Secrete.

vineri, 27 iunie 2014


»

General (r) Emil Strainu -Ruperile de nori si experimentele militare

emil-strainu


http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/06/26/tara-noastra-este-atacata-cu-arme-neconventionale-lumini-ciudate-deasupra-statiunii-mamaia-imediat-a-inceput-potopul/

“Există schimbări geoclimatice realizate de unele ţări cu tehnologii avansate.
Recentele ruperi de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră.
Dacă se făcea analiza apei rezultate în urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata în structura ei moleculară caracteristicile apei marine, evaporată sub influenţa unor temperaturi ridicate şi condensată apoi în cantităţi uriaşe, la înălţimi mari, în nori cumulonimbus.
Aşa se face că ruperea de nori controlată de experţii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”. http://piatza.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.