Secrete.

miercuri, 2 aprilie 2014

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)

 
 
 
 
 
 
2 Votes

În anul 1997 a fost publicată o carte uluitoare intitulată The Day After Roswell, scrisă de Philip Corso. Colonelul Philip J. Corso, the-day-after-roswell-01ofiţer de informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre SUA a avut o carieră militară de mai mult de 20 de ani. El a lucrat mult timp la Casa Albă, apoi a devenit un oficial-senior în cadrul Pentagonului. În această carte, Philip Corso a arătat foarte clar că cele mai multe dintre invenţiile lui Tesla au fost înţelese abia cu mult după moartea sa, care s-a produs în ianuarie 1943.
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult doar pentru inventarea curentului alternativ, Tesla a realizat şi multe alte inventii, despre care însă destul de putini oameni au auzit: „bobinele Tesla” care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, mașini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitația sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staționare. Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, internetului, telefoanelor mobile celulare. Dintre cele peste 1.000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate (cunoscute oficial). Și mai puțin cunoscut este faptul că însuși Tesla a afirmat în câteva rânduri că se află în contact cu o altă civilizație, care nu e de pe Pământ și care îi furnizează o serie de informații. Nikola Tesla a mărturisit că a ajuns să intre în contact cu această civilizaţie extraterestră folosind în experimentele sale de transmisie/recepţie echipamente inventate de el însuși pentru comunicaţiile la mare distanţă. Lumea savanților a privit însă cu răceală aceste afirmații ale sale.
În cartea mai sus menţionată, colonelul Corso a dezvăluit faptul că NASA și armata americană au folosit patentele lui Nikola Tesla pentru a crea arme extrem de puternice, ca de exemplu arme cu rază plasmatică ce au fost folosite chiar împotriva OZN-urilor. Aflăm în continuare din The Day After Roswell că uneori, aceste OZN-uri au fost lovite şi chiar doborâte. În aceste din urmă cazuri, echipe speciale s-au deplasat la faţa locului și au adunat rămășițele. Echipe de ingineri specializaţi au refăcut apoi tehnologia găsită prin ceea ce se numeşte reverse tehnology (inginerie inversă) și i-au dat utilitate. În cartea sa, el afirmă cu certitudine că microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă și care au aparținut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. De altfel, uriaşul salt tehnologic care s-a produs în ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin „progresul spontan al omenirii”. 
Conform declarațiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952 autoritățile SUA au reușit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbușit tocmai datorită armelor pământene. Cazul cel mai celebru de prăbuşire a unei nave extraterestre a avut loc pe data de 8 iulie 1947 lângă orășelul Roswell, New Mexico. Fermierul Wiliam Brazel a găsit rămășițele împrăștiate în deșert și l-a anunțat pe șerif. Au existat 92 de martori și s-au făcut 35 de rapoarte de prim rang (Personal Air Force). Au fost găsite și 4 trupuri neînsuflețite, având o înălțime de 1,20 m. Posturile de radio și ziarele de a doua zi au anunțat pe prima pagină că un OZN prăbușit se află în posesia aviației militare americane (RAAF). La numai 4 ore însă, conducătorii de la Washington au dat ordinul de dezmințire, afirmându-se ulterior că de fapt nu ar fi fost decât un banal balon meteorologic. După cum au declarat mai multe persoane care au fost în mod direct implicate, resturile navei prăbușite precum și trupurile extraterestre au fost duse imediat la baza militară Wright-Paterson din Ohio. Materialele recuperate erau deosebit de stranii: de exemplu, o bucată metalică flexibilă care nu putea fi ruptă, tăiată sau zgâriată.
În ultimii ani au ieşit tot mai mult la lumină dezvăluirile unor foşti agenţi secreţi, astronauţi sau ale altor persoane implicate în structurile guvernamentale, care au dezvăluit detalii despre faptul că, în realitate, contactul dintre guvernele mai multor ţări și extratereștri s-a produs de aproape 60 de ani.
