Secrete.

joi, 18 decembrie 2014


PE SCURT :

18 iulie 2014

Avionul Boeing 777 ce opera pe linia Malaysian Airlines MH17 s-a prabusit in apropiere de regiunea separatista Donetsk din estul Ucrainei. Avionul plecase din Amsterdam (Olanda) cu destinatia Malaezia, a pierdut contactul cu autoritatile aeriene de la sol cand se afla in VESTUL Ucrainei, si a continuat sa zboare spre EST catre regiunea aflata in conflict.

Un anunt al Agentiei Federale Ruse de Transport Aerian (Rosaviatsia) face lumina in acest caz uluitor: Ucraina A INCHIS SPATIUL AERIAN DIN EST in urma cu 3 zile.

"Consiliul National de Securitate si Aparare al Ucrainei a luat decizia de a inchide spatiul aerian din zona de conflict pentru toate zborurile comerciale inca de acum 3 zile, a anuntat Agentia Federala Ruse de Transport Aerian (Rosaviatsia) in data de 17 iulie 2014", conform ITAR-TASS.

Intrebari ce asteapta raspuns:

1) Ce cauta MH17 intr-o zona cu spatiu aerian inchis?
2) De ce a pierdut contactul cu orice autoritate aviatica de la sol de indata ce a intrat in spatiul aerian Ucrainian?

17 iulie 2014

Dupa ce ieri tarile BRICS au infiintat o Banca de Dezvoltare comuna pentru finantarea proiectelor de infrastructura (care nu va folosi dolarul american), astazi SUA au anuntat noi sanctiuni economice la adresa Rosneft (gigantul petrolier din Rusia), motivand implicarea Rusiei in conflictul din Ucraina.

Statele Unite ale Americii au extins miercuri sanctiunile impotriva Rusiei pentru rolul sau in criza din Ucraina, inclusiv asupra gigantului petrolier rus Rosneft, dar si asupra bancii Gazprom. Se prefigureaza o izolare financiara a Rusiei fata de zona occidentala.

Grupul petrolier, cu o influenta tot mai mare de cand este condus de un apropiat al presedintelui Vladimir Putin, Igor Sechin, va avea inghetate activele din SUA, iar intreprinderile americane nu sunt autorizate sa efectueze tranzactii cu aceasta companie. Noua runda de sanctiuni, anuntata miercuri, vizeaza si Gazprombank. Liderii europeni reuniti la summitul de la Bruxelles au decis inghetarea programelor desfasurate in Rusia de catre Banca Europeana de Investitii (BEI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).




"Noua decizie a administratiei SUA de a introduce sanctiuni sub un pretext fals fata de un numar mare de entitati si persoane fizice din Rusia nu poate fi descrisa decat scandaloasa si inacceptabila", a declarat Rybkov, adaugand ca Moscova va lua masuri "care vor fi primite de Washington in mod dureros".

"Asteptam ca liderii rusi sa-si dea seama ca actiunile lor au consecinte grave in Ucraina, inclusiv slabirea economiei rusesti si o izolare diplomatica tot mai mare", a declarat Obama in timpul unui discurs.

Vladimir Putin: "Fara nici o indoiala, aceste noi sanctiuni duc relatiile ruso-americane intr-un impas si cauzeaza un prejudiciu grav. Sunt convins ca aceste masuri vor afecta pe termen lung interesele statului si ale poporului american".

14 iulie 2014

Zaharul si orice alti carbohidrati dauneaza creierului, afectand structura si functia acestuia, potrivit unui studiu recent. O echipa de specialisti din cadrul Centrului Medical de la Universitatea Charite din Berlin a descoperit ca un nivel ridicat al glucozei este asociat cu pierderea memoriei si cresterea riscului de dementa.

Noul studiu aminteste de cercetarile anterioare, care au aratat ca diabetul, caracterizat printr-un nivel crescut al glucozei in sange, a fost asociat cu un risc crescut de aparitie a dementei. De asemenea, studiile anterioare au aratat ca nivelul mare de zahar din sange are legatura si cu o marime mai mica a hipocampusului, regiunea din creier implicata in rememorarea evenimentelor si a lucrurilor.

