Secrete.

duminică, 25 august 2013

SECRETUL ILUMINATILOR (CRESTINI SI MASONI)

SECRETUL ILUMINATILOR (CRESTINI SI MASONI)


În general , iluminaţii sunt asimilaţi cu masonii, tocmai de aceea vreau să evidenţiez diferenţa dintre un creştin iluminat şi iluminaţii masoni.
Cel Mai Mare Secret Al Masonilor-Iluminaţi Dezvăluit !

illuminati6wqPiramida şi Ochiul atotvăzător: Este un simbol ocult masonic – Este un fapt dovedit prin scrierile părinţilor fondatori şi documentaţia masonica.


BPinealGlandDiagrampineal

 “Simbolul piramida şi ochiul atot-văzător este de fapt reprezentaţia simbolică a glandei pineale sau a celui de-al treilea ochi . 
(În centrul creierului tău este o mică glanda numită glanda pineală).

Se numeşte pineală pentru că are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tău ! Această glandă  este foarte importantă în culturile antice”

Kundalini

Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru, care, de obicei, este latentă (nemanifestă). Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat această denumire, i-au atribuit o semnificaţie deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanţă osului sacru, ca fiind lăcaşul unei forţe supranaturale.

În Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Vărsătorului şi prin Sfântul Graal, recipientul apei vieţii. Kundalini (spirala, în sanscrită), apare încolăcită precum un şarpe şi de aceea i se mai spune Puterea Şarpelui. Ea a fost descrisă amănunţit în Upanişade.

Conştientizarea energiei Kundalini în fiinţa umană era considerată de către marii înţelepţi ai antichităţii drept cunoaşterea supremă. Această cunoaştere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un înalt grad de puritate şi sfinţenie. Cel care avea acces la această cunoaştere se numea Maestru (guru/învăţător spiritual). Acesta, la rândul său, o transmitea în mod direct unui discipol (aspirant la adevărul absolut).

exp1

Regele Tutankhano  are acest şarpe kundalini. Kundalini trecând chiar prin capul lui ! Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentând  activarea completă a glandei pineale, şi ca toate chakrele , s-au transformat acum în aceste sfere concentrice, şi accesul dinspre tărâmurile înalte dimensionale trece direct prin capul tău, unde toată această energie e adunată.

.bscap0155

bscap0176Când treci prin aceste meditaţii Kundalini, ideea este că trebuie să înalţi şarpele kundalini. Adevarata înălţare a şarpelui Kundalini îl reprezintă coliziunea împreună a chakrelor în acest set de sfere concentrice. Atunci când faci asta, focalizezi totul într-un punct din creierul tău. Aceasta reprezintă unirea chakrelor .

Sistemul ezoteric al chakrelor

Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tău, şi nivelurile pe care se găsesc funcţiile tale cerebrale şi conştiinţa ta (fapt dovedit şi de ştiinţa că aceste chakre există ,ele mai sunt numite şi centrii energetici sau centrii ai conştiinţei).

Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda pineală (al treilea ochi), căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi şi monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineală, punctul de întâlnire al tuturor energiilor.

  bscap0152

Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm (la alte dimensiuni mai inalte).

Toiagul reprezinta Şarpele Kundalini, iar Conul de Pin: Glanda pineală (al treilea ochi).

Zeul babilonian Thamus ţine în mâna sa un con.

bscap0160

În Hinduism, zeiţa distrugerii si dărâmării Vechiului pentru a purifica calea Noului, Shiva, are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un şarpe şi desenul celui de-al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii.


bscap0163

Zeul vinului, Bachus, este reprezentat ţinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător şi spirt (eng. spirit), ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală.


bscap0171

Dionisus ( Dinoysos ) portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con. În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atenţie ochiul, adică al 3-lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul jjjjjjjjjjjtău va fi luminat.” 

bscap0142Credeţi că toate acestea sunt simple întâmplări şi cei în cauză nu ştiau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiţi, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândit! În piaţa Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă. Se ştie că acesta este simbolul dispariţiei morţii şi a tranziţiei către viaţa spirituală. Şi asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la bază inscripţii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre creştinism şi vechii egipteni?

