Secrete.

sâmbătă, 2 iunie 2012

LUMII FOTOCRONICA (CRONOLOGIE)

LUMII FOTOCRONICA (CRONOLOGIE)


Despre autor al The Chronicles Pământului, de asemenea, de la capacul de praf ...
" Zecharia Sitchin a fost ridicată în Palestina, unde a dobândit o cunoaştere profundă a ebraica modernă şi vechi, alte limbi semitice şi europene, Vechiul Testament, şi de istorie şi arheologie din Orientul Apropiat. El a participat la London School of Economics şi Ştiinţe Politice si a absolvit la Universitatea din Londra, majoring în istoria economică. Un jurnalist şi editor de conducere, în Israel, de mulţi ani, acum el trăieşte şi scrie la New York. unul dintre cei câţiva capabili să citească şi să înţeleagă sumeriană, pe baza Sitchin a Pământului cronici, seria recentă de cărţi care se ocupă cu istorii a Pământului şi a omului şi a pre-istorii, pe baza informaţiilor şi a textelor scrise în jos, pe tablite de lut de civilizatiile antice din Orientul Apropiat. Cărţile sale au fost pe larg traduse, retipărit în ediţiile Paperback, convertit la Braille pentru orbi. "


Evenimente I. Înainte de Potopul

Nibiru de aur De ani în urmă
450000 Pe Nibiru , un membru la distanţă a sistemului nostru solar, viaţa se confruntă cu dispariţia lentă ca atmosfera planetei erodează. Detronat de Anu, conducătorul Alalu scapă într-o navă spaţială şi găseşte refugiu pe Pământ. El descoperă că Pământul are aur, care pot fi folosite pentru a proteja atmosfera lui Nibiru.
445000 condusi de Enki, un fiu al lui Anu, terenul Anunnaki de pe Pământ, să stabilească Eridu - Staţia Pământ I - pentru extragerea aurului din apele Golfului Persic.
430.000 Pamantului climatice mellows. Mai multe Anunnaki ajunge pe Pamant, printre care Enki de jumătate de sora Ninhursag, Chief Medical Officer.
416000 măsură ce producţia de aur falters, Anu ajunge pe Pământ, cu Enlil, moştenitor aparent. Acesta este decis să obţină aurul vital prin minier din Africa de Sud. Tragere la sorţi, Enlil câştigă comanda misiunii Pământului, Enki este retrogradat în Africa. Pe Pamant pleacă, Anu este provocat de nepotul lui Alalu.
400.000 de şapte aşezări funcţionale în sudul Mesopotamiei includ o portul spaţial (Sippar), Misiunea Control Center (Nippur), un centru metalurgic (Shuruppak). Cele minereuri ajunge cu nave din Africa, de metal rafinat este trimis sus la Orbiter compunerea de Igigi, apoi transferat la nave spatiale care sosesc periodic de pe Nibiru.
380000 Obţinerea sprijinul Igigi, nepotul lui Alalu încearcă să profite de stăpânirea peste Pământ. Cele Enlilites câştiga Războiul zeilor demult.
300000 ostenindu Anunnaki în revolta de aur mine. Enki şi
Ninhursag crea Lucrătorii primitive, prin manipulare genetică a femeii Ape, ei iau peste treburile manual de Anunnaki. Enlil raiduri minele, aduce Muncitorilor primitivă, Edin în Mesopotamia. Având în vedere capacitatea de a procrea, Homo Sapiens începe să se multiplice.
200000 Viaţa pe Pământ regresează în timpul unei perioade glaciare nou.
100.000 de Clima din nou. Anunnaki (nefilimii biblic), la supărare în creştere Enlil a se căsători cu fetele de la Man.
75000 "accursation de Pamant" - un nou Ice Age-începe. Tipuri regresive ale omului călători pe Pamant. Cro-Magnon supravietuieste.
Enki şi Ninhursag 49000 ridica oamenii de filiaţie Anunnaki să se pronunţe în Shuruppak. Enlil, înfuriat. parcele omenirii deces.
13000 Realizând că trecerea de Nibiru în apropierea Pământului va declanşa un val imens a mareelor, Enlil face Anunnaki Jur să păstreze dezastru iminent un secret de umanitate.

