 58. Dumnezeu este Dragoste.Omul este singura fiinta capabila sa influenteze existenta lumii, cununa creatiei,creata de asemenea dupa chipul si asemanarea Binelui si a Dragostei. Si poruncile care i-au fost date de catre Creator nu sunt nimic altceva decat niste indrumari pentru o viata linistita si fericita, in armonie cu El. Tot ce vine in contradictie cu aceste porunci este pierzator pentru lume, pentru tot ce este vital pentru ea, care depinde de ea.Toate incep parca de la niste fleacuri: de la o rochie mai libertina, de la invatamantul colectiv al fetelor si al baietilor, si nu sub indrumarea unei fete duhovnicesti, ci sub cea a unui invatator mirean. Degraba si acest nume se va sterge, ramanand tot unul invatator [profesor]! Invatator de ce si a ce? Multi dintre acesti invatatori, in general, sunt din punct de vedere moral uzati. Altii nu stiu si nici nu vor sa stie nimic despre regulile de convietuire in aceasta lume creata de Dumnezeu. Ce-i pot invata ei pe altii? Ii invata despre lume, insa nu ca o creatie a lui Dumnezeu, ci pentru a trai intr-o lume supusa unor duhuri diavolesti! Iata putinul din care reiese multul.
 59. Pervertirea moralitatii.
 60. De cate ori a incercat satana s-o faca generala,atotcuprinzatoare, s-a ciocnit de fiecare data de demascarea amenintatoare a Bisericii. Dar pentru duhurile intunericului cea mai groaznica este demascarea,scoaterea la lumina. Precum hotul se furiseaza in intuneric, fiindu-i frica de lumina, asa si invaziile dracesti sunt mai eficiente si mai ispititoare cand lipseste lumina adevarului. Lumea e in intunericul placerilor unei duzini de tari“dezvoltate”, pe care vrajmasul le-a ales ca sprijin in
 61. misiunea de innebunire a intregii lumi.
 62. Arma principala in aceasta afacere este lozinca libertatii.
 63. Cat sangea fost varsat in revolutii si rasturnari de putere, in actiuni sociale si pseudoreligioase, rafuieli politice si mistice pe altarul diavolului “libertate”! Acesta este el, diavolul rasculat si invins, zidirea care a vrut sa ia locul Creatorului-acesta este cel mai de seama iubitor de libertate. Si “libertatea” lui nu e capacitatea daruita omului de a fi desavarsit in virtuti. Nu, “libertatea” lui sunt cele mai grele lanturi, al caror scop e ca, lipsindu-l pe om de orice posibilitate de a alege intre bine si rau, sa-i lase liber doar drumul spre iad. (…) Esenta acestei miscari e sa faca drum, intai de toate pentru tineri, catre satan.Observati, parinte, un drum intr-un singur sens. Incearca sa te opui: imediat vei fi stopat. Biserica Ortodoxa – ea nu-i lasa pe toti sa doarma linistit. Toti catolicii sunt gata pentru orice, ei primesc civilizatia draceasca, “progresul”. Sustinand sionismul, ei spun, de fapt, “da” venirii lui Antihrist.Si am vazut eu cate incercari face raul mondial pentru a pata Sfanta Biserica,preacurat Trupul lui Hristos! Intai de toate o vor defaima in toate ziarele, la radiosi televiziune. Iudei cu nume slave vor defaima in fel si chip clerul si pe crestini,isi vor bate joc de randuieli, de posturi, de modul de viata, de tot ceea ce a fost intotdeauna baza viabilitatii poporului.
 64. Chiar in Biserica, in mediul duhovnicesc vor patrunde mii si mii de distrugatori catoliciti ai Ortodoxiei. Aparent evlaviosi,duhul lor e altul, strain, si poporul va parasi lacasurile lor. Vor sta restaurate si proaspat construite, dar pustii. Unde va straluci luminita adevaratei sfintenii si credinciosiei duhului credintei stramosesti? Dar cine cauta gaseste. Nimeni nu se va putea indreptati spunand: “Doamne, am cautat dar n-am gasit!”
 65. In intunericul necredintei si al ateismului, pe tot pamantul ard luminitele adevarului.Si vor fi prigonitii si stramtorati dreptii slujitori şi supuşi hulelor de tot felul. Slugile diavolului nu se vor sfii nici să ucidă, dacă va îngădui Dumnezeu unui cuvios să primească cununa mucenicească. Mulţi vor fi ei, drepţii mucenici ai timpului de pe urmă! Dar cei de duh străin îşi vor aştepta conducătorul, pe antihrist. Şi lor însă li se va mai oferi posibilitatea de a se salva, adică să-şi dea seama cine este el, numai că
 66. puterea şi banii le vor închide multora ochii. Cumplite vremuri!
 67. Dar toate încep de la mărunţişuri.
 68. Clerul a încetat să mai poarte hainele cuvenite cinului. De acum şi bărbile rase, după moda catolicilor şi a protestanţilor, nu mai stârnesc mirare.A doua „libertate”, umflată în fel şi chip, e libertatea pervertirii moralităţii. Din păcate, oamenii au primit-o şi ea a devenit o parte organică a zilelor noastre. Desfrânarea nu mai e desfrânare, ci emancipare sexuală (uitaţi-vă cum ascundevrăjmaşul fapta după cuvinte, la prima vedere, frumoase: nu desfrânare, ci sex;nu hoţie, ci expropriere ş.a.m.d.). Coruperea începe la cea mai fragedă vârstă,educând, chipurile, cultura sexelor şi a relaţiilor dintre ele. Vor începe (iar pealocuri aceasta deja se întâmplă) să le arate copiilor corpuri dezgolite, actul sexual în desfăşurare, aprinzând poftele, lăsând aceasta să treacă drept ceva normal.
 69. Cărţile şi televizorul vor fi pline de oameni goi, scene groaznice de desfrânare.Dezgolirea din zilele noastre e doar începutul.
 70. Scopul e mult mai spurcat:grădinile Astartei şi ale lui Baal, unde se împerecheau ameţiţi de băutură şi de droguri sute şi sute de păgâni. Iată acolo, spre închinare dracilor, târăsc lumeal uptătorii pentru libertate.
 71. De cine eşti învins, aceluia îi eşti rob.
 72. De această robie în ambalaj de libertate se lasă ispitiţi oamenii.Dar şi desfrânarea propriu-zisă le pare puţină slugilor întunericului. Ca o manifestare a culmii iubirii de libertate, a descătuşării gândirii, se va servi sodomia şi zoofilia. Propagarea acestei scârboşenii va atinge proporţii de necrezut, poate mai mult chiar decât coruperea sexuală. Cazurile căsătoriilor între homosexuali vor beneficia de tot atâta publicitate ca şi inventarea, pe timpuri, a antibioticelor! Sodomiţii vor apărea peste tot: vor fi artişti, întâi de toate,politicieni, administratori.Păcatul sodomiei va deveni eticheta viitorului apropiat. Deja acum au loc orgiilelor sălbatice, carnavalurile anuale în America. Toate astea se vor întâmpla şi la noi, într-un chip nu mai puţin respingător. Toţi cei care se vor împotrivi acestei invazii drăceşti vor fi declaraţi potrivnici ai libertăţii altora, înapoiaţi şi persoane antisociale, fiindcă toate statele, în fruntea activităţilor lor, pun nu apărarea moralităţii, ci apărarea libertăţilor drăceşti.Anume drăceşti, pentru că nici acum nu prea întâlneşti o publicaţie ortodoxă,decât cele propriu-zis bisericeşti. Iar la televiziune, arhiereii au acces numai de sărbătorile cele mari. Câte prostii se scriu şi se spun, dar nu e nicio confruntare de idei, puncte de vedere privitor la concepţiile despre lume. Bună libertate, când poţi numai să-ţi baţi joc de sfinţenie! Restul e tabu. Dar şi aceasta s-a început de la fleacuri şi, vai, ce demult. S-a început aceasta odată cu transmiterea şcolilor parohiale în administrarea zemstvelor, a puterii laice. Şi au mers acolo ateii ca să educe cadre pentru revoluţia din 1917!Tinerii, nimerind sub puterea satanei, din cauza păcatelor săvârşite, ameţiţi de băutură şi droguri, nu vor putea rezista ultimei chemări către iad a ucigaşului din
 73. veac şi îşi vor pune capăt zilelor. Numărul cazurilor de suicid va creşte peste măsură. Şi va creşte într-atât, încât nu va mai trezi mirarea nimănui, ca o consecinţă firească a celor ce se petrec. Cu atât mai mult cu cât numărul celor care suferă de boli înfricoşătoare, ca rezultat al plăcerilor desfrânate sau al necumpătării, va fi atât de mare, iar suferinţele acestora – atât de groaznice, că sinuciderea va părea societăţii ceva de genul unui act caritabil.
 74. Vor ajunge până acolo încât vor propune oamenilor această cale, fapt ce s-ar explica doar într-un singur fel – totul este orientat spre pierderea sufletelor rătăcite.
 75. O altă înfricoşătoare şi drăcească capcană va fi îndemnarea oamenilor către câştiguri, către mărirea veniturilor personale. Această patimă a iubirii de avuţie este păguboasă, ca orice necumpătare. Iar necumpătarea duce la distrugerea naturii, în orice sferă ar fi câştigaţi aceşti bani, şi se reflectă asupra mediuluiînconjurător. A doua parte a acestei capcane constă în folosirea acestor bani, a acestor mijloace. Mai repet încă o dată că acest sistem de viaţă e nemaipomenit de fragil, monstruos de fragil. Deci şi folosirea de către oameni a banilor e supusă acestei fragilităţi.
 76. Ce prezintă, în sine, banii actuali? O înşelare, o fantomă, o iluzie, ca şi acele„minuni” diabolice. Toată tehnica produsă devine ceva semnificativ doar înprezenţa a o mulţime de „dacă“: dacă este combustibil, dacă sunt piese de schimb etc. Pe lângă toate acestea, automobilul modern, în absenţa unor ateliere specializate, nici nu poate fi reparat! înseamnă că, în cazul în care dispare un„dacă”, toate acestea devin o grămadă de metal inutil. Exemplul este de faţă: ce are un ţăran acum mai de preţ – calul şi vaca.Iar mai departe e şi mai şi: cea mai mare parte de bani se păstrează fie la bancă,fie în hârtii de valoare. Vor dispărea aceste bănci, vor da faliment, ca să poată fiîngenuncheaţi oamenii. Vor dispărea într-o clipită; asemenea repetiţii au mai avutloc şi cu destul succes. Iar întreprinderile se vor stopa din cauza cataclismelor naturale şi a războaielor. Şi cu ce se va alege omul? Cu o groază de lucruri inutile, pentru achiziţionarea cărora s-au cheltuit ani de viaţă, a căror valoare e destul de relativă chiar şi într-o lume mai reuşită, iar într-o lume a catastrofelor e praf, e nimic.Îmi amintesc că femeile mă întrebau: să ai în casă covoare şi cristaluri e păcat sau nu? Toată Uniunea a grămădit acestea prin case, chiar mai mult decât a avut nevoie. Şi mai departe? Iar acum imaginaţi-vă că se deconectează electricitatea, gazele şi căldura. Pe ce va schimba omul covoarele şi cristalul?Pentru un topor şi o sobă? Dar cine mai are asemenea lucruri? Unul sau doi dintr-o sută, poate.Şi dacă a venit vorba de lucruri, cât de raţional era construită lumea până la nebunia secolelor 19 şi 20. Hainele se făceau trainice, de nădejde. Se depunea efort pentru a le face şi se întâmpla să le rămână şi nepoţilor, într-atât îşi preţuiau oamenii timpul!
 77. Şi timpul, poate de aceasta, le ajungea pentru toate, să dovedească şi la câmp, şi la biserică, şi de sărbători să stea cu rudele la masă.Dar acum? Încălţămintea – pentru un sezon, hainele – pentru două, ei hai, trei!Dar nu mai e timp pentru rugăciune, nici pentru biserică – lasă că mă rog acasă-, nici pentru copii. Din păcate, aceştia cresc fără supraveghere, părinţii doar sunt preocupaţi să câştige bani.În schimb, nu trăim mai rău decât alţii. Dar trăim?!
 78. Trăieşte doar omul liber, iar cel din robie, robul, doar există.
