Secrete.

joi, 14 martie 2013

Ultimul Papa – Deci, el este Petrus Romanus !

Ultimul Papa – Deci, el este Petrus Romanus !

Ultimul Papa

by BELSIM
Va voi ruga sa fiti foarte atenti la detalii caci despre asta este vorba!
Noul Papa este ales in ziua de 13 Martie 2013. Cifra 13 este cifra trecerii intr-o noua ordine, un nou inceput.
Numele noului Papa este Jorge Mario Bergoglio. Sa-l disecam! Jorge este numele Sfantului Gheorghe, luptatorul cu balaurul. Mario este varianta masculina a Mariei, care inseamna in limba araba “adoratoarea, slujitoarea lui Dumnezeu”. Bergoglio il vom desparti in 3 bucati. Ele sunt BER+GOG+LIO. BER este grupul sacru intalnit la Sarabi sub multe forme, uneori REB, BRE, BER, s.a.m.d. Intalnim acest grup in cele 4 animale sacre ale poporului roman: CERB, VIER, BOUR, BERBEC. Deci este semn regal, roial. GOG este numele care desemneaza pe uriasi, adica civilizatie anterioara civilizatiei de umanoizi din care facem parte astazi. LIO este LION, reprezentarea lui Dumnezeu, poate fi luat si separat L+IO, L este EL care inseamna la propriu DUMNEZEU (RafaEL, MihaIL etcaetera) iar IO este iar sintagma sacra, stim cu totii despre IO Mircea Voievod (cea mai populara versiune).
Noul Papa isi ia numele de Francisc I. Dati si voi cu google sa vedeti cine si cum …
In continuare ne intereseaza blazonul noului Papa, blazon calculat cu mult timp inainte sa se prezinte populatiei Noul Papa. Sa nu ne amagim ca blazonul s-a facut in cateva minute. Este un lucru premeditat si bine gandit. Iata blazonul:
Coat_of_arms_of_Jorge_Mario_Bergoglio
Analiza pe scurt, atat cat ne pricepem. Iese in evidenta palaria papala care este o farfurie zburatoare. Este rosie, culoare atlanta. Adica Pleiade. “Palaria” este conectata la doi munti printr-un siret in forma semnului Infinitului. Probabil vortexuri. Sub palarie este crucea sub forma de sabie. Poate reprezenta si Axul Ceresc pe care coboara Divinitatea. Pe pieptar apare Soarele. Ramane de descifrat IHS. Credeti-ma, nu inseamna Iisus Hristos! Apar Steaua in cinci colturi, cea care stapaneste toate cele cinci elemente. Apare si ciorchinele de struguri, pe care il stim si de la Adamclisi si din multe alte locuri. Inca nu stim sigur ce inseamna asta. Doar presupuneri. Pe panglica apare scris “Miserando atque Eligendo”. In traducere libera inseamna “Jalnic la alegere”. Aparent inexplicabil. Dar daca despartim ATQUE in AT si QUE traducerea devine JALNIC DAR CARE ALEGE.
Deci, el este Petrus Romanus! Abia acum vedem schimbarea!
BELSIM | martie 13, 2013 la 20:41 | Tag-uri: BergoglioJorgePapa | Categories: De stiutDin lumea celor … | URL:http://wp.me/p1e6ol-1av
About these ads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.