Şi neaşteptat, iată că însuşi papa are în vârful sceptrului său, bineînţeles, un con de brad !

bscap0140

Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidenţe. Este clar că ele reflectă vechi cunoştinţe, ţinute în secret, cu străşnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei mulţi.

Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării conştiinţei şi deschide accesul la toate cunoştinţele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimişi de ochi, deci în prezenţa întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substanţă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare.

Stările de somn şi visare sunt similare cu cea de meditaţie, transă, hipnoză, sau experienţe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanţă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porţii spirituale. Această substanţă este aceeaşi cu cea folosită în poţiunile şamanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experienţe de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinţe spirituale, etc.

În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greşite, fluorului din pasta de dinţi, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase.


Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situaţia când eşti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăieşti în întuneric, cum este cazul majorităţii oamenilor de pe Pământ.


Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3-lea ochi, sau ochiul spiritual.


964931thethirdeye620_1

Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini şi sunete, alimentate de imaginaţie. De aceea, atunci când închidem ochii, încă mai putem vedea imagini sau avem capacitatea de a vizualiza conştient, folosindu-ne ochiul minţii. Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătoreşti în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfaţa dintre cele două lumi. În absenţa luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiaţiile exterioare, din spaţiu-timp, în scopul de a recepţiona informaţii din timp-spaţiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permiţând percepţia.

Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentraţie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i uşura deschiderea, trebuie să devenim conştienţi şi să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinţe divine.

Substanţe ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide forţat şi de a-i accelera funcţionarea însă, câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinaţiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce eşti treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie.


Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală.

Studiul timpanului urechii a arătat că poziţia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obţinându-se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat care, atunci când stăm aşezaţi cu faţa în sus, are în centrul său, ce credeţi? Glanda pineală.

bscap0183bscap0172

Acest secret a fost ţinut în secret chiar în faţa ochilor noştri: desenul de mai jos este posterul "Codul lui Da Vinci".

74040719

Nu-i aşa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginaţie omenească? Şi, ca o consecinţă a acestei structuri geometrice ce se formează la nivelul creierului, putem înţelege în sfârşit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar şi anume ochiul din piramidă.

1_illuminatiilluminati dollar

Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă şi cum am putea realiza un dispozitiv bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic şi un mecanism pentru a îl acorda, apoi maşina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spaţiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.

Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s-au făcut mai ales prin intermediul filmelor, aşa zise ştiinţifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti conştiinţa umanităţii  pentru etapa următoare a evoluţiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicaţie cu o civilizaţie din constelaţia Vega, primeşte planul de fabricare a unei astfel de maşini, care este apoi realizată şi testată.

wormhole-sci-fi-movie-contact-machine-painting

Se poate observa cum părţile componente sunt, rezervorul şi inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic.

În epava navei prăbuşite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide şi a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidenţiale din anii 2000 şi 2004, ale lui George Bush.

Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzaţionale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extratereştri venită din viitor care, fiind originară de pe Pământ, a suferit nişte dereglări genetice ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012.

El a refăcut genetic sămânţa originară, ce a stat la baza vieţii pe Pământ şi a observat cum se poate crea şi modifica ADN-ul cu ajutorul vibraţiilor.

Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas şi a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului, cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp.

126521-b-the-last-mimzy

În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenţa negativ transformările ce urmau să aibă loc în anul 2012,fiind vorba mai ales de inversarea axei polilor.

Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012; totul devenea alb şi nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar şi pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe şi distrugerea Pământului. Astfel au înţeles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în funcţie de gândurile şi emoţiile oamenilor, uniţi într-o matrice a energiei cuantice universale în care toţi transmit şi recepţionează energii, inclusiv energia gândurilor.

