Secrete.

luni, 20 iunie 2016

Proiectul Naluca..

   Partea 1.
 
                Complicat nici nu stiu de unde sa incep,firele informatilor sunt subtiri.Cu ceva timp in urma cred ca sunt 16 ani ,eram in parcul Herastrau in zona unde era vechea roata mare.Este o zona unde se plimba un mare bos comunist pe vremuri.Manea Manescu.Asa era duminica cand eram cu vechi prieteni ,da anul 2000 beam o bere,din vorba in vorba fiecare din noi povestea de spirite,fantome,vrajitorii.Eu am povestit de strabunicul meu ca venea seara acasa si la urmarit o claie de fan pana in apropierea bisericii.Strabunicul meu era foarte bogat..chiabur. Un  batran uscat rau inbracat intr-un parpalac ponosit cam la 70 ani..Asculta ce vorbeam noi. A zis de Ghitan Lica ati auzit..eu am zis cred ca asa se numea strabunicul era bancher in perioada interbelica,a murit la 39 ani.Sa va zic tata de ceva adevarat nu povesti in anii 1950-1960 in zona muntilor Orastie sau intamplat niste chestii urate..securitatea a pierdut multi oameni,militari si nu numai se cautau partizani. Se stia ca erau aprovizionati de americani,englezi,turci cu arme si hrana si au fost si trupe speciale care sa pregateasca o insurectie.Bun problema era ca dupa ce au prins cativa parasutati au aflat ca si lor li sa intamplat la fel.Ce era......??????
   Lucrurile au degenerat in tara Barsei...acolo a fost foarte rau s-a descoperit un sat izolat in care localnicii au fost goliti de sange.Sa dat vina pe partizani ca au avut nevoie de sange petru ca erau raniti,dar in ei nu era un strop si pareau ciudati..Acei oameni erau proaspeti dupa 30 de zile. Pe linie telefonica sa chemat o unitate din securitate,numita inimi albastre,se ocupa cu tot ce tinea de magie,farmece.Deh era blamata vrajitoria dar se cerceta ca nu cumva liderii vremii sa nu fie afectati cumva.Dupa ce au sosit cei de la Bucuresti s-au luat masuri sa fie anuntati si rusii,ei stationau prin zona cautau uraniu.De la moscova a sosit unitati KGB,erau cei ce au fost in egipt sa studieze piramidele...dupa artefacte.Inainte sa merg mai departe l-am intrebat de unde stie numele strabunicului...ehe l-am cunoscut in trecut.M-a infricosat...dar vroiam sa stiu mai multe despre el.Au venit rusii la fata locului in trei GAZ-uri cand au vazut victimele s-au infiorat...Romanii la fel au zis ca sunt nalucile noptii.Sau vampirii.Poate ca este o legenda dar dupa cele spuse de batran pe fir a intervenit biserica,rusa si cea romana au un departament care se ocupa de asa ceva.A zis ca a fost prins un cuplu de naluci in zona oravita o zona cu o culme in,V, acolo apareau flacari jucatoare de sanziene.In urma studilor pentru ai inchide sa luat masura sa fie tinuti intr-un cub de argint scufundat intr-un vas cu sfanta aghiasma mare. tinuti in adancurile unei manastiri din Bucovina pe urma au fost transferati intrun loc necunoscut probabil in URSS.Ce sa observat sangele lor vindeca orice rana,bratele anputate cresteau la loc..Era un panaceu universal.Batranul a fost translator in limbi chirilice vechi.Dumnezeu stie daca este adevar sau minciuna...si daca este un miez de adevar ca in lumea noastra traiesc si ei.In urmatoarele episoade vom descrie evenimentele traite de domnul sebastian telu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.