Secrete.

joi, 13 octombrie 2011

BIBLIA - CARTEA EXTRATERESTRILOR

ieri, extraterestrii de azi?

LEGILE SI COMANDAMENTELE LUI DUMNEZEU

CAPITOLUL 7
Sincera sa fiu, marea majoritate a regulilor lui dumnezeu iti fac o mare scarba pentru ca sant aberatii pe care nici un om corect nu le-ar putea concepe si urma. Din nefericire insa aceste reguli sant urmate chiar si astazi de milioane de persoane care cred in biblie si in alte carti care deriva din aceasta. Aceste reguli, razboiul sfant, casatoriile ilicite sant exemple de atrocitati, asasinate, durere, moarte, suferinte, sclavagism, ascultare, umilire pe care dumnezeu le vrea pentru poporul sau si pentru lumea intreaga. Deschideti ochii pentru ca aceste lucruri se faca pentru dumnezeu si in numele lui. Pentru acest dumnezeu mincinos si asasin cavalerii templari (sacerdotii soldat ai papei), cruciatii, inchizitia au infricosat lumea secole de-a randul. Templarii si cruciatii nu au omorat numai musulmanii ci si milioane de crestini si evrei. Baia de sange pe care razboiul  provocat de cavalerii soldati ai papei care serveau acest dumnezeu si biserica sa a costat viata a doua milioane de oameni, femei si copii. Cu toate acestea, aceste atrocitati continua si astazi, si se face acelasi razboi „sfant” care nu vrea sa se sfarseasca niciodata.
Dar sa vedem care sant regulile si comandamentele pe care „bunul” dumnezeu doreste ca  poporul sau sa le urmeze, si care ocupa doua capitole ale bibliei. Eu am sa pun in contrast comandamentele  sale cu regulile si legile pe care le ordona.
NU UCIDE (COMANDAMENT)
LEGI IN CONTRADICTORIU CU COMANDAMENTUL:
-oricine comite adulter cu o femeie casatorita sa fie pus la moarte, adulterul si adultera
-daca cineva loveste un om sa fie pus la moarte
-nici o persoana gasita vinovata nu poate sa fie rascumparata; sa fie omorata.
-viata pentru viata, ochi pentru ochi, mana pentru mana, picior pentru picior.
-daca o fata tanara  este logodita cu un om, si un alt om se culca cu ea, ii conduceti afara din cetate si ii omorati.
-cand un om are copii rai si neascultatori care nu asculta nici de mama nici de tata …tatal il va conduce in adunarea batranilor cetatii…si apoi il omorati cu pietre, toti oamenii din cetate.
-vrajitoarele trebuiesc ucise cu pietre.
Acestea sant doar cateva din regulile scarboase pe care dumnezeu le pune in contradictoriu cu regula principala de a nu ucide. Deci e un pic cam asa: tu nu ucizi cad vrei si pe cine vrei, tu ucizi doar pe cel care decid eu, cu legile mele, pe care oricum le aplic doar la prostime. Ca si in zilele noastre: cine fura o paine face puscarie pe viata si cine fura miliarde sta in libertate ca sa le chieltuie.
NU COMITE ADULTER (COMANDAMENT)
LEGI IN OPOZITIE CU COMANDAMENTUL:
-Daca fratii traiesc impreuna si unul dintre ei moare fara copii, sotia defunctului nu se va casatori cu unul din afara; cumnatul sau se va duce la ea si se vor casatori, implinind datoria de cumnat.
-daca printre prizonieri ai sa vezi o femeie frumoasa care sa-ti placa o iei de sotie. Dupa aia daca nu iti mai place o lasi sa plece.(un fel de viol legal)
IUBESTE PE CEL DE LANGA TINE CA PE TINE INSUTI (COMANDAMENT)
LEGI IN OPOSITIE:
-Cand va fi o cearta intre oameni…cel vinovat va fi pedepsit cu 40 de lovituri.
-cand doi oameni se razboiesc si sotia unuia dintre acestia se apropie ca sa-si salveze sotul apucandu-l pe celalalt de partile rusinoase, i se va taia mana.
-sclavul si sclava care sant proprietatea ta ii vei prinde dintre popoarele care traiesc impreuna cu tine: dintre ei vei lua sclavi.
-chiar si fii oaspetilor tai care locuiesc in vecinatatea ta pot fi sclavii tai, ei sant in posesiunea ta.
-daca un sclav zice iubesc pe stapanul meu, atunci patronul il va duce in apropierea dumnezeului sau, il alatura de o piatra sau de stalpul portii si ii foreaza urechia cu o sula iar acesta va fi sclavul lui pentru totdeauna.
-daca unui sclav stapanul i-a dat o sotie iar aceasta i-a generat fii, sotia si copii sant ai patronului iar el poate fi eliberat.
Daca mai vreti sa mai cititi ce tipuri de atrocitati se mai pot face in termeni legali va invit sa cititi anticul testament si poate va veti da seama ce dumnezeu crud, nedrept si hain serviti. Acesta este dumnezeul bisericii caruia toata lumea i se inchina si se umileste. Sclavii sai, modelele biblice ale bisericii sant „eroii” care in numele lui au pacalit omenirea. Prefer sa fiu chiemata pagana decat sa servesc acest dumnezeu al mortii, al razboiului, al fricii, al urei pe care il servesc popoarele lui. Dumnezeul di biblie este o persoana in carne si oase asa cum sant si ingerii sai. Sant persoane ca si noi care,asa cum am vazut, care pot sa fie obositi, insetati sau nemacati. Daca ar fi fost spirite nu puteau avea nevoie de asa ceva. In carte lui Tobia e scris ca Tobia nu stia ca Rafaele era un inger; dar in acelasi timp isi bate joc de noi zicand:” cand stateam cu voi o faceam din vointa domnului. M-ati vazut mancand dar nu mancam nimic, ceea ce ati vazut era solo aparenta.” Cum ceea ce ati vazut era doar aparenta? Deci te vad cum bagi in tine, cum farfuria se goleste, si apoi imi spui ca am avut iluzie optica? Pai poate si mascarada cu existenta acestui dumnezeu este doar o iluzie optica sau daca nu o mare pacaleala, asa-i?
Acest dumnezeu nu a dat niciodata oamenilor liberul arbitr, el le-a dat intotdeauna doar alegerea. Te duceai cu el iti dadea vreun cacatis daca nu il voiai erai blestemat si bun de moarte. Ascultati ce blesteme face „bunul” dumnezeu pentru cei care nu sant de acord cu el si nu vor sa urmeze regulile lui de rahat.”ai sa servesti dusmanii pe care dumnezeu ti-i trimite rapus de foame, sete, dezbracat si in lipsa de orice lucru. Daca nu vei urma toate cuvintele acestei legi scrise in aceasta carte dumnezeu te va lovi pe tine si pe fii tai cu extraordinare boli, boli mari care provoaca infirmitati si boli maligne..Dumnezeu va trimite impotriva ta si alte infirmitati si flageluri care nu sant scrise in aceasta carte de legi.” Daca inca nu santeti convinsi ca dumnezeu este o persoana in carne si oase va mai dau cateva exemple interesante.” Du-te si spune-i lui David servitorul meu: nu o sa fii tu cel care o sa-mi construiasca casa in care voi locui. Intr-adevar nu am mai locuit intr-o casa din din ziua in care am scos pe Israel din Egipt pana azi. Am intrat dintr-un cort in altul si dintr-o casa in alta.” El era un dumnezeu fugar care nu mai putea sa locuiasca in palatul sau. El a plecat cu Avram ca sa distruga pamantul zeilor. Dar sa vedem o alta marturie in care ne dam seama ca dumnezeu este o persoana in carne si oase. Deutr 23/13-14”ai sa ai un loc in afara taberei unde te vei duce afara. In bagajul tau vei avea o lopata cu care vei sapa cand vei merge sa faci nevoile tale si vei acoperi escrementele tale. Pentru ca domnul se misca in mijlocul taberei tale ca sa te protejeze si ca sa-ti dea dusmanii in putere.” Ati vazut sarmanul spirit? I-a invatat o buna regula de igiena dar numai pentru ca ii era frica sa nu calce el in rahat cand se misca prin tabara.
Pentru linia de sange albastru care trebuia mentinuta intre sclavii alesi de dumnezeu sa il seveasca ascultati ce idiotenii sant scrise in cartea lui Tobia:”fii atent fiule si nu comite adulter, iar inainte de toate ia-ti sotie dintre rudele tale nu lua sotie dintre cei straini care nu fac parte din tribul inaintasilor tai pentru ca noi santem fii de profeti, adu-ti aminte ca in vremurile vechi inaintasii nostri Noe, Avram, Iosiv, Isac au luat sotii dintre neamurile lor si au fost binecuvantati.” Aaaaaa!!!! Am inteles! Legea nu este pentru ei ci pentru prostime asa cum am zis mai inainte, dar am un dubiu: cand si ce dracu au profetizat astia? Din ceea ce am vazut pana acum aceste personaje nu au fost profeti ci ostasii lui dumnezeu.
As dori sa va descriu cu cuvintele bibliei ce face dumnezeu si care sant regulile pe care le da poporului sau cand acesta cere un rege al lor. Poporul satul de dictatura lui dumnezeu cere lui Samuele care era preot un rege”te rugam sa pui deasupra noastra un rege care sa ne guverneze cum fac si alte popoare.”Acest lucru ii displace foarte mult lui Samuel care le spune:”dumnezeu este regele vostru.” Cand Samuele ii spune lui dumnezeu care era vointa poporului, acesta devine ca o fiara de nervi si zise:” acesta va fi dreptul regelui care va stapani peste voi:pe fii vostrii ii va lua si ii va pune la carele sale in locul cailor sai ca sa fuga inaintea acestor care, ca sa are ogoarele si  sa semene. Vor fabrica arme si  piese pentru care. Va lua si fetele voastre pe care le va face cosmeticiene, bucatarese si vor sta la cuptoare sa  coaca paine. Va va lua campurile si viile si livezile de maslini pe care le va da eunucilor si ministrilor sai. Va lua a zecea parte din animalele voastre si voi insiva o sa deveniti sclavii lui.” Dar din ce cauza dumnezeu s-a suparat asa tare si face din ei sclavii regelui caruia trebuiau sa ii dea o parte din munca lor?  Pentru ca omul nu a mai vrut jugul lui dumnezeu acesta a trecut dictatura in mainile regilor care oricum erau supusii sai si faceau ceea ce zicea el, ca Saul si David. Daca oamenii au avut acesta idee de a se guverna singuri dumnezeu ii controla cu ajurorul popilor si al regelui. Persoanele comune nu mai puteau vorbi cu el pentru ca acum erau sclavii regelui nu al lui dumnezeu iar in acest fel erau acestia cei care interveneau pe langa el. Cand dumnezeu s-a mutat pe alte continente vorbea cu poporul sau cu ajutorul chiavotului iar cand s-a facut nevazut pe pamant au ramas preotii, vescovi, papa care sa ne umple capul cu minciuni si idiotenii de tipul: spirite, miracole, rugaciuni, frica, umilinta, lins pantofi( lui papa i se pupa pantofii), iar la preoti mana.
Dumnezeu este o fiinta cu un caracter care impune teama: crud, razbunator, capricios si incorect.” A zis Thomas Jefferson. Eu zic in schimb ca este o fiinta imperfecta si rea ca si umanitatea creata de el.
 traducere din “Bibbia il libro degli extratterestri” de Gabriela Dobrescu