Există doar două emoţii fundamentale: Frica şi Iubirea. Este timpul să alegem Iubirea (90% din populaţia globului trăieşte în frică, teamă şi stres ).

wall_dees

De aceea, vreau să subliniez foarte clar, pentru toată lumea, că tot acest bombardament de profeţii catastrofice, începând cu cele din Biblie şi continuând cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga şi multe altele, care sunt astăzi la modă, nu trebuiesc luate în consideraţie!

Fiecare din aceşti profeţi a văzut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influenţată de diverse polarităţi ale conştiinţei universale şi umane şi interpretată de propria minte logică, în funcţie de gradul său de înţelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevărat nimeni nu poate spune cu precizie. Viitorul se scrie de către noi în fiecare moment şi depinde de noi dacă vom experimenta catastrofe naturale, războaie, sau vom face o tranziţie calmă, liniştită spre Noua Lume.

Dintr-o altă epava a unei nave extraterestre, în timpul celui de al doilea război mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj şi ecranul de proiecţie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor şi anume: persoanei aşezate în acest scaun i se amplificau gândurile transformându-le în realitate şi era capabilă de a vedea în timp şi spaţiu.

El funcţionează ca o interfaţă a conştiinţei, asemănător cu un amplificator psihic şi era folosit în scopul propulsării navei prin puterea mentală.

A fost denumit scaunul Montauk.

Şi iarăşi prin filme s-a dezvăluit existenţa acestei tehnologii superavansate. În filmul Stargate colonelul O’Neal foloseşte scaunul străbunilor, în care puterea mentală îi este amplificată, fiind capabil să îndepărteze flota inamică, aruncând asupra ei globuri de foc. În filmul Minority Report, oameni având puteri paranormale, aşezaţi în scaune plutitoare, îi transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. În filmul XMen, se foloseşte un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutanţii dispăruţi. În Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizează şi el un scaun miraculos, pentru a călători pe Marte.

Cercetările făcute în viitor cu acest scaun au găsit că, după 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidală, ci devine o linie dreaptă. Subiecţii simţeau în acel punct un baraj energetic pe care nu erau capabili să îl treacă, fiind respinşi cu brutalitate. În acelaşi timp însă, experimentau o expandare bruscă a conştiinţei până la nivelul cosmic, în care nu mai există nici timp nici spaţiu, putând fi orice: o galaxie sau un atom, şi având acces la toate cunoştiinţele universale. Ciudat, nu-i aşa?

Stargate

Tehnologia Porţii Stelare, asemănătoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizată, după modelul celei rămase de la Atlantida, însă ulterior a fost îngropată sub gheaţa din Antarctica, pentru a nu permite unor entităţi negative să distrugă Pământul.

O altă realizare tehnologică secretă este Jump Room, în care cel ce intră se trezeşte instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizată o bază pentru evacuare în caz de cataclisme.

Cercetătorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayaşilor la numărul de aur (1,618) care, după cum am mai spus, este prezent peste tot în natură, în creşterea şi dezvoltarea organismelor, precum şi a galaxiilor. El a văzut că în punctele de diviziune au avut loc mari transformări istorice în evoluţia umanităţii, cum ar fi ridicări sau prăbuşiri de mari imperii, războaie, etc. Cu cât ne apropiam de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelerau, fiind unul în 2009, câteva în 2010, apoi păreau că au loc la intervale de o lună, o săptămână, iar în ultimul an în fiecare zi!

Evoluţia nefiind un proces liniar, ci unul exponenţial, în ultima etapă a avut loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o altă treaptă de existenţă, dezvoltându-ne toate abilităţile paranormale adormite. Practic, Pământul va a trecut printr-o poartă stelară şi a intrat în timp-spaţiu, având o nouă vibraţie.

solarsystem

………….>   Important de ştiut !

