Secrete.

joi, 19 decembrie 2013

NASA a ascuns faptul ca extraterestrii au contactat Terra


NASA a ascuns faptul ca extraterestrii au contactat Terra

1013997_552579021446232_780583992_n
NASA a ascuns faptul ca extraterestrii au contactat Terra 
 
Sursa:Secretele femeilor http://www.secretelefemeilor.ro
 
Edgar Mitchell, unul dintre reputatii astronauti care au luat parte la misiunea Apollo 14, spune ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, dar ca NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani.
Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar in cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc in 1971, si, totodata, al saselea om care a pasit pe Luna, informeaza thisislondon.co.uk.
asta spune ca extraterestrii au contactat de mai multe ori Pamantul in timpul carierei sale la Agentia spatiala americana (NASA), dar acest lucru nu a fost facut public.
Mitchell, in varsta de 77 de ani, a spus intr-un interviu pentru postul de radio american Kerrang!, ca surse din NASA care au avut contact cu extraterestrii i-au descris pe acestia drept niste fiinte “de inaltime mica, ce pareau bizare oamenilor”.
El spune ca extraterestrii ar arata asa cum sunt cei descrisi in cultura populara, de inaltime mica, cu ochi si cap mari.
Mitchell a explicat ca tehnologia noastra “nu este nici pe departe atat de sofisticata” ca a lor si ca, “daca ar fi fost ostili”, “am fi disparut pana acum”.
Mitchell, impreuna cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, detine recordul pentru cea mai lunga iesire pe Luna – 9 ore si 17 minute.
“Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. “Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati. Citind ziarele recent, imi dau seama ca s-a intamplat chiar de mai multe ori”, a adaugat asta.
Mitchell, doctor in aeronautica si astronautica, spune, referitor la celebrul incident de la Roswell, in New Mexico, din 1947, ca a fost locul prabusirii unei navete extraterestre reale si ca fenomene similare sunt in curs de investigare.
Armata americana a sustinut intotdeauna ca in acest loc s-a prabusit un balon de cercetare top secret.
Oficialii NASA au reactionat rapid printr-un purtator de cuvant: “NASA nu se ocupa cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicata in acoperirea urmelor de viata extraterestra de pe aceasta planeta sau din univers”.
“Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu ii impartasim opiniile despre acest subiect”, a adaugat purtatorul de cuvant.

Sursa: Mediafax 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.