DUMNEZEU SI RAZBOIUL “SFANT”

CAPITOLUL 6
Razboi. Numai cand ma gandesc sa pronunt acest cuvant ma face sa lacrimez si sa-mi planga inima. Din vina acestor razboaie umanitatea a fost secerata de milenii de durere si mizerie. Pentru prima data am gasit termenul de „razboiul sfant” in biblie, da intr-o biblie italiana. Pai ce inseamna „razboi sfant”? Inainte de toate e o expresie care putem zice ca se exclude singura pentru ca, dupa mine nu se poate concepe posibilitatea de a asocia cuvantul razboi cu ororile sale alaturi de cuvantul sfant. Razboiul pentru oricare motiv bun a inceput, sau pentru oricare cauza dreapta este facut nu poate fi definit sfant pentru ca razboi insemna moarte, durere, suferinta, foamete, mizerie, frica, nedreptate si boala. Daca „razboiul sfant” se chiama asa pentru ca e facut in numele lui dumnezeu sau pentru ca a fost ordonat de dumnezeu, atunci dumnezeu este un asasin, un criminal, un mincinos si un farsor. Daca el vroia razboi de ce ne-a mai dat cele zece legi pentru ca atunci el este primul care le incalca? Si pentru ce atata hartie si cerneala cand toate se reduc la una singura: nu fura.
-nu ucide pentru ca daca ai facut-o ai furat viata aproapelui tau, ai furat un sot, un tata, un fiu, un bunic.
-nu comite adulter pentru ca ai furat fericirea aproapelui tau.
-nu jura fals pentru ca ai furat justitia altuia.
-nu dori nimic din casa altuia pentru ca asa ai furat munca lui de o viata.
-onoreaza pe mama si pe tatal tau pentru ca daca nu o faci ai furat linistea batranetilor lor.
-observa ziua de odihna pentru ca daca nu ai furat ziua de repaus a altuia.
-sa nu ai alti dumnezei in afara de mine pentru ca daca nu ai furat increderea mea.
-sa nu te servesti de numele lui dumnezeu pentru o minciuna pentru ca daca nu ai furat increderea sa.
Ati vazut? Totul in doua cuvinte. De ce? Pentru ca in acele vremuri oamenii traiau in comunitati si toti munceau si imparterau in mod egal produsele muncii lor, iar furtul era considerat cea mai mare faradelege.
Ok si razboiul? Ei, razboiul este o alta socoteala, pentru ca un dumnezeu bun nu ar gandi sa faca asa ceva celor creati de el, dar dumnezeul din anticul testament da. Cele mai importante personaje ale „razboiului sfant” sant: Moise,Iosua, Gedeone si David care au conspirat cu acest dumnezeu ca sa prinda posesiunea pamantului promis. Dumnezeu a promis poporului sau un pamant manos, bun, unde curge lapte si miere si care va ramane in posesiunea lor pentru totdeauna, dar nu spune ca acest pamant era locuit de alte popoare care lui nu-i placeau. Pentru acest motiv aceste popoare trebuiau exterminate, rase de pe fata pamantului, distruse. Acest dumnezeu al exercitelor vrea sa faca razboi acestor popoare cu ajutorul evreilor. Cu viclenie ii face sa piara in desert, ii lasa zile intregi fara apa si mancare pana cand suferinta lor ajunge la extreme si atunci se intorc impotriva lui Moise si al dumnezeului lui. Doar cand limitele sant trecute el le da apa, mana sau potarnichi de mancare. Si, ca si cand nu era de ajuns ii pedepsea mereu pentru ca nu credeau in el; si pentru ca le parea mult mai fericita viata de sclavi in Egipt decat libertatea supraveghiata din desert unde au stat mai mult de 40 de ani tot prin vointa lui dumnezeu pana cand mureau toti cei care nu aveau incredere in el. Daca Adam si Eva se bucurau de acelasi liber arbitru atunci au avut dreptate sa paraseasca aceasta dictatura.
Dumnezeu duce poporul sau in vecinatatea pamantului promis iar ei se duc sa cerceteze acest colt de rai dar se intorc infricosati si deceptionati. In numeri 13/28,31 ei zic:”poporul care locuieste acest pamant e puternic iar orasele sant fortareze foarte mari…nu putem sa luptam impotriva acelui popor pentru ca e mult mai puternic decat noi.” Tot poporul murmura si plangea pentru ca era constient de impotenza lor. Tot asa citim si in carte lui Iosua 7/7” doame de ce a trecut robul tau poporul acesta peste Iordan? Ca sa-l dai pe mainile Amoreilor si sa ne pierzi? Mai bine ramaneam sa locuim de cealalta parte a Iordanului…cananeii vor auzi ne vor impresura si ne vor sterge de pe pamant.” Erau constienti ca nu vor putea invinge niciodata popoare de giganti care locuiau acele locuri si acest fapt il gasiti in mai toate capitolele unde este descris acest crud razboi. Dar nu-i nimic pentru ca  forza lor este dumnezeu care lupta pentru ei si le da totul in mana. In acest fel pamantul promis devine pamantul uzurpat, furat, ras de pe pamant, luat cu forza de la natiunile care nu il placeau pe acest dumnezeu care nu cunostea mila. Dumnezeu a ordonat sa nu fie lasat nici un supravietuitor dintre oameni, femei si copii, totul trebuia facut pulbere. Am sa va  citez cateva paragrafe in care dumnezeu ii asigura ca este de partea lor si nu ii lasa singuri. Deutronomul 31/1-4”Moise a grait: eu am de acum 120 de ani si nu mai pot intra si iesi..dar domnul a zis: tu nu vei trece Iordanul ci va merge inaintea ta insusi domnul si va starpi el popoarele acestea de la fata ta si tu le vei stapani..si va face domnul cum a facut si cu Sicon si cu Og regele Amoreilor care erau dincoace de Iordan si cum a facut cu pamantul acelora care i-a pierdut.” Si apoi mai departe deutronomul 7/17-21 „nu cumva sa zici in inima ta: popoarele acestea sant mai mari la numar cum sa fac sa le inving? Nu te teme ..domnul trimite impotriva lor viespi pana ce vor pieri cei care au ramas si s-au ascuns de la fata ta. Nu te inspaimanta de ei caci domnul este in mijlocul tau un domn mare si tribil.”
Acum as vrea sa va enumar cateva versete ca sa va fac cunoscut genocidul, holocaustul provocat de razboiul „sfant” al domnului. Pentru ca sa va dati seama ca acest pamant sfant este un pamant furat, cucerit de catre acest teribil dumnezeu al evreilor de la alte popoare care aveau alti dumnezei probabil mult mai corecti si mai buni  si care nu doreau sa recunoasca acest asasin drept dumnezeul lor. Judecatorii 3/1-2”acestea sant popoarele pe care domnul le-a lasat sa ca sa ispiteasca prin ele pe Israel si pe toti aceia care nu cunosteau razboaiele..el le-a lasat pentru ca generatiile viitoare de oameni sa stie si sa invete razboiul pe care nu-l cunoscusera si pentru ai invata sa se bata.
Iosua, uno dintre modelii biblici ai bisericii, auziti cum se umileste cand vede un inger luptator al domnului: Iosua 5/13”aflandu-se Iosua aproape de Ierihon a cautat cu ochii ..si iata inintea sa un om; acesta avea in mana o spada goala. Iosua se apropie de dansul si il intreaba:”esti de-ai nostrii sau esti dintre dusmanii nostri?” iar acela a raspuns.” Eu sant capetenia ostirilor lui dumnezeu si am venit acum,” Atunci Iosua a cazut cu fata la pamant s-a inchinat si a zis:”stapane ce poruncesti slugii tale?”” Acest fel de a se umili in fata divinitatilor este caracteristic tuturor oamenilor alesi ca sa serveasca pe domnul ceea ce subliniaza inca o data pozitia de sclav pe care omul o are fata de ei.
Dar sa vedem cum au fost uzurpate aceste cetati-oras, ce se intampla cu locuitorii si cu lucrurile pe care le jefuiau oamenii lui dumnezeu, pentru ca el in persoana a ordonat sa nu ramana in viata nimeni, nici un om, femeie sau copil. Deutro2/34”in vremea aceea am luat toate cetatile si am nimicit toate cetatile, barbatii, femeile si copii si n-am lasat pe nimeni viu. Numai vitele lor si cele jefuite din cetatile luate de noi ni le-am luat.”numeri31/9”iar pe femeile Medianitilor si pe copii lor le-au luat fii lui Israel in robie; si toate vitele si toate turmele lor si toate avutiile lor.” Numerii 31/15-19”si Moise le zise loro”De ce ati lasat in viata toate femeile?.. Ucideti dar toti copii de parte barbatesca si toate femeile care au cunoscut barbat ucideti-le. Iar pe fetele care nu au cunoscut barbat lasati-le vii pentru voi.” Toate prazile de razboi pe care israelitii le-au luat le-au adus in fata lui Moise si a lui Aroon fratele sau ca sa faca ei imparteala. Numerii 31/32-34” prada era 65.000 de oi,..72.000 de boi,..61.000 de magari si..32.000 de fete care nu se unisera cu barbatul.” Aceste 32.000 de fetite erau tinute in viata ca sa fie violate de catre poporul lui dumnezeu. Da destept si bun dumnezeul asta…
In alte cuvinte toate atrocitatile, crimele si violurile s-au facut prin vointa domnului. Este mereu el cel, care zice ce trebuie si ce nu trebuie sa faca evreii sai cu popoarele cotropite. In cartea lui Iosua 10/32-43” si a dat domnul Lachisul in mainile lor..incepand razboiul cu ei….Din Lachis s-a dus Iosua cu ei la Eglon si au inceput razboiul..si domnul le-a dat in mainile lui Israel…si pe toti regii acestora si tinuturile lor le-a luat Iosua deodata caci domnul lui lupta pentru Israel.” Si dumnezeu a mai zis:”Deutro20/10-18”cand te vei apropia de vreo cetate sa o cuceresti fa inainte propunere de pace. Daca se va invoi sa primesca pacea cu tine si iti va deschide portile atunci tot poporul ce se va gasi in ea iti va plati bir si te va servi. Daca nu se vor invoi ..sa o inconjori si cad dumnezeul tau o va pune in mainile tale ..sa omori pe toti cei de parte barbateasca. Numai femeile si copii, vitele si tot ceea ce este in cetate sa le folosesti ca prada….Asa sa faci cu toate cetatile care sant departe de tine si care nu sant cetatile popoarelor acestora. Iar di cetatile popoarelor acestora pe care domnul ti le da in stapanire sa nu lasi in viata nici un suflet…pe Hetei, pe Amorei, pe Cananei, pe Ferezei, pe Hevei, pe Iebusei si pe Gherghesei, asa cum ti-a poruncit domnul.”
Dar va rog sa mai aveti un pic de rabdare pentru ca eu va dau doar cateva exemple din miile care sant, in care sant descrise atrocitatile pe care dumnezeu le-a ordonat poporului sfant.
Dupa cum am vazut evreii nu cuceresc pamantul sfant pentru ca asa doresc ei ci pentru ca asa le-a ordonat domnul care i-a ajutat sa duca la bun sfarsit macelul. Acest odios razboi nu este razboiul evreilor ci al lui dumnezeu care s-a servit de poporul evreu pentru a invinge alte popoare care aveau alti dumnezei carora li se inchinau dar cu care el nu era de acord pentru ca probabil voia teritoriile lor. Adevarul acesta ni-l confirma tot textul biblic.Deutr 3/22”nu te teme de ele, pentru ca domnul insusi se va lupta pentru voi.”1 Regi17/47…caci acest razboi apartine lui dumnezeu si el va va da in mainile noastre.” 1Regi 18/17” …numai sa fii viteaz si sa duci razboaiele domnului.” In acest caz nu trebuie sa ne indoim ca tot acest odios razboi este razboiul zeilor, al dumnezeilor cum ii chiama biblia, pentru ca in plus am vazut ca dumnezeu avea o ostire compusa din ingeri soldati care il insotea iar comandantul lor se prezinta regelui Iosua:Iosua5/14”eu sant capetenia ostirilor domnului si am venit acum.”
Toate miracolele despre care ne povesteste biserica si pe care ne obliga cu viclenie sa le credem, cum ar fi: chiavotul legi, bastonul lui Moise, toiagul lui Iosua, focul care iese din domnul, mantaua lui Elia, plagile Egiptului (consecinza bombei atomice), pietrele care cad din cer nu sant altceva decat arme distrugatoare ale zeilor, necunoscute de oameni.
In ziua de azi nu avem dreptul, macar pentru fii nostrii sa mai credem inca in aceste povesti, nu avem dreptul sa mai mentinem mirajul misterelor cu care santem invatati de milenii. Nici un razboi din lume nu poate fi chiemat „sfant” pentru ca asa cum am vazut sfintenia atrocitatilor care s-au facut nu este altceva decat un distrugator razboi al zeilor care traiau impreuna cu oamenii in timpuri stravechi si care au atras in mijlocul lor si pe bietii lor sclavi.Numerii 21/14” asa se zice in „CARTEA RAZBOAIELOR DOMNULUI.”
