Secrete.

duminică, 30 iunie 2013

”The Henge”: tehnologie secretă nazistă

”The Henge”: tehnologie secretă nazistă 
Într-o vale, la distanță mică în afara localității Ludwikowice, din Polonia, există o structură circulară ciudată cunoscută sub numele de ”henge”, clopotul secret… sau capcană zburătoare. În timpul celui de-al doilea război mondial Ludwikowice a figurat în evidențele SS ca lagăr de concentrare. Se spune că a fost construită o fabrică muniții în care au fost deportați aproximativ 2.000 de muncitori de diferite naționalități.
De asemenea se vorbește și despre existența unor tunele secrete care legau fabrica de o mină de cărbuni și de un laborator. Parte dintre teoreticienii conspirației și mulți istorici militari, cred că toate acestea au legătură cu niște proiecte secrete ale celui de-al treilea Reich. Se cunoaște faptul că zona din apropierea localității Ludwikowice a fost preluată de către SS și transformată într-un loc secret de cercetare, de dezvoltare a unei instalații industriale.
În interiorul acestei văii, sunt trei inele de securitate, care ascundeau domenii separate unele de altele. Cel de-al treilea cerc, din această structură de standuri, este cel mai misterios. Mulți cercetători cred că structură a servit ca suport pentru o bază de răcire a apei. Dar, în conformitate cu documentele vremii, înalta conducere germană ar fi experiment ceea ce ei denumesc ”the henge”. Sau laborator pentru testarea unei noi și foarte avansate mașini cunoscută ca ”die glocke”, sau clopotul. Unul dintre cele mai secrete proiecte ale celui de al treilea Reich. A fost atât de secret că nici măcar lui Hitler nu i să spus totul.
Sunt dovezi care sugerează că oamenii de știință, (Hermann Oberth şi Wernher Von Braun), au lucrat la o aeronavă asemănătoare cu un clopot care utiliza undele electromagnetice ca formă de propulsie. Se vorbește și de o mașină antigravitațională, numită “Bell”, care semăna cu o farfurie zburătoare. A fost descrisă ca un dispozitiv care se rotea continuu, construită dintr-un metal dur, greu, ale căror motoare funcționau cu o substanță similară cu mercurul.
Oamenii care au lucrat la proiectul respectiv au acuzat dese probleme cu somnul și apariția unor vertije severe. Dar, în realitate, se pare că proiectul ”Bell” nu a fost un aparat de zbor, ci o mașină a timpului sau un gaură de vierme. Unii spun că în realitate a fost vorba despre  ”Vunda Vava”, o armă de foc atât de puternică, încât straniu chiar și în ultimele minute de război, când Armata Sovietică intrase în Polonia… ea ar fi putut schimba întregul curs al războiului. Au fost găsite niște schițe ce arată un clopot din ceramică cu un diametru de cinci metri  și înalt de zece metri.

Sursa: Autopunct cardinal (div)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.