Este demonstrat că epifiza este legată direct de funcţiile sexuale, iar abstinenţa  sexuală (abţinerea de la excese) o acţionează destul de puternic – de aici putem trage concluzia că în spatele acestui secret se află o conspiraţie la nivel global …şi spun asta pentru că majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la sex. De fapt putem vedea foarte clar şi cu ochiul liber că trăim într-o societate care promovează comportamentul sexual degenerat.

l_e7dcd0de37ad4220b709bcd85bc4f847Mesaj subliminal - sex – Observaţi cuvântul sex între spaţiile goale…

Al treilea ochi la reptile !

Argumentul unor cercetători este că, la fiinţele vii, cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des acesta se gaseste la reptile, în special la şerpi şi şopârle. La aceste animale, acesta este reprezentat de un ochi pe ceafă, pentru care există în craniu chiar un orificiu uşor de observat.

Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparentă, ceea ce i-a determinat pe cercetători să presupună că ochiul respectiv lucrează nu numai în spectrul luminat. Enigma a fost dezlegată mai târziu: s-a dovedit că acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor, chiar şi la câmpul magnetic. Se presupune, de asemenea, că al treilea ochi percepe ultrasunetele şi infrasunetele. Acest lucru le face pe reptile să fie nişte prevăzători extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure, erupţii vulcanice şi chiar furtuni magnetice.

Este clar ce se întâmplă cu reptilele, dar ce se poate spune despre oameni?

tumor_dees

Observând că  acest organ  este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor şi la câmpul magnetic, atunci ne putem da seama de ce trăim într-o societate care ne bobmbardează creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze şi câmpuri magnetice – Televizor, Telefon Mobil ,Computer.

S-a demonstrat că aceste aparate emit unde electromagnetice care afectează creierul uman. Concluzia este că, aceste aparate de care suntem dependenţi (ataşaţi)  de zi cu zi, au fost create în aşa fel, încât să afecteze glanda pineală (al treilea ochi).

global_8869501

Aceste dezvăluiri s-au făcut şi în numeroase filme. De exemplu: filmul They Live (în care se arată că lumea este controlată datorită unor unde electromagnetice - fixate pe o anumită frecvenţă care nu permite creierului uman să perceapă adevarata realitate). De asemena, observaţi că în film este arătat că, doar cei care poartă acei ochelari de soare speciali, pot vedea adevarata realitate. Ochelarii de soare reprezintă de fapt întunericul, după cum am relatat şi mai sus, iar pentru a declanşa glanda pineală trebuie să ne “ferim” de fotoni (lumină).

Power – Totul Este Interconectat – Secret ascuns prin intermediul  filmelor de divertisment, pentru a face oamenii să creadă că toate aceste idei despre forţa divină nelimitată a omului, nu sunt altceva decât imaginaţia unor producători de filme.

Fluorul – Substanţa toxică introdusă în  apa pe care o consumăm  —> inhibator al Glandei Pineale.

Sunt foarte multe substanţe toxice ce sunt introduse în mâncare, băuturi…Dar cea mai toxică este substanţa din apa pe care o consumăm zilnic şi din pasta de dinţi – FLUORUL (este pusă şi foarte bine, deoarece voi părinţii obligaţi copiii să se spele pe dinţi înainte de culcare şi ea rămâne în trup şi acţionează toată noaptea). Dersigur, nu înseamnă că nu ne mai spălăm pe dinţi, dar putem folosi paste cu ingrediente naturale, organice, pe care se specifică clar că nu conţin fluor.bscap0151

“Fluorul nu are niciun efect benefic asupra organismului, el este dat special ca inhibator al Glandei Pineale” - Aryana Havah.

Secretul suprem sscuns în planul vizibil

Illuminates sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „illuminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a iluminaţilor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi, după cum s-a văzut în ultimii ani.



Vindecarea prin rugaciune şi meditaţie.   