Acest dumnezeu al evreilor nu este alcineva decat unul din zeii antici care lupta pentru acapararea teritoriilor de la alti zei. El prepara asa cum am vazut generatiile de oameni tineri pentru razboi asa cum ii prepara si pe bravii lor capetenii, cei „bunii”, alesi de el sa conduca oamenii cum ar fi Moise, Iosua, Gedeone si David. Aceste personaje pentru biserica sant modele biblice, demne de urmat, persoane fara pata, pioase, credincioase, umile care au facut voia lui dumnezeu. Aaaaa, dar cand vreodataaaaa? Pai ia sa va spun eu cine sant.
Aceste modele de bunatate si virtute sant in realitate fii de regi, de sacerdoti de multe ori chiar fii de zei, abili luptatori, preparati din frageda pruncie la curtile regale unde erau mostenitori ai tronurilor. Obtineau mari victorii pentru ca erau ajutati de dumnezeu si de garnizoana sa in persoana asa cum am avazut, si care inainte de batalie ii invata planul de lupta si strategia militara cea mai avantajoasa pentru obtinerea victoriei din aceasta cauza ei cunosteau victoria inca dinainte. Cine ar fi putut rezista la avansata si distrugatoarea tehnologie militara a bunului dumnezeu? Daca ati inlocui cuvantul dumnezeu cu zeii sau extraterestrii ati intelege mai bine cine este dumnezeu si armata sa. Aceste fiinte care nu apartineau pamantului au fost tot timpul prezente aici si anticii ii cunosteau, erau sclavii lor. Stiau despre carele lor de foc si despre modul in care ei te omorau fara sa te atinga. Aceste lucruri nu erau noi pentru ei.
 Dar a venit vremea sa vorbim despre modele biblice care conduceau razboaiele lui dimnezeu si am sa incep cu Avraam.
In capitolul 11 al Facerii este descrisa genealogia inaintasilor lui Avraam care se trageau din Sam fiul lui Noe, ramura binecuvantata de dumnezeu si unde e scris asa: Terach tatal lui Avraam se stabileste impreuna cu familia sa in tara Sinar care in termeni moderni inseamna Sumer, in orasul Ur. Avraam vede lumina zilei in acest loc, deci el era un sumerian in toata puterea cuvantului, iar Sumerul era tara zeilor asa cum bine stim, Babilonia cea mareata in timpul de dupa ei. Si uite cum nu gresesc, pentru ca tot biblia confirma ce zic in cartea lui Iosua 24/2”asa zice dumnezeul lui Israel ca in vechime parintii vostri Terach tatal lui Avraam si tatal lui Nacor, au trait dincolo de rau de Eufrat si slujeau alti dumnezei, dar eu l-am luat de mana de dincolo de Eufrat si l-am sfatuit catre aceasta tara a Canaanului.” E afirmativ ca dumnezeul lui Avraam este una din multele divinitati ale antichitatii care traiau in Sumer si ca Avraam il cunostea foarte bine, avea incredere in el si de aceea el s-a transferat cu familia sa in Harran, oras al Cananeei. Cand regele din Harran si apoi faraonul Egiptului il intreaba cine este el, el raspunde ca este un ebreu. Ei bine genealogia acestei familii de regi sacerdoti a lui Avraam ne-o explica cel mai bine Zaharia Sitchin mare om de stiinta, cunoscator si traducator a tuturor scrierilor semitice vechi, autor a nenumarate carti despre civilizatia sumeriana. El ne explica ca, cuvantul  EBREU vine de la cuvantul IBRI care inseamana „tranversare”, deci Avraam provenea din cealalte parte a raului, asa cum ne confirma biblia care inseamna Mesopotamia. Dupa ce el se muta in diferita orase( Canaan, Harran, Ur) dumnezeu ii schimba lui si nevestei sale numele.De ce oare? Cu ce il deranja asa de tare numele lor? Pai ca sa intelegem mai bine motivul trebuie sa vedem care era semnificatia numelor lor in sumeriana, iar pentru aceasta ii dam cuvintul tot profesorului Sitchin care zice ca Terach tatal lui Avraam vine de la epitetul sumerian TIR.HU; care insemana sacerdot, preot. Deci tatal sau era un rege preot care servea un zeu. Avraam vine de la radacina AB.RAM care inseamna „iubit de tata”(ceea ce e adevarat pentru ca Terah avea 70 de ani cand Avraam s-a nascut si sigur era mangaierea batranetilor sale.) SARAI (dupa Sara) sotia lui Avraam insemna „printesa”; MILCA, sotia lui Nacor fratele lui Avraam inseamna „asemanatoare unei regine”. Pai inseamna ca dumnezeu a schimbat numele lor ca sa ii indparteze de adevarata lor origine. Genealogia numelor lor ne sugereaza o familie de rang regal, adica persoanele cele mai importante. Radacina regala a lui Avraam ne vine confirmata si de faptul ca in orice tara el mergea el se oprea la palturile regale din tara respectiva. Un nimeni care se misca precum tiganul cu cortul dintr-o tara in alta nu avea ce sa caute in palatul faraonului sau cu regii din tara respectiva. Un om simplu se oprea la o familie la fel de umila ca la lui. Deci Avraam nu era un simplu pastor care face voia lui dumnezeu cum ne zice popa, era o familie nobila, cu mare trecere in oricre tara in acele timpuri. Pai daca apartinea mobilimii era o persoana instruita, educata, cu mari capacitati militare, era un luptator al lui dumnezeu. Pentru dumnezeul lui razbunator di crud face orice. Se casatoreste cu sora sa, seduce servitoarea sotiei sale cu care are un copil pe care il abandoneaza apoi in desert la indemnul lui dumnezeu, isi duce copilul legitim pe munte ca sa-l sacrifice lui dumnezeu, se casatori cu alta femeie cu care a avut sase fii, a avut zeci de concubine, ii da toate verile sale lui Isaac iar pe ceilalti fii ii indeparteaza trimitindu-i spre orient dupa ce le-a dat ceva cacatisuri, pentru ca averea sa sa nu ramana decat urmasului legitim asa cum am vazut in alt capitol.
Iosif fiul lui Isaac se casatoreste cu doua verisoare fiicele unchiului sau, seduce servitoarele sotiilor sale cu care are fii, ii fura fratelui sau dreptul de urmas la tron in fata batranului tata orb si il pacaleste pe socru-sau timp 14 ani.
Moise este fiul a doi popi nascut din casatoria tatalui sau Amran cu matusa sa Iochebed. Iesirea 6/20 ne spune ca mama sa la putin timp dupa nasterea sa il pune intr-un cos de nuiele si il abandoneaza pe malurile Nilului pentru ca faraonul a ordonat moartea tuturor baietilor evrei, asa cum ne zice biblia. Pai de ce mama sa nu a facut acelasi lucru si cu fratele sau Arrone care era si el tot un baiat evreu? Ei, adevarul este ca aceasta poveste este copiata dupa o alta poveste care are  protagonistii tot pe malurile Nilului numai ca eceea erau alti zei. Moise vine gasit de catre fiica faraonului care il duce la curtea tatalui sau unde vine crescut ca fiu al faraonului. Crescut la curtea regelui egiptului si el este un om educat si instruit de catre cea mai inalta clasa a nobilimii. Era o persoana cunoscuta atat de evrei cat si de egipteni, era evreu dar si egiptean, fiul adoptiv al regelui.
Biblia ne spune ca Moise fuge de la curtea faraonului cand ucide un egiptean pentru ca acesta batea foarte tare un evreu, pentru ca ii era frica sa nu fie ucis de catre tatal sau adoptiv. Dar cate persoane nu erau ucise pentru motive si mai mici decat acesta? Dar el de ce trebuia sa se tema de acea persoana care a vazut omicidiul; era doar fiul faraonului, nu putea sa aiba aceeasi pedeapsda ca toti ceilalti. Motivul nu e aceasta. El a tradat mainile care l-au crescut, era un ucigas si un tradator in ochii celor de la curtea egipteana. Mai departe Moise, care era o persoana cu o inalta educatie, ne vine descris ca unul care  nu prea putea sa vorbeasca, care nu era un orator, ci un amarat de pastor care pastea oile socrului sau Ietru. Aceasta incapacitate de a vorbi nu putea sa existe tinand cont de locul unde era crescut, ci era doar o scuza ca sa poata intra in scena fratele sau Aaron ca popa.
Dar de ce oare stirpea regala aleasa de dumnezeu, in biblie este descrisa apoi ca persoane umile, comune, nesemnificative, cu frica lui dumnezeu, cand in realitate sant persoane de cel mai inalt rang, cu mari cunostinte tehnice si de lupta, care complotau cu dumnezeu dintotdeauna?
Moise a fost un ucigas care il ingroapa pe amaratul de egiptean in nisip, un tradator in ochii faraonului care l-a crescut ca pe propriul copil, un asasin care care a distrus intregi orase impreuna cu locuitorii lor, un raufacator care a ucis cu sange rece milioane de femei, copii si barbati in numele dumnezeului sau, un violator care mentine in viata 32.000 de fetite care trebuiau sa fie apoi violate si sodomizate de catre oamenii lui dumnezeu,distruge vitelul de aur, il face pulbere, il arunca in apa si o da apoi de baut oamenilor sai, instiga oamenii uni impotriva altora si din aceasta cauza 3000 de oameni au fost ucisi de popa Aarone, fratele sau. Cora era un alt popa care considera ca nu doar Moise si fratele sau sant sfinti ci si el cu altii care faceu parte din adunarea sfanta, motiv pentru care Moise il chiama in ajutor pe prietenul sau dumnezeu care il omoara pe el si pe alti 200 de oameni intr-o secunda. Dar aceasta rascoala nu avea motiv sfintenia unora in comparatie cu altii ci faptul ca ei nu mai puteau suports dictatura celeo doi frati prieteni cu dumnezeu. Cand poporul face vitelul de aur Moise cere iertare lui dumnezeu pentru acesta fapta dar nu si pentru pacatul de a fi omorat 3000 de persoane nevinovate. Poporul murmura impotriva lui si nu se incredea deloc in el in fratele lui Aaron si in dumnezeul lor. Din aceasta cauza nu il ascultau si treceau mereu la cultul zeilor. Acesti popi asasini pedepseau ei poporul cand nu mai avea incredere in ei si in dumnezeul lor mincinos si asasin. Acesta este modelul de umilinta si noblete al omului lui dumnezeu Moise.
Iosua a continuat razboiul „Sfant” al lui Moise si victoriile sale sant rezultatul tehnologiei inalte si al ajutorului lui dumnezeu. Chiavotul sau arca legii a daramat zidurile catatii Gerico si a intors apele Iordanului, cu spada a scurtat spatiul si timpul si invige lupta, si ca sa nu ne indoim ca totul era tehnologia domnului, el insusi arunca din cer cu pietre cu care a ucis toti dusmanii sai. Iosua ca si inaintasii sai este un criminal, un asasasin, un mincinos. A ucis cu sange rece un om care a pastrat o parte di prada de razboi pentru el, spanzura cinci regi, a exterminat toti locuitorii cetatilor pe care le-a cucerit, a ars Zoar si a asasinat 31 de regi din teritoriile ocupate, a ars Gerico de unde a salvat decat o prostituata care i-a ajutat pe oamenii lui.
Gedeone este un alt luptator asa cum numai dumnezeu stia sa aleaga si un alt erou al bisericii. Avea zeci de sotii, concubine si 70 de fii. Razboinicii nemancati ai lui dumnezeu, asa cum am vazut, veneau la el sa manance. A asasinat regii medianiti taindu-le capul, fura lunete si ornamente de la gatul camilelor celor cotropiti, a construit un esafod cu care s-a prostituat, a masacrat milioane de persoane care adorau alti zei, a generat un fiu crud ca si el care a asasinat cei 69 de frati pe care ii avea.
Ooo, dar mai e si David, un om dupa inima lui dumnezeu, primul rege al tribului lui Giuda de unde se trage, dupa biblie, Cristos. Este un poligam cu zeci de femei de toate natiunile de care dumnezeu nu face nici un caz, un betiv care juca beat facand scarba uneia dintre sotiile sale, Mikal, care l-a dispretuit in inima sa, un tradator care voia sa indrepre armata impotriva conationalilor sai, un macelar care a torturat mii de femei si copii in numele dumnezeului sau, a violat sotia unui bun soldat pe care l-a omorat ca sa pastreze el femeia. A primit de la dumnezeu proiectul pentru constructia templului din Ierusalim, si apoi au complotat impreuna pentru uciderea altor miloane de persoane, cu care dumnezeu nu era de acord, iar ipocritul creator ii spune apoi” nu o sa fii tu cel care va construi templul meu pentru ca mainile tale sant pline de sange, va fi fiul ta Solomon cel care o sa-l faca pentru mine.”
Acesti mincinosi, asasini sant modelel biblice ale bisericii. Oare un om cu cap ar putea urma si slavi aceste persoane si pe dumnezeul lor nemilos asasin si mincinos ca si ei?       
 Traducere din “BIBBIA IL LIBRO DEGLI EXTRATTERESTRI” DE Gabriela Dobrescu

