Secrete.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Cartea care va aduce Sfârşitul

Cartea care va aduce Sfârşitul


Necronomicon ete o carte foarte puţin cunoscută de publicul larg pentru că o mână de oameni au avut grijă să ţină secrete textele cărţii. Există foarte multe speculaţii care susţin că guvernul american a încheiat un pact cu entităţile malefice din astral.

Întotdeauna s-a făcut o legătură între apariţia extratereştrilor în cazul Roswell şi misterioasă carte.

O altă teorie susţine că societatea secretă Thuleha a reuşit să găsească incantaţiile magice din Necronomicon iar foarte mulţi membri ai societăţii au ajuns să deţină funcţii importante în diferitele guverne ale ţărilor din lume. 

Necronomicon este una dintre cele mai controversate cărţi ce face parte din cultura globală a omenirii. Această carte a fost scrisă de Abdul Al-Hazred sau “arabul nebun” după cum a fost supranumit imediat după ce a scris cartea blestemată. Foarte mulţi dintre cei care au avut tangenţe cu Necronomicon cred că simplă posesie a cărţii oferă puteri ieşite din comun. În traducere liberă Necronomicon semnifica “cartea numelor moarte” iar prima sa traducere s-a efectuat în secolul al VII-lea iar traducătorii săi au fost arşi pe rug din motive religioase.

Conceptul dualist bine-rau
Ideea principală care învăluie în mister această carte este legendă unor fiinţe, denumite de autor “cei vechi”, care au populat Pământul cu mult înainte ca omul să-şi facă apariţia. Aceste entităţi malefice încă mai există şi în prezent dar au fost izgonite în altă dimensiune. Se mai spune că blestemele ancestrale, ce stau bine ascunse în spatele cuvintelor şi al frazelor scrise cu mare atenţie de autor, pot invoca oricând aceste spirite malefice ca să pună stăpânire din nou pe Terra. Entităţile evocate în textul Necronomicon sunt în realitate divinităţi decăzute aparţinând spectrului obscur al creaţiei inferioare. În acelaşi timp, trebuie precizat că binele şi răul sunt o noţiune relativă! În planul evoluţiei universale relaţia duala de bine-rau este vitală dar de-a lungul timpului omul prin prisma religiilor a reuşit, voit sau nu, să deformeze aceasta relaţie. În general entităţile malefice descrise în această carte nu sunt decât nişte divinităţi decăzute.

Pentru a demonstra relaţia dintre bine şi rău şi acceptarea sa de către divinitate este suficient să menţionăm implicarea lui Iuda în ceea ce a însemnat încununarea lui Iisus ca fiu al lui Dumnezeu. Dacă Iuda nu există, atunci nici Iisus nu mai era denunţat, arestat şi nici crucificat. Cu toate că Iisus a fost tot timpul conştient de destinul ce avea să-l urmeze nicio secundă nu a încercat să-l schimbe. De aici putem să deducem că Dumnezeu accepta această relaţie duala între bine şi rău iar niciuna dintre cele două principii nu poate să existe fără celălalt. Deformarea acestei relaţii a fost făcută cu bună ştiinţă de biserica doar pentru simplul fapt de a speria şi implicit manipula masele. Probabil din această cauză Iisus nu a dorit niciodată să fondeze o religie dogmatică şi nici să construiască o biserică în care relaţia de bine-rau să fie deformată sub forma actuală.

“Cei vechi” se pot întoarce
Aleister Crowley, un scriitor britanic, a publicat o lucrare referitoare la Necronomicon în care susţine că unul dintre blestemele originare se intitulează „Blestemul Creaţiei Originare” şi este scris de însuşi Dumnezeu. Foarte mulţi s-au întrebat de ce a putut să scrie Dumnezeu un blestem cu care să distrugă omenirea? Probabil pentru simplul fapt ca să distrugă într-o clipă omul sau poate că i-a părut rău de rezultatul creaţiei sale. “Arabul dement” s-a folosit de droguri dar şi de magia neagră pentru a afla viitorul în care descrie un război mondial din care “raul” iese victorios şi pune stăpânire pe ce a mai rămas din Pământ.

Aceste fiinţe care trăiesc într-un plan astral sunt şi au fost din clipa în care au fost izgonite de pe Pământ într-o lume paralelă cu a noastră. Această lume spirituală în care trăiesc aceste fiinţe le-a făcut că modul de gândire să fie cu mult diferit de al nostru, în primul rând pentru simplul fapt că nu au corp material deci nici sentimente. Necronomicon poate produce un “pod” între cele două lumi şi în acea clipă fiinţele din astral ar putea invada Pământul.

Se presupune că înaintea existenţei Universului material, aşa cum îl cunoaştem noi astăzi, a existat un alt spaţiu mai puţin material care susţinea în viaţa anumite fiinţe aproximativ similare cu omul. În timp acest plan imaterial a început să se solidifice iar fiinţele au trebuit să emigreze către o altă lume, ajungând în acest fel în astral. Aceste entităţi sunt dotate cu o inteligenţă ascuţită şi pot să intre uşor în mintea umană. Nu însă în ale tuturor oamenilor, iată principala lor problema.

Teoretic, timpul lor de evoluţie trebuia să se termine înainte de apariţia omului pe Terra. Aceste creaturi nu au fost create de divin, ci de un demiurg (un zeu inferior). Monstruozitatea lor provine din aparenta lor vâscoasă şi tentaculara, însă şi din mărimea lor gigantică şi înspăimântătoare, hidoasă.

Necronomicon ete o carte foarte puţin cunoscută de publicul larg pentru că o mână de oameni au avut grijă să ţină secrete textele cărţii. Există foarte multe speculaţii care susţin că guvernul american a încheiat un pact cu entităţile malefice din astral. Întotdeauna s-a făcut o legătură între apariţia extratereştrilor în cazul Roswell şi misterioasă carte. O altă teorie susţine că societatea secretă Thuleha a reuşit să găsească incantaţiile magice din Necronomicon iar foarte mulţi membri ai societăţii au ajuns să deţină funcţii importante în diferitele guverne ale ţărilor din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.