De exemplu, s-a aflat că după o altă prăbușire a unui OZN a fost recuperat chiar un extraterestru rămas în viață. Acest extraterestru făcea parte din rasa grey (sau „micii cenuşii”), și a fost botezat EBE (Extraterestrial Biological Entity). S-a aflat că acest EBE, după 2 ani de captivitate, a făcut dezvăluiri tulburătoare în care a afirmat că rasa sa vizitează pământul de 25 de mii de ani, că au construit deja baze subterane pe planeta noastră și că provine de pe o planetă deșertică dintr-un sistem de stele duble numit Zeta Reticulum, aflat la o distanță de 400 de ani-lumină de Pământ. Toate dezvăluirile sale au fost înregistrate în ceea ce actualmente poarta numele de  „Cartea Galbenă”. EBE funcționa pe bază de clorofilă și transforma hrana în energie. La sfârșitul anului 1951, EBE s-a îmbolnăvit și, deși s-au depus mari eforturi pentru salvarea lui, a murit la 2 iunie 1952. Conform dezvăluirilor unor martori, aceste ființe reușesc să comunice într-un mod complet telepatic, se pot dematerializa la voință și sunt capabile să treacă prin ziduri. Pentru a-l menține captiv pe EBE, guvernul american l-a ținut într-o cușcă electromegnetică de tip Faraday. De altfel, „micii cenușii”, ca și alte specii extraterestre, cum ar fi „marii blonzi”, sunt capabili să dezintegreze materia în energie și apoi să reintegreze energia în materie. Toate aceste dezvăluiri extraordinare au fost difuzate în premieră mondială absolută printr-un documentar ce a apărut la televiziunea italiană RTL, preluat apoi și de alte televiziuni. Pe această temă a apărut un articol și în revista „Formula As” din iulie 1997, nr. 270, după prezentarea de pe canalul RTL.
 aliens_02_207c036c90În prezent există uriaşe dovezi ce evidenţiază colaborarea dintre guvernul SUA şi anumite grupări extraterestre. Mai multe surse au dezvăluit în mod independent faptul că în data de 22 februarie 1954 la baza militara Edwards, California, s-a produs o primire istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenușii”. La această primire a fost prezent președintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte și fostul agent secret Wiliam Cooper, care ulterior a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat. Micii cenuşii au aterizat în interiorul bazei cu 5 nave. Ei erau conduși de un extraterestru numit Krill. Această întâlnire mai este confirmată și de astronautul american Gordon Cooper, care a făcut dezvăluiri foarte concludente în acest sens în anul 1995, precum și de inginerul american Phill Schneider. Phill Schneider a fost un expert ce a lucrat în cadrul unui program de construire a bazelor subterane ultrasecrete de mare adâncime (Deep Underground Bases – DUB), care după cum am precizat anterior sunt baze clandestine de mare anvergură destinate capilor Noii Ordini Mondiale. El a ţinut o serie fulminantă de conferinţe până în anul 1996 când, pentru a se pune capăt dezvăluirilor sale, a fost asasinat prin tortură şi ştrangulare. Iată cum a descris Phill Shneider începutul contactului dintre guvernul SUA şi rasa micilor cenuşii: „În 1954, în timpul administraţiei Eisenhower, Guvernul federal a hotărât să încalce Constituţia americană, semnând un tratat cu entităţile extraterestre.  Acest tratat a fost numit «Tratatul Granada din 1954», în conformitate cu ale cărui prevederi extratereştrii aveau dreptul de a răpi câteva capete de vite sau de a-şi testa tehnicile de implanturi pe fiinţe umane, având, desigur, obligaţia de a raporta cu privire la experienţele realizate. Încetul cu încetul, extratereştrii nu au mai respectat obligaţiile contractuale, ajungând să facă numai ceea ce doreau. Aceasta era situaţia în 1979.” Schneider relatează că la sfârşitul anilor ’70 în baza de la Dulce din New Mexico (stat american din sud-estul SUA) a avut loc chiar şi o confruntare între forţele speciale ale CIA şi extratereştri.
Așadar, la această întâlnire s-a pus la punct un tratat secret de colaborare între guvernul SUA și acea rasă extraterestră. Prima conditie a tratatului era ca extratereștrii să nu se amestece în treburile planetei Pământ. Prezența lor pe Pământ urma să rămâna secretă. O altă condiție era aceea de a furniza pământenilor tehnologie avansată. În schimbul informațiilor tehnologice extratereștrii primeau acordul de a realiza cercetări pe oameni, fără însă a le face vreun rău. Pentru transferul de tehnologie urmau să se construiască o serie de baze subterane (cum a devenit cea din Aria 51) sub terenurile rezervațiilor indiene din Utah, Colorado, New Mexico și Arizona. A devenit însă evident încă din anul 1955 faptul că că extratereștrii nu și‑au respectat partea lor de înțelegere