Specialistii germani au vrut sa afle daca glucoza are sau nu efecte negative asupra memoriei in cazul oamenilor care nu sufera de diabet. In cadrul cercetarii, au fost monitorizati 141 de adulti sanatosi, care au fost supusi unor analize precum imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), pentru a li se studia structura hipocampusului. Rezultatele au aratat ca un nivel mare al glucozei era asociat cu probleme ale memoriei si cu un hipocampus mai mic.

Neurologul Agnes Floel, unul dintre cercetatori, a afirmat ca rezultatul studiului arata ca glucoza poate contribui direct la atrofia hipocampusului.

13 iulie 2014

Numarul de cutremure mari s-a dublat in 2014 (in primele 6 luni, fata de media multianuala de pana acum), dar cercetatorii nu vad in asta nimic neobisnuit, avansand explicatii care se bazeaza pe legile statistice ale intamplarii... Studiul bazat pe date ale USGS a luat in considerare cutremurele cu magnitudinea de cel putin 7 grade pe scara Richter care au fost masurate incepand cu anul 1979.

27 iunie 2014

Pamantul s-a ciocnit cu o alta planeta - exista dovezi certe: O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Harvard a analizat o serie de probe prelevate din adancul scoartei Pamantului, propunand o ipoteza uimitoare. Bazandu-se pe faptul ca raportul intre diferiti izotopi ai gazelor rare masurat la adancimi diferite difera substantial, ei au declarat ca o posibila explicatie ar fi ciocnirea, in trecutul indepartat, a Pamantului cu o alta planeta, in urma careia a rezultat actualul Pamant. Raportul intre izotopii Neon-22 si Heliu-3 este semnificativ mai mare in apropierea suprafetei decat la adancime. Aceleasi diferente mari au fost gasite si la raportul intre izotopii de Xenon-120 si Xenon-129. Ciocnirea nu a topit intreaga masa a Pamantului vechi, ci numai o parte, astfel ca exista ramasite intacte ale acestuia adanc ingropate, acoperite insa de amestecul materiei terestre topite cu cea provenita de pe cealalta planeta. Amintim ca aceste aspecte uimitoare sunt deja prezente in diferite mituri si legende pe tot cuprinsul Terrei, si ca ele su fost prezentate in detaliu de Zecharia Sitchin care a studiat timp de mai multe decenii celebrele tablite de lut din Sumer, avansand teoria conform careia planeta noastra (denumita de sumerieni Tiamat) a fost ciocnita de planeta Nibiru (Marduk, conform textelor sumeriene), rezultand centura de asteroizi aflata intre Marte si Jupiter. Prezenta acestor detalii incredibile in textele sumeriene nu poate fi explicata decat prin transmiterea lor direct de catre Annunaki, extraterestrii care au fost martorii acestor evenimente.



20 iunie 2014

Soarele aduce fericire: Expunerea indelungata si repetata la soare declanseaza eliminarea endorfinelor, asa-numitul "hormon al fericirii", conform rezultatelor unui studiu care a fost realizat pe cobai. Expunerea prelungita la soare a determinat dependenta fizica. Un alt beneficiu al expunerii la lumina solara este producerea naturala a vitaminei D prin intermediul pielii.



Transformari planetare - Pamantul isi modifica magnetismul: Conform celor mai recente date trimise de cei 3 sateliti SWARM lansati de Agentia Spatiala Europeana anul trecut, au fost compilate imagini color care arata variatia campului magnetic al planetei noastre. Masuratorile din ultimele 6 luni arata o scadere drastica si accelerata a campului magnetic in emisfera vestica. In schimb, in zona Oceanului Indian campul magnetic a inceput sa se intensifice din ianuarie 2014. De asemenea, s-a evidentiat faptul ca polul Nord se deplaseaza catre Siberia. Toate aceste aspecte arata ca Terra se pregateste de o inversare a polilor magnetici...



