Secrete.

marți, 29 iulie 2014

Presedintele Putin si-a facut lectiile, fara sa latre si arata intregii lumii un alt adevar legat de “accidentul” aviatic din Ucraina. Graba Americana, legata de propaganda era justificata. Incepe analiza serioasa.

 
 
 
 
 
 
Imediat dupa accident, americanii si mascaricii nazisti pusi de ei la conducerea Ucrainei, au inceput o propaganda impotriva Rusiei si Presedintelui Putin, prin care dorea sa il puna pe acesta intr-o lumina cit se poate de defavorabila in fata comunitatii internationale, aceasta fiind singura solutie de scapare a lor si crearea unei imagini de salvatori pentru americani.
Deocamdata, Ucraina nu a spus intregii lumi, cum de imediat dupa accident , stia ca rebelii separatisti sint cei vinovati de accident, la numai citeva minute dupa accident.
Pina in acest moment, Presedintele Putin nu a pus intrebari si a incercat sa lamureasca situatia, ba chiar si-a dat acordul in sensul colaborarii, fara sa faca propaganda anti Ucraina.
Rusia are imagni din satelit, legate de modul cum Ucraina a plasat la granita cu republica separatista, cu putin timp inainte de accident, pe 17 Iulie, rachete BUK, de productie ruseasca asa cum este de fapt dotata intreaga armata ucrainiana.
Rusia a detectat prin satelit, imaginea unui aparat militar de zbor ucrainian care a fost localizat paralel cu aeronava malaieziana, la mai putin de cinci kilometri, inainte ca avionul sa fie lovit, dupa care avionul militar a marit viteza si s-a deplasat in afara zonei.
Incepe ca politica minciunii americane sa fie dezintegrata. Sedinta de astazi a Departamentului de Aparare al Rusiei a ajuns la concluziile:
1. In primul rind, Rusia doreste sa afle de ce Ucraina a mutat sistemul lor de rachete BUK-M1, in zona de granita cu republica separatista, cu numai o zi in urma accidentului. Rusii au imagini clare din satelit care arata acest lucru, a numai 8 kilometri departare de Luhansk.
Este cu atit mai curioasa mutarea acestei baterii de rachete, cu cit toata lumea stia ca separatisti rusi nu au aparate de zbor militare in dotare si nu pot periclita teritoriul Ucrainei sub aceasta forma si nu erau interesati sa o faca sub nici o alta forma, in afara republicii revendicate de ei.
2. De ce avionul MH17 a fost “indrumat” de turnul de control ucrainian sa se deplaseze 14 kilometri de la ruta normala, chiar in zona unde a avut loc accidentul, stiindu-se ca Rusia avea si ea traseul normal de intrare pe teritorul ei al acestui avion si nu a fost anuntata de schimbarea de traseu?
3. Rusii au prezentat o imagine pe computer a avionului militar ucrainian, care zbura paralel cu nava malaeziana, fara ca zborul acestui aparat sa fie anuntat, fiind un avion de lupta de tipul Su-25, echipat cu rachete.
Avionul militar ucrainian si-a crescut viteza, cistigind inaltime, chiar inainte de impact, apropiindu-se si mai mult de MH 17. De ce a facut acest lucru si unde sint inregistrarile turnului de control ucrainian?
4. De ce acest avion militar ucrainian a folosit acelasi coloar de zbor, care era destinat aviatiei civile, la acelasi nivel si in acelasi timp? Avionul era echipat cu rachete R-60 care poat lovi eficient o tinta pina la 12 kilometri.
Imaginile au fost luate din satelitul rusesc si analizate la Centrul de Monitorizare a traficului din Rostov.
Acum vin intrebari grele pentru americani:
1.Satelitul rusesc arata ca un satelit de informatii militar care era postat de americani in zona, de la inceputul ostilitatilor, a parasit zona cu foarte putin timp inainte de explozia avionului malaiezian.
De ce a facut-o americanii si de ce nu pot prezenta date de la acest satelit care a fost instalat specific pentru urmarirea actiunilor separatistilor in zona?
2. Rusia intreaba pe americani, legat de evidente prin care pot dovedii faptul ca separatistii au doborit avionul, pentru ca pina acum sint interviuri cu fel de fel de asa zisi specialisti care isi dau cu parerea si sint comandati de la Washington. De unde stiu si cum pot proba americanii ca aceasta racheta a fost trasa de pe teritoriul republicii separatiste?
Ministerul Apararii din Rusia decalara ca nu a livrat rebelilor nici o instalatie de rachete de tipul BUK, care pot dobori avioane la altitudine inalta.
