Secrete.

sâmbătă, 17 octombrie 2015


Bazele extraterestre de pe Pamânt. Cele 3 rase extraterestre cu care suntem in contact



Serviciile de informatii, alaturi de diverse grupuri care ar conduce lumea din umbra, sunt singurele entitati organizatorice care cunosc adevarul despre fenomenul OZN, cu toate implicatiile acestuia în trecutul, prezentul si, mai ales, viitorul omenirii. Aceasta este o ipoteza des invocata de catre adeptii teoriei conspiratiei.
Teoria presupuselor colaborari secrete intre guvernul SUA si extraterestrii a fost sustinuta, mai ales in anii 80, si de catre Milton William (Bill) Cooper, subofiter in Air Force. El afirma ca in perioada 1970-1973, pe cand lucra pentru comandamentul flotei militare din Pacific, a avut acces la doua materiale: Raportul nr.13 al proiectului Grudge/Blue Book si un rezumat privind operatiunea „Majority” – care ar fi fost legata de un grup oficial ultrasecret MJ-12, pentru gestionarea relatiilor cu extraterestrii). In „Raportul 13” s-ar fi gasit date privind prabusiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extraterestri vii, fotografii, rapiri, analize ale OZN-urilor, etc.
16-rase-extraterestre

Tehnologie in schimbul oamenilor
Conform declaratiilor lui Cooper, ar exista trei rase de extraterestri cu care americanii ar fi in contact. Declaratiile lui se alatura surselor cotate a fi “cu credibilitate indoielnica”, care au sustinut, de-a lungul timpului, ca structuri din CIA si departamente speciale ale U.S. Army au o indelungata relatie cu trei specii de fiinte extraterestre care, dintre toate natiunile lumii, ar fi ales sa intre in contact doar cu americanii: Reptilienii (botezati astfel datorita pielii lor), “Conformatorii” (fiinte vii “bazate” pe siliciu), si “Micii Cenusii” (cunoscuti si sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli, umanoizi mici de inaltime, cu pielea cenusie, capul voluminos si ochi mari, asemanatori cu aceia ai unei insecte).
Bill English, ofiter de contrainformatii in cadrul „Beretelor Verzi”, afirma si el ca a vazut Raportul 13, un material de 624 pagini, realizat aparent in 1953 si “adus la zi” in 1969. Cooper si English sustin ca in 1964, la baza Holloman, s-a incheiat o intelegere prin care extraterestrii promisesera un aport de tehnologie, in schimbul permisiunii de “a rapi” oameni in vederea unor experiente. In virtutea aceleiasi intelegeri, guvernul american urma sa construiasca un numar de baze subterane in care sa fie gazduiti extraterestrii, impreuna cu navele lor, si unde sa aiba loc schimburile de informatii tehnologice.
Marelui public nu trebuia sa i se divulge nimic despre toate acestea. Cooper afirma ca in 1972, extraterestrii se aflau deja in cinci baze subterane ale armatei din SUA: New Mexico, Nevada, Utah, Colorado, Dulce (New Mexico). Guvernul ar mai fi realizat, in acelasi scop, zeci de orasele subterane, amplasate la mare adancime sub pamant.
area51-ufo Roswell
Mutanti sau hibrizi 
Aviatorul John Lear declara, în anii 80, ca detine informatii ca guvernul SUA “a vândut rasa umana unor extraterestri care ne vor raul”. Lear, fiu al unui faimos inventator si constructor de avioane, a zburat cu peste 160 de tipuri de avioane, a participat la mai multe misiuni CIA, a doborât de repetate ori recorduri de viteza si era singurul pilot din lume care detinea toate tipurile de certificate de zbor eliberate de Federal Aviation Administration. El sustinea ca în laboratoarele subpamantene multietajate de la Dulce, din nordul statului New Mexico, dar si în alte baze, se afla mii de extraterestri, care efectueaza experimente sinistre pe oameni si pe animale, între care “crearea unor mutanti sau hibrizi între fiinte umane si extraterestre”. Tot acolo ar trai conform lui Lear,  un mare numar de specialisti pamanteni, “închisi probabil pentru totdeauna” (conform spuselor aviatorului, în  1979, la baza Dulce ar fi izbucnit chiar o revolta, inabusita in sange).
Conform declaratiilor aviatorului, între 1979 si 1983, grupul MJ-12 a început sa regrete colaborarea cu extraterestrii, dar era prea tarziu. Rapirile erau mult mai numeroase decat se convenise, în schimb tehnologiile primite erau simple surogate, foarte departe de performantele vehiculelor si ale armelor de care dispuneau rasele din Univers. În consecinta, guvernantii ar fi luat decizia realizarii unor arme defensive, prin care pamântenii sa poata distruge navele venite din Cosmos. Acesta ar fi fost adevaratul mobil al programului Initiativa de Aparare Strategica „Razboiul Stelelor” (“interfata” programului fiind apararea contra rachetelor nucleare sovietice). Conform blogurilor si forumurilor adeptilor teoriei conspiratiei, în ultimii 50 de ani ar fi existat peste 300 de întâlniri cu caracter confidential între extraterestri si reprezentanti ai guvernului american.

