Secrete.

vineri, 13 mai 2016

Angajați, obligați sa poarte scutece. Motivul, incredibil!


Angajați, obligați sa poarte scutece. Motivul, incredibil!

Exista numeroase ocupații profesionale care nu doar ca sunt foarte stresante, dar ți se impun anumite norme care trebuie respectate cu strictețe.

Angajații dintr-o fabrica pentru preparate din carne de pui sunt obligați sa poarte scutece, precum nou-nascuții sau oamenii varstnici. Motivul este de-a dreptul naucitor.
Patru dintre giganții industriei avicole americane au fost criticați pentru ca dau prea multa importanța cantitații de marfa produsa și ca pun mari presiuni pe angajați pentru a ține pasul cu viteza amețitoare de lucru, potrivit Metro.co.uk.
"A trebuit sa port Pampers. Eu și mulți alți angajați am fost nevoiți sa purtam Pampers", a declarat un angajat al uneia dintre aceste companii.
ZoomGasirea unui coleg disponibil sa te inlocuiasca poate dura și o oraFoto Getty Cei care lucreaza in firmele Tyson Foods, Perdue Farms, Sanderson Farms și Pilgrima's Pride spun ca posibilitatea de a merge la toaleta este un privilegiu, nu un drept. Angajații sunt nevoiți sa poarte scutece deoarece nu se pot duce la toaleta, neputandu-și parasi postul de lucru. Ar mai fi varianta de a ruga un coleg sau o colega de serviciu sa te inlocuiasca pentru doar cateva minute cat lipsești, dar ei spun ca gasirea cuiva disponibil poate dura și o ora.
Un muncitor al companiei Pilgrima's a declarat ca nu poate merge la toaleta decat in pauza de pranz de doar 30 de minute. Chiar și așa, in acest interval, el nu trebuie sa piarda timpul -  trebuie sa se dezbrace de costumul special de lucru, sa manance, sa mearga repede la toaleta, iar apoi sa se intoarca la munca.

sursa: http://stirile.rol.ro/angajati-obligati-sa-poarte-scutece-motivul-incredibil--974717.html#ixzz48WFDrZUH

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.