Secrete.

duminică, 9 octombrie 2011

Calatorii spre alte dimensiuni


Numeroase persoane cred ca este ciudat faptul ca umanitatea a fost limitata la doar  trei dimensiuni. Ore intregi de meditatii pe aceasta tema si ani de studiu in incercarea de a accese alte lumi au fost consumate.
Prin anii 1986-1987, era evident ca mii de oameni au inceput sa raspunda aparent chemarii multidimensionale. Civilizatia Maya a prezis ca omenirea va avea posibilitatea sa-si depaseasca limitele si sa calatoreasca prin spatiul interdimensional.

Ce spun prezicerile mayase
Aceasta perioada de care vorbesc mayasii ar fi, conform calendarului nostru, cam prin anii 1996-1997. Conform calendarului mayas si al traditiilor americane, eclipsa totala de Luna reprezinta o poarta cosmica care ajuta umanitatea sa parcurga drumul spre o alta dimensiune, pentru a primi invataturi care ne vor ajuta in timpul in care traim.
Noi nu vom experimenta multidimensionalitatea doar cu mintea si spiritul nostru, ci si cu ajutorul corpurilor noastre psihice.
Cele doua comete si eclipsa de Luna de care vorbeau mayasii ne reamintesc ca nu avem timp de pierdut.
Populatiile din teritoriile mayas si incas pastreaza in traditiile lor multe din vechile invataturi. Unele dintre acestea au fost culese de catre cei care le studiaza si incearca sa le puna cap la cap, ca intr-un joc de puzzle, dorind sa ajute la spargerea barierelor impuse de cele trei dimensiuni si la aparitia omului nou, multidimensional.
Se incearca sa se patrunda in interiorul oraselor lemuriene unde locuiesc maestrii acestor civilizatii de la care putem avea acces la intelepciunea si invataturile lor.
Calatoriile interdimensionale si OZN-urile
Subiectul calatoriilor interdimensionale pare sa aiba multe asemanari cu cel legat de OZN-uri. Doar ca in cazul primelor nu este vorba de o sursa de energie exterioara, de o nava care sa strabata spatiul si timpul. Multi profesori sugereaza ca fratii si surorile din spatiu care utilizeaza nave spatiale au o sursa de putere externa. Conform celor spuse de mesagerul spiritual al incasilor, Willaru Huayta, acestia nu utilizau nave.
Calatorii in dimensiunea locurilor sacre
Portile intre dimensiuni inca exista in Mexic si Peru, dar si de-a lungul a numeroase locuri sacre imprastiate pe glob. Multe dintre acestea sint complet necunoscute si pot fi descoperite doar de catre persoanele cu o sensibilitate energetica deosebita. Aceste porti aflate in locuri sacre au avantajul miilor de ani de calatorii interdimensionale imprimate in fiinta lor eterica ce au creat portaluri de energie care au facilitat calatoriile. Este usor sa patrunzi in energia eterica, ajutind accesul spre aceasta abilitate.
In teritoriile mayase existau multe porti dimensionale care initial au fost folosite pentru calatoriile pe orizontala spre alte locuri tridimensionale ale planetei si spre diferite timpuri (viitor sau trecut). Unele astfel de locuri ca Palenque, Quirigua, Copan si Tikas au fost folosite pentru calatoriile spre alte locuri din galaxie. Altele erau destinate pentru a intra chiar in interiorul pamintului.
In Peru, multe porti sint accesate pentru a intra in orasele de cristal sau de aur. Valul care se asterne intre noi si orasele ascunse este foarte subtire in aceste timpuri.
Se zice ca oamenii din Soare (Inti Runa) au anticipat sosirea noastra si ne asteapta. Maestrii lemurieni ne ajuta oferindu-ne informatii pretioase pentru umanitate.
Sa te cureti de de influentele negative ale karmei si ego-ului
Inainte sa incepi calatoria spre orasele ascunse sau alte dimensiuni, trebuie sa te cureti de influentele negative ale karmei si ego-ului. Orice emotie negativa sau actiune care nu a fost bine curatata poate cauza probleme planurilor de calatorie. Pe scurt, este posibil ca, datorita acestor zone necuratate, energia sa te directioneze spre spatii negative. Continuind sa cureti cit mai mult ti se va permite accesul in orase.
Abandonati toate atractiile acestei lumi
Willaru Huayta ne informeaza ca toate atractiile din aceasta lume ne vor tine legati de tridimensionalitate. Familiile noastre, posesiile nu ne vor permite accesul prin aceste porti. Trebuie sa ne eliberam de toate din viata noastra, chiar si de grija de noi insine. Asta nu inseamna ca trebuie sa vindem tot ce ne apartine si sa ne izolam de ceilalti, inseamna ca trebuie sa ne controlam dorintele din lumea mentala si emotionala. Daca sosim la poarta ezitind si plini de teama, vom ramine prizonierii celor trei dimensiuni si va trebui sa o luam de la capat in munca noastra.
Cum sa fie sfirsitul zilei