 79. Dumnezeu L-a dat pe Fiul său Unul Născut ca să ne scoată din robie, din robia păcatului şi a patimilor, iar noi, ca evreii ieşiţi din robia egipteană, cârtim şi vrem înapoi, în captivitate. Las’ să ne moară copiii şi apropiaţii să fie umiliţi, numai supa să fie la vreme! Numai că supa aceasta e tocmai caşcavalul din capcană. Când uşa s-a închis, iar caşcaval mai este,şoarecele oare ştie că s-a prins? I-a venit ceasul, dar caşcaval mai este şi el îl roade cu râvnă, fericit de prânzul căzut nu ştiu de unde! Dar cel ce a pus capcana a auzit cum s-a închis uşa şi ştie că jertfa e acolo. El poate veni îndată să ucidă victima, dar o poate lăsa să-şi digere în voie prânzul. Pentru moment,poate că îi va fi strâmt, iar apoi se va obişnui. Ţi-e foame? Mai ales că nici nu te ucide. Iar sfârşitul e bine ştiut. Bănuiesc că şi şoarecele îşi dă seama de aceasta.Da, cumplite vremuri. De exemplu, ultimul război, de ce s-a dezlănţuit? Iată:Hitler, războinicul popor german, refacerea Europei şi a lumii. Comuniştii mai adaugă la aceasta imperialismul şi lupta pentru colonii. Şi încă multe altele,numai că nu aceasta contează. Este, mai curând, vorba despre posibilitatea de a centraliza puterea, puterea asupra întregii lumi. Orice copac se cunoaşte după rod; orice ţi-ar spune vânzătorul de puieţi de la piaţă, vei afla şi vei preţui totul abia atunci când, în sfârşit, vei culege rodul. Dar care sunt roadele războiului?Milioane de ortodocşi omorâţi şi schilodiţi, atât în Rusia, cât şi în Balcani.Principalul bastion al Ortodoxiei la sud-vest, Serbia, a ajuns în mâinile croaţilor, a catolicilor – Iosif Broz Tito e croat şi Croaţia devine cea mai dezvoltată republică.Regiunile ortodoxe ale Iugoslaviei nu sunt doar în uitare, ci Kosovo se populează intens cu musulmani, precum astăzi Rusia şi Moscova.Alt bilanţ e Israelul. Propaganda a fost astfel organizată ca să se creadă că principalele victime ale războiului au fost evreii şi nicidecum slavii sau, să zicem,francezii. Revenind la Balcani, pentru Tito au luptat sârbii, croaţii au fost cu nemţii, iar, în fine, au câştigat croaţii. Aşa şi evreii. Întâi de toate, pe cine au nimicit nemţii? Cea mai mare parte au fost evreii pe jumătate, fie botezaţi, fie toleranţi în privinţa altor religii, nu iudeii, şi, cu atât mai mult, nici unul dintre capii sionismului n-a nimerit în temniţele lui Hitler, ei au reuşit să plece, pentru că ştiau dinainte cele ce se vor întâmpla. Dar persecuţiile, într-un fel anume tratând cele întâmplate, au avut ca rezultat crearea statului Israel. Pământ li s-a dat – puţin de tot, dar, cum se zice pe la noi, pune-i şi la masă. Au luat pământul ăsta cu hapca de la arabi. Şi, iarăşi, arabii sunt terorişti, iar evreii – nu!Al treilea considerent ţine de Europa. Ce altceva ar fi silit-o să se unească dacă nu un război global? Şi, iată, acum o putem considera o ţară unică, din Turcia până în Norvegia. Totul va fi comun – Guvernul, banii, legile.
 80. Totul este pus de acord cu America, astfel încât, în cazul unei uniuni comune, să nu apară probleme.
 81. Care dintre aceste considerente e cel mai important pentru satanişti? Nu putem şti. Gândesc şi am văzut că acestea sunt treptele uneia şi aceleiaşi scări ce duc în împărăţia lui antihrist. La venirea lui aici, totul deja e pregătit, centralizarea e deplină, poporul e numărat, fiecare e cu numărul său şi cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume.
 82. Cu această cartelă se va putea controla orice mişcare a omului şi pe pământ, şi sub pământ,şi sub apă. Totul va fi.Desigur, el va vrea ca lumea să i se închine de bunăvoie, aşa cum L-a primit pe Hristos. Dar aceasta va fi voia liberă a animalului dus spre tăiere. De mers,merge el singur, numai că în jur stau ciobanii cu bicele. Omenirea e deja în capcană, chiar dacă a mai rămas o bucăţică de caşcaval, fapt despre care a şi spus Mântuitorul, că greu se va mai găsi un suflet credincios.
 83. Noi deja am acceptat condiţiile acestei lumi. Oamenii nu pur şi simplu au fost de acord, ci singuri îşi zidesc sistemul dependenţei de lume şi, dacă ai intrat în horă, trebuie să joci până la capăt, iar în cazul de faţă, până la Judecata de Apoi.Asemenea grozăvenii ţi-am povestit, de nici nu ştiu. Cel mai înfricoşător, însă, e faptul că a auzi nu înseamnă a si vedea, iar la vedere toate sunt mai groaznice şi mai mârşave. Şi-apoi nu trebuie spus totul, ca nu cumva imaginile viitorului să umple de mâhnire prezentul.Da, se pare că cel mai real fapt existent în lumea aceasta e moartea.
 84. Numai că în realitatea aceasta nu vrea nimeni să creadă şi, mai exact, să măsoare realitatea morţii cu iluzia vieţii omeneşti. Iluzia nu în sens de minciună, la Dumnezeu nu există minciună, Dumnezeu este Adevărul. Înşelarea vieţii constă în grabnica ei trecere şi în atitudinea pe care o are omul faţă de ea, ori, cum se mai zice, cauza tuturor nenorocirilor se află în noi înşine.
 85. Omul se uită la trecerea vieţii ca la o veşnicie, uitând de realitatea morţii. Vorbeşte-i cuiva despre moarte,mai ales despre propria sa moarte, şi ţi-l vei face duşman. Dar ce, parcă el va trăi veşnic, sau eu, sau oricare altul? Noi, pur şi simplu, ne străduim să nu ne gândim a moarte şi să fugim de ea după metoda struţului – ţi-ai vârât capul în nisip şi-ţi pare că nu mai există niciun pericol! Dar aminteşte-ţi câţi sfinţi au trăit cu sicriul în chiliile lor. De ce? Pentru amintirea morţii, despre care Sfânta Tradiţie spune că e zălogul mântuirii! Ce oameni au fost, adevăraţi oameni, fii ai lui Dumnezeu,dar aveau mereu înainte o amintire a morţii – sicriul! Şi pentru ei, dar şi pentru noi, păcătoşii, oamenii vremurilor de pe urmă, pentru că tare ne mai atrage o viaţă veşnică pe pământ, aşa ne-am mai învăţat să ne amăgim, încât ni se pare că iată-iată, încă puţin, şi vom căpăta elixirul tinereţii veşnice.Cum i se leagă măgarului un morcov în faţa ochilor, ca să alerge după dânsul tot drumul şi să nu-l supere pe stăpân cu opririle, tot aşa satan momeşte omenirea cu morcovul vieţii veşnice şi păcătoase pe pământ.
 86. Adică, ce să te mai nevoieşti cu lucrările duhului, cu rugăciunea şi postul, sau, mai ales, cu iubirea aproapelui,tu ori crezi că după coşciug e numai pământul rece în care ai să putrezeşti şi tu,şi sicriul se va face putregai, sau în aceea că există deja diferite modalităţi de întinerire, de prelungire a vieţii, de prevenire a bătrâneţii, tot ce vreţi. Ei, dar dacă sunteţi prea neîncrezători, iar de trăit, vreţi să trăiţi, vă îngheţăm! Când vă vom dezgheţa, atunci totul va fi deja descoperit şi veţi trăi veşnic. Aiureli de om nebun, dar cred, săracii, cred. Da, pe pământ poţi sa te uneşti cu veşnicia şi cu ochii tăi să te convingi de realitatea veşniciei, dar nu de mirajul satanic. Apostolul Pavel, Sfântul Serafim de Sarov şi câţi alţii s-au învrednicit să vadă frumuseţile grădinilor raiului! Tot aşa precum un şi mai mare număr de rugători au fost luminaţi de lumina necreată a Taborului. Dar însăşi înfăţişarea oamenilor lui Dumnezeu şi a oamenilor lui satan nu e un zălog al realităţii?
 87. Cum, deci, să ne mântuim în această vreme de pieire?
 88. Au spus nişte teoreticieni cum că nu se poate omul mântui; dacă va vrea Dumnezeu, îl va mântui, dacă nu,e imposibil. Şi toate acestea independent de nevoinţele omului. Calvinism, nu altceva, dar principalul e că nici să tinzi spre mântuire nu are sens, de vreme ce nu te poţi mântui. Păcătuieşte, frate al meu, cât îţi pofteşte sufletul – vei fi pe plac sau nu, nu depinde de tine.Numai că nu, tocmai că nu este deloc aşa. Da, fără ajutorul lui Dumnezeu,nimeni nu se poate mântui. Însuşi Mântuitorul le-a spus aceasta ucenicilor, ce să ne mai frământăm zadarnic minţile. Dar ajutorul Domnului se adaugă la râvna omului, la munca şi la străduinţele lui. Cum marele ierarh Ioan Gură de Aur spunea că tu trebuie să aduci tot ce e al tău, iar ce nu ajunge, va împlini Dumnezeu! Şi pentru că râvnă nu este, ne mântuim cu necazuri şi boli.
 89. Cumpătare trebuie, cumpătare în toate.
 90. Boala boarfelor, consumismul, iată povara satanică ce stăruie asupra oamenilor. Toate sunt puse în slujba agoniselii şi nu mai au capăt. Am început povestirea mea cu prima viziune, cum se prăbuşeau oamenii în iad,ce-i trăgea pe ei încolo. Ce înseamnă aceasta? Că nu trebuie să ai nici maşină,nici casă, nici mobilă?Cu vreo doi ani în urmă, au venit la mine, pentru rugăciuni, două familii de ruşi care au fugit din Georgia. M-a uimit evadarea lor, felul cum s-au petrecut toate.Era deja imposibil de plecat. Toţi cei care voiau s-o facă legal, adică să respecte toate formalităţile, ca să aibă posibilitatea să-şi ia cu ei tot ce-au agonisit, maşini şi ce mai aveau de preţ, fie la hotarul ţării, fie în drum spre el, au fost jefuiţi şi supuşi violenţelor, iar în unele cazuri – omorâţi. Vizitatorii mei au judecat cu înţelepciune: „Domnul a dat, Domnul a luat, noi să supravieţuim, celelalte ni se vor adăuga“. Aşa cum erau îmbrăcaţi s-au urcat în maşini, şi-au luat doar haine călduroase în portbagaj şi au fugit. Dumnezeu, cu purtarea Lui de grijă, le-a dat atunci şi locuinţe, şi maşinile şi le-au legalizat, aşa a fost să fie.Iată, aşa stau lucrurile cu ataşamentul faţă de obiecte.
 91. Unul le salvează fără a se mai gândi la propria siguranţă, cum altfel, doar toată viaţa a muncit pentru ele.Pentru altul, ele sunt nişte mijloace, nu un scop în sine. De aceea, un asemenea om cu o asemenea atitudine faţă de lucruri nu se va orienta niciodată la ceea ce se cheamă „demnitate”.
 92. Să-mi fie comod, şi-atât.
 93. Iată o mentalitate potrivită, mai ales pentru vremurile noastre. Nu trebuie să adunaţi lucruri a căror însemnătate nu vă e clară sau de care vă puteţi lipsi. Vi le procuraţi doar pentru că toţi le au.Nu e bine aşa. Mulţumiţi-vă cu ceea ce e absolut necesar, nu foarte scump, ci simplu şi trainic. Aceasta se referă îndeosebi la haine şi la hainele călduroase,de iarnă. Principiul este acesta – să fie trainice, din fibre naturale şi să ţină cald.
 94. Foarte atenţi trebuie să fim cu aparatele electronice. Acestea, din aşa-zişi prieteni, într-o clipă se pot transforma în duşmani nemiloşi; orice receptor este în acelaşi timp şi un emiţător. Nu o singură dată am discutat despre aceasta cu oameni competenţi. Aceasta priveşte îndeosebi televizorul. Această „minune” acivilizaţiei iscă mari bătălii în jurul său. E vorba, cred, nu atât de televizor, cât de întrebuinţarea lui.Pe de o parte, oamenii timpului nostru au un surplus de comunicare cu oamenii,iar pe de altă parte, oricât ar părea de straniu, simt lipsa comunicării. Şi iată din ce cauză: comunicarea, ca, de altfel, tot ce face omul zilelor noastre, se produce în fugă.
 95. Comunicare; are loc fie la serviciu, fie pe drum, când omul e într-o dispoziţie nu tocmai paşnică – e neliniştit, obosit. Lipseşte atmosfera necesară pentru o comunicare liniştită.Omul zilelor noastre are o cantitate imensă de timp în plus; nu greşesc, pentru că„liber” înseamnă „în plus”. Şi aşa în toate: în ceea ce ţine de hrană, de haine, de locuinţă. Peste tot, ceea ce este în plus este dăunător pentru suflet. Dar cel mai mare pericol constă în timpul de prisos, pentru că însăşi apariţia timpului liber este o mărturie a lipsei vieţii duhovniceşti şi a unui mare răsfăţ în viaţa de zi cu zi. In contul a ce apare timpul liber? În contul lucrului? Nu, orice altceva, numai nu lucrul va rămâne pe ultimul loc. Despre oamenii decăzuţi, desigur, nu vreau să vorbesc, despre alcoolici şi narcomani. Tema aceasta, chiar dacă se înrudeşte cu a noastră, e totuşi diferită de ea.