Occidentul nu a putut oferii nici o dovada in afara propagandei, nici o fotografie legitima, obtinuta din vreun satelit de-al lor, cu toate ca absolute toti erau cu “ochii” pe aceasta zona. Pai atunci cum ramine cu tehnica militara vestica si cu cele mai noi realizari ale NATO in domeniul supravegherii aeriene?
Rusii au imagini clare ale modului cum ucrainienii au amplasat inaintea doboririi avionului, rachete BUK la granita cu teritoriul republicii separatiste.
Una dintre imaginile eliberate de Ministerul Rus al Apararii, arata o instalatie Telar de lansarea rachetelor si in jur de 60 de militari ucranieni activi in jurul ei, cu o intreaga structura militara, in zona ucrainiana.
Imaginile luate de rusi, arata sistemul de rachete BUK in dimineata dinaintea “accidentului” in dreptul zonei Zaroschinskoe, la 50 de kilometri de Donetsk si 8 kilometri de Shakhtyorsk.
De cine s-a temut armata ucrainiana si de ce a adus in zona aceste rachete chiar cu citeva ore inainte de doborirea avionului?
Cum au ajuns cei de la Kiev, in citeva minute de la accident sa fie siguri ca rebelii pro rusi au lovit nava si pe ce s-au bazat, pentru ca pina acum, nu am vazut decit un mascarci de prim ministru ucrainian suflind greu si plingind ostentativ in fata camerelor de luat vederi, ca un milog ?
Pot oferii oficialii de la Kiev, un raport detailat al folosirii rachetelor BUK in aceasta zona de conflict si de ce le-au deplasat din moment ce stiau ca rebelii nu vor ataca Ucraina si nu au aparate de zbor?
De ce nu au vrut imediat ucrainienii sa formeze o comisie si au facut-o numai dupa ce “partenerii” americani au chemat la condamnarea Rusiei toata comunitatea internationala, unii dintre ei grabindu-se sa aprobe Poarta Americana?
Va putea acest tip de comitet international de analiza sa fie informat din moment ce intreg vestul nu a putut oferii nici o imagine din satelit a derularii evenimentelor, cu toata tehnologia lor de ultima ora?
Au posibilitatea ucrainienii sa prezinte imagini din satelit luate de ei?
De ce controlorii de traffic ucrainieni au  sfatuit si admis devierea rutei aeronavei malaeziene de la culoarul stabilit, din moment ce zona era catalogata ca “anti terrorist operation zone”?
Cum s-a putut ca intr-o zona atit de activa a satelitilor vestici si americanii in general, sa nu fie dictate inchiderea zonei aeriene pentru avioanele civile, dupa patru evenimente in care avioanele si elicopterul militare ucrainiene care zburau la mica altitudine au fost doborite?
Pot spune autoritatile ucrainiene de ce controlorii de trafic care erau in tura in acel moment, erau spanioli si de ce ei nu au anuntat ca alaturi de nava malaeziana exista un avion de lupta ucrainian la mica distanta de ea?
De ce ucrainienii nu dau nici o inregistrare audio sau video de la turnul lor de control aerian, asupra modului cum a fost directionat avionul malaezian si sa ofere date ale radarului ucrainian?
Cum a fost inteleasa de catre autoritatile ucrainiene, lectia si precedentul “accident” din 2001, in care aceasi ucrainieni doborau un Tu 154 rusesc cu pasageri la bord, iar o perioada lunga nu si-au recunoscut vina, refuzind sa ofere vreun detaliu asupra avionului doborit in Marea Neagra si in final a platit o despagubire familiilor celor decedati.
Deocamdata Ucraina sta in plasa minciunilor americane si arunca cite o pastila si cite o inregistrare telefonica “facuta”, prin care vor sa atraga atentia opinie publice impotriva Presedintelui rus.
Un joc extreme de periculos, acceptat si de prostul de Basescu si de jurnalistii de Cismigiu din Romania, care fac un rau major relatiilor internationale ale tarii noastre, dar arata cit sint de ancorati la perversitatea si mecanismele mincinoase ale vestului.
Deocamdata, atit Ucraina cit si Jewmerica sint in “hot water” si trebuie sa isi justifice pozitia si minciunile, care cu siguranta vor duce la pieredrea credblitatii lor si o separare a puteriilor in plan mondial, in urma acestui aparat de propaganda emotional folosit de vest.
Adrian Cosereanu
http://www.alternativaromaniei.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.