Chiar dacă o faci acasă la tine sau duminica la liturghie, e gratuită. Dar banul contează mai puţin decât puterea noastră de a ne concentra la divinitate şi a ne lăsa pătrunşi de fiorul Sfântului Duh, astfel încât, la sfârşit, să ne regăsim curaţi şi purificaţi. Un duhovnic cu o asemena putere şi energie este o adevărată mană cerească, el atrage pentru tine energii puternice din neant. 
Acesta poate fi considerat un om cu duh, un iluminat creştin.
Un astfel de iluminat ne convinge de efectele benefice ale schimbării modului de gândire faţă de cel cu care eram obişnuiţi poate, sau poate unii dintre noi nu am înţeles până la el esenţa credinţei şi a rugăciunii... Iată , vă prezint un astfel de om de duh, care e vindecător doar prin propria lui prezenţă, care e o binefacere prin forţa şi puritatea pe care o emană şi care explică astfel lucrurile:
(reproducere interviu - autor necunoscut)
  •  L-am întrebat (pe duhovnic) cum se produc vindecările, ce se întâmplă când cineva vine la el ?
”Eu, omul, nu mă gândesc că aş avea ceva de făcut, eu mă deschid şi las Sfântul Duh să curgă prin mine. Nu întreb niciodată omul de ce a venit la mine, ce problema are, îi simt doar sufletul cât de greu îi este, şi apoi mă rog. Atât fac- mă rog împreună cu el. Şi îi spun că este o mare bucurie atunci când doi se strâng în numele Lui că atunci şi El este cu noi. Pentru mine este o binecuvântare când cineva îmi deschide uşa chiliei. Eu nu privesc omul intrând la mine, ci pe Dumnezeu în om pătrunzând în chilie.
La sfârşit, simt cum omul este mai uşor, mai senin. Eu nu trebuie să ştiu ce greutate purta el. Dumnezeu ştie! Îmi păstrez doar sufletul deschis şi mă rog din toată inima mea. Deci totul este rugăciunea noastră către Dumnezeu, uneori îi ţin mâinile în ale mele, alteori le pun pe creştetul capului. Uneori simt că este nevoie să mai vină, alteori ştiu că lucrarea s-a făcut. Şi miracolul pentru mine nu îl numesc vindecare, îl numesc trezirea omului în Dumnezeu.”
  • L-am intrebat de ce într-o mulţime agitată, tensionată, nervoasă, îmi era mai greu să mă rog, şi mi-a răspuns :
Atât timp cât îl priveşti pe Dumnezeu ca fiind înafara ta, o să găseşti motive tot înafara ta. Cauza nu sunt cei din jur, ci cum îl priveşti tu pe Dumnezeu. Dacă ai credinţă nestrămutată că El este în tine, realizezi că nimeni nu poate sta între tine şi Dumnezeu. Ca să te rogi, cobori în tine, închizi ochii şi în inima ta o să găseşti liniştea. Acolo te aşteaptă Dumnezeu. Mintea este prima care, fie se deschide şi prin gândurile tale îl lasă pe El să se manifeste în tine, sau tot mintea este cea care te împiedică. Mintea ţese labirinturi şi uneori se pierde în propria ei ţesătură. Dacă laşi iubirea din inima ta să îţi scalde mintea, o să vezi cum gândurile tale îşi găsesc singure drumul către Cer.”