CASATORII ILEGALE APROBATE DE DUMNEZEU

CAPITOLUL 5
Un lucru foarte curios in scrierea sfanta este linia de sange pur care trebue sa se mentina intre membrii celor alesi de domnul ca sa-l serveasca. Aceste persoane trebuie sa mentina linia de sange pur numai pentru urmasii care trebuie sa devina succesorii lor. Ca sa mentina aceasta purete trebuie sa se casatoreasca cu rude foarte apropiate cum ar fi cele de primul si al doilea grad de rudenie. Casatoriile puteau fi nenumarate dar urmasul pur era cel care rezulta din casatoria legala intre el si sora sa sau intre el si matusa sa. Dar sa analizam linia de sange pe care patriarhii biblici o aveau si as dori sa incepem cu Avraam.
Avraam s-a stabilit ca strain in localitatea Gerar. Regele acestui loc, Abimèlech o ia pe Sara sotia lui Avraam si o duce acasa la el pentru ca Avraam i-a spus ca aceasta este sora sa. Dumnezeu ii atrage atentia lui Abimèlech de a o duce pe femeie de unde a luato pentru ca Avraam este sotul ei. Regele surprins o duce pe Sara inapoi si il intreaba pe sot de ce l-a mintit. Avraam ii raspunde: facerea 20/11-12”eu mi-am zis ca probabil nu este frica de dumnezeu in aceste locuri  si ma vor omori din cauza sotiei mele, dar ea este intr-adevar sora mea, fiica tatalui meu dar nu si fiica mamei mele, si a devenit sotia mea.”
Un alt exemplu de negandit se intampla cu Lot si cu cele doua fiice ale sale. Dupa distrugerea Sodomei, oras in care Lot traia impreuna cu familia sa, cei trei scapati din holocaust au gasit ca loc de refugiu o grota in muntii Zoor. Cum toti oamenii fusesera ucisi de dumnezeu o data cu cetatile, fetele lui Lot gandesc ca vor ramane fara mostenitori si atunci decid sa imbete pe batranul lor tata pentru a se culca cu el, in felul acesta putand sa aiba si ele copii. Facerea 19/33-34: „si au imbatata pe tatal lor cu vin in noaptea aceea, intrand fata cea mare sa doarma cu el, iar acesta nu a simtit nici cand s-a culcat nici cand s-a sculat ea. Iar a doua seara cea mare a zis catre cea mica: iata ca eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; hai sa-l imbatam si in noaptea aceasta si sa intrii si tu sa dormi cu el ca sa ridicam urmasi tatalui nostru.” Copii pe care cele doua fete i-au zamislit cu tatal lor au ajuns capeteniile unor popoare foarte importante: Moabiti si Ammoniti.
O alta casatorie interzisa este cea a lui Isaac fiul lui Abraam. Cand ii vine vremea de insuratoare Avraam trimite pe servitorul sau sa caute pentru fiul sau o nevasta din neamul sau, adica pe fiica fratelui sau Nacor facerea 24/1-66.
Cu Iacov fiul lui Isaac istoria se repeta numai ca el trebuie sa se insoare cu una dintre fetele fratelui mamei sale Labano. El se indragosteste de fiica cea mai mica a unchiului sau, dar cum cea mica nu se putea casatori inaintea celei mari, pacalit de unchiul sau care ii devine socru se casatoreste cu cele doua fete, care erau verisoarele sale primare.
O alta casatorie stranie este cea cea a lui Giuda, fondatorul tribului Giuda de unde isi are originile Isus. Giuda se separa de cei 11 frati ai sai, se casatoreste, iar din acesta casatorie s-au nascut trei fii: Er, Onan si Sela. Cand celui mare i-a venit vremea de insurat acesta se casatoreste cu o fata pe care o chiema Tamar. Nefericirea face ca sotul sau Er sa moara foarte tanar fara sa lase urmasi. Giuda il casatoreste pe fiul cel mijlociu cu sotia fratelui mai mare ca sa poata genera urmasi pentru fratelui mort. Numai ca Onan Genesi 38/9”stiind ca urmasii nu vor fi ai lui cand intra la femeia fratelui sau, el varsa samanta jos ca sa nu ridice urmasi fratelui.” Dar din pacate si acest baiat al lui Giuda moare iar Tamar a ramas in continuarie fara urmasi. Giuda se vede nevoit sa o libereze pe fata trimitand-o inapoi la parintii sai pana cand fiul lui cel mic va creste ca sa o poata casatori cu acesta. Dar vremea trece si Giuda nu isi tine promisiunea facuta norei sale. Vazand ca nu poate avea fii, Tamar se imbraca in prostituata ii tine calea socrului sau si profitand de faptul ca avea voal pe ochi si nu putea fi recunoscuta se culca cu el. Oamenii o vad ca in timp incepuse sa ii creasca burta si il anunta pe Giuda ca nora sa este insarcinata. Acesta o chiama sa ii explice cum s-a intamplat iar ea ii dovedeste ca copilul pe care il purta in pintece este al lui. Bucuros de ceea ce aude Giuda zice: facerea 38/ 26” Tamar e mai desteapta ca mine, pentru ca nu am dat-o de sotie lui Sela fiul meu.”
Dar chiar si mult iubitul de dumnezeu Moise provenea dintr-o casatorie ilegala. Parintii sai erau amandoi sacerdoti din tribul lui Levi. Tatal Amram s-a casatorit cu matusa sa Iochebed care provenea tot dintr-o familie de popi.
Toate aceste personaje biblice sant unii dintre cei mai cunoscuti si iubiti de domnul, sant persoanele alese, indrumate si invatate chiar de el in persoana, numai ca ei nu au fost niciodata pedepsiti pentru ca au ales sa se casatoreasca impotriva legilor pe care singur le-a dat. De ce? Era si in acele timpuri tot ca acuma; legea e pentru prostime? Sau era la mijloc o alta istorie? Cum se intampla ca bunul domn nu pedepseste pe alesii sai, ba din contra ii indruma sa nu se casatoreasca decat cu acele persoane care erau rude de gradul unu si doi cu ei? Casatoriile intre frate si sora, intre veri de primul grad, intre tata si fiice sau intre nora si socru erau pedepsite cu moartea daca cei care le-ar fi facut nu erau alesii lui dumnezeu. De ce? Pentru ca de atunci si pina in zilele noastre cei care ne-au condus au in vene sange albastru, sange regesc si nu se puteau amesteca cu sangele celor de rand. Aceasta legatura de sange albastru se mentine din antichitate pana in zilele noastre pentru ca asa zisul sange albastru este sange extraterestru. Cei alesi de dumnezeu in biblie sant de fapt eroii antichitatii, semizeii, cei care aveau in vene sangele zeilor care erau parintii lor.  
Traducere din cartea “Bibbia il libro degli extraterrestri” de Gabriela Dobrescu

