Secrete.

miercuri, 30 ianuarie 2013

Puterea si influenta asupra lumii de afaceri exercitata de Fratia Invizibila a Francmasoneriei este enorma si a reusit sa ramana invizibila pentru cetatenii simpli, de pe strada. Fratia Invizibila nu totalizeaza mai mult de 5% din intreaga masonerie, ceea ce inseamna ca restul de 95% sunt neinformati de secretele din interiorul Fratiei Invizibile, Fratie care este in totalitate satanica si care o dirijeaza pe cea Vizibila. Studiind fenomenul satanic de peste 16 ani, am descoperit ca simbolurile folosite de satanisti sunt identice cu cele ale masonilor. Si fiindca satanismul este mai vechi decat masoneria este clar ca aceasta a preluat multe simboluri din satanism.
Daca nu cunoasteti interpretarile unor simboluri masonice/sataniste aduceti-va aminte ca n-au fost date false interpretari ale acelor simboluri dupa cum A. Pike a ordonat:"Masoneria, ca Religiile, Misterele, Ermeticismul, Alchimia isi ascunde secretele in afara de Adepti, Salbatici si Alesi si foloseste false explicatii si interpretari gresite ale simbolurilor, pentru a induce in eroare numai pe cei ce merita sa fie indusi in eroare, a ascunde Adevarul, care se cheama Lumina si a-i departa de el." ["Morals and Dogma", p.104-105, 3rd Degree].
Ati observat acele cuvinte "foloseste false explicatii si interpretari gresite ale simbolurilor"? In majoritatea cazurilor voi cita din ambele surse (masonice/satanice), de obicei un mason din interiorul Fratiei, pentru a explica interpretarea acelor simboluri.



SIMBOLURI COMUNE MASONILOR SI SATANISTILOR

Ochiul Atotvazator: - originar din Egipt, din vremea lui Moise cand acesta a eliberat poporul israelitean de sub robie. Atunci chiar Dumnezeu a pedepsit poporul inchinator la idoli. Ochiul Atotvazator reprezinta Omniscienta lui Horus, zeul Soare. ["Magic Symbols", by Frederick Goodman, p.103, Satanic symbols book]. Dupa cum se afirma intr-o carte masonica: "Aceste consideratii ne conduc la un titlu interesant "Ochiul Mintii" sau "Ochiul lui Horus"... si conducand la ideea de "Ochi Atotvazator". Ultima denumire inainte de "egiptean neofit" a fost de "Iluminat", adica "adus la lumina". Religia Egiptului era "Religia Luminii".[Thomas Milton Stewart, "The Symbolism for the Gods of the Egypians and the Light They Throw on Freemasonry", London, England, Baskerville Press Ltd., 1927, p.5].
Acest autor mason afirma ca Lumina la care masonii fac referire este Religia lui Horus, lucru  condamnabil pentru ca in mitologia egipteana, Horus este Lucifer. [fost satanist, William Schnoebelen, Masonry : Byond The Light, p.197].


Totusi, dovada ca Lucifer este zeul Masoneriei rezulta si din scrierile Fratiei Invizibile. A. Pike scrie in "Morals and Dogma" ca Lucifer este "purtatorul de lumina" [p.321, teaching of the 19th Degree] si in alta parte "Inger al Luminii"[p.567, teaching of the 26th Degree]. Masonul Manly P. Hall, spune ca odata ce masonul invata secretele breslei sale "va poseda puternicele energii ale lui Lucifer." ["The Lost Keys to Freemasonry", Macoy Publishing and Masonic Supply Co., 1976, p.48].
            Francmasoneria foloseste Ochiul lui Horus intr-o piramida. Toti Satanistii indragesc piramida pentru ca reprezinta Treimea Pagana: Satan, Antihrist si Inaintemergatorul Antihristului. Aceasta forma geometrica cu 3 laturi este folosita constant. In acest simbol, numit Euclid, vedem ca ochiul Atotvazator este pozitionat deasupra simbolului traditional Masonic (un compas si un echer si un G in mijloc). Acest lucru inseamna ca Ochiul Atotvazator controleaza Francmasoneria, ceea ce este adevarat.

