Secrete.

joi, 15 mai 2014


2014 se conturează ca un an al socotelilor pentru SUA


Doua presiuni se fac acum pe dolarul american. Una este din partea Federal Reserve prin declinarea abilitatii de a scadea pretul aurului prin livrarile acestuia din Vest si cunoasterea trucurilor ilegale ale Fed pe piata. A devenit evident ca pretul aurului este aranjat pe viitoarea piata, in scopul de a proteja valoarea dolarului de la QE.

Alta presiune rezulta din amenintarile turbate ale regimului Obama la adresa Rusiei. Alte tari nu mai sunt dispuse sa tolereze abuzul standardului dolarului de la Washington. Washingtonul foloseste sistemul de plati international bazat pe dolar pentru a provoca daune economiilor tarilor care se opun hegemoniei politice americane. Rusia si China s-au saturat. Rusia si China s-au deconectat deacum inainte de comertul bazat pe dolar. De acum inainte Rusia, va efectua schimburile sale comerciale, inclusiv vanzarea de petrol si gaze naturale in Europa, in ruble sau monedele partenerilor sai din alianta BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud si recent si Iranul, n.a.).
Aceasta inseamna o scadere mare a cererii de dolari si o scadere corespunzatoare a valorii de schimb a dolarului.

Economia SUA nu si-a revenit dupa recesiunea din 2008, ba dimpotriva a slabit si mai mult (contrar stirilor economice care ne fac sa credem ca economia SUA s-a stabilizat si este in crestere, n.a.). Marea majoritate a populatiei SUA sufera din cauza lipsei cresterii veniturilor de ani buni. SUA are acum o economie dependenta de import, cu o scadere constanta a valorii dolarului in acelasi timp cu cresterea preturilor, iar aceasta impinge populatia la standarde de viata tot mai scazute.

Toate dovezile indica esecul economic al SUA in 2014, este concluzia din 9 aprilie a raportului lui John Williams.
 
In acest an am putea vedea, de asemenea destramarea NATO si chiar a UE.
Lovitura de stat a Washingtonului in Ucraina si amenintarile cu sanctiuni impotriva Rusiei au impins statele marioneta NATO pe un teren periculos. Washingtonul a judecat gresit reactia Ucrainei la rasturnarea unui guvern legitim ales si impunerea unui guvern marioneta. Crimeea a parasit rapid Ucraina si s-a alaturat Rusiei. Alte foste teritorii rusesti din Ucraina ar putea urma aceasta cale in curand.
Protestatarii din Lugansk, Donetk, Harkov cer propriile referendumuri. Protestatarii au declarat Republica Populara Donetk si R.P.Harkov. Guvernul marioneta de la Kiev a amenintat cu represalii. Washington sustine ca protestele sunt sustinute de catre Rusia, dar nimeni nu crede asta, nici macar marionetele de la Kiev (in foto democratia de tip occidental a Ucrainei in prezent...n.a.). Rapoarte de stiri ruse au identificat mercenari din SUA, printre fortele de la Kiev, care au fost trimise pentru a rapune separatistii din estul Ucrainei (dealtfel este demonstrat acum ca la lovitura de stat din Ucraina au fost trimisi lunetisti si mercenari de catre SUA si Regina Elisabeta a II-a, pentru a ucide oameni din ambele tabere, n.t.).
Violenta impotriva protestatarilor este de natura sa aduca armata rusa si duce la revenirea in Rusia a fostelor ei teritorii din Ucraina de Est, care au fost anexate la Ucraina de catre Partidul Comunist Sovietic.


