Secrete.

vineri, 13 mai 2016



 

          Edgar Cayce – Efectele rugăciunii “Tatăl nostru”

edgar-cayce copy
  “Edgar Cayce, celebrul medium american consideră că modalităţile de pătrundere a bolilor şi suferinţei corpului uman, sunt urmarea “otrăvurilor cognitive”, secretate de gândurile negative. Astfel în Statele Unite s-a lansat o adevărată campanie a optimismului şi celebrul îndemn “think positive” s-a popularizat tot mai mult în rândul oamenilor. Cayce spunea: Gândind pozitiv putem vindeca, gândurile optimiste având puterea de a acţiona benefic asupra organismului reglând activitatea glandelor vitale. Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu şi fundamental de meditaţie, prin intermediul rugăciunii Tatăl Nostru. Totodată, el explica corespondenţa dintre fiecare verset al rugăciunii şi respectivii centrii glandulari ce sunt influentaţi de aceasta. Trebuie să încerci să resimţi fiecare val de semnificatie al fiecărui verset, să extragi sensul energetic al acestuia şi să îl direcţionezi către organul în cauză, să simţi cum acest verset curge prin corpul tău. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului energetic: se construieşte astfel o reacţie chimică, fiind posibilă vindecarea“.
Iată dar după Edgar Cayce, corepondenţa între versetele rugăciunii şi principalele glande endocrine stimulate:
  • Tatăl Nostru carele eşti în ceruri acţioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declanşator al procesului-Violet
  • Slăvească-se numele Tău acţioneaza asupra glandei pineale-Indigo
  • Vie împaratia Ta, facă-se voia Ta deschide tiroida şi reglează funcţia acesteia-Albastru
  • Precum în cer deschide tiroida-Albastru
  • Asa şi pe Pământ acţionează asupra timusului-Verde
  • Dă-ne nouă, pentru mâine, cu ce să implinim, trebuinţele trupului nostru deschide gonadele, glandele sexuale masculine şi feminine-Roşu
  • Iartă-ne nouă păcatele noastre precum şi noi, iertăm celor ce ne-au greşit şi ne greşesc acţionează asupra glandelor suprarenale-Galben
  • Fii călauza noastră în vremurile grele, de furtună şi ispită acţionează asupra celulelor Lyden-Portocaliu
  • Du-ne pe calea cea dreaptă acţionează din noi asupra timusului-Verde
  • Întru iubirea numelui Tău acţionează din nou asupra tiroidei-Indigo
  • AMIN formula de închidere a acestor centri energetici şi de reconectare la planul terestru.
Astfel Cayce este de părere că riscul apariţiei unor boli sau afecţiuni nervoase este mai scăzut pentru persoanele care gândesc pozitiv sau se roagă în mod frecvent..Este adevărată această informaţie, adică legătura vibraţională între rugăciunea Tatăl Nostru şi glandele endocrine, ea fiind recunoscută astăzi şi de preoţi.Ce este de adăugat, este faptul că rugăciunea aduce în câmpurile energetice umane, în aură, energia divină, lucrează asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine în special pe hipofiză, apoi starea informaţionala de bine este transmisă tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator şi, în special, al sistemului sanguin. Părintele Arsenie Boca, arăta în cartea sa Mare îndrumător al sufletelor în sec.XX că: Adevărat este că o bază biologică a patimilor şi a urmărilor lor o formează şi glandele endocrine al căror echilibru sau dezechilibru funcţional se răsfrânge în toată fiinţa omenească.Mai adaugă părintele: ,,Oamenii au ajuns în robia patimilor, cenzura minţii lor a slăbit şi omul şi-a pierdut libertatea. Fiecare patimă poate fi o cărămida a unui zid care îl îndepărtează pe om de Creatorul său”.Să alegem să încetăm a construi ziduri, să încercăm