 96. Deci, pentru omul societăţii contemporane, lucrul se află pe primul loc. Mai mult decât atât, chiar şi credincioşii, primăvara, se ocupă de lucrările pământului şi în zilele de duminică şi în săptămâna Patimilor şi în săptămâna Luminată; se produce un fel de nivelare, un fel de mitocănie generală. înseamnă că nu e timp de pierdut. Mai mult decât atât, toţi, literalmente, suferă din cauza lipsei de timp.Dar, totuşi, acest timp liber există şi încă e foarte mult, însă de unde se ia?Acesta e timpul care trebuie folosit pentru lucrările duhovniceşti – fie rugăciune,fie lecturi duhovniceşti – şi pentru comunicarea duhovnicească, folositoare pentru suflet.
 97. Numai că timpul acesta se foloseşte numai pentru distracţii.
 98. Aşa l-aînvăţat satana pe om să-şi organizeze viaţa, ca din ea să lipsească cu desăvârşire timpul de liniştire, de cugetare asupra celor ce s-au întâmplat peste zi, pe parcursul săptămânii, a lunii. Toate acestea sunt înlocuite de distracţii.Iar în acest sistem de distracţii televizorul îşi are locul său de onoare, privilegiat.Cea mai mare parte a timpului liber el o „înghite”, acest idol al civilizaţiei contemporane. Iar eu aş zice că e un tiran înfricoşător şi un despot care ţine sub dominaţia sa cea mai mare parte a omenirii, aflată într-o robie nemaivăzută,pentru că robii îşi simt situaţia înjositoare în care au nimerit, căci au ajuns la aceasta fiind forţaţi. Iar aceasta e o robie benevolă şi, la prima vedere, chiar plăcută. Şi doar roadele amare ale desacralizării, ale cruzimii şi desfrâului dovedesc că şi în acest caz, ca în orice altă robie, de câştigat are doar stăpânul.
 99. Iar coarnele stăpânului se iţesc de după ecran.
 100. De aceea, în acest sistem de pregătire a oamenilor pentru venirea lui antihrist, televizorului îi este destinat rolul nu doar de mâncător al timpului liber – rolul său distructiv e mult mai mare. Se uită omul la ştiri, chiar şi ortodoxul, şi i se pare că lucrul acesta e necesar şi util sau, în orice caz, nedăunător. Numai ca propriu-zis ştirile ocupă puţin loc, iar restul e ocupat de analiza celor întâmplate, adică o anumită viziune asupra lucrurilor, care trebuie să i se inducă consumatorului tele-produsului. Numele celor ce comandă aceste opinii, a celor ce comandă informaţia servită, nici nu trebuie numite – şi aşa este clar. De aceea, sub acţiunea programelor TV, omul îşi pierde capacitatea de a gândi independent şi de a recepta maxim conştient evenimentele ce au loc şi, în sfârşit, să-şi creeze propria concepţie despre lume.Începusem a vorbi despre carenţele actualei comunicări dintre oameni.Rădăcinile acestor slăbiciuni sunt de căutat în lipsa unei gândiri individuale şi a deprinderii de a medita asupra celor ce se întâmplă, în corelaţie cu modul propriu de a vedea lumea. Aceasta nu e nicidecum o îndreptăţire pentru căutările„individului” actual, nu.Am mai spus că în bucătăria mamei întotdeauna se afla cineva. Seara, după cină, se punea un samovar enorm şi, împreună cu toţi cei care rămâneau peste noapte, ne aşezam să bem ceai. Începeau discuţiile. Cât de interesant era! Câte aveam de învăţat din povestirile acelor oameni simpli. Tata ironiza pe seama
 101. plăcerii noastre de a ne petrece serile la bucătărie, considerând că un om instruit nu are ce învăţa de la nişte oameni cu puţină ştiinţă de carte. Dar, petrecând câteva seri cu noi, şi-a schimbat părerea. Oamenii care veneau la noi erau cutoţii ortodocşi şi cunoşteau lumea nu din comunicatele crainicilor de televiziune.Ei povesteau despre evenimente, fapte din viaţă, la care fuseseră martori ei înşişi sau despre care auziseră din gura oamenilor care au fost de faţă. În toatea cele întâmplări căutam partea moralizatoare, ceea ce s-a întâmplat şi ca acţiune a Providenţei Divine, şi ca manifestare a liberei voinţe a omului. În acele judecăţi se manifesta varietatea gândurilor omeneşti, diferenţele în concepţiile despre lume. Oamenii, pe atunci, ştiau nu doar să vorbească, ci şi să asculte şi,în general, le plăcea mai mult să asculte decât să vorbească. Cu toate că, am să mă repet, toţi cei prezenţi aveau ceva de povestit.Am să mă îndepărtez de subiect, dar este interesant faptul că aceşti oameni simpli, cu toată aparenta bunăstare din imperiu, încă de pe atunci vedeau că se apropie dezastrul. Şi aceasta nu doar ca o urmare a comunicării lor cu stareţii de la Optina şi de la Kiev şi a ascultării predicilor dreptului Ioan din Kronstadt, ci şi ca urmare a deprinderii de a observa cele ce se întâmplă şi a trage concluzii nu reieşind din abundenţa materială a celor din jur, ci în baza păstrării duhovniciei în societate.
 102. Împuţinarea credinţei îi ducea pe aceşti oameni cu gândul că se apropie o nenorocire de neocolit.
 103. Mă voi întoarce la această comunicare „de bucătărie”, dar acum vreau să vorbesc despre viaţa noastră.Da, comunicarea actuală, la nivelul aceleia de atunci, e imposibilă. Chiar şi atunci când oamenii se adună împreună la o masă, îi deosebeşte, întâi de toate,atitudinea lor faţă de credinţă. Cum a spus înţeleptul David: „Zis-a cel nebun în inima sa: nu este Dumnezeu!” Însăşi negarea existenţei lui Dumnezeu e şinebunie, şi un drum sigur către nebunie. Şi aceasta nu e nebunia acelor păgâni pe care îi luminau Apostolii şi Sfinţii Părinţi din primele veacuri ale creştinătăţii.Despre păgânii de astăzi, Apostolul a spus că „
 104. nu vor primi învăţătura sănătoasă, dar după poftele lor îşi vor alege învăţători care le vor mângâia auzul,şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi vor crede basmelor”. Ce fel de comunicare poate avea loc în asemenea condiţii?! Oamenilor le place să vorbească, dar nu să asculte, să dea învăţături, dar nu să înveţe. Ce-i adună pe toţi la aceeaşi masă? Băuturile ameţitoare, mâncarea abundentă, adică ceea ce se află pe masă şi nu cei adunaţi în jurul mesei. Nimic folositor pentru suflet nu se poate ivi în acest mediu, pentru că despre Dumnezeu, după cum ne învaţă sfinţii, nu se vorbeşte cu burta plină, iar cu capul ameţit – cu atât mai puţin! Şi încă un mare rău ce vine de la televizor şi, din păcate, nu ultimul. Acest rău constă în
 105. subminarea autorităţii Bisericii. Subminarea sistematică şi diabolic-vicleană e în toate: în batjocorirea clerului, a obiceiurilor ortodoxe, în contrapunerea creştinismului cu ocultismul, cu păgânismul, cu toate. Totul e îmbibat cu ură faţă de Adevăr. Nu va trece încă mult timp şi producătorii de televiziune vor începe să-şi bată joc pe faţă de Hristos, de sfinţi. De o ură mare
 106. vor fi pătrunse emisiunile despre Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, totul va fi plin cu otrava răutăţii infernale. Abia acoperit cu vălul umorului, al comediei,„iadul atotrâzător” va duce lucrarea de luare în derâdere a tot ce este dumnezeiesc, duhovnicesc la bun sfârşit. Iar sfârşitul va fi acela că va apărea acela care va încerca să ia locul lui Dumnezeu. Şi va intra în acelaşi moment în toate casele.
 107. Cum, cum poate intra un om dintr-odată în toate casele? Noi spunem că aceasta e una dintre calităţile lui Dumnezeu – omniprezenţa, căci îngerii se deplasează în spaţiu şi există în timp. Iar Biserica învaţă că antihristul va intra dintr-odată în toate casele şi aici parcă am avea de-a face cu ocontradicţie.Dar nu, Biserica, Sfânta, Soborniceasca şi Apostoleasca este vasul adevărului,al adevărului Divin. Ca să mimeze omniprezenţa, antihristul va intra în toate casele în acelaşi timp cu ajutorul televizorului. Fiecare om îl va primi în locuinţa sa şi-l va primi de bunăvoie! Şi-l va primi, îl va primi, pentru că a vrut să fie pregătit de aceasta şi s-a pregătit cum trebuie, pentru că n-a acceptat învăţătura Păstorului cel Bun de a fugi în pustie, nu îi e pe plac – se plictiseşte de uscăciune, şi mai ales încă în pustie!
 108. (…) Eh, raţiunea aceasta! Unii taie cu cuţitul pâine, iar altul îi ia cu el omuluiviaţa. Iar raţiunea,
 109. Raţiunea e un lucru alunecos, nu există ticăloşie şi mârşăviepe care raţiunea să nu le poată justifica, să nu găsească cauza din care toate acestea n-ar trebui făcute. Aşa va găsi o scuză şi pentru numerele personale şi pentru paşapoarte şi pentru … 666! Că doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea şi nici nu vor adormi simţurile oamenilor, nu, nicidecum. Toţi, toţi vor înţelege, dar raţiunea va găsi justificări, numaidecât va găsi, iar omul, pregătit deja în forul său interior să trădeze, se va autolinişti cu argumentele raţiunii. Amar îmi este mie, unui bătrân de o sută de ani, să spun aceasta, dar pregătirile vor fi de aşa natură că despre materii înalte, vă rog să mă credeţi, nici vorbă nu va fi! Ce vorbă mai poate fi de „iubeşte-L pe Domnul Dumnezeul tău“? Pe sine însuşi se vor trăda, pe nevestele şi copiii lor, trup din trupul lor. Apostolul Iubirii îi demasca pe cei care se băteau cu pumnul în piept că-L iubesc pe Dumnezeu şi-l urau pe aproapele, zicând: Cel care nu-l iubeşte pe aproapele său pe care îl vede, cum îl poate iubi pe Dumnezeu, pe Care nu-L vede?(Ioan 4: 20) Aproapele, nu ca rudă de sânge, ci toţi oamenii care ne înconjoară. Trădătorul timpurilor de pe urmă e şi trădătorul sângelui său, gata să distrugă totul pentru o clipă de viaţă pământească, care nu vrea să-şi ia de seamă, să înţeleagă că,întâi de toate, pe sine se trădează, că se dă nu în mâinile despoţilor de pe pământ, ci la chinuri veşnice în iad. Se trădează, se trădează. Iată-l născut şi botezat până se află în mâinile Domnului. Însă el are voinţă liberă de alegere şi înţelegere a binelui şi răului, şi conştient se leapădă de dreptul de fiu al Iubirii şi trece în robia răului! Dar cât e de înfricoşător acolo! (…)Stareţul s-a lăsat pe pernă şi a tăcut. De sub pleoapele lăsate cădeau lacrimi –una, două, trei… Buzele i se mişcau mute în rugăciune.Tu crezi, continuă el peste câteva minute, că făcătorului de minuni de la Sarov,atât de simplu înălţat până la sălaşurile raiului, i-a fost uşor să fie gata să meargă în iad, doar ca alţii să se salveze?! Nu, aceasta e treapta cea mai înaltă a Iubirii,e o totalitate a tuturor virtuţilor, dacă vrei, Vedere a lui Dumnezeu, Cunoaştere alui Dumnezeu. Dumnezeu pe Fiul Său L-a adus ca jertfă pentru păcatele noastre,pentru păcatele întregii omeniri. Apostolul Pavel se oferă pe sine ca jertfă pentru neamul iudeilor, preafericitul Serafim – pentru creştinii din păgâni. Ei şi alţii ca ei,mii, care au mers pe calea agonisirii virtuţilor, pe calea asemănării cu Dumnezeu,au fost gata să se jertfească pentru oile rătăcite. Ei nu doar au citit, ci au şi cunoscut, că Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat (Ioan 3: 16).
 110. - Părinte Antonie, întreb, dar, totuşi război va mai fi?
 111. Stareţul a zâmbit cu amărăciune
 112. .- O, neam puţin credincios, până când voi fi cu voi?! – îţi aminteşti aceste cuvinte, părintele? Despre ce vorbesc eu, părinte Alexandru?! Războiul merge de la facerea lumii şi va continua până la a Doua Venire a lui Hristos Răscumpărătorul! Vor participa sau nu oamenii la acest război, nu e chiar atât de important, mai exact,aceasta este urmarea, nu cauza.