Washingtonul care emite amenintari, impinge Europa in confruntari extrem de nedorite.
Europenii nu doresc un razboi cu Rusia, peste lovitura de stat de la Kiev, iar europenii inteleg ca orice sanctiuni reale cu privire la Rusia, ar face mai multe daune pentru ei. In cadrul UE este in crestere inegalitatea economica in randul tarilor, rata ridicata a somajului si austeritate stricta impusa asupra membrilor mai saraci, toate acestea au produs nemultumiri enorme.
Europenii nu au niciun chef sa suporte un conflict cu Rusia orchestrat de Washington.
In timp ce Washingtonul ofera Europei razboi si sacrificiu, Rusia si China ofera comert si prietenie. Washingtonul va face tot posibilul sa pastreze politicienii europeni cumparati si platiti pentru a pune in aplicare politicile americane, dar dezavantajul Europei de a merge acum cu Washingtonul este mult mai mare.

Pe mai multe fronturi Washington-ul in ochii lumii este vazut ca duplicitar, nedemn de incredere si total corupt. Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională a fost prinsa încercând să folosească social media ca sa răstoarne guvernul de Cuba. Ca exemplu, rasturnarea guvernului ales din Ucraina, scandalul NSA de spionaj planetar, raportul de investigatie al lui Seymour Hersh arata ca atacul cu gaz sarin din Siria a fost un eveniment de tip ,,steag fals” aranjat de catre membrul NATO - Turcia, in scopul de a justifica un atac american impotriva Siriei (actiunea a fost pusa in aplicare de catre agenti CIA si de informatii turci si israelieni, n.t.).
Info aici:http://www.veteranstoday.com/2014/04/08/296525/%20si%20aici%20:%20http://www.veteranstoday.com/2014/04/11/neo-ferris-denial-of-turkish-involvement-in-sarin-gas-attack/, armele de distrugere in masa ale lui Saddam Hussein care n-au existat niciodata si multe altele.
In esenta, increderea altor tari in judecata si integritatea guvernului SUA este grav afectata, lumea si-a pierdut credinta in conducerea SUA. Washingtonul este redus la amenintari si mita si perceput ca un bataus planetar. Lovitura de ciocan cea mai mare pe care SUA a luat-o este 11 septembrie 2001. Un numar mare de experti independenti, au contrazis fiecare aspect al logicii desfasurarii evenimentelor din acea data.

Nicio persoana cu un cat de mic grad de constienta nu poate crede ca un mic grup de sauditi, care nu au mai pilotat avioane, fara ajutorul unor agentii de informatii, ar fi putut pacali NSA si toate cele 16 agentii de informatii din SUA, nemaipunand serviciile de informatii ale NATO si Israel.

Italienii, de exemplu au fost informati cu cativa ani inainte despre evenimentele de tip ,,steag fals”, atunci cand presedintele lor a dezvaluit adevarul despre ,,Operatiunea Gladio”. Aceasta a fost o operatiune condusa de catre CIA si serviciile italiene din a doua jumatate a sec.XX, pentru a seta bombe care ar ucide femei si copii din Europa, in scopul de a da vina pe comunisti si prin urmare a eroda sprijinul partidelor politice comuniste din Europa.

Italienii au fost printre primii care au prezentat ,,povestea trasnita din 9/11”. Filmul ,,Zero” aici :
http://www.youtube.com/watch?v=QU961SGps8g&feature=youtu.be

Concluzia este tot mai clara, ca elemente ale guvernului SUA au distrus 3 zgarie-nori din New York, in scopul de a distruge Irak, Afganistan, Libia, Somalia, Siria, Iran si Hezbollah si sa lanseze SUA pe coordonata neoconservatorilor, aceea de hegemonie mondiala.

China si Rusia au protestat, dar au acceptat distrugerea Libiei, chiar daca a fost in detrimentul lor. Dar Iranul a devenit o linie rosie. Washington a fost blocat, asa ca acesta a decis sa creeze probleme majore pentru Rusia in Ucraina, in scopul de a distrage atentia Rusiei de la agenda Washingtonului din alta parte.

China a fost nesigura datorita compromisurilor intre excedentele comerciale cu SUA si ,,incercuirea” Washingtonului in crestere in China, cu baze navale si aeriene.
 