și că de fapt nici nu aveau intenția să o facă. Chiar micii cenușii au recunoscut că au început să facă experiente genetice pe oameni, susținând că aceste activități le sunt necesare pentru a supraviețui deoarece rasa lor suferă de o deteriorare a structurii genetice, în urma căreia ei nu se mai puteau reproduce. Conform unui document guvernamental ultrasecret s-a descoperit ulterior că acești extratereștri malefici folosesc tehnologia pe care o oferă pământenilor întocmai ca pe un veritabil „cal troian” prin intermediul căruia ei urmăresc de fapt colonizarea planetei prin mutații genetice creând o rasă de hibrizi. Guvernanții care au condus din umbră aceste înțelegeri au fost într-un mod viclean influențați, ajungându-se – conform anumitor dezvăluiri care au ieșit tot mai mult la iveală – ca această hibridizare să se producă începând chiar de la ei. Aceşti grey au ajuns să fie nişte fiinţe incapabile de emoţii şi se pare că ei  sunt responsabili de acele răpiri de fiinţe umane, care au de fapt ca scop recoltarea de material genetic uman şi apoi crearea de hibrizi „human-grey”, întrucât rasa „grey” nu se mai poate reproduce, fiind din această cauză pe cale de dispariţie. Dacă fenomenul acesta de hibridizare ar continua, aceasta ar atrage în schimb, bineînţeles, extincţia rasei umane.
O lucrare bine documentată în acest sens este cea a lui  Richard Gleen, „Operaţiunea Calul Troian”. În această lucrare este redat, de exemplu, un mesaj venit pe cale telepatică de la extratereştrii benefici numiţi „marii blonzi”, în care se spune: „Nu sunteți pe punctul de a fi invadați, nici măcar în decurs de a fi. Invazia a avut deja loc și ea este în stadiul final.” Multe filme de la Holywood, într-un mod deloc întâmplător, au exact rolul de a obișnui oamenii cu prezența micilor cenuşii. Putem observa faptul că în ideea de a crea o deschidere şi chiar o stare de simpatie faţă de hibridizarea cu grey, existenţa micilor cenuşii ne-a fost „sugerată” tuturor, chiar şi copiilor prin desene animate şi jocuri „nevinovate”.
Conform unor dezvăluiri şi mai tulburătoare, dar care sunt susţinute de probe foarte serioase, a devenit cunoscut faptul biggest_secret_200 că aceşti „grey” sunt la rândul lor manipulaţi de o altă rasă extraterestră malefică, ce este de mult timp prezentă pe Pământ, şi anume rasa reptilienilor. Oricât de greu de crezut ar părea, se pare că aceşti reptilieni sunt capabili chiar să-şi asume pentru anumite intervale de timp o formă umană şi în felul acesta ei ar fi reuşit să se infiltreze într-un număr destul de mare printre oameni. Chiar mai mult, se afirmă că reptilienii au reuşit să acceadă la foarte importante posturi de conducere în ierarhia politico-economică a omenirii, ei fiind în realitate cei care se află în spatele sectei satanice a francmasoneriei, care urmăreşte cu o sinistră îndârjire să instaureze aşa-numita Nouă Ordine Mondială. O prezentare foarte sistematică şi argumentată a acestor elemente poate fi consultată în renumita lucrare a lui David Icke, intitulată „Secretul Suprem” (The Biggest Secret). În această carte explozivă, David Icke prezintă informaţii detaliate despre faptul că aceleaşi linii de sânge reptilian au condus planeta timp de mii de ani şi au îngrădit cunoaşterea esoterică şi spirituală.
Din fericire, aşa cum vom descrie în continuare, Pământul este foarte atent supravegheat şi de către rase extraterestre benefice foarte avansate, care însă înţeleg să ne ajute nu prin a acţiona în locul nostru, ci mai ales prin a urmări să ne facă să conştientizăm mai clar situaţia în care ne aflăm pentru ca în felul acesta să ne exercităm în cunoştinţă de cauză liberul arbitru. Aceste civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate sunt oricând dispuse să ne ajute într-un mod decisiv şi radical cu singura condiţie ca noi să le solicităm ajutorul.  Cunoscând aceste lucruri, pentru a-şi menţine dominaţia, structurile întunecate ale „elitei” conducătoare ascund cu stricteţe informaţiile cu privire la civilizaţiile extraterestre benefice care se află în zona Pământului.
Mai multe surse din interiorul sistemului au dezvăluit că echipamentul extraterestru obţinut din recuperarea resturilor de OZN-uri prăbuşite este testat în mai multe baze ultrasecrete, una dintre acestea aflându-se în deșertul de la nord de Las Vegas, într-o zonă cunoscută sub numele de „Zona (Aria) 51”, „Dreamland”. Aici este locul unde prin tehnica „ingineriei inverse” se caută, în cel mai mare secret, descifrarea tehnologiei extraterestre. Maniera în care se lucrează aici este aceea de a se opera pe compartimente strict secrete, astfel încât sunt foarte puțini cei care înțeleg informațiile în ansamblu.