Obeliscul


“Toti paganii venereaza creatura, iar nu Creatorul” [Romani 1:25], prin urmare, fiecare grup de pagani venereaza Actul Sexual. Atat satanistii cat si Masonii iubesc in mod deosebit Obeliscul. Egiptenii au creat obeliscul fiind convinsi ca spiritul zeului Soare, Ra, salasluia acolo. [H. L. Hayward, "Symbolic Masonry: An Interpretation of the Three Degree", Washington, D. C., Masonic Service Association of the United Stated, 1923, p.207 ; "Two Pillars" Short Talk Bulletin, Sept., 1935, vol.13, no.9 ; Charles Clyde Hunt, "Some Thoughts On Masonic Symbolism", Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1930, p.101]. Satanistii si Masonii Invizibili vorbesc despre Obelisc ca fiind organul sexual masculin. Un autor luciferian scrie ca "... organul sexual barbatesc este un stalp drept". [W. Wynn Wescott, "Numbers: Their Occult Power and Mystic Virtues", Theosophical Publishing Society, 1902, p.33]. Iata un autor mason admite ca obeliscul este simbolul actului sexual.[Haywood, citat mai sus, p.206-207 ; Rollin C. Blackmer, "The Lodge and the Craft: A Practical Explanetion of the Work of Freemasonry", St. Louise, The Standard Masonic Publishing Co., 1923, p.94].
In Biblie, obeliscul este folosit la venerarea lui Baal, dar Dumnezeu a omorat acei preoti si a doborat obeliscul [IV Regi 25-27]. Cand veti vedea un obelisc sa stiti ca era obiectul suprem in venerarea lui Baal, pentru care Dumnezeu a distrus pe Israel; de asemenea este si simbolul satanic pentru actul sexual.
Cercul cu punct in mijloc

Fiindca satanistii venereaza actul sexual trebuie sa aiba si un simbol pentru organul feminin. Acesta este Cercul. Iar daca are un punct in mijloc avem intreg actul sexual, barbatul fiind reprezentat de punct, iar femeia de cerc. ["Point Within a Circle", Masonic Short Talk Bulletin, august 1931, vol.9, no.8, retiparit in iulie, 1990, p.4].
Sa vedem cum descrie A. MacKey, un mason de grad 33, credinta sa satanica: "Cercul cu punct in mijloc este un interesant si important simbol in Francmasonerie... Simbolul este cu adevarat frumos, dar ascunde cumva aluzia la vechii inchinatori ai Cultului-Soare si ne dezvaluie pentru prima data acea modificare a sa, cunoscuta printre antici ca venerarea organului sexual masculin." [Short Talk Bulletin, februarie 1936, vol.14, no.2, retiparit in iulie, 1980, p.7]. Deci Macoy ne spune ca acel cerc cu un punct in mijloc face parte, de fapt, din venerarea Cultului-Soare, pe care masonii l-au copiat schimbandu-i si interpretarea.
Iata ce ne scrie in Masonic Short Bulletin, "Point Within a Circle", august, 1931, vol.9, no.8, retiparit in iulie, 1990, p.4: “Interpretarea indiana considera punctul ca fiind masculul, iar cercul ca fiind femela; punctul devine soarele, iar cercul sistemul solar, pe care anticii il considerau ca fiind Universul, pentru ca soarele este vivant, datator de viata pentru tot ce traieste”.

            Cu adevarat Masoneria copie definitia biblica a paganilor: “Ca unii care au schimbat adevarul lui Dumnezeu in minciuna si s-au inchina si slujit fapturii, in locul Facatorului, Care este binecuvantat in veci."[Rom 1:25]. Masonii au publicat propriile versuri ale Bibliei pentru membri, pentru ca acestea sa aiba acces la "Adevarul lui Dumnezeu", dar au schimbat acest adevar in minciuna si au venerat creatura mai mult decat pe Creator, fiind inchinatori soarelui si lunii si altor lucruri, exact ca Satanistii Antici.
De notat si faptul ca discutia noastra, despre cercul cu un punct in mijloc, cu Adam Weishaupt, un Satanist, Maestru al Iluminatilor, care a compus Planul Noii Ordini Mondiale pentru a netezi calea Antihristului, a folosit acest simbol pentru a reprezenta Sabatul Satanic. "Pentru ca adevaratul scop al Iluministilor era atat de socant, Weishaupt sustinea constant tinerea lui sub secret. Niciunuia dintre membri nu-i era permis sa se considere Iluminat. Cuvintele "Iluminist" sau "Iluminat" nu aveau voie sa fie folosite vreodata in corespondente, ci trebuia inlocuit cu simbolul astrologic al soarelui: un cerc cu un punct in mijloc." [William Still, "New World Order: The Ancient Plan of secret Society", Lafayette, Louisiana, Huntington House, Inc. 1990, p.73].
Cel mai puternic grup de Magie Neagra Satanica din istoria omenirii - Masters of Illuminati - foloseau acest simbol pentru a se reprezenta (identifica). Deoarece aceste semne se regasesc si in Francmasonerie, putem afirma ca Masoneria este satanica, fiind aproape imposibil ca toate acestea sa fie o coincidenta.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.