China a juns la aceeasi concluzie ca Rusia, ca au acelasi inamic – Washingtonul.

Unul din doua lucruri este probabil – fie dolarul SUA va fi abandonat si SUA intra in colaps, incheindu-se astfel statutul de superputere care ameninta permanent pacea planetara, - sau marionetele de la Washington se vor implica intr-un conflict major militar cu Rusia si China. Rezultatul este imprevizibil dar cu mult mai devastator decat prabusirea dolarului SUA.
sursa:
http://jhaines6.wordpress.com/ UE și SUA destabilizează Ucraina! Lovitura de stat efectuata de NATO+UE a reusit!

Ucraina a căzut din nou victimă a “revoluţiilor colorate”. Mass media arată zilnic mărturii şocante despre actele de violenţă, de vandalism şi de ocupare a clădirilor guvernamentale din ţară. Au fost victime sute de protestatari şi membri ai forţelor de ordine au fost răniţi, au existat cazuri de răpiri de persoane. Ultimele evenimente au distrus mitul că lupta din Kiev se dă între “regimul criminal” şi “opoziţia democrată”.

În realitate este vorba despre lupte de putere între clanuri oligarhice, având ca ţintă acapararea preşedenţiei. Avem de a face cu o lovitură de stat, lucrul este confirmat de acţiuni ale opoziţiei de a crea structuri paralele de putere, anticonstituţionale cu scopul de a forţa autorităţile să folosească violenţa.

Se remarcă creşterea activităţii grupurilor neonaziste care recurg la violenţă. Acestea sunt în principal comise de “Spilna Sprava” (“Cauza comună”), “Trizub”(“Trident”), “UNA-UNSO”, “Svoboda”( “Libertatea”) etc. Ultima, “Svoboda” este în mod deosebit responsabilă de escaladarea conflictului deoarece este un partid parlamentar şi chiar este la putere în unele regiuni din Ucraina, fapt care îi dă mari posibilităţi de destabilizare a ordinii constituţionale.

Organizaţiile acestea sunt unite ideologic şi urmează exemplele partizanilor ucrainieni ai nazismului – Bendera and Shukhevich. Ei folosesc sloganuri naziste. De exemplu, astăzi este foarte popular sloganul “Glorie Ucrainei, Glorieto Eroilor !” care era strigat atunci când erau executaţi evrei, comunişti şi polonezi în timpul ocupaţiei germane.

PCU a informat deja partidele comuniste frăţeşti despre aceste lucruri, dar acum lucrurile au luat o turnură foarte gravă. După ce au vandalizat monumentele luui Lenin , acum au început să vandalizeze monumentele eroilor antifascişti.

Ucraina se cufundă în haos. Având acum şi sprijinul politicienilor din UE, este clar că se provoacă deliberat un război civil de către Occident. În timp ce SUA cere autorităţilor să negocieze cu opoziţia şi să renunţe la legile “nedemocratice şi dictatoriale”, neofasciştii ocupă clădiri guvernamentale.

Totuşi, legile acestea sunt exact cele acceptate în UE şi SUA. De exemplu, conform noilor legi, organizaţiile public finanţate din străinătate (şi care au o mare răspundere pentru haosul creat) sunt obligate să se înregistreze ca firme străine. În SUA această lege există din 1930. Ucraina a urmat exemplul American. Neoconservatorii americani au ajutat să destabilizeze Ucraina http://www.hangthebankers.com/us-spent-5-billion-to-destabilize-ukraine/Statele Unite şi UE au pregătit „euromaidanul” din capitala Ucrainei timp de câţiva ani, a declarat fostul agent de informaţii american, Scott Richard, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Press-TV. O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie ! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat!
Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!