DUMNEZEU SI NIMICITOAREA SA TEHNOLOGIE

Capitolul 4
Cand citim biblia din punct de vedere religios cu frica de necunoscut si sentimentul de vinovatie care ne-a fost impus de 2.000 de ani de biserica nu ne dam seama  cate lucruri putem sa explicam in ziua de azi cu ajutorul tehnologiei si stiintei. Fenomene care pentru noi sant familiare, cu 2000 de ani in urma erau considerate miracole facute de dumnezeu si de ingerii sai. Popoarele antice nu aveau un grad de cunostinta avansat iar din aceasta cauza cand descriau cate ceva o faceau comparand acele lucruri necunoscute pentru nivelul lor de cunostinte cu altele cunoscute, familiare;  la fel cum ar face o persoana din zilele noastre care ar incerca sa descrie un UFO. Cum ar putea sa  descrie despre ce este vorba daca nu are nici la minima idee despre tehnologia aceea necunoscuta care o face sa se miste si sa o ilumineze? Tot asa si anticii explicau totul la nivelul cunostintelor lor din acea vreme.
Daca santeti pasionati de fenomenul UFO nu faceti eforturi de a le cauta in cine stie ce parte pentru ca se gasesc cu zecile chiar in biblie.
In cartea facerii  28/11 e scris ca: „ iacov a ramas intr-un loc sa doarma ….si a visat ca o scara se sprijinea pe pamant iar varful atingea cerul; iar ingerii domnului se suiau si se coborau pe ea. Apoi s-a aratat dumnezeu la capatul scarii care i-a zis….” Daca ne luam dupa invatamintele bisericii stim ca un inger este un spirit iar in acest caz nu vad de ce ar fi avut nevoie de o sacra pe care sa urce si sa coboare din cer pe pamant.… Ar fi mult mai real sa ne gandim ca ceea ce a vazut Iacov era o masina zburatoare, un tip de elicopter care lasase sacra pentru ca ocupantii vehicolului zburator  sa poate cobori.
Un alt fenomen in care este descris un aparat de zbor este cand Moise ajunse pe muntele Horeb.  Iesirea 3/1-5 ”acolo i-a iesit in intampinare ingerul domnului intr-o para de foc ce iesea dintr-un rug, si a vazut ca rugul ardea dar nu se mistuia. Iar daca a vazut domnul ca se apropia sa priveasca a strigat le el din rug…” Vedeti, in acest verset Moise nu are frica de inger sau de foc, el vrea sa mearga sa studieze fenomenul numai ca dumnezeu il opreste ca sa nu inteleaga prea bine despre ce este vorba. Daca ar fi sa vedem in zilele noastre un astfel de obiect infocat care scotea  foc  dar care nu se consuma am intelege ca este vorba despre o capsula care ateriza pe verticala si care avea motorul propulsor sub ea.
O alta frumoasa nava ne vine descrisa cand dumnezeu ghideaza poporul sau prin desert intr-o coloana da nori ( fum) asa cum este descrisa in iesirea 14/19-20: ”pe o parte aceasta era fum si intuneric iar pe cealalta parte ilumina noaptea. Si un grup nu se alatura celuilalt grup pe tot parcursul noptii.” E simplu sa ne imaginam ce anume poate sa fie. Aceasta este o nava tip avion cu motorul propulsor in coada (fum si intuneric) iar in fata cabina pilotului bine luminata. Din aceasta cauza cele doua grupuri nu se alaturau unul de  altul. Saracul Moise a fost martor la nenumarate aterizari si decolari de nave ale lui dumnezeu. De multe ori intra in astronava ca sa vorbesca cu dumnezeu, sa studieze proiecte ale lucrurilor pe care trebuia sa le construiasca asa cum ii erau prezentate de dumnezeu in persoana:  Iesirea 25/40” vezi sa faci toate astea dupa proiectul pe care ti l-am aratat in munte.” Dumnezeu il avertizeaza mereu pe Moise despre sosirea sa pe muntele Sinai in astronava  iar poporul trebuia atenzionat de a nu se apropia sau de a nu atinge nici macar poalele muntelui ca sa nu moara. Iesirea 19/11-12” sa spui poporului…sa fie gata pentru poimaine caci se va pogori domnul inaintea ochilor a tot  poporul pe muntele Sinai. Sa tragi poporului hotar imprejurul muntelui si sa-i spui: paziti-va de a va sui pe munte si de a va atinge de ceva din el, ca tot cel se va atinge de munte va muri.”
Iar acum o sa va citez cum tot poporul asista la aterizarea astronavei gigantice a lui dumnezeu. Iesirea 19/16,18: ”a treia zi cand s-a facut ziua erau tunete si fulgere si nor des pe muntele Sinai si sunet de trambite foarte puternic, si s-a cutremurat tot pamantul in tabara…iar muntele Sinai fumega tot…si se ridica fum de pe el ca fumul dintr-un cuptor si tot muntele se cutremura puternic.” De multe ori cand dumnezeu ateriza cu astronava sa, Moise se ducea sa-l astepte ca sa intre inauntru sa vorbeasca cu el. Iesirea 24/18” si s-a suit Moise pe munte si a intrat in mijlocul norului.”
Dintre cele 12 triburi ale lui Israel singurii care puteau face serviciu sacru (o specie de popi) erau Leviti, cei din tribul lui Levi pe care domnul i facuse un fel sacerdoti. De ce zic un fel o sa vedeti mai inainte, pentru ca in acea vreme popii aveau un cu totul alt rost in oficierea riturilor sacre. Ei au construit cortul pentru oficierea serviciului sacru in conformitate cu proiectul pe care dumnezeu i l-a dat lui Moise pe munte. Ca sa intre in camera sacra unde venea asezata arca impacarii, preotilor le trebuiau niste haine speciale ca sa nu fie ucisi de razele care ieseau din ea. (in timpii antici preotii foloseau haine lungi de protectie cand intrau in aceasta incapere, in zilele noastre ca sa ne faca sa ne sara cat mai multi bani din buzunare). Acest cort nu era special doar pentru ca acolo venea pusa arca (o tehnologie mareata a lui dumnezeu), dar era si parcarea pentru astronava domnului. Ca sa nu faca poporul curios ei spuneau ca acolo se face un serviciu sacru pentru domnul si numai preotii aveau voie sa intre in locul sacru al domnului. In realitate acest cort era locul unde venea facuta revizia tehnologiei lui dumnezeu si erau parcate aeronavele cu care domnul si ingerii lui se plimbau deasupra poporului nestiutor. Vedeti, erau popii cei care manevrau si stiau toate secretele domnului. Cand astronava se aseza deasupra cortului preotii ieseau afara pentru ca nu mai puteau respira din cauza fumului gros. Iesirea 40/34-35 ”atunci un nor gros a acoperit cortul adunarii si locasul s-a acoperit de slava (fumul) lui dumnezeu. Si Moise nu a putut sa intre in cort pentru ca il cuprinsese pe acesta norul si slava (fumul) lui dumnezeu.”sau IIIRegi 8/10-11”cand preotii au iesit din locasul sfant un nor a umplut templul ..si n-au putut perotii sa iasa la slujba din pricina norului caci slava (fumul) lui dumnezeu umpluse templul. Iar in iesirea 40/36-38 vedem ca acolo se parca astronava:”..cand se ridica norul de pe cort atunci plecau la drum, iar de nu se ridica nici ei nu plecau..pentru ca in tot timpul calatoriei norul statea peste cort.. iar noaptea se afla foc (lumina) peste el
Un alt fenomen straniu era cand dumnezeu le vorbea intotdeauna dintre nori in persoana cand aceasta nava era prezenta in campul israelitilor. In zilele noastre se poate vorbi dintr-un aparat de zbor cu ajutorul unei portavoce. Cand norul nu era prezent in campul evreilor, dumnezeu le vorbea cu ajutorul arcai sau cum zic preotii chiavotul legii.(ca sa nu intelegem ce este). O serie de oameni de stiinta au construit aceasta arca a impacarii respectand toate detaliile pe care biblia ni le da. Acest aparat era acoperit cu aur care este unul dintre cei mai buni conductori electrici, deci acest obiect este o statie de transmisie-receptie si pentru aceasta Levitii aveau nevoie de imbracaminte speciala: ca sa nu se corenteze. Leviticul 16/2”spune lui Aaron fratele tau sa nu intre oricand in lacasul sfant inaintea curatitorului celui de pe chiavotul legii ca sa nu moara, ca deasupra capacului ma voi arata in nor.”
Arca sau chiavotul avea o putere magica pentru israeliti. Cu ajutorul acestui ogiect au fost distruse zidurile cetatii Gerico, pentru ca, pe de o  parte  functiona ca o statie de transmisie receptie,dar  genera si unde sonore, functiona ca un sonar cu ajutorul caruia maretele ziduri de neinvins ale acestei cetati nu ar fi putut fi distruse.
O alta incredibila di districtiva arma a lui dumnezeu ne vine prezentata cand fii lui Aaron trebuiau sa prezinte incesul domnului, dar acestia gresind au fost ucisi de domnul. Leviticul 10/2” un foc iesi de la domnul si i-a mistuit si au murit amandoi in fata lui dumnezeu.” Acest misteros foc care a iesit de la domnul este cu siguranta o arma de foc.
Intr-una dintre bataliile lui Iosua impotriva popoarelor care locuiau pe  pamantul promis dumnezeu il ajuta: Iosua 10/11” cand fugeau ei de fii lui Israel…domnul a aruncat  din cer asupra lor grindina mare, pana la Azeca, si cei ce au murit de grindina au fost mai multi decat cei ucisi de fii lui Israel..” In acest verset grindina care vine di cer nu poate fi interpretata ca o ploaie cu piatra pentru ca ploaia nu vine descrisa impreuna cu pietrele; apoi ne zice clar ca „domnul a aruncat din cer grindina”. Acest lucru ne face sa credem fara dubii ca domnul a folosit si de data aceasta o alta arma mortala si necunoscuta de noi.
Dar inafara armelor si a arcei, domnul avea in arsenalul sau de razboi si arma nucleara, aceea cu care a distrus Sodoma si Gomora. In biblie nu se vorbeste de o decizie clara de a distruge si Gomora numai ca bomba destinata sa distruga Sodoma a fost asa de puternica ca a distrus si celalat oras de pe tarmul Marii Moarte. Intr-adevar Gomora vine nominata doar in momentul in care deasupra ei ploua foc si sulf. Iesirea 19/23-24 „cand s-aridicat soarele deasupra pamantului …domnul a slobozit peste Sodoma si Gomora ploaie de pucioasa si foc.” Biblia ne spune ca aceste doua cetati au fost distruse din vointa domnului si este dificil de crezut ca pentru distrugerea lor a fost utilizata bomba atomica, numai ca avem prea multe indicii care ne fac sa fim siguri ca domnul a utilizat-o cu adevarat. Numai cei care nu nu vor sa gandeasca cu adevarat refuza sa creada un astfel de lucru. Inainte de toate dumnezeu a intarzaiat distrugerea celor doua cetati ca sa poata sa-l salveze pe Lot si familia sa, apoi asa cum am vazut dumnezeu cu mana lui a slobozit peste ele ploaie de foc si pucioasa, iar apoi totul a fost o actiune premeditata cu mul timp inainte. Asa cum ne vine descris holocaustul, aceasta arma nu a distrus doat cetatile si locuitorii lor dar si toata vegetatia solului. Nu putem sa ne indoim pentru ca in deutronomul 29/22-23 avem confirmarea” randul de oameni care va urma, copii vostri ..si strainul care va veni din tara departata …vazand pedeapsa pamantului acesta si bolile cu care il pustieste domnul, vazand pucioasa si sarea si ca tot pamantul este zgura incat nici nu se seamana, nici nu rodeste si nici un fir de iarba nu rasare pe el ca de pe urma Sodomei, Gomorei..pe care domnul le-a stricat in iutimea sa.” Cu aceste explicatii in care focul si sulful au cazut din cer de la domnul, producand asemenea rani pamantului, nu ne este perms  sa nu admitem ca domnul era foarte utilat cu diferite arme de distrugere in masa. Sute si sute de oameni de stiinta care au studiat solul din apropierea Marii Moarte au ajuns la aceeasi concluzie: radioactivitatea din zona este si in ziua de astazi foarte mare, nisipul este facut sticla in acele zone, vegetatie nu exista nici in ziua de azi iar marea a ingitit cele doua orase. De altfel nici in Marea Moarta nu exista vietuitoare tocmai din acesta cauza.
O alta masina zburatoare ne este descrisa in minime detalii de Ezechiel. Cu descrierile pe care acesta le-a facut, oamenii de stiinta au contruit prima capsula asemanatoare cu cea care a fost trimisa pe luna. Aceasta capsula are motorul propulsor dedesubtul ei, are roti care se invartesc una in interiorul alteia iar ochii de care vorbeste profetul sant ferestrele care sant dispuse in jurul navei ca la avioane. Ingerii care o conduceau erau pilotii si echipajul de bord.
Personajele biblice care au fost transportate in aer cu diverse aeronave de catre domnul sant Elia, Enoch, Ezechiel, Regele Tirului caruia i-a fost chiar oferita viata in cer dar acesta  a fost prea ingamfat si a pierdut-o.
Din aceste paragrafe putem sa spunem ca tehnologia de zbor a domnului nu ne este cu totul necunoscuta, cum de altfel nu ne sant necunoscute unele din armele nimicitoare de care bunul dumnezeu se folosea. Tehnologia lui era foarte avansata: bastonul pe care domnul i l-a dat lui Moise au desfacut apele Marii Rosii, arca a oprit apele Iordanului si a daramat zidurile orasului Gerico, pelerina lui Elia a desfacut apele Iordanului iar sabia lui Iosua a accelerat miscarea trupelor israelitilor. Am putea sa tragem urmatoarele concluzii:
-Daca pentru antichitate acestea erau miracole pentru noi astazi sant doar o tehnologie mai avansata chiar decat ceea ce avem noi in prezent.
-Domnul si ingerii sai sant foarte umani, zboara cum zburam si noi astazi au arme puternice de distrugere asa cum avem si noi din nefericire, vorbesc prin sofisticate aparate asa cum facem si noi, iar din aceasta cauza nu putem sa ii chemam spirite.
-Rapirile de persoane nu sant altceva decat cate o excursie in zbor deasupra pamantului sau in spatiu.
-Distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora nu sant o pedeapsa pentru comportamentul oamenilor ci un adevarat razboi intre divinitati care au antrenat in mijlocul lor si pe bietii oameni.  
Traducere din cartea “Bibbia il libro degli extraterrestri” de Gabriela Dobrescu

