Secrete.

miercuri, 17 aprilie 2013

In general,oamenii isi doresc citeva lucruri de baza:familie,siguranta zilei de miine,liniste,etc.Sint in schimb unii sionisti care-si doresc ca prin orice cai sa conduca aceasta lume,mincarea este una din ele.Eu in schimb,sint curios cit vor mai fi lasati sa faca acest lucru?Pamintul fertil de pe Terra este cultivat cam 35%,restul este lasat in paragina iar acesti nesimtiti vin si ne spun ca sintem prea multi...si de aici muuulte magarii,inclusiv otrava care ne-o dau sa mincam in loc sa ne lase sa facem agricultura curata ca pe vremea bunicilor.Mai sint curios si citi dintre voi mai ies sa le dea in cap cu vreo leuca/bita/par?Multi ati devenit lasi,pupind...etc.Imi cer scuze,dar asta este adevarul.Daca nu va veti schimba felul de a fi,sa vedeti doar interesele voastre minuscule si meschine si nu va veti gindi la omul de linga voi ca la voi insiva,ati pierdut din start totul.azi va este bine,miine acesti sionisti va vor arunca ca pe o masea stricata,indiferent de cit bine le-ati facut si cit i-ati ajutat sa urce pe unde sint,cit i-ati pupat pe undeva.Oamenii sint creatori si buni,societatea creata de acesti nesimtit i-au transformat asa.


TREBUIE VAZUT!!!
halucinant!

Crunta realitate americana care ne va lovi in foarte scurt timp si pe noi, daca nu cumva suntem deja victimele acestui sistem. Toate scrierile SF din anii '60, '70... despre alimentele sintetice si despre cine conduce cu adevarat lumea sunt pur si simplu infantilisme pe linga aceasta socanta, halucinanta realitate.


Probabil ati vazut si ati citit multe filme si scenarii despre diverse teorii conspirationiste si altele de acest gen. ACEST FILM ESTE DUREROS DE REAL. Dureaza 90 de minute - adica o ora si jumatate -, dar sunt ferm convins ca va va putea schimba viata dupa ce-l vizionati si veti CUMPARA ALTFEL, cu mult mai multa atentie si DISCERNAMINT ALIMENTELE DIN SUPERMARKET.

NU E NIMIC INVENTAT, NU E NIMIC INOCULAT SUBLIMINAL. ESTE O HALUCINANT DE DUREROASA REALITATE!
Sa mai mancati la McDonalds's...
Filmul trebuie vazut. Nu stiu care este situatia la noi, dar ideea ramane. Mancand mancare industriala nu vorbim despre sanatate, ci - asa cum veti vedea in film - despre viata. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.