  1. Reblogged this on ☼ Raza de soare ☼ and commented:
    O alta zi, o alta teorie…
    Liked by 1 person
  2. AHA SI I-AU DAT AIA VOIE SA PUBLICE MATERIALE SECRETE.
    Like
  3. oameni buni guvernu si armata sunt toti prost ascund un adevar care artrebui s-a stie toti oameni pentru ca odata ce noi suntem este logic ca in univers mai sunt planete populate de civilizatii mult mai avansate ca noi ,mii de oameni din intregul glob pamantesc vad anual peste 2500 de mii de fenomen ozn acest adevar trebuie sa stii si lumea de el
    Like
  4. De ce umani se comporta ca maimutele?¿.
    Like
  5. Au ajuns la o intelegere….ei ne dau tehnologie si americani le dau VOIE sa rapeasca oameni?!?! hai ca e comica faza asta!!! Pai cu toata presupusa lor tehnologie,extraterestri ar mai face …intelegeri? si-ar cere voie sa rapeasca oameni?!?! sau ar face ce le taie…..capul fiind asa de avansati tehnologic,presupunind!!
    Like
  6. bai mancavas talentu voi chiar credeti prosti dastea…astea sunt facute ca sa bage frica in noi ce tehnologie ma ca astia nus in stare sa faca nimica…dupa ce ca suntem cum suntem mai si baga minciuni dastea de doi lei ca sa ne faca sa credem ca mai exista si alte specimene…mai exista o pl minciunile astea sunt facute ca sa poata sa fure mai mult de la oameni asta e parerea mea si va zic sincer nu mai luati in seama gogosi dastea de 2 bani nu mai zic 2 lei ca e mult…. va salut !
    Like
    • Greu de identificat ca voi ati mai vorbit cu macar un extraterestru.
      eu sant din teritoriu vostru dar nimic ma face sa cred ca vio, aveti ceva in tema ; pentru ca al cazu contrariu nati mai fi publica semente , realitatea e mult diversa, si ati fi stiut vostru viitor care poate sar termina odata cu mine.
      Mihai, interrsul meu e sa stiu daca tu esti afumicat.
      Like
  7. daca era asa ceva adevarat nu ziceau ei la nimeni stati linistiti astea sunt gogosi…
    Like
  8. Greu de identificat ca voi ati mai vorbit cu macar un extraterestru.
    eu sant din teritoriu vostru dar nimic ma face sa cred ca vio, aveti ceva in tema ; pentru ca al cazu contrariu nati mai fi publica semente , realitatea e mult diversa, si ati fi stiut vostru viitor care poate sar termina odata cu mine.
    Like
    • Cine sant “fbi” , cand noi dedicam viitorul vostru toti, ce stie fbi de mondi interzise, sau ce pot loro imagina de mondo scuro unde nici un semplice uman po imagina existenta.
      cand un semplice uman avra curiozitatea de cunoastere tot de tot , cu vointa de alegere strada justa atunci voi toti puteti veni impreuna cu mine ( io nu sant dio) dar careva va ascunde pentru loro mistere.
      dece fbi nu forbes de mine , cand cu interventul meu am initiat lansarea rachetelor, si dupaia leam redus la zero.
      fbi nare niciun drept sa vorbeasca de altre lumi; poate ca , servitii de aparare ar putea sa fie an drepturile de coment e.t.
      ei judeca si asi pun procedimentu de a fi sau nu.
      asa ca gogosile sant ambietoare , aburoase si anca calde.
      cine conduce cine?!!..
      ☆{dificile de corectat constiinta, al centru de tot}★
      Like
  9. bozon X , vi fara paura pure ha voi, da sicuro, voi nonsieti padroni de nula, solo impertinenza, bucegi , ripeto ho laschato a schelere con libero arbitrio ☆{ responsabilita e vostra}★
    Like

Leave a Reply







  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.