O alta solutie a fost oferita de batrinii nativi americani. Ei ne spun cum trebuie sa terminam ziua. Daca nu ne-am incheiat treburile zilei si vrem sa calatorim, acestea ne vor tine pe loc. Aceasta este cu atit mai reala cu cit vrem sa calatorim in viitor. Nu vom fi capabili sa calatorim in timp daca scrisoarea pe care intentionam sa o scriem se afla pe birou sau pisica trebuie hranita.
Considera ca motivatia ta este calatoria spre alte dimensiuni
Considera ca motivatia ta este calatoria spre alte dimensiuni. Intreaba-te care vor fi beneficiile pe care le vei aduce umanitatii daca iti va fi permisa calatoria. Daca dorinta ta se bazeaza pe distractia personala sau esti interesat doar de experiente interesante inseamna ca motivatia ta se bazeaza pe ego-ul tau. Sa cistigi accesul in orasele de cristal presupune o responsabilitate sacra si o onoare. Folosind aceasta experienta doar in interes personal iti poti crea o karma negativa. Daca vei dori sincer sa folosesti tot ce ai invatat in beneficiul umanitatii, poti trece la pasul urmator.
E nevoie de concentrare maxima
Trebuie sa-ti poti controla fiecare gind si emotie atunci cind te apuci de aceasta treaba. Este periculos sa-ti pierzi concentrarea cind esti atras de energia aceea puternica. Daca esti inundat de puternica forta solara si ai ginduri negative, vei manifesta ceea ce gindesti. Daca esti la jumatatea drumului spre poarta si vezi o entitate care te deranjeaza si-i permiti sa te intrerupa￿vei fi aruncat imediat direct in aceasta realitate. Fii lucid, cu ginduri clare si pozitive. Daca esti agitat, trist sau ai o stare de disconfort nu te apuca de asa ceva. Sint multe cai care te ajuta sa-ti controlezi gindurile si emotiile: meditatia, tehnicile de respiratie, rugaciunea etc. Gaseste acea metoda care simti ca te ajuta.
Patrunde in energie
O data ce ai parcurs pasii anteriori esti gata sa incepi calatoria. Aici intervine abilitatea ta de autocunoastere si de conexiune cu universul. Fiecare are felul lui personal de a calatori, de aceea pregatirea unei astfel de aventuri poate dura o viata. Cind, unde si cum sa calatoresti nu-ti poate spune nimeni.
Aminteste-ti insa ca daca te poti gindi pe tine acolo, trebuie sa te simti acolo. Sa nu ne incapatinam sa lucram numai cu mintea, trebuie sa folosim si inima.
Multi calatoresc cu ajutorul sunetelor, altii cu imagini sau sentimente. mayasii foloseau sunetul produs de trecerea aerului printr-o scoica. Cochilia scoicii ajuta la obtinerera unei vibratii de aceeasi frecventa cu poarta ce delimiteaza dimensiunile. Atentie la densitatea 3D. Ea nu exista in 4D. Amintiti-va ca totul are legatura.
Intelegeti ciclurile cosmice
Folosirea ciclurile sacre din calendarul mayas pentru a intelege interconexiunile intre Pamint, stele si umanitate este vitala. Este imperios necesara intelegerea fortelor creatoare ale universului, a fiintei noastre si ale modului lor de interactiune. Este o etapa dificila. Trebuie sa vedem toate laturile fiintei noastre, pozitive si negative, darurile cu care am fost inzestrati, personalitatea si perspectivele ei. Odata ajunsi in fluxul fortei universale avind o adinca intelegere a corpului, mintii si spiritului nostru, putem avea acces la harta calatoriilor interdimensionale.
Deschide-ti templul interior
Aceasta idee i-a fost sugerata lui Willaru Huayta in insula Lunii de pe lacul Titicaca. El ne-a invatat sa ne descoperim si sa deschidem templul sacru care se afla in noi. Cind noi facem acest lucru avem acces la orasele de cristal sau aur.
Trecerea prin a patra dimensiune
Aici pot sa apara anumite experiente neobisnuite in momentul cind treci prin poarta cu corpul tau psihic. Conform celor spuse de Willaru, putem experimenta culori deosebite sau ne putem intilni cu paznicii planetei Pamint. Willaru ne previne ca exista orase pozitive, dar si negative. Fii atent si urmeaza calea spre cele pozitive. Atunci cind ne reintoarcem vom vedea ca trebuie sa cream o poarta speciala pentru acest lucru.
Cunoasterea si intelepciunea acumulate le vei putea aduce in realitatea 3D
Odata intrat intr-un oras de cristal vei afla multe adevaruri sacre de la cel pe care Willaru ii numeste Marele Incas sau Marea Fratie Alba. Cunoasterea si intelepciunea acumulate le vei putea aduce in realitatea 3D cu o sacra si profunda responsabilitate. Fii atent cui ii impartasesti experientele tale.
Multi dintre noi nu vom putea sta intr-un templu incas si nici nu vom putea folosi poarta dimensionala din lacul Titicaca. Dar putem folosi o fotografie a unui loc sacru. Exista multe astfel de porti in natura care asteapta sa le folosesti. Daca esti acasa, aminteste-ti sa te desprinzi de realitate: scoate telefonul din priza, inchide radioul, televizorul si ascunde ceasul.

Documentar de Cristina Matache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.