Enki avertizează Noe | Ziusudra II. Evenimente După Potopul

11,000 BC - Enki încalcă jurământul, instrucţiuni Ziusudra / Noe să construiască o navă submersibil. Potopul mătură pe Pământ; Anunnaki asista la distrugerea totală a lor de la nave spaţiale orbitale.
Enlil este de acord să acorde resturi de unelte omenirii şi seminţe, agricultura începe în ţinuturile muntoase. Enki domesticates animale.

Noe Mesopotamia
10,500 BC - Urmaşii lui Noe, sunt alocate trei regiuni. Ninurta, în primul rând, fiul lui Enlil, baraje în munţi şi drenează râurile pentru a face locuibil Mesopotamia, Enki readuce valea Nilului. Peninsula Sinai este reţinută de Anunnaki pentru un port spaţial post-diluvial, un centru de control este stabilit pe Muntele Moriah (viitorul Ierusalim).
9780 BC - Ra / Marduk, fiul lui Enki întâiul născut, imparte stăpânire peste Egipt între Osiris şi Seth.
9330 î.Hr. - Seth confiscă şi dismembers Osiris, îşi asumă singura regula pe Valea Nilului.
8970 BC - Horus răzbună tatăl lui Osiris, prin lansarea Război prima piramidă. Seth fuge în Asia, prinde peninsula Sinai şi Canaan.
8670 BC - Spre deosebire de controlul rezultat al tuturor instalaţiilor spaţiale de către urmaşii lui Enki, a Enlilites lansa al doilea război Piramida. Ninurta victorios goleşte Marea Piramidă a echipamentelor sale.
Ninhursag, sora vitregă a lui Enki şi Enlil, convoacă Conferinţa de Pace. Divizia de Pamant este reafirmată. Regulă peste Egipt transferat de la dinastia Ra / Marduk la cea a lui Thoth. Heliopolis construit ca un oraş Beacon înlocuitor.
8500 BC - Anunnaki stabili avanposturile de la poarta de acces la facilităţile de spaţiu, Jericho este unul dintre ele.
7400 î.Hr. - În epoca de pace continuă, Omenirea Anunnaki acorde avansuri noi; începe perioada neolitică. Regulă semizei peste Egipt.
3800 BC - civilizaţia urbană începe în Sumer ca Anunnaki restabili acolo Oraşe străvechi, începând cu Eridu şi Nippur.
Anu vine pe Pământ pentru o vizită pageantful. Un oraş nou, Uruk (Erech), este construit în onoarea lui, el face templul său lăcaşul de nepoata lui iubita Inanna / lshtar.

Egiptean Kings | Annunaki III. Regalităţii pe Pamant

3760 BC - Omenirea acordat regalitate. Kish este prima capitala sub egida Ninurta. Calendarul a început de la Nippur. Civilizaţie flori atenţia, în Sumer (prima regiune).
3450 BC - Supremaţia în Sumer transferat la Nannar / Sin. Marduk proclamă Babilonul "Poarta Zeilor". "Turnul Babel" incident. Anunnaki confundaţi limbile omenirii.
Lovitura de stat sa frustrat, Marduk / Ra se întoarce la Egipt, deposes Thoth, apucă Dumuzi fratele său mai mic, care au logodit Inanna. Dumuzi ucis accidental; Marduk închis în viaţă în Marea Piramidă. Eliberat printr-un arbore de urgenţă, el merge în exil.
3100 î.Hr. - 350 de ani de la sfârşitul haos, cu instalarea primului faraon egiptean în Memphis. Civilizaţia vine pentru a doua regiune.
2900 BC - Regalitate în Sumer transferat la Erech. Inanna dat stăpânire asupra treia regiune, civilizaţia Indusului Valea începe.
2650 BC - capitala Sumer Royal schimbă despre. Regalitate se deteriorează. Enlil îşi pierde răbdarea cu mulţimi dezlănţuite umane.