În anul 1989 un inginer, Bob Lazar, a dezvăluit întregii lumi, prin intermediul postului TV Klass faptul că a fost angajat în Aria 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convențional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie și care este alimentat cu un elemet chimic care nu există pe pământ. De asemenea, el a mai afirmat că s-a putut determina faptul că navele își produc singure câmpuri gravitaționale pentru a distorsiona timpul și spațiul și pentru a ajunge la destinațiile dorite. Pentru distanțe mai mari se pare că ei folosesc stele ca porți stelare, pe baza singularităților din centrele lor, prin care se pot deschide acele găuri de vierme în spațiu-timp. Toate aceste dezvăluiri au fost publicate și în revista OMNII. Conform strategiei deja obișnuite s-a urmărit cu îndârjire discreditarea lui Bob Lazar în mass media pentru ca informațiile prezentate de el să-și piardă credibilitatea.
 Un alt om de știintă care a lucrat în Aria 51 și care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declarațiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agențiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereștri, atacuri violente la persoana lui. Wolf are doctorat în neurologie, biogenetică, fizică teoretică, științe informatice și drept. Asupra sa s-a realizat chiar un atentat cu bombă în care au fost uciși soția și copilul său, fapt care l-a motivat și l-a ambiționat și mai mult să dezvăluie întregii umanități adevărul despre prezența extraterestră pe planeta noastră. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emițătoare de lumină), superconductivitatea și tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbușite. Doctorul Wolf a mai dezvăluit faptul că americanii, folosind tehnologii rezultate din colaborarea cu extratereștrii, au pus la punct avionul spațial Aurora SR-33A, testat la baza militară din Aria 51. Acest avion funcționează cu metan lichid și are la bord un dispozitiv antigravitație, o armă ce utilizează pulsiunea electromagnetică (ce poate distruge chiar și radarele) și are capacitatea de a ajunge chiar și pe Lună. Wolf a afirmat că președintele SUA nu are prea multe cunoștințe despre Area 51. Michael  Wolf mai relatează că extratereștrii traversează galaxia prin „manipularea” continuumului spațiu-timp, atrăgând destinația către ei. Timpul este astfel redus la zero, iar accelerația este mărită la infinit. Unele OZN-uri se comportă ca niște organisme vii, care se pot diviza și apoi reface și care răspund și la ordinele mentale date de conducătorul lor. El a mai adăugat că nu se dorește dezvăluirea secretelor energiei libere (free energy) pentru că, dacă s-ar realiza aceasta, companiile multinaționale care conduc de fapt lumea ar fi desființate, pierzându-și puterea economică.
Aria 51 O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) – și care au fost destul de intens mediatizate – este doctorul în microbiologie, Dan Burisch. Iată ce putem citi într-un titlu extras dintr-un comunicat de presă din 22 aprilie 2004, difuzat în SUA: „Doctorul în microbiologie Dan Burisch, care a fost ţinut prizonier în faimoasa Zonă 51, care a vorbit public despre anumite operaţiuni secrete şi care şi-a exprimat chiar dorinţa de a depune o mărturie publică, este pe cale să obţină imunitatea şi să apară în faţa Congresului, după cum a cerut”. Dr. Burisch poate, de asemenea, să depună mărturie că a văzut anumite porţi stelare secrete în funcţiune prin intermediul cărora se poate călători în timp (atât în trecut cât şi în viitor). El afirmă că în special această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avantajoase pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea. „Elita” stăpânește deja energia magnetică și alte forme de energie gratuită, însă totul este ținut secret. Ei dețin date științifice care ar aduce în scurt timp fericirea pe întregul Pământ dar nu doresc să le împărtașească. Energia este unul dintre mijloacele prin care oamenii pot fi stăpâniți și controlați foarte ușor. 

Sursa-:http://armoniacosmica.wordpress.com/2013/08/11/tehnologia-extraterestra-si-secretele-guvernamentale-i/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.