Si totusi, cat nu ne-ar place Rusia, aceasta a blocat intr-un mod uimitor lovitura de stat provocata de SUA si UE in Ucraina dupa refuzul presedintelui Ucrainei, Ianukovici de a se alatura UE

Motivul inceperii acestei nebunii in Ucraina, a reprezentat-o faptul ca Presedinetle Ucrainei, Ianukovici, a refuzat sa semneze orice fel de aliere cu UE justificand:
“Ce sa ne dea UE noua? Homosexuali? Lesbiene? Asta vreti de la UE?”

UE, ca si structura centralizata, parte a Noii Ordini Mondiale, asteapta, asteapta, dar pana la un moment dat, cand nu mai are rabdare si incepe sa-si trimita sacalii pentru a rasturna guvernele.
Dovezi zdrobitoare din care reiese ca in Ucraina a fost o lovitura de stat pusa la cale de SUA si UE ! SUCCESIUNEA EVENIMENTELOR

In luna noiembrie 2013, presedintele in exercitiu al Ucrainei -din acea vreme- Viktor Ianukovici, rebuia sa semneze un acord de colaborare cu Uniunea Europeana, insa, se pare ca acesta a pus niste conditii pe care UE nu le-a acceptat, fapt ce l-a determinat pe Ianukovici sa refuze semnarea acordului.
Violenţele mari din Ucraina au fost iniţiate şi sunt întreţinute de acelaşi malefic maghiaro-evreu George Soroş !

Acest fapt a facut ca opozitia sa ceara demisia presedintelui, fapt ce a incurajat iesirea in strada, in Kiev, a peste 10.000 de manifestanti, care din acel moment nu a au mai parasit piata Independentei (Euromaidan).
Odata cu cresterea numarului de manifestanti, situatia a devenit tensionata, scapand de sub control odata cu declansarea violentelor de ambele parti-manifestanti si forte de ordine-in perioada 20-22 februarie, cand peste 77 de manifestanti si-au pierdut viata, iar cateva sute au fost ranite, victimele fiind de ambele parti-civili si forte de ordine. Acesta a fost punctul culminant, cand Viktor Ianukovici a fost demis, fapt ce l-a determinat sa fuga in Rusia, ca urmare a emiterii unui mandat de arestare a noii puteri instalate.Nu lipsit de importanta este faptul ca, imediat dupa instalarea noii puteri, Iulia Timosenko, fosta contracandidata lui Ianukovici la alegerile prezidentiale din 2010, ulterior devenita prim-ministru si arestata de cativa ani pentru coruptie, a fost eliberata, aceasta venind din inchisoare direct in randul manifestantilor pentru a-i incuraja si a confirma faptul ca va participa la alegerile prezindentiale ce vor avea loc la 25 mai 2014.

Ca urmare a acestor evenimente, odata cu instalarea la putere a liderilor opozitiei, toata lumea se astepta ca situatia sa reintre in normal.Numai ca, tensiunile au inceput sa creasca in momentul in care Rusia a inceput sa disloce trupe militare in Crimea (terestre, aeriene si navale), o regiune ce a apartinut candva Rusiei, si care a fost facuta cadou Ucrainei de catre Hrusciov. Putin si-a motivat acest gest prin datoria pe care o avea -ca urmare a unui acord incheiat in 1994- de a apara libertatea si independenta acestei regiuni, acesta considerand ca evenimentele din Ucraina sunt o consecinta a unei lovituri de stat organizata de forte occidentale si din UE, in colaborare cu opozitia din Ucraina.In acest moment situatia este destul de tensionata, Rusia fiind pe picior de razboi cu puterile occidentale(Statele Unite si UE)

Insa, incet, incet, au inceput sa iasa la iveala anumite elemente si informatii care confirma supozitiile lui Putin. Mai jos voi enumera doar cateva dintre elementele care conduc la ideea ca situatia din Ucraina a fost de fapt o lovitura de stat, data cu scopul de a fi inlaturat Ianukovici, pentru ca apoi sa fie instalate la putere forte ale opozitiei fidele si subordonate puterilor occidentale care au intentia sa subordoneze Ucraina, asa cum au facut-o cu majoritatea tarilor din UE, dar si din Asia.
Scopul este simplu: tarile din Europa sa devina dependente de FMI (Fondul Monetar International), care prin imprumuturile acordate sa le inrobeasca financiar si sa le tina sub control prin aderarea la Uniunea Europeana (UE), iar cele din alte zone ale lumii (Asia si Africa), sa-si puna la dispozitie bogatiile naturale, dat si artefactele arheologice raspandite.