 113. Cauza e în spiritualitate,în eforturile spiritului. Aminteşte-ţi, Constantinopolul asediat de către păgâni, de strămoşii noştri slavi. Dar asediaţilor, cu toată decăderea lor, li se păstrează conştiinţa faptului că motivul nenorocirilor sunt anume păcatele, ele sunt pricina acestor necazuri. Dumnezeu e cu noi atâta timp cât noi suntem cu El. Se întorc grecii de la păcat, cu post şi rugăciune, şi Dumnezeu arată o astfel de minune a Maicii Domnului că începe o furtună şi corăbiile păgânilor sunt împrăştiate în toate părţile. Cât de minunate sunt lucrurile Domnului o dovedeşte faptul că după această minune o mare parte din slavi au primit botezul. Iată şi războiul. Fiecare trebuie să ducă război cu propriile sale păcate. Iar de rezultatele acestei lupte în plan duhovnicesc vor depinde şi succesele în viaţa pământească.
 114. Vremurile de pe urmă.
 115. De cum Evanghelistul începe a povesti despre ele, dintr-odată dispare meticulozitatea expunerii. Uite cum Scriptura e plină de mici detalii,ce exactitate a expunerii, lucru de înţeles, căci ştim că scriau oameni inspiraţi de Duhul Sfânt. E cu totul altceva când vine vorba despre timpul din preajma Venirii a Doua a lui Hristos. Despre ce scriu Evangheliştii? Ei vorbesc despre sărăcirea spirituală a oamenilor. Aceasta deja nici sărăcire nu mai poate fi numită, e un fel de
 116. îndrăcire a omenirii.
 117. Pentru că ele, duhurile căzute, sunt purtătoare a tuturor viciilor: mândria, beţia, desfrânarea, iubirea de arginţi, setea de putere, ateismul.Şi de acum, ca urmare a acestora – catastrofele terestre, cutremurele de pământ, arătări cereşti înfricoşătoare, boli necunoscute, războaie şi altele.Distrugerea spiritualităţii va duce la pieirea vieţii pe pământ. Însuşi Mântuitorul spunea că ziua şi ora sfârşitului nimeni nu o ştie, doar Tatăl. Trebuie să veghezi ca să nu fii luat prin surprindere, ca gospodarul cel rău când dau buzna tâlharii.Nu e nicio aluzie în Scriptură la o dată anume, sau la un soroc lăsat, ca să poată fi făcut vreun calcul.Dar omul întotdeauna se străduieşte să pătrundă cu mintea sa căile Domnului.Câte încercări au făcut să numească anul cu pricina – în zadar! Subit va fi acest sfârşit, adică neaşteptat. Şi aici apare senzaţia contradicţiei – Evanghelia va fi propovăduită întregii creaţii, ştim că acesta este unul dintre semnele sfârşitului lumii, iar glasul trâmbiţei Arhanghelului va fi neaşteptat. Nu e nimic de mirare aici şi nu-i nicio contradicţie. Şi iudeii au aşteptat mii de ani venirea lui Mesia, au studiat Testamentul şi proorocirile, dar a venit Mântuitorul şi nici într-o locuinţă omenească nu s-a găsit un loc pentru Dumnezeiescul Prunc!  Ei primii aveau să audă Vestea cea Bună din gura Domnului Însuşi. Şi ce? Întâi „osana”, iar peste câteva zile – „răstigneşte-L, răstigneşte-L!” Această Veste Bună le era incomodă, le strica liniştea, modul obişnuit de viaţă. Mai simplă şi mai accesibilă era învăţătura omenească, învăţăturile bătrânilor, pe care le-au şi urmat. Conform lor, aşteaptă şi acum venirea lui mesia ca împărat al împăraţilor,pe care poporul evreu îl va face rege al întregii omeniri. Şi îl vor primi. Il vor primi pe antihrist.Aşa şi acum, toţi vor auzi cuvintele Evangheliei, mai exact, le vor asculta, dar nu le vor auzi.
 118. Nu le vor auzi. Nu vor auzi învăţăturile Bisericii, Corabia salvatoare a vremurilor din urmă, şi vor merge după învăţăturile omeneşti, vor respinge adevărul, se vor mulţumi cu poveşti, aşa cum ne avertizează Apostolul. Nu le e comodă lor, le încurcă modul de viaţă format din deprinderea de a-şi satisface poftele. Şi vor huli, şi vor batjocori peste măsură Biserica ce le-a dat Sfânta Scriptură.
 119. Păcatele slujitorilor nevrednici vor fi luate drept vicii ale Bisericii.
 120. Ea lor le încurcă. Pentru că Biserica este vasul plin de Duhul Sfânt, iar el este Duhul Adevărului!
 121. Demascatorul lumii în lume. Nu al lumii create de Dumnezeu, al neprihănitei lumi a naturii primordiale şi a duhului, ci al lumii căzute în păcat. Al lumii desfigurate de poftă, muribunde, care vrea să şi-i facă copărtaşi ai pieirii sale pe cât mai mulţi oameni, iar ca rezultat, pieirea sufletelor lor. (…) Şi cel din urmă care va duce sufletele oamenilor la pieire nu poartă un nume al său – pentru rău, aceasta e prea mult şi pur şi simplu imposibil, de aceea antihrist înseamnă anti Hristos,
 122. duşman al lui Hristos. Toate acţiunile lui, pe de oparte, sunt îndreptate către o imitare a lui Hristos. întâi de toate, să atragă oamenii de partea sa, astfel încât ei să-l urmeze de bunăvoie, nu forţaţi, cu toate că nici aşa nu se va lipsi de „anti”. Pe de altă parte, aceasta e o cale cu totul opusă celei a lui Hristos. Calea lui Hristos e ducerea crucii pe pământ, şi e dulce, încununată în Cer, în lăcaşurile împăratului Slavei. Drumul puturos al antihristului nici pe pământ nu e dulce, iar sfârşitul lui e în iad! Cu aceasta totul e spus, iar fiecare alege ce vrea. Dar mulţi vor vrea să fie atraşi de amăgeala falselor lui minuni. Nu antihristul, dar înşişi oamenii care vor fi de acord să primească semnul satanei, semnul de împotrivire faţă de Dumnezeu, îi vor descoperi pe cei care nu l-au primit şi îi vor trimite pe cei drepţi la chinuri. Primii creştini primeau chinurile în faţa tuturor oamenilor. Groaznice vor fi chinurile mărturisitorilor ultimelor vremuri, chinurile le vor fi pricinuite pe ascuns de restul lumii, de către oameni învăţaţi de duhurile răutăţii, care se vor afla de faţă. Iată încă un rău pricinuit de stăpânii televiziunii – faptul că îi deprind pe oameni cu chipurile dracilor!
 123. Această învăţătură se desfăşoară din plin: din toate părţile oamenii sunt priviţi de monştri! Îi numesc acum extraterestri sau nu mai ştiu cum,dar aceştia sunt draci. Va trece timpul şi ei se vor arăta liber oamenilor, fiind în slujba antihristului şi a slugilor lui. Cu mult mai greu va fi atunci de luptat cu ei!
 124. Şi peste toate acestea va domina foamea.
 125. O foame dublă – şi fizică, şi, în principal, spirituală. Vor fi câţiva ani neroditori, secete, toate acestea vor duce la o foame cumplită. Dar nici acesta nu este motivul principal, doar oamenii s-au deprins să consume mai multă hrană decât le este necesar pentru întreţinerea vieţii, cu mult mai multă. Cuvioasei Maria Egipteanca îi erau de ajuns câteva boabe de grâu şi puţină rouă, ca să trăiască şi să reziste căldurii pustiului.Cuviosul Serafim de la Sarov, făcătorul de minuni, se hrănea cu ierburi, iar în fiecare zi muncea fizic din greu. Ei erau plini de har. Dar oare numai ei?Respingând putreziciunea, ei se uneau cu Viaţa, până şi trupurile lor rămâneau neatinse de putreziciune, contrar legilor morţii, aduse în natură de către păcat.Cu oamenii ultimelor timpuri se întâmplă ceva contrar: unul dintre idolii lor este mâncarea. Mănâncă nu atunci când le e foame, ci pentru că au ce mânca.Încearcă, cunoaşte oare omul contemporan adevărata senzaţie de foame? Puţin probabil, altfel de ce i-ar mai trebui atâtea condimente, mirodenii, sosuri, reţete de mâncăruri rafinate. Căci menirea lor e să trezească dorinţa de a mânca cele preparate. Cel care are, într-adevăr, nevoie de mâncare pentru a-şi menţine puterile nu are nevoie de toate acestea. O bucăţică de pâine şi o înghiţitură de apă îi sunt de ajuns.Dar băuturile spirtoase care inhibă senzaţia de saturaţie? Toate acestea sunt o repetare a orgiilor păgâne. Dar noi uităm că, de fapt, consumând moarte, nelogodim cu ea, devenim ostaticii ei. Acum are loc îndoparea omenirii. Aşa cum ţăranul îndoapă vitele şi păsările, pregătindu-le de moarte, de tăiere, aşa şi omenirea se pregăteşte de moarte, de moarte spirituală, întâi de toate. Diferenţa e doar că animalele nu au libertatea de a alege şi nici raţiune, iar omul şterge limitele naturale, alegând indivizii ce încalcă aceste limite. Dar omul are raţiune şi libertatea de a alege şi nimeni nu poate să-l oblige; tot ce face, face de bunăvoie.Iată Viaţa şi iată moartea. Iată Biserica-Adevărul, pentru că este Trupul lui Hristos şi e plină de Duhul Sfânt, şi iată orgia morţii, atotviclenele legi şi ispite ale lumii. Fiecare alege liber una dintre ele.Despre ziua de azi, mulţi îşi vor aminti la Judecata de Apoi cu mare căinţă şi amărăciune, pentru că nu s-au folosit de ea ca să agonisească Duhul Sfânt. Nu au ascultat chemările Bisericii să se adape din râurile cu apă vie ale harului lui Dumnezeu. N-au vrut să se deprindă cu rugăciunea şi postul, cu faptele bune, cu lucrarea duhovnicească. Au agonisit moarte şi pe ea o vor primi. De aceea s-a şi spus că nu se va îndrepta tot cel viu. Că doar nu va fi o judecată aşa cum ştie lumea – cu procuror, avocat, cu ultimul cuvânt al inculpatului, nu. Vor acuza sau îndreptăţi înseşi faptele omului – faptele şi gândurile. Şi va primi fiecare ce a ales în această vale a plângerii şi a pribegiei, spre ce a tins, ce a dorit, aceea va primi. Cel care a ales viaţa va primi viaţa veşnică şi fericirea, iar cui moartea i s-a părut mai dulce – iadul şi chinurile veşnice.Şi, după cum ne învaţă Sfinţii Părinţi, principalul chin nu este caznul cu smoala, ci lipsa lui Dumnezeu! Acum, vrem noi aceasta sau nu, avem înpermanenţă drept sprijin Lucrarea Lui dătătoare de Viaţă. Aşa ori altfel, suntem adăpaţi de Harul Său. Măcar şi prin Cuvântul spus la facerea lumii plantelor şi animalelor, omului şi universului. Fără lucrarea lui Dumnezeu, lumea nu ar putea exista nicio clipă. Timpul din urmă de aceea şi este cel din urmă, pentru că acţiunile omului înşelat de mirajele diavoleşti sunt îndreptate către desprinderea de lumea Proniei. Şi iată că devine clar cât de important este să dobândim Duhul Sfânt acum. Numai în aceasta e zălogul mântuirii.Scriptura spune clar că domnia antihristului va dura trei ani şi jumătate. S-ar părea că ce sunt puţini trei ani, dar şi atâta va fi de ajuns ca să nu mai rămână niciun suflet credincios, aşa luptă înfricoşătoare va fi şi atât de rău vor fi pregătiţi de ea oamenii. Nu veghem, ne-am relaxat, lăsăm totul pentru mai târziu. Pentru mai târziu postul, pentru mai târziu rugăciunea, pentru mai târziu râvna de a primi Sfintele Taine, pentru mai târziu smerenia, pentru mai târziu – faptele bune. In schimb hrană, şi mai multă acum, locuinţă, chiar în clipa aceasta, maşină – e foarte de dorit. Dar se va prăbuşi lumea, va dispărea această invazie a nimicniciei şi se va vădi că eşti gol-goluţ.
 126. Antihristul va apărea ca un izbăvitor de neajunsurile sociale, cu toate că anume în acest scop se vor produce ele. Va avea o putere nemaivăzută această talpă a iadului. Oamenii ce pregătesc venirea lui de pe acum au în mâinile lor bogăţiile de bază ale pământului. Mirajul bunăstării actuale se va spulbera tot atât de repede cum trece apa. Să ne aducem aminte unul dintre antrenamente, o repetiţie care s-a făcut cu oamenii în Uniunea Sovietică – cei care s-au încrezut în bănci au devenit cerşetori într-o singură zi. Au agonisit cu anii, care în contulburţii, care în contul sănătăţii, şi părea că aceasta e pentru o viaţă. Dar s-a dovedit a fi un miraj.Acum va fi mult mai rău. Va avea de suferit întreaga lume.
