Secrete.

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Mesajul inițiatic transmis lui Traian Băsescu


Comentariu Facebook Ym Print email
Am primit la redacție din partea unui "grup de pază" care doreste sa-l protejeze pe președintele României, o scrisoare-avertisment, semnata de un asa-zis Străjer, care reprezinta un vis initiatic, ce ar putea avea legături tainice cu proiectul Roșia Montana, imbrațișat acum de Traian Băsescu. Grupul de veghe dorește sa-i transmita președintelui un soi de avertisment. Din cate am cercetat provenienta scrisorii, pare vorba despre un demers serios, drept pentru care transmitem mai departe ceea ce s-ar putea numi visul președintelui, poate chiar provenit de la o organizatie oculta ce dorește sa transmită un mesaj codificat pe care, dupa cum se si spune, Traian Basescu l-ar intelege. Un mesaj masonic? Legat de aur...  Parca ar fi vorba despre o alchimie ciudata. Dar cine este Alchimistul? Ce taină ascunde acest vis?
Presedintelui Romaniei!
Domnului Traian Basescu,
Domnule presedinte,
Primiti salutarile mele sincere si traditionalul "La Multi Ani" cu ocazia apropiatei dvs zile de nastere. Vin in fata dvs cu o problemă care s-ar putea sa va intereseze direct. Este vorba despre un vis care cred ca are o insemnatate pentru dvs pe care l-a visat (JA), un om onest, sincer, neimplicat politic, fara nici un interes de a se scoate oarecum in evidenta, om de al nostru, din cei care dorim sa facem garda in jurul dvs. sa va protejam. În corpul nostru de paza sunt cei meniti si chemati sa aiba anumite capacitati, inclusiv paranormale si noi stim ca dvs pretuiti aceste lucruri si le dati crezare, de aia untem convinsi ca dv stiti exact ce inseamna acest vis.
In noaptea de 7/8 octombrie 2010, JA s-a visat in fata unei cladiri impunatoare, cu o poarta solida. In fata cladirii respective se aflau multi soldati aliniati dar printre acesti soldati se afla si el, imbracat civil, in pantaloni scurti si un tricou. La un moment dat ati aparut dvs la poarta, ati iesit in strada si ati ales doi oameni pentru o misiune speciala. Unul dintre cei doi oameni era JA, celalalt era un om necunoscut. Dupa alegerea celor doi le-ati explicat sa stea un pic sa va astepte. Dvs. ati reintrat in cladire si ati revenit dupa aproximativ 20 de minute imbracat leger, in haine civile, obisnuite. La revenire ati intrebat pe JA care era imbracat in pantaloni scurti, de ce nu s-a schimbat. JA a raspuns ca el poate si vrea sa lucreze asa cum este. Atunci dvs ati zis haideti cu mine ca avem o misiune speciala.
I-ati dus intrun loc intunecos la o exploatare miniera, la suprafata, unde se cauta aur. Erau multi oameni care lucrau intr-o groapa mare, se lucra manual, nu erau masinarii de escavat decat unelte rudimentare uzuale. Ajungand la groapa respectiva ati pus mana pe o lopata si i-ati indemnat si pe cei doi alesi sa caute in groapa pentru ca acolo se stia ca este un mare bulgare de aur. Ati lucrat putin cu cei doi si la un moment dat ati observat un mic tunel in care nu putea intra decat o persoana, lung de aproximativ 3 metri la capatul caruia se vedea un suport pe care era amplasat o verigheta de aur. In spatele suportului cu verigheta era o lada facuta special, in forma de biserica, in care se credea ca este mult aur. Lada respectiva avea o instalatie speciala. Persoana care incerca sa o ia de acolo, declansa printr-o fringhie transparenta, foarte sensibila un dispozitiv deaupra caruia se aflau greutati care l-ar fi strivit fizic pe cel prins sub aceste greutati.
Tunelul respectiv l-ati vazut atat dvs cat si cei doi. Ati discutat ca trebuie luata verigheta si lada din acel tunel, ati observat dispozitivul capcana si ati cerut celor doi sa caute ceva dispozitive sa traga suportul cu verigheta si lada presupusa cu bani de aur, afara. JA, ca si celalalt om au mers sa gaseasca ceva dispozitiv de fier sau lem cu care sa incerce extractia verighetei si a lazii respective. Ati plecat si dvs, dar cand cei doi s-au reintors cu mana goala la tunel, pentru ca nu au gasit nimic cu ce sa incerce executarea operatiunii, dvs ieseati singur din tunel cu lada in mana.
Erati plin de mizerie, murdar, plin de pamant si praf dar teafar si nevatamat cu lada cu aur in brate. N-ati cumpanit ci barbateste ati mers la o arecare distanta de acel tunel, ati pus lada jos intrun loc sigur si sub privirile celor doi ati deschis lada. Deschizand lada fata vi s-a luminat ca ati izbutit, pentru ca inauntrul lazii respective erau monede de aur stralucitor. Ati introdus amandoua mainile intre monedele de aur si cand le-ati ridicat in sus sa le verificati ati observat ca monezile se descompuneau si se transformau in pulbere neagra. Aveau dar forma de monede, straluceau ca aurul pe deasupra, dar continutul lor era defapt pulbere neagra care la atingerea monedelor se tranforma in pulbere, un fel de cenusa neagra.
Eu cred ca dvs stiti la ce se refera acest vis, stiti actiunea care va trebuii sa o demarati dar stiti acum si rezultatul. Ar fi bine zic eu evitarea intrarii in tunel pentru a nu va pune viata in pericol si pentru a nu va murdarii pentru ceva aparent valoros dar care de fapt este fara valoare, cenusa neagra.
V-am transmis acest vis pentru ami face datoria in fata lui Dumnezeu. N-as vrea sa patiti ceva si eu sa fi stiut si sa nu va fi anuntat. In rest Dumnezeu cu mila, ca!, El poate sa ne pazeasca de toate.
Străjerul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.