DUMNEZEU SI DUMNEZEII(ZEII)

CAPITOLUL 3
Daca vreunul dintre voi crede ca dumnezeu nu are nici o legatura cu zeii greseste enorm. Am sa va demonstrez ca am dreptate chiar cu cuvintele bibliei. Si am sa va dovedesc ca biblia este o contrefactie grosolana a scrierilor vechi. Toate marturiile antice, legendele, miturile, tablitele de lut sau piatra, popoarele care traiesc in jungla ne vorbesc despre zeii antici. Toate aceste popoare sau mai bine zis toata antichitatea se inchina zeilor. Pentru tot ce voiau sa faca cereau permisul zeilor si erau zeii cei care ii ajutau. Legendele ne spun ca zeii au ajuns pe pamant in zbor din cer pentru a ajuta si invata oamenii stiinta lor. De ce toate popoarele antice ne-au lasat o asa de mare marturie a exsistentei zeilor?
Asa cum sant descrisi, zeii erau persone cu mari puteri, inteligenza, stiinta si erau imortali. Aveau si ei dureri, ambitii, iubiri, intrigi, gelozii, mila, conspiratii si erori. Nu vi se pare ca aceste sentimente ceresti  sant si sentimente umana? Anticii ne spun ca zeii aveau un sef suprem caruia trebuia sa i se inchine toata creatia cerului si pamantului. Acesta e creatorul suprem al universului, Zeus, iar zeii erau ajutorii lui, cei care trebuiau sa faca vointa lui; numai ca zeii sant impartiti in cei care faceau voia lui si cei care nu voiau sa-i fie pe plac. Acest lucru nu este o noutate pentru noi pentru ca si biblia ne zice acelasi lucru.
In biblie de nenumarete ori dumnezeu s-a suparat si a pedepsit poporul sau pentru ca foarte des se intorcea sa se inchine la zeii, in ciuda promisiunilor frumoase pe care el le face. Dar daca poporul evreu se intorcea mereu la cultul zeilor inseamna ca nu erau multumiti de acest dumnezeu sau ca totul este o inventie, asa cum ziceam mai inainte. In biblie a parte aceasta incapatanare a evreilor de a se intoarce la cultul zeilor gasim zeci si zeci de parafrafe in care dumnezeu este capul zeilor, este seful lor suprem. Haideti sa vedem cu cuvintele ei ce ne zice despre zei si cum acestia trebuie sa-l asculte pe dumnezeu. Deutr 10/172 „ca dumnezeul tau este dumnezeul dumnezeilor”,iesirea 20/3”sa nu ai alti dumnezei in afara de mine”, psalm 81/1”dumnezeu a stat in dumnezeiasca adunare si in mijlocul dumnezeilor va judeca”, psalm81/ „dumnezei santeti si toti fii ai celui preainalt”, psalm 95/4 „ca mare este dumnezeu…mai presus decat toti dumnezeii”, 96/7 „in fata lui sant rastigniti toti dumnezeii”, deutro 32/17”au adus jertfe demonilor si nu lui dumnezeu, unor dumnezei noi pe care nu i-au stiut, care au venit de la vecinii lor si pe care parintii lor nu i-au cunoscut”, daniel4/5” iar in cele din urma s-a infatisat inaiantea mea Daniel al carui nume este Baltazar dupa numele dumnezeului meu….”,psalm81/6” dumnezei santeti si toti fii celui prea inalt”
Acestea sant doar cateva paragrafe care atesta existenta zeilor al caror sef este dumnezeu. Fara nici un dubiu crestinii vor zice ca zeii sant fara viata si ca omul ar trebui sa nu se mai inchine lor, dar nu este adevarat pentru ca idolii sant fara viata,  sant simbolurile zeilor asa cum icoanele sant simbolurile lui dumnezeu si ambele sant facute de mainile omului, in timp ce zeii sant persoane reale. Daca nu ar fi asa dumnezeu nu ar putea sa stea in adunarea dumnezeilor morti, nu ar putea sa fie gelos pentru ca omul a gasit dumnezei noi, care nu erau cunoscuti de generatiile trecute ale oamenilor si niste dumnezei morti nu puteau sa se rastignesca in fata lui, daca el dumnezeu nu era capul acestor dumnezei. Va veti intreba si unde este eroarea? Pai este pentru ca copiatorii scrierilor antice care vorbeau despre zei au transformat personajele in unul singur: dumnezeu dar pentru restul formula a fost dumnezei adica dumnezeu si dumnezeii. Ok dar cine erau acesti dumnezei daca popii zic ca el e unul singur? De unde au venit? Era imposibil ca bunii popi sa-i chieme ingeri pentru ca ingerii nu sant capi, sant doar slugi care indeplinesc poruncile, in timp ce dumnezeii sant si ei capi dar toti supusi unui dumnezeu suprem. Daca vom inlocui dumnezeii cu zeii si pe dumnezeu cu Zeus avem tabloul complet al pacalelii monoteiste.
In antichitate nu exista nici un popor de pe pamant care sa creada intr-un singur zeu.  Toti se inchinau la nenumarati zei pentru ca fiecare avea un rol in viata lor. Acesti zei erau descrisi ca persone in carne si oase, aveau aspect uman, erau stralucitori, imbracati cu haine pe care oamenii nu puteau sa le aiba, locuiau in palate impresionante unde oamenilor le era interzis accesul in afara celor alesi, se deplasau in zbor cu diferite care luminoase, cu bizare ambarcatiuni pe mare sau cu aripile lor. Foarte multi zei sant reprezentati cu aripi sau cu carele lor de foc, asa cum astazi sant reprezentati ingerii; da ce coincidenza… Sant ei ingerii din biblie, mesagerii dintre adunarea divina si umanitate. Sant ei cei care preparau destinul oamenilor: zeii, dumnezeii, ingeri de ieri sant ceea ce astazi numim extraterestri, alieni adica care nu apartin pamantului.
In biblie sant descrise persoane umane care erau alese de dumnezeu si carora le era permis sa umble in preajma lui, sa fie instruite de el sau de ingerii lui, iar dintre acestia cativa au fost chiar facuti nemuritori. Biblia si biserica ne mai invata ca fata lui dumnezeu nu a vazuto nimeni numai ca in aceeasi carte sant destule paragrafe unde vedem ca omul nu numai ca a vazut fata lui dumnezeu dar a si vorbit, a  stat si s-a plimbat alaturi de el.
Primul care a vazut si a cunoscut pe dumnezeu fata in fata este Adam care traia in gradina Edenului cu dumnezeu si cu ingerii lui. In cartea facerii citim 3/8 „iar cand au auzit pasii lui dumnezeu, care umbla prin rai in racoarea serii, s-au ascuns Adam si femeia lui de fata lui dumnezeu…atunci dumnezeu a zis”Adame unde esti?”…si Adam raspunde;”am auzit pasul tau  si m-am temut pentru ca sant gol.” In acest verset dumnezeu nu este un spirit, ba din contra este o persoana care se relaxeaza plimbandu-se printre arbori iar zgomotul pasilor sai se auzea foarte bine. Dumnezeu nu este atotstiutor pentru ca nu stie unde sant fiintele de el create si pentru aceasta le striga, iar de asemenea nu stie ca oamenii si-au dat seama ca sant goi. Conversatia, plimbarea sant caracteristici umane, pentru ca este imposibil sa  auzi pasii si glasul unui spirit. In facerea 3/21”scrie ca „apoi a facut dumnezeu lui Adam si femeii lui imbracaminte de piele si i-a imbaracat.” Tare bun spiritul acesta care face cu mainile lui imbracaminte pentru muritori iar apoi ii blesteama ca la usa cortului.
O alta persoana instruita de dumnezeu este Enoch al saptelea partiarh biblic. Facerea 5/22 si 24”si a umblat Enoch cu dumnezeu…si nu s-a mai aflat pentru ca dumnezeu l-a rapit” Acest om a fost iniziat, ajutat si rapit de dumnezeu in ceruri fiind unul di putinii carora le-a fost donata imortalitatea. Cartile scrise de Enoch si gasite la Marea Moarta atesta un inalt grad de cunostinte al acestui om si marturisirea sa in prima persoana despre modul in care a vut acces la ele: dumnezeu si ingerii lui l-au purtat in calatorii spatiale si i-au dezvaluit nenumarate secrete care trebuiau scrise si lasate posteritatii.
Si fii lui Adam au beneficiat de prietenia lui dumnezeu care le vorbea in prima persoana facerea 4/62 „si atunci i-a zis dumnezeu”pentru ce te-ai intristat si pentru ce s-a posomorat fata ta?”facerea 4/9 „unde este Abel fratele tau?”, facerea 4/16 „ si s-a dus Cain de la fata lui dumnezeu…”
Noe este un alt om ales de dumnezeu cu care acesta a avut o legatura speciala. Dumnezeu il avertizeaza de potop, ii da proiectul dupa care sa construiasca arca, inchise poarta corabiei dupa el cand totul a fost incarcat, ii binecuvanteaza pe fii sai si face un pact de a nu mai purta diluviu peste umanitate. Arca lui Noe cautata de atat de multe persoane in toate epocile nu poate fi decat un submarin din moment ce „dumnezeu a inchis poarta dupa Noe” Facerea7/16 iar cand apele au scazut „Noe a ridicat acoperisul corabiei si a privit afara”facerea  8/13. Aceasta ambarcaziune este foarte importanta din moment ce dumnezeu in persoana s-a preocupat de incarcarea si inchiderea ei.
Avraam este un alt patriarh biblic care a beneficiate de atentiile lui dumnezeu in persoana. Avraam il cunostea bine pe dumnezeu pentru ca lui i-a fost facuta promisiunea pentru pamantul sfant. A lasat orasul Ur al caldeenilor ca sa- l urmeze pe dumnezeul lui si de la el, de la sotia sa Sara si de la nepotul sau Lot se naste poporul evreu pe care dumnezeu il face sa ratacesca in desert si sa stea in Egipt 400  de ani; ca sa se multiplice si sa cresca numarul sau ca sa devina un popor. Acum sa incercam sa vedem ce legatura directa avea Avraam cu dumnezeul sau. Facerea 18/2” dumnezeu i s-a aratat iarasi lui Avraam intr-o zi de amiaza cand sedea la usa cortului sau. Atunci ridicand ochii a privit si iata trei oameni stateau inaintea sa ….cum i-a vazut a alergat inaintea lor si s-a inchinat la pamant…apoi a zis: doamne de am aflat har inaiantea ta nu ocoli pe robul tau! Se va aduc apa sa va spalati picioarele si sa va odihniti sub acest copac. Apoi voi aduce paine sa mancati…apoi Avraam a dat fuga in cireada, a luat un vitel tanar si gras si l-a dat slugii sa-l gatesca… Apoi a luat Avraam unt, lapte si vitelul cel gatit si le-a pus inaintea lor.. si in timp ce ei mancau el statea sub copac in picioare”. Frumoasa povestea aceasta, pentru ca  ar putea sa fie adevarat ca un spirit poate sa ia infatisarea de om dar ce nevoie ar avea ca sa-si spele piciorele, sa manance sa doarma pentru ca e obosit si sfarsit? Apoi Avraam ne apare ca un prapadit de servitor care face orice ca sa-si multumeasca stapanul. Nu ma mira pentru ca in antichitate omenirea a fost sclava zeilor asa cum in biblie a fost sclava lui dumnezeu. Ati vazut? Spiriturile materializate isi sapala picioarele, beau lapte si mananca friptura de vitel. Se prezinta in fata lui Avraam ca niste oameni obositi si sfarsiti de drum lung, morti de foame si de sete si apoi trebuie sa credem ca sant sprite.
 De aici incolo insa vine o parte tare frumoasa pe care eu am tradus-o din originalul bibliei evreesti nu din cele care sant pe piata adica cea ortodoxa sau cea catolica pentru ca acestea doua din urma au omis paragrafe intregi, le-au schimbat sau le-au dat un cu totul alt inteles si ma intreb de ce? In lume indiferent cate religii sant si aici ma refer la catolica, ortodoxa,evreasca, penticostala, martori lui Iehova, adventista toate se servesc de o singura carte: biblia. Atunci de ce sant asa de multe schimbari ale acestei carti cand ea este una singura: biblia evreiasca.? Pentru ca popi au schimbat intelesurile in functie de nevoile si interesele lor iar fiecare credinta a vrut sa dovedeasca ca ea este prima si mai presus de toate celelalte si ca dumnezeu a fost al lor. In schimb adevarul este altul chiar daca va place sau nu, biblia este una singura: biblia evreilor iar dumnezeu este al lor. De la ei a fost preluat de restul popilor cu „maini sfinte” care ne-au mintit de 2000 de ani.
Deci sa revenim. Cei doi dintre ingerii care l-au insotit pe dumnezeu la Avraam pleca mai departe sa studieze mai de aproape orasele Sodoma si Gomora, orase la poalele carora se asezase Lot, nepotul lui Avraam. El era la portile cetatii cand: (facerea 19/1-10)” vazandu-i Lot s-a sculat inaintea lor si s-a aplecat cu fata la pamant zicand” stapanii mei abateti-va pe la casa slugii voastre ca sa ramaneti acolo, spalati-va picioarele iar dimineata….va duceti in drumul vostru…. el i-a rugat staruitor..acestia au intrat in casa lui. El le-a gatit mancare, le-a copt azime si au mancat. Dar inainte de a se culca, sodomitii, locuitorii cetatii Sodoma au inconjurat casa, au chiemat afara pe Lot si i-au zis:2 unde sant oamenii care au intrat si au ramas la tine peste noapte, scoate-i afara ca sa abuzam de ei. Lot a iesit afara si le-a zis: nu fratilor sa nu le faceti nici un rau, eu am doua fete care nu au mai cunoscut inca barbatii, vi le dau voua sa faceti ce vreti cu ele.”
Deci inca o data oamenii – ingeri trebuiau sa isi spele picioarele sa manance si sa doarma in timp ce sclavul om le indeplinea dorintele. Cetatile Sodoma si Gomora asa cum le descrie biblia sant cunoscute pentru faradelegile oamenilor care practicau prostitutia  si sodomia dar de aici pana a ajunge sa ceara sa se culce cu niste spirite materializate asa cum sant ingerii domnului  mi se pare de neconceput, sau posibil numai in cazul in care acei ingeri  erau   oameni in carne si oase ca si ei. Daca mai credeti inca ca cele doua cetati au fost distruse pentru ca oamenii aveau aceste obiceiuri gresiti foarte mult si am sa va divesdesc in alt capitol ca am dreptate.
Un alt personaj biblic care de data acesta s-a lupta cu dimnezeu toata noaptea fara sa fie biruit de acesta este Iacov, fiul sui Isaac.(facerea32/25)”Iacob a ramas singur si un om s-a luptat cu el pana la revarstul zorilor. Vazand ca nu il poate birui l-a apucat de coapsa si i-a smuls-o. Vazand ca nu scapa i-a zis:”lasa-ma sa plec ca s-au ivit zorile. Iacov ii raspunde: nu te las pana nu ma vei binecuvanta. Si l-a intrebat acela care iti este numele? Iacov….si a pus Iacov nume locului acela Penuel ..caci a zis..am vazut pe dumnezeu fata in fata si mantuit a fost sufletul meu… soarele a rasarit si Iacov schiopata de un picior.” Aceasta povestire poate doar se ne faca sa ne minunam pentru ca un muritor ca Iacov lupta o noapte intreaga cu dumnezeu al exercitelor si e mai puternic decat el. Ba mai mult divinitatea il roaga sa-i dea drumul ca se revarsa de ziua. Pai e posibil ca un muritor sa fie mai puternic decat un spirit care este creatorul universului si sa-l invinga?
Un alt patriarh iubit de dumnezeu este Moise care are o legatura deosebita cu dumnezeu. In iesirea 33/11 vedem ca” domnul graia cu Moise fata in fata asa cum cineva graieste cu prietenul lui, iar in iesirea 33/29” moise nu stia ca fata sa stralucea pentru ca a vorbit cu dumnezeu.” Moise a primit tablitele cu legile scrise chiar de dumnezeu direct de la el din mana pe muntele Sinai, tot de la el primeste instructiuni ca sa construiasca casta in care va fi pusa arca si tot el i-a zis cum trebuie sa isi faca protii hainele speciale cu care trebuiau sa se imbrace cand o manevrau. El putea sa se urce pe munte sa vorbesca cu dumnezeul lui chiar si cate 40 de zile pentru a primi invataminte si instructiuni.
Elia este un alt personaj iubit de dumnezeu in asa masura incat i-a fost data nemurirea. El a fost rapit de dumnezeu intru-un car de foc care l-a dus in cer unde a trait alaturi de dumnezeu. Din toate aceste exemple putem sa zicem ca:
-dumnezeu si ingerii lui sant persoane in carne si oase asa cum erau si zeii.
-dumnezeu este capul, seful lor. Toti sant descrisi ca fiind umanoizi si avand aceleasi sentimente si nevoi ca si oamenii.
-omul a fost mereu servitorul lor si ii temea pentru cunostintele lor evoluate.
-erau mereu recunoscuti de departe ca persoane care nu apartineau pamantului ci cerului,
-dumnezeu, ingerii, zeii de ieri sant extraterestri de astazi.  
 Traducere din cartea  ”Bibblia il libro degli extraterrestri” de Gabriela Dobrescu
 