  • L-am întrebat de ce se agitau, se luptau oamenii, ca să ajungă să ia Lumină ?
”Te lupţi să ajungi mai aproape de Dumnezeu când ai o teamă în tine, o nelinişte, o îndoială în ceea ce priveşte relaţia ta cu Dumnezeu. Atunci întotdeauna găseşti că mai ai ceva de făcut, nu ai făcut destul, mai există încă ceva, şi acel ceva o să îţi aducă apropierea, şi cauţi şi cauţi neîncetat. Dar dacă te opreşti din zbucium, din frământare, din căutare, îţi dai voie să îl descoperi în tine. Poţi trăi o întreagă viaţă preocupat să îl cauţi ăn afara ta, dar nu cauţi unde trebuie. Lupta exterioară este un semn al luptei din sufletul acelor oameni, aspiraţia lor, năzuinţa lor, căutarea lor, şi acela e modul în care o reflectă.”
  • L-am întrebat, cum după ore petrecute în picioare, într-o poziţie în care nu puteai nici să te întorci, el nu dădea niciun semn de oboseală şi nu numai aceasta, dar în jurul lui oamenii erau foarte liniştiţi, calmi. Răspândea o vibraţie de pace în jur care liniştea mulţimea.
Oboseala vine din lupta fiinţei cu viaţa. Când te opui vieţii, judecând, criticând, mâniindu-te, pierzi viaţa din tine şi oboseşti, şi este şi normal, pentru că mergi contra curentului. Iubirea este curgerea vieţii. Pacea, liniştea, se obţin când laşi viaţa să curgă prin tine şi nu mai opui rezistenţă la ceva”.
Şi m-a întrebat: ”ai obosit vreodată în timp ce te bucurai, în timp ce iubeai, în timp ce te rugai? Atunci te lăsai purtată de curgerea vieţii, nu opuneai rezistenţă. Atunci te deschideai prin inimă. Oboseşti când cauţi cu mintea, inima nu te oboseşte vreodată. Şi mintea caută neîncetat, mereu găseşte altceva de care să se agaţe, dar în esenţă mintea îşi caută liniştea.
Deci lupta nu este între noi şi cei din jur, sau întâmplările din viaţă, ci este între noi şi noi, acea luptă interioară este cea care epuizează.”
  • L-am intrebat, cum poţi să ieşi din această zbatere, pendulare:
“Nu trebuie să te zbaţi ca să ieşi, pentru că te afunzi şi mai rău. Şi vine o vreme când înţelegi că nu e necesar să te zbaţi, că totul se întâmplă de la sine, înţelegi că viaţa curge lin, nu este o strădanie. Lupta are loc până când se coboară această înţelegere, această pace. Nu fugii după Dumnezeu, stai liniştit şi lasă-l să se exprime prin tine”.
  • L-am intrebat, cum a ajuns el la această stare de pace, în opinia mea de iluminare, şi mi-a spus că s-a rugat către Dumnezeu să îl lumineze ca să poată dărui la cei din jur, dintr-o credinţă fermă că cererea sa este auzită şi îndeplinită, şi apoi s-a lăsat purtat de valurile vieţii, s-a deschis şi i-au venit rugăciunile pe care le simţea cu sufletul. Nu s-a îndoit nici un moment şi rugămintea sa la Dumnezeu era să îi dea acest har de a dărui atât timp cât trăieşte pe acest pământ. Acesta considera el ca fiind cea mai mare binecuvântare, bogăţia inimii.

