Secrete.

vineri, 27 iunie 2014

Biserica Ortodoxa: “nu tradam oficial Romania lui Putin”



Purtatorul de cuvant BOR: negocierile cu rusii au fost doar “neoficiale”.

Aleksandr Dughin, ideologul neoficial al preşedintelui rus Vladimir Putin, a fost în ultimele zile într-o vizită în România, unde s-a întâlnit cu feţe bisericeşti din Biserică Ortodoxă Română
http://www.money.ro/putin-prc-c8prc-99i-a-trimis-ideologul-in-romania_1259114.html
Aleksadr Dughin insusi ne transmite ca Rusia ne va primi “cu bucurie” in comunitatea lui Putin:

“Cred că integrarea României în spaţiul eurasiatic poate avea loc sub zodia identităţii culturale ortodoxe. În cadrul Comunităţii Eurasiatice această ţară îşi va putea rezolva problemele economice şi teritoriale, dar mai mult, va fi acceptată cu bucurie”
Romania a mai fost primita cu bucurie de rusi, in 1949.

  • Tot cu bucurie, ne-au luat jumatate de Moldova, gurile Dunarii si insula Serpilor
  • Tot cu bucurie, ne-au luat tezaurul, in 1918,
  • Tot cu bucurie, au omorat 4 milioane de romani, la Canal si in lagarele comuniste;
  • Tot cu bucurie, au falsificat alegerile si si-au instalat guvernul lor pro-rus (exact cum au facut si in Ucraina, la Donetzk, luna trecuta).
Asa ca noi, romanii, stim ce inseamna sa aiba rusii “bucurii” la tine.
La fel stiu si polonezii (masacrul de la Katyn). Si ungurii (masacrul din 1956). Si cehii (invazia din 1968). Si ucrainienii (2014).
Rusii nu s-au schimbat nici o secunda, de 400 de ani. Tarism, comunism, putinism ortodox – tot aia! Vor si acum, exact acelasi lucru pe care l-au vrut de pe vremea lui Petru cel Mare: banii, casa si familia ta.
Si daca nu le dai, te omoara.
Razboiul Vest-Est a inceput: iar Romania e camp de bataie.

De partea rusilor sunt
  • mafiotii comunisti, adica toti politicienii (in special aia din puscarie: Adrian Nastase, Relu Fenechiu, Gigi Becali etc., care spera sa-i scape rusii).
  • Biserica Ortodoxa Romana. Care e o curva, ca intotdeauna: s-a vandut FSN-ului in 1990, lui Basescu in 2004, iar rusilor in 2014. Plata ei? Scutirea de taxe. Si religie obligatorie in scoli.
De partea romanilor sunt
  • NATO, care deja a intrat in alerta si a trimis trupe in Polonia si Romania.
  • SUA si Uniunea Europeana, care ii baga in puscarie la foc automat, prin intermediul DNA (d-aia imi place mie DNA-ul si d-aia o urasc ei pe Kovesi: pai cum sa n-o injuri, dupa ce te trimite la Jilava, bai comunistule?).
Sunt TOTI ortodocsii, tradatori de tara?

O intrebare interesanta. Raspunsul meu automat a fost, NU.
Dar dupa aia, m-am gandit: pai, daca tu, nea Ioane, te declari ortodox si nu scoti un cuvant, cand Biserica ta tradeaza tara ta, inseamna ca deja ai ales. Deja sustii pe cineva. Pentru ca tradatorii spun: “iata, poporul roman e de partea noastra! 99% din romani sunt ortodocsi! Asa ca poporul roman e cu rusii, contra Americii si contra Uniunii Europene!”
Iar tu, Ioane…taci.

Ce trebuie sa facem cu tradatorii?

Sa-i impuscam. Parerea mea!
Indiferent ce sunt: preasfintiti…socialisti…lideri de partide…puscariasi…ONG-isti…nu mai conteaza! Cand doar discutam, da, ne putem permite sa facem filozofie, la calculator.
Dar cand
  • tancurile rusesti sunt la mai putin de o zi distanta de Romania,
  • cand rusii trimit coloane de postaci propagandisti pe internetul de limba romana,
  • cand Putin e prezentat drept singurul salvator al crestinismului in lupta cu musulmanii (vezi video mai jos),
  • cand vecinul nostru, Ucraina, este invadat (tot “neoficial”, fireste) de trupe Spetsnaz sub acoperire,
  • cand ucrainienii anti-Putin sunt torturati pana la moarte, acuzati de “fascism” si batuti in cuie pe cruce, in centrul orasului unde s-au nascut;
  • cand Putin organizeaza asa-zise “referendumuri” in Crimeea si Donetzk; si rupe bucati dintr-o tara libera (la fel ca Adolf Hitler in Austria, in 1938),
atunci orice mila trebuie lasata deoparte. Orice sovaiala, orice “civilizatie” trebuie amanate pentru dupa razboi. Pentru ca, razboi va fi sigur. Vladimir Putin se pregateste de ani de zile.
Cum s-a pregatit si Adolf Hitler.

Sursa:

http://capitalismpepaine.com/2014/06/27/biserica-ortodoxa-nu-tradam-oficial-romania-lui-putin/

About these ads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.