Secrete.

marți, 2 august 2011

SISTEMUL ASTRAL DE VINDECARE


    Toate problemele oamenilor au la originea lor iluzia separarii sau izolarii de mediu inconjurator si putini sunt cei care inteleg ca siguranta pe care ni se pare uneori ca o gasim in mijlocul prietenilor, este trecatoare. In permanenta are loc un schimb de energii subtile intre om si univers. Prin armonizarea cu ENERGIA UNIVERSALA, se ajunge la o implinire a sinelui si la o trezire constienta a sentimentului de libertate, care ne ajuta sa-l percepem mai usor pe DUMNEZEU,alungand astfel pentru totdeauna din viata noastra sentimentul de singuratate si incertitudine.

    Aceasta metoda nu creaza dependenta de un maestru spiritual. Ea ne ajuta sa fim mai aproape de DUMNEZEU. Este recomandata in mod deosebit practicantului care isi cauta libertatea SPIRITULUI, deoarece il poate ajuta sa devina EL INSUSI.
ARTA FOLOSIRII ENERGIEI UNIVERSALE a fost cunoscuta si aplicata inca din antichitate, de un numar mic de initiati, fiind considerata o metoda SECRETA. De-a lungul secolelor care au urmat, metoda s-a pierdut, deoarece oamenii nu erau pregatiti sa o cunoasca.
   
    Afectiuni care pot fi tratate sau ameliorate:
Afectiuni hepato-biliare, anemie, artrita, bronsita, calculi biliari, colica biliara, hipertensiune arteriala, diaree, dureri in gat, febra, frisoane, hepatita, greata, nevralgii, menstruatie (cu ciclu neregulat), migrene, rinichi, sciatica, scleroza in placi, stres, pareze si semipareze, vertij, ulcer gastric si duodenal, oboseala, afectiuni oculare , ale sinusurilor (rinite). Echilibreaza functia glandelor epifiza si hipofiza, reduce stresul, anxietatea, mareste puterea de concentrare si claritatea in gandire, relaxeaza, trateaza starile depresive, stimuleaza memoria si creativitatea, are actiune benefica asupra functionarii creierului, in tratarea afectiunilor circulatorii, actioneaza asupra partii inferioare a creierului si asupra maduvei, reduce teama si iritarea. Instaleaza o stare de buna dispozitie si seninatate. Este indicata pentru tulburarile de vorbire si de vedere, tratarea spondilozei cervicale si a coloanei vertebrale, ajuta in tratarea astmului bronsic si a oboselii. Este utila in cazul in care este afectat sistemul nervos, precum si in tratarea afectiunilor pulmonare. Reduce mania, ostilitatea, starile tensionale; reda increderea in sine. stimuleaza echilibrarea mintii. Readuce calmul si buna dispozitie. Clarifica si da stabilitate, actioneaza asupra inimii, timusului, circulatiei sangvine. Stimuleaza drenarea limfatica. Amplifica increderea in sine, capacitatea de a iubi, indeparteaza mania, gelozia, ostilitatea.

Instaleaza o stare de calm, liniste interioara, armonie si stabilitate, trateaza afectiunile cauzate de lipsa de afectivitate, actioneaza asupra ficatului, stomacului, splinei, vezicii biliare, plexului solar; imbunatateste digestia, relaxeaza, mareste claritatea si discernamintul, mentine sanatatea sexuala, trateaza prostata si alte boli ale aparatului uro-genital , ajuta in combaterea constipatiei si diareei.
Initierea (armonizarea) in ARTA FOLOSIRII ENERGIEI UNIVERSALE reprezinta CHEIA care deschide accesul catre perceperea cu usurinta a acestei energii subtile. Pentru armonizarea fiecarei persoane, instructorul efectueaza o ceremonie sacra, bazata pe o formula precisa, redescoperita de MARELE MAESTRU Dr. MICAO USUI. Aceasta armonizare este valabila pentru toata viata si se poate efectua, la cerere, si de la distanta, prin intermediul unei fotografii.