  • I-am spus că, în opinia mea, biserica s-a îndepărtat de credincioşi, a pierdut legătura şi, într-un fel, a înterupt legătura între Cer şi Pământ, în condiţiile în care ei aveau puterea să o consolideze.
“Biserica este o instituţie alcătuită tot din oameni. Şi omul s-a îndepărtat de aproapele său. Şi aceasta din teamă. Teama de a nu se pierde învăţăturile, de a le păstra nealterate, din frica aceasta şi-au concentrat atenţia doar pe învăţătură şi au uitat de ce este mai important- cei cărora li s-a adresat Christos prin învăţăturile sale. Iisus nu a vorbit ascuns, doar Apostolilor, el a ieşit în lume. Dar şi în Biserică sunt oameni şi oameni.
Ce poţi face tu ca om, este să studiezi Cuvântul Întemeietorului, să îl simţi, să citeşti şi să alegi acele rugăciuni pe care le simţi cu sufletul, pentru că dacă doar le rosteşti fără suflet, ele sunt doar sunete goale. Prin rugăciune omul se înalţă prin cuvânt care este faptă, prin gând şi prin trăire. Acestea trei trebuie să meargă împreună ca să te înalţe. Nu e datoria noastră să îi judecăm pe semenii noştri, aşa scrie şi în cărţi, să nu judecăm, noi folosim piatra de temelie - învăţătura, şi ne găsim singuri calea prin care vorbim cu Dumnezeu.”
  • Mi-a spus că este foarte important să ascult tăcerea (cu alte cuvinte, să stau în meditaţie).
”Caută tăcerea, nu urmări şirul cuvintelor mele, ascultă-l pe Dumnezeu în tăcerea mea.”
  • Şi de câte ori se oprea din vorbit, stăteam cu ochii închişi şi auzeam, simţeam sunetul unui fâlfâit de aripi, şi vedeam ceva ca un glob imens de lumină deasupra capului lui.
  • Această fiinţă se adresa cu un respect deosebit pentru toţi cei din jur, cu veneraţie. L-am întrebat ce simte el când vorbeşte cu un om:
Eu când vorbesc cu un om, îl privesc pe Sfântul Duh din el. Să fii lipsit de respect la adresa unui om, este ca şi cum ai fi lipsit de respect în faţa tronului lui Dumnezeu. Nu e suficient să îl vezi pe Dumnezeu într-un înger sau în Fiul Său, uită-te în jur şi descoperă-l aici.
Rosteşte fiecare cuvânt cu respect, rar, nu te grăbi să vorbeşti. Cuvintele sunt alcătuite din Duhul Sfânt, şi când vorbeşti cu un om, vorbeşte rar şi cu respect, ştiind că în acel moment Duhul Sfânt se manifestă prin tine în lume. Lasă ca fiecare cuvânt să vină din sufletul tău, simte-l înainte să îl rosteşti, doar aşa el va atinge sufletul celui căruia i te adresezi. Ceea ce spui tu, dacă este lipsit de lumina sufletului tău, va trece într-un cotlon al minţii, şi mintea va uita. Dacă ceea ce rosteşti vine din suflet, acel om va păstra în sufletul lui nu ceea ce eu sau tu am rostit, ci amintirea bucuriei sufletului lui.”
La plecare, doream din suflet sa îi dăruiesc ceva, nu ştiam ce, mă frământam, şi mi-a răspuns la întrebarea mea nepusă spunându-mi să fac asupra lui semnul crucii şi să îl binecuvântez. Mă gândeam cum pot eu, Omul, să fac acest gest asupra Lui, aflat parcă în această lume, dar neaparţinând ei, şi mi-a explicat: ”când faci ceva cu toată inima, laşi puterea celestă a Sfântului Duh să coboare prin tine. Omul nu binecuvântează cu puterea omului, ci cu cea a Duhului, şi în faţa Sa, toţi suntem egali.”
  • Fiinţele iluminate păşesc printre noi, neştiuţi, simpli, se simte doar adierea lumilor celeste la trecerea lor prin viaţa noastră.
A nu se înţelege că acest om era illuminat  în sensul de mason, el era illuminat în sensul legăturii puternice pe care o avea cu divinitatea, de unde îi venea şi puterea şi beneficiile extraordinare ale rugăciunii. 
Ce minunată e viaţa şi Terra noastră! Să învăţăm să preţuim tot, aici, şi acum! Să ne bucurăm de energiile din spaţiul nostru care ne dau suflarea de viaţă în fiecare zi. Prana este energia vieţii prin care se manifestă însuşi Dumnezeu, Marele Creator. 
V-am prezentat deci, două căi de a atinge iluminarea. Fiecare e liber să îşi aleagă calea lui, una, sau alta, sau amândouă, sau poate una pe care alţii încă nu au descoperit-o.
 

 Sursa: Internet;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.