a darâma ceea ce a fost construit greşit pentru a ne resacraliza, aşa cum am venit în chip de copil, plini de Dumnezeu. Putem face acest lucru prin rugăciuni şi post, aşa cum frumos ne îndeamnă părintele Arsenie Boca: Trupul nu se poate trata decât prin post, căci el nu ştie şi nu recunoaşte convingerile, pentru că atunci puterile potrivnicului slăbesc şi porcii patimilor nu mai vin să se scalde, nemaiavând locaş, postul putând lucra chiar şi asupra patimilor minţii – ochii văd lucrurile, mintea vede gândurile. Postul curăţeşte ochiul, rugăciunea curăţeşte mintea. Rugăciunea are şi stări superioare, când izbăvindu-se patimile, se deapănă de la sine fără cuvinte, într-o nesfârşită dragoste de Dumnezeu, de oameni şi de toată făptura.”
Legea atracţiei şi fluxul stării de bine
Există trei legi universale care trebuie luate în seamă dacă vrem să învăţăm să ne conducem viaţa, iar legea permisiunii este una din ele. Este legea pe care trebuie să o aplicăm dacă vrem să devenim creatorul vieţii noastre. Legea atracţiei nu este ceva ce trebuie să fie practicat, nu este nici măcar ceva ce poţi practica, pentru că această lege există şi se manifestă în fiecare particulă din univers, chiar dacă noi nu suntem conştienţi de existenţa legii. Legea atracţiei seamănă foarte mult cu legea gravitaţiei: nu trebuie practicată, pentru că ea se aplică oricum tuturor obiectelor, fiinţelor, particulelor. Nu avem instructori pe problema gravitaţiei, care să ne înveţe cum să nu cădem “în sus”, pentru că oricum nu avem altă opţiune decât aceea de a cădea “în jos”. Nici legea atracţiei nu are nevoie de explicaţii, pentru că îţi va răspunde permanent şi automat: îţi va aduce lucrurile care se potrivesc vibraţiei tale, şi va face asta chiar dacă noi nu suntem conştienţi de lege. A doua lege este legea creaţiei deliberate. Aplicaţiile acestei legi sunt prezente în foarte multe manifestări de pe aceasta planeta pe care trăim şi în tot ceea ce suntem capabili să vedem. Şi în acelaşi mod în care sursa de energie non-fizică a aplicat această lege a creaţiei şi a creat acest mediu pe care îl numim viaţă pe planeta Pământ, tot aşa noi continuăm procesul creaţiei din perspectiva fizică, ducând la materializare diverse dorinţe şi intenţii.
Legea permisiunii
Primele două legi sunt foarte importante şi cunoaşterea lor este de o importanţă vitală pentru tine şi pentru tot ceea ce există. Însă cunoaşterea celei de-a treia legi ne va duce de fapt către locul unde puterea noastră personală este maximă. Legea atracţiei spune: “atragi către tine esenţa lucrurilor la care te gândeşti”. Dacă mă simt neapreciat din cauza unor întâmplări recente din viaţa mea, legea atracţiei nu mă poate înconjura dintr-o dată cu oameni care mă vor aprecia. Dacă mă simt gras şi nefericit, nu pot trece brusc într-o stare de spirit care să mă facă să mă simt bine, să am un corp frumos şi să fiu mulţumit de mine. Dacă mă simt fără speranţă în privinţa situaţiei mele financiare, nu pot atrage mai mulţi bani. Îmbunătăţirea nu va veni niciodată atunci când eşti descurajat, pentru că acest lucru sfidează legea atracţiei.Dacă sunt furios pe oamenii care profită de mine, mă mint şi nu mă respectă, nici o acţiune pe care aş face-o împotriva lor nu poate opri aceste lucruri, pentru că voi atrage şi mai multe astfel de lucruri dându-le atenţie.Legea atractiei îţi trimite înapoi într-o mulţime de feluri răspunsuri la frecvenţa ta vibraţionala. Pe scurt, ceea ce se întâmplă este o potrivire vibraţionala cu energia pe care o oferi tu – iar emoţiile pe care le simţi îţi indică care este