    In zilele noastre, forta negativa este tot mai mare si, din acest motiv, planeta este intr-un real pericol de autodistrugere. Fiecare dintre noi contribuie, cu ganduri negative si cu fapte mai putin bune, la amplificarea acestui dezechilibru.
Este momentul ca un numar tot mai mare de oameni sa invete aceasta metoda, pentru a putea participa in mod direct la refacerea echilibrului planetar. La aceasta actiune isi pot aduce contributia toti cei constienti de situatia creata. Este o sansa pentru noi, romanii deoarece aceasta metoda a fost revelata in Romania si avem in tara instructori pentru toate nivelurile.
    Aceasta metoda ar putea avea un rol insemnat in cadrul misiunii Romaniei. Ea poate aduce o contributie importanta in cadrul etapei de spiritualizare a tarii noastre si a planetei, deoarece calmul si echilibrul constituie suportul pe care se poate modela omul viitorului.
    Metoda secreta Usui este recomandata si pentru practicantii tehnicii radiante, care au astfel posibilitatea sa invete sa aplice nivelul III si IV si sa evolueze spiritual mult mai rapid, trasmitand mai departe invatatura secreta a Marelui maestru Micao Usui. In Romania exista deja citeva mii de radianti gradul II, care ar putea sa ajute alte zeci de mii de oameni sa devina mai sanatosi, mai buni(conditia minima fiind sa primesca initierea pentru nivelul II sau IV) si astfel, sa contribuie la diminuarea raului din Romania si din lume.
    Gandurile si actiunile umane negative atrag entitati negative, care se hranesc cu energia de joasa vibratie, emisa de acesti oameni. In situatia in care gandurile si actiunile oamenilor sunt pozitive, entitatile pozitive se apropie de acei oameni, pe care ii influenteaza in mod benefic. (Pentru a intelege mai bine acest subiect, va recomandam cartea intitulata “ Scoala viselor ”, aparuta la editura Vultur Z M). Astfel se poate trasforma omenirea si mediul inconjurator. Aceasta schimbare benefica este sansa de supravietuire a civilizatiei si a planetei.

    Nivelul 2
Dupa minim o luna de la armonizarea pentru nivelul 1, puteti solicita instructorului armonizarea pentru nivelul 2. Veti beneficia astfel de posibilitatea de a directiona energia universala in trecut sau in viitor, cu ajutorul simbolului primit dupa armonizare.

Pentru a lucra la tinta cu maxima eficienta, in trecut, este necesar sa intocmiti o lista cu evenimentele care v-au marcat mai mult. Fiecare om a fost fost traumatizat de-a lungul vietii, mai mult sau mai putin. Se alege un eveniment din lista, se relaxeaza corpul si, prin intermediul simbolului, ENERGIA UNIVERSALA este directionata spre evenimentul ales. La un moment dat, veti observa ca simbolul va indica sa va opriti, nemaipermitand directionarea energiei universale. Se poate relua in alta zi, pana cand amintirea acelui eveniment nu va mai creaza o senzatie neplacuta.
I
n acest mod, se influenteaza trecutul. Cauzele suferintelor noastre se gasesc in trecut. De aceea este asa de important sa il modificam.

Este sansa fiecarui om sa aiba o viata mai buna, in aceasta existenta si in vietile urmatoare. Astfel, se pot rezolva probleme materiale legate de bani, afaceri, case, masini, concedii reusite, relatii familiale. De asemenea, se pot rezolva si probleme spirituale: liniste sufleteasca, evolutie spirituala, o mai buna intelegere cu semenii, acceptarea destinului si a tuturor situatiilor prin care trecem.
In viitor, se poate directiona ENERGIA UNIVERSALA in cazul unei calatorii, a unui examen sau atunci cand trecem printr-o stare de incertitudine. Prin folosirea acestui nivel, se influenteaza si functionarea organelor.

    Nivelul 3
Dupa minim 3 luni de la initierea in nivelul 2, se poate solicita armonizarea pentru nivelul 3, dar numai dupa ce instructorul constata o schimbare a echilibrului intern. De retinut este ca in situatia in care instructorul amana intierea, se recomanda reluarea studiului asupra listei cu evenimentele care ne-au marcat mai mult viata.