11 iunie 2014

Furtuna de vara care s-a abatut asupra orasului Koln (Germania) a facut un spectacol uluitor. Iata o fotografie reusita:



19 mai 2014

ANUNT IMPORTANT de la Fundatia KESHE:"Asa cum a fost anuntat azi 15.05.2014 in cadrul acestui workshop, proiectarea si structura variantei de pre-productie a generatorului de energie propus de Keshe este complet realizata, iar prototipul ce va fi folosit pentru demonstratie va fi aratat public imediat ce corectiile necesare pentru productie vor fi finalizate. Miezul cantareste 2-3 kg si are o inaltime de cel mult 40 cm si un diametru de 20 cm", a anuntat Mehran Tavakoli Keshe.

14 mai 2014

Telefonul mobil cauzeaza cancer daca este folosit minim 15 ore lunar, timp de cativa ani. Aceasta este concluzia unui studiu desfasurat in Franta la Universitatea Bordeaux. Studiul a fost realizat pe un grup de pacienti diagnosticati cu boli canceroase in zona capului (meningiom si gliom) din Gironde, Calvados, Manche si Herault. Astfel, cercetatorii francezi au demonstrat ca folosirea timp indelungat a telefonului mobil, mai ales in zone urbane, creste riscul dezvoltarii de tumori canceroase la creier.





RECOMANDĂRI:


Peste 2000 vizite
Extratereştri - de la A la Z (2a)
În această a doua parte despre extratereştri, voi analiza doar temele despre Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran: informaţiile sunt atât de diverse şi atât de abundente încât merită să le amintesc aici pe cele esenţiale: Biblioteca Pleyades şi Wikipedia.
nota 9.67 din 2030 vizite
Biologia şi istoria - un experiment marginalizat
Dacă titlul acestui articol ar fi fost "Poate fi interpretată (cel puţin parţial) istoria omenirii conform unor legi existente în biologie?", atunci ar declanşa furia (mereu actuală) a celor care neagă evoluţionismul bazat pe ideile lui Charles Darwin.
nota 10.00 din 414 vizite

ARTICOLE NOI:


BRICS ofera o alternativa la FMI si Banca Mondiala
Statele BRICS vor infiinta un mini-FMI propriu si au pus bazele unei Banci de Dezvoltare comuna. Noul mini-FMI va putea ajuta stalele solicitante numai daca acolo exista deja programul de stabilizare al FMI. BRICS pledeaza pentru dreptate in economia mondiala.
nota 9.95 din 1093 vizite
Recoltarea identitatii tale (1)
Introducerea cărţilor de identitate electronice (ID) a avansat într-un mod alarmant, ele devenind aproape universale în întreaga lume. Deja 2,2 miliarde de oameni, sau 33% din populaţia globală, au emise carduri de identitate tip "smart". Din aceste carduri, peste 900 de milioane au sisteme de biometrie facială şi amprente digitale.
nota 10.00 din 883 vizite
Recoltarea identitatii tale (2)
Sistemul de compilare a tuturor înregistrărilor iniţiale ale populaţiei din bazele de date deja existente, este încă o dată a practică similară celor naziste. De ce ar trebui să fie semnificativ acest lucru? De ce ar fi o mare scofală ca guvernul să colecteze la un loc nişte date pe care oricum le are deja?
nota 10.00 din 454 vizite
Labirintul românesc
Un eseu inspirat despre frica ce ne menţine captivi în labirintul societăţii româneşti, şi iluzia unei vieţi "normale" în care sărăcia este definită ca bunăstare. Cultivarea mediocrităţii şi ocolirea meritocraţiei transforma acest labirint social în cuşca perfectă pentru românul de azi...
nota 10.00 din 959 vizite
Findhorn - secretele Naturii: O varza de 20 de kg si broccoli greu de ridicat de la sol
Situată în Scoţia de Nord, pe o peninsulă expusă din toate părţile unui vânt aproape constant, şi având un sol prea nisipos, comunitatea Findhorn a reuşit totuşi să obţină rezultate remarcabile în cultivarea legumelor ascultând sfaturile primite de la spiritele Naturii, şi ne arată calea de urmat pentru o viaţă sănătoasă prin armonia cu Natura.
nota 9.65 din 784 vizite
Peste 2000 vizite
Un grup din Pleiade a eliminat mii de cabalisti in 15 iunie 2014
Julien Wells ne-a anuntat recent de anumite actiuni desfasurate de catre un grup din Pleiade, pentru a pune capat definitiv si cat mai rapid posibil a jocurilor cabalei pe aceasta planeta. Pe 15 iunie 2014 au fost eliminati mii de cabalisti...
nota 9.08 din 2077 vizite
Kazakhstan - 6 zile de somn continuu
Oameni din două localităţi apropiate din fosta republică sovietică Kazakhstan cad brusc într-un somn profund pentru câteva zile, iar copiii au halucinaţii. Nimeni nu are vreo explicaţie.
nota 9.85 din 1299 vizite
Peste 2000 vizite
Regenerearea naturala a sistemului imunitar prin 3 zile de post
Intregul sistem imunitar al unei persoane poate fi reimprospatat daca aceasta tine post timp de trei zile. Acest lucru este posibil pentru ca procesul impulsioneaza organismul sa produca noi celule albe in sange, potrivit unui nou studiu.
nota 9.63 din 2389 vizite
Evenimentul "Dezvăluirea" - pus "în scenă" de reptilieni / micii cenuşii folosind clone cu aspect uman
O falsă "dezvăluire" abil pusă în scenă de către "micii cenuşii" este plănuită să aibă loc la sfârşitul anului 2014, când ne vor fi prezentaţi ca "fraţi" anumite clone umanizate (cu aspect perfect uman) ale "micilor cenuşii". Ce putem face ca să nu "cădem în plasa" abil întinsă?
nota 9.97 din 1616 vizite
VIDEO: Explozia rachetei ruseşti Proton M a fost provocată de un OZN
Explozia rachetei ruseşti tip Proton M din data de 16 mai 2014 a fost cauzată de un OZN care a lovit-o în cea de-a treia componentă (în partea inferioară). Racheta s-a dezintegrat total în atmosferă, astfel că la sol nu au ajuns nici-un fel de resturi. Ce încărcătură avea racheta?
nota 10.00 din 1254 vizite
FOTO: OZN în România - mai 2014
Vă prezentăm câteva dintre cele mai recente observaţii OZN dovedite cu documente foto şi video. Primele două sunt din România, în timp ce a treia vizează Staţia Spaţială Internaţională.
nota 9.81 din 1549 vizite
Peste 2000 vizite
Informare despre situatia actuala si din lunile urmatoare a omenirii, din perspectiva extraterestra
O informare importantă în ceea ce priveşte situaţia actuală şi din lunile următoare a omenirii, din perspectiva extraterestră. Cel mai important aspect pe care dorim să-l subliniem este FRICA de care s-ar putea lăsa cuprinşi cei mai mulţi oameni.
nota 8.83 din 2019 vizite
Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 1
Noi detalii uluitoare despre cum se va petrece Evenimentul, direct de la Alkesh, in interviul lui Marteen Horst de la ET First Contact Radio din februarie 2014.
nota 10.00 din 861 vizite
Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 2
Evenimentul va dura 15 minute, timp in care vom putea observa ca cerul se va lumina in mod diferit, vom simti noi energii, si vom fi impulsionati pe o gama extrem de larga de vibratii...
nota 8.80 din 482 vizite
Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 3
Energiile aduse aici in timpul Evenimentului vor putea fi "decodate" de fiintele umane gratie implementarii unui cod energetic decriptor in campul magnetic al Pamantului...
nota 10.00 din 369 vizite
Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 4
Fiecare atom al trupului uman va beneficia la nivel cuantic de energia subtila adusa prin Eveniment de la cele 200 de stele din galaxia noastra... O aura ireala va inconjura obiectele si fenomenele de zi cu zi...
nota 10.00 din 502 vizite

http://roaim.net.tf/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.