aceasta stare vibraţională. Din momentul în care devin conştienţi de legea atracţiei, mulţi oameni decid să-şi ţina sub control gândurile, pentru că înţeleg puterea gândului. Astfel caută să-şi focalizeze gândurile prin metode precum hipnoza, meditaţie, afirmaţii sau alte metode de autocontrol.Dar există un mod mult mai uşor de a aborda calea creaţiei deliberate şi a îndeplinirii intenţiilor din această viaţă, iar acesta este înţelegerea legii permisiunii. Aceasta înseamnă ghidarea gândurilor tale în direcţia a ceea ce-ţi doreşti. Şi pe măsură ce începi să înţelegi esenţa acestui flux pozitiv al vieţii şi începi să înţelegi cine eşti tu cu adevărat, arta de a permite va deveni a doua ta natură.
Urmează fluxul natural al stării de bine
 Cea mai frecventă neînţelegere care îi împiedică pe oameni să preia controlul în anumite situaţii şi să-şi câştige echilibrul personal este credinţa: “trebuie sa ajung unde vreau chiar acum sau cat mai repede posibil.” Este de înţeles dorinţa de a-ţi răspunde repede la nişte întrebări care te frământă sau de a-ţi rezolva problemele rapid, însă acest sentiment de urgenţă lucrează împotriva ta.Când simţim sentimentul urgent de a fi în altă parte, nu suntem împăcaţi cu cine suntem acum, nu ne simţim bine cu noi, iar acest lucru este împotriva fluxului stării de bine. Iar în intenţia ta de a te grăbi către un loc mai bun, nu ţii cont de puterea fluxului, de direcţia, viteza lui şi de lucrurile bune pe care le promite. Uitând aceste lucruri, te poziţionezi în direcţia opusă a ceea ce eşti tu cu adevărat.Aşa că, îndreaptă-ţi atenţia asupra analogiei împotriva curentului/în sensul curentului, şi simte pentru o clipă senzaţia de uşurare pe care ai simiţi-o dacă ai vâsli înversunat împotriva curentului şi apoi dintr-o dată te-ai opri din vâslit, adoptând o atitudine de abandonare în faţa curentului. Abandonarea ta va face ca acest curent să te întoarcă şi să te deplasezi exact în direcţia lui, lin şi uşor şi sigur către destinaţia dorită. Lasă această imagine să te liniştească, pe masură ce încerci să îţi aminteşti că acest curent al vieţii este înţelept şi binevoitor, şi te duce către lucrurile pe care le doreşti. Stai întins în barca ta, care se întoarce singură în direcţia curentului şi relaxează-te la gândul că vei fi purtat către starea supremă de bine şi către îndeplinirea dorinţelor tale.
A adăuga putere fluxului
Dacă poţi accepta că, din perspectiva noastră non-fizică anterioară naşterii, ne-am stabilit nişte intenţii care sunt parte din forţa fluxului, şi că acum fiind în corpul nostru fizic ne-am stabilit alte dorinţe care devin şi ele parte din forţa fluxului, şi dacă mai presus de orice acceptăm faptul că fiinţa noastră interioară, sursa din noi, se află acum în aliniere vibraţionala cu toată această devenire şi că legea atracţiei duce către acel punct, atunci ai înţeles puterea fluxului vieţii. Aşa că acum, doar stai pentru câteva clipe şi contemplă acest Flux puternic al stării de bine, care se mişcă în direcţia a ceea ce vrei tu să devii şi spre împlinirea a ceea ce eşti tu cu adevărat. Acum eşti capabil să îţi dai seama, gând cu gând, dacă te situezi împotrivă sau în direcţia fluxului şi dacă ai închis -în sfârşit – prăpastia dintre tine şi Tine, cel care eşti cu adevărat, sau preferi să trăieşti în continuare în separare faţă de cine eşti cu adevărat.



 Sursa-https://detoatepentrutotisimaimult.wordpress.com/2016/04/17/edgar-cayce-efectele-rugaciunii-tatal-nostru/

12376400_1016026565121809_6732245489745556327_n (1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.