2371 BC - Inanna se încadrează în dragoste cu Sharru-Kin (Sargon). El stabileşte capitala nou. Agade (Akkad). Akkadiană imperiu lansat.
2316 BC - Cu scopul de a se pronunţe cele patru regiuni, Sargon îndepărtează solul sacru din Babilon. De rachete de semnalizare Marduk-Inanna de conflict din nou. Ea se termină atunci când Nergal, fratele lui Marduk, călătoriile din Africa de Sud în Babilon şi convinge Marduk să părăsească Mesopotamia.
2291 BC - Naram-Sin urcă pe tronul Akkad. Regizat de către Inanna războinică, el pătrunde în peninsula Sinai, Egipt invadeaza.
2255 BC - Inanna uzurpează puterea în Mesopotamia; Naram-Sin sfideaza Nippur. Marea Anunnaki şterge Agade. Inanna scapă. Sumer şi Akkad ocupat de trupele străine loiali la Enlil şi Ninurta.
2220 BC - civilizaţia sumeriană se ridică la noi culmi în conformitate cu conducătorii luminaţi de Lagash. Thoth ajuta sa regelui Gudea a construi un templu-ziggurat pentru Ninurta.
2193 BC - Terah, tatăl lui Avraam, născut în Nippur într-o familie preoţească-Royal.
2180 BC - Egipt împărţit; adepţi ai Ra / Marduk păstrează de sud; faraonilor opuse să-l câştige tronul Egiptului de Jos.
2130 î.Hr. - În ceea ce Enlil şi Ninurta sunt din ce în deplasare, autoritatea centrală, de asemenea, se deteriorează, în Mesopotamia. Inanna încercările de a recastiga domnia pentru Erech nu ultimul.

Avraam şi Isaac Funest Century

2123 BC - Avraam născut în Nippur.
2113 BC - Enlil încredinţează Terenuri lui Sem, pentru a Nannar; de capital Ur declarat de nou imperiu. Ur-Nammmu urcă tron, este numit protector al Nippur. Un preot-Nippurian Terah, tatăl lui Avraam - vine la Ur la legătura cu Curtea regală.
2096 BC - Ur-Nammu moare în luptă. Oamenii consideră moartea sa prematură o trădare de Anu şi Enlil. Terah pleacă cu familia lui pentru Harran.
2095 BC - Shulgi urcă pe tronul din Ur, întăreşte legăturile imperiale. Ca imperiu înfloreşte, Shulgi intră sub farmecul de Inanna, devine iubitul ei. Granturi Larsa la elamiţi în schimbul pentru a servi ca Legiunea său de externe.
2080 BC - prinţi teban loiali Ra / Marduk de presa nord sub ​​Mentuhotep I. Nabu, fiul lui Marduk, adepţii beneficii pentru tatăl său în Asia de Vest.
2055 BC - La ordinele lui Nannar, Shulgi trimite trupe pentru a suprima Elamite nelinişte în oraşe canaaniţi. Elamiţi ajunge la poarta de acces la peninsula Sinai şi portul spaţial acestuia.
2048 BC - Shulgi moare. Marduk se mută în pământul Heteilor. Avraam a ordonat în sudul Canaanului cu un corp de elita de cavalerie.
2047 BC - Amar-Sin (Amrafel biblic) devine rege din Ur. Avraam a merge în Egipt, stă de cinci ani, apoi se întoarce cu mai multe trupe.
2041 BC - Călăuzit de Inanna, Amar-Sin formează o coaliţie de Kings de Est, lansează expediţie militară în Canaan şi Sinai. Liderul său este Elamite Khedor-la'omer. Abraham blochează avansul de la poarta de acces la portul spaţial.
2038 BC - Shu-Sin înlocuieşte Amar-Sin pe tronul din Ur ca se dezintegreaza imperiu.
2029 BC - Ibbi-Sin înlocuieşte Shu-Sin. Provinciile occidentale din ce în ce Marduk.
2024 BC - lider adepţii săi, Marduk marşuri în Sumer, se întronizează în Babilon. Lupta se extinde la centrală Mesopotamia. Sfânta Sfintelor lui Nippur este pângărit. Enlil cere pedepsirea lui Marduk şi Nabu; Enki se opune, dar partile lui Nergal, cu fiul lui Enlil.
În ceea ce Nabu mareşali adepţii lui Canaan pentru a captura portul spaţial, Anunnaki Mare a aproba folosirea armelor nucleare. Nergal şi Ninurta distruge portul spaţial şi oraşele canaaniţi rătăcitori.
2023 î.Hr. - Vanturile transporta nor radioactiv la Sumer. Oamenii mor de o moarte groaznică, animalele pier, apa este otrăvită, solul devine stearpă. Sumer şi civilizaţie marea ei se află întins pe pământ. Moştenirea trece la sămânţa lui Avraam, ca el naşte, la 100 de ani - un moştenitor legitim: pe Isaac.

Vezi de asemenea: Genesis Revisited | Planeta Nibiru

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.