 127. Totul se va petrece prin intermediul instituţiilor bancare, de aceea trebuie avut cât mai puţine contacte cu ele. Acesta e şi zălogul neacceptării codurilor, printre altele. Niciun fel de bănci şi credite, toate astea sunt controlate de aceeaşi mână şi de acelaşi cap. Iar dacă vei controla, vei vedea că mâna nu e mână, ci o labă cu gheare, iar capul nu e simplu cap, ci unul încornorat. Iar în loc de faţă are un bot de fiară cuun rânjet înfricoşător. De ce pe toţi îi deprind acum cu băncile? Îţi iei salariul de la bancă, pensia – de la bancă. Repede vor fi adunaţi toţi în acelaşi staul. Mare mirare vor avea oamenii să afle că şi ultimul bănuţ din portmoneu le este numărat, lucru care, în Occident, deja se întâmplă.Iar acesta, din păcate, nu va fi ultimul prilej de mirare. Toată această carcasă debunăstare construită de omul modern se va dovedi a fi o capcană de oţel pentru el însuşi. Ei, dar ce să mai vorbim, capcana are cel puţin arcuri, apasă pe ele şi eşti liber. Chiar şi animalelor închise le reuşeşte uneori să facă aceasta. Aici aşa ceva nu va fi posibil. Şi-i va împinge dracul pe oamenii necredincioşi sau pe cei cu puţină credinţă să-şi facă seama, îngrozitor e faptul că vor fi prohodiţi şi înmormântaţi – se va scrie că a fost în stare de iresponsabilitate şi, gata, lucrul e ca şi făcut. Ca şi cum judecata asupra unui asemenea lucru, vizând iertarea sau pedeapsa, s-ar putea face pe pământ! E ceva de felul indulgenţei catolice – ai cumpărat-o şi eşti deja iertat. Şi altui nenorocit i se pare mai puţin înfricoşător – l-au prohodit doar pe precedentul: „Cu sfinţii odihneşte-L…”, e iertat, iar mie ce-miîncurcă?! Mulţi, mulţi oameni vor merge în iad cu cântarea aceasta, punându-şi singuri capăt zilelor, lipsindu-se de orice posibilitate de a lupta pentru viaţa veşnică, pentru viaţa în Viaţă. Am văzut şiruri de sicrie. Pe pământ plâng,bocesc, se cântă prohodul, iar în jur joacă dracii, mulţumiţi că au putut să piardă atâtea suflete!Iar viii îi vor invidia pe cei morţi. Da, frica de boli şi de războaie, de moartea celor apropiaţi. Trebuie să ai multă credinţă şi nădejde în Dumnezeu ca să poţi suporta toate acestea. Cum un om plin de mândrie şi iubitor de argint să îndure umilinţa?Doar ieri el însuşi striga: „Dacă eşti deştept, de ce nu eşti bogat?.’”
 128. Ieri,mulţumirea de sine dădea din el, iar astăzi e un nimeni.
 129. Va accepta orice; şi codurile, şi „666″, şi cu sânge va semna contractul cu satana. Dar el nu mai are nevoie de aceasta! Şi aşa eşti al lui, te mai zbaţi, mai sari în sus, dar gâtul de acum ţi-e în laţ – eşti al nostru! Umilinţa îndurată cu smerenie în zilele bunăstării himerice, iată podeţul peste cei trei ani şi jumătate de putere ai lui antihrist.Asupra cui însă va ţinti atunci gheara ispitei duşmăneşti? Asupra celor credincioşi. Nu i-au putut ispiti cu confortul şi aurul, cu bunătăţi şi maşini, să încercăm acum, sub ameninţarea morţii de foame, să-i ispitim cu o bucată de pâine. Greu, oh, ce greu va mai fi să-ţi păstrezi sufletul când cei apropiaţi, copiii,demult nu au mai pus o fărâmă de pâine în gură. Numai cel care crede în Dumnezeu, care Il crede pe Dumnezeu se va putea stăpâni să nu facă pasul ireversibil. Va da ceva antihristul lumii? Nu, pentru că nu va fi nimic de dat. Ce va avea el mai mult decât bogăţiile strânse, bogăţii preţuite în acea lume organizată de diavol şi tot de el distrusă, pentru instaurarea mai comodă a falsului mesia! Aceşti jinduiţi dolari vor fi număraţi cu metrul. Aurul va ajunge la preţul său adevărat – zero. Ca metal, nu e bun de nimic, iar în rest, nici de foame, nici de frig nu ţine. Preţ vor avea doar lucrurile funcţionale, lucruri fără de care nu e posibilă supravieţuirea omului – topoare, fierăstraie, orice instrument, plite simple de fier.Stareţul a închis ochii. Iarăşi s-a strecurat o lacrimă. Părea că doarme, dar buzele i se mişcau după obişnuinţă în rugăciuni.În ajunul venirii antihristului va fi un haos în viaţa tuturor ţărilor. Vor prospera cei care, în virtutea religiei pe care o practică, aşteaptă venirea antihristului [caMesia]. Aceştia sunt, întâi de toate, iudeii şi musulmanii. După ei, acei protestanţi care, negând Dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos, propovăduiesc împărăţia lui Dumnezeu pe pământ. Creşterea influenţei lor se vede de pe acum,iar mai departe va fi şi mai mare. Principalul pentru ei acum e să ia în stăpânire pământul. În taină, vor cumpăra tot – şi păduri, şi câmpuri, şi râuri. Siberia va filuată de chinezi şi poate şi mai mult. „Atunci, unde e mai bine să ne salvăm?“, îl întrerup pe stareţ.Unde va arăta Dumnezeu. Principalul e mântuirea, nu discuţiile despremântuire.Esenţa „minunilor” antihristului va consta în seducţia pe care o vor emana. Adică, atrăgătoare vor fi aceste false minuni, vor vrăji ochiul. De aceea, până şi să te uiţi la ele e păcat şi primejdie de moarte. Trebuie să te ascunzi şi privirea să ţi-o ascunzi. Dar nici aceasta nu e tot. Sensul venirii sale va fi dreptatea absolută. A venit Mântuitorul nu în Numele Său, ci în Numele Tatălui. Nu L-au primit, ci, mai mult decât atât, L-au răstignit. Dacă e să judecăm drept, şi acum îl batjocoresc şi-L răstignesc, negând Dumnezeirea Lui şi schimonosind învăţătura Lui. Iar acesta va veni ca dumnezeu , nu Dumnezeu, dar ca dumnezeu, şi îl vor primi şi-l vor crede dumnezeu pentru minunile sale mincinoase, pentru faptele sale înşelătoare. Adică pentru ceea ce va fi plăcut şi atrăgător pentru oameni. Ispititor,ne spune limba slavonă, bisericească.De aceea se şi spune că
 130. nu se va îndrepta tot cel viu – nu va avea îndreptăţire.Acum sunt din cale afară de vorbăreţi pseudoînvăţătorii. Atunci însă când faptele şi cuvintele lor vor fi verificate de Adevăr, se va vădi toată minciuna.
 131. Dar va fi primit antihristul în orice biserică din lume şi i se vor închina lui ca unui dumnezeu. Ia aminte, cinstite părinte, nu el se va declara dumnezeu, dar cu minuni amăgitoare va face astfel încât i se vor închina ca unui dumnezeu! Iată în ce constă grozăvia, iată de ce va lipsi orice motiv de îndreptăţire! Dar cei care îl vor primi vor fi oamenii pentru care Evanghelia se sfârşeşte la Cina cea deTaină. Pentru Golgota, ei sunt surzi. Chinurile pe cruce sunt pentru El, toate astea se întâmplă acolo, în Ierusalim, cu 2000 de ani în urmă.Ştii, când ne luau CK, eram ca nişte oi, nu vreau să spun miei, ca nici măcar astfel să nu mă compar cu Mântuitorul. Mergeam tăcuţi la abator; pur şi simplu era greu să-ţi imaginezi că e posibilă o asemenea fărădelege. Şi doar ştiam cine sunt ei. Cât au proorocit stareţii despre aceste vremuri, despre puterea slugilor întunericului. Dar şedeam şi aşteptam – cine va fi următorul. Doar mulţi au nimerit în aceste mreje ale minciunii. Cât de mari şi de deştepţi erau şi arhiepiscopul Ilarion, învăţătorul meu, şi mitropolitul Serghie, şi mulţi alţii. Dar au greşit când au crezut că te poţi înţelege cu dracii şi cu slugile lor. Le părea că,păstrând forma, conţinutul va rămâne de la sine. Numai că nu a fost aşa, dar aceasta s-a văzut mai târziu. Tot aceasta se întâmplă şi acum, numai că se va vedea mai târziu.
 132. „Iertaţi-mă, părinte Antonie, dar cum rămâne cu cuvintele Apostolului despre putere şi despre supunerea în faţa ei?“, îl întrerup eu iarăşi. E-e-eh, suflete al meu – a zis stareţul. Dar Apostolul Petru n-a fugit el, oare, din Roma, când L-a întâlnit Mântuitorul? Dar pe Apostolul Pavel nu l-au salvat oare într-o coşniţă, dându-l jos de pe zid? Ce are a face aici acceptarea realităţilor şi opunerea satanismului? Ce să-ţi aduc eu exemple – aminteşte-ţi de marea muceniţă Ecaterina, sau de marele mucenic Gheorghe. Supunerea e posibilă doar în lucrurile ce ţin de puterea laică – să-ţi faci meseria, să nu faci răscoale armate. Dar şi aceasta, după cum vede fiecare. Fraţii Macabei sunt un exemplu bun de folosire a forţei împotriva celor ce-L insultă pe Dumnezeu şi tot ce este Dumnezeiesc. Dacă apuci drumul smereniei prosteşti, aşa şi vei începe a pune întrebări despre proslăvirea în rândul sfinţilor a lui Alexandru Nevski, biruitorul, şi a lui Dimitrie, cel care i-a prăpădit pe tătari pe câmpia Kulikovo. Întrebările ca întrebările, dar de proslăvit, i-a proslăvit Dumnezeu! Eu, când aud asemenea întrebări „evlavioase”, îmi amintesc de viaţa Sfântului Vasile cel Mare şi a Cuviosului Iov de la Poceaev, făcătorul de minuni. Ce vreme înfricoşătoare le-a dat Dumnezeu pentru viaţă. Ei, şi ce? Nu s-a rugat, oare, Sfântul Vasile să moară împăratul Iulian? Văd că vrei să spui că Iulian a fost un apostat, dar era împărat şi împărat legitim, bagă de seamă!
 133. Oare nu de frică pentru comoditatea noastră ne rugăm pentru „puterea” satanică?!
 134. Şi doar Dumnezeu a arătat că Sfântul Vasile a avut dreptate – lui Iulian i s-a tras moartea nu de la o arma pământească, ci a fost străpuns de lancea unui soldat ceresc. Dar Cuviosul Iov a făcut compromisuri cu polonezii? Nu, el a luptat cu ei şi cu acoliţii lor în fel şi chip. Nici de judecăţi nu s-a ferit dreptul! Dar tu-mi spui de putere!Lucrarea lui Dumnezeu trebuie să se facă cu chibzuinţă. Dacă în relaţiile de putere, perechea şef-subaltern ar însemna doar atotputernicia unuia şi adânca smerenie a celuilalt, n-ar mai fi nevoie de Sobornicitatea Bisericii. Dar dacă n-ar fi Sobornicitatea, n-ar mai rămâne Biserica nici Ortodoxă – de câte ori s-a întâmplat ca cel care era în adevăr să fie un singur om, în timp ce ierarhia superioară era în erezie?! Ce să mai vorbim despre puterea laică – mitropolitul Filip şi patriarhul Nicon, de exemplu. Şi aceşti drepţi, însetaţi de adevăr, sunt proslăviţi ca sfinţi: Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigore Teologul, Cuviosul Maxim Mărturisitorul, Cuviosul Iosif Voloţki, dar parcă poţi să-i enumeri pe toţi.Dar mai trebuie ţinut minte că, luptându-se pentru curăţenia credinţei, ei, Sfinţii Părinţi, singuri erau împlinitori plini de râvnă ai Legilor lui Dumnezeu.Supunerea smerită în faţa oricărei puteri îi convine celui care nu este atras de viaţa după Cuvânt. Pentru că drumul mărturisirii, chiar dacă e pe undeva şi aşternut cu roze, neschimbat, după „Osana…“, va răsuna şi „Răstigneşte-L,răstigneşte-L“. Această incomoditate va servi drept motiv pentru justificarea de sine şi primirea antihristului – ştiinţă avem, dar raţiunea s-a întunecat din cauza păcatelor.
 135. Adică, dacă orice putere e de la Dumnezeu, ne-om supune şi antihristului, n-avem încotro. Şi încă vor adăuga că toate se fac cu voia Domnului. De aceea, se şi spune că se va întrona necuratul în orice biserică şi niciun cuvânt despre cei care au slujit acolo mai înainte. Ţine minte exemplul marelui stareţ, făcătorul de minuni de la Sarov. Câte icoane avea el? Una. Cărţi?Vreo zece. Dar a dobândit mare slavă, şi nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.Acum toţi au pe-acasă iconostase, rafturi întregi de cărţi, numai că nu se săvârşeşte fapta cugetată!
 136. Mulţi ascultă, dar puţini aud, părinte.„
 137. Da, m-am gândit eu, e o piatră şi în grădina mea, ce mai bucurie îmi aduce biblioteca de vreo mie şi jumătate de cărţi!”Îţi mai spun încă o dată: nu e nevoie de discuţii despre mântuire, ci de fapte pentru mântuire – atât acum, cât şi atunci, ceva mai târziu. A trecut timpul îndreptăţirilor, dacă a mai fost vreodată. Nu numai mântuirea, toate trebuie supuse acestui scop. A lăsat Domnul timp liniştit pentru a ne deschide mintea şi a auzi cuvântul lui Dumnezeu şi, principalul, pentru dobândirea harului Dumnezeiesc înainte de anii înfricoşători. Cine va folosi aceasta spre bine, iar cine spre rău. Primii vor mai primi, iar cei din urmă şi ce-au avut vor pierde! Cum s-a şi spus: că celui ce are i se va mai da, iar celui ce n-are i se va lua şi puţinul ce-l are. Veghează!” 