EVREII ERAU CU ADEVATAT UN POPOR MONOTEIST?

CAPITOLUL 2
Cine sunt  cu adevărat evrei? De unde provin? Au fost  ei cu adevărat un popor care a urmat doar un singur Dumnezeu?  Din nici o scriere sau dovada a antichitatii nu-mi rezulta ca in vechime vreun popor al lumii ar fi  avut o cultura monoteista.. În lumea antică toţi oamenii se închinau la sute de zei, fiecare dintre ei având un rol important în cadrul societatii oamenilor. Pentru ei  au fost construite mii de temple unde oamenii le cereau sfaturi  pentru a fi siguri ca zeii le sant favorabili. Erau  zeii cei care decideau soarta omului, erau ei cei care ii sfatuiau sau ii ajutau pe oameni si erau ei cei care distrugeau pe cei care erau neascultatori.
Am citit  Biblia  de zeci si zeci de ori  si dintr-o data mi-am pus o intrebare ciudata: cum este posibil ca un popor care are un dumnezeu bun, care facea miracole, era corect, care le-a dat reguli si comandamente de urmat, care ii ajuta in orice imprejurare, mentinea promisiunile, le dadea de mancare nu era niciodata urmat de poporul sau?  Marea majoritate a povestirilor din biblie ne zugravesc poporul lui dumnezeu revenind  mereu la cultul zeilor lor. De ce? Sa încercăm să înţelegem cu ajutorul Bibliei  cine sunt şi de unde provin evreii.
În Deut.7 / 7, Dumnezeu ne spune  de ce a ales acest popor”, nu pentru ca santeti  mai numerosi decât  celelalte popoare dumnezeu s-a unit cu voi si v-a ales ; din contra voi santeti cel mai mic dintre toate popoarele, dar, pentru că Domnul vă iubeşte şi pentru a menţine jurământul pe care l-a facut părinţilor voştri. “ Această naţiune mica despre care vorbeşte Dumnezeu nu exista, şi in acest caz nu putea fi aleasa. Dumnezeu nu a ales un popor, Dumnezeu a ales o familie, cea a lui Avraam. Din această familie aleasa de el s-a nascut  poporul evreu. De cand  l- a ales pe Avraam şi familia sa si pana la iesirea din Egipt  evreii s-au inmultit enorm de mult in decursul celo 400 de ani de sclavie. Dar ei au crescut cu Dumnezeul lor pe care il  iubeau şi il urmatu orbeşte. Deci, de ce Biblia ne spune că mereu reveneau   la cultul zeilor? De ce adorau pe Baal, Işhtar si Maloch  care erau zeii  sumerilor, akkadienilor  şi al Babilonezilor  şi nu se închinau zeilor egipteni Ra, Amon, Horus care erau adorati in tara in care locuiau de peste 400 de ani? Simplu. Pentru ca acest  Dumnezeu a fost urmat doar de personaje ca Avram Isaac si Iacov, iar poporul isi urma conducatorii nu pe dumnezeul lor.  Sa încercăm să înţelegem comportamentul poporului evreu impotriva Dumnezeului  lui Avraam, Isaac, şi Iacov.
Iacov sa căsătorit cu doua verisoare ale sale, fiicele lui Laban, fratele mamei sale. Când a plecat din casa unchiului si socrului sau în acelaşi timp, soţia lui, Rachelle, fura doi idoli care erau ai  tatălui  ei. Tatăl său isi da seama de lipsa lor si merge  în căutarea lor in corturile lui Icov si ale slujitorilor lui, pentru ca acesto idoli   reprezentau zeii lui asa cum  iconiţele  il  reprezinta pe   Dumnezeu la crestini. Fiica sa ii ascunse bine iar el nu reuseste sa-i gaseasca. Gen.31/19 si 32.  Întrebarea este: dacă Dumnezeu l-a trimis pe Iacov să isi ia sotie  fetele  fratelui mamei sale Laban, unchiul său, Laban înseamnă că era el o persoană de încredere care a iubit pe Dumnezeul lui Iacov. Deci, de ce trebuia să aibă idoli, pentru ce a trebuit să facă atata scandal pentru pierderea lor  în cazul în care el  iubea cu adevărat pe Dumnezeu. ” Când ai  un singur Dumnezeu  care este bun, de ce oare mai ai nevoie de alti dumnezei?
Răspuns: pentru că Laban nu se inchina lui Dumnezeu, la fel cum nu o făceau nici fiicele lui, nevestele  lui Iacov. Ei se închinau altor zeilor  pe care ii cunosteau  si ii  iubeau de multe generaţii.
Un alt episod interesant se intampla cu Moise. El merge pe munte pentru a primi de la Dumnezeu cele două table ale legii şi sta  40 zile  cu Dumnezeu. Intre timp, poporul său obosit de aşteptare  isi construieste un viţel de aur să i se închine aşa cum făcea cu zeii sai. Şi aceeaşi întrebare: de ce? Dacă imi răspundeti că ei credeau ca au fost abandonati,  eu va intreb: dar erau toti orbi? Ei nu  vedeau  muntele pe care Moise s-a suit ca sa  vorbesca  cu Dumnezeu? Nu  vedeau norul care sta sus pe el, nu auzeau tunetele si fulgerele  si muntele care se cutremura? Răspuns: ei nu se inchinau la acest dumnezeu ci zeilor lor.
Când au ieşit din Egipt indreptandu-se spre ţara promisă pe tot parcursul drumului nu au facut altceva decat sa se planga de acest dumnezeu al lui Moise. Vechiul Testament de la început până la sfârşit nu face nimic altceva  dar sa povesteasca cum poporul sfant uita de Dumnezeu, si se intorcea mereu la vechia lor religie si la vechiul cult pentru zei, acesta fiind motivul pentru care erau mereu pedepsiti de el.
Cartea 2Re21/4si5  ne descrie comportamentul regelui Manase, care “ a reconstruit înălţimile pe care  tatăl său Iezechia le distrusese a ridicat altare lui Baal şi a făcut un stalp sacru  aşa cum a făcut in Cab. Regele lui Israel, a venerat tot exercitul ceresc si le-a facut un cult  sfant. De asemenea a construit altare în templul Domnului despre care  Domnul a spus:. “În Ierusalim voi pune numele meu” “ Manase a urcat pe tron ​​când avea 12 ani, şi a domnit în Ierusalim pentru 55anni. El a fost fiul regelui Iezechia, care a fost un adept mare a lui Dumnezeu. Cum poate un baiat de doar 12 ani, care a fost crescut de un tată care s-a închinat întotdeauna la Dumnezeu, care a pus  toata încrederea lui in  Domnul, sa se intoarca a reconstrui altare zeilor? A practicat magia, si-a ars propriul fiu credea in ghicitori impotriva cultului dumnezeului tatalui sau. De ce? Dacă a crescut adorand pe Dumnezeu atunci când a avut timp să înveţe cultul zeilor? Raspunsul este simplu: evreii până acum cateva secole inainte de Cristos  nu au fost niciodată un popor monoteist. Ei au crezut întotdeauna în zeii lor.
Traducere din italiana a cartii: BIBLIA – CARTEA EXTRATERESTRILOR-GABRIELA DOBRESCU