Nivelul 3 cuprinde doua etape:
modalitatea de a invata sa actionam asupra corpurilor fine intr-un mod foarte subtil.
posibilitatea de a invata sa armonizam cu ENERGIA UNIVERSALA o persoana pentru nivelul 1.
La acest nivel de cunoastere pot avea acces si practicantii tehnicii radiante gradul II.
Nivelul 4
Acest nivel de evolutie spirituala influenteaza profund karma. Dupa cum se stie, corpul cauzal este in legatura directa cu chakra gatului. Prin intermediul simbolului nivelului patru, se poate curata de impuritati aceasta chakra. Cu rabdare si perseverenta, se poate purifica si corpul cauzal.

Se poate “retrai” intreaga viata, prin derularea imaginilor care s-au inregistrat in subconstient. In fata ochilor nostri vor apare toate evenimentele prin care am trecut. Toate acestea vor fi privite dintr-o alta perspectiva, cea a omului detasat, care poate sa vada (sa inteleaga) unde a gresit. Prin constientizarea greselilor, cu ajutorul simbolului, care va fi folosit atat cat este necesar, se poate influenta pozitiv karma personala.

Practicand cu rabdare si perseverenta, incet, dar sigur, omul poate sa devina mai detasat fata de lumea materiala si, in acelasi timp, mai constient de faptul ca este o mica particica dintr-un imens univers. Mai precis, el va deveni mult mai apropiat de constiinta sa cosmica si de viata universala.

Printr-un efort creator, chakrele si corpurile fine se pot purifica, folosind simbolul pentru nivelul 4. Pentru inceput, este suficient sa curatim o chakra, deoarece astfel, influentam si celelalte chakre. Aceasta actiune va conduce la purificarea celorlalte corpuri fine. Dupa cum se stie, o chakra are legaturi cu toate corpurile fine, iar acestea, cu toate celelalte chakre.

Dupa minim 3 luni de la initierea in nivelul 3, dar numai cu acordul instructorului si numai daca acesta va constata o schimbare pozitiva in persoana care solicita nivelul 4, se poate invata si acest nivel de cunoastere, care are doua etape:
modalitatea de a invata cum sa ne influentam KARMA
posibilitatea de a invata sa armonizam o alta persoana cu ENERGIE UNIVERSALA pentru nivelul 2.

Pentru a lua legatura cu un instructor experimentat care sa va armonizeze cu ENERGIA UNIVERSALA, ne puteti contacta prin e-mail.

Avand in vedere numarul mare de solicitari pe care le primim pentru initierea in arta folosirii energiei universale nivelul I si nivelul II, va informam ca am pus la punct tehnica prin care putem face initierea de la distanta.

Pentru a fi initiati, este nevoie sa ne trimiteti fotografia personala si sa stabilim telefonic sau prin e-mail ziua si ora initierii.

La randul nostru, va vom expedia cu plata ramburs, pe casete audio sau pe CD-uri, in functie de preferinta, toate informatiile necesare pentru initiere.

Initierea cuprinde mai multe etape, pe care le puteti parcurge ascultand inregistrarile audio de pe cele doua casete sau CD-uri:
1). Relaxare - 30 minute;
2). Initierea propriu-zisa (partea I) - 30 minute;
3). Initierea propriu-zisa (partea a II-a) - 30 minute;
4). Relaxare finala - 30 minute.
Daca va intereseaza si daca doriti sa fiti initiat in Arta folosirii energiei Universale, va invitam sa parcurgeti rubrica SERVICII!

ARTICOLE

  • Vezi si:
 - Sistemul Astral de Vindecare
_________________________________________________________________________
CE SERVICII GASESTI LA RUBRICA TERAPII

SANATATE

  • Studiu de Astro-Tarot.
  • Raspunsuri la intrebari alese
  • Tratamente cu ENERGIE la distanta
  • Initiere in Sistemul Astral de Vindecare, nivelul 1 si 2.
  • Sprijin pentru tratarea Autismului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.