Aldebaran says:
Eu,personal am convingerea ca in Romania in urmatorii 5 (cinci) ani se va scula acel mult asteptat,care in sfarsit va reusi sa dea glas cuvintelor Imnului de Stat al Romaniei. Atunci va fi ” trezirea nationala ” ,atunci somnul cel de moarte v-a disparea,atunci va exista o vibratie la unison.Atunci se va renaste Romania si neamul Romanesc,atunci suprafata Romaniei nu v-a fi 237500 km2,ca si acum,iar teritoriile stravechi si anume: Basarabia ,Transnia pana la Bug,Bucovina de Nord,Tinutul Hertei,Maramuresul Istoric pana la izvoarele Nistrului candva Pocutia,azi Tinutul Ivano-Frankovsk (,triunghiul Maramures-Bucovina),Cadrilaterul si Valea Timocului,vor cere alipirea de Romania,teritorii ce vor forma o suprafata de cca 358 625 km2,adica ,cca 51% din suprafata actuala a Romaniei. Aceasta v-a fi Viitoarea Romanie. Si va avea o populatie de cca 33-35 milioane de locuitori.In scurt timp se vor intoarce acasa si fratii Romani aflati in pribegie prin tari straine,a caror pondere va mai spori populatia cu inca 15 milioane de locuitori,asadar Romania Viitoare va numara cca 50 de milioana de oameni dintre care cca 42 de milioane vor fi romani.Cand Ceausescu a construit Casa Poporului,el a stiut ce a stiut si a executat un “ordin” ,neavand curaj sa dea o denumire sa-i zic de factura comunista maretei si impunatoarei cladiri. Sta scris atat in Biblie cat si vestit de proroci,rolul pe care il va avea Romania in viitor.Multi care sunt increzuti de fel,cei ce se tin intelepti,dar de fapt nu sunt ,dispretuiesc orice vine sau se refera la Romania si poporul Roman.Eu nu traiesc in Romania,dar sper inca sa apuc cel putin prima parte a schimbarii in bine,si apoi ma voi intoarce si eu cu ceilalti frati Romani de-ai mei sa simt aerul Romanesc si binecuvantarea lui Dumnezeu peste pamantul Romanesc si neamul Romanesc.Mai doresc sa adaug,faptul ca cei ce au agonisit prin necinste uriasele averi,nu vor sti cum sa scape de ele,iar statele care au jefuit Romania vor aduce inapoi cu varf si indesat tot ce au luat pe nedrept.Chiar Rusia va trimite Tezaurul inapoi,fara a i se cere. Vom trai,cine v-a trai inca 5 (cinci) ani,si vom vedea,cine va vedea.Asa sa fie !Profetiile lui Mitar Tarabih
Profetiile lui Mitar Tarabih
Profetiile lui Mitar Tarabih

