Secrete.

duminică, 30 martie 2014

Al treilea Reich si OZN-urile


foo flight

Primele cazuri de aparitii ale unor OZN in secolul trecut au fost inregistrate oficial in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Martorii mentionau forme ciudate, de tigara, de farfurie sau sferice. Se faceau referiri la vitezele uriase ale acestor aparate . Ascestea puteu sa apara brusc, sa zboare printre bombardierele militare si sa dispara fara urma in departari.Pilotii militari au semnalat faptul ca aparatura de bord refuza sa functioneze ca si cand aparitia acestor forme ciudate actionau ca un fel de camp de forta ce interactiona cu aparatele de navigatie. A aparut astfel denumirea de Obiect Zburator Neidentificat, abreviat simplu – O.Z.N.

Messerschmitt Me 262 V1 and V2

Serviciile secrete sustin ca germanii au inceput elaborarea unor astfel de proiecte in timpul razboiului. Proiectarea, construirea si testarea unor aparate de zbor experimentale sub forma de discuri de catre nazisti nu pare a fi o afirmatie hazardata, luand in in calcul progresul tehnic german de la sfarsitul razboiului, amintesc aici doar de avioanele cu reactie Messerschmitt Me 262 si primele rachete balistice V1, V2 . Proiectul denumit sistemul Schriever-Habermohl si desfasurat intre 1941 si 1943 a avut baza la Praga si a fost dezvoltat de Luftwaffe la ordinul dat de Hitler lui Hermann Goering, avand ca scop creearea unei super arme. Din memoriile unui detinut in lagarul de la Peenemunde, aflam ca un un straniu aparat in forma de discs-a ridicat in aer insa pe durata zborului s-a observat o anumita instabilitate. Se pare ca testele au continuat dupa acest aparat a fost doborat de o rafala de vant. In februarie 1945 un astfel de aparat s-a ridicat de la sol la o inaltime de 15 kilometri si a atins viteza de 2200 kilometri/ora. Decola si ateriza vertical, putea ramane suspendat in aer si sa zboare in orice directie fara sa se rastoarne.

haunebu

De ce forma de discuri ? Cercetarile savantilor germani in domeniul aerodinamicii au aratat ca o astfel de forma este favorabila maririi vitezei. Ultima parte a razboiului s-a dus si pentru capturarea savantilor care mai tarziu au continuat studiile in Rusia si SUA. Dupa razboi savantii americani si rusi au cautat schemele masinilor germane si au ramas uluiti de o fotografie a unui aparat care amintea de OZN. Exista date despre faptul ca participantii unei expeditii americane au observat aparate de forma neobisnuita care apareau din apele Antarcticii. Ori daca aceasta tehnologie exista la jumatatea secolului trecut nu putem sa nu ne intrebam cate din OZN-urile atribuite in mod eronat unor fiinte din alte lumi au fost proiecte secrete continuate de catre tari ca Rusia, SUA sau Marea Britanie, invingatorii celui de-al doilea razboi mondial. Cel putin oficial…Sunt anumite surse, mai putin oficiale, care spun ca nazistii nu au pierdut raboiul ci s-au retras in Antarctica, in tinutul arctic denumit de catre ei, Newschwabenland…

Hitler si Antarctica


antarctica nazi ufo

Se cunoaste versiunea oficiala privind circumstantele mortii lui Hitler. Ca ar fi inghitit otrava, apoi s-a impuscat cu revolverul si in ultima instata soldatii i-au ars trupul parca adancind astfel misterul. Explicatia convine de minune istoricilor oficiali pentru care istoria nu e o enigma, dar pana in 1948 Stalin avea o atitudine destul de sceptica privind aceasta versiune, fiind mai sigur pe cele raportate de catre spionii sai. Conform informatiilor oferite de acestia la 1 Mai 1945, prin unul dintre sectoarele Diviziei de Garda 52, a razbit un grup de tancuri germane. Tancurile se deplasau spre nord cu viteza mare. In mare parte au fost distruse dar se pare ca era doar o diversiune, fiind observate si automobile civile mari care au reusit sa dispara intr-o directie necunoscuta. Serviciile secrete credeau ca in unul dintre aceste vehicule se afla si Hitler. Dupa informatiile obtinute de la fostii nazisti, Adolf Hitler a trait in Antarcica pana in 1971. Expertiza osemintelor lui Hitler si Evei Braun a fost facuta in graba si neatent.Exista marturii ca agentii sovietici au falsificat deliberat datele. Presupusele oseminte au fost inmormantate intr-o localitate de langa Leipzig. In anul 1972 au fost scoase din morminte si incinerate. De ce s-a procedat astfel. Oare pentru ca se aflase ca Hitler murise cu un an in urma ?

Neuschwabenland

Primele expeditii germane spre Antarctica au avut loc inca din anii 1901-1903. Incepand cu 1938 nazistii au inceput sa trimita numeroase expeditii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente si constante expeditii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiati peste 370.000 km patrati, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheata, lacuri cu apa calda si numeroase pesteri. Diferite echipe stiintifice au fost trimise in aceste zone : botanisti, zoologi, biologi marini etc, in aceasta misiune secreta fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expeditii au culminant prin revendicare de catre Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru aceasta colonie a fost Neuschwabenland .Inainte de sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, doua submarine, U-530 si U-977, au adus in Antarctica oameni de stiinta care aveau preocupari si studii dezvoltate in domeniul discurilor anti-gravitationale si toata logistica necesara. Cele doua submarine nemtesti au fost capturate in zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marina SUA. In emisfera sudica in vara 1946–1947, US Navy par sa fi “invadat” Antarctica cu un mare numar de soldati. Operatiunea, denumita Highjump, a fost clasificata. In 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate in regiune, ca parte a unei alte operatiuni secrete a USA cu nume de cod Argus.

antartica24_09

Pe la inceputul lunii aprilie 2011, un subiect mai putin obisnuit facea valva in toata lumea: americanii cautau de zor ceva… in Antarctica. Operatiunea secreta se desfasura in mare viteza, acestia incalcand chiar si regulile, si legile internationale in vigoare…indiferent care este adevarul sunt sigur ca nu se regaseste in variantele oficiale. De atunci nimeni nu a mai pomenit nimic despre asta.

Alte postari similare:

Luna – satelit natural, artificial sau nava spatiala ?

Baze secrete subterane

Matrix vs Matrix – istoria nescrisă

Universul Holografic

Chemtrails, darele mortii- otrava din cer

Un comentariu:

  1. Ce bine era daca se punea si sursa originala a articolului - http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/09/28/istoria-secreta-nazistii-ozn-urile-si-antarctica/

    RăspundețiȘtergere

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.