BIBLIA NU ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU

CAPITOLUL 1
Nici un creştin din lume nu va pune la îndoială faptul că Biblia nu a fost scrisă sub inspiraţia lui  Dumnezeu şi că nu este cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu. Acest lucru ne-a fost spus ca o certitudine, ca un lucru sigur de acum 2000 de ani de cand s-a infiintat biserica  numai ca daca vrei sa verifici daca este adevarat nu vei gasi nici un fel de corespondenza a acestei invataturi  chiar in Biblie
Când  cititm Biblia, primul lucru care iese in evidenza este faptul că toate naraţiunile se repetă de două ori iar dacă cineva este curios şi  vrea să vadă dacă cele două poveşti sunt la fel  realizează cu dezamăgire că au întotdeauna diferenţe intre ele. Întrebarea legitimă care iti vine este: de ce? Cum poate un Dumnezeu atotputernic, prezent la aceste  evenimentele sa le descrie in doua versiuni diferite? Este posibil ca  mintea cea  mare a universului sa  poate face  greşeli? Sigur că nu. Atunci, există un alt motiv pentru care aceste versiuni nu sant identice: cartea sfântă  nu este cuvântul lui Dumnezeu.
Există mulţi oameni de ştiinţă care au descris modul în care multe scrieri antice care povesteau despre zei, au fost modificate şi adaptate în decursul secolelor de culturi diferite pentru a reflecta interesele lor. În antichitate, cea mai importantă persoană a fost preotul, care era de asemenea si rege în acele timpuri: el  oficia serviciul lui Dumnezeu în templu şi, în acelaşi timp facea si legatura între oameni si Dumnezeu. Sunt ei cei care au scris Biblia. Schimbarea personajelor sau a faptelor din scrierile vechi nu a fost un lucru dificil pentru ei deoarece  au fost aproape singurii oameni care puteau citi si scrie in acea epoca.
Perioada în care Biblia a fost scrisă este destul de recenta, nu mai mult de 2000 de ani pentru ca mai devreme nu ar fi avut sens, dar in momentul in care  sute şi sute de zei antici trebuiau grupati într-o unica putere, cea monoteista [un singur Dumnezeu], reflectă interesul pe care il avea biserica in acea epoca. Fie că ne place sau nu, religia noastră creştină nu este altceva decât religia păgână a Babilonului antic, care s-a bazat pe cultul zeilor, transformati intr-un singur Dumnezeu.
 Daca aveti dubi despre aceasta afirmatie va voi da  imediat  exemple chiar din biblie care demonstrează că, fără sa isi dea seama preoţii ne spun sursele de unde au copiat Biblia.
1. Iosua 10/13 “nu este scris în Cartea lui Iashiar: Şi soarele sa oprit în mijlocul cerului şi nu s-a grăbit sa apuna pentru aproape o zi intreaga?”
2. 2 Sam 1 / 18 … “şi aici este scris în Cartea lui Iashar: frumusetea, o izraele zace ucisa in locurile tele inalte?”
3.21/14 Num “Prin urmare, se spune în Cartea Razboaielor Domnului: Vaheb in Sufa şi  valea  torentelor , care se intinde in locul Ar”
Aceste exemple ne determină să ne facem mai multe întrebări în loc de răspunsuri. Pentru care motiv Biblia menţionează cartea lui Iashar o zeitate babiloniană? Pentru ce există o carte a războaielor lui Domnului si cum se face ca  bunul Dumnezeu care nu ucide şi iubeşti pe aproapele sau a avut războaie? Şi dacă a fost doar el şi îngerii lui cu cine a facut aceste războaie?
În scrisoarea evreilor 11 / 5, şi Iuda 1 / 14 apostoli vorbesc despre Enoh şi despre  faptul că el a proorocit. Acesta este un fapt  foarte ciudat pentru ca apostolii nu ar fi trebuit sa stie de acest lucru din moment ce in anticul testament nu se vorbeste numic despre aceste preziceri. Numai ca  in 1947 la  Qumran au fost descoperite  niste  manuscrise antice cunoscute sub numele de Manuscrisele de la de Marea Moartă. Printre aceste scrieri au fost gasite si scrierile lui Enoh pe care oamenii de ştiinţă le-au numit Cartea lui Enoh ( al şaptelea patriarh biblic).  Acum ma intreb: cum au facut apostolii  de au aflat despre scrierile lui pe care le chiemau preziceri cand in realitate ele sant o marturie in prima persoana despre modul in care a trait si a invatat el despre trecutul omenirii si despre tehnologia avansata a lui dumnezeu chiear de la el? Acest exemplu ne conduce spre o singura concluzie: toata lumea antica cunostea scrierile lui, biserica inclusa numai ca povesteau lucruri  prea incomode  pentru interesele lor.
  Aceste exemple ne duc cu gandul la civilizaţiile antice ale  zeilor  care au făcut  multe războaie intre ei pe acest pământ pentru putere şi dominaţie. Toate miturile şi legendele mărturisesc despre ei şi tehnologia lor avansata.
O altă particularitate a Bibliei aşa cum am spus înainte consta in faptul ca faptele se repeta in doua feluri diverse. Dacă cel ce a inspirat  preotii in scrierea Bibliei a fost Dumnezeu, el nu putea descrie faptele în moduri diferite, dar preoţii da; pentru ca inspiratia lor nu a venit  de la Dumnezeu, ci din  două surse diferite. Permiteţi-mi să va dau doar cateva exemple din sutele pe care le gasiti acolo.:
Gen7 / 2 “Din fiecare animal pur sa iei 7cupluri  feminin si masculin, iar din animalele necurate un singur cuplu, chiar şi şapte perechi de păsări din cer.”
• Gen6/19 aici  trebuie să ia doar două din fiecare soi.
• 2 Sam24/2 dumnezeu il incită pe David să faca  recensământ al copiilor lui Israel
• 1Cr21 / 1 Aici este Satana care il incita pe David
• 2Sam24 / 9 la rencensamant au fost gasite 800 de persoane in israel
• 1Cr21 / 5  in acest pas sunt 1100000
• 2Sam24 / 9  in tribul lui Iuda  au fost gasite 500000
• 1Cr21 / 5  in schimb aici au fost gasiti doar  470000
• 2 Regi 24 / 8 Ioachin a domnit în Ierusalim trei luni
• 2Cr36 / 9  Aici  a domnit trei luni si zece zile
• 2Sam5 si 6 david duce  chivotul legămîntului “, la Ierusalim după ce a învins pe filisteni
• 1Chr 13:14 Aici, înainte de ai învinge pe filisteni
• 1 Samuel 17 / 23, 50 David ucide Goliat
• 21/19 2Sam  Aici Elhanan  l-au omorât pe Golia
• 1 Sam31/4-6  aici Saul a luat sabia şi s-a omorat singur  .
•  2Sam1/1-16  aici este  un amalecit  care il omoara pe Saul
• 37/28  aici sant Madianitii care-l vând pe Iosif  Ismaeliţilor
•  37/36 Aici Madianitii il  vând pe Iosif lui Potifar  generalul Faraonului
• Esodo2/21  aici Moise este casatorit cu Sefora fiica lui Rauel care  a dat naştere lui Gershon
• Esodo3 / 1 Aici Moise este ginerele lui  Ietro preotul din Madian, dar si fiica acestuia se chiema Sepora.
Lista este prea  lungă pentru a lista toate greşelile pe care oamenii care au copiat Biblia le-au facut; dar  dacă doriţi, puteţi încerca si dumneavoastra  sa va distrati gândindu-va le modul în care am fost păcăliti de biserică şi de dogmele ei. Un document alterat cum este aceasta carte nu poate fi chiemat cuvantul lui dumnezeu pentru ca in realitate ea este o transformare a scrierilor care vorbeau despre zei, iar aceasta este scrierea care i-a adunat pe toti la un loc formand noul curent religios numit monoteism, care  le era de folos in mentinere puterii bisericii. Atunci ar trebui sa avem curajul sa afirmam ca biblia nu este opera lui dumnezeu ci opera omului.   

PRELUARE DE PE BLOGUL :Extraterestrii Printre Noi

Dumnezeii de ieri, extraterestrii de azi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.