1. Mass media ucraineana, a relatat in acea vreme ca,mai multi fosti militari israelieni au luat parte la mitingurile opozitiei, in perioada noiembrie 2013-februarie 2014, instigandu-i si coordonandu-i pe manifestanti.
Acestia s-au nascut in Ucraina insa au emigrat in Israel. Mai mult, un agent american facand parte din IPA (International Police Association), a fost prins de politia ucraineana instigand protestatarii din Kiev.
2. La inceputul lunii februarie-atunci cand manifestatiile din Kiev erau in toi, un utilizator anonim a postat pe youtube un videoclip, in care Victoria Nulen (asistentul secretarului de stat SUA), si ambasadorul SUA la Kiev, Geoffrey Pyatt, discutau la telefon intr-o convorbire privata, ce lideri ai opozitiei vor sa-i vada la putere. Iar daca cele de mai sus au avut loc pe timpul manifestatiilor de protest de la Kiev, dupa incheierea acestora si instalarea noii puteri, au iesit la iveala altele.

3-
Actualul prim ministru al Ucrainei, Arseny Yatsenyuk, este un fost bancher FMI, fiind ministru al economiei in 2005-2006, ulterior minstru de externe al Ucrainei, apoi presedinte al Radei supreme (Parlament), din 2003 pana in 2005 a fost prim-vice presedinte al Bancii Nationale a Ucrainei, iar ulterior a devenit presedintele acesteia.
Dupa cum bine se stie (il avem ca exemplu pe Mugur Isarescu), toti cei care detin functii de conducere in bancile nationale sunt oamenii Ocultei Mondiale din care face parte si FMI-ul.

4. Anumite surse rusesti au denuntat faptul ca, inca de la inceputul manifestatiilor, fiecare participant a primit cate 200 $/zi, si o suplimentare de 500 $ in cazul in care grupul era de peste 10 persoane, iar coordonatorii de grup urmau sa primeasca 2000 $ pe zi, cu conditia ca grupul controlat sa initieze o actiune ofensiva directa impotriva oficialilor (adica atacarea directa a institutiilor statale, asa cum s-a si intamplat).
Se mai mentioneaza ca protestatarii au fost sprijiniti de actualul prim minstru,
Arseny Yatsenyuk, care este pe jumatate roman (bunicii sunt din Cernauti), si pe jumatate evreu (din familie de rabini), de catre Iulia Timosenko-evreica, pe numele ei adevarat Julia Kapitelman, iar cel care a “sponsorizat” revoltele, cu cate circa 20 de milioane de $ pe saptamana a fost magnatul evreu Igor Kolomoisky, acesta fiind principalul finantator al Partidului Libertatii.
Platile zilnice au fost facute si ptr droguri, cocktail-uri Molotov, arme si mita, iar liderii au primit bani prin transferuri bancare in conturile lor private deschise la banca evreiasca PRIVATBANK, condusa de Igor Kolomoisky, cel mai important om de afaceri din Ucraina. Insa, principalul sustinator financiar ar fi fost un magnat evreu pe nume Porosenko, unii presupunand ca acesta ar fi avut o armata privata. Se mai presupune ca principalul sustinator al protestelor din Euromaidan ar fi fost Victoria Nuland. Dealtfel, in videoclipul de mai sus se confirma ca aceasta ar fi avut puteri decizionale.
sursa – http://clinicaextraterestra.blogspot.ro/2014/03/dovezi-zdrobitoare-din-care-reiese-ca.html
 
 
 
 
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.