Profetiile lui Mitar Tarabih

15 August, 20101,681 accesari
Mitar Tarabih (1829-1899), un taran analfabet din micul sat sarbesc Kremna, avea ocazional viziuni profetice. Fiind o persoana religioasa si avand ca nas un preot ortodox local, i-a povestit acestuia despre episoadele sale „de vedere in viitor”.Preotul, Zaharije Zaharich (1836-1918), a consemnat toate acestea intr-un mic carnetel care a fost deteriorat de foc in anul 1943, cand casa sa a fost distrusa de armata bulgara de ocupatie. Acest texte se afla acum in posesia familiei stranepotului lui Zaharich – Dejan Malenkovich. Spre deosebire de profetiile lui Nostradamus (1503–1566), care par a fi criptate cu ultima tehnologie de criptare pe 1024 biti, profetiile lui Tarabich sunt foarte clare.Cea mai cunoscuta profetie a lui Tarabich se refera la o serie de evenimente politice care s-au desfasurat in secolul al XIX-lea in Serbia.
El a prezis un sir de evenimente ce au avut loc intr-o perioada de cativa zeci de ani si au dus in final la inlaturarea de la tronul regal al Serbiei a familiei guvernatoare Obrenovich. Aceasta profetie a devenit cunoscuta in Balcani sub numele de „profetia intunecata”, lucrurile desfasurandu-se exact asa cum au fost prezise.Trebuie sa tinem cont de faptul ca cuvintele lui Tarabich sunt traduse din limba sarbo-croata si ca traducerea realizata nu este neaparat in forma finala.
Veti putea observa ca anumite fraze dintre ghilimele sunt stangace si neprelucrate, acestea fiind o oglindire precisa a accentului sau rural. Cuvintele lui Tarabih provin din conversatia cu nasul sau Zaharich, asa ca trebuie sa tineti cont de faptul ca orice referire la „tu” sau la „urmasii tai” se refera in la Zaharich (preotul). Cand Tarabich spune „noi” se refera la sarbi, nefacand insa distinctie intre croati, sarbi, slovaci, etc.; pentru el oricine vorbea limba lui era un sarb. De asemenea, e important de observat faptul ca nu stim de fapt cate din profetiile lui Tarabich au fost influentate de propria sa opinie. Unele dintre adjectivele utilizate pentru a descrie oamenii si evenimentele pe care le-a vazut pot fi o reflectare a interpretarii sale specifice omului de la tara asupra acelor evenimente (de exemplu: inteligent, viteaz, cinstit, oribil, napasta, etc).
Previziuni si evenimente desfasurate pana la sfarsitul primului razboi mondial (1903-1918)
„Dupa asasinarea regelui si a reginei [Alexander si Draga Obrenovich], va veni la putere familia Karageorgevichi. Apoi vom incepe din nou un razboi cu turcii. Patru state crestine vor ataca Turcia si granita noastra va fi pe raul Lim. Apoi vom cuceri in sfarsit Kosovo.”
Fapte istorice:
• 1903 – Alexander si Draga Obrenovich au fost asasinati de propriile garzi, iar Peter Karageorgevich devine noul conducator al Serbiei.
• 1912 – se declanseaza primul razboi balcanic intre Alianta Balcanica (compusa din Serbia, Grecia, Bulgaria si Muntenegru) si Turcia (Imperiul Otoman). Alianta Balcanica invinge si Serbia isi muta granita pe raul Lim. Serbia obtine Kosovo de la turci.
„Curand dupa acest razboi, va incepe un altul… Marele Razboi, in care se va varsa o multime de sange. Daca acel sange ar fi un rau, o piatra imensa de 300 de kilograme ar fi dusa de curent cu usurinta. O puternica armata de dincolo de rau, de trei ori mai mare decat a noastra, ne va ataca… si va distruge totul in calea ei. Va patrunde adanc in teritoriul nostru… Vremuri grele vor veni asupra noastra… Armata noastra aproape ca va ceda, dar apoi, brusc, un om inteligent, calare pe un armasar negru, va prelua comanda ei si va striga: „Inainte spre victorie camarazii mei! Inainte, frati sarbi! Armata noastra isi va reveni atunci la viata. Spiritul ei de lupta se va trezi si inamicul va fi izgonit departe peste rau…
Fapte istorice:
• 1914 – Imperiul Austro-Ungar a inceput un razboi impotriva Sarbiei dupa ce un nationalist sarb, Gavrilo Princip, i-a asasinat, la Sarajevo, pe mostenitorul tronului austriac, arhiducele Franz Ferdinand si pe sotia acestuia. Acest razboi local s-a dezvoltat rapid, devenind primul razboi mondial (la care au luat parte 32 de natiuni). La inceput, Austria a cucerit cu usurinta partea centrala si de nord a Serbiei, dar in momentul in care generalul Alexandar Mishich – omul calare pe un armasar negru – a preluat comanda, armatele sarbe au reusit sa respinga invadatorii austrieci pana dincolo de raul Drina, inainte de octombrie 1915.
„Apoi, dinspre nord, va veni peste noi o armata si mai mare. Pamanturile noastre vor fi devastate. Multi dintre noi vor muri de foame si de diferite boli. Timp de trei ani Serbia va fi intr-un intuneric total. In acest timp, trupele noastre ranite vor fi peste hotare. Ele vor sta intr-un loc inconjurat de mare si vor fi hranite si ingrijite de prieteni de peste mari. Apoi, dupa ce ranile li se vor vindeca, vor veni acasa cu niste vapoare si vor elibera Serbia si toate teritoriile in care traiesc fratii nostri.”
Fapte istorice:
• Germanii si-au inceput atacul dinspre nord si pana in luna decembrie 1915 i-au invins pe sarbi. Armata si guvernul sarb s-au refugiat in 1916 in insulele grecesti Kerkira (Corfu). Acolo s-au regrupat si dupa ce s-au refacut complet, au navigat spre Salonic unde au format un nou front impreuna cu trupele aliate. Dupa multe lupte grele, Serbia a fost in sfarsit libera si s-a reunit cu celelalte natiuni slave din sud (croatii si slovacii), ale caror teritorii au facut parte din Imperiul Austro-Ungar. In timpul ocupatiei germane, un mare numar de oameni din Serbia au murit de foame si de diferite boli.
„Iti voi mai spune inca un lucru parinte: armata invadatoare va intra in Kremna exact in ziua ta de botez, va ramane aici timp de trei ani si va pleca exact in aceasi zi in care a venit – ziua sfantului Luca. Dar tu nu vei vedea sfarsitul razboiului. In ultimul an al acestui macel mondial, vei muri. Aceste doua razboaie, cel cu turcii si cel mare, in care va fi implicata intreaga lume, iti vor lua doi dintre copii – unul inainte si altul dupa moartea ta.”
Fapte istorice:
• Germanii au intrat in Krema in ziua Sf. Luca si satul a fost eliberat dupa trei ani, exact in aceiasi zi. Zaharije Zaharich a murit in 1918, in ultimul an al primului razboi mondial. In acest razboi si-au pierdut viata doi dintre copii sai – unul inainte si celalalt dupa moartea sa.
Previziuni si evenimente desfasurate pana la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial (1918–1945)
„Asculta-ma, bunul meu parinte: dupa primul mare razboi, Austria va disparea si Serbia va fi la fel de mare ca un adevarat regat. Vom trai impreuna cu fratii nostri de la nord.”
Fapte istorice:
• 1918 – Imperiul Austro-Ungar a fost dizolvat. In decembrie 1918, a fost proclamat un nou stat, intitulat oficial Regatul Sarbilor, Croatilor si Slovenilor. Acest regat a trecut in mod constant prin probleme economice, sociale si politice cauzate in cea mai mare parte de conflictele desfasurate intre diferitele partide politice nationaliste.
„Pentru cativa ani vom trai in pace, armonie si prosperitate. Dar acest lucru nu va dura mult. Oamenii nostri vor fi cuprinsi de o ura veninoasa… Sange va fi varsat… oribil! Nu stiu cand si de ce, dar probabil va fi din cauza acestei uri.”
Fapte istorice:
• Dominatia guvernului de catre sarbi si numarul mare de partide politice, cat si negarea autonomiei croatilor, slovenilor si a altor grupuri minoritare, a dat nastere unor puternice lupte politice in imperiu. Sub conducerea lui Stjepan Radich, croatii si aliatii lor au luptat sistematic impotriva unui sistem centralizat si impotriva conducerii. Prima faza a acestei lupte s-a incheiat in iunie 1928 cand un deputat din Muntenegru a impuscat mortal doi dintre colegii sai parlamentari. Drept razbunare, croatii s-au retras din parlament si au organizat un regim separatist, cu cartierul general in Zagreb. Razboiul civil parea iminent, dar in ianuarie 1929, regele Alexandru (rege sarb) a suspendat constitutia din 1921, a dizolvat parlamentul si toate partidele politice si a impus un control dictatorial.Regele, sperand sa stabileasca astfel o stare de unitate nationala, a abolit apoi provinciile traditionale si a schimbat numele statului in Regatul Yugoslaviei („Tara slavilor din sud”).
„Apoi, cel ce sta pe tronul regatului nostru este ucis, lasand in urma o vaduva si niste orfani. O ruda a acestui ii va lua locul pe tron, incercand sa
conduca corect si sa aiba grija de copiii varului sau. Dar oamenii nu il iubesc si este acuzat de faptul ca este un conducator nedrept. Armata sa il
detroneaza si il arunca in inchisoare. Viata sa va fi salvata de regele si regina Angliei. Apoi, pe tron se va aseza fiul regelui ucis. Dar va conduce doar cateva zile deoarece soldatii sai il vor lua si il vor duce peste mari din cauza ca regatul nostru este din nou invadat de o armata straina, rea. Intreaga Europa se afla sub stapanirea anti-crucii incovoiate.”
Fapte istorice:
• Pe data de 9 octombrie 1934, un terorist macedonian aflat in legatura cu grupurile separatiste croate il ucide pe regele Alexander, aflat pe atunci in Franta, intr-o misiune diplomatica. Fiul regelui, inca tanar, va succeda la tronul Yugoslaviei sub numele de Petru al II-lea. Conducerea statului va fi preluata legal de catre un consiliu de regenta tripartit condus de catre printul Pavle Karageorgevich, un var al regelui decedat. Devenind din ce in ce mai nepopular, Pavle a fost inlaturat de catre armata sa si exilat in Anglia. Al doilea razboi mondial a inceput in 1939. Armata germana a invadat Yugoslavia in aprilie 1941, dar tanarul rege Petru, inpreuna cu guvernul, a fugit din fata hoardelor invadatoare naziste.Cea mai mare parte a Europei a cazut sub ocupatia nazista.
„La inceput Rusia nu va lupta in acest razboi, dar, cand va fi atacata de catre armata cea rea, va intra si ea in razboi. Un tar rosu se afla pe tronul Rusiei.”
Fapte istorice:
• Cand Germania nazista a inceput cel de al doilea razboi mondial, URSS. (Rusia) a ramas neutra. In 22 iunie 1941, mai mult de trei milioane de soldati germani au invadat URSS.-ul.Sub conducerea lui Iosif Stalin, liderului partidului comunist, URSS.-ul a intrat in razboi.
„Aici isi vor face aparitia oameni cu stele in frunte. Ei vor conduce Uzice si aceasta regiune exact 73 de zile, iar apoi, fugind din fata inamicilor, vor trece peste raul Drina. Acestea sunt perioade de foamete si mare rau… Sarbi se vor lupta si se vor macelari unii pe altii. Inamicul invadator se va uita la ura intunecata a sarbilor si va rade de noi. Un om cu ochi albastri, calare pe un cal alb apare in mijlocul poporului nostru. O stea straluceste pe fruntea sa. Armata cea rea il va cauta prin toata tara, prin paduri, peste rauri si peste mare, dar degeaba. Acest om va aduna o puternica armata si va elibera Belgradul de sub ocupatia straina. El va izgoni inamicul din tara noastra si regatul nostru va fi mai mare ca niciodata. Rusia va face o alianta cu alte mari regate de peste mari si impreuna vor distruge anti-crucea incovoiata si vor elibera toate popoarele inrobite din Europa.
”Fapte istorice:
• In Yugoslavia, partidul comunist condus de catre Josip Broz Tito – omul cu ochi albastri calare pe un cal alb – a inceput miscarea de rezistenta impotriva germanilor si a italienilor, cat si impotriva nationalistilor extremisti sarbi si croati care erau in razboi unii impotriva celorlalti. Simbolul partidului comunist condus de Tito era o cruce rosie, purtata pe palarie.
• Primul teritoriu eliberat de Tito si armata sa a fost regiunea din jurul orasului Uzice. Acestia au reusit sa ramana aici exact 73 de zile, dupa care au fost nevoiti sa fuga peste raul Drina, in Bosnia. In toata Yugoslavia se duceau lupte de gherila.
• In mai 1945, Germania a fost infranta de catre alianta formata din URSS., S.U.A., Marea Britanie si Franta si pana la sfarsitul anului, Yugoslavia a fost unita. Tito a intrat in Belgrad pe un cal alb si si-a stabilit resedinta la Palatul Regal. Atunci s-a format Yugoslavia comunista, care a dobandit noi teritorii statul vecin Italia.
Previziuni si evenimente ce au urmat celui de al doilea razboi mondial (din 1946 pana in prezent)
[Nota editorului: spre deosebire de relatarile de mai inainte, preotul Zacharich vorbeste acum in jurnalul sau direct despre conversatiile cu Mitar
Tarabich.]
„Mitar mi-a spus ca omul cu ochi albastri si cu stea in frunte va strica relatiile indelungate de dragoste cu rusii, fratii nostri crestini ortodocsi. El nu
le va fi recunoscator pentru faptul ca el sade pe tronul nostru doar pentru ca ei l-au pus acolo. Aceste rani se vor vindeca repede si vom fi din nou prieteni cu poporul rus, dar niciodata nu vom mai fi sinceri, ci doar de suprafata, prefacandu-ne de dragul altora ca nu intelegem cum ne inselam si ne mintim unii pe altii.”
Fapte istorice:
• In 1948, Tito a refuzat sa accepte ordine de la conducatorul URSS.-ului Iosif Stalin – omul care l-a format politic la inceputurile anilor ‘20 si la trimis inapoi in Yugoslavia pentru a organiza un partid comunist. URSS.-ul l-a denuntat pe Tito, acuzandu-l ca a deviat mult de la politica comunista. Tito a eliminat si executat membrii ai partidului sau care s-au opus deciziei sale. Relatiile cordiale cu URSS-ul au fost reluate in anul 1953, dupa moarte lui Stalin. Relatiile Yugoslaviei cu tarile capitaliste democrate au provocat neincrederi in relatia cu URSS-ul.
„Dupa Marele Razboi, pacea va domni din nou asupra intregului pamant. Multe state noi vor apare… negre, albe, rosi si galbene. Se formeaza un tribunal international care nu permite tarilor sa se lupte una cu cealalta. Acest tribunal va fi deasupra tuturor regilor. Acolo unde se declanseaza un razboi, tribunalul va incerca sa judece cinstit, incercand sa transforme ura si macelul in iubire si pace. Cei norocosi ce vor trai sa vada aceste lucruri vor fi mai mult decat fericiti.”
Fapte istorice:
• In decembrie 1945, au fost fondate Natiunile Unite. Articolul 33-38 din statutul Natiunilor Unite autorizeaza Consiliul de Securitate sa sprijine natiunile aflate in conflict sa isi rezolve neintelegerile prin intermediul unor mijloace pasnice, incluzand aici negocierile, ancheta, medierea, impacarea, arbitrarea si aplanarea judiciara.• Intre anii 1946 si 1970, o multime de tari din Asia, Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud si-au obtinut independenta.
„Dupa un timp, anumiti regi mari, cat si unii mici, vor incepe sa simuleze respect fata de tribunal, in timp ce vor face ceea ce doresc… Multe razboaie mici vor incepe datorita acestora… Mii si mii de oameni vor muri, dar nu vor mai fi razboaie mari.”
Fapte istorice:
• Razboiul Coreean (1950–1953), razboiul din Vietnam (1959–1975), razboiul din Afganistan (1979–1988), scandalul contra Nicaraguei si contra Iranului (1979–1989), etc.
„Vor fi cateva razboaie in jurul regatului lui Israel, dar mai devreme sau mai tarziu pacea va ajunge si in acesta zona. In aceste razboaie fratele se va lupta impotriva fratelui, dar apoi vor face pace si se vor saruta intre ei, insa ura lor va ramane… Toate aceste mici razboaie sunt declansate de catre marile regate datorita rautatii acestora; cei care se lupta si se macelaresc intre ei fac acest lucru datorita prostiei lor oarbe.”
Fapte istorice:
• In 1947 in Estul Mijlociu a fost fondat statul Israel. In 1967, un razboi – cunoscut ca razboiul de sase zile – a izbucnit intre Israel si statele arabe
vecine. In 1975 a izbucnit un razboi civil in Liban, fiind implicati aici iranieni, sirieni, palestinieni si israelieni.
• Au mai existat si alte razboaie cum ar fi cel dintre Irak si Iran (1980-1988) si cel dintre Irak si Kuweit (1991), etc.
„In tara noastra, pacea si prosperitatea vor dura mult timp. Multe generatii se vor naste si vor muri in pace, afland despre razboi doar din carti, din
povesti si din diferite aparitii stranii.”
Fapte istorice:
• In 1965 si 1966, reformele economice din Yugoslavia au dus la ceea ce s-a numit o revolutie economica. Productia totala a industriei a crescut in 1957 cu 70% mai mult decat cea din 1953, iar in anul 1966 era de doua ori mai mare decat cea din 1957. Preturile au fost stabilizate, economiile erau din ce in ce mai constante si productivitatea muncii a crescut cu aproape 70%.• Televiziunea si radioul s-au bucurat de un mare avant in anii 1950 si 1960.
„Regatul nostru va fi puternic, iubit si respectat de toata lumea. Oamenii vor manca numai paine alba si grau intreg doar atunci cand vor dori. Toata lumea va calatori peste tot cu carute fara boi. Oamenii vor calatori pe cer, privind in jos, inspre pamantul nostru, ca si cum s-ar fi catarat pe muntele Tara.”
Fapte istorice:
• A existat o perioada de prosperitate economica, dublata de introducerea masinilor, autobuzelor, vagoanelor si transportului aerian. (Yugoslavia si-a creat propria companie de transport aerian).
„Serbia va prospera cel mai mult in perioada in care va fi guvernata de catre omul cu ochi albastri calare pe un cal alb, cel ce va veni in Serbia aducand un fel de religie noua. El se va urca pe tronul tarii noastre si va fi puternic si sanatos, traind o viata lunga, de aproape o suta de ani. Ii va place foarte mult sa vaneze si odata, in timp ce va fi la vanatoare va cadea intamplator de pe calul sau alb si astfel isi va pierde piciorul. Va muri datorita acestei rani si nu din cauza varstei sale inaintate.”
Fapte istorice:
• Guvernarea lui Tito a adus in Yugoslavia comunismul si o stare de prosperitate economica. Tito a trait 87 de ani (1892-1980). Nu a avut un accident de vanatoare, dar ii placea mult sa calareasca si sa vaneze. Cauza reala a mortii sale a fost diabetul, ce a dus la amputarea piciorului sau.
„Dupa el, tara nostra va fi guvernata de un fel de comisie, dar nu va mai fi niciodata asa cum a fost. Desi oamenii din regatul nostru vor uita de mizerie si de foame si vor trai in mare belsug, fratele va incepe sa urasca si sa gandeasca cu rautate la fratele sau.”
Fapte istorice:
• Dupa moartea lui Tito, Yugoslavia a fost condusa de o „presedentie colectiva” pana in anul 1991. In anii ’80, au existat mari tensiuni in provincia Kosovo, care a devenit autonoma in anul 1968, dupa proteste dezlantuite impotriva conduceri sarbe. Cautand mai multa independenta si cerand o republica separata, majoritatea populatiei de origine albaneza a intrat in conflict cu populatia sarba si cu populatia din Muntenegru.
„In interiorul granitelor noastre si in afara lor un nou popor va aparea. Acesta va creste ca iarba dupa potop. Va fi un popor bun si cinstit si va raspunde la ura noastra cu intelepciune. Vor avea grija unii de altii ca fratii. Iar noi, datorita nebuniei noastre, vom gandi ca stim totul, ca putem face orice si ii vom boteza cu o noua credinta de-a noastra, dar toate acestea vor fi in zadar deoarece acest nou popor va crede doar in el insusi si in nimeni altcineva. Multe necazuri vor veni din aceasta directie, deoarece aceasta noua natiune va fi curajoasa.”
Fapte istorice:
• Dupa ce Parlamentul Croatiei si al Sloveniei a emis declaratiile de independenta din 25 iunie 1991, guvernul federal yugoslav a ordonat armatei ce era majoritar sarba sa ii inabuse pe separationisti. In Slovenia s-a declansat un razboi care a durat 10 zile, soldat cu infrangerea sarbilor. Razboiul din Croatia a durat sapte luni, sfarsindu-se in ianuarie 1992. Aceste secesiuni si declaratia de independenta a Republicii Yugoslave a Macedoniei din septembrie 1991 a marcat de fapt sfarsitul existentei Yugoslaviei. Declaratia de independenta a Bosniei si Hertegovinei din luna martie 1992 si luptele care au decurs de aici au marcat izbucnirea razboiului dintre Bosnia, Croatia si Hertegovina.
„Multe veri va dura acest necaz si nimeni nu va fi capabil sa il stopeze, deoarece acea natiune va creste ca iarba. Cel ce se va naste la multe veri dupa tine va fi cinstit si inteligent; va fi in relatii de pace cu acestia. Noi vom trai in pace – ei acolo, noi aici si acolo.”
Fapte istorice:
• Razboiul dintre Bosnia, Croatia si Hertegovina a durat cinci ani (1991-1995). Unul dintre aspectele semnificative ale acestui conflict a fost implicarea internationala, atat politica cat si militara (prin intermediul NATO). Comunitatea internationala a luat o serie de masuri, incluzand aici initiative de pace si planuri de pace. „Ei acolo, noi aici si acolo”: dupa razboi, populatia de etnie croata a trait doar in Croatia in timp ce populatia de etnie sarba a trait atat in Serbia, cat si in Croatia.
„Vezi tu, parinte, atunci cand lumea incepe sa traiasca in abundenta si pace dupa cel de-al doilea mare razboi, toate acestea vor fi doar o iluzie amara, deoarece multi vor uita de Dumnezeu si vor venera doar propria lor inteligenta umana… Si stii tu, nasule, ce este inteligenta umana comparata cu vointa si cunoasterea lui Dumnezeu? Nici macar o singura picatura in ocean.”
Fapte istorice:
• Odata cu dezvoltarea cunoasterii stintifice si a explicarii stintifice logice a fenomenelor considerate anterior ca fiind supranaturale, ateismul a devenit o orientare filozofica mai naturala si mai putin dispretuita.
„Oamenii vor construi o cutie si in interiorul ei va fi un fel de dispozitiv cu imagini, dar nu vor fi capabili sa comunice cu mine cand voi fi mort, desi prin intermediul acestor imagini vor fi asa de aproape de aceasta alta lume, la fel cum sunt de apropiate firele de par de pe capul oamenilor. Cu ajutorul acestui dispozitiv cu imagini, omul va fi capabil sa vada tot ce se petrece in intreaga lume.”Fapte istorice:
• Inventia televiziunii si a computerului.
• Influenta exercitata de internet si de programele de televiziune CNN, Al-Jazeera, Fox News, CCTV, etc.
• Cautand pe internet cu Google cuvintele „fantoma” si „detector” am ajuns la acest rezultat:
„Detectoare EMF. Detectoarele EMF au fost construite cu scopul de a detecta emisiile electromagnetice ale cuptoarelor cu microunde si ale liniilor electrice de inalta tensiune. Detectoarele EMF alerteaza investigatorii de prezenta fantomelor prin intermediul masurarii distorsiunilor electromagnetice cuprinse intre doi si sapte miligauss. Modelele care sunt cel mai des recomandate de catre cercetatorii in domeniul paranormalului sunt: detectorul de tri-camp EMF si detectorul de tri-camp natural EM.”
„Oamenii vor face gauri in pamant si vor extrage aur, care le va da lumina, viteza si putere, iar Pamantul va varsa lacrimi de tristete, deoarece va fi mult mai mult aur si lumina la suprafata lui decat in interiorul lui. Pamantul va suferi datorita acestor rani deschise. In loc sa lucreze in interior, oamenii vor sapa pretutindeni, in locuri bune si in locuri rele, dar adevarata putere va fi in jurul lor, nefiind capabila sa la spuna: Veniti, luati-ma; nu vedeti ca sunt aici, pretutindeni in jurul vostru?” Doar dupa multe veri oamenii isi vor reaminti de aceasta putere reala si atunci vor realiza ce prosteste a fost sa sape toate acele gauri.”
Fapte istorice:
• Petrolul, cunoscut si ca „aurul negru”, furnizeaza energie pentru automobile, generatoare electrice, avioane, etc. Prospectiunile de descoperire a noi zacaminte petroliere sunt o actiune economica riscanta, dar in anii ’80 tehnicile de explorare au fost perfectionate, desi inca mai exista riscul de a descoperi zacaminte de petrol neviabile din punct de vedere economic. Expertii in domeniu estimeaza ca, pana in anul 2050, vor fi epuizate rezervele mondiale de petrol.
„Aceasta putere va fi de asemenea prezenta in oameni, dar va dura mult timp pana ce oamenii o vor descoperi si o vor utiliza. Oamenii vor trai foarte mult timp fara a fi capabili sa se cunoasca pe ei insisi. Vor fi multi oameni invatati care vor gandi ca stiu totul si ca pot face orice. Ei vor fi de fapt marele obstacol in calea acestei realizari (cunoasterea de sine), dar, odata ce oamenii vor dobandi aceasta cunoastere, vor intelege cat de mult s-au inselat atunci cand au ascultat de invatatii lor. Cand acest lucru se va petrece, oamenilor le va parea rau ca nu au descoperit mai inainte aceasta cunoastere atat de simpla. Oamenii vor face multe lucruri stupide, gandind ca ei stiu totul si pot face orice, desi in realitate nu stiu nimic. In Orient vor apare oameni intelepti, iar intelepciunea acestora va traversa toate marile si frontierele, dar mult timp oamenii nu vor crede in aceasta intelepciune. Dimpotriva, ei vor declara ca fiind minciuna tot acest adevar. Sufletul lor nu va fi posedat de diavol, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca iluzia lor este adevarul absolut, desi nu va fi nici un adevar in capetele lor.Aici, acasa, va fi la fel ca pretutindeni in intreaga lume. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si toata aceasta frumusete si prospetime divina si se vor ascunde in rancezeala. Nimeni nu ii va forta sa faca acest lucru, ci vor face acest lucru din vointa lor libera. Aici, in Kremna, multe ogoare vor deveni pajisti si multe case vor fi abandonate, dar, apoi, cei care au plecat se vor intoarce pentru a se vindeca respirand aer curat. In Serbia nu va fi posibil sa distingi femeile de barbati. Toti se vor imbraca la fel. Aceasta nenorocire va veni la noi de peste hotare, dar va ramane la noi cel mai mult. Un mire isi va lua o mireasa, dar nimeni nu va sti cine este mirele si cine mireasa. Oamenii vor fi pierduti si din ce in ce mai fara sens pe zi ce trece. Oamenii se vor naste fara sa stie cine a fost bunicul si strabunicul lor. Oamenii vor crede ca stiu totul, dar de fapt nu vor sti absolut nimic.”
Fapte istorice:
• Asa cum se intampla pretutindeni in lume, oamenii parasesc zonele rurale pentru a cauta un serviciu in marile orase. In ziua de astazi mult mai multe femei au parul tuns scurt si poarta pantaloni decat in vremea lui Tarabich. Copii nascuti in afara casatoriei au devenit un lucru obisnuit.
„Sarbii se vor separa unii de ceilalti si vor spune: „Eu nu sunt sarb, eu nu sunt sarb”… Paganii vor patrunde in aceasta natiune si se vor culca cu mamele, sotiile si surorile sarbilor. Acestea vor naste asemenea copii, incat acestia vor fi cei mai slabi urmasi aparuti printre sarbi inca de la inceputul lumii. Doar slabanogi se vor naste si nimeni nu va fi suficient de puternic pentru a da nastere unui erou adevarat.”
Fapte istorice:
• Dupa despartirea Yugoslaviei in Serbia, Croatia, Bosnia, si Kosovo, fortele ONU de mentinere a pacii au stationat in statele balcanice. Majoritatea dintre acestia erau barbati, astfel ca a existat posibilitatea ca acestia sa intretina relatii sexuale cu femeile din Serbia. Sau acest lucru se poate referi la violurile sistematice si raspandite ce au avut loc in timpul razboiului din Balcani.• Sarbii considera aceste forte de mentinere a pacii drepte invadatori ce s-au aliat in Kosovo cu musulmanii croati, bosnieci si albanezi.
„La un moment dat, vom disparea de pe acest pamant al nostru. Vom merge spre nord, dar, apoi, realizand stupiditatea actiunii nostre, ne vom intoarce. Atunci ne vom destepta si vom izgoni paganii, in numele Domnului, pentru a nu ii mai vedea niciodata.”
Fapte istorice:
• Pana la terminarea razboiului din Balcani, in 1995, economia Serbiei, a Croatiei si a Bosniei erau ruinate si somajul era larg raspandit. Populatia sarba, croata si bosniaca a trebuit sa plece in Germania, Danemarca, Belgia, etc., in nord, pentru a gasi de lucru. In Kosovo, sarbii au devenit refugiati.
• In iunie 2004, existau 200.000 refugiati sarbi din Kosovo – acolo au ramas doar 80.000 de sarbi. In martie 2004, KFOR avea stationati 19.000 de soldati, dintr-un total de 50.000; in iunie 2004, SFOR avea stationati in Bosnia 7.000 de soldati dintr-un total de 60.000.
• In iunie 2004, au aparut stiri din Kosovo conform carora etnicii de origine albaneza ii izgoneau pe etnicii sarbi din Kosovo, utilizand bande dezlantuite ce distrugeau bisericile si casele apartinand sarbilor, in timp ce trupele KFOR asistau neputincioase.
„Intreaga lume va fi amenintata de o boala necunoscuta si nimeni nu va fi capabil sa gaseasca o tratament; toti vor spune „stiu, stiu, deoarece sunt invatat si destept”, dar nimeni nu va sti de fapt nimic. Oamenii vor cauta si vor cauta, dar nu vor fi capabili sa gaseasca tratamentul corect, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va exista pretutindeni in jurul lor si in interiorul lor. Oamenii vor calatori spre alte lumi pentru a descoperi acolo deserturi fara viata, totusi Dumnezeu ii va ierta; ei vor crede ca stiu mai multe decat Dumnezeu insusi. Acolo nu vor gasi nimic cu exceptia pacii eterne a lui Dumnezeu si vor simti cu inima si cu sufletul lor toata frumusetea si puterea lui Dumnezeu.
Oamenii vor ajunge pana la Luna si la stele. Ei vor cauta viata, dar nu vor gasi viata asemanatoare cu a noastra. Aceasta va fi acolo, dar ei nu vor fi capabili sa o inteleaga si sa vada ca este viata. Pe cel care merge acolo, Dumnezeu sa il ierte, necrezand in Dumnezeu asa cum se cuvine unei persoane onorabile si decente; cand va veni inapoi va spune: Oh, voi oameni care rostiti numele lui Dumnezeu cu indoiala, mergeti acolo unde am fost eu si atunci veti vedea ce este mintea si puterea lui Dumnezeu.Cu cat oamenii vor sti mai multe cu atat mai putin se vor iubi si avea grija unul de celalalt. Ura va fi atat de mare intre ei incat le va pasa mai mult de diferitele lor dispozitive decat de propriile rude. Oamenii vor avea mai multa incredere in aceste dispozitive decat in cei mai apropiati vecini…Printre oamenii unei natiuni indepartate din nord va apare un om mic care ii va invata pe oameni despre dragoste si compasiune, dar vor fi multi ipocriti in jurul lui, astfel ca va avea multe probleme. Nici macar unul dintre acesti ipocriti nu va dori sa stie ce este gratia umana autentica, dar cartile pline de intelepciune ale acestui om vor ramane si toate vorbele sale se vor pastra, astfel ca oamenii vor vedea apoi cat s-au autoamagit.Cei care vor citi si scrie diferite carti cu numere vor gandi ca ei stiu cel mai mult. Acesti oameni invatati isi vor lasa vietile conduse de catre calculele lor si vor trai si actiona exact cum le spun aceste numere. Printre acesti oameni invatati vor exista oameni buni si oameni rai. Cei rai vor face fapte rele. Vor otravi apa si aerul si vor raspandi molime deasupra marilor, raurilor si pamantului, astfel incat oamenii vor incepe sa moara brusc de diferite boli. Cei buni si intelepti vor vedea ca tot acest efort si munca grea nu valoreaza nimic si ca duce doar la distrugerea lumii si in loc sa caute intelepciunea in numere, vor incepe sa o caute in meditatie.”
Previziuni si evenimente din timpul celui de-al treilea razboi mondial
„Cand vor incepe sa mediteze mai mult vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, deoarece cei rai vor devasta deja intregul Pamant si oamenii vor incepe sa moara in numar mare. Apoi oamenii vor fugi din orase la tara si vor cauta muntii celor trei cruci, si acolo, inauntru, vor fi capabili sa respire si sa bea apa. Cei care vor scapa se vor salva pe ei insisi si pe familiile lor, dar nu pentru mult timp, caci o mare foamete va apare. Va exista o multime de mancare in orase si in sate, dar ea va fi otravita. Multi vor manca datorita foamei si vor muri imediat. Cei care vor posti pana la sfarsit vor supravietui, deoarece Sfantul Duh ii va salva si ei vor fi aproape de Dumnezeu. Cel mai mare si mai manios va lupta impotriva celui mai puternic si mai furios! Cand va incepe acest oribil razboi, va fi vai si amar de armata care zboara pe cer; mai bine va fi de cei care lupta pe pamant si in apa.Cei care vor purta acest razboi vor avea oameni de stiinta care vor inventa diferite si neobisnuite ghiulele. Cand acestea vor exploda, in loc sa ucida, vor azvarli o vraja asupra tuturor acelor vieti – oameni, ostiri si vite. Aceasta vraja ii va face sa doarma si vor dormi in loc sa lupte, iar dupa aceasta isi vor reveni in simtiri.Noi nu vom lupta in acest razboi, dar altii vor da batali deasupra capetelor noastre. Oameni in flacari vor cadea din cer deasupra Pozegai [oras din Serbia].
La sfarsitul acestui razboi, doar o singura tara, inconjurata de mari mari, la fel de mare ca si Europa noastra [Australia?], va trai in pace, fara nici o problema… Deasupra acesteia nici macar o singura ghiulea nu va exploda! Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii celor trei cruci vor gasi adapost si vor fi salvati, pentru a trai dupa acea in abundenta, fericire si iubire, deoarece dupa aceea nu vor mai fi razboaie…”


NASA VORBESTE ,  anunta ca ...
                           
   

    Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012  vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
          -  Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
          - Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
          - Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
          - Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
          - Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
          - Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
          - Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

           Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple  schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din   centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
       Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
           Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
           Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa  existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

           Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.
           Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile   de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
           Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
           Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
           In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.
           Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.
   
       

                                           2012 pe Terra
                Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!
                Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
                 Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
                 In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
                 Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
                 Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
                 Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
                 Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
                 
Inca neclar?
                 Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !
                 Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
                Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
 • - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
 • - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
 •  - banii vor disparea ca necesitate;
 •   - vom intra in Dimensiunea a 5-a;
 •   - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

               In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
        - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
        - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin   
          tratamente clasice;
        - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
        - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

              In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
              Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.
             "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.
              Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
              Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
              Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
              Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
            - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
            - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
            - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
            - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
            - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.


             Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta  profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune,  )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

Un comentariu:

 1. De ce ai publicat atata negativism. Tu stii ca noi sintem cea ce gindim. Deci nu ar trebui sa citim de rele. Ci gandurile noastre sa